30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 205 206 207 208 209 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,391 do 13,455 z 29,790 ]

13,391 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 23:22:31)

Odp: 30lat i cały czas sam
assassin napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Theodore Robert Bundy napisał/a:

(...) wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

Żartujesz chyba. A ilu jest przystojnych milionerów do wzięcia? Wielu.  Chociażby taki Muhammad ibn Salman ibn Abd al-Aziz Al Su’ud. Wszystko się u faceta zgadza. I kwadratowa szczęka i kasa i pozycja społeczna. A taki Cassel jest no może w porywach 2/10 big_smile.

Dżamal Chaszukdżi... i to tyle w temacie tego przystojniaka.

Nie, to nie on. Jak można było pomylić księcia i następcę tronu Arabii Saudyjskiej o kwadratowej szczęce z jakimś podstarzałym dziennikarzem big_smile?  Specjalnie to zrobiłeś tongue.

Zobacz podobne tematy :

13,392 Ostatnio edytowany przez assassin (2023-04-10 23:22:51)

KoralinaJones napisał/a:
assassin napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Żartujesz chyba. A ilu jest przystojnych milionerów do wzięcia? Wielu.  Chociażby taki Muhammad ibn Salman ibn Abd al-Aziz Al Su’ud. Wszystko się u faceta zgadza. I kwadratowa szczęka i kasa i pozycja społeczna. A taki Cassel jest no może w porywach 2/10 big_smile.

Nie, to nie on.

Jak nie, jak tak. Powiąż sobie nazwiska.

13,393 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-04-10 23:24:36)

KoralinaJones napisał/a:

(...) wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

Bo widzisz taka Monisia ma rozum i wie że Cassel mimo iż nie jest bożyszczem ale ma kasę i pewnie będzie wierniejszy, a ty jak na typowa polke przystało wypięła byś się ahmedowi wyjebal by cię i nasral do ryja 2x a na koniec wypierdolił za drzwi, tyle było by twej kariery, widzę nic się po Niemcu sie nie nauczyłaś, pamiętasz aktorkę plebani Małgorzatę Teodorska? W skrócie jej kariera poleciała do Dubaju bo niby wielka miłość z księciem, po dwóch latach tarzania w gôwnie wróciła do polski i ma faceta na wózku inwalidzkim, widzisz ona się czegos nauczyła, ty wciąż nic.

13,394 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 23:29:40)

assassin napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
assassin napisał/a:

Nie, to nie on.

No nie wiem.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Muhammad_ … E2%80%99ud

tongue

Kwadratowa szczęka jest. I to się podobno liczy.

13,395 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 23:32:25)

KoralinaJones napisał/a:

Bo widzisz taka Monisia ma rozum i wie że Cassel mimo iż nie jest bożyszczem ale ma kasę i pewnie będzie wierniejszy, a ty jak na typowa polke przystało wypięła byś się ahmedowi wyjebal by cię i nasral do ryja 2x a na koniec wypierdolił za drzwi, tyle było by twej kariery, widzę nic się po Niemcu sie nie nauczyłaś, pamiętasz aktorkę plebani Małgorzatę Teodorska? W skrócie jej kariera poleciała do Dubaju bo niby wielka miłość z księciem, po dwóch latach tarzania w gôwnie wróciła do polski i ma faceta na wózku inwalidzkim, widzisz ona się czegos nauczyła, ty wciąż nic.

Tadziu kochany z nosa wydłubany... A tobie jak na typowego Tadzia przystało jedynie krew z mózgu odpływa na widok takiej Monisi na ekranie big_smile.

13,396 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-10 23:37:09)

KoralinaJones napisał/a:

Im większa kasa tym większe wydatki, pieniądze można bardzo łatwo wydać, trudniej zarobić, przy jej wydatkach i zachciankach logicznym było znaleść dochodowego faceta proste, w wielu filmach nie zagrała i miała sporo przerwy. Tacy ludzie mieszkają. W willach wartych okoli 60~100$ myślisz że kilka filmów wystarczy? A co dalej? Tu potrzebne jest stałe źródło dochodu.

Z taką urodą i z takim talentem taka kobieta nie potrzebuje bankomatu i spokojnie może przebierać w kim chce i proszę bardzo, taki prawie z wyglądu gnom za męża ...  big_smile. To jest przecież statystycznie niemożliwe. Ona jest 1 000 000/10 a on? big_smile

Zamieściłem zdjęcie radwanskiej popatrz ilu jest napaleńców na paszteta który wyglada 2/10, wiec wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

A ile jest włoskich pasztetów, których oni tam nie tkną, a Ty byś rwał jak Reksio szynkę?
To samo jest z Polkami tam smile Ty tutaj nie spojżysz, a tam italiańcy się będą zabijać. smile Radwańska? Przecież odezwał się największy podrywacz forum i takich się znajdzie wielu przystojniaków, którzy ją by z chęcią cykneło. Na temat gustów się nie dyskutuje smile

13,397

Agnes76 napisał/a:

Spoko, nie podpadłeś mi. Nadal Cie lubie podobnie jak J_C.
Chodzi mi o coś zupełnie innego smile

Bardzo mnie to cieszy.

Ludzie chcą Wam pomóc i w miarę logicznie wytłumaczyć błędy w Waszym rozumowaniu i postrzeganiu rzeczywistości.

No i ja bardzo chętnie dam się z tego błędu wyprowadzić.

Przez jakiś czas odpowiadacie na ich argumenty , a gdy już wychodzi, że nie da się logicznie zaprzeczyć ich tezom, robicie salto i wracacie do początku używając argumentu " Gdyby tak było jak ludzie Wam tłumaczą to mielibyście dziewczynę. A skoro nie macie, to znaczy, że cały wywód jest nieprawdziwy"
Tak można się bawić do ....śmierci lol

Do każdego argumentu się odnoszę. Wy twierdzicie, że zastosowanie się do waszych rad pozwoli nam znaleźć dziewczynę, ale w moim przypadku nie przyniosło to efektu. To że coś działało 30 lat temu czy działa nadal na osoby z Twojego pokolenia, nie oznacza, że są skuteczne wobec moich rówieśniczek.

Nie można nikogo zmusić do zmiany. Was też.
Jedna myśl  może zmienić rzeczywistość O ILE JĄ AKCEPTUJESZ

Ja chcę coś zmienić, ale nie mam pomysłu co.

13,398 Ostatnio edytowany przez assassin (2023-04-10 23:37:08)

KoralinaJones napisał/a:
assassin napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie, to nie on.

No nie wiem.

tongue

No przecież wiem, że to o tego Ci chodzi, a tego co ja wpisałem Twój pretendent wysłał na tamten świat w "ciekawym" stylu. I do tego zdarzenia piję.

13,399

KoralinaJones napisał/a:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a4065e7b2b2.jpg

Hahaha big_smile Monica Bellucci. A teraz niech ktoś wrzuci zdjęcie jej byłego męża Vincenta Cassel i przekonamy się jaki to był mega CHAD, który wyrwał taką laską big_smile.

Że niby Cassel jest brzydki? Wy serio macie zaburzone poczucie atrakcyjności xd

Zresztą związki celebrytów rządzą się swoimi prawami.

13,400

assassin napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
assassin napisał/a:

No nie wiem.

tongue

No przecież wiem, że to o tego Ci chodzi, a tego co ja wpisałem Twój pretendent wysłał na tamten świat w "ciekawym" stylu. I do tego zdarzenia piję.

Ale ja tu nie piję do polityki.

13,401 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 23:42:01)

rakastankielia napisał/a:

Oczywiście że nie jest atrakcyjny. Nie jest CHADEM. Nie ma kwadratowej szczęki. Ma za to chudą i szpiczastą brodę. Jest poza wszelką statystyką big_smile.

13,402

Agnes76 napisał/a:

Spoko, nie podpadłeś mi. Nadal Cie lubie podobnie jak J_C.
Chodzi mi o coś zupełnie innego smile

Bardzo mnie to cieszy.

Ludzie chcą Wam pomóc i w miarę logicznie wytłumaczyć błędy w Waszym rozumowaniu i postrzeganiu rzeczywistości.

No i ja bardzo chętnie dam się z tego błędu wyprowadzić.

Przez jakiś czas odpowiadacie na ich argumenty , a gdy już wychodzi, że nie da się logicznie zaprzeczyć ich tezom, robicie salto i wracacie do początku używając argumentu " Gdyby tak było jak ludzie Wam tłumaczą to mielibyście dziewczynę. A skoro nie macie, to znaczy, że cały wywód jest nieprawdziwy"
Tak można się bawić do ....śmierci lol

Do każdego argumentu się odnoszę. Wy twierdzicie, że zastosowanie się do waszych rad pozwoli nam znaleźć dziewczynę, ale w moim przypadku nie przyniosło to efektu. To że coś działało 30 lat temu czy działa nadal na osoby z Twojego pokolenia, nie oznacza, że są skuteczne wobec moich rówieśniczek.

Nie można nikogo zmusić do zmiany. Was też.
Jedna myśl  może zmienić rzeczywistość O ILE JĄ AKCEPTUJESZ

30 lat temu , czy dziś? Pomimo swojego wieku jestem w stanie wyrwać laskę w Twoim wieku smile
Wszystko siedzi w głowie smile

13,403

2odiak napisał/a:
Herne napisał/a:

A więc powtórzę wink: "Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób "
Nie odczuwasz pewnej refleksji, że przez 4 lata nikt nie był w stanie Ci tutaj pomóc?
Może warto skorzystać z zewnętrznej, profesjonalnej pomocy?

Ileeee???? Olinka daj mi do siebie numer, bo przecież nie będę tu sciemniał przez 4-y lata big_smile big_smile big_smile
4-y lata???? OMG!

Ojjj... chyba nie dostaniesz numeru... smile smile

13,404 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 23:53:11)

2odiak napisał/a:

Na temat gustów się nie dyskutuje smile

Oczywiście, że się nie dyskutuje. Niejaki @Kremik by się z Tobą zgodził big_smile. Jest jeden jedyny słuszny gust tongue.

13,405 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-11 00:34:58)

Gary napisał/a:
2odiak napisał/a:
Herne napisał/a:

A więc powtórzę wink: "Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób "
Nie odczuwasz pewnej refleksji, że przez 4 lata nikt nie był w stanie Ci tutaj pomóc?
Może warto skorzystać z zewnętrznej, profesjonalnej pomocy?

Ileeee???? Olinka daj mi do siebie numer, bo przecież nie będę tu sciemniał przez 4-y lata big_smile big_smile big_smile
4-y lata???? OMG!

Odebrałeś to zbyt poważnie wink
Nie bez powodu użyłem słowa ściemniał wink 4 lata siedzę na dvpie , nic z tym nie robię, kazanie w kółko macieju co msza smile
Śmichy chichy to jedno, ale akurat ja ( jak i zapewne wielu) mam o Niej dobre zdanie, to tak na marginesie smile Świetne osoba, co widać po tym jak próbuję ludzi bez szans wyciagać. Mega się poświęca próbując wytłumaczyć. Myślę, że nieraz jeszcze poroznawiamy, kto wie, czy i nie przez telefon smile
P.S .moje wypowiedzi w ten sposób mają zupełnie inne zadanie i Ona to doskonale wie, zresztą adekwatnie do nich ripostuje smile
Więc? wink smile

13,406 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-11 00:15:46)

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Oczywiście, że się nie dyskutuje. Niejaki @Kremik by się z Tobą zgodził big_smile. Jest jeden jedyny słuszny gust tongue.

Poka, poka big_smile

13,407

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Poka, poka big_smile

Nie wiesz jak wygląda Chad? big_smile tongue

13,408

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tadziu kochany z nosa wydłubany... A tobie jak na typowego Tadzia przystało jedynie krew z mózgu odpływa na widok takiej Monisi na ekranie big_smile.

podejrzewam że tobie również, 1 z zazdrości, a 2 szlak cię trafia że tak nie wyglądasz nawet w 0,00001%

13,409

KoralinaJones napisał/a:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a4065e7b2b2.jpg

Hahaha big_smile Monica Bellucci. A teraz niech ktoś wrzuci zdjęcie jej byłego męża Vincenta Cassel i przekonamy się jaki to był mega CHAD, który wyrwał taką laską big_smile.

nie jest brzydki, taka koralinka pierwsza by klękała, jest na pewno bardziej atrakcyjny od jej dawnego Helmuta wink

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aee9401b3203.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/394e0f14437b.jpg

13,410

Wiecie co, siedzę sobie w salonie i postanowiłem na chwile obejrzeć tv, wgle telewizor mi jest zbędny, ale myślę sprawdzę czy działa, i trach leci 'Nasz Nowy dom" i oglądam jak to tam pasztetowi dom wyremontowali dzieci itd, i zastanawia mnie jedno, jak można zrobić sobie dzieci nie mając w domu nawet toalety, wytłumaczcie mi to kim trzeba być ? pokazywali zdjecia tej ruiny i byłem w szoku bo mój pies by w takich warunkach nie dał rady co ludzi tego pokroju mają w głowach? masakra totalne przegrywy, ale i tak wolałbym swojemu tą toaletę zasponsorować, niż banderze

13,411 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-11 09:53:09)

postanowiłem na chwile obejrzeć tv jak dom wyremontowali itd, i zastanawia mnie jedno,

Ambitnie big_smile. Nawet jak na Ciebie.

13,412

2odiak napisał/a:
Gary napisał/a:
2odiak napisał/a:

4-y lata???? OMG!

Nie bez powodu użyłem słowa ściemniał wink 4 lata siedzę na dvpie , nic z tym nie robię, kazanie w kółko macieju co msza smile
Śmichy chichy to jedno, ale akurat ja ( jak i zapewne wielu) mam o Niej dobre zdanie, to tak na marginesie smile Świetne osoba, co widać po tym jak próbuję ludzi bez szans wyciagać. Mega się poświęca próbując wytłumaczyć. Myślę, że nieraz jeszcze poroznawiamy, kto wie, czy i nie przez telefon smile
P.S .moje wypowiedzi w ten sposób mają zupełnie inne zadanie i Ona to doskonale wie, zresztą adekwatnie do nich ripostuje smile
Więc? wink smile

Więc "Amen" smile smile po kazaniu smile smile

13,413

Gary napisał/a:

Więc "Amen" smile smile po kazaniu smile smile

wink
smile smile smile

13,414 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-04-11 11:32:19)

Wiecie co, siedzę sobie w salonie i postanowiłem na chwile obejrzeć tv, wgle telewizor mi jest zbędny, ale myślę sprawdzę czy działa, i trach leci 'Nasz Nowy dom" i oglądam jak to tam pasztetowi dom wyremontowali dzieci itd, i zastanawia mnie jedno, jak można zrobić sobie dzieci nie mając w domu nawet toalety, wytłumaczcie mi to kim trzeba być ? pokazywali zdjecia tej ruiny i byłem w szoku bo mój pies by w takich warunkach nie dał rady co ludzi tego pokroju mają w głowach? masakra totalne przegrywy, ale i tak wolałbym swojemu tą toaletę zasponsorować, niż banderze

Też mnie to czasami zastanawia, pal licho żyć w takich warunkach, ich wybór, ale żeby dzieci własne na takie dziadostwo skazywać? Jak bym był takim biedakiem to pierwsze co bym robił to starał się jakoś poprawić swoją sytuację materialną, a nie robić dzieci które będą musiały dorastać w często skrajnej biedzie.

13,415

KoralinaJones napisał/a:

postanowiłem na chwile obejrzeć tv jak dom wyremontowali itd, i zastanawia mnie jedno,

Ambitnie big_smile. Nawet jak na Ciebie.

Moja znajoma też wielokrotnie takie zaczepki mi robiła, wiedziałem że doskwiera jej brak bolca, po dobrym dymaniu myślałem że da sobie spokój, myliłem się była jeszcze gorsza.

13,416 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-11 15:12:15)

Chciałbyś, Tadziu big_smile.

13,417 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-04-11 16:53:20)

KoralinaJones napisał/a:

nie jest brzydki, taka koralinka pierwsza by klękała, jest na pewno bardziej atrakcyjny od jej dawnego Helmuta wink

Ani też nie ładny. Zadbany ale to tyle, twarz średnia, czyli jak u Radwańsiej.
Jak ją określiłeś jako 2/10, tak jego też.

Edit. Dla mnie Rdwańska jest atrakcyjną kobietą, wysportowaną, z fajną fiugrą, ok.. ma urodę po Ojcu ale.. Jakbyś zobaczył ją z makijażem... przecież Bellucci nie pokazywała bez..raczej...

13,418 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-11 16:53:54)

Roxann napisał/a:

Bo w wyglądzie chodzi o to, żeby być zadbanym.
Reszta to kwestia gustu.

Mnie wręcz mrozi jak widzę 90% facetów w "brodach". Większość nie ma genów do brody i bez malowania i specyfików będą kłaki z jajek, a nie broda.
Jak broda to pełna (ewentualnie jaka tam pasuje do twarzy), bez białych części, bez kłaków, ułożona, czysta i regularnie pielęgnowana. Taka dodaje męskości. Cała reszta to powoduje, że facet jest odbierany jako chlejtuch.
Problem w tym, że ładna broda wymaga znacznie więcej pielęgnacji i znacznie więcej pieniędzy niż golenie się. Faceci to lenie.

Jak ktoś nie ma genów do ładnej brody to uwierzcie, że znacznie, znacznie, znacznie lepiej golić się na zero lub 1 (jeżeli ktoś ma mocne podrażnienie po goleniu), ewentualnie takie 2 jak na zdjęciu na górze.
Mówi to wam stylista męski z zawodu.

13,419 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-04-11 16:59:59)

myciek27 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Bo w wyglądzie chodzi o to, żeby być zadbanym.
Reszta to kwestia gustu.

Mnie wręcz mrozi jak widzę 90% facetów w "brodach". Większość nie ma genów do brody i bez malowania i specyfików będą kłaki z jajek, a nie broda.
Jak broda to pełna (ewentualnie jaka tam pasuje do twarzy), bez białych części, bez kłaków, ułożona, czysta i regularnie pielęgnowana. Taka dodaje męskości. Cała reszta to powoduje, że facet jest odbierany jako chlejtuch.
Problem w tym, że ładna broda wymaga znacznie więcej pielęgnacji i znacznie więcej pieniędzy niż golenie się. Faceci to lenie.

Jak ktoś nie ma genów do ładnej brody to uwierzcie, że znacznie, znacznie, znacznie lepiej golić się na zero lub 1 (jeżeli ktoś ma mocne podrażnienie po goleniu), ewentualnie takie 2 jak na zdjęciu na górze.
Mówi to wam stylista męski z zawodu.

Ja bym teogo faceta określiła na takie mocne 6-7/10, bo nie jest przystojniakiem, ani nie ma ładnej twarzy ale jest zadbany i na pewno inteligentny, a jak jeszcze szarmanccki to 9-10/10.

13,420

Roxann napisał/a:

Edit. Dla mnie Rdwańska jest atrakcyjną kobietą, wysportowaną, z fajną fiugrą, ok.. ma urodę po Ojcu ale.. Jakbyś zobaczył ją z makijażem... przecież Bellucci nie pokazywała bez..raczej...

\

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b02dc8f84f7.jpg

Radwanska z makijażem, zmieniam ocenę na słabe 1/10 koszmar mega pasztet. Nie ma podlotu do Monisi, jak każda zresztą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05670cbb9e71.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad1bc8d4a797.jpg

Siła genów, wygląd ponad wszystko !

13,421

KoralinaJones napisał/a:

żeby mi possać musiała byś być minimum 7/10 a to nierealne, więc nie wyobrażaj sobie.

13,422 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-11 17:32:16)

KoralinaJones napisał/a:

(...), więc nie wyobrażaj sobie.

Chyba jednak nie mam aż tak bujnej wyobraźni big_smile.

13,423

Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Autodiagnozą to ja mogę mieć wszystko. Z mojej perspektywy dopóki nie masz potwierdzonej diagnozy przez psychiatrę, to jesteś zwykłym chamem.

Nie jesteś tu w gronie ziomków i w męskiej rozmowie.
Jesteś na kobiecym forum.

Nie wiem, czy Ty sobie zdajesz z tego sprawę, bo mam wrażenie, że nie, ale akurat ja jestem z tego samego pokolenia co Ty.

Jesteś gen Z? To ty młoda musisz być.

Życie.

I tak przypadkiem trafiłem na jeden z twoich starych postów, i widzę że miałaś problem z wagą dużo większy niż ja. Ciekawe...

13,424 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-04-11 18:16:40)

ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jesteś gen Z? To ty młoda musisz być.

Życie.

I tak przypadkiem trafiłem na jeden z twoich starych postów, i widzę że miałaś problem z wagą dużo większy niż ja. Ciekawe...

Przypadkiem big_smile

I jak widać, wszystko da się zmienić, jak człowiekowi się chce. Wysoka waga wpływa na zdrowie i nie wmawiaj sobie, że tak nie jest. Jak się schudnie, to dopiero wtedy człowiek się orientuje, jak źle wtedy się czuł. Tak samo z leczeniem trądziku. Są rzeczy, które warto w życiu zmienić po to, żeby życie było fajniejsze.

Dzięki poznaniu zasad racjonalnego odżywiania po obu moich ciążach błyskawicznie wróciłam do wagi wyjściowej.

13,425

Roxann napisał/a:

\

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b02dc8f84f7.jpg

Radwanska z makijażem, zmieniam ocenę na słabe 1/10 koszmar mega pasztet. Nie ma podlotu do Monisi, jak każda zresztą.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05670cbb9e71.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad1bc8d4a797.jpg

Siła genów, wygląd ponad wszystko !

Może Radwańska nie jest pięknością, ale bardzo atrakcyjną kobietą. Jeśli ją zaliczasz 2/10 to sorry. Photoshop i prace ręczne wyprały Ci mózg.

13,426 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-04-11 18:51:39)

Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Życie.

Przypadkiem big_smile

I jak widać, wszystko da się zmienić, jak człowiekowi się chce. Wysoka waga wpływa na zdrowie i nie wmawiaj sobie, że tak nie jest. Jak się schudnie, to dopiero wtedy człowiek się orientuje, jak źle wtedy się czuł. Tak samo z leczeniem trądziku. Są rzeczy, które warto w życiu zmienić po to, żeby życie było fajniejsze.

Dzięki poznaniu zasad racjonalnego odżywiania po obu moich ciążach błyskawicznie wróciłam do wagi wyjściowej.

Wiesz, nie wyciągnąłem tego żeby się usprawiedliwiać, bardziej dlatego że mnie to zaciekawiło.

Ja może nie mam jakiejś ogromnej wagi (i tak przez depresję schudłem 10 kilo), że ale mam jeszcze inne defekty typu ginekomastię, szczerze za dużo zachodu żeby to wszystko zmienić a przede wszystkim za dużo pieniędzy. Do tego w sumie nie jest pewne czy to coś pozytywnego przyniesie. Słowem - ryzykowny interes.

Ogólnie żeby się podobać kobietom które mi się podobają musiałbym serio mnóstwo rzeczy zmienić, a w sumie mi nawet jest wygodnie.

13,427

ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Przypadkiem big_smile

Wiesz, nie wyciągnąłem tego żeby się usprawiedliwiać, bardziej dlatego że mnie to zaciekawiło.

Ja może nie mam jakiejś ogromnej wagi (i tak przez depresję schudłem 10 kilo), że ale mam jeszcze inne defekty typu ginekomastię, szczerze za dużo zachodu żeby to wszystko zmienić a przede wszystkim za dużo pieniędzy. Do tego w sumie nie jest pewne czy to coś pozytywnego przyniesie. Słowem - ryzykowny interes.

Ogólnie żeby się podobać kobietom które mi się podobają musiałbym serio mnóstwo rzeczy zmienić, a w sumie mi nawet jest wygodnie.

Szukasz sobie usprawiedliwień.
Myślisz, że inni nie maja defektów? big_smile po prostu jakoś są w stanie znakeźć sobie partnerów pomimo tych defektów. Większość zresztą to rzeczy, na które i tak inni nie zwracaliby uwagi, a w naszej głowie urastają do rangi problemów nie do przejścia.

13,428

Olinka napisał/a:

Nie, stosowałem się do Waszych rad, nie pomogło.

A tak konkretnie, to co zrobiłeś, do których rad się zastosowałeś i co nie pomogło?

rakastankielia "chyba" pominąłeś odpowiedź na to pytanie, a ja w sumie chciałem zadać Ci takie samo. Więc: do których rad konkretnie się zastosowałeś?...

(...)

aaa już wiem dlaczego big_smile, nie zastosowałeś się do żadnej. Inaczej nie byłoby problemu z odpowiedzią. nieprawdaż? I nie musiałbyś pisać, że nie masz pomysłu co zmienić.

A w międzyczasie znalazłeś właśnie kolejny sposób na odbicie piłeczki  - argument, że "To że coś działało 30 lat temu czy działa nadal na osoby z Twojego pokolenia, nie oznacza, że są skuteczne wobec moich rówieśniczek."
hmm...a więc my się nie znamy i obecne pokolenie rówieśniczek jest "inne".

Więc, w taki razie...czego oczekujesz od użytkowników tego forum?
Skoro nic, co mówimy, nie działa...to jaki jest dalszy cel tego wszystkiego?

Ponieważ, pomalutku...

Olinka napisał/a:
Herne napisał/a:

To jeszcze raz:(...))

Sama gdzieś po drodze usiłowałam Rakastankielii przekazać chyba każdą z powyższych myśli, co znaczy, że wszystkie pojawiają się tu co najmniej po raz kolejny. Poświęciłam mu, zresztą wszyscy poświęciliśmy, tyle czasu, uwagi, energii, że każdy, kto naprawdę chce dokonać zmiany, pokusiłby się przynajmniej o refleksję, że pewne treści regularnie się powtarzają, więc może właśnie nad nimi należałoby się szczególnie pochylić.
Tu niestety to nie działa i jakkolwiek bym nie próbowała, ile z siebie dała - spokojnie, bardziej dobitnie, bez przykładów, na przykładach, wprost i nieco mniej - to z każdą podejmowaną próbą jedynie utwierdzam się w przekonaniu, że to nie ma sensu. Jedyne, co kolegę interesuje, to odbicie piłeczki. (...).

...zaczynają ogarniać mnie niestety te same odczucia...

13,429 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-04-11 19:25:32)

Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Przypadkiem big_smile

Myślisz, że inni nie maja defektów? big_smile po prostu jakoś są w stanie znakeźć sobie partnerów pomimo tych defektów. Większość zresztą to rzeczy, na które i tak inni nie zwracaliby uwagi, a w naszej głowie urastają do rangi problemów nie do przejścia.

Znaleźć sobie partnera to nie jest problem, gorzej znaleźć takiego żeby się podobał xD To już wymaga sporego wkładu.

Defekty są różne to fakt, ale akurat ginekomastia jest wybitnie mało estetyczna.

13,430

ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Znaleźć sobie partnera to nie jest problem, gorzej znaleźć takiego żeby się podobał xD To już wymaga sporego wkładu.

Defekty są różne to fakt, ale akurat ginekomastia jest wybitnie mało estetyczna.

Nie żeby coś, ale raczej większość społeczeństwa szuka partnera/rki, który/a się podoba big_smile i większość społeczeństwa spokojnie z tym daje radę.

13,431

Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie żeby coś, ale raczej większość społeczeństwa szuka partnera/rki, który/a się podoba big_smile i większość społeczeństwa spokojnie z tym daje radę.

Pytanie jaki procent obniża swoje wyjściowe oczekiwania i ostatecznie zgadza się na partnera dużo mniej atrakcyjnego żeby nie być samemu. Dla mnie to takie trochę wbrew sobie.

13,432

ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Pytanie jaki procent obniża swoje wyjściowe oczekiwania i ostatecznie zgadza się na partnera dużo mniej atrakcyjnego żeby nie być samemu. Dla mnie to takie trochę wbrew sobie.

Każdemu według potrzeb. Po pierwsze, skoro sam zbyt atrakcyjny nie jesteś, to możesz wypadać z rankingu kobiet, które byś chciał.
Po drugie, ciało z czasem się zmienia i jak sie bazuje tylko na atrakcyjności, to można się nieźle przejechać.

13,433 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-04-11 20:17:59)

Lady Loka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Każdemu według potrzeb. Po pierwsze, skoro sam zbyt atrakcyjny nie jesteś, to możesz wypadać z rankingu kobiet, które byś chciał.
Po drugie, ciało z czasem się zmienia i jak sie bazuje tylko na atrakcyjności, to można się nieźle przejechać.

Nie no wiadomo że inteligencja i charakter też są ważne, ale dopasowanie wizualne jest również istotne. Można zrobić jakieś rozsądne odstępstwa jak ktoś ujmie mnie charakterem czy umysłem, problem jednak jest w tym że mimo kilku prób niezbyt to się udało xD

13,434 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-04-11 20:47:42)

[Siła genów, wygląd ponad wszystko !

Też photoshopa. Jeśli Radwańską uważasz za 2/10 to sorry... nie spotkałeś łsdnej kobety ot tak, poza netem.  Moim zdaniem jest bardzo strakcyjna, bo zgrabna ale nie toporna. Twarz odziedziczyła po ojcu, cóż ... ale i tak jak się umaluje wygląda świetnie.
U niej może rysy twarzy mogą przeszkadzać czy brak piersi (nie sztuczne przy tej sylwetce) ale reszta kosmos.

13,435

Roxann napisał/a:

Też photoshopa. Jeśli Radwańską uważasz za 2/10 to sorry... nie spotkałeś łsdnej kobety ot tak, poza netem.  Moim zdaniem jest bardzo strakcyjna, bo zgrabna ale nie toporna. Twarz odziedziczyła po ojcu, cóż ... ale i tak jak się umaluje wygląda świetnie.
U niej może rysy twarzy mogą przeszkadzać czy brak piersi (nie sztuczne przy tej sylwetce) ale reszta kosmos.

pierdzielisz głupoty jak typowa zakompleksiona zazdrosna karyna, Belluci nie ma żadnego photoshopa, Radwańskiej nic nie pomoże taka jest prawda ma miliony i nadal jest słaba, jedynie szacunek za to że nie poddała sie żadnym operacjom, może było by lepiej, a może gorzej chociaż w jej wypadku to gorzej, to ciężko sobie wyobrazić, zobacz sobie wywiady z Moniką i gdzie tam masz photoshop? ona ma po prostu idealne geny, poza tym we Włoszech jest bardzo dużo atrakcyjnych pięknych kobiet, i żaden normalny Włoch nie weźmie sobie polskiego paszteta, a jedynie taki którego Włoszki same nie chcą, a głupie polki ze wsi będą mu rowa lizać bo to Giovanni ;0

13,436

Roxann napisał/a:

pierdzielisz głupoty jak typowa zakompleksiona zazdrosna karyna, Belluci nie ma żadnego photoshopa, Radwańskiej nic nie pomoże taka jest prawda ma miliony i nadal jest słaba, jedynie szacunek za to że nie poddała sie żadnym operacjom, może było by lepiej, a może gorzej chociaż w jej wypadku to gorzej, to ciężko sobie wyobrazić, zobacz sobie wywiady z Moniką i gdzie tam masz photoshop? ona ma po prostu idealne geny, poza tym we Włoszech jest bardzo dużo atrakcyjnych pięknych kobiet, i żaden normalny Włoch nie weźmie sobie polskiego paszteta, a jedynie taki którego Włoszki same nie chcą, a głupie polki ze wsi będą mu rowa lizać bo to Giovanni ;0

Jak dla mnie Belluci jest ładna ale nie mój typ więc nie dałabym jej 10/10. Nie taki ty purody mi sę podoba, podobnie jak Krupińska, którą też okteśliłeś 10/10. Tak jest ładna, atrakcyjna ale czy jakaś pięknąść? No nie... Ale o gustach nie dyskutuje.
Tak jak o ex Belluci. No za przystjny to on nie był, a wiek też mu nie sluży wbrew temu co siię mówi...

13,437

Roxann napisał/a:
Roxann napisał/a:

Jak dla mnie Belluci jest ładna ale nie mój typ więc nie dałabym jej 10/10. Nie taki ty purody mi sę podoba, podobnie jak Krupińska, którą też okteśliłeś 10/10. Tak jest ładna, atrakcyjna ale czy jakaś pięknąść? No nie... Ale o gustach nie dyskutuje.
Tak jak o ex Belluci. No za przystjny to on nie był, a wiek też mu nie sluży wbrew temu co siię mówi...

Bo atrakcyjne kobiety, nigdy nie będą się podobać mało atrakcyjnym kobietom, to zwykła zazdrość, jednak w głębi duszy każda krzyczy " czemu ja tak nie wyglądam, życie jest niesprawiedliwe"

13,438 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-04-11 21:24:32)

Bo atrakcyjne kobiety, nigdy nie będą się podobać mało atrakcyjnym kobietom, to zwykła zazdrość, jednak w głębi duszy każda krzyczy " czemu ja tak nie wyglądam, życie jest niesprawiedliwe"

Ok, w drugą stronę też to działa. Dla mnie Belluci jest ładna ale nie piękna. Nie mój typ urody..
Dla Ciebie Radwńska jest 2/10, dla mnie mocne 7/8.
Dla Ciebie ex Beluci jest 7-8? na dziesięć?
Dla Karoliny 2/10. Ja bym dała mocne 5-6.
To tylko świdczy na ile te skale są warte.

13,439

Roxann napisał/a:

Ok, w drugą stronę też to działa. Dla mnie Belluci jest ładna ale nie piękna. Nie mój typ urody..

ty naprawdę masz jakieś zaburzenia emocjonalne, najpierw pisałaś że Cassel dla ciebie 2/10, potem stwierdziłaś że 7/10, teraz znowu piszesz że 5 lub 6 i widzisz jak ty pierdolisz, tylko nie wiem czy to cię bawi czy udajesz czy naprawdę jesteś pierdolnięta, bo wiesz gdybym miał np pisać komuś, sms kup 7 bułek, za chwile wiesz co weź 4, potem jednak 8, a na końcu bym mu powiedział po chuj je kupował co o tym myślisz ? ewidentnie masz coś z głową.

13,440

Roxann napisał/a:

ty naprawdę masz jakieś zaburzenia emocjonalne, najpierw pisałaś że Cassel dla ciebie 2/10, potem stwierdziłaś że 7/10, teraz znowu piszesz że 5 lub 6 i widzisz jak ty pierdolisz, tylko nie wiem czy to cię bawi czy udajesz czy naprawdę jesteś pierdolnięta, bo wiesz gdybym miał np pisać komuś, sms kup 7 bułek, za chwile wiesz co weź 4, potem jednak 8, a na końcu bym mu powiedział po chuj je kupował co o tym myślisz ? ewidentnie masz coś z głową.

Lecz się, serio.

13,441

Roxann napisał/a:
Roxann napisał/a:

Lecz się, serio.

Ta skala robi sieczkę z mózgu. Oni naprawdę w nią wierzą big_smile.

13,442 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-04-11 21:48:02)

Roxann napisał/a:
Roxann napisał/a:

Lecz się, serio.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c932b0066821.png

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/361a6233cdb1.png

Omamy Roxann

13,443 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-11 22:26:57)

Roxann napisał/a:

Radwańską bym wziął na randkę, ale w tym podkoszulku prosto z kortów, a nie w sukni ślubnej, bo do ślubu ma tyle tapety jak figura woskowa.

Belluci jeśli miałbym się czepiać to dlaczego ma czerwoną skórę u dołu szyi na każdym zdjęciu? Zdrowa jest?
I kongratulejszyns, że nie widać tapety. smile

Mąż Belluci — wg mnie facet jak facet... jak nie jest przygłupem, ignorantem, itd ma odpowiednią osobowość, to jest super-hiper, może wyrywać laski nie bojąc się o wygląd.

13,444

Herne napisał/a:
Olinka napisał/a:

Nie, stosowałem się do Waszych rad, nie pomogło.

A tak konkretnie, to co zrobiłeś, do których rad się zastosowałeś i co nie pomogło?

rakastankielia "chyba" pominąłeś odpowiedź na to pytanie, a ja w sumie chciałem zadać Ci takie samo. Więc: do których rad konkretnie się zastosowałeś?...

Do wszystkich po kolei.

13,445

Herne napisał/a:
Olinka napisał/a:

Do wszystkich po kolei.

A umiesz wymienić konkretnie, do czego się zastosowałeś?

13,446

2odiak napisał/a:
Gary napisał/a:
2odiak napisał/a:

4-y lata???? OMG!

Więc? wink smile

A szło nam tak dobrze! big_smile big_smile
Bez powyższego zapewne mój post zabrzmiałby zupełnie inaczej, ale... no nie będę udawać, że nie przeczytałam, zresztą inni też przeczytali wink.

W każdym razie... zepsuliście big_smile.

A tak poważnie, to chyba oboje z 2odiakiem wzajemnie, nie umawiając się, pociągnęliśmy tę subtelną gierkę, aby pokazać Rakastankielii, że nawet na forum można złapać z kimś taki fajny flow, który potem można przenieść na pozaforumowy grunt. Ba, moja pierwsza myśl i rzeczona "riposta" po poście z sąsiedniego wątku, to nawiązanie do Rakastankielii rozważań, że w towarzystwie innych osób niesmacznie jest flirtować, kiedy to usiłowałam mu naświetlić, że jest w błędzie. I tak jak tu, na forum, gdzieś między wierszami można to i owo przemycić, tak samo można przecież zrobić to na spotkaniu w towarzystwie innych osób. Trzeba jednak mieć w sobie choć trochę luzu, wyczucia i niestety (dla Raki niestety) determinacji, bo usiąść i czekać na zainteresowanie swoją osobą, to jak czekać na wygraną na loterii, pomimo że nie kupiło się zdrapki. 

Do wszystkich po kolei.

Pozwolę sobie przypomnieć, że prosiłam o konkretne przykłady.

Za SJP:

konkretny
1. (...)
2. dokładnie określony, sprecyzowany; precyzyjny, rzeczowy;
3. (...)

13,447

Olinka napisał/a:

Mimo wszystko wiele z tamtych inwestycji przyczyniło się do rozwoju kraju, dawało ludziom pracę, dach nad głową, wiele pozwoliło Polsce odbić się od dna i stanowiło fundament po przemianach ustrojowych.

Bzdury piszesz i nie masz pojęcia co się działo w latach 90., kiedy Polacy nie chcieli już bubli z gierkowskich zakładów, a te padały jak muchy.

Olinka napisał/a:

Za to obecnie, bo przecież o tym był tamten post, mamy komunę bis

Blablabla. Dużo emocji, mało sensu.

Olinka napisał/a:

Nie musimy się ze sobą zgadzać, ale czy Ty naprawdę nie potrafisz dyskutować w sposób, w którym nie wyczuwa się złośliwości i biernej agresji? Koniecznie musisz coś odreagowywać, a tutaj, na forum, najłatwiej, bo anonimowo?

A ty koniecznie musisz bzdury smarać?

13,448

Olinka napisał/a:
2odiak napisał/a:
Gary napisał/a:

Odebrałeś to zbyt poważnie wink....

Bez powyższego zapewne mój post zabrzmiałby zupełnie inaczej, ale... no nie będę udawać, że nie przeczytałam, zresztą inni też przeczytali wink.

smile smile   Hihihi... no to jak się Wam wciąłem to sorki... ale ja widziałem to: 

— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...

Pomyślałem to:                "Taaaaa... Olinka już rozdaje numer... "

A nie wytrzymałem i napisałem                     "Chyba nie dostaniesz numeru smile"

... na forum można złapać z kimś taki fajny flow, który potem można przenieść na pozaforumowy grunt. ...

Myślę, że nauka zna takie przypadki... smile smile

... nawiązanie do Rakastankielii rozważań, że w towarzystwie innych osób niesmacznie jest flirtować,

smile smile

13,449 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-12 12:09:02)

Olinka napisał/a:

W każdym razie... zepsuliście big_smile.

Nikt nic nie zepsuł wink smile :* big_smile  A  zmyłka dla przeciwnika, też musieć być , - jak wytniesz lisa , to nie będzie i wilka big_smile big_smile big_smile

Olinka napisał/a:

A tak poważnie, to chyba oboje z 2odiakiem wzajemnie, nie umawiając się, pociągnęliśmy tę subtelną gierkę..

Ale zdajesz sobie sprawę, że to dopiero początek big_smile

Olinka napisał/a:

że nawet na forum można złapać z kimś taki fajny flow, który potem można przenieść na pozaforumowy grunt.

Ależ oczywiście, taki jestem big_smile
Nie ma złego miejsca. Wystarczy sobie wyobrazić, że innych wokół  nie ma big_smile

Olinka napisał/a:

Ba, moja pierwsza myśl i rzeczona "riposta"

Riposta, - Miałem na myśli to iż pięknie się uzupełniamy wink smile

Olinka napisał/a:

I tak jak tu, na forum, gdzieś między wierszami można to i owo przemycić, tak samo można przecież zrobić to na spotkaniu w towarzystwie innych osób.

Flirt big_smile

Olinka napisał/a:

Trzeba jednak mieć w sobie choć trochę luzu, wyczucia i niestety (dla Raki niestety) determinacji, bo usiąść i czekać na zainteresowanie swoją osobą, to jak czekać na wygraną na loterii, pomimo że nie kupiło się zdrapki.

Podstawa by osiągnąć sukces smile

Inocynt napisał/a:
Olinka napisał/a:

Mimo wszystko wiele z tamtych inwestycji przyczyniło się do rozwoju kraju, dawało ludziom pracę, dach nad głową, wiele pozwoliło Polsce odbić się od dna i stanowiło fundament po przemianach ustrojowych.

Bzdury piszesz i nie masz pojęcia co się działo w latach 90., kiedy Polacy nie chcieli już bubli z gierkowskich zakładów, a te padały jak muchy.

Olinka napisał/a:

Za to obecnie, bo przecież o tym był tamten post, mamy komunę bis

Blablabla. Dużo emocji, mało sensu.

Olinka napisał/a:

Nie musimy się ze sobą zgadzać, ale czy Ty naprawdę nie potrafisz dyskutować w sposób, w którym nie wyczuwa się złośliwości i biernej agresji? Koniecznie musisz coś odreagowywać, a tutaj, na forum, najłatwiej, bo anonimowo?

A ty koniecznie musisz bzdury smarać?

Ojojjj.. Co Ona Ci zrobiła. Nie da się normalnie? Ma prawo się mylić, mieć swój punkt widzenia. To nie podstawa, by w ten sposób pisać smile Przecież obecnie każdy ma prawo do swojego zdania Art 54 Konstytucja RP.

Gary napisał/a:

smile smile   Hihihi... no to jak się Wam wciąłem to sorki... ale ja widziałem to: 

— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— gadka/szmatka
— Olinka daj numer...

Pomyślałem to:                "Taaaaa... Olinka już rozdaje numer... "

A nie wytrzymałem i napisałem                     "Chyba nie dostaniesz numeru smile"

Aj mineliśmy się trochę myślami, mimo to " Aj się wilk rozpędził" big_smile

... na forum można złapać z kimś taki fajny flow, który potem można przenieść na pozaforumowy grunt. ...

Myślę, że nauka zna takie przypadki... smile smile

Ależ owszem smile smile
Nic nowego smile

... nawiązanie do Rakastankielii rozważań, że w towarzystwie innych osób niesmacznie jest flirtować,

smile smile

Oj tam, oj tam smile Co mnie interesuje Rakastankielia big_smile big_smile big_smile
Teraz jest ja i Olinka big_smile
big_smile big_smile big_smile

13,450 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-04-13 10:20:49)

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Z taką urodą i z takim talentem taka kobieta nie potrzebuje bankomatu i spokojnie może przebierać w kim chce i proszę bardzo, taki prawie z wyglądu gnom za męża ...  big_smile. To jest przecież statystycznie niemożliwe. Ona jest 1 000 000/10 a on? big_smile

Zamieściłem zdjęcie radwanskiej popatrz ilu jest napaleńców na paszteta który wyglada 2/10, wiec wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

A ile jest włoskich pasztetów, których oni tam nie tkną, a Ty byś rwał jak Reksio szynkę?
To samo jest z Polkami tam smile Ty tutaj nie spojżysz, a tam italiańcy się będą zabijać. smile Radwańska? Przecież odezwał się największy podrywacz forum i takich się znajdzie wielu przystojniaków, którzy ją by z chęcią cykneło. Na temat gustów się nie dyskutuje smile

Bzdury typowego cebulka, który najdalej w życiu był w Tesco 60 km od swojej wsi, bywałem często we Włoszech i żeby spotkać tam mało atrakcyjna Włoszkę trzeba się naprawdę postarać, zazwyczaj jak jest pasztetem to okazuje się że to Bułgarka, lub węgierka, lub polka po przejściach, dużo tam polskich studentek co jeżdżą na wakacyjny dorobek jako prostytutki, a Włoch jeżeli jest w związku z Polka to tylko dlatego że nie jest atrakcyjny, i takiego Włoszka nie chce, natomiast dla Polki to będzie bożyszcze jej wsi

13,451 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 11:14:29)

2odiak napisał/a:

Bzdury typowego cebulka, który najdalej w życiu był w Tesco 60 km od swojej wsi, bywałem często we Włoszech i żeby spotkać tam mało atrakcyjna Włoszkę trzeba się naprawdę postarać, zazwyczaj jak jest pasztetem to okazuje się że to Bułgarka, lub węgierka, lub polka po przejściach, dużo tam polskich studentek co jeżdżą na wakacyjny dorobek jako prostytutki, a Włoch jeżeli jest w związku z Polka to tylko dlatego że nie jest atrakcyjny, i takiego Włoszka nie chce, natomiast dla Polki to będzie bożyszcze jej wsi

Człowieku, zacznijmy od tego , że o tobie mogę napisać to samo smile.  Secundo, - nie znasz mnie w ogóle, a od razu wyjazd. To pokazuje jaki jesteś malutki. Nudno się zrobiło co? I od razu trzeba kogoś zaczepić, znaleźć jakaś dziurę, by sobie ego podbudować smile  Akurat sęk w tym , że we Włoszech spędziłem dużo czasu wink To że tobie podobają się Włoszki, nie oznacza, że wszystkim się podobają , a zwłaszcza im gdzie mają je na co dzień wink Dla nich Polka to jest egzotyka, a jak dodać temperament to za nimi szaleją. Południowcy są tradycjanolistami i kobiety też bardziej są temperamentne jak na północy, stąd mniej związków mieszanych , natomiast na północy ( zwłaszcza wybrzeże Adriatyku) i Rzym, - tam Polek i mieszanych związków nie brakuje.
A nieatrakcyjnych Włoszek spotkałem mnóstwo smile Tak samo mnóstwo jest fajnych włochów z przeciętnymi polkami, a i odwrotnie jak to w życiu wink

A najdalej w życiu to byłem w takim miejscu, do którego ty nigdy nie dojedziesz smile O włoskiej  jak już jest w temacie wsi, też mogę co nieco opowiedzieć, zwłaszcza takiej na Sycyli.  Od razu uprzedzę, że za takie teksty zostałbyś tam zmieciony smile Tyle z panem rozmowy. Zmień ton i sposób wypowiedzi to porozmawiamy dalej smile

13,452 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-04-13 11:30:00)

2odiak napisał/a:
2odiak napisał/a:

Człowieku, zacznijmy od tego , że o tobie mogę napisać to samo smile.  Secundo, - nie znasz mnie w ogóle, a od razu wyjazd. To pokazuje jaki jesteś malutki. Nudno się zrobiło co? I od razu trzeba kogoś zaczepić, znaleźć jakaś dziurę, by sobie ego podbudować smile  Akurat sęk w tym , że we Włoszech spędziłem dużo czasu wink To że tobie podobają się Włoszki, nie oznacza, że wszystkim się podobają , a zwłaszcza im gdzie mają je na co dzień wink Dla nich Polka to jest egzotyka, a jak dodać temperament to za nimi szaleją. Południowcy są tradycjanolistami i kobiety też bardziej są temperamentne jak na północy, stąd mniej związków mieszanych , natomiast na północy ( zwłaszcza wybrzeże Adriatyku) i Rzym, - tam Polek i mieszanych związków nie brakuje.
A nieatrakcyjnych Włoszek spotkałem mnóstwo smile Tak samo mnóstwo jest fajnych włochów z przeciętnymi polkami, a i odwrotnie jak to w życiu wink

A najdalej w życiu to byłem w takim miejscu, do którego ty nigdy nie dojedziesz smile O włoskiej  jak już jest w temacie wsi, też mogę co nieco opowiedzieć, zwłaszcza takiej na Sycyli.  Od razu uprzedzę, że za takie teksty zostałbyś tam zmieciony smile Tyle z panem rozmowy. Zmień ton i sposób wypowiedzi to porozmawiamy dalej smile

Jak Ci Tadziu pisze, że najdalej byłeś 60 km od swojej wsi, to z tym nie dyskutuj. Tadziu to jest taki prezes Jarosław, tylko ze 40 lat młodszy, nie wiem czy z kotem. On po prostu wie lepiej wink Zaraz tu na pewno walnie standardowy opis kim ja jestem i ja z tym nie będę dyskutował big_smile Wyjmiesz oko ? No nie wyjmiesz. I tak samo jest z dyskusją z Tadziem. A najbardziej go boli jak go ludzie zlewają, więc robi wszystko, żeby prowokować.

13,453

Tadziu, to ma jeden wyświechtany tekst o tym jak śnił o Włoszkach i o sobie w roli głównej i parafrazuje go na miliony sposobów big_smile.

13,454 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 11:39:33)

Acha, czyli uczy starego robić dzieci. No to powodzenia życzę smile Takich tatusiów to się na żywo w życiu już na przerabiałem smile Jak nie ma się czym zabłysnąć, to się błyszczy  co się ma. smile Tak, widziałem co Ci wypisuje.

KoralinaJones napisał/a:

Tadziu, to ma jeden wyświechtany tekst o tym jak śnił o Włoszkach i o sobie w roli głównej i parafrazuje go na miliony sposobów big_smile.

Jak się ze wsi nie wyjeżdża big_smile To później można tylko śnić na 1000 sposobów smile

13,455

2odiak napisał/a:

Acha, czyli uczy starego robić dzieci. No to powodzenia życzę smile Takich tatusiów to się na żywo w życiu już na przerabiałem smile Jak nie ma się czym zabłysnąć, to się błyszczy  co się ma. smile Tak, widziałem co Ci wypisuje.

KoralinaJones napisał/a:

Jak się ze wsi nie wyjeżdża big_smile To później można tylko śnić na 1000 sposobów smile

On ma tych tekstów trochę więcej. Ma coś o wzroście, coś o wibratorach. Koneser pasztetowej.

Posty [ 13,391 do 13,455 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 205 206 207 208 209 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024