ChupskiChłop napisał/a:Nosz cholera, dobra była dyskusja polityczna i zepsuli : (
Niestety nie była, za dużo emocji, ale to już niestety taki standard
.
assassin napisał/a:Nie śledzę rządowej propagandy, więc nie jestem w temacie, co jest teraz grane. Zakładam, że nic się nie zmieniło i to wszystko wina Tuska 
O zbożu, mleku itd wiem z pierwszej ręki. Ukraina położy nasze rolnictwo, ale przecież każdy ma to w dupie poza samymi zainteresowanymi.
Pakiet klimatyczny, uprawnienia co2, fit for 55, itd... niby skąd te brednie?!?!
Ps. O bilboardach serio nie słyszałem 
Niby nie śledzisz, ale wiesz, że to ta zła UE
.
Rzeczonymi bilboardami cały kraj został obwieszony, swego czasu trudno ich było nie zauważyć - jakby naprawdę nie było na co wydawać publicznych pieniędzy.
Przy okazji zwrócę jeszcze uwagę, a potem już kończę ten oboczny wątek polityczny, że warto przyjrzeć się kto zasiada w zarządzie Orlenu, jakie osiąga z tego tytułu dochody i na jakie darowizny przeznacza ich niemałą część
. Tam, na tych ich górach, naprawdę nic nie dzieje się bez przyczyny, dlatego każdy może być mierny, byle wierny, ewentualnie byleby mieć na niego dobrego haka
.
myciek27 napisał/a:Faktem jest, że po 30 kobiecie ciężej znaleźć faceta niż po 20. Dlaczego? Bo konkurencja jest młodsza, faceci wolą młodsze.
Facet za to z wiekiem zyskuje.
To jest fakt. Ale nie dorabiajcie do tego jakiejś dodatkowej ideologii.
Nie ma reguły. Raz, że nie wszyscy mężczyźni szukają młodszych partnerek, a na pewno dla wielu 30-tka będzie atrakcyjniejszą partnerką od nieupierzonej jeszcze 20-tki i to z wielu względów, także, a może przede wszystkim, życiowo, a dwa - nie wszyscy panowie z wiekiem zyskują, nawet jeśli większość istotnie. Niemniej tu znowu - zależy co bierzemy pod uwagę oraz kogo.