30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 110 111 112 113 114 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,216 do 7,280 z 31,047 ]

7,216

Odp: 30lat i cały czas sam
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Olinka napisał/a:

W takich sytuacjach, jak opisana powyżej, niektórym pomaga myślenie w typie uświadamiania sobie, że widzisz niewiele, jedynie tyle, że biała kobieta idzie za rękę z Arabem, ale nie wiesz nic o tych ludziach ani co ukrywa się pod płaszczykiem tego idealnego obrazka. Nie wiesz jaką mają za sobą historię, co dzieje się za zamkniętymi ścianami ich domu i tak dalej, i tak dalej. Być może naprawdę są szczęśliwi, a być może tylko bywa im ze sobą dobrze. Ty widzisz jedynie jakiś wycinek i on wywołuje u Ciebie ukłucie zazdrości (ludzka rzecz), ale zalewając się złością w żaden sposób sobie nie pomagasz.

Olinka, gdy zobaczyłem tę kobietę (białą Polkę) z Arabem to nie złapała mnie zazdrość tylko złość.
Bo nie byłem o nią zazdrosny, tylko sobie wkręciłem film, że dlaczego ona zamiast podrywać mnie to poszła z jakimś Arabem.

Gdy dzisiaj szedłem po chodniku to zobaczyłem jakiegoś białego gościa, który szedł razem z ładną Mulatką i tutaj mnie złapała zazdrość.
Pomyślałem sobie, dlaczego u licha ta kobieta wolała się z nim związać, a nie akurat ze mną?
Przecież ja bardzo bym chciał mieć chociaż koleżankę jako Mulatkę a tutaj inny gościu zgarnia cały temat.

Uświadomiłem sobie, że ta Mulatka (jak i wcześniejsza biała Polka) mają tak naprawdę wolną rękę i przede wszystkim wybór.
Jeżeli one obie mnie odrzucają to trzeba uszanować ich wolę.

Czyż nie tak działa kapitalizm? Właśnie tak.
A ja przecież jestem zwolennikiem kapitalizmu, więc jak mogę się o to denerwować?

To tak samo jakbym wszedł do salonu Maybacha i dookoła obrażał tam pracowników, ponieważ nie stać mnie na ich samochód.
Czysty debilizm z mojej strony, nieprawdaż?

Żeby nabyć jakieś dobro, muszę mieć pewien zasób.
Samochód wymaga pieniędzy, więc muszę zdobyć pieniądze, żeby mieć samochód. Podobny system jest w związkach, żeby zdobyć dobro (kobietę), muszę dostarczyć jej zasób, który wg. Niej będzie pożądany przy spędzaniu swojego czasu z potencjalnym partnerem (np. Dobry humor u faceta, stanowczość, pewność siebie, ciekawe zainteresowania, przyjemny dla oka wygląd itp.).

Jestem fanem wolnego rynku w nieruchomościach, ponieważ z tego tytułu, każdego miesiąca dostaję przelew od najemcy.
Kocham kapitalizm i wolny rynek, więc powinienem respektować jego zasady również na rynku matrymonialnym.

Powiem Ci coś jeszcze.

Dzisiaj stojąc na przystanku autobusowym, w moich myślach ,,wyszedłem" ze swojego ciała i stanąłem obok patrząc się na swoją osobę.
Nie było to żadne OBE, tylko wyobraziłem sobie taki stan rzeczy.

Było to po to, aby spojrzeć na swoją osobę jak na kompletnie innego, obcego człowieka, by dokonać jego oceny.
I tak stoję na tym przystanku i patrzę sam na siebie, w jaki sposób oceniłem swoją osobę z punktu widzenia 3ciej osoby? A więc wyszło mi, że jestem:

- Znerwicowany
- Spięty
- Niepełnosprawny
- Aura wokół mojej osoby typu zimne drewno
- Gburowate nastawienie do otoczenia
- Człowiek, który może dać kobiecie 0 emocji
- Postawa typu miernota
- Ciapowaty, powolny
- Nudziarz jak chuj, nic dziwnego, że nie ma nawet 1 koleżanki

Następnie ,,wróciłem" do swojego ciała i próbowałem skonfrontować powyższą ocenę z tym jak siebie spostrzegam na co dzień.
Wszystko po to, aby ustalić, czy potrafię przyjąć jakąś krytykę a nie tylko patrzeć w swoją rację i wyszło mi, że w sumie ze wszystkimi punktami się zgadzam.

Jeżeli jakaś kobieta nie chce mieć do czynienia z takim człowiekiem (ze mną) to jak najbardziej muszę to uszanować.
Ja dla przykładu nie chciałbym być w związku z samotną matką (wychowywanie cudzych dzieci jest dla mnie nie do zaakceptowania i wolałbym do końca życia być sam).
W związku z tym nie mogę mieć żalu do 1 czy 9999999 kobiet, że nie chcą ze mną być.
Mają do tego takie same prawo, jak ja mam prawo do tego, by nie chcieć wiązać się z samotną matką.

Fajnie, że zauważam te rzeczy bo dzięki temu zmniejsza się moja frustracja względem kobiet i mam coraz to większe argumenty, by jednak wybrać się do tej prostytutki skoro stan rzeczy wygląda tak a nie inaczej.

Nienawiść nie jest jakimkolwiek budulcem i tego trzeba się wystrzegać za wszelką cenę.

Zobacz, jak do walki staje dwóch profesjonalnych zawodników to oni nie wnoszą do klatki nienawiści bo każdy zrobiłby sobie sam krzywdę.
Zatem co oni wnoszą? Umiejętności walki, kondycję, taktykę itp.
Tak samo z wyścigiem samochodowym. Wnosząc na tor nienawiść prędzej wyląduje się na bandzie, niż wygra wyścig.
Żeby odnieść zwycięstwo trzeba wnieść na trasę umiejętności prowadzenia samochodu, refleks itp.

Dlatego nie mogę być zły na Polkę, że spotyka się z Niemcem, Czechem czy też Portugalczykiem.
Ma do tego prawo, nawet jakby na mnie nie chciała splunąć.

Tak samo ja dzisiaj zjem bardzo sytą kolację bo mam ku temu możliwości ale miliony ludzi na świecie dosłownie umiera z głodu.
Czy powinni mnie wyzywać, że urodziłem się w kraju, w którym mogę nabyć żywność i ją skonsumować? No byłoby to nierozsądne z ich strony.

Nie można się złościć na trawę, że jest zielona i na wodę, że jest mokra.
To są prawdy życiowe, które trzeba przyjąć na klatę, by móc normalnie funkcjonować w społeczeństwie.

Naprawdę jestem pod wrażeniem smile

Z manipulacji innymi powinieneś dostać Oskara, nie ściemniam smile

Zobacz podobne tematy :

7,217

Salomonka napisał/a:

Uważasz, że to co napisałem teraz do Olinki jest czystą manipulacją?
Ja sobie z nią teraz piszę na pewien temat, dlaczego wchodzisz z buciorami i mnie pomawiasz?

7,218

Salomonka napisał/a:

Uważasz, że to co napisałem teraz do Olinki jest czystą manipulacją?
Ja sobie z nią teraz piszę na pewien temat, dlaczego wchodzisz z buciorami i mnie pomawiasz?

big_smile

7,219

Salomonka, akurat tak się składa, że Olinka czyta moje posty od 2015 roku (wtedy założyłem konto) i to ona x100 lepiej wie, czy moje posty są manipulacją, czy też nie.

Jedynie co teraz zrobiłaś, to wpadłaś z buciorami w naszą konwersację i na końcu dałaś emotkę uśmieszka, że niby racja jest po Twojej stronie.

Sorry, ale tak to nie działa.

7,220 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-06-07 23:36:04)

Muszę dokładnie przeanalizować otaczającą mnie rzeczywistość, kontakty z kobietami (a raczej brak i z czego to wynika).

Myślisz źle o innych... myślisz źle o kobietach... potem nawet mówisz tak, że inni nie czują się dobrze z Tobą. A to zaczęło się od myśli.

Kobiety chyba czują że dany mężczyzna jest "nieprzyjemnym typem". Ale nie potrafią powiedzieć dlaczego.

Ja dla przykładu nie chciałbym być w związku z samotną matką (wychowywanie cudzych dzieci jest dla mnie nie do zaakceptowania i wolałbym do końca życia być sam).

Tylko że samotna matka wychowuje swoje dzieci sama.
Ona potrzebuje mężczyzny aby samej się poczuć lepiej, a nie po to, aby dzieciom dać "nowego tatusia".

7,221

Gary, zgadzam się z Rumuńskim. Gdyby nie dziecko, to taka kobieta miała by wyrąbane na takiego faceta. Dwie takie amatnki "przypomniały" sobie o mnie właśnie, kiedy zostały same z dzieckiem.

7,222 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-08 08:15:22)

Gary napisał/a:

Muszę dokładnie przeanalizować otaczającą mnie rzeczywistość, kontakty z kobietami (a raczej brak i z czego to wynika).

Myślisz źle o innych... myślisz źle o kobietach... potem nawet mówisz tak, że inni nie czują się dobrze z Tobą. A to zaczęło się od myśli.

Kobiety chyba czują że dany mężczyzna jest "nieprzyjemnym typem". Ale nie potrafią powiedzieć dlaczego.

Ona potrzebuje mężczyzny aby samej się poczuć lepiej, a nie po to, aby dzieciom dać "nowego tatusia".

Z całym szacunkiem Gary, ale co do ostatniego akapitu totalnie nie masz racji i wręcz zakładam, że chyba nie miałeś z nimi do czynienia albo uwierzyłeś komuś na słowo. Samotna matka samotnej matce pewnie nierówna, ale ich motywacja gdy się wejdzie w kontakt jest jednoznaczna i są zdesperowane bardziej niż faceci na tym forum. Nagle wymagania lecą o 99% łobuz nie jest potrzebny przez jakiś czas i szukają typowo spokojnych gości, którzy właśnie będą utrzymywać ich dzieci. Niektóre potrafią takiego gościa nawet bez seksu trzymać typowo już jako bankomat co widać też po tematach na forum. Miałem kilka lat temu przypadek, że poznałem taka młoda samotna matkę i po 1 rozmowie (dosłownie nasza pierwsza rozmowa) na sam koniec zapytała mnie "i nigdzie mnie zaprosisz, po prostu się zegnasz?" Nawet nie było mi niezręcznie...

7,223 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-06-08 08:40:54)

Gary napisał/a:

Nieuprawnione uogólnienie. Trzeba by rozpatrywać przykład każdej samotnej matki osobno.
Dodatkowo tu nie chodziło Rumuńskiemu o jej potrzeby, tylko o potrzeby własne. Najbardziej podstawowej potrzeby posiadania własnego potomstwa i dbania o niego. Tutaj udało się nawet ukuć piękną normę społeczną i etos samotnej matki. Ale gdy już np. pan mąż ruchacz ma dzieci z inną kobietą, to nawet na forum jest huzia na juzia i te dzieci, są pozbawione należnych praw, bo one już nie są nasze, znaczy pani żony.

7,224

Trudno wymagać od żony by była zadowolona z potomstwa zrobionego innej kobiecie przez jej męża w trakcie trwania ich małżeństwa. Chyba trochę inna sprawa (zdrada) i inne emocje niż gdy wiąże się z facetem, który miał dzieci zanim się poznali (bagaż). Bagaż a zdrada to nie to samo. Fvkc logic po raz kolejny w wykonaniu drużyny RR hmm

7,225

DeepAndBlue napisał/a:

Trudno wymagać od żony by była zadowolona z potomstwa zrobionego innej kobiecie przez jej męża w trakcie trwania ich małżeństwa. Chyba trochę inna sprawa (zdrada) i inne emocje niż gdy wiąże się z facetem, który miał dzieci zanim się poznali (bagaż). Bagaż a zdrada to nie to samo. Fvkc logic po raz kolejny w wykonaniu drużyny RR hmm

Gdzieś poruszany był problem jakości forum. Dlatego proszę nie rób sobie jazd. Wiem fajnie super huśtawka się buja. Ale potem użytkowniczki udają, że one to święte, tylko, ci są źli.
Co odbierania społecznego wychowywania nie swoich dzieci. No jednak jest różnica w podejściu, że facet może wychowywać dzieci kobiety, nawet po jej zdradzie. A nawet tabu w wychowywaniu dzieci faceta z inną przez kobietę. Rzecz jest zrozumiała z punktu widzenia historycznego, czy kulturowego i to wychodzi w wielu wątkach na tym forum. Wszystkie dzieci nasze są. Tylko no właśnie zawsze jest jakieś ale.

7,226

Nieważne kto jest ojcem przecież. Tzn nieważne dla kobiety, a dziecko, ojciec czy jakiś nowy fagas nie mają przecież znaczenia w obliczu widzimisię paniusi.

7,227

Zarówno kobiety jak i mężczyźni nie chcą osób z bagażem w postaci wcześniejszego potomstwa.
Stąd te ciągłe jazdy mężczyzn po samotnych matkach.
Stąd wizerunek złej macochy.

Zwierzęta radzą sobie zabijając nieswoje potomstwo. Ucywilizowaliśmy się, ale instynkt pozostał.

7,228

Legat, wybacz ale pompa z jaką napisałeś pierwszy akapit to dla mnie za dużo komedii na raz i jeśli interesują Cię pogadanki licealistów to ja odpadam.

7,229

Szkoda Deep, że gdy przychodzi do konkretów, możliwości oświecenia kogoś czy zaprezentowania innego zdania to odpadasz, a gdy dyskusja przypomina właśnie marudzenie czy przepychanki to wywalasz posty na 5 stron. I nie pisze tego złośliwie, ale człowiek niekiedy po prostu liczy na coś ciekawego.

7,230

M!ri napisał/a:

Zwierzęta radzą sobie zabijając nieswoje potomstwo. Ucywilizowaliśmy się, ale instynkt pozostał.

100% prawda.

Kobiety wkurza, że duża ilość facetów taką tylko weźmie na luźną relację, nic więcej. A gdy odmówisz i powiesz, że miałaś swoje 5 minut, to zaczyna się wyliczanie, że wcześniej nie pasowałeś mi blabla. Kłamstwo za kłamstwem...

7,231 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-08 11:44:39)

Gman to też dobry poligon doświadczalny może być. Co prawda ryzykujesz zakochanie, ale zawsze możesz taka poderwać, pocieszyć się chwilę i uciec;) a dużo łatwiej o względy takiej.

Aż mi się przypomniała jedna taka agentka z tindera. Zaczęła do mnie wypisywać jakich to facetów lubi (że tak powiem podała obraz klasycznego ruchacza co ma wywalone), więc ja na przekór że ojoj to się nie dogadamy, bo ja taki spokojny grzeczny i w ogóle to nieśmiały trochę jestem...to nagle zaczęła mnie przekonywać, że ja też jestem super i bardzo chętnie ze mną na kawę jak ją zaproszę itd wink. W takiej sytuacji mógłbyś właśnie skorzystać. A spędzając z nią czas możesz szukać innej, jak to ujęła koleżanka póki ślubu nie ma to można się rozglądać:)))

7,232

Be. napisał/a:

Gman to też dobry poligon doświadczalny może być. Co prawda ryzykujesz zakochanie, ale zawsze możesz taka poderwać, pocieszyć się chwilę i uciec;) a dużo łatwiej o względy takiej.

Aż mi się przypomniała jedna taka agentka z tindera. Zaczęła do mnie wypisywać jakich to facetów lubi (że tak powiem podała obraz klasycznego ruchacza co ma wywalone), więc ja na przekór że ojoj to się nie dogadamy, bo ja taki spokojny grzeczny i w ogóle to nieśmiały trochę jestem...to nagle zaczęła mnie przekonywać, że ja też jestem super i bardzo chętnie ze mną na kawę jak ją zaproszę itd wink. W takiej sytuacji mógłbyś właśnie skorzystać. A spędzając z nią czas możesz szukać innej, jak to ujęła koleżanka póki ślubu nie ma to można się rozglądać:)))

Nie mam ochoty. Te dwie co się odezwały trochę straciły ja wyglądzie - te divy, co skorzystałem do tej pory były atrakcyjniejsze  od nich, więc gorzej wychodzę. One miały swoje 5 minut. Jak nie miały dziecka, to miały mnie w piź..

Teraz wielkie rozczarowanie, że każdy facet korzysta z nich, a szukają grzecznego faceta, pardon frajera. Za swoje błędy płaci się. Jeśli jedynymi kobietami, co będą mną zainteresowane są samotne matki, to już lepiej dożywotni karnet kupić u div.

7,233

Zobacz na kolegę z tematu obok, zaczyna sobie radzić;).

7,234

Panowie, a skąd te samotne matki się biorą? Dochodzi do samozapylenia, czy jak? Poza tym, tyle wrzasku że chcecie mieć kontakt z dziećmi po rozwodzie, a jak wykazuje praktyka, macie wywalone co się dzieje z waszymi dziećmi, kto je wychowuje i co jedzą. Cała odpowiedzialność za wychowanie potomstwa spada na kobietę i co to ma niby znaczyć, że ona nie ma prawa do ułożenia sobie życia?
Poza tym, nie chcecie nie musicie interesować się kobietą z dzieckiem, żadnego przymusu przecież nie ma? Tylko wy chcielibyście laleczkę z dmuchanymi ustami, a takie mają w głębokim poważaniu takich gości jak wy, bo liczą na sponsoring i kółko się zamyka smile Co wam pozostaje? Kobiece forum gdzie wyrzygacie swoje żale do kobiet smile Te które wy byście chcieli, nawet na was nie spojrzą, chyba że z pogardą, więc dlaczego nie poużywać sobie na całym rodzie kobiecym, fantazjując jak to się wam zdarzyło niektóre z nich odepchnąć i wyśmiać smile Poziom gimbazy i nawet nie wiecie, jak jesteście żałośni smile Smutne, rozczarowane życiem męskopodobne stworzenia.

7,235

Salomonka napisał/a:

Panowie, a skąd te samotne matki się biorą? Dochodzi do samozapylenia, czy jak? Poza tym, tyle wrzasku że chcecie mieć kontakt z dziećmi po rozwodzie, a jak wykazuje praktyka, macie wywalone co się dzieje z waszymi dziećmi, kto je wychowuje i co jedzą. Cała odpowiedzialność za wychowanie potomstwa spada na kobietę i co to ma niby znaczyć, że ona nie ma prawa do ułożenia sobie życia?
Poza tym, nie chcecie nie musicie interesować się kobietą z dzieckiem, żadnego przymusu przecież nie ma? Tylko wy chcielibyście laleczkę z dmuchanymi ustami, a takie mają w głębokim poważaniu takich gości jak wy, bo liczą na sponsoring i kółko się zamyka smile Co wam pozostaje? Kobiece forum gdzie wyrzygacie swoje żale do kobiet smile Te które wy byście chcieli, nawet na was nie spojrzą, chyba że z pogardą, więc dlaczego nie poużywać sobie na całym rodzie kobiecym, fantazjując jak to się wam zdarzyło niektóre z nich odepchnąć i wyśmiać smile Poziom gimbazy i nawet nie wiecie, jak jesteście żałośni smile Smutne, rozczarowane życiem męskopodobne stworzenia.

Byahahahahha widać u cb brak bolca ,założę się że jesteś grubym pasztetem.

7,236

Johnny89 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Byahahahahha widać u cb brak bolca ,założę się że jesteś grubym pasztetem.

Oooo.. A o ile się zakładasz? Bo ja gram bardzo wysoko. big_smile

7,237 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-08 21:36:19)

Johnny89 napisał/a:

[założę się że jesteś grubym pasztetem.

Przegrałbyś zakład misiek smile nie kompromituj się aż tak bardzo.

7,238

Gary napisał/a:

Oj Panie, tak przestrzeliłeś, że aż mnie zęby zaswędziały.

Pudło totalne, nawet lotniskowiec nie dostał rykoszetem,

Wejdź na pierwsze lepsze poradniki dot. Randkowania w internecie, faceci piszą tam niczym mantrę, że najłatwiejsze dziewczyny do seksu to są właśnie samotne matki.
Zwabiają seksem mężczyzn, aby zatrzymać ich dłużej przy sobie. Wszystko po to, żeby właśnie dziecko tej kobiety miało ,,tatusia".

Dla kobiety najważniejsze jest jej dziecko i będzie robiła wszystko, aby miało jak najlepsze warunki do dorastania, m.in. pełna rodzina: matka-ojciec.

Kiedyś jedna samotna matka wprost proponowała mi seks oralny, sama z siebie.
Kobiety z dziećmi patrzą się na mnie jak w obrazek, kiedy stoję w KFC.

Podczas, gdy bezdzietne singielki nawet na mnie nie patrzą.

Coś w tym jest.

7,239 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-06-08 21:39:57)

Podczas, gdy bezdzietne singielki nawet na mnie nie patrzą.

Coś w tym jest.

Dobra, skończ pierdolić i wybierz się na jakiś Speed Dating. Pełen przekrój ludzi, do wyboru, do koloru.

7,240 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-08 21:41:48)

Gary ucz się od arcymistrzów randkowania z neta smile

7,241

Z poradników big_smile

7,242

jakis_czlowiek napisał/a:

Dobra, skończ pierdolić i wybierz się na jakiś Speed Dating. Pełen przekrój ludzi, do wyboru, do koloru.

Speed Dating?
W sensie taka rozmowa kwalifikacyjna z kobietą, gdzie to ja będę tą stroną pokazującą swoje ,,CV"?

Chyba podziękuję smile

7,243

A co Ty myślałeś, że kota w worku będą kupować? big_smile

7,244

KoralinaJones napisał/a:

No i widzi Pani, tutaj pojawia się magiczne słowo ,,kupno" smile

7,245 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-06-08 22:37:18)

Gary napisał/a:

Oj Panie, tak przestrzeliłeś, że aż mnie zęby zaswędziały.

Pudło totalne, nawet lotniskowiec nie dostał rykoszetem,

Wejdź na pierwsze lepsze poradniki dot. Randkowania w internecie, faceci piszą tam niczym mantrę, że najłatwiejsze dziewczyny do seksu to są właśnie samotne matki.
Zwabiają seksem mężczyzn, aby zatrzymać ich dłużej przy sobie. Wszystko po to, żeby właśnie dziecko tej kobiety miało ,,tatusia".

Trudno mi uwierzyć, że kobieta uprawia seks, aby dziecko miało tatusia.

Kiedyś jedna samotna matka wprost proponowała mi seks oralny, sama z siebie.

Bardzo fajna ta samotna matka. Chciała mieć przyjemność dla siebie i Ciebie. smile Wie jaka zabawa w życiu jest dobra smile smile

Jakkolwiek może i zrobiłem "totalne pudło"... ale może to nie ja jestem w błędzie... smile

paslawek napisał/a:

Gary ucz się od arcymistrzów randkowania z neta smile

smile smile   Ci co mają dziewczynę robią coś dobrze. Ci co nie mają robią coś źle.
Prawdopodobnie Ci co nie mają skrytykują tych co mają.

7,246

KoralinaJones napisał/a:

Z poradników big_smile

Internetowych uwodzicieli xD

7,247

Salomonka napisał/a:

Nigdzie nie napisałem, jakiej szukałem. Na pewno nie takiej, jak opisałaś. Równie dobrze można napisać, że kobiecie zachowanie jest załosne - do 30 zabawa przystojniakami, wpadka z nim, a na męża wybierają przeciwieństwo i kłamią, że takiego szukały całe życie. To jest uczciwe? Jedna na FB na takie coś mi odpisała "priorytety się zmieniają", na to odpisałem "czyimś kosztem". Zaczęła się pluć wtedy.

Do tej pory dziewczyny/kobiety traktowały mnie niezależnie od mojego zachowania, jak powietrze, czyli szrot genetyczny. A jest "zasada lustra" (traktowuje się tak drugą osobę, jak ciebie). A skąd się biorą samotne matki... nie trudno się domyśleć.

7,248

gman98v2 napisał/a:

[A jest "zasada lustra" (traktowuje się tak drugą osobę, jak ciebie).

Chyba tratuje wink Tratuje innych tak jak tratuje siebie. Interesujący przypadek autosabotażu.

7,249

DeepAndBlue napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Chyba tratuje wink Tratuje innych tak jak tratuje siebie. Interesujący przypadek autosabotażu.

Traktuje. Korekta płata mi figle ostatnio w telefonie. Najlepsza forma wobec ludzi.

7,250 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-09 08:07:54)

KoralinaJones napisał/a:

W takim razie nie mam bladego pojęcia, jakim cudem chcesz znaleźć dziewczynę, skoro nie chcesz się przedstawiać kim jesteś. Zmień poradnik, bo najwyraźniej ten, który czytasz wprowadza w błąd big_smile

7,251

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

W takim razie nie mam bladego pojęcia, jakim cudem chcesz znaleźć dziewczynę, skoro nie chcesz się przedstawiać kim jesteś. Zmień poradnik, bo najwyraźniej ten, który czytasz wprowadza w błąd big_smile

Jemu chyba chodziło, że zamiast się bawić, cieszyć spotkaniem, to owa kobieta ma "listę checkpoint" - czy facet mieszka nadal z rodzicami w wieku 30 lat, czy ma prawo jazdy, czy miał kogoś do tej pory, czy korzystał z prostytutek itd.

Z tym czy miał kogoś do tej pory, a ma 30 lat i nie miał, to marnuje czas już. Dziewczyna da nogę. Z tymi prostytutkami też do teraz nie umiem pojąć, czemu tak "krzywo" patrzą na to. Ma facet całe życie siedzieć w celibacie, albo w wieku 40 lat dopiero poznać seks, przypuśćmy?

7,252

To w necie laski mają z tym problem, bo siedzą tu bazyle typu Koralina, które są już za stare na dziecko i nikt poważny ich nie chce, więc po prostu próbują odwrócić kota ogonem, że to ona nie chce kogoś bo ten był u prostytutki, ten się nie uśmiecha na zdjęciu itd. A na żywca by strzeliła buraka ze wstydu;)

7,253

Be. napisał/a:

ten się nie uśmiecha na zdjęciu

Ja nie umiem uśmiechać się do zdjęć, naturalnie właśnie.

Jak wspomniałem o tych dwóch koleżankach, co wróciły "podkulonym ogonem", nie miałbym szacunku gdybym zgodził się na jakiś związek itd. One miały czas wcześniej. To były tylko dwie, a naliczyłem w swoim wieku... 5? Wyczuwam, że tak jakiegoś gościa znajdą, prędzej niż do mnie jakaś dziewczyna zagada.

7,254

Be. napisał/a:

ten się nie uśmiecha na zdjęciu

Ja nie umiem uśmiechać się do zdjęć, naturalnie właśnie.

Jak wspomniałem o tych dwóch koleżankach, co wróciły "podkulonym ogonem", nie miałbym szacunku gdybym zgodził się na jakiś związek itd. One miały czas wcześniej. To były tylko dwie, a naliczyłem w swoim wieku... 5? Wyczuwam, że tak jakiegoś gościa znajdą, prędzej niż do mnie jakaś dziewczyna zagada.

7,255

gman98v2 napisał/a:

Z tymi prostytutkami też do teraz nie umiem pojąć, czemu tak "krzywo" patrzą na to.

Złap je wszystkie!

PunBB bbcode test
- Gang weneraków
 https://www.hellozdrowie.pl/gang-wenera … rzychodni/

Nie do pojęcia jest to, że mężczyzn nie obrzydza wsadzanie w miejsce gdzie tego dnia było już z kilkadziesiąt innych kutasów yikes Prezerwatywa nie chroni w 100%.

7,256

M!ri napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Z tymi prostytutkami też do teraz nie umiem pojąć, czemu tak "krzywo" patrzą na to.

Złap je wszystkie!

PunBB bbcode test
- Gang weneraków

Nie do pojęcia jest to, że mężczyzn nie obrzydza wsadzanie w miejsce gdzie tego dnia było już z kilkadziesiąt innych kutasów yikes Prezerwatywa nie chroni w 100%.

Przecież klubowe dziewczyny (nawet "zwykłe") też mogły mieć dużo w sobie. Więc mam żyć do końca swoich dni w celibacie?

7,257

gman98v2 napisał/a:

Do tej pory dziewczyny/kobiety traktowały mnie niezależnie od mojego zachowania, jak powietrze, czyli szrot genetyczny. A jest "zasada lustra" (traktowuje się tak drugą osobę, jak ciebie). A skąd się biorą samotne matki... nie trudno się domyśleć.

Skoro tyle mówicie tu o naturze itd. to wiedzcie, że kobieta mniej lub bardziej świadomie wybiera na ojca dziecka faceta, który może mu przekazać dobre geny. Ja już nie chcę się zagłębiać w to dlaczego jesteście nieatrakcyjni dla kobiet bo to temat rzeka ale... dajmy na to taki Kremik, którego chyba wszyscy kojarzą - jeżeli spłodzi syna, który będzie jego wzrostu lub niższy to już na starcie skazuje go na nieszczęśliwe życie w kompleksach. No bo jakie on może wartości jemu przekazać, skoro sam siebie nie lubi czy wręcz nienawidzi. Może lepiej by takie osoby nie posiadały potomstwa. Kobiety wiedzą co robią. A jeśli jakiś nieatrakcyjny facet chce sprawdzić w roli ojca, to może lepiej by przysposobił innego atrakcyjnego, niż powielał geny, przez które sam jest nieszczęśliwy?

7,258

gman98v2 napisał/a:

Więc mam żyć do końca swoich dni w celibacie?

Nie będę Ci mówić jak masz żyć, bo to Ty będziesz (prze- wink )nosił konsekwencje.

7,259

Salomonka napisał/a:

Są samotnymi matkami ponieważ jako ojców swoich dzieci wybierają zwykłych drani którym honor i zasady są obce.
Grunt że są przystojni i dają emocje a to jakimi są ludźmi to już nie ma znaczenia.

Ja na ten przykład robiłbym wszystko aby być kimś ważnym w życiu dziecka i nie rozbijałbym rodziny ale to bez różnicy bo łobuz kocha najbardziej.

Speed Dating?
W sensie taka rozmowa kwalifikacyjna z kobietą, gdzie to ja będę tą stroną pokazującą swoje ,,CV"?

Chyba podziękuję smile

Ze swojej strony stanowczo nie polecam.
Speed dating niczym nie różni się od randkowania w internecie.
Jedyna różnica jest taka że na żywo dziewczyna ci cokolwiek odpowie jak do niej zagadasz ale i tak nie ma co liczyć na jakiś porywający dialog.
Ja byłem już 4 razy z ciekawości i mi odpowiadały w stylu "aha, ok, spoko" itp
Nie muszę chyba dodawać że żadnej "prawdziwej" randki po tym nie było?
Strata tylko czasu i kasy, dziewczyny tak jak w necie tak i na speed dating przychodzą połechtać swoje ego.

7,260 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-06-09 10:09:01)

Roxann

Nie wgłębiałem się w wpisy Kremika, ale jedyne co kojarzę, to narzekał na swój wzrost. Sam wzrost nie działa, bo sam mam 190 cm. Nie będę mieć pretensji do ojca za spłodzenie mnie, również dobrze on też nie powinien mieć "zakaz" płodzenia (a zrobił błąd, jak widać). Tylko wtedy mniej byłoby "misiów" do stabilizacji po 30, po wybawieniu się.

jeśli jakiś nieatrakcyjny facet chce sprawdzić w roli ojca, to może lepiej by przysposobił innego atrakcyjnego, niż powielał geny, przez które sam jest nieszczęśliwy

Taki facet gdyby znał mechaniki przyrody byłby niezłym idiotą na zgodzenie się na to, jeśli ma jakiś szacunek do siebie. Lepiej pieniądze, czas przeznaczyć na coś innego.

dlaczego jesteście nieatrakcyjni dla kobiet

Przeciętna buzia, w moim przypadku.

M!ri napisał/a:

Nie będę Ci mówić jak masz żyć, bo to Ty będziesz (prze- wink )nosił konsekwencje.

Trzeba się kiedyś na czymś sparzyć.

7,261 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-06-09 10:12:54)

gman98v2 napisał/a:

Roxann

Nie wgłębiałem się w wpisy Kremika, ale jedyne co kojarzę, to narzekał na swój wzrost. Sam wzrost nie działa, bo sam mam 190 cm. Nie będę mieć pretensji do ojca za spłodzenie mnie, również dobrze on też nie powinien mieć "zakaz" płodzenia (a zrobił błąd, jak widać). Tylko wtedy mniej byłoby "misiów" do stabilizacji po 30, po wybawieniu się.

Zadziwiające, że w Twojej i innych tu facetów opinii istnieje na tym świecie tylko 2 typy mężczyzn, albo badboye, na których laski lecą, albo miśki, czy dobrzy, spokojni faceci, którzy są skazani na celibat albo pannę z dzieckiem po 30-tce.
Większej bzdury nie słyszałam.

gman98v2 napisał/a:

przeciętna buzia, w moim przypadku.

Kolejna bzdura.
Zadziwiające, że Wy chyba wierzycie w to co piszecie!

7,262

Be. napisał/a:

To w necie laski mają z tym problem, bo siedzą tu bazyle typu Koralina, które są już za stare na dziecko i nikt poważny ich nie chce, więc po prostu próbują odwrócić kota ogonem, że to ona nie chce kogoś bo ten był u prostytutki, ten się nie uśmiecha na zdjęciu itd. A na żywca by strzeliła buraka ze wstydu;)

Bazyle - to chyba jedyne co masz do powiedzenia big_smile Plus to co sobie na temat tutejszych użytkowniczek sam wymyślisz żeby tylko, choć na chwilę Ci ulżyło? big_smile I co, ulżyło Ci? tongue

7,263

Roxann napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Roxann

Zadziwiające, że w Twojej i innych tu facetów opinii istnieje na tym świecie tylko 2 typy mężczyzn, albo badboye, na których laski lecą, albo miśki, czy dobrzy, spokojni faceci, którzy są skazani na celibat albo pannę z dzieckiem po 30-tce.
Większej bzdury nie słyszałam.

gman98v2 napisał/a:

przeciętna buzia, w moim przypadku.

Kolejna bzdura.

Obserwacja otoczenia po prostu. Juz w podstawówce/gimnazjum widziałem jacy chłopcy kręcą dziewczyny... Spokojnego faceta to może 1 na ileś szuka. Co do szukania misiów po 30: dwa takie przypadki w rodzinie mam, że wzieły po zabawie właśnie takiego misia. Otoczenie znajomych też to pokazało. To może powiesz mi Ty, czemu owe dwie znajome odezwały się dopiero i były zainteresowane, a wcześniej nie były, jak nie miały dziecka.

Co do mnie, raczej wiem co mówię, gdyż wiem, jak wyglądam.

7,264

Roxann napisał/a:

Kolejna bzdura.

Gdyby się podobał to już dawno jakaś by go upolowała a już na pewno na własnej skórze odczułby to że jest atrakcyjny dla kobiet.
Skoro tego nie doświadczył to znak że nie jest przystojny co jest oczywistym wnioskiem.

7,265

Tom94 napisał/a:

odczułby to że jest atrakcyjny dla kobiet.

To co mówiłem, brak spojrzeń itd.

7,266

Tom94 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Kolejna bzdura.

Gdyby się podobał to już dawno jakaś by go upolowała a już na pewno na własnej skórze odczułby to że jest atrakcyjny dla kobiet.
Skoro tego nie doświadczył to znak że nie jest przystojny co jest oczywistym wnioskiem.

Na atrakcyjność składa się wiele cech, również wyglądu. Przeciętna buzia nie jest tu problemem, a już na pewno nie czynnikiem decydującym.
Tu inni panowie od razu by mieli swoje teorie bo ich zdaniem wystarczy, ze facet jest wysoki. Oczywiście te zdanie podzielali niscy faceci.

7,267

Roxann napisał/a:
Tom94 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Kolejna bzdura.

Na atrakcyjność składa się wiele cech, również wyglądu. Przeciętna buzia nie jest tu problemem, a już na pewno nie czynnikiem decydującym.
Tu inni panowie od razu by mieli swoje teorie bo ich zdaniem wystarczy, ze facet jest wysoki. Oczywiście te zdanie podzielali niscy faceci.

Oczywiście liczy się też charakter min umiejętność dostarczania emocji kobiecie jednakże jak facet nie podoba się pod względem fizycznym to nie będzie mieć nawet okazji zaprezentowania swojego charakteru wink

7,268

Dlatego większość facetów unika kobiet kolo 30. Polecam przedział do 25 albo 38+.

7,269

Tom94 napisał/a:

Oczywiście liczy się też charakter min umiejętność dostarczania emocji kobiecie jednakże jak facet nie podoba się pod względem fizycznym to nie będzie mieć nawet okazji zaprezentowania swojego charakteru wink

Oczywiście dlatego o wygląd trzeba dbać, a tu z tego co widzę faceci tylko narzekają na kobiety, że te nie zwracają na nich uwagi, czy też wolą innych.
Tak jak jeden odrzuci np. kobietę z dzieckiem czy koło 30-stki, tak inna kobieta odrzuci nieatrakcyjnego faceta.
Nie rozumiem skąd ta cała drama.

7,270

Roxann, jak jeszcze chciało mi się coś działać, to szukałem powodu tego braku powodzeń - multum różnych wpisów z grup na facebooku (to nie były grupy PUA jak co), oczywiście szło że charakter i wygląd.

Co do wyglądu zadbałem go ile mogłem - schudłem i wyleczyłem trądzik. Z racji, że mam półtłustą cerę (tzw. strefa T), to tak coś wyskoczy mi, ale od tego mam multum kosmetyków do twarzy. Na 190 cm wzrostu ważę 86-88 kg. Niedowagi, nadwagi nie mam.

Te słynne "emocje" - nie wiem, jak to zinterpretować w sumie je. Po mojemu te emocje wytwarza "męska energia", taki termin raz widziałem.

7,271

gman98v2 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Traktuje. Korekta płata mi figle ostatnio w telefonie. Najlepsza forma wobec ludzi.

Nie zwalaj na korektę, bo ta bazuje na słowniku a słowa "traktowuje" nie ma w żadnym. I nie chodzi o czepialstwo w stosunku do słów ale bardziej o grę słowem. Tratowanie to deptanie, niszczenie...
Traktuje się drugą osobę tak jak ona traktuje ciebie... o to chodziło? Dość głupie podejście. Nawet bardzo. Czasem się sprawdza a czasem nie. Obrażony książę francuski piesek? Są takie charaktery, ale mało kto je lubi. Twoje myślenie tworzy aurę wokół Ciebie. Masz 24 lata, prawda? Czemu się wczuwasz w 30-latka? Jeszcze trochę Ci brakuje. Młodo żeś poszedł szaleć z prostytutkami, tak jak koleżanki młodo poszły szaleć z badboyami. W czym niby jesteś lepszy? W tym, że jako facet bzykający nieznane kobiety nawet nigdy się nie dowiesz czy jakiejś nie zmajstrowałeś bobo, więc rączki czyste bo problem kobiety co z nim zrobi a na koleżankach, które urodziły i wychowują wieszasz psy??? Niepojęte dla mnie. Straszne podejście. Bleee hmm

7,272

gman98v2 napisał/a:

Te słynne "emocje" - nie wiem, jak to zinterpretować w sumie je. Po mojemu te emocje wytwarza "męska energia", taki termin raz widziałem.

Też mi się wydaje, że to "energia" powoduje, że z kimś możemy się co najwyżej kolegować, a z innym najchętniej weszlibyśmy na inny poziom relacji damsko-męskiej.
Nawet jednej osobie (kobiecie) mogą się podobać faceci o różnej urodzie, dlatego słynne to "coś" jest co na wyżej luźno z nią powiązane.
Atrakcyjność fizyczna może przykuć wzrok ale nie wystarczy by ktoś się w nas zakochał.

7,273

gman98v2 napisał/a:

Tylko wtedy mniej byłoby "misiów" do stabilizacji po 30, po wybawieniu się.

Raczej mniej dorosłych dzieciuchów.

Strasznie sobie słodzicie, od dobrych chłopców, tak, tak, misie do stabilizacji, off course, idealni kandydaci wink Spokojny i dobry... No widać po wpisach big_smile Może za dobrzy na ten padół łez??? Co za megalomania wink

7,274 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-06-09 11:34:01)

M!ri napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Złap je wszystkie!

PunBB bbcode test
- Gang weneraków

A Ty myślisz, że ilu tych kutasow ma singielka 30 latka? Dodajmy do tego, że często nie stosują np prezerwatyw przy takich uniesieniach. Mnie o wiele bardziej obrzydza zaliczenie pijanej laski w klubie niż prostytutki, która musi dbać o higienę i robić badania. Ten argument to jest akurat bzdura. Gość ma się wstydzić bo z 10 razy poszedł do prostytutki a kobieta która spotka spala z kilkunastoma facetami mając łącznie nie z 10 a 500 stosunków. Ciekawe kto szybciej coś rozniesie...

Moja 1 dziewczyna - ja 18 lat ona 19 - miała ponad 10 facetów już, wszystko nabiła w jeden rok studiów. Oczywiście od razu uciekłem jak się dowiedziałem.

Rozumiem, że może być to niefajnie kojarzone i też bym na miejscu kobiety nie chciał faceta po dziwkach, ale nie do końca po prostu prawda jest to co napisałaś Miri.

7,275

Tom94 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Kolejna bzdura.

Może próbowały ale otworzył buzię i czar prysł.

7,276

DeepAndBlue napisał/a:

Bardzo prawdopodobne. Wystarczy poczytać posty by się zorientować z kim mamy do czynienia, wtedy już nie dziwi, że akurat ci Panowie powodzenia u kobiet nie mają.

7,277

Ja myślę, że gman niespecjalnie próbuje. I na pewno nie umie dostrzec gdy kobieta się nim interesuje. A facet jak pozostaje bierny to...

Po latach sam wiem ile okazji na fajne partnerki zepsulem. Brak mu pewności siebie i tyle.

7,278 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-06-09 11:39:26)

DeepAndBlue napisał/a:

Traktuje się drugą osobę tak jak ona traktuje ciebie... o to chodziło?

Tak, o to mi chodziło. Napisałem poprawnie, ale korekta "uznała", że inaczej powinno być, nie zwróciłem uwagi, że zmieniła słowa.

To że nie mam 30 lat, to nie oznacza, że już "tyka mi czas". W sensie, jeśli do tej pory nie widziałem zainteresowania, a przypuśćmy, że pojawiłaby się dziewczyna, jakbym miał 27 lat, to z miejsca da nogę, jak dowie się, że mam "czystą kartkę" plus dwu-cyfrowy przebieg na divach (który obecnie już jest). Po za tym zauważyłem jest wyśmiewanie prawiczków wieku 25+, co już się spotkałem, a dziewic wychwalanie.

Tak, mam 24 lata. W nicku jest rocznik wpisany, nie losowe liczby.

Roxann napisał/a:

z kimś możemy się co najwyżej kolegować, a z innym najchętniej weszlibyśmy na inny poziom relacji damsko-męskiej

Zawsze była u mnie pierwsza wersja.

DeepAndBlue napisał/a:

Może próbowały ale otworzył buzię i czar prysł

Żadna nie próbowała akurat, coś od siebie dawać. Nie ciągnąłem rozmowy, jak widziałem, że ma mnie wiadomo gdzie. Nie mówiąc, że żadna nie zagadała, nie podeszła.

Roxann napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Bardzo prawdopodobne. Wystarczy poczytać posty by się zorientować z kim mamy do czynienia, wtedy już nie dziwi, że akurat ci Panowie powodzenia u kobiet nie mają.

To że na forum jestem "wylewny", nie oznacza, że w prawdziwym świecie taki jestem. To dwa różne "światy".

7,279

Roxann napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Absolutnie nie dziwi. A ten młody gman to akurat dobrze wygląda. Ale już ma dwucyfrowy przebieg na diwach. Plus charakter francuskiego pieska. Do tego podejście do kobiet jak męska wersja feminazistki.

Dowód na to, że wygląd ma drugorzędne znaczenie. Całe ich uniwersum znowu w pizdjat! smile

7,280

DeepAndBlue napisał/a:

Ale już ma dwucyfrowy przebieg na diwach

I co z tego?

Posty [ 7,216 do 7,280 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 110 111 112 113 114 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024