30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,566 do 6,630 z 31,047 ]

6,566 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-07 18:36:03)

Odp: 30lat i cały czas sam
Legat napisał/a:
rossanka napisał/a:

Przestanę się chyba gapić na młodych mężczyzn. Czasem gapię się na nich bezwiednie, myślę o niebieskich migdałach, albo co tam w pracy znowu wymyślą, albo co tu jeszcze kupić w tej Biedrze, czy kiedy by tu znaleźć chwikę i podjechać na wymianę oleju w aucie. Uświadomiłam sobie teraz, że może oni (ci młodzi mężczyźni) w domu myślą, że jakaś stara baba się nanich gapiła w kfc , pewnie 40cha rycząca, która gdyby była 20 lat młodsza, to pewnie nawet na nich by nie spojrzała.

Aż strach pomyśleć o czym myślisz podczas seksu, skoroś taka rozkojarzona. Skup się dziewczyno. smile

W KFC ? smile
Tak czy inaczej kobiety się gapią podejrzanie,a samotne matki gapią się jakby bardziej smile

Zobacz podobne tematy :

6,567

paslawek napisał/a:

Tak czy inaczej kobiety się gapią podejrzanie,a samotne matki gapią się jakby bardziej smile

Ale to mówisz w KFC, czy tak ogólnie? smile

6,568 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-07 18:54:50)

Legat napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ale to mówisz w KFC, czy tak ogólnie? smile

W KFC to jakoś widać bardziej - widocznie jak człowiek głodny wyostrzają się instynkta i zmysły
o składnikach karmy dla kruczków i składnikach panierki nie wspominając to znaczy o skutkach jej działania na organizm ludzki.

6,569

KFC? Fuj!!! Blee..

Syf a nie żarcie..

6,570

Samotne matki są przerażające...

6,571

bagienni_k napisał/a:

Tom94 Za każdym razem, jak ktoś w ten sposób o sobie mówi, to raczej przychodzi mi na myśl, że to nie te cechy grają rolę w kontaktach z płcią przeciwną. Raczej coś, co się również posiada, co bywa odstraszające, ale się samemu tego nie widzi. Czasami możemy sobie z tego nie zdawać sprawy, aż ktoś nam to uświadomi.
Jeśli te początkowe zalety, wymienione np przez Ciebie okazałyby się niewystarczające, to wtedy może uznałbym, że jednak niektórzy(re) bywają za bardzo wybredne smile

"To coś" co odstrasza to pewnie moja aura, zwyczajnie się nie podobam ponieważ pod względem charakteru nie uważam aby cokolwiek mi brakowało.
Mam pasje, ambicje, pogadać ze mną można na wiele tematów a wierz mi znam takich którzy oprócz piłki nożnej nie interesują się niczym a jednak albo mają swoje drugie połówki albo mieli i nadal są w grze.
Wiadomo zapewne zaprzeczysz i powiesz że siebie samego obiektywnie ocenić nie można, może i tak ale jedno wiem na pewno.....gdybym miał jakieś defekty psychiczne to nie mógłbym choćby wykonywać tej pracy jaką wykonuje obecnie a jest ona bardzo odpowiedzialna także nie charakter moim zdaniem jest problemem.

Be. napisał/a:

Znaczy ja dam sobie rękę uciąć że chodzi tylko o brak inicjatywy. Facet może być 10/10, ale nie wykaże inicjatywy to będzie sam. Ruchacze są ruchaczami, bo mają w dupie granicę czy czyjąś prywatność i po prostu atakują.

To rozumiem że mogę chwytać za maczetę i odrąbać ci rękę?
Akurat w moim przypadku było kilka lat aktywnych prób poznania kogoś i zasadniczo rzecz biorąc nawet te próby nie kończyły się randkami, przeważnie.
Nawet teraz w ramach tylko i wyłącznie eksperymentu postanowiłem spróbować zobaczyć jak wyglądają tzw szybkie randki.
Zero presji i oczekiwań bo też już nikogo nie szukam a pomimo tego na trzy spotkania gdzie łącznie było z ok 35 kobiet miałem zero odpowiedzi na tak, także mój przypadek przeczy jakoby sam wzrost, inicjatywa, zadbanie wystarczyło.

6,572

Olinka napisał/a:

Przy okazji pozwolę sobie zwrócić uwagę, że związek jednak nie polega na tym, że się drugiego człowieka traktuje przedmiotowo, czyli na zasadzie "ja ci dam kwiaty, wezmę na wycieczkę, a ty mi odpłacisz seksem".

Hehe, kobiety w moim wieku mówią wprost, że facet powinien zarabiać tyle i tyle. Mieć taki dom czy mieszkanie, że powinien zabierać ją tyle razy na wakacje zagraniczne (i za nie płacić).
Oraz, że ma pracować w korpo, albo prowadzić własną firmę.
Także musi mieć prawko i samochód.

bagienni_k napisał/a:

Tak a propos sytuacji w KFC: podziwiam tych, którzy po pojedynczej i powierzchownej obserwacji wyciaja tak daleko idące wnioski.

Akurat ja to zauważam u siebie od wielu lat.
Samotne matki często patrzą się na mnie jak na obrazek, a kobiety bezdzietne prawie na mnie wpadają bo taki jestem dla nich niewidoczny.

Ostatnio chodziłem po galerii handlowej i zauważyłem, że wszystkie kobiety, które miały dzieci, patrzyły się na mnie co najmniej kilka sekund.
Myślałem, że może coś jest ze mną nie tak? Może mam coś na twarzy, jakąś plamę na bluzie?
No ale chyba nie skoro dziewczyny bez dziecka u boku, nie spojrzały na mnie nawet choćby raz.

rossanka napisał/a:

Przestanę się chyba gapić na młodych mężczyzn. Czasem gapię się na nich bezwiednie, myślę o niebieskich migdałach, albo co tam w pracy znowu wymyślą, albo co tu jeszcze kupić w tej Biedrze, czy kiedy by tu znaleźć chwikę i podjechać na wymianę oleju w aucie. Uświadomiłam sobie teraz, że może oni (ci młodzi mężczyźni) w domu myślą, że jakaś stara baba się nanich gapiła w kfc , pewnie 40cha rycząca, która gdyby była 20 lat młodsza, to pewnie nawet na nich by nie spojrzała.

Tak jasne, patrzysz się na młodych i przystojnych ,,bezwiednie".
Na pewno sobie myślisz co taki młody byczek miałby Tobie do zaoferowania.

6,573

Tom94, zgadzam się z Tobą. U mnie odstrasza wygląd tzn. nie podobam się im. Nie raz widać po "spojrzeniach", czy pannie się podoba facet.

6,574

Aura to jakieś dziwne, nieokreślone pojęcie, pod które wrzucić można wszystko..Tylko na czym ta aura ma polegać? Wydzielasz odstraszający zapach czy co..? smile

6,575

Be. napisał/a:

Samotne matki są przerażające...

Boo!

https://thumbs.gfycat.com/ScaredSereneKob-max-1mb.gif

A ja mam inne doświadczenie. To młodziki się na mnie dziwnie patrzą, chociaż są za młodzi abym brała ich w ogóle pod uwagę. Nieraz się przyjemnie uśmiechają a ja odwracam głowę. Także historie rumuńskie między bajki wkładam wink Wyobraźnia go ponosi, uważam.

Aura człowieka, Bagienniku to jest stan ducha. Inną aurę ma człowiek pogodny, inną maruda, inną szczęśliwy, inną pogrążony w depresji, inną zakochany, inną zdesperowany, inną spokojny, inną narwaniec itd itp

6,576

Eee tam, to nawet uśmiechnąć się do Ciebie nie można? smile Taka Z Ciebie twarda babka? tongue

Skoro aura to takie cuś, to może ci wszyscy samotnicy powinni zastanowić się, jak tą aurę zmienić czy co ją powoduje?

6,577

Ogólnie da się zauważyć takie zjawisko, że np szczęśliwie zajęty facet ma większe powodzenie… wink A taki cyniczny koleś co wszystko kalkuluje aby nie upupić, który rozpamiętuje swoje porażki i doszukuje się w swoich genach przyczyny i ocenia cię wg swojej listy życzeń to zwyczajnie odstrasza. Brakuje takiemu człowiekowi otwartości, wszystkie obce baby ocenia jak towar, który „przyda mu się czy nie przyda mu się?” zapominając, że to tak nie działa smile Albo taki co zwykle ludzkie spojrzenie choćby zaciekawienia lub nawet podziwu dla urody odbiera jak gwałt… meh. Brrrr…

Można się do mnie uśmiechnąć Bagienniku smile Ja po prostu odróżniam uśmiechy życzliwe od tych hmm… „hej, mała” wink A jak człowiek poczyta co te młode chłopaki mają w głowach i jak mogą odczytać twój niewinny uśmiech to brrrr… Np do mnie uśmiechają się również młode dziewczyny i to są uśmiechy typu „podoba mi się jak się ubrałaś”, albo kobiety w moim wieku „rozumiem cię stara”, starsze kobiety „miłego dnia, niech cię Bóg błogosławi” itd Zatem kobiety uśmiechają się do kobiet smile To teraz pomyśl jak facet może odebrać twój uśmiech? I czy warto się do nich w ogóle uśmiechać? Faceci w moim wieku to nieraz mają miny jak srający kot, zatem uśmiech idzie w podłogę wink A te młode chłopaki to nawet miłe jest jak się uśmiechają ale jest kilka rodzajów ich uśmiechów. Niektóre są zwykłe życzliwe, i wtedy się też uśmiecham. Ignoruję tylko te nacechowane seksualnie, i trochę nie rozumiem ich zainteresowania o 15-20 lat starszą kobietą wink I żeby nie było! Czasem tak uśmiechnie się dorosły mężczyzna ale zazwyczaj to typ południowy, a to znane lovelasy są tongue Jak się uśmiechniesz do nich to może ci już spokoju nie dać wink To tylko przezorność.

6,578

Te uśmiechy to na pewno z litości.

6,579

Be. napisał/a:

Nie. Mają podbijać ego.

6,580

Jeśli już, to trzeba raczej ogólnie być niezadowolonym z życia, siebie, swojej pracy itp., żeby wytwarzać coś takiego, co całkowicie ludzi odpycha. Co do listy życzeń, to wiele bym dał, aby to działało w obie strony wink
Tak samo z tymi spojrzeniami smile
Młodzi maja w głowach to i owo, fakt smile Ale ogólnie, tak na codzień, w zwykłych sytuacjach uśmiechy mogą oznaczać zwykłą sympatię czy uprzejmość? S*ającego kota, to nawet nie widziałem, więc nie wiem co powiedzieć tongue Albo ten nasz uśmiech ma być naprawdę wyszukany albo musze przy okazji koty na osiedlu podpatrzeć, żeby wiedzieć czego NIE zrobić big_smile

6,581

bagienni_k napisał/a:

Jeśli już, to trzeba raczej ogólnie być niezadowolonym z życia, siebie, swojej pracy itp., żeby wytwarzać coś takiego, co całkowicie ludzi odpycha. Co do listy życzeń, to wiele bym dał, aby to działało w obie strony wink
Tak samo z tymi spojrzeniami smile
Młodzi maja w głowach to i owo, fakt smile Ale ogólnie, tak na codzień, w zwykłych sytuacjach uśmiechy mogą oznaczać zwykłą sympatię czy uprzejmość? S*ającego kota, to nawet nie widziałem, więc nie wiem co powiedzieć tongue Albo ten nasz uśmiech ma być naprawdę wyszukany albo musze przy okazji koty na osiedlu podpatrzeć, żeby wiedzieć czego NIE zrobić big_smile

Uśmiechanie się jest strasznie podejrzane smile smile smile

Swojego kota nie podglądam specjalnie jak robi na grubo,ale wiadomo kiedy robi  siku a kiedy fabrykuje kulki,ma zakrytą kuwetę jak robi siku to wchodzi cały,a jak robi kupę wystawia łepek,potem robi raban wyciera łapki o podłogę zasypuje sprząta po sobie i mrauczy albo jest zadowolony albo domaga się natychmiastowego serwisu.
Ja się już z niego nie śmieję,bo jeszcze się obrazi i pomyśli o mnie źle, lepiej uważać na niego.:D

6,582

Legat napisał/a:
Be. napisał/a:

Nie. Mają podbijać ego.

W płaską ziemię też wierzycie?

Oczywistym jest, że te uśmiechy to były uśmiechy grozy, przerażenia, paniki, cykora, trwogi, gorączki, popłochu, histerii i zalęknienia big_smile 

Bagiennik

Taka to mina:

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_qYj8ib6gLwFMSStpgLdXu4bs02SoBMU6.jpg

Wystarczy szczery nieprzekombinowany uśmiech. Nie wiesz o liście życzeń panów, bo nie zwracasz na nią uwagi, gdyż Ciebie nie dotyczy i się nawet nad nią nie zastanawiasz… a jest kosmicznie zabawna wink Więc tak, działa to w obie strony. Don’t worry.

6,583 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-08 18:45:23)

Pewnie bym się uśmiał, bo czasami ludzie zdają się odlatywać aż zbyt daleko w swoich fantazjach... smile

Z tych damskich list życzeń mogę jedynie wspomnieć o takim, które zapamiętałem po iluś tam latach pobytu na portalach randkowych(z marnym skutkiem).
Dotyczyło ono mianowicie wymagań co do zatrudnienia i zakwaterowania faceta smile Dziewczyna przed 30-stką oczekiwała, że jej partner musi absolutnie koniecznie mieć: WŁASNĄ FIRMĘ oraz własny DOM(nie mieszkanie, ale dom), będący oczywiście jego własnością.
Jeśli tego nie ma, to absolutnie nie miał prawa się do niej zbliżać..To taka absolutna perełka, innych niestety nie pamiętam..Z resztą wymagań pewnie można jakoś negocjować smile

Kotek ładny a ta jego mina to raczej taka, hmm, wyluzowana, śpiąca, lekko przymulona..Zdecydowanie nie zachęca do nawiązywania znajomości big_smile
Myślę, że im bardziej spontaniczna sytuacja, tym uśmiech bardziej szczery smile

6,584

Panowie,

Jak napisałem wcześniej, że znajduję oferty za loda w gumie za 200-300 zł, to napisaliście mi, że to jest znacznie za drogo.

Wg. Was taki lód od 18 letniej, młodej, pachnącej, filigranowej blondynki powinien wynosić w przedziale 50 - 80 złotych.
Najtańszą ofertę jaką znalazłem na rynku to 100 zł od grubej babci.

Powiedzcie mi w jaki sposób rozglądać się na rynku tak, aby znajdywać oferty od 18 letnich petard, które zrobią pełnego loda za kilkadziesiąt złotych?

6,585

Nie znam się, ale na mój rozum, jeśli korzystasz z laski, dla której to normalna praca, to ceny będą takie jak za normalny seks. Bo czemu niby ma dostać od Ciebie tylko 50zł, skoro w tym czasie mogłaby mieć innego klienta na full serwis za 200-300zł? Więc musi sobie straty wyrównać, więc cena będzie taka sama, tylko że mniej dostaniesz^^

Jakbyś chciał mniej płacić, to pewnie by było trzeba szukać jakichś lasek w klubach, co chcą tylko sobie okazjonalnie "dorobić" tongue

6,586

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Panowie,

Jak napisałem wcześniej, że znajduję oferty za loda w gumie za 200-300 zł, to napisaliście mi, że to jest znacznie za drogo.

Wg. Was taki lód od 18 letniej, młodej, pachnącej, filigranowej blondynki powinien wynosić w przedziale 50 - 80 złotych.

Powiedzcie mi w jaki sposób rozglądać się na rynku tak, aby znajdywać oferty od 18 letnich petard, które zrobią pełnego loda za kilkadziesiąt złotych?

Ja na samego loda nie wywalałbym pieniędzy. Wolę "full servis". Zawsze celuje w rówieśniczki, jeśli są takie ogłoszenia. Rzadko po 30 kobiety wybieram.

6,587

Mnie tam Rumuńśki nie pytaj, bo się nie orientuję w rynku, ale pewnie z czasem wszystko drożeje..Jak wszędzie..

6,588

No cóż ,inflacja :d

6,589

Panowie,

Oj Rumuński , tanie mięso psy jedzą, weź chłopie rzuć te kilka stówek więcej i masz szpryche , a nie lachocionga z krzywymi zębami i cellulitem od dupy po kostki , rozważ opcje na cała noc, weź dobry hotel jagera z red bullem i jazda będziesz wiedział za co zapłaciłeś , tańsza opcja to wywalenie kasy w błoto .Powodzonka

6,590

bagienni_k napisał/a:

Aura to jakieś dziwne, nieokreślone pojęcie, pod które wrzucić można wszystko..Tylko na czym ta aura ma polegać? Wydzielasz odstraszający zapach czy co..? smile

Auro to mimika ciała, chód, spojrzenie, gestykulacje, emocje w głosie itp
Ogólnie chodzi o całe jestestwo danej osoby, widocznie ja wszystkie poszczególne cechy mam tak specyficzne że to wręcz odstrasza ale taki jestem.

6,591

Tak dokładnie to aura jest czymś faktycznie istniejącym i zupełnie innym niż się tu opisuje;). Można się nauczyć ją widzieć, dosłownie.

6,592

Przez ostatnie 10 dni miałem Tindera, z czego miałem... 1 parę. Ostatnim razem miałem 4-6 przez 5-mcy. Tak że wiem, na czym już stoję.

6,593

I nas to obchodzi? Dostajecie wszelkie potrzebne info na tacy i nic z tym nie robicie. Ja już nie będę doradzał, bo macie wyjebane. Na pewno zaraz jakas spamerka typu Koralina zjawi się by Cię raczyć swoimi wysrywami to będziesz mógł pomarudzic na to samo przez kolejne kilka stron.

6,594

Be. napisał/a:

I nas to obchodzi? Dostajecie wszelkie potrzebne info na tacy i nic z tym nie robicie. Ja już nie będę doradzał, bo macie wyjebane. Na pewno zaraz jakas spamerka typu Koralina zjawi się by Cię raczyć swoimi wysrywami to będziesz mógł pomarudzic na to samo przez kolejne kilka stron.

W tym akurat bijesz mnie na głowie i nie masz tutaj sobie równych.

6,595

Be. napisał/a:

Te rady, to dobre były, jak ktoś miał 18-20 lat. Nie wiem, czy one coś pomogą, by mieć powodzenie wśród kobiet, jak facet ma 28-30 lat i nie miał nikogo wcześniej.

6,596

Panowie , niestety ale skoro nie macie powodzenia na tinderze ,a on drastycznie weryfikuje wasz wygląd ,to z przykrością stwierdzam że również tego powodzenia nie będzie w realu, i nic tu nie pomoże , ani tego faktu nie zmieni.

6,597

To akurat mega bzdura mega, na tinderze liczy się zdjęcie i można mieć dużo większe lub mniejsze powodzenie niż w realu.

6,598

Nie zdjęcie ,a wygląd , jeśli na tinderze daje w lewo ,to w realu zrobiła bym to samo gość jest nie atrakcyjny i odpada

6,599

A Ty samodzielnie umiesz oddychać przy takim ilorazie inteligencji?

To wytłumacz mi to:

Kumpel - 30 par w miesiąc. Doradziłem mu w kwestii zdjęcia, wstawił nowe - 200 par w miesiąc. Jak tam, przepaliły się już styki?

6,600

Nic się nie spaliło , i nic to nie zmienia , jeśli ktoś ma 10,20 zdjęć i nic nie pomaga to co to ma do rzeczy ,albo ktoś jest atrakcyjny albo nie i koniec

6,601

XD macie jakieś wątpliwości co do osoby wyżej? Jak ty się dałaś radę zarejestrować, skoro nie potrafisz czytać?

6,602

Be mam dużo znajomych , są tez przystojni jak i nie przystojni i ci nie przystojni na zdjęciach wyglądają tak samo, jak w realu niczym się nie różnią i są nadal samotni gdzie Ci przystojni są zajęci , lub żonaci i na zdjęciach tez wyglądają super i co chcesz udowodnić ? Ten któremu doradzałeś zdjęcie  to albo wcześniej pokazał sam tyłek albo teraz udaje szejka z Dubaju  smile

6,603

PatiTruee, ja akurat wiem, że będę sam. Jak do tej pory nie widziałem zainteresowania, to nie będę miał potem. Ewentualnie po 30 z rozsądku jakaś może się odezwać (gdy się wybawi ostro), ale znajomy mówił, że one tylko na "luźną relację", a jak jakaś będzie już stabilnego związku chciała, to znikać niczym Copperfield, gdy się "poszaleje" z nią.

6,604

PatiTruee napisał/a:

Be mam dużo znajomych , są tez przystojni jak i nie przystojni i ci nie przystojni na zdjęciach wyglądają tak samo, jak w realu niczym się nie różnią i są nadal samotni gdzie Ci przystojni są zajęci , lub żonaci i na zdjęciach tez wyglądają super i co chcesz udowodnić ? Ten któremu doradzałeś zdjęcie  to albo wcześniej pokazał sam tyłek albo teraz udaje szejka z Dubaju  smile

Skoro Twoim zdaniem ktoś w jakiś sposób poprzez zdjęcie udaje Szejka z Dubaju i odnosi to mega skutek to znaczy, że ten wygląd się nie liczy, także tak czy siak Twoje wysrywy same sobie przeczą. Najgorsze, że ty chyba nie jesteś trollem - autentycznie muszę przyznać, że przez tyle lat nie widziałem tak ubogiej mentalnie osoby na tym forum. Gorzej chyba niż ta na m, co pisała w każdym temacie o robieniu loda lol.

6,605 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-13 09:14:18)

PatiTruee napisał/a:

Be mam dużo znajomych , są tez przystojni jak i nie przystojni i ci nie przystojni na zdjęciach wyglądają tak samo

A przystojni jak? Lepiej? big_smile Ty nawet nie kumasz, że na to jak postrzegasz ludzi, ma wpływ twoje podejście do nich. big_smile Skreśliłaś faceta i żeby na rzęsach stawał, pozostaje w zbiorze nieatrakcyjni i to oczywiście wychodzi w tym co nam tu wypisujesz. smile

6,606

Be. napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Skoro Twoim zdaniem ktoś w jakiś sposób poprzez zdjęcie udaje Szejka z Dubaju i odnosi to mega skutek to znaczy, że ten wygląd się nie liczy, także tak czy siak Twoje wysrywy same sobie przeczą. Najgorsze, że ty chyba nie jesteś trollem - autentycznie muszę przyznać, że przez tyle lat nie widziałem tak ubogiej mentalnie osoby na tym forum. Gorzej chyba niż ta na m, co pisała w każdym temacie o robieniu loda lol.

Nie odwracaj kota ogonem , na szejka z Dubaju to by nawet nie jeden facet poleciał ,dałam zwykły przykład gdzie gość wg ciebie nie miał brania zmienił zdjęcie i nagle ma 200 par , sorry, ale nie łykam tego , na tinderze ocenia się tylko i wyłącznie wygląd nic po za tym, i tylko on decyduje o przesunięciu lewo-prawo w realu jest tak samo , jeżeli facet jest przystojny to zwróci moją uwagę , jeśli nie ,to nie ma z mojej strony zainteresowania i to jest normalne .

6,607

Legat napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Be mam dużo znajomych , są tez przystojni jak i nie przystojni i ci nie przystojni na zdjęciach wyglądają tak samo

A przystojni jak? Lepiej? big_smile Ty nawet nie kumasz, że na to jak postrzegasz ludzi, ma wpływ twoje podejście do nich. big_smile Skreśliłaś faceta i żeby na rzęsach stawał, pozostaje w zbiorze nieatrakcyjni i to oczywiście wychodzi w tym co nam tu wypisujesz. smile

Napisałam , że nie przystojny wyglądał na zdjęciu tak samo, a przystojny też tak samo czyli przystojnie rozumiesz ? Nic się nie zmieniło ,jeśli przystojny facet mi się w realu spodoba to tak samo spodoba mi się na tinderze , i odwrotnie .

6,608

Mam propozycję, nie odpowiadajmy jej XD.

6,609

Ja też mam propozycje , może zamiast płakać pora się obudzić i ogarnąć ?,z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić i nauczyć żyć .

6,610

Polecam https://m.youtube.com/watch?v=HgdMgh0RXm0

6,611 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-13 14:00:15)

PatiTruee napisał/a:

Ja też mam propozycje , może zamiast płakać pora się obudzić i ogarnąć ?,z niektórymi rzeczami trzeba się pogodzić i nauczyć żyć .

Z twoją pisownią ciężko. Zobacz jak wyglądają zdania, przez ciebie budowane. A raczej pisane bez ładu i składu. O samej treści szkoda pisać. Na twoim miejscu nie godziłbym się na taką bylejakość. Sam sposób pisania, tak jak brudne buty, też świadczy o człowieku.

6,612 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-05-13 14:47:40)

PatiTruee napisał/a:

Dokładnie. Prosty przekaz a ile trudności niektórym sprawia wink „rozpraszają mnie te spacje przed znakami interpunkcyjnymi, nic nie rozumiem”- biedne żuczki wink

6,613 Ostatnio edytowany przez PatiTruee (2022-05-13 15:36:46)

Legat napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Z twoją pisownią ciężko. Zobacz jak wyglądają zdania, przez ciebie budowane. A raczej pisane bez ładu i składu. O samej treści szkoda pisać. Na twoim miejscu nie godziłbym się na taką bylejakość. Sam sposób pisania, tak jak brudne buty, też świadczy o człowieku.

Lepiej mieć ciężko z pisownią, niż z płcią przeciwną:)

6,614

6,615 Ostatnio edytowany przez pawlo.waw (2022-05-13 21:18:01)

Witajcie, ja mam 33 lat i też cały czas jestem sam. Kto da więcej?

6,616

DeepAndBlue napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Dokładnie. Prosty przekaz a ile trudności niektórym sprawia wink „rozpraszają mnie te spacje przed znakami interpunkcyjnymi, nic nie rozumiem”- biedne żuczki wink

Niektórzy się już pogodziły (jak ja), a niektórzy coś działają.

6,617

PatiTruee napisał/a:

Nie zdjęcie ,a wygląd , jeśli na tinderze daje w lewo ,to w realu zrobiła bym to samo gość jest nie atrakcyjny i odpada

Bullshit . Zdjęcie jest coś warte tylko na portalach ,nie każdy jest fotogeniczny albo nie każdy umie fajne zdjęcie zrobić. 
Zresztą ,często bywa też na odwrót , zdjęcie fajnie a w realu lipa .
Kto szukał samochodu ten wie ,na zdjęciu piękne a w rzeczywistości już coś nie halo ,tu krzywe ,tu szpachla ,tu drzwi lakierowane w innym odcieniu ,a to się drzwi nie domykają itp,itd.

6,618

Joker20  jeśli widzisz dziewczynę w sklepie na mieście podoba ci się i zrobisz jej zdjęcie to na zdjęciu już ci się podobać nie będzie ? To co napisałeś powyżej to porównam tak: podoba ci się dziewczyna ze zdjęcia umawiasz się spotykacie się i nagle widzisz że na zdjęciu miała dwa kolczyki teraz ma jeden na zdjęciu nie miała siniaka ,a teraz ma.Głupoty wypisujecie panowie , jeśli ktoś jest atrakcyjny to będzie również atrakcyjny na zdjęciu .

6,619

Tindere to szambo. Poszukaj jeśli już chcesz na żywo.
Talię związki na siłę się nie sprawdzają. Tu trzeba spotkać kogoś na żywo,oko w oko a nie wirtualnie, gdzie poza internetem ktoś może okazać się kimś innym.

6,620

Poznawanie się w realnym świecie ma o tyle plus, że wtedy kobieta od razu widzi "całokształt" chłopaka, to co mówi, jak się zachowuje. Więc wie, na czym stoi. I wtedy ta selekcja, która występuje na portalach typu Tinder, odbywa się na podstawie wielu czynników, nie tylko wyglądu. Dla chłopaka jest to o tyle lepsze, bo przynajmniej nie żyje złudnie nadzieją, że dziewczyna, z którą pisze na przykład na Tinderze, może się nim zainteresować w realnym świcie. 

Na portalach typu Tinder, więcej jest chłopaków szukających dziewczyn, niż dziewczyn szukających chłopaków. Stąd dziewczyny cieszą się większym zainteresowaniem. Podobno to doprowadziło do powstania zjawiska zwanego tinderyzacją.

6,621

PatiTruee napisał/a:

Joker20  jeśli widzisz dziewczynę w sklepie na mieście podoba ci się i zrobisz jej zdjęcie to na zdjęciu już ci się podobać nie będzie ? To co napisałeś powyżej to porównam tak: podoba ci się dziewczyna ze zdjęcia umawiasz się spotykacie się i nagle widzisz że na zdjęciu miała dwa kolczyki teraz ma jeden na zdjęciu nie miała siniaka ,a teraz ma.Głupoty wypisujecie panowie , jeśli ktoś jest atrakcyjny to będzie również atrakcyjny na zdjęciu .

Ja wiem swoje Ty wiesz swoje smile

6,622

Rumunski_Zolnierz byłeś już u tej prostytutki, czy jeszcze nie?

6,623

Johnny89 napisał/a:

Oj Rumuński , tanie mięso psy jedzą, weź chłopie rzuć te kilka stówek więcej i masz szpryche , a nie lachocionga z krzywymi zębami i cellulitem od dupy po kostki , rozważ opcje na cała noc, weź dobry hotel jagera z red bullem i jazda będziesz wiedział za co zapłaciłeś , tańsza opcja to wywalenie kasy w błoto .Powodzonka

Witamy z powrotem big_smile
Opcja na całą noc to jest minimum 3000 złotych
Co jak co ale przez całą noc uda mi się dojść może max ze dwa razy (stres pewnie zrobi swoje)
Sorry ale dla mnie to jest właśnie wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Za tę kwotę mogę sobie spokojnie zrobić 3 wypady weekendowe gdzieś po Polsce a nie leżeć na łóżku przez całą noc z kobietą, którą pierwszy raz widzę na oczy.
Zresztą wiesz czym się różni kobieta 500zł/h od tej co bierze 200zł/h? - stopniem wyretuszowania zdjęć w profilu wink

jakis_czlowiek napisał/a:

Bo czemu niby ma dostać od Ciebie tylko 50zł, skoro w tym czasie mogłaby mieć innego klienta na full serwis za 200-300zł? Więc musi sobie straty wyrównać, więc cena będzie taka sama, tylko że mniej dostaniesz^^

Zgadzam się, jeżeli dziewczyna ma szansę zarobić w ciągu 1h 200 zł, to dlaczego ma mi zrobić paüe za 5 dyszek, jak to niektórzy tutaj pisali? lol
Dlatego lód w gumie kosztuje 200 zł bo w tej cenie jest również koszt za utratę zysku alternatywnego (czy jakoś tak)

gman98v2 napisał/a:

Rumunski_Zolnierz byłeś już u tej prostytutki, czy jeszcze nie?

Kilkukrotnie pisałem o jednej młodej dziewczynie, z którą już ugadałem szczegóły spotkania, kupiłem swoje gumki itp.
Tylko z nią jest taki problem, że jej profil na stronie co chwilę znika i pojawia się jako nowy z nowym nr telefonu.
Z jednej strony wygląda na jakiś SCAM ale z drugiej strony za każdym razem ma zweryfikowany profil, więc nie wiem co o tym myśleć...

6,624

Be. napisał/a:

Jedynie co w tym wątku było to nie rady a takie typowe pier.... o Chopinie.
A ty już nie powinieneś mieć ręki, tak dobrze doradzałeś.

gman98v2 napisał/a:

Te rady, to dobre były, jak ktoś miał 18-20 lat. Nie wiem, czy one coś pomogą, by mieć powodzenie wśród kobiet, jak facet ma 28-30 lat i nie miał nikogo wcześniej.

Też to musze obalić.
Miałem właśnie 20 lat jak podobne cuda słyszałem i jak nie trudno się domyśleć efektów nie było żadnych.
Co ci da wyjście na disco jak się nie podobasz?
W czym ci pomoże taktyka stu podejść do ramdomowych lasek (zakładając że jesteś pewny siebie i masz co mówić) jak się nie podobasz?
Hobby? Pasje? Wycieczki dla singli?
Wymieniać można naprawdę wiele, dużo "mundrych" jegomości i jeszcze lepszych panien nie raz nie dwa raczyło dodać swoje dwa grosze i udzielić jakże cennych rad jak kogoś poznać itp
Co z tego jak się nie podobasz.

Tu naprawdę jedyna opcja to albo Tajlandia/Filipiny albo pójście w jakiś dobry biznes.
Jednym słowem-kasa, moim zdaniem dla takich jak my to jedyna opcja aby mieć kogoś......oczywiście z rozsądku bo miłości nie uświadczysz nigdy.

6,625

Tom94 napisał/a:

Jednym słowem-kasa, moim zdaniem dla takich jak my to jedyna opcja aby mieć kogoś......oczywiście z rozsądku bo miłości nie uświadczysz nigdy.

To ile byś musiał zarabiać? 100k miesięcznie? Nie ma w Polsce takich ludzi za dużo. Więc kasa też odpada. Dodatkowo sama kasa nic Ci nie da, musisz jeszcze być rozpoznawalny.

6,626

jakis_czlowiek napisał/a:
Tom94 napisał/a:

To ile byś musiał zarabiać? 100k miesięcznie? Nie ma w Polsce takich ludzi za dużo. Więc kasa też odpada. Dodatkowo sama kasa nic Ci nie da, musisz jeszcze być rozpoznawalny.

Myślałem raczej o kwotach rzędu 25k na miesiąc.
I tak zważywszy na całkowity brak powodzenia to przy takiej sumie max poznałoby się dziewczynę 4/10.
Te wyżej w hierarchii to istotnie wyższy pułap finansowy, nieosiągalny dla zwykłego śmiertelnika jednakże takie 25k na miesiąc?
Ja bardziej wierzę w to że będę zarabiać 25k miesięcznie niż że się spodobam jakiejkolwiek pannie.

6,627

jej profil na stronie co chwilę znika i pojawia się jako nowy z nowym nr telefonu

Innej poszukaj, inne ogłoszenia przejrzyj.

Tom94 napisał/a:

Też to musze obalić.
Miałem właśnie 20 lat jak podobne cuda słyszałem i jak nie trudno się domyśleć efektów nie było żadnych.
Co ci da wyjście na disco jak się nie podobasz?
W czym ci pomoże taktyka stu podejść do ramdomowych lasek (zakładając że jesteś pewny siebie i masz co mówić) jak się nie podobasz?
Hobby? Pasje? Wycieczki dla singli?
Wymieniać można naprawdę wiele, dużo "mundrych" jegomości i jeszcze lepszych panien nie raz nie dwa raczyło dodać swoje dwa grosze i udzielić jakże cennych rad jak kogoś poznać itp
Co z tego jak się nie podobasz.

Tu naprawdę jedyna opcja to albo Tajlandia/Filipiny albo pójście w jakiś dobry biznes.

Miałem na myśli, że wtedy jakaś "szansa" jest, w teorii. Rozumiem Ciebie, gdyż to też słyszałem kiedyś. Szkoda, że to tylko było puste gadanie. Jeśli owy wygląd miałbym dobry (co podobno usłyszałem w moim temacie), to na 99,9% dawno jakaś by się pojawiła. Nie ma bata.

6,628

Temat dalej żywy... sam teraz już jestem singlem, od neta kur... z daleka. Nie dość że stosunek M>K jest kilkukrotnie wyższy do tego masa singielek z dzieckiem, ego. Jak nie jesteś powyżej przeciętnej i nie chcesz tylko zaliczać to pier... portale (jako dodatek, a może któraś odpiszę po masie propozycji od idiotów) Tylko w realu tu nawet przeciętniak ma szanse i poniżej jak ja, ma szanse.

6,629

dfx755 napisał/a:

Temat dalej żywy... sam teraz już jestem singlem, od neta kur... z daleka. Nie dość że stosunek M>K jest kilkukrotnie wyższy do tego masa singielek z dzieckiem, ego. Jak nie jesteś powyżej przeciętnej i nie chcesz tylko zaliczać to pier... portale (jako dodatek, a może któraś odpiszę po masie propozycji od idiotów) Tylko w realu tu nawet przeciętniak ma szanse i poniżej jak ja, ma szanse.

Być może sam jestem przeciętny, dlatego tak się to potoczyło.

6,630

dfx755 napisał/a:

do tego masa singielek z dzieckiem, ego.

To jest jakaś patologia!
Nie można normalnie związku stworzyć z kobietą bo dookoła same samotne matki sad

Posty [ 6,566 do 6,630 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024