Obciążenie 80kg poproszę
![]()
6,501 2022-05-05 15:18:12
6,502 2022-05-05 15:19:25
Samotne matki atakują
nie tylko w KFC .
6,503 2022-05-05 15:26:02
Wzbudzasz instynkt macierzyński? ![]()
6,504 2022-05-05 15:29:55
Samotna Godzilla woła „żreć! Niewiniątka!” Buahahaha…
To straszne!
A tak serio, to myślę, że można by rozwinąć pewien temat dotyczący męskości i w jaki sposób (i dlaczego) została ona potraktowana w taki a nie inny sposób. Moim zdaniem źle ale to szeroki temat. Bo i kobiecość została wpierw zdegradowana i mam zaszczyt brać w tym udział, jako kolejna ofiara przekazów podprogowych. A efekty to sprawa wyżej niż pojedynczych jednostek. To sprawa kultury, którą wyplenił korporacjonalizm (słowotwórstwo czy już nie?). Taka teoria. Jednak aby można było do tego podejść na serio chłopaki muszą naprawdę rzeczowo i bez emocji przedstawić problem. Póki co brakuje im przedstawicieli. Może Bagiennik coś o tym napisze, bez przerzucania się gnojem, tylko pokazać - to i to dzieje się tak i tak, efektem jest to i to. Logicznie a nie emocjonalnie
W przeciwnym razie możemy liczyć na gównoburzę co najwyżej.
6,505 2022-05-05 15:31:01
osiem dych na klatę czy na plery przyjąć dobrowolnie to już poświęcenie jest ![]()
6,506 2022-05-05 15:34:46
Deep jak spotkasz kobietę, której nie jest obca logika to możemy porozmawiać na każdy temat. W innym wypadku to można gadać z dzieckiem i na argumenty padnie jakieś wyzwisko czy foszek i tyle z rozmowy.
XD
6,507 2022-05-05 15:38:16
80 kg minimum ![]()
Be. to weź nie gadaj z gimnazjalistkami ![]()
6,508 2022-05-05 16:03:43 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-05 16:04:17)
reszta pań będzie zadowolona, bo będą mieć święty spokój
I tu się kolega myli. Panie potracą orbiterów, adoratorów, plastrów, czasoumilaczy i utrzymywaczy nie swoich dzieci.
Także zagrożenie jest spore i jako kobieta ona to dobrze wyczuwa. ![]()
6,509 2022-05-05 16:13:44
Misinx napisał/a:reszta pań będzie zadowolona, bo będą mieć święty spokój
I tu się kolega myli. Panie potracą orbiterów, adoratorów, plastrów, czasoumilaczy i utrzymywaczy nie swoich dzieci.
Także zagrożenie jest spore i jako kobieta ona to dobrze wyczuwa.
Jako kobieta wyczuwam kiepsko skrojony żart, w złym kierunku puszczony ![]()
6,510 2022-05-05 16:15:31
Ja uważam, że ten gość rozbił bank i to nie pierwszy raz.
6,511 2022-05-05 16:26:45
gman98v2 napisał/a:Be., masz radę dla mnie, co mogę w mojej sytuacji zrobić?
Psycholog + Psychiatra i otwartość + szczerość na spotkaniach z nimi. Dalej myślami nie wybiegaj.
Deep to wszystko miałoby sens gdybyś chociaż na jeden dzień mogła postawić się na miejscu takiego faceta. Tak to niestety tylko strzelasz w ciemno, bo wydaje Ci się, że nie jest tak źle. Owszem, jest TRAGICZNIE.Nie wiem jakim cudem sam pobyt na forum i tematy tu zakładane nie pokazują Ci nawet odrobiny skali problemu.
To nie sprawi, że zaczną się ustawiać do mnie w kolejce. Zresztą, jak do tej pory nie doświadczyłem zainteresowania, to wątpie bym dostał potem. Nawet po "terapii".
to nie Twój wygląd (geny) jest problemem, bo np w UK miałbyś duże powodzenie
Ale nie mieszkam w UK, tylko w Polsce. Suma sumarum, to jest problem mój, czyli mój wygląd dla Polek.
Stały związek
Dużo facetów tego nie zazna. Może koło 30-stki jakaś zwróci na niego uwagę, ale osobiście nie wchodziłbym w to już. Myślisz, że pożądany jest facet z czystą kartką. Wręcz przeciwnie. Od razu jest obgadywany itp. Nie każdy rodzi się "z tym czymś" i nie będzie pożądany dla kobiet. Ja przez swoje życie nie widziałem zainteresowania, prawie nauczyłem się być samotnikiem. Prawdopodobnie nikt nie dowie się tych rzeczy, ze względu iż nauczyłem się nie wylewać emocji. Niektóre rzeczy powinny zostać dla samego siebie.
6,512 2022-05-05 16:27:15
Ja uważam, że ten gość rozbił bank i to nie pierwszy raz.
Raczej przepierdzielił wypłatę na jednorękiego bandytę ![]()
6,513 2022-05-05 16:30:32
Deep, bo to są już te męskie pułapy IQ - ponad 140;))) możecie nie nadążać.
Gman, po prostu idź na wizytę, serio. Tak czy siak do tego dojdzie, nie trac czasu. Ja chciałbym te 5 lat temu skorzystać z takiej rady...
6,514 2022-05-05 16:33:10
gman rozumiem, że tak to postrzegasz i masz swoje powody ku temu, ale musisz je trochę przejrzeć i zrobić update.
Facet z czystą kartką może się kojarzyć z takim co gardzi tymi bez czystej kartki i jak również nie ma się czystej kartki to lepiej nie podchodzić a ludzi, którzy nie czuli pociągu do życia i doświadczania nie jest wielu… Znam takie dziewczyny, jest ich równie niewiele jak jest Was niewielu i może kiedyś znajdziecie do siebie drogę.
Rozumiem, że nie widzisz sensu w staraniu się ale to jest podstawa. Nie starasz się to nie masz efektów. Jeśli stoisz w kącie, kryjesz się w cieniu, nie dajesz się poznać, nie mówisz o sobie to zakładasz na siebie czapkę niewidkę. Uwierz, to co w sobie kryjesz to zwykłe ludzkie emocje znane każdemu kto nie jest psychopatą. Skąd więc lęk by się czasem uzewnętrznić? Jakieś przekonanie?
6,515 2022-05-05 16:35:06 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-05-05 16:36:15)
Deep, bo to są już te męskie pułapy IQ - ponad 140;))) możecie nie nadążać.
No, u facetów to bardzo niesprawiedliwie to IQ zostało rozdzielone. Jeśli któryś ma 140 to tysiąc innych ma 16
Kobiety przynajmniej trzymają poziom powyżej 80 niemal każda ![]()
6,516 2022-05-05 16:41:32
No dobra, niech Ci będzie. Gadkę to Ty masz.
6,517 2022-05-05 16:43:43
gman rozumiem, że tak to postrzegasz i masz swoje powody ku temu, ale musisz je trochę przejrzeć i zrobić update.
Facet z czystą kartką może się kojarzyć z takim co gardzi tymi bez czystej kartki i jak również nie ma się czystej kartki to lepiej nie podchodzić a ludzi, którzy nie czuli pociągu do życia i doświadczania nie jest wielu… Znam takie dziewczyny, jest ich równie niewiele jak jest Was niewielu i może kiedyś znajdziecie do siebie drogę.
Rozumiem, że nie widzisz sensu w staraniu się ale to jest podstawa. Nie starasz się to nie masz efektów. Jeśli stoisz w kącie, kryjesz się w cieniu, nie dajesz się poznać, nie mówisz o sobie to zakładasz na siebie czapkę niewidkę. Uwierz, to co w sobie kryjesz to zwykłe ludzkie emocje znane każdemu kto nie jest psychopatą. Skąd więc lęk by się czasem uzewnętrznić? Jakieś przekonanie?
Taka dziewczyna wybierze faceta, co miał jakiś związek, nie mnie. Nawet dziewice wolą nie prawiczków. Co do starania się - staram się tyle, ile druga strona; zasada "złotego środka". Jeśli dziewczyna nie jest zainteresowana, widać to po zachowaniu nawet w stosunku do mnie np neutralna, nie daje coś od siebie, to szkoda czasu marnować.
Jeśli mam z kimś tzw. "flow" to samo w czasie rozmowy chodzi coś od siebie.
do tego dojdzie
Do czego dojdzie?
6,518 2022-05-05 16:49:18
DeepAndBlue napisał/a:do tego dojdzie
Do czego dojdzie?
No właśnie? To moje?
Neutralność to wyjściowa sytuacja. Tą można zmienić. Poza tym takiej czystej kartki wcale nie masz ![]()
6,519 2022-05-05 18:22:53
Nawet dziewice wolą nie prawiczków.
To chyba jest całkiem na odwrót z tymi prawiczkami.
Dziewczyny nie lubią prawiczków, bo prawiczkiem po 25 roku życia zostają na 99% niscy, niewyględni, niecharyzmatyczni osobnicy. Jakby ten nasz prawiczek był chadem
bawi mnie to okręslnie
o 185 cm wzrostu to by było inaczej. Jego prawictwo, jakby było bo np. byłby najbardziej nieśmiałym facetem w polsce, byłoby urocze. lol. I takie wrażliwo-męskie.
6,520 2022-05-05 20:28:21
gman98v2 napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:do tego dojdzie
Do czego dojdzie?
No właśnie? To moje?
![]()
Neutralność to wyjściowa sytuacja. Tą można zmienić. Poza tym takiej czystej kartki wcale nie masz
Źle wpisałem cytat, chodziło o wypowiedź Be.. Czysta/brudna kartka to związki, nie korzystanie z prostytutek.
To chyba jest całkiem na odwrót z tymi prawiczkami. big_smile Dziewczyny nie lubią prawiczków, bo prawiczkiem po 25 roku życia zostają na 99% niscy, niewyględni, niecharyzmatyczni osobnicy. Jakby ten nasz prawiczek był chadem lol bawi mnie to okręslnie cool o 185 cm wzrostu to by było inaczej. Jego prawictwo, jakby było bo np. byłby najbardziej nieśmiałym facetem w polsce, byłoby urocze. lol. I takie wrażliwo-męskie.
Mi 190 cm nie pomogło, bo mam przeciętną, mało urodziwą twarz. Jak ma się wzrost i nieurodziwą twarz, to nic nie daje.
6,521 2022-05-05 20:38:10
To jak Ty masz 190cm to już musisz naprawdę się starać by nie zamoczyć. Czyli no psychoterapia i nic więcej.
6,522 2022-05-05 20:44:18
To jak Ty masz 190cm to już musisz naprawdę się starać by nie zamoczyć. Czyli no psychoterapia i nic więcej.
Wzrost "magicznie" nie działa. Przez tyle czasu żadnych spojrzeń itp nie widziałem także... po za tym pracuje obecnie w pracy, gdzie są same kobiety na dziale ze mną. Na innych wymieszanie, ale ogólnie 85% zakładu to kobiety wg. mnie.
6,523 2022-05-05 21:00:10
Był tu taki jeden, który twierdził, że wzrost załatwiał wszystko ![]()
6,524 2022-05-05 21:57:25
Był tu taki jeden, który twierdził, że wzrost załatwiał wszystko
Z pewnością.
6,525 2022-05-05 21:59:06
Był tu taki jeden, który twierdził, że wzrost załatwiał wszystko
Właśnie... co się dzieje z Kremikiem dalej?
6,526 2022-05-05 22:19:58
bagienni_k napisał/a:Był tu taki jeden, który twierdził, że wzrost załatwiał wszystko
Jakaś dziełcha go męczy?? ![]()
6,527 2022-05-05 22:25:22 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-05-05 22:25:51)
Jakaś dziełcha go męczy??
Z tego co wiem, to nie.
Garota żyjesz? Może jakiś update?
6,528 2022-05-05 22:29:06
bagienni_k napisał/a:Był tu taki jeden, który twierdził, że wzrost załatwiał wszystko
Moim zdaniem Kremik cały czas tu jest, tylko w innym wcieleniu ![]()
6,529 2022-05-06 01:51:39
Tak i na szczęście coraz więcej chłopów o tym wie, stąd spadek chęci na małżeństwa itd.
Zaskakujące, że ta sama tendencja widoczna jest również po drugiej stronie
. Coraz mniej kobiet chce się wiązać węzłem małżeńskim, coraz więcej widzi w tym zbyt dużą niewiadomą i ryzyko.
A tak serio, to niech chodzą, nie mój pitok, nie mój przeharowany hajs przepierdzielony, nie moja sprawa. Ale ideologia, którą się tłumaczą jest pokraczna i tylko to chciałam powiedzieć
Wolą iść na diwy niż się wysilać czy wiązać - toć ich sprawa. Ale napędzają swoim popytem podaż a potem narzekają, że świat się skurw*ł. Wolą prostytutki od partnerki a potem narzekają, że nie ma z kim się związać, bo same kur*y wszędzie widzą. Przecież to jak lawina… ruszyła i zbiera żniwo
Witamy w Nowym Świecie! Juhu!
Sądzę, że tu działa pewnego rodzaju mechanizm obronny. Jak świat światem ludzie mają potrzebę racjonalizowania sobie własnych słabości, w tym przypadku za cenę samooszukiwania się wolą udawać, że pójście do prostytutki jest ich świadomą decyzją i wyborem, nawet wtedy, gdy jest to jedyna możliwość, by mieć jakikolwiek seks, bo na żaden inny się nie załapują.
6,530 2022-05-06 08:03:54
Bzdura to 1.
A to 2 to: no to czyli pójście tam jest ich decyzją tak czy siak. Jak człowiek jest młody to mu się wydaje, że związek z kobietą jest w stanie dać coś więcej niż seks. Jak człowiek zaczyna to sprawdzać to wychodzi, że on daje seks, ale pożera zdrowie, czas i pieniądze w zastraszającym tempie. Pójście na prostytutki wydaje się bardzo logicznym i rozsądnym wyborem. Nie bez powodu korzystają z tego również ludzie, którzy mogliby mieć każda kobietę, a taka Olinka chętnie sama by się wtedy znalazła na miejscu takiej pani z agencji;). I nie trzeba tam chodzić by to popierać. We Włoszech często ojciec prowadzi syna do burdelu na jego 1 raz. Podejrzewam, że u nas może dojść do tego, że też tak będzie ze względu na rosnącą presję i oczekiwania na mężczyznach.
6,531 2022-05-06 08:14:05
DeepAndBlue napisał/a:Jakaś dziełcha go męczy??
Z tego co wiem, to nie.
Żyję, żyję. Ale nie wiem co się dzieje z Kremikiem. Dzwoniłam do niego, ale nie odbierał i nie raczył oddzwonić. Więc mówiąc kolokwialnie "dałam se siana".
6,532 2022-05-06 09:58:43
Olinko faceci chodzą do burdelu nawet jak nie mają problemu seksić się w związkach (praworządnych i nierządnych) i nie chodzi tu już tylko o zaspokojenie potrzeb ale jest to zwyczajne rozpasanie seksualne.
Patrząc na to co wypisują tu Panowie nie jestem w stanie traktować ich pretensji na serio. Kpią sobie zwyczajnie z własnego rozumu. Nic dziwnego, że Panie coraz częściej wypisują się z nieudanych związków małżeńskich, nie chcą w takie wchodzić lub gdy mają jakieś zrównoważone oczekiwania to nie są w stanie ich zaspokoić… Zdaje się, że Panowie osiągneli już apogeum swoich możliwości sto lat temu i teraz lecą na łeb na szyję prosto w rów mariański.
Do tego patrząc na to co Kremik wypisywał i jak się zachowuje wobec dziewczyny Garoty to jest to taki sprawdzian rzeczywistości, konfrontacja, która dla mnie jest informacją, że empatia podarowana dla takich jojczących skunksów to jak rzucenie pereł przed wieprze. Jest tyle potrzebujących ludzi, którzy mają prawdziwe problemy i robią użytek z pomocy… Ten tu Mr Kremik tylko zmarnował wszystkim czas. Tyłek śmierdzący sobie podtarł Waszą uwagą. Jak facet naprawdę chce to zrobi użytek z pomysłów mu podrzuconych. Oni nie chcą tak naprawdę tylko szukają wymówki, usprawiedliwienia pod to ich „nie chce mi się”, żeby na apatycznych leni nie wyjść. Mierzi mnie taka postawa, brrr ![]()
6,533 2022-05-06 10:24:45
A Ty wiesz co się wydarzyło i co tam komuś nie pasowało, czy jednak jak chłopak w potrzebie był (nie znam sprawy) to musi brac wszystko co mu los rzuca
.
6,534 2022-05-06 10:29:52
To może poznaj sprawę najpierw zamiast snuć domysły. Powodzenia!
6,535 2022-05-06 10:32:11
Skoro kontaktu z nim nie ma to chyba nie wiecie;)).
6,536 2022-05-06 10:40:02
No tak. Mógł się wyautować ze szczęścia albo wpaść pod samochód. Ale… mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
Tak czy siak… na nic cudzy wysiłek.
6,537 2022-05-06 10:53:38
Pewnie koleżanka zbyt onieśmielająca.
6,538 2022-05-06 11:08:21
mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
Czyli kompletny standard zrywania znajomości. Co w tym dziwnego? ![]()
6,539 2022-05-06 11:12:47
Do tego patrząc na to co Kremik wypisywał i jak się zachowuje wobec dziewczyny Garoty to jest to taki sprawdzian rzeczywistości, konfrontacja, która dla mnie jest informacją, że empatia podarowana dla takich jojczących skunksów to jak rzucenie pereł przed wieprze. Jest tyle potrzebujących ludzi, którzy mają prawdziwe problemy i robią użytek z pomocy… Ten tu Mr Kremik tylko zmarnował wszystkim czas. Tyłek śmierdzący sobie podtarł Waszą uwagą. Jak facet naprawdę chce to zrobi użytek z pomysłów mu podrzuconych. Oni nie chcą tak naprawdę tylko szukają wymówki, usprawiedliwienia pod to ich „nie chce mi się”, żeby na apatycznych leni nie wyjść. Mierzi mnie taka postawa, brrr
Kompleksy zamordują każdą znajomość.
6,540 2022-05-06 11:20:37
DeepAndBlue napisał/a:mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
Czyli kompletny standard zrywania znajomości. Co w tym dziwnego?
Jw to prawda, kobietki giną od własnej broni i jest to śmieszne (oburzenie) i trochę smutne (bo zachowanie słabe). Natomiast drogie panie gwarantuje Wam, że takie akcje to dla Was standard
.
6,541 2022-05-06 11:36:25
DeepAndBlue napisał/a:mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
Jak macie takie standardy to nie macie prawa zrzędzić.
Spójrzcie prosto w lustro i zamiast wyżywać się na kobietach, i je swoim skutym umysłem penetrować chwiejnymi teoriami, które nadają się jedynie na przesadzony dowcip lekko zakorzeniony w rzeczywistości, i powiedzcie szczerze: mogę ale nie chcę, mógłbym ale nie chce mi się, miałem okazję ale jej nie wykorzystałem, zjebałem , zamiast jak popierdółki szukać winnych dookoła i samodzielnie się kastrować, by potem przerzucać winę na innych. Już nie tylko kobiety są winne ale i faceci którym się chce
Obłęd.
Szkoda czasu na Was.
Be. czyżby zemsta?? Zemsta na niewinnej dziewczynie za potraktowanie przez inną??? Już to poruszałeś gdzieś wielce oburzony
Podwójny standard?
6,542 2022-05-06 11:38:19
Znerx napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
Jw to prawda, kobietki giną od własnej broni i jest to śmieszne (oburzenie) i trochę smutne (bo zachowanie słabe). Natomiast drogie panie gwarantuje Wam, że takie akcje to dla Was standard
.
Nie myślałeś o tym, żeby zostać gejem ? Przecież faceci są tacy cudowni. Nie zdradzają. Są pełni wewnętrznego bogactwa jak Ty. Wrażliwi. Nie miałbyś żadnego problemu z tworzeniem związku ![]()
6,543 2022-05-06 11:50:58 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-06 11:58:32)
jakis_czlowiek napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Jakaś dziełcha go męczy??
Z tego co wiem, to nie.
Żyję, żyję. Ale nie wiem co się dzieje z Kremikiem. Dzwoniłam do niego, ale nie odbierał i nie raczył oddzwonić. Więc mówiąc kolokwialnie "dałam se siana".
Zburzyłaś swoim zainteresowaniem cały system operacyjny,filozofię, misternie utkaną ideologię i plan na życie Kremika,to się nie miało prawa wydarzyć,to był zamach na jego świat z Twojej strony, strefił prawdopodobnie zrobił unik,za duże ryzyko,wygodniej siedzieć i nie podjąć wyzwania.
Włączył chłopak kalkulator i wyliczył że mu się nie opłaca,a tyle przecież zainwestował kapitału,czasu żeby spełnić swoje marzenia.
To moje domysły są oczywiście.
6,544 2022-05-06 12:02:04
Twoje domysły wydają się całkiem prawdopodobne ![]()
6,545 2022-05-06 12:03:59
Od razu zakładacie, że koleś zrobił coś złego...a dowiecie się dopiero jak tu wróci.
Nie Deep, to nie zemsta. Czy niewinna to nie wiemy, ale to nie zemsta. Po prostu może się przyzwyczaił do tego jak to się odbywa, a co wprowadziły przecież empatyczne kobietki. Tylko tyle i aż tyle;)))
6,546 2022-05-06 12:12:05
Od razu zakładacie, że koleś zrobił coś złego...a dowiecie się dopiero jak tu wróci.
Na razie to nic nie zrobił,chociaż właściwie zaniechanie to też działanie
Istnieje jeszcze,możliwość że Kremik grał na kilka frontów, nie tylko na netkobietach.pl
poczuł wiatr w żagle pod wpływem zainteresowania wielu kobiet piszących w tym wątku i popłynął,a że przeszedł kursy PUA to wie co i jak.Cicha woda.Nie bój się.
6,547 2022-05-06 12:18:36
Nie Deep, to nie zemsta. Czy niewinna to nie wiemy, ale to nie zemsta.
To nie zemsta. Nie wiemy czy ta zemsta była niewinna (może była to zemsta winna)… ale to nie zemsta. Bo to zemsta która… co? Nie jest zemstą? Jest ale jej nie ma. Aha. Fvck logic
Ale Ty kręcisz.
Po prostu może się przyzwyczaił do tego jak to się odbywa, a co wprowadziły przecież empatyczne kobietki. Tylko tyle i aż tyle;)))
Taaaa… w równoległym świecie chyba.
6,548 2022-05-06 12:24:18 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-06 12:25:24)
Nie no jasne, teraz róbmy z siebie wzajemnie durniów i będziemy udawać, że ghosting nie jest atrybutem kobiecym. Jak ja sobie tinderowalem i zacząłem się z tym spotykać też, to automatycznie przestałem odpisywać laskom w ten sam sposób, uznałem że nie ma po co w takim razie silic się na dobre maniery, wyrzuty sumienia jakby mniejsze
.
I nie czepiaj się słówek czy gorszej składni, bo jak ja to zacznę punktować, to dopiero będzie spam;))
6,549 2022-05-06 12:24:28
Nie Deep, to nie zemsta. Czy niewinna to nie wiemy, ale to nie zemsta.
Nawet w sądzie istnieje domniemanie niewinności, a u ciebie widzę domniemanie winności. My tylko rozmawialiśmy przez telefon i rozmawiało się fajnie. Umówiliśmy się, że zadzwonię do niego w piątek i zadzwoniłam, ale nie odebrał. Wiem, że ludzie mogą być zajęci i nie mieć czasu, więc próbowałam jeszcze w kolejnych dniach. Ale kiedy ktoś ignoruje każdy twój telefon to znaczy, że nie chce z tobą rozmawiać. Więc odpuściłam, zapisany numer usunęłam i tyle.
6,550 2022-05-06 12:28:11
Be. nie gorsza składnia ale logika
zaprzeczyłeś sam sobie w dwóch zdaniach
Tinder… Eh… ah… Oh… auć… dziecko neostrady ![]()
6,551 2022-05-06 12:36:24 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-05-06 12:36:39)
@Garota No zwykle kobieta jednak napsoci...wiesz jak to jest, przemoc ma płeć. Myślałem, że tam coś więcej się zadziało. A nie zadziało się w sumie nic...no cóż. Zakładanie winy to chyba inni w sumie tu urządzili, a ja próbowałem to trochę poluzować;))
@Deep po prostu nie zrozumiałaś co napisałem, bo napisałem byle jak. Ewentualnie zrozumiałaś tylko się zgrywasz, ciężko to ogarnąć czasem;). Mniejsza...
6,552 2022-05-06 12:48:02
Olinko faceci chodzą do burdelu nawet jak nie mają problemu seksić się w związkach (praworządnych i nierządnych) i nie chodzi tu już tylko o zaspokojenie potrzeb ale jest to zwyczajne rozpasanie seksualne.
Dlatego napisałam "w tym przypadku", bo oczywiście, że motywy są różne. Tutaj jednak mamy typową racjonalizację, jakoby ta decyzja była wyborem pomiędzy związkiem, o który trzeba się postarać a prostytutką, której wystarczy zapłacić, podczas gdy doświadczenie danego pana wskazuje, że wybór jest taki, że albo seks za pieniądze, albo żaden inny.
Bzdura to 1.
Bo Ty tak napisałeś? To Cię zmartwię, że to, że czegoś do siebie nie dopuszczasz, nie jest tożsame z tym, że tak nie jest. Nawet w moim otoczeniu coraz więcej kobiet - młodych i dojrzalszych, nie chce wychodzić za mąż, a te, które już raz wyszły i się sparzyły, nawet tego nie rozważają. Fakty są takie, a z faktami się nie dyskutuje, że instytucja małżeństwa ogólnie straciła na popularności, bo coraz mniej mamy z niej korzyści, coraz większe niesie ze sobą ryzyko.
Nie bez powodu korzystają z tego również ludzie, którzy mogliby mieć każda kobietę, a taka Olinka chętnie sama by się wtedy znalazła na miejscu takiej pani z agencji;).
Jeśli usiłujesz mnie sprowokować albo obrazić, to Ci nie wyszło. Wiesz dlaczego? Bo frustracja ma to do siebie, że produkuje złość, którą obdarza się innych, by sobie ulżyć, więc z zasady rzuca określone światło na obrażającego. Z kolei na prowokacje uodporniłam się już dawno temu.
Inna rzecz, że skąd wiesz w czyich byłam lub jestem kręgach zainteresowania i czy nie są to mężczyźni, którzy rzekomo "mogą mieć każdą kobietę"? Rzekomo, bo nie ma ani takich mężczyzn, ani takich kobiet, którzy będą w typie każdego
.
Umówiliśmy się, że zadzwonię do niego w piątek i zadzwoniłam, ale nie odebrał. Wiem, że ludzie mogą być zajęci i nie mieć czasu, więc próbowałam jeszcze w kolejnych dniach. Ale kiedy ktoś ignoruje każdy twój telefon to znaczy, że nie chce z tobą rozmawiać. Więc odpuściłam, zapisany numer usunęłam i tyle.
Jednym słowem Kremik sam siebie sabotuje, nawet nie próbując dać sobie jakiejkolwiek szansy. I niby przykre, ale równocześnie potwierdza nasze przypuszczenia. Teraz właściwie nie ma już nic do dodania.
6,553 2022-05-06 12:54:16
Olinka w tym przypadku to nie jest brak innego wyjścia ale wybór by iść na łatwiznę. No sama zobacz co Kremik wyczynia ![]()
Be. tak żeś to napisał, jakbyś sam nie wiedział co chciałeś napisać. Zdecyduj się. Jest to zemsta albo nie jest to zemsta. Ja się czegoś domyślam, oczywiście i głupiej zgrywać nie będę. Domyślam się, że chcesz lawirować
Żebym się pogubiła w tych sprzecznościach i nie dociekała dalej… taka erystyka ![]()
6,554 2022-05-06 13:02:49
@Garota No zwykle kobieta jednak napsoci...wiesz jak to jest, przemoc ma płeć. Myślałem, że tam coś więcej się zadziało. A nie zadziało się w sumie nic...no cóż. Zakładanie winy to chyba inni w sumie tu urządzili, a ja próbowałem to trochę poluzować;))
Odniosłam inne wrażenie, a mianowicie takie, że nie próbowałeś nic poluzować, a jedynie zrzucić na mnie winę za to, że Kremik przestał się odzywać. Bo przecież jakiś powód musiał mieć i tego powodu to ja mu musiałam dostarczyć, bo "no zwykle kobieta jednak napsoci".
6,555 2022-05-06 13:12:46
Takie mam skojarzenia co do Kremika i podobnych jemu jojczycieli ![]()

6,556 2022-05-06 14:03:09
Takie mam skojarzenia co do Kremika i podobnych jemu jojczycieli
Wszystko jest potrzebne. W wątku się sporo działo. Jedni mogli sobie pojojczyć. Inni/inne trochę się poudzielać i dowartościować.
Każdy coś dla siebie znalazł. ![]()
6,557 2022-05-06 17:18:26
Znerx napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:mógł też olać koleżankę zamiast napisać „sorry, nie chcę”.
.
Znajomi mówili mi nie raz, że tzw. ghosting (chyba tak to się nazywało) to coś normalnego u kobiet, na Tinderach itd. Ja się z tym nigdy nie spotkałem, bo jak próbowałem na takich aplikacjach, to żadna mi nie odpisała. Raptem miałem 5-6 par pamiętam na Tinderze, przez 5-mcy.
6,558 2022-05-06 22:52:41
Wzrost niczego nie gwarantuje, ja mam 185 cm ważę 80 kg.
Trenuje, pracuje, podróżuje, mam mieszkanie i do tego jestem jeszcze całkiem młody a i tak jestem przezroczysty dla kobiet.
Po prostu jeden ma to coś a drugi nie a psychoterapia da tyle że facet będzie szczuplejszy o kilka tysiaków.
6,559 2022-05-07 10:59:44 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-07 11:01:44)
Tom94 Za każdym razem, jak ktoś w ten sposób o sobie mówi, to raczej przychodzi mi na myśl, że to nie te cechy grają rolę w kontaktach z płcią przeciwną. Raczej coś, co się również posiada, co bywa odstraszające, ale się samemu tego nie widzi. Czasami możemy sobie z tego nie zdawać sprawy, aż ktoś nam to uświadomi.
Jeśli te początkowe zalety, wymienione np przez Ciebie okazałyby się niewystarczające, to wtedy może uznałbym, że jednak niektórzy(re) bywają za bardzo wybredne ![]()
6,560 2022-05-07 11:02:42
Znaczy ja dam sobie rękę uciąć że chodzi tylko o brak inicjatywy. Facet może być 10/10, ale nie wykaże inicjatywy to będzie sam. Ruchacze są ruchaczami, bo mają w dupie granicę czy czyjąś prywatność i po prostu atakują.
6,561 2022-05-07 11:13:30
Znaczy ja dam sobie rękę uciąć że chodzi tylko o brak inicjatywy. Facet może być 10/10, ale nie wykaże inicjatywy to będzie sam. Ruchacze są ruchaczami, bo mają w dupie granicę czy czyjąś prywatność i po prostu atakują.
Dobry trop ![]()
6,562 2022-05-07 12:28:29
że chodzi tylko o brak inicjatywy. Facet może być 10/10, ale nie wykaże inicjatywy to będzie sam. Ruchacze są ruchaczami, bo mają w dupie granicę czy czyjąś prywatność i po prostu atakują.
Przy 10/10 to jakaś sama by go wyrwała.
Nigdy nie widziałeś jak się panna odpala
np. w punkcie usługowym, jak przyjdzie naprawdę przystojny klient?
6,563 2022-05-07 12:39:32
Tak to mnie też zaczepiają, ale to trzeba i tak potem pociągnąć samemu.
6,564 2022-05-07 14:57:07
gman98v2 napisał/a:Czyli taki facet jest skreślony i może liczyć na kobiety z dzieckiem/dziećmi, które wcześniej go nie chciały? To już lepiej jechać dalej na divach.
Rumunski_Zolnierz, osobiście nie chciałbym kobiety z dzieckiem, ani po jakimś "debilu".Sytuacja z dzisiaj.
Stoję sobie w KFC i oczekuje na swój posiłek.
Widzę kontem oka, że jakaś kobieta co chwila na mnie zerka.
Tak patrzę na nią, widać, że naprawdę ładna.
Po chwili zauważyłem, że koło niej kręciło się jej dzieckoNajlepsze jest to, że gdyby nie była matką to na 100% nawet by nie wiedziała o moim istnieniu.
Zauważyłem, że kobiety z dziećmi lubią na mnie zerkać.
Z początku myślałem, że może mam jakiś krzywy ryj czy coś no ale w takim razie dlaczego bezdzietne w ogóle na mnie nie patrzą?I nie... To nie jest tak, że ja zaczepiam te dzieci czy coś
Po prostu samotne matki czasami gapią się na mnie ale gdyby były bezdzietne to miałyby mnie w piździe
Przestanę się chyba gapić na młodych mężczyzn. Czasem gapię się na nich bezwiednie, myślę o niebieskich migdałach, albo co tam w pracy znowu wymyślą, albo co tu jeszcze kupić w tej Biedrze, czy kiedy by tu znaleźć chwikę i podjechać na wymianę oleju w aucie. Uświadomiłam sobie teraz, że może oni (ci młodzi mężczyźni) w domu myślą, że jakaś stara baba się nanich gapiła w kfc , pewnie 40cha rycząca, która gdyby była 20 lat młodsza, to pewnie nawet na nich by nie spojrzała.
6,565 2022-05-07 17:39:52 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-07 17:40:07)
Przestanę się chyba gapić na młodych mężczyzn. Czasem gapię się na nich bezwiednie, myślę o niebieskich migdałach, albo co tam w pracy znowu wymyślą, albo co tu jeszcze kupić w tej Biedrze, czy kiedy by tu znaleźć chwikę i podjechać na wymianę oleju w aucie. Uświadomiłam sobie teraz, że może oni (ci młodzi mężczyźni) w domu myślą, że jakaś stara baba się nanich gapiła w kfc , pewnie 40cha rycząca, która gdyby była 20 lat młodsza, to pewnie nawet na nich by nie spojrzała.
Aż strach pomyśleć o czym myślisz podczas seksu, skoroś taka rozkojarzona. Skup się dziewczyno. ![]()