Ilość partnerów seksualnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ilość partnerów seksualnych

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 601 ]

521

Odp: Ilość partnerów seksualnych
aniuu1 napisał/a:

rozmawiasz z dorosłymi ludźmi, z których każdy ma opinię opartą o własne doświadczenie. Jak widzisz twoje teorie nikogo nie przekonały.

Przede wszystkim, to widzę, że 99% postów tych "dorosłych ludzi" wygląda tak, jak ostatnie trzy - obrażanie, kpienie, "nie jest tak bo nie", nikt żadnych argumentów nie widział. Gdzie to doświadczenie, którym mnie tak "zabiliście", dorośli ludzie? Bo ktoś napisał, że nie rozmawia z partnerem na te tematy "bo nie chce" albo, że koleżanka szalała i się uspokoiła?

Ja jeszcze rozumiem, jakby tu wpadł ktoś, kto miał bogatą przeszłość i by powiedział, że szalał ale z mężem / żoną ma najlepszy seks albo, że mimo przeszłości był zawsze szczery,  albo ktoś go o przeszłość pytał, a on szczerze i uczciwie o tym powiedział, szanując drugą osobę. Tylko, że ja tego nie widzę.

Gdzie ci ludzie, którzy szaleli w młodości a teraz mają przekonanie, że seks to połączenie dusz i teraz, właśnie z aktualnym partnerem, z którym są, jest najbliżej i najlepiej? Gdzie te kobiety, bezproblemowe, zawsze z tymi aktualnymi partnerami chętne, szczere i dobre? wink Gdzie te wszystkie, według forumowiczów, świadome, nie zadające cierpienia nikomu, zawsze wierne każdemu cudowne kobiety?

Zapraszam do podzielenia się swoimi historiami!

Zobacz podobne tematy :

522 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-25 20:06:02)

Lendy123 napisał/a:

Ja bym dokładnie tak odbierała Marcela, jako takiego trochę Piotrusia Pana. Jako kogoś, kto niby chce (bo takie długie i poważne te związki), ale jednak nie do końca potrafi (bo wszystkie się rozpadają i nic z nich nie wynika).
Kto wie, moze te poprzednie kobiety zdradzały/odchodzily właśnie z tego powodu? Marcel chciał sobie uprawiać seks z wielkiej miłości, ale zasadniczo to bez większych zobowiązań wink

Tu go masz Lendy smile łapka w górę

Na nic wielkie piękne ideały ,przekonania ,doskonale logiczne, racjonalne, poukładane poglądy i wysokie standardy zasady,jak nie realizuje się ich w życiu,taka wiara martwą jest bez uczynków.
Tłumaczenie własnych "nieszczęść " tym że statystycznie według badań świat jest nie taki jak trzeba, społeczeństwo jest chore,ludzie kłamią,system nie taki,kobiety nie takie jakie być powinny,pełno oszustwa wszędzie, to żadne tłumaczenie ponieważ oszukiwanie samego siebie jest braniem w tym  wszystkim udziału, tylko że z minką świętoszka i kogoś lepszego od reszty w poczuci krzywdy i bycia ofiarą "systemu",patologi rynku SM,hipergamii, losu ,przeznaczenia,fatum,faz księżyca ,wilgotności powietrza czy czego tam.

"Jesteś sam w dolinie lalek - cześć "

523 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-06-25 20:10:53)

Oj Marcel, sam nie jesteś 20-stolatkiem, miałeś te 3 długie związki którymi tak się chlubisz ale jednak z żadną z tych kobiet nie założyłeś rodziny, wszystkie Cię zostawiły. Dlaczego? I co masz do zaoferowania? Z tego co piszesz wnioskuję, że jedynie "stały związek" w którym masz czuć najlepszy.

PS. Tobie wszystko o człowieku mają mówić motywy, jakie nim kierowały kiedy wchodził w związek (nawet nie motywy, miłość, wiadomo sprawa zerojedynkowa nawet jak mowa o krótkiej znajomości ale do niej tylko Marcel ma prawo choć przekroczył magiczną liczbę 3 big_smile). Mi np. ważniejsze czemu te związki rozpadły. Dla Ciebie to nie ważne bo przecież każdą kochałeś i chciałeś.... No więc, ja nie pytałam mego faceta, zresztą żadnego, i żaden mnie o liczbę ale o powody rozstania, czy temat zamknięty itd. Ty natomiast tego unikasz. Dlaczego? Chyba nie bez powodu 3 kobiety Cię zostawiły po tych chlubnych długich związkach.
Czyżbyś się czegoś wstydził lub miał coś na sumieniu? A nie, to kobiety złe, że nie poznały na Tobie, no tak wink

524

Marcel85 napisał/a:
aniuu1 napisał/a:

rozmawiasz z dorosłymi ludźmi, z których każdy ma opinię opartą o własne doświadczenie. Jak widzisz twoje teorie nikogo nie przekonały.

Nie mam zamiaru dzielić się z tobą swoją historią. Jest ogólnie dostępna na forum. Tak jak historie każdego z nas.
Chcesz to sobie poszukaj.

525 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-25 20:07:10)

Nie będę niczego szukał, jak chcesz błysnąć tutaj dorosłością i argumentami, to o tym tutaj napisz.

526

Marata napisał/a:

Nie mam zamiaru dzielić się z tobą swoją historią. Jest ogólnie dostępna na forum.

"Nudy" smile
żartowałem - nie bij big_smile

527

Marcel85 napisał/a:

Nie będę niczego szukał, jak chcesz błysnąć tutaj dorosłością i argumentami, to o tym tutaj napisz.

Nie będę niczego szukał, wiem swoje i dajcie mi święty spokój wink
Voilà!
Tylko bądź uprzejmy i podziel tym jak Twoja teoria sprawdza w praktyce smile

528

No przecież zaprosiłem do dyskusji i dzielenia się swoimi doświadczeniami, doczytałaś?

529 Ostatnio edytowany przez Marata (2021-06-25 20:28:22)

paslawek napisał/a:
Marata napisał/a:

Nie mam zamiaru dzielić się z tobą swoją historią. Jest ogólnie dostępna na forum.

"Nudy" smile
żartowałem - nie bij big_smile

Historia jak milion innych big_smile

Marcel85 napisał/a:

No przecież zaprosiłem do dyskusji i dzielenia się swoimi doświadczeniami, doczytałaś?

Ile razy mam powtarzać to samo?
Uważam, że raz wystarczy, jak ktoś chce to sobie poczyta, a nie ciągle na łatwiznę czeka.

530

Marcel85 napisał/a:

Jest to proste stwierdzenie faktu, że duża ilość partnerów seksualnych MOŻE się wiązać z czymś, czego w moim życiu nie chcę: chorobami wenerycznymi, psychicznymi, uzależnieniami

A skąd pewność, że Ty nie stanowisz dla kogoś zagrożenia jakąś chorobą weneryczną? Też miałeś kilka partnerek, w tym ostatnią z "przeszłością". Po raz kolejny okazujesz się hipokrytą.

531

Marcel85 napisał/a:

Ten post, to prowokacja do dalszego bicia piany.
Boisz się, że wreszcie nikt nie będzie chciał już czytać Twoich "bo ja".
Skoro nie przyjąłeś żadnego argumentu, z 6 (!!!) stron dyskusji, to jasnym jest, że nadal tego nie zrobisz.
Zależy Ci tylko na tym, żeby nadal używać tego wątku, jako pretekstu do dalszego deprecjonowania kobiet.

532

Tak, oczywiście. Sami wpadliście w swoją pułapkę. Najpierw kreujecie się na super dojrzałych i świadomych. Mówicie, "porozmawiamy jak stworzysz związek". To ja mówię, "sprawdzam" i odbijam pytanie! Jak wyglądają odpowiedzi? "Uważam inaczej, bo tak", "uważam inaczej, bo jesteś gupi" i "nie chce mi się odpowiadać".

Chyba dalsza dyskusja jest tutaj zbędna.

533

Ufff!!!!

534

Lendy123 napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

Jest to proste stwierdzenie faktu, że duża ilość partnerów seksualnych MOŻE się wiązać z czymś, czego w moim życiu nie chcę: chorobami wenerycznymi, psychicznymi, uzależnieniami

A skąd pewność, że Ty nie stanowisz dla kogoś zagrożenia jakąś chorobą weneryczną? Też miałeś kilka partnerek, w tym ostatnią z "przeszłością". Po raz kolejny okazujesz się hipokrytą.

No ja podobno nie powinnam się wypowiadać, bo za "stara" jestem ale gdybym miała tak szczerze odpowiedzieć, ile? To miałabym problem. Dlaczego? Bo np. 2 lata byłam z facetem, który przez pierwsze pół roku ukrywał, że ma problemy z potencją. Seksu stricte nie było bo nie mogło być, bo nie mógł, mam go zaliczać do statystyk czy nie? big_smile
Marcel już sprecyzował choć trochę, tzn. że do 30. jak ma więcej niż 10 to odpada. Ok. Ale jak ma 9 czy 8, w tym takiego jak ja, to jak się liczy? Wciąż porządna, czy już nie? No jak nawet Marcel coś przełknie ale okaże z jakimś facetem w liceum całowała. No nie już kłamie, nie godna zaufania, na pewno poszła z nim do łóżka, a Marcelowi ściemnia, że nie 6,tylko 8, a jak badania wskazują to na pewno 12 czy 16. W końcu według badań kobiety kłamią x2 na -.
Serio współczuję potencjalnej wybrance Marcela wink

535

Dobrze, dziękuję za Twoją bardzo merytoryczną wypowiedź, pełną osobistych wycieczek, Roxann.

536

Marcel85 napisał/a:

Dobrze, dziękuję za Twoją bardzo merytoryczną wypowiedź, pełną osobistych wycieczek, Roxann.

Ja wiem, że to bezproduktywne jeśli chodzi o Ciebie ale to forum czytają różni ludzie, może ktoś coś z tego wyniesie.
Pozdrawiam

537

Racja, każdy sobie sam oceni kto miał argumenty, a kto posługiwał się tylko wybiegami retorycznymi.

538

Marcel85 napisał/a:

Racja, każdy sobie sam oceni kto miał argumenty, a kto posługiwał się tylko wybiegami retorycznymi.

Dokładnie. Chyba pierwszy raz z Tobą zgadzam wink

539 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-06-25 23:30:47)

Roxann napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

Ja wiem, że to bezproduktywne jeśli chodzi o Ciebie ale to forum czytają różni ludzie, może ktoś coś z tego wyniesie.
Pozdrawiam

Roxan co niby kto ma wynieść  z tego bajzlu jakim stal się ten wątek? Marcel robi co może a nawet czego nie może, żeby powbijać szpilki kobietom, bo się ich może boi, może nie umie z żadną stworzyć żadnego związku więc bicie piany w tym temacie  po prostu go rajcuje. Ma jakiś substytut emocji jakich doznawałby, gdyby był z realną kobietą.

Pamiętam, jak kiedyś w jakimś wątku (nie pamiętam tamatu i tytułu), nawet z kim toczyłaś dyskusję  nie pamiętam, ale czytanie tamtego to była naprawdę świetna zabawa dla mnie. Nawet zaproponowałam ci w żartach, żebyście sprzedali prawa autorskie do tamtego wątku, bo naprawdę był ciekawy, dyskusja na poziomie, pełna merytorycznych wstawek i przede wszystkim humoru smile

Na ten temat z Marcelem w roli głownej szkoda fatygi. Coraz bardziej przykro się go tylko czyta...

540 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-06-25 21:49:07)

Bożesz, kto Ci człowieku zabrania szukać tych dziewic czy kobiet co nie miały wielu partnerów?
dyskusja dla dyskusji, obsesyjna do wyrzygania, za przeproszeniem

541

Przecież celem nie jest ani znalezienie kogokolwiek, ani dyskusja, ale podniesienie niektórym poziomu adrenaliny. Jak widać z kilku stron wątku cel został połowicznie osiągnięty. smile

542

Salomonka napisał/a:

Pamiętam, jak kiedyś w jakimś wątku (nie pamiętam tamatu i tytułu), nawet z kim toczyłaś dyskusję  nie pamiętam, ale czytanie tamtego wątku to była naprawdę świetna zabawa dla mnie. Nawet zaproponowałam ci w żartach, żebyście sprzedali prawa autorskie do tego wątku, bo naprawdę był ciekawy, dyskusja na poziomie, pełna merytorycznych wstawek i przede wszystkim humoru smile

john.doe80 i Anderstud, fajni faceci z mega jajami i humorem. Jeden chyba po prostu zniknął, drugiego niestety zbanowano.
Ja coś takiego uwielbiam. Pamiętam tą akcję (chyba o tej samej myślimy). Inteligencja + poczucie humoru to dla mnie sztos!
PS. sorry za off top.

543

Widzę, że znowu włącza się obrażanie, gdy nie ma argumentów wink. Na Wasze identyczne zaczepki odpowiadałem kilka stron temu, jak chcecie, to możecie sobie poczytać.

A moje zaproszenie do dyskusji o Waszych dorosłych doświadczeniach nadal jest otwarte smile.

544

Dziękujemy bardzo uniżenie. Jak będziemy chcieli rzucać grochem o ścianę, to damy znać.
Tymczasem ledwie na poprzedniej stronie obiecywałeś, że

Marcel85 napisał/a:

Chyba dalsza dyskusja jest tutaj zbędna.

Cóż za przedziwne zdarzenie losu, że w przeciągu godziny aż tak drastycznie zmieniłeś zdanie.
Jedynym celem Twoich postów tutaj, jest deprecjonowanie kobiet. A na myśl o tym, że nie będzie to więcej możliwe, bo nie będziesz miał tu audytorium, oblewają Cię zimne poty i masz napad hiperwentylacji.
To dlatego nadal prowokujesz, bo masz nadzieję, że będziesz mógł to ciągnąć nadal, że ktoś da się złapać na ten haczyk.

545

To naprawdę nie jest żadna prowokacja, po prostu czekam tutaj na argumenty poza tymi "nie, bo nie" smile. Jak dotąd, jeśli nawet się pojawiły, trudno je wyłowić z tych obrażających mnie komentarzy.

546

Nie, no skąd. Nikt oprócz mnie, na pewno nie pomyślał o tym, że Twoje posty to prowokacja, mająca na celu wyłącznie wygłaszanie monologów obrażających kobiety, co do której szukasz pretekstów big_smile

547

Pomilczę sobie i poobserwuję jak dorośli rozmawiają smile, używając nie obrażania, a argumentów np. w postaci badań albo opowieści o swoich doświadczeniach.

548

Marcel85 napisał/a:

Pomilczę sobie i poobserwuję jak dorośli rozmawiają smile, używając nie obrażania, a argumentów np. w postaci badań albo opowieści o swoich doświadczeniach.

Masz całe forum do czytania i oglądania. Nie krępuj się.

549 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-06-26 07:40:06)

Marcel85 napisał/a:
aniuu1 napisał/a:

Przede wszystkim, to widzę, że 99% postów tych "dorosłych ludzi" wygląda tak, jak ostatnie trzy - obrażanie, kpienie, "nie jest tak bo nie", nikt żadnych argumentów nie widział. Gdzie to doświadczenie, którym mnie tak "zabiliście", dorośli ludzie? Bo ktoś napisał, że nie rozmawia z partnerem na te tematy "bo nie chce" albo, że koleżanka szalała i się uspokoiła?

Ja jeszcze rozumiem, jakby tu wpadł ktoś, kto miał bogatą przeszłość i by powiedział, że szalał ale z mężem / żoną ma najlepszy seks albo, że mimo przeszłości był zawsze szczery,  albo ktoś go o przeszłość pytał, a on szczerze i uczciwie o tym powiedział, szanując drugą osobę. Tylko, że ja tego nie widzę.

Gdzie ci ludzie, którzy szaleli w młodości a teraz mają przekonanie, że seks to połączenie dusz i teraz, właśnie z aktualnym partnerem, z którym są, jest najbliżej i najlepiej? Gdzie te kobiety, bezproblemowe, zawsze z tymi aktualnymi partnerami chętne, szczere i dobre? wink Gdzie te wszystkie, według forumowiczów, świadome, nie zadające cierpienia nikomu, zawsze wierne każdemu cudowne kobiety?

Marcel widziałam co się w tym wątku dzieje i nie mam zamiaru na siłę przekonywać Cię. Tkwij sobie w swoich przekonaniach i zbieraj własne doświadczenia.
Ja gdzieś w tych postach wspomniałam wcześniej, że owszem, znam kobiety, które przeszły duże życiowe turbulencje i tak są kochającymi spełniającymi się w swojej roli żonami. Wiem co te osoby sobą reprezentują, wiem mniej więcej czemu wcześniej wydarzyło się u nich to, co się wydarzyło i mam do nich szacunek. Te historie są różne i nie mam też zamiaru dowodzić, że są zasadą.
Jak będziesz trochę bardziej ciekawy ludzi, mniej oceniający, bardziej otwarty to pewnie zauważysz takich ludzi wokół siebie. A jak będziesz kontynuował to swoje podejście to sam też będziesz skreślany właśnie za to. Ja na przykład nie otworzyłabym się przed taką osobą i nie poniżała tłumacząc się. Moje życie nie jest modelowe ani typowe pod wieloma względami i sama widziałam jak jestem skreślana za różne rzeczy, bo coś się komuś wydawało i sobie dopowiadał całą resztę. Raz sobie dopowie na korzyść raz bardzo na niekorzyść. Szczerze mówiąc to już mi to lotto.

550

Czy mężowie koleżanek wiedzą o ich przeszłości?

551 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-06-26 10:02:13)

A skąd wgl wiemy czy pytali?

552 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 10:07:04)

Dobrze, może łopatologicznie. Czy jeśli pytali, dostali szczerą odpowiedź? I dlaczego, jeśli nie pytali, koleżanka wie o nich więcej, niż mąż? Bo to "nieważne" big_smile?

553

Bo może koleżanka spytała a mąż nie? Who knows big_smile

554

Nie wiem jak można wyjść z założenia, że koleżanka miałaby wiedzieć więcej, niż partner życiowy. Podejrzewam z czego mogłoby takie myślenie wynikać. Z tego, że ktoś tu nie chce, żeby partner sobie coś pomyślał i żeby to go zniechęciło ale co ja tam wiem big_smile.

555

Marcel85 napisał/a:

Dobrze, może łopatologicznie. Czy jeśli pytali, dostali szczerą odpowiedź? I dlaczego, jeśli nie pytali, koleżanka wie o nich więcej, niż mąż? Bo to "nieważne" big_smile?

Eeee….przecież z tego, co pisałeś wcześniej, to kobiety kłamią :-D Pewnie jakieś przedpotopowe badania nawet to potwierdzają :-P
To po co pytać w ogóle?
Wiem, że to trochę abstrakcyjne dla Ciebie, niepojęte i może przekraczać Twoją wyobraźnię, ale spróbuj może wyobrazić sobie, że niektórzy skupiają się na tym, co czują w kontakcie z daną osobą, jak im z nią jest, i na tej podstawie rozwijają swoją relację, bo jesteśmy m.in. sumą swoich doświadczeń…wszystkich, więc jaką ktoś przebył drogę do tego, aby stać się tym człowiekiem, którym jest i z którym czuję się tak dobrze, to kwestia iluś-tam-planowa, nad czym nie warto się rozwodzić.

556 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 11:00:41)

Ciekawe, że na "rozwodzenie się" na ten temat z koleżanką było miejsce i był wtedy sens ale z tą niby najbliższą osobą już nie.

Szkoda tylko, że w sytuacji którą opisałem w moim ostatnim poście, jest to manipulowanie swoim wizerunkiem dla swoich korzyści smile. Ale jestem nadal naprawdę ciekawy jak to jest u tych pań, więc rozpisywał się zbytnio nie będę.

Niech będzie, że dziwnie na to patrzę i kogoś obrażam, mówiąc, że kłamie. No on po prostu ma swoją wersję prawdy wink.

PS. Sądziłem, że jednak szybciej będą się tutaj pojawiały te dorosłe historie doświadczonych ludzi wink.

557 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-06-26 11:03:15)

MagdaLena1111 napisał/a:

Eeee….przecież z tego, co pisałeś wcześniej, to kobiety kłamią :-D Pewnie jakieś przedpotopowe badania nawet to potwierdzają :-P

A tak, w rzeczy samej - na pewno było tak, że pytali, a one okłamały i oszukały i zmniejszyły o połowę i przemilczały. Przecież wszystkie kobiety zawsze tak robią.
No bo, że nie zapytali, to Marcelowi nie przychodzi do głowy. Jak tak można nie pytać? Chorzy jacyś ci mężowie, czy niemowy.
I jak to tak może być, że są rzeczy, o których te bezwstydnice rozmawiają z koleżankami, a z małżonkami nie? Świństwo i gołodupstwo.
------------------------------------------------------------------
Że post swój umieściłam już PO wpisie Marcela, wychodzi na to, że jestem jasnowidzem i umiem czytać w myślach big_smile

Marcel85 napisał/a:

PS. Sądziłem, że jednak szybciej będą się tutaj pojawiały te dorosłe historie doświadczonych ludzi smile

Na to Twoje prowokacje są za słabe, musisz postarać się bardziej.

558 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 11:04:45)

Wiadomo, że rozmowa z koleżanką może być na luzie, a partnerowi takie informacje trzeba dozować, żeby pokazać się od najlepszej strony. Później można sobie deklarować, że temat jest nieważny i dlatego o nim nie rozmawiamy. Tylko jakby nie rozmawiamy między sobą, bo z innymi już tak.

... ale nikt nie kłamie...

No czego ja nie rozumiem? big_smile

559

Marcel85 napisał/a:

No czego ja nie rozumiem? big_smile

Tego, że Twoje prowokacje nie odnoszą spodziewanego skutku, pomimo, że znacząco zwiększyłeś aktywność i szyderę w tym wątku.

560 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-06-26 11:09:45)

Marcel85 napisał/a:

PS. Sądziłem, że jednak szybciej będą się tutaj pojawiały te dorosłe historie doświadczonych ludzi wink.

Nawet łopatologicznie nie idzie ci wytłumaczyć, że doroslość nie polega na wywnętrzaniu się ze wszystkich przez siebie przeżytych spraw? Dotyczy to tego jak i z kim było w łożku do teraz, że się siusiało w łożko w dzieciństwie i podglądało sąsiadkę w kąpieli, gdy nie zasloniła okna. Dorosły/dojrzały  człowiek który ma choć dwie szare komórki które są kontatybilne z sobą o takie rzeczy nie pyta. Może dlatego masz problem z kobietami?

561

Może trzeba by sobie zadać pytanie, co oznacza, że ktoś mówi, że "przeszłość seksualna jest nieważna i dlatego o niej nie mówię". Partnerowi.

Jak coś tak naprawdę jest "nieważne", to żyje się normalnie, na codzień i można sobie być "we flow" we dwoje i swobodnie mówić o wszystkim. Jeśli mimowolnie padnie tekst o czymś z przeszłości, można nawet o tym pożartować. O tym, że miało się 10 albo 20 partnerów albo sypiało z ludźmi po imprezach. I życie idzie dalej, bo to nie jest ważne. Nikt nie ma do nikogo pretensji, przecież to przeszłość.

Sytuacja, w której ktoś się blokuje i nie chce o tym rozmawiać, dla mnie nie oznacza, że to jest "nieważne". Dla mnie to oznacza, że ta osoba deklaruje jakie to jest nieważne (albo sama sobie o tym decyduje), pomija usilnie temat, a tak naprawdę, w środku aż się trzęsie ze strachu, żeby partner nie poznał prawdy, bo jeszcze odrzuci i zostawi. Dlatego partner żyje sobie z wizerunkiem, a nie z prawdziwym człowiekiem. A więc to jest bardzo ważne, tak ważne, że trzeba tą informację zablokować - ze strachu, a nie z dojrzałości.

Ale, powtarzam, co ja, niedojrzały dzieciak, mogę wiedzieć? Świat jest piękny, wszyscy tworzą udane i szczere związki. Niech będzie, że prowokuję i coś tam jeszcze.

562

Ja pass, ale jeśli ktokolwiek chce, to przecież jasno widać, że tutaj można bawić się w taki sam sposób bez końca.
Czasy są ciężkie, ludziom należy się trochę rozrywki.

563

Może tym razem "pobawmy się" na argumenty, badania, ewentualnie swoje doświadczenia...ale szczere big_smile

564

Marcel, a czy Ty opowiadasz swoim kobietom ze szczegółami, dlaczego Twoje poprzednie związki nie wyszły? Dlaczego nie szły do przodu? Albo żartujecie sobie wspólnie z tego, że któraś z byłych Cię zdradzała? big_smile Albo, że nie czułeś się najlepszym kochankiem swojej ex?
Albo opowiadasz im ze szczegółami, czy oglądałeś porno, co przy tym robiłeś itd?

565

Lendy123 napisał/a:

Marcel, a czy Ty opowiadasz swoim kobietom ze szczegółami, dlaczego Twoje poprzednie związki nie wyszły? Dlaczego nie szły do przodu? Albo żartujecie sobie wspólnie z tego, że któraś z byłych Cię zdradzała? big_smile Albo, że nie czułeś się najlepszym kochankiem swojej ex?
Albo opowiadasz im ze szczegółami, czy oglądałeś porno, co przy tym robiłeś itd?

Tak, mówię, że miałem 4 partnerki, dlaczego związki się rozpadły, szczerze mówię o tym jakie mam podejście ogólnie do seksu i nie mam problemu z tym, żeby powiedzieć, że nie mam za sobą żadnych przygód czy też jednorazowych akcji smile. Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu, bo nie są to szczegóły w stylu "z tą kobietą lubiłem to robić w tej pozycji". Natomiast ze zdrady nie żartuję, bo mnie to nie śmieszy smile.

566

Dla mnie ta dyskusja przypomina polemikę czy rzeczywiście 2+2 to 4, a może jednak 3.
No bo przykładowo excel bez włączonej opcji z miejscami po przecinku "twierdzi", że jednak 3, tyle że w rzeczywistości dodaje  1,51 i 1,5.
No jak excel może mylić?! big_smile
PS. Tak wiem, że Marcel nie zrozumie analogii wink

567

Myślę, że biorąc pod uwagę to z jakim zrozumieniem czytasz posty, powinnaś sobie tą analogię zastosować do siebie.

568

Marcel85 napisał/a:
Lendy123 napisał/a:

Tak, mówię, że miałem 4 partnerki, dlaczego związki się rozpadły, szczerze mówię o tym jakie mam podejście ogólnie do seksu i nie mam problemu z tym, żeby powiedzieć, że nie mam za sobą żadnych przygód czy też jednorazowych akcji smile. Nie stanowi to dla mnie żadnego problemu, bo nie są to szczegóły w stylu "z tą kobietą lubiłem to robić w tej pozycji". Natomiast ze zdrady nie żartuję, bo mnie to nie śmieszy smile.

A mówisz jakie masz podejście do związków? Że traktowanie ich na poważnie w praktyce nie zawsze to oznacza? Albo mówisz, że nie chciałbyś złapać choroby wenerycznej, ale już sam możesz partnerce "sprzedać" przykładowo HPV?

569

Nie za bardzo rozumiem którąkolwiek z tych sugestii niestety

570 Ostatnio edytowany przez Lendy123 (2021-06-26 12:15:18)

Marcel85 napisał/a:

Nie za bardzo rozumiem którąkolwiek z tych sugestii niestety

Bo rzeczy dla Ciebie niewygodnych nie chcesz rozumieć.
Nie widzisz zupełnie swojej hipokryzji, a jest jej bardzo dużo w Twojej postawie.

571

Hahaha ale rozmowa XD. Nie rozumiem bo nie mam HPV i traktuję związki poważnie, więc mówię o tym, że traktuję je poważnie. A choroby wenerycznej nikt nie chce złapać więc o czym tu gadać?

Tacy jesteście tutaj dorośli, mundrzy i świadomi, dlatego nadal czekam na te inteligentne wypowiedzi, argumenty na przykładzie swoich doświadczeń ewentualnie badań naukowych smile. Oj, coś ich nie widzę na horyzoncie!

572

Marcel85 napisał/a:

Hahaha ale rozmowa XD. Nie rozumiem bo nie mam HPV i traktuję związki poważnie, więc mówię o tym, że traktuję je poważnie. A choroby wenerycznej nikt nie chce złapać więc o czym tu gadać?

Tacy jesteście tutaj dorośli, mundrzy i świadomi, dlatego nadal czekam na te inteligentne wypowiedzi, argumenty na przykładzie swoich doświadczeń ewentualnie badań naukowych smile. Oj, coś ich nie widzę na horyzoncie!

A skąd wiesz, że nie masz HPV? Badales się po ostatniej partnerce?

573

Owszem. Nadal jednak nie widzę, żeby ktoś inny oprócz mnie mówił o prywatnych sprawach smile. Tylko takie "nie bo nie", "tak, bo to dorosłe" i taka to właśnie rozmowa i "argumenty".

574

Marcel85 napisał/a:

Owszem.

Wszystkie możliwe typy? Chlamydię też?
Jako osoba, która miała 4 partnerki , które też miały wcześniej partnerów, możesz nie tylko sam się zarazić od kogoś, ale również kogoś zarazic jakimiś swoimi syfami, więc to kolejna Twoja hipokryzja.

575

Hipokryzja to jest Twoje wymądrzanie się w temacie, w którym nie masz nic do powiedzenia, poza obrażaniem mnie smile.

Zapytam jeszcze raz o Twoje osobiste doświadczenia z ilością partnerów i szczerością na ten temat. Mnie o badania można zapytać, ale ewentualne wątpliwości ktoś będzie miał tylko jak dowie się ile miałem partnerek. A dowie się, bo będę SZCZERY.

576 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-06-26 13:56:38)

Marcel85 napisał/a:

Owszem. Nadal jednak nie widzę, żeby ktoś inny oprócz mnie mówił o prywatnych sprawach smile. Tylko takie "nie bo nie", "tak, bo to dorosłe" i taka to właśnie rozmowa i "argumenty".

A twoje argumenty? Jakie masz? Te wyssane z palca tezy jakich wiele w necie, bo każdy może pisać dziś co chce?

Naprawdę myślisz, że jesteś super kandydatem na partnera bo miałeś tylko 4 partnerki? Dla wielu kobiet liczy się twoja inteligencja, to czy potrafisz być dobrym mężem i ojcem, bo swoją cnotą nie zastąpisz wielu cech o których nawet nie masz zielonego pojęcia że istnieją, a naprawdę w związku dwojga ludzi są ważne. No więc ten tego. ..

Prowokujesz, bawi cię że wzbudzasz zainteresowanie i cieszy się że mącisz na tyle, że ludzie ci odpisują bo już nie mogą czytać tych bredni które wypisujesz. Zmarnowałeś ciekawy wątek i dalej go niszczysz.

Piaskownice też zamknęli z powodu pandemii?

577

Marcel85 napisał/a:

Hipokryzja to jest Twoje wymądrzanie się w temacie, w którym nie masz nic do powiedzenia, poza obrażaniem mnie smile.

Zapytam jeszcze raz o Twoje osobiste doświadczenia z ilością partnerów i szczerością na ten temat. Mnie o badania można zapytać, ale ewentualne wątpliwości ktoś będzie miał tylko jak dowie się ile miałem partnerek. A dowie się, bo będę SZCZERY.

O moich doświadczeniach już pisałam w temacie smile
Ja bym Ci kazała zrobić świeże badania, na Twój koszt oczywiście. Nie chciało się czekać na tę jedyną, tylko szalało się z 4 kobietami, to trzeba ponosić konsekwencje big_smile

578 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 13:53:07)

Salomonka napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

A twoje argumenty? Jakie masz? Te wyssane z palca tezy jakich wiele w necie, bo każdy może pisać dziś co chce?

Naprawdę myślisz, że jesteś super kandydatem na pratnera bo miałeś tylko 4 partnerki?

Myślę, że w kontekście przeszłości seksualnej mam ten przywilej, że mogę być w 100% szczery bez wstydu.

To nie były "tezy z neta", tylko badania naukowe, opublikowane w internecie. Nie odnosiłem się do kwestii wiary katolickiej, więc nie ma mnie jak obrażać pod tym kątem, dlatego na siłę szukacie sobie tutaj innych zaczepek.

Napisałem też, że moje doświadczenia (nie tylko związkowe) potwierdzają te tezy. Tak się dyskutuje. Jest teza i są argumenty. Z Waszej strony to wygląda tak: "ta teza jest gupia, a Ty jesteś niedojrzały i tematu nie ma" big_smile.

Uwierz mi, że mnie też ta rozmowa bawi.

Lendy123 napisał/a:

Ja bym Ci kazała zrobić świeże badania, na Twój koszt oczywiście. Nie chciało się czekać na tę jedyną, tylko szalało się z 4 kobietami, to trzeba ponosić konsekwencje big_smile

Co jest śmiesznego w tym, co napisałaś? Każdy ma prawo zapytać o badania przed wejściem w kontakt seksualny.

579

Marcel85 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

Naprawdę myślisz, że jesteś super kandydatem na pratnera bo miałeś tylko 4 partnerki?

Myślę, że w kontekście przeszłości seksualnej mam ten przywilej, że mogę być w 100% szczery bez wstydu.

To nie były "też z neta", tylko badania naukowe, opublikowane w internecie. Nie odnosiłem się do kwestii wiary katolickiej, więc nie ma mnie jak obrażać pod tym kątem, dlatego na siłę szukacie sobie tutaj innych zaczepek.

Napisałem też, że moje doświadczenia (nie tylko związkowe) potwierdzają te tezy. Tak się dyskutuje. Jest teza i są argumenty. Z Waszej strony to wygląda tak: "ta teza jest gupia, a Ty jesteś niedojrzały i tematu nie ma" big_smile.

Lendy123 napisał/a:

Co jest śmiesznego w tym, co napisałaś? Każdy ma prawo zapytać o badania przed wejściem w kontakt seksualny.

Tak, ale osoba, która sama ma za sobą jakąś przeszłość powinna być świadoma, że sama też może kogoś czymś zarazić, a nie wypowiadac się z obrzydzeniem o kobietach, że unika takich a takich, bo nie chcę mieć chorób wenerycznych.

580 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 13:57:30)

A czego nie rozumiesz w tym, że ktoś z 10 partnerami w krótkim okresie czasu, również przypadkowymi, to większe zagrożenie od kogoś, kto uprawia seks z jedną partnerką przez miesiace/lata i miał tych partnerek 4 na przestrzeni kilkunastu lat?

581

Marcel85 napisał/a:

A czego nie rozumiesz w tym, że ktoś z 10 partnerami w krótkim okresie czasu, również przypadkowymi, to większe zagrożenie od kogoś, kto uprawia seks z jedną partnerką przez miesiace/lata i miał tych partnerek 4 na przestrzeni kilkunastu lat?

Następna bzdura. Najmniej zachorowń na HIV względem ilości partnerów, jest wśród prostytutek smile

582

Marcel85 napisał/a:

To wciąż większe zagrożenie niż osoba z jednym partnerem przez całe życie.

583 Ostatnio edytowany przez TypowyCharlie (2021-06-26 14:03:00)

Marcel85 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

To nie były "też z neta", tylko badania naukowe, opublikowane w internecie. Nie odnosiłem się do kwestii wiary katolickiej, więc nie ma mnie jak obrażać pod tym kątem, dlatego na siłę szukacie sobie tutaj innych zaczepek.

Lendy123 napisał/a:

Co się dziwisz skoro u nas na badania na choroby weneryczne chodzi garstka osób. Nawet ludzie nie ogarniają że mogą się czymś zarazić.
Kobiety ostro reagują na fakt że chcesz udać się z nią na badania weneryczne, od razu by Cię do wariatkowa wysłali.
Sam ze swoją partnerką przed kontaktem seksualnym byłem na badaniach, akurat nie było z tym problemu, ba nawet była tym faktem miło zaskoczona wink

584 Ostatnio edytowany przez Marcel85 (2021-06-26 14:05:32)

Przecież prostytutka, która ma HIV długo nie popracuje...

Oczywiście są badania na temat korelacji między zachorowaniami na choroby weneryczne, a ilością partnerów. Duża ilość partnerów to czynnik ryzyka. Szybkie akcje z obcymi ludźmi po imprezach / na wakacjach itp, też.

Coś nie wychodzi to zaklinanie rzeczywistości... big_smile

Lendy123 napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

To wciąż większe zagrożenie niż osoba z jednym partnerem przez całe życie.

Idąc tokiem rozumowania tego forum, to jest takie samo zagrożenie xD

585

Rzeczywistośc Marcel jest taka, że ja mam szczęsliwe życie, nie udowadniam przez ileś stron, że mam rację i nie twierdzę, że ludzie powinni być segregowani pod względem przydatności do istnienia po ilości partnerów których w życiu mieli.
Pisałam ci już kiedyś ale się powtorzę; Rób co chcesz, bądź z kim chcesz twoje życie, ale daj żyć innym.

Czego ty w życiu dokonałeś nie licząc tej pseudopsychoanalizy na tym forum? Podejrzewam że wielkie NIC.

Popieram Isabellę i proponuję olewć ten temat, bo ty po prostu nigdy nie skończysz. Sam siebie chwalisz, sam sobie przypinasz gwiazdki i nie zwracasz uwagi w ogóle na odpowiedzi. Zmarnowałeś ciekawy temat i dalej go niszczysz.

Posty [ 521 do 585 z 601 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ilość partnerów seksualnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024