To ja jestem jakaś dziwna, bo mam stałego partnera od lat, a ciągle jedziemy na gumkach... hmm...
Jeszcze jedna ingerencja moderatorska w sprawie off-topu, a polecą ostrzeżenia i bany. Żeby potem nie było zdziwienia „ale za co?!”. Zaśmiecające wątek posty usuwam.
Coś chyba bardziej jak Albert bardziej. Tak na samym czubku. Już nie pamiętam dokładnie xD
Ludzie jednak najpierw decydują się na sex a dopiero później podejmują decyzję o stałym związku.
A ja jak zawsze wszystko na odwrót...
Jezu, przecież tak łatwo wejść w internet i przeczytać.
Apadravya przez cały żołądź, daje doznania, stymuluje punkt g w każdej pozycji, Albert tylko od tyłu, gdyż jest na dole penisa. Te uszkodzenia gumek ktoś sobie wymyślił, prezerwatywy nigdy nie naciąga się na ścisk, zostawia się górę trochę luźna.. co zmniejsza ryzyko pęknięcia, mam apadravye, kobiety nie narzekają.
Jezu, przecież tak łatwo wejść w internet i przeczytać.
Apadravya przez cały żołądź, daje doznania, stymuluje punkt g w każdej pozycji, Albert tylko od tyłu, gdyż jest na dole penisa. Te uszkodzenia gumek ktoś sobie wymyślił, prezerwatywy nigdy nie naciąga się na ścisk, zostawia się górę trochę luźna.. co zmniejsza ryzyko pęknięcia, mam apadravye, kobiety nie narzekają.
Sorry, ale punkt G jest 1-2 cm od wejścia do pochwy, a kolczyk jest na czubku, więc jak on ci stymuluje w każdej pozycji...