30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 521 do 585 z 12,682 ]

521

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

A w trzecim? big_smile

Zobacz podobne tematy :

522

A to nie wiem big_smile
Zawsze w pierwszym odpadałem sad

523

No to się przekonamy ;p
Aj, zapomniałam, że strzeliłam focha i się nie odzywam ;p

524

Brak mowy nie przekreśla pisania tongue

525

umajona napisał/a:
adiafora napisał/a:

Ja mam też cudne tam, gdzie wyjeżdzam odpoczywać od miasta.

O, a gdzie takie widoki? smile

kawałek za Zalewem Zegrzyńskim... smile

526 Ostatnio edytowany przez Snake (2020-09-22 23:55:37)

Łaaa, człowieki zdjęcia wrzucajom!
[ciach]
https://files.tinypic.pl/i/01014/hcjghz1hrl4b_t.jpg
https://files.tinypic.pl/i/01014/97u4a94tyynf_t.jpg

527

Środkowe zdjęcie to chyba cenzurka lekko nie wyszła wink

Paslawek zrobił wątek i uciekł wink

528

ja znajdę jakieś najcudniejsze, gdzie nie jestem do siebie podobna i też wrzucę tongue

529

a w awku to nie Ty, Adiafora? smile

530

no ja, ale niewiele widać. Specjalnie takie dałam wink

531 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-22 22:29:31)

Lucyfer666 napisał/a:

Jestem na straży,czuwać musi ktoś aby spać mógł ktoś, czy jakoś tak smile

Snake kawał chłopa zero zdziwienia smile
Ten karabin na zdjęciu to Alex może ?

532 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-22 22:21:58)

adiafora napisał/a:

Sprytna, jak lisek smile

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ktoś nie śpi, by spać mógł ktoś wink

533 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-22 22:29:48)

Lucyfer666 napisał/a:
adiafora napisał/a:

Sprytna, jak lisek smile

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ktoś nie śpi, by spać mógł ktoś wink

O to to to.

534

No właśnie, co Ty za straszydło masz w tym avatarze Lucyfer? big_smile
oooo...smerfy, moja ukochana bajka z dzieciństwa big_smile zawsze najbardziej lubiłam gargamela big_smile zresztą najczęściej w bajkach podobały mi sie czarne charaktery, ja to chyba nie byłam do końca normalnym dzieckiem tongue

535

lody miętowe napisał/a:

No właśnie, co Ty za straszydło masz w tym avatarze Lucyfer? big_smile
oooo...smerfy, moja ukochana bajka z dzieciństwa big_smile zawsze najbardziej lubiłam gargamela big_smile zresztą najczęściej w bajkach podobały mi sie czarne charaktery, ja to chyba nie byłam do końca normalnym dzieckiem tongue

Oj tam straszydło big_smile
Po prostu wena mnie czasami w różne regiony nosi

https://images.tinypic.pl/i/01014/ek5vkhodkwck_t.jpg

536

To Twoje dzieło? Co ma symbolizować? Jeśli w ogóle coś tongue

537

Niechaj każdy widzi, co ma widzieć big_smile
Autorskie interpretacje psują zabawę big_smile

538

big_smile sprytne tongue jak zawsze z wierszami w szkole...co autor miał na myśli big_smile jak ja tego nie lubiłam, bo zazwyczaj moja interpretacja była inna niż być powinna big_smile

P.s. Snake masz bardzo ładne stopy wink

539 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-22 23:27:55)

Ajko napisał/a:

Piegusko koszulce się zrobiło na pewno smutno:D.  Pięknie jest, uwielbiam te polskie widoki, a jesień w górach lasach jest mega magiczna jak na wcześniejszym zdjęciu Paslawka. Jak wracam do Szwajcarii to nie mogę się napatrzeć na naszą Polskę i czasami mi się łza w oku kręci. Jak wracam do Polski to zawsze klaszczę z radości i witam ją serdecznie. Chociaż jak juz jestem w miescie to wszędzie beton nas otacza. Dobrze, że park mam niedaleko. Wszędzie są plusy i minusy.
Meksyk u Winter to nie dla mnie za gorąco, ale za to z dobrym jedzeniem mi się kojarzy. Mogłabyś Winter coś napisac więcej o ichniejszym żarełku.

Jak dla mnie jedzenie tutaj jest nudne bo to nie moj styl. Duzo smakuje podobnie jak w Polsce, np milanesa to schabowy jakis tylko bardziej plaski.
Albo ryba taka jedna to normalnie ryba po Zydowsku. Tacos oczywiscie sa popularne, ale juz mi sie znudzily.
Z rzeczy, ktore bardzo lubie:
-Sos Mole (z kurczakiem sie je, jajka na sniadanie polane tym itp) zrobiony z: gorzkiej czekolady, papryki ancho, papryki mulato, papryki pasilla, chipotle, pomidorow, migdalow, bananow, rodzynek, orzechow, sezamu, gozdzikow, cynamonu, pieprzu, pietruszki, czosnku i tortilli (kukurydzianej).
- Romeritos con Mole. Romeritos to taka roslina, w Polsce nazywa sie sodowka. I to jest ugotowane z sosem mole i suszonymi slonymi krewetkami i ziemniakami. To jest swiateczna potrawa.
-Chilaquiles. To jest tortilla (kukurydziana czyli ta normalna), smazona na chrupiaca lub gotowa kupna. Polewa sie ja sosem zrobionym ze zmiksowanych pomidorow z chili, czosnkiem, cebula, koriandrem i kostka rosolowa i na to sypie sie bialy ser, jajko i cebule surowa i duzo kwasnej smietany. Mozna tez dac kurczaka. To jest sniadanie.
-Enchiladas to cos (kurczak lub inne mieso) zawiniete w tortille i zalane sosem, znowu moim ulubionym jest mole i oczywiscie z kwasna smietana na gorze.
-Smazone kwiaty dyni. Smazy sie kwiaty dynii z cebulka i sie wklada w tortille.
-Niebieskie tortille (bo kukurydza jest niebieska/czarna)
-Huitlacoche. Je sie tak samo jak kwiaty dynii, huitlacoche to jest grzyb jaki rosnie jako pasozyt na kukurydzy. Głownia kukurydzy w Polsce.
-Chiles en nogada to faszerowane papryki poblano z sosem z orzecha wloskiego i posypane granatem. To sie je od sierpnia od konca wrzesnia. Raz kupilismy sobie na pol bo to jest tak sycace jako, ze w srodku jest wszystko tez: migdaly, orzechy, rodzynki.

Jest tez taki stereotyp, ze Meksykanie dobrze gotuja big_smile Moj maz rzeczywiscie dobrze gotuje, jego nalesniki szczegolnie wygladaja tak idealnie jak z reklamy.
Z kolei moja tesciowa jest chyba najgorsza kucharka jaka znam. Strasznie gotuje, jak ona cos uzywa to zawsze mowimy do siebie wzajemnie 'a, czyli zmarnowala te ziemniaki/krewetki/kabaczki'

Lucyfer No przerabiaj przerabiaj i pokazuj big_smile Co do Inferno to znany obraz wstawilam, nie moj wlasny.

540

paslawek napisał/a:

Snake kawał chłopa zero zdziwienia smile
Ten karabin na zdjęciu to Alex może ?

Ha, ha dobre ujęcie wink
Chyba Alex, nie pamiętam dorwałem się na pokazie. Może Bor, bo Tor jest wielkokalibrowy więc wydaje mi się, że byłby ciut większy.
Strzelałem z lunety tylko z takiej sportowej Tikki.

541

tortille są z mąki kukurydzianej? dajcie przepis, bo mi się zawsze łamią...

542 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-23 00:21:17)

Ela210 napisał/a:

tortille są z mąki kukurydzianej? dajcie przepis, bo mi się zawsze łamią...

Nie wiem czy da sie takie same robic w Polsce, bo jak kupowalam w europie kukurydziane to nie byly takie same jak tutaj.
Ogolnie w Meksyku do obiadu normalnie prawie kazdego jest tortilla i zawsze kukurydziana, taka pszenna to 'cos innego' co sie czasem je.
Jak sie robi to nie wiem bo sie kupuje w tortillerii gdzie normalnie maszyna stoi i robi. Jakies 10 pesos (czyli 2 zl) za kilogram.

Pisze, ze maka kukurydziana specjalna do tortilli musi byc.

543

Czy rzeczywiście dodaje się odrobiny wapna do mąki kukurydzianej ?

544

lody miętowe napisał/a:

:

zawstydził się i wyciachał wink

545

adiafora napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

:

Bo żona odkryje, że tu różne fetysze realizuje big_smile

546

adiafora napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

:

Ha, ha, wyciął bo lubi mieć kontrolę, a po północy postu nie można edytować. Jak się tak podobają mogę znowu do północy wrzucić. Pobierać na dysk lol

547

Snake napisał/a:
adiafora napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

:

Ha, ha, wyciął bo lubi mieć kontrolę, a po północy postu nie można edytować. Jak się tak podobają mogę znowu do północy wrzucić. Pobierać na dysk lol

Nie masz wiary w moc inkwizycji... Znaczy moderacji. Dodatkowo zdjęcia siedzą w historii, boś użył wersji z linkiem smile

548

Snake napisał/a:
adiafora napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

:

no właśnie nie wiem, czy się podobają, bo nie zdążyłam się wczoraj przyjrzeć wink
Ale wolę spogladac w oczy, więc uchyl powieki big_smile

549

Lucyfer666 napisał/a:

Nie masz wiary w moc inkwizycji... Znaczy moderacji. Dodatkowo zdjęcia siedzą w historii, boś użył wersji z linkiem smile

No tak ale nie podejrzewam naszych zacnych moderatorek o jakieś niecne plany. Tyle, że nie lubię chodzić po prośbie.

adiafora napisał/a:

no właśnie nie wiem, czy się podobają, bo nie zdążyłam się wczoraj przyjrzeć wink

Jeśli podoba ci się były minister zdrowia, to czemu nie wink Worki pod oczami, kurze łapki, ponoć długie rzęsy, oczy piwne.

550 Ostatnio edytowany przez adiafora (2020-09-23 11:32:54)

Snake napisał/a:
adiafora napisał/a:

Jeśli podoba ci się były minister zdrowia, to czemu nie wink Worki pod oczami, kurze łapki, ponoć długie rzęsy, oczy piwne.

ha, ha, mistrz autoreklamy z Ciebie big_smile ale rzęsuf to zazdraszczam wink

551

To woreczki pod oczami to chyba od liczenia pieniędzy za respiratory bojowe tongue

552

Lucyfer666 napisał/a:

To woreczki pod oczami to chyba od liczenia pieniędzy za respiratory bojowe tongue

Gdzie mu tam do Terleckiego.

553

Tortille za 2 zł kg.. to już wiem gdzie na emeryturę się przeniosę:)

554

Ela210 napisał/a:

Umajona Ela chyba znalazła trzeci etap big_smile

555

Polecam blog kulinarny niejakiej Margarytki. Zawiera m.in. przepis na domowe tortille, pszenne wprawdzie, ale dobre. Raz robiłam i wyszły o.k. Jak się przyrządzi raz, to już przepis niepotrzebny, bo "wyczuwa się" gęstość ciasta. A ciasto praktycznienie nie różni się od pierogowego. Trzeba pamiętać, by usmażone tortille zabezpieczyć przed wysychaniem, bo wtedy stają się sztywne. W tym celu przykrywam je wilgotną ściereczką.

556 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-09-23 17:01:19)

Lucyfer666 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Umajona Ela chyba znalazła trzeci etap big_smile

Lucek, aleś Ty romantyczny ;p Chyba że masz na myśli miejsce, czyli Meksyk, czyli Sanktuarium Świetlików, to możesz mnie tam zabrać wink

Edit:
Kobietki! W piątek jest Dzień Szpilek i jest organizowana akcja pomocowa dla dzieci - za zdjęcie ze szpilkami wrzucone na FB lub IG i oznaczone #DzienSzpilek, fundacja dostaje 2 zł. Podobno rok temu zebrano ponad 30 000 wink

557

No pewnie, że Sanktuarium smile
Dodatkowo w Meksyku zapraszam na Isla de las Muñecas
A w drodze powrotnej zaklepuję odwiedzenie Doliny Poległych w Hiszpanii :3

558

Umajona, ja bym się nie zastanawiała tongue zresztą jak to mówią, pierwszy wspólny wyjazd to duza próba dla związku big_smile to tak a propos tych etapów wink

559

lody miętowe napisał/a:

Umajona, ja bym się nie zastanawiała tongue zresztą jak to mówią, pierwszy wspólny wyjazd to duza próba dla związku big_smile to tak a propos tych etapów wink

Ciiii, bo wyjdzie, że będzie musiała zapłacić za swoją część tongue

560

Ja to dziś mam dość prymitywne skojarzenie z Meksykiem chyba stereo typowe.

561

paslawek napisał/a:

Ja to dziś mam dość prymitywne skojarzenie z Meksykiem chyba stereo typowe.

Obecnie się to zmieniło i dominuje bardziej ogrodniczy motyw wink

562 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-09-23 18:19:56)

lody miętowe napisał/a:

A co jeśli ktoś związek zaczyna od wspólnego wyjazdu ? big_smile

563

Hmmm, ryzykowne big_smile mozna pojechać i jednak nie nadawać na tych samych falach, jak dla mnie skok na głęboką wodę big_smile ok., jak to tam wspólny weekend to luzik, ale na daleka i dłuższa wyprawe to chyba nie bardzo, ale to moje zdanie wink

P.s. Lucyfer, dobrze dobieraj słowa big_smile napisałeś ZAPRASZAM tongue to jakie płacenie za swoja część tongue

564

lody miętowe napisał/a:

Hmmm, ryzykowne big_smile mozna pojechać i jednak nie nadawać na tych samych falach, jak dla mnie skok na głęboką wodę big_smile ok., jak to tam wspólny weekend to luzik, ale na daleka i dłuższa wyprawe to chyba nie bardzo, ale to moje zdanie wink

P.s. Lucyfer, dobrze dobieraj słowa big_smile napisałeś ZAPRASZAM tongue to jakie płacenie za swoja część tongue

Ja takie coś przerobiłem dawno temu. Pojechaliśmy jeszcze jako znajomi. Mieliśmy sobie nawet oddzielne pokoje znaleźć. Ale nie było. Wylądowaliśmy we wspólnym big_smile No i było.

565

lody miętowe napisał/a:

Ale nie sprawdziłaś, gdzie zapraszam w Meksyku wink

566 Ostatnio edytowany przez umajona (2020-09-23 19:39:34)

Lucyfer666 napisał/a:

Ale nie sprawdziłaś, gdzie zapraszam w Meksyku wink

Czy Ty zawsze i wszędzie musisz straszyć? ;p

To jak sobie każdy funduje, to plan jest taki: najpierw wpadamy do Winter, potem wszyscy jedziemy do świetlików, a potem Ty możesz sobie skoczyć na tą Islę (ja się boję) i do Hiszpanii, a ja sobie skoczę na Kubę i potańczę tam cubanę smile I będzie git smile

567

Widzisz Lucek jakie to proste smile

568

hahaha, no faktycznie tego nie sprawdziłam, tylko Dolinę Poległych, bo mnie to zainteresowało big_smile ta wyspa lalek jest straszna, nawet za dopłata bym tam nie polazła, widziałam kiedys to w tv i dziwne to bardzo jak dla mnie, zdecydowanie wolę juz te świetliki big_smile

Misinx, to chodziło o twoją przyszłą żone? jesli oczywiscie można zapytać

569 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-23 19:39:02)

Ja bym tam pojechał przy późnym zachodzie słońca big_smile
Jeszcze bym poprosił o to intro z głośników

A Dolina Poległych to już nie to samo odkąd Generała wyrzucili i dalej przy tym kombinują.

----

Swoją drogą mój pierwotny strach opiera się właśnie na lęku przed takimi lalkami wink
Tak więc drogie Panie może warto przełamywać. Bowiem niejeden pocieszny śmiech dziecka można podczas spaceru po lesie usłyszeć.

570

Ja to przemyślałam i w sumie dobrze kombinujesz Lucyferku tongue w takim miejscu to tylko przytulic sie do męskiej klaty tongue oczywiście ze strachu, ze strachu big_smile

571

lody miętowe napisał/a:

Ja to przemyślałam i w sumie dobrze kombinujesz Lucyferku tongue w takim miejscu to tylko przytulic sie do męskiej klaty tongue oczywiście ze strachu, ze strachu big_smile

I kto na takiej wyspie staje się lalkarzem? tongue

572

lody miętowe napisał/a:

hahaha, no faktycznie tego nie sprawdziłam, tylko Dolinę Poległych, bo mnie to zainteresowało big_smile ta wyspa lalek jest straszna, nawet za dopłata bym tam nie polazła, widziałam kiedys to w tv i dziwne to bardzo jak dla mnie, zdecydowanie wolę juz te świetliki big_smile

Misinx, to chodziło o twoją przyszłą żone? jesli oczywiscie można zapytać

Nie smile To było przed poznaniem żony.

573

Ciekawą historię tego pokroku bodaj Marata kiedyś opisywała, w którymś wątku.

574 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-24 06:01:27)

Ja z Toba na ta wyspe lalek pojde, ja lubie wszystko co mroczne i do snu czytam o nierozwiazanych morderstwach big_smile
Do mnie nie zdazycie bo za kilka miesiecy to ja w domu juz bede i wiecej moja noga tu nie postanie, predzej sama juz ja odpiluje.
Ale polecam wam nurkowanie w morzu Cortéza jakby co.

U mnie tez poczatek zwiazku to byl wyjazd w sumie, a raczej ucieczka. Wspolna ucieczka bo atmosfera gesta byla. Mieszkalismy razem z jego byla i moim bylym, a moj byly strasznie przezywal zakonczenie zwiazku i nie dalo sie tego dobrze zalatwic. To w sekrecie kupilam bilety do innego miasta i poszlam na noc do znajomej, na drugi dzien mialam wrocic i wtedy rano spotkalismy sie na stacji autobusowej i ucieklismy big_smile Tak sie zaczal zwiazek.
Ogolnie to musielismy tak zrobic bo takie jest zycie w squacie. Wszystkie osoby z ktorymi mieszkalismy byly z nami jak jakas rodzina, jest taka dynamika jak w rodzinie, ktora sie wtraca wszedzie. Jakby sie mialo duzo rodzenstwa.

Moj maz dzis zdjecia swoje w koncu wstawil (sprzed kilku lat) bo dopiero teraz jakos jego aprobate zyskaly. Mi sie bardzo podobaja, chociaz na tym ostatnim staro wygladam.

https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120191291_10219786013695049_6357004760055565841_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=tTy-C-bWEooAX9kOD2h&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=2f780e682db9639707686c1a54984530&oe=5F92A004
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120107001_10219787388489418_5947065153061885593_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=_85i5G2LaIcAX9E0LFN&_nc_oc=AQlq40gw5UDd5V5yzk7_9bkihYMGt-rdBYaDQ5w24vwcuI8_9xIud1-J46BBGd1EoMFWLF8UmDecsToPGfBVkvFq&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=6eb3c3b9cdcfa8a7cb10d92d53741322&oe=5F933EDD
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120004090_10219787355448592_6675212483867443177_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=fIlOlUcckVgAX-oKTud&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=fa98a5d1439662bc6824900542c8521e&oe=5F92B5F5
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120082437_10219785941253238_8357107378584383873_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=U3jKZj3abkoAX88vzng&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=bcad6b172be33d6b837fc52ec1e66b9a&oe=5F93832A
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120062747_10219785999694699_6312013626615957937_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=nLpO-m4W2YIAX_Jp52P&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=9beab46f2ef336e66d25b4cc0209912c&oe=5F911AA1
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120195533_10219785995574596_3940795470744578882_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=aEpEVKIM_hcAX8K9nMn&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=12ffd6082c19939053b82d722cf062f1&oe=5F915DEC
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120128363_10219785069511445_8729029684810487446_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=LsZaa21V4oAAX9h04c6&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=b5818c09d6e285213208b6739affb7ea&oe=5F9285A3
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120080604_10219785150153461_5135144814828211184_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=bxJkGGVtZ4EAX-L6cON&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=be666f93d4ab82afcc24c6efc5a420fa&oe=5F91AF95
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120012937_10219787407609896_1250436893773395835_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=T5dYK3QGg20AX-D8wmK&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=dcb5aa22e1af72814a3ea06a637fbbcb&oe=5F90C548

O, a to jest nowsze.
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120112128_10219785162233763_8669677403858227835_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=TXfNm6A3USAAX8GUQsB&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=1a4ea7ad174928a373aef229516073c6&oe=5F903D1A

575

Winter.Kween napisał/a:

Ja z Toba na ta wyspe lalek pojde, ja lubie wszystko co mroczne i do snu czytam o nierozwiazanych morderstwach big_smile
Do mnie nie zdazycie bo za kilka miesiecy to ja w domu juz bede i wiecej moja noga tu nie postanie, predzej sama juz ja odpiluje.

U mnie tez poczatek zwiazku to byl wyjazd w sumie, a raczej ucieczka. Wspolna ucieczka bo atmosfera gesta byla. Mieszkalismy razem z jego byla i moim bylym, a moj byly strasznie przezywal zakonczenie zwiazku i nie dalo sie tego dobrze zalatwic. To w sekrecie kupilam bilety do innego miasta i poszlam na noc do znajomej, na drugi dzien mialam wrocic i wtedy rano spotkalismy sie na stacji autobusowej i ucieklismy big_smile Tak sie zaczal zwiazek.
Ogolnie to musielismy tak zrobic bo takie jest zycie w squacie. Wszystkie osoby z ktorymi mieszkalismy byly z nami jak jakas rodzina, jest taka dynamika jak w rodzinie, ktora sie wtraca wszedzie. Jakby sie mialo duzo rodzenstwa.

Moj maz dzis zdjecia swoje w koncu wstawil (sprzed kilku lat) bo dopiero teraz jakos jego aprobate zyskaly. Mi sie bardzo podobaja, chociaz na tym ostatnim staro wygladam.

Staro, nie staro. Moim zdaniem jesteś bardzo fotogeniczna i na wszystkich zdjęciach wyglądasz świetnie smile Zresztą przyznam Ci się, że widziałem też jakieś Twoje chyba znacznie starsze zdjęcia na facebooku.

576 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2020-09-24 08:45:49)

Misinx napisał/a:
Winter.Kween napisał/a:

Staro, nie staro. Moim zdaniem jesteś bardzo fotogeniczna i na wszystkich zdjęciach wyglądasz świetnie smile Zresztą przyznam Ci się, że widziałem też jakieś Twoje chyba znacznie starsze zdjęcia na facebooku.

Tylko aby napewno moje! big_smile Chcialam Ci mowic, zebys nie kierowal sie moim nazwiskiem w nazwie maila bo trafisz do mojej matki. Jako, ze ona uzywa tego nazwiska i ma takie samo imie.
Chociaz mysle, ze chyba tak z twarzy to mnie poznasz.

577 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-09-24 09:04:59)

Winter.Kween napisał/a:

Tylko aby napewno moje! big_smile Chcialam Ci mowic, zebys nie kierowal sie moim nazwiskiem w nazwie maila bo trafisz do mojej matki. Jako, ze ona uzywa tego nazwiska i ma takie samo imie.
Chociaz mysle, ze chyba tak z twarzy to mnie poznasz.

No po zdjęciach to na pewno Twoje smile Ale zdjęcia podejrzewam, że bardzo stare, bo inna stylistyka, niż tych które tutaj dajesz. Włosy dłuższe smile
A to jest w ogóle aktywne konto ?

578

Ujęcie Pałacu Stalina mi się podoba. Ma swój urok ukazania Wielkiego Brata.

579

Lucyfer666 napisał/a:

A które to ?

580

Ja mam tylko jedno konto na fejsie i zawsze mialam tylko to, wiec jest aktywne.
Jezeli ma to zdjecie profilowe to tak:
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/69366524_10216366663539804_4491980267661033472_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=09cbfe&_nc_ohc=oO3OJdpYDzYAX9mbvhF&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=ce3f59d47d0e886d1b24287425124de3&oe=5F934024

581

Winter.Kween napisał/a:

Ja mam tylko jedno konto na fejsie i zawsze mialam tylko to, wiec jest aktywne.
Jezeli ma to zdjecie profilowe to tak:

No to dobrze znalazłem smile

582 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-09-24 11:41:40)

Misinx napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A które to ?

Nie wiem, ale mi się skojarzyło z Pałacem Kultury big_smile
https://scontent.fsjd1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120191291_10219786013695049_6357004760055565841_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=0debeb&_nc_ohc=tTy-C-bWEooAX9kOD2h&_nc_ht=scontent.fsjd1-1.fna&oh=2f780e682db9639707686c1a54984530&oe=5F92A004

To profilowe Winter kojarzy mi się ze stylem Alicji autorstwa American Mcgee

583 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-09-24 11:59:39)

"Hej popatrz do góry to pałac kultury" smile
Wychowałem się w jego cieniu hahaha miałem jakieś 400 metrów z domu do pałacu ,ale do Gawędy nie należałem moja kariera w harcerstwie ZHP zakończyła się na Zuchach,lubiliśmy jednak z kolegami penetrować zakamarki pałacu naprawdę można zabłądzić smile

https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/52314008_562872844204406_5517346618314165286_n.jpg?_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=ddxlN8q-yQMAX9AOsnF&oh=b2b1d7fceaa123c39865d25caaff7e8d&oe=5F96060A

584

paslawek napisał/a:

Wychowałem się w jego cieniu hahaha

No cóż, jakie miasto taki kościół mariacki wink tongue

585

paslawek napisał/a:

Wychowałem się w jego cieniu hahaha miałem jakieś 400 metrów z domu do pałacu ,ale do Gawędy nie należałem moja kariera w harcerstwie ZHP zakończyła się na Zuchach,lubiliśmy jednak z kolegami penetrować zakamarki pałacu naprawdę można zabłądzić smile

https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/sh0.08/e35/s640x640/52314008_562872844204406_5517346618314165286_n.jpg?_nc_ht=scontent-waw1-1.cdninstagram.com&_nc_cat=102&_nc_ohc=ddxlN8q-yQMAX9AOsnF&oh=b2b1d7fceaa123c39865d25caaff7e8d&oe=5F96060A

Ja miło wspominam konferencję poświęconą sprawie kurdyjskiej na Bliskim Wschodzie wink
Wielu zacnych przedstawicieli tego narodu miałem okazję spotkać i porozmawiać.

Posty [ 521 do 585 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 7 8 9 10 11 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024