30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 179 180 181 182 183 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,701 do 11,765 z 12,682 ]

11,701 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2021-04-22 15:53:14)

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Ja też dziur w spodniach nie uznaje, no ale to kwestia gustu, czy taka moda się podoba czy nie, mnie nie. Czasami już jest przesada i prawie nogawka odpada, no ale moda tongue jak mojemu tacie czy Wilkowi lekko gdzies na kolanie pękna spodnie i już wywalaja, to się śmieje że dlaczego, nie chcą być modni? big_smile no nie chcą jakoś

Snake, może Ty za wąskie spodnie po prostu kupujesz? Nogawki za wąskie i pękają tongue Mój ma tak z krokiem, chocuaz może to śmiesznie brzmi, ale kupuje spodnie takie żeby w kroku był luz, nawet jak są o rozmiar za duże i pasek musi nosić, bo troszkę spadają, ale mu kiedyś nowe w kroku strzeliły big_smile

Zobacz podobne tematy :

11,702

Dla mnie mistrzem sprzedaży jest osoba, która wymyśliła sprzedawanie ludziom dziurawych spodni.

Czekam aż ktoś wpadnie na ten pomysł w przypadku prezerwatyw.

11,703

Snake napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Snake, widziałam ostatnio w kościele faceta z dziurą w spodniach na wysokości krocza, to Ty? big_smile

No nie, ja pandemicznie do kościoła nie chodzę, to raz. Dwa, że do kościoła nakładam spodnie "kościelne".

Przypomniałeś mi, jak za dzieciaka miałam rzeczy normalne i rzeczy kościelne, które stawały się normalnymi po tym, jak już się trochę schodziły big_smile

11,704

Lady Loka napisał/a:
Snake napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Snake, widziałam ostatnio w kościele faceta z dziurą w spodniach na wysokości krocza, to Ty? big_smile

No nie, ja pandemicznie do kościoła nie chodzę, to raz. Dwa, że do kościoła nakładam spodnie "kościelne".

Przypomniałeś mi, jak za dzieciaka miałam rzeczy normalne i rzeczy kościelne, które stawały się normalnymi po tym, jak już się trochę schodziły big_smile

Żartowałem wink Te kościelne, to u mnie te normalne dżinsy w jakich jeżdżę do roboty. Nie chodzę do kościoła w garniturze, marynarce, lepszych ciuchach. Zakładam, że Pan Bóg nie jest tak małostkowy żeby odnotowywał w kajeciku, że byle jak do kościoła przyszedłem. To się tyczy też okien na święta ale to akurat zmartwienie małżonki więc mnie nie trapi. Natomiast nie mówię, że nie lubię popatrzeć jak laski się stroją do kościoła. A już na cmentarz we Wszystkich Świętych!

11,705

Snake napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Snake napisał/a:

Żartowałem wink Te kościelne, to u mnie te normalne dżinsy w jakich jeżdżę do roboty. Nie chodzę do kościoła w garniturze, marynarce, lepszych ciuchach. Zakładam, że Pan Bóg nie jest tak małostkowy żeby odnotowywał w kajeciku, że byle jak do kościoła przyszedłem. To się tyczy też okien na święta ale to akurat zmartwienie małżonki więc mnie nie trapi. Natomiast nie mówię, że nie lubię popatrzeć jak laski się stroją do kościoła. A już na cmentarz we Wszystkich Świętych!

Nie no wiem, o co Ci chodzi big_smile
to dzielenie rzeczy na kościelne i normalne, to od babci przeszło, ale teraz już się tak na to nie zwraca uwagi smile ja jedyne co to jestem nauczona, że do kościoła w spódnicy/sukience smile wiadomo, że Boga nie obrażają spodnie, ale jakoś tak bardziej elegancko.

11,706

No stroją się, stroją. Wymalowane, fryz zrobiony, szpileczki, a niejedna i miniówę włoży lol

11,707

Jak ktoś lubi się podlansować, każda okazja jest dobra. Dawniej za takimi ciągnęła się jeszcze woń naftaliny.

11,708

Moi drodzy. Pysznej popołudniowej kawusi życzę

Dziś było tak

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/177474271_1146905682401200_6585969011244914779_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=bVg9j30L4IoAX-UpNwM&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=20bb1065dda11c4acdce4975222afc47&oe=60A7E77D

A jest tak

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s2048x2048/177901992_3810507919002746_7261135204911202155_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=WcVT1wWBgeUAX-uly6w&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=7&oh=feb8872e2474d9c87e3aa2c9f1d7b3f4&oe=60A6DAE0

11,709

Kawa o tej porze odpada. Ale dzięki.
Pieseł jak zwykle prezentuje się świetnie. smile

11,710

A moja psina dzisiaj przeszła sterylizację. Rano miała zabieg, teraz sobie odpoczywa, bo się zwierzątko stresowało..Leży sobie i smacznie śpi. Zamiast kołnierza, dostała taki specjalny kubraczek, aby zapobiec lizaniu blizny.

11,711

Ale ty masz bagiennik grzeczną ta psinke swoją smile
Do kogo Lucek Twoj piesek zawsze sie tak usmiecha? do Ciebie? big_smile

Snake, ale zarosłeś tongue

11,712

lody miętowe napisał/a:

Snake, ale zarosłeś tongue

Zależy gdzie wink

11,713 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-04-23 20:11:07)

adela 07 napisał/a:

Kawa o tej porze odpada. Ale dzięki.
Pieseł jak zwykle prezentuje się świetnie. smile

Ja tak piję słabszą 16-17 wink
Cały Papuś smile

lody miętowe napisał/a:

Ale ty masz bagiennik grzeczną ta psinke swoją smile
Do kogo Lucek Twoj piesek zawsze sie tak usmiecha? do Ciebie? big_smile

Do mnie, do mnie smile

Przyszedł się popytulać, nacieszyć i takie tam smile

bagienni_k napisał/a:

A moja psina dzisiaj przeszła sterylizację. Rano miała zabieg, teraz sobie odpoczywa, bo się zwierzątko stresowało..Leży sobie i smacznie śpi. Zamiast kołnierza, dostała taki specjalny kubraczek, aby zapobiec lizaniu blizny.

Bidulka sad
No, ale zrozumiałe, żeby niespodzianek nie było.

EDIT:

Snake - zbyt podobni, żeby spać spokojnie

https://th.bing.com/th/id/OIP.3QbInPc2fgCnqfLnUpIc-QHaEt?pid=ImgDet&rs=1

11,714

Lucyfer666 napisał/a:

Ha, ha, nie umiem grać.

11,715

Snake napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Ha, ha, nie umiem grać.

On też nie big_smile
A ze swojego śpiewu sam się śmieje, jak chodzi o wczesną twórczość smile

11,716

Czyli wszystko przede mną?
Zabrzmiało złowrogo... lol

11,717

Snake, Podobieństwo, jak dwie krople wody smile

11,718

bagienni_k napisał/a:

Snake, Podobieństwo, jak dwie krople wody smile

Sugerujesz, że jego kumpel przypadkiem nadział się na nóż ponad 20 razy? tongue

11,719

Umarli wszyscy ?

11,720

Jestem

11,721

rossanka napisał/a:

Jestem

Ale to może być głos z zaświatów smile

11,722

Misinx napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jestem

Ale to może być głos z zaświatów smile

Z komórki a nie z zaświatów:)

11,723 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-04-26 12:05:08)

Jeeeesteeem! Uuuu, uuuuuu! ;D

Dobrze mi w tym Iwoniczu jak w niebie!

Pozdrawiam, ale się nie rozpisuję.

Rossanko, mam nadzieję, że nie głodzą Cię w tej komórce i że światła trochę tam masz big_smile big_smile big_smile

11,724

Piegowata'76 napisał/a:

Rossanko, mam nadzieję, że nie głodzą Cię w tej komórce i że światła trochę tam masz big_smile big_smile big_smile

Jak było?

11,725

Misinx napisał/a:

Umarli wszyscy ?

Jestem wymeczona tongue
moje koty postanowily urzadzac pobudki o 4:45 rano. Oczywiscie budza mnie, bo mam lzejszy sen. Padam.

11,726

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Umarli wszyscy ?

Jestem wymeczona tongue
moje koty postanowily urzadzac pobudki o 4:45 rano. Oczywiscie budza mnie, bo mam lzejszy sen. Padam.

Zadrutować i nie będą budzić tongue Ja dla odmiany dzisiaj się wyspałem. W łikend jakoś miałem problemy ze snem.

11,727

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Umarli wszyscy ?

Jestem wymeczona tongue

Zadrutować i nie będą budzić tongue Ja dla odmiany dzisiaj się wyspałem. W łikend jakoś miałem problemy ze snem.

Jak sa bardzo upierdliwe, to sie zamykamy w pokoju, ale ja tak nie lubie big_smile

11,728

rossanka napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Jak było?

Jest. Super! smile

11,729

Piegowata'76 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Jak było?

Jest. Super! smile

Myślałam, że wróciłaś już do domu.

11,730

Jestem big_smile

11,731

Piegowata'76 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

Jak było?

Jest. Super! smile

Duch na zamku Cię nie postraszył ?

11,732

Dziś mam słaby dzień. Ostatnio takie sinusoidy latają, że hej hmm

11,733

Tak jakby przesadziłam z kolacją. Bo kupiłam konfiturę pomarańczową i zamiast dwóch tostów zjadłam cztery.

11,734 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-04-26 22:18:54)

Cztery tosty? A cóż to znowu za wyczyn?   Mnie dla marnych dwóch toby się tostera nie chciało uruchamiać.;)

Misinx,  duchy na zamku wystraszyły się naszej ekipy wink

Może się zdziwią co niektórzy, ale pierwszy raz w życiu jestem na takich wypasionych wakacjach. Cudownie jest!

11,735

Piegusie ja Cię doskonale rozumiem, z tym że zazwyczaj nie jadam kolacji.

11,736

Lucyfer666 napisał/a:

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/s2048x2048/177901992_3810507919002746_7261135204911202155_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=WcVT1wWBgeUAX-uly6w&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=7&oh=feb8872e2474d9c87e3aa2c9f1d7b3f4&oe=60A6DAE0

Piękna minka .

A w tle Marshall smile też cieszy oko smile

Pozdrawiam wszystkich .

Piegus jakąś ostrą libacje i orgię  w sanatorium należałoby zaliczyć, inaczej leczenie jest nieważne.
Adelo cztery tosty to w szparach między zębami się rozchodzą i tyle:)

11,737

Piegowata'76 napisał/a:

Cztery tosty? A cóż to znowu za wyczyn?   Mnie dla marnych dwóch toby się tostera nie chciało uruchamiać.;)

Misinx,  duchy na zamku wystraszyły się naszej ekipy wink

Może się zdziwią co niektórzy, ale pierwszy raz w życiu jestem na takich wypasionych wakacjach. Cudownie jest!

No widzisz, a miałaś obiekcje co do tego wyjazdu smile

11,738

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Piękna minka .

Pozdrawiam wszystkich .

Piegus jakąś ostrą libacje i orgię  w sanatorium należałoby zaliczyć, inaczej leczenie jest nieważne.

Aj wczoraj wieczorem miał epizod padaczkowy. Pierwszy raz. Mama zadzwoniła, szybko przyjechałem i pojechaliśmy do lekarza. Obecnie ciężko powiedzieć, czy to jednostkowy przypadek, czy coś więcej. Noc nieprzespana, ale bez dwóch zdań obecnie ma się dużo lepiej.

11,739

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Piękna minka .

Pozdrawiam wszystkich .

Aj wczoraj wieczorem miał epizod padaczkowy. Pierwszy raz. Mama zadzwoniła, szybko przyjechałem i pojechaliśmy do lekarza. Obecnie ciężko powiedzieć, czy to jednostkowy przypadek, czy coś więcej. Noc nieprzespana, ale bez dwóch zdań obecnie ma się dużo lepiej.

No to trzeba badania porobić. Padaczka to nie ból głowy.

11,740

Co jest ? Wątek umarł ?

11,741

Misinx napisał/a:

Co jest ? Wątek umarł ?

Cieplo jest, idz pobiegac big_smile

11,742

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Co jest ? Wątek umarł ?

Pada. Ja chodzę, a nie biegam tongue Dzisiaj idę się zaczipować wink

11,743

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Co jest ? Wątek umarł ?

Ooooo, daj znac czy Bill Gates przejmie kontrole big_smile
Ja wlasnie zapomnialam, ze mialam nas zapisac na nauki przedmalzenskie xD

11,744 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-04-30 09:26:15)

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Wiesz, Gates to mądry facet i jakby mi czipem przelał trochę mądrości, to nie miałbym nic przeciwko temu big_smile

11,745

Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wiesz, Gates to mądry facet i jakby mi czipem przelał trochę mądrości, to nie miałbym nic przeciwko temu big_smile

Tak to chyba nie działa big_smile prędzej będzie decydował, kiedy możesz iść do toalety, jak w simsach big_smile

no i skopałam xD nie ma terminu. Ja pierniczę, jakie to wszystko głupie jest.

11,746

Lady Loka napisał/a:

Jak czegoś nie wiesz, to pytaj. Jest tu parę osób, które cię wyedukują lepiej niż jakieś nauki lol Ja, jakby co mam dwie pieczątki, firmową i zawodową więc mogę przybić, gdzie trzeba.

11,747

Ano bywa, raz gadka się nie kończy, innym razem zastój...

Rozważam poważnie opcję zaszczepienia, ale podobno mogą tylko ci, którzy wcześniej wypełniali jakiejś deklaracje. A nie przypominam sobie, żębym jakieś papiery wypełniał.

Zamiast biegać powłóczyłem się ostatnio po góskich bezdrożach smile Śniegu jeszcze po kolana w wyższych partiach, ale pogoda przynajmniej dopisała. Zresztą nie tylko wink

https://i.postimg.cc/VLDjTTXq/DSCN0499.jpg

https://i.postimg.cc/HshrbCQh/DSCN0517.jpg

https://i.postimg.cc/wjNjJRx1/DSCN0523.jpg

11,748

bagienni_k napisał/a:

Rozważam poważnie opcję zaszczepienia, ale podobno mogą tylko ci, którzy wcześniej wypełniali jakiejś deklaracje. A nie przypominam sobie, żębym jakieś papiery wypełniał.

To bzdet, co więcej pojawiający się i w jakichś oficjalnych komunikatach. Obecnie każdy pełnoletni dostaje automatyczne skierowanie i jak musiałeś słyszeć odbywa się to rocznikami. Jeśli minął już twój rocznik, to takie skierowanie masz wystawione. Jeśli masz Internetowe Konto Pacjenta, to wchodzisz na nie i tam na ciebie czeka. Jeśli nie masz, to dzwonisz na 989 albo do byle jakiego punktu szczepień i podajesz PESEL. Na 989 umówisz sobie szczepienie w podobny sposób co internetowo w IKP czyli wybierzesz miejsce, termin, godzinę, rodzaj szczepionki. Żeby było śmieszniej jeśli twój rocznik jest już skierowany do szczepienie, to zaszczepisz się nawet nie będąc obywatelem Polski. Nie musisz mieć prawa pobytu, ubezpieczenia itp.

11,749

Snake napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jak czegoś nie wiesz, to pytaj. Jest tu parę osób, które cię wyedukują lepiej niż jakieś nauki lol Ja, jakby co mam dwie pieczątki, firmową i zawodową więc mogę przybić, gdzie trzeba.

A daj spokoj. Juz mentalnie sie nastawiam na rozmowy o tym, jak to trzeba stosowac kalendarzyk i mierzyc temperature zeby kontrolowac plodnosc xD
najgorzej, ze teraz nauki sa tylko online, a te online sa wazne pol roku. I maja ograniczenie ludzi, wiec jak zapisy zaczely sie dzisiaj o 8, to o 9 juz miejsca nie bylo big_smile a ja zapomnialam sobie ustawic budzik, zeby sie zapisac. Nie spodziewalam sie takiego oblozenia, ze nigdzie w Krakowie nie ma zadnych nauk na maj. W wakacje ofc tez zadnych nauk nie bedzie, a my mamy czas do wrzesnia, zeby zrobic nauki i 3 wizyty w poradni przy czym wizyty powinny byc z miesiecznymi odstepami. Totalnie tego nie widze, zaraz pojde kupic gotowe papiery, bo chyba inaczej tego nie ogarne czasowo big_smile
u nas jeszcze jest tak, ze moj chlop pracuje na rozne zmiany i nie jestesmy w stanie zapisac sie na spotkania w 4 kolejne poniedzialki miesiaca o tej samej godzinie, bo on raz bedzie pracowal do 15 i da rade isc, ale w kolejny poniedzialek bedzie mial nocke, a w kolejny bedzie pracowal do 22. No i kicha juz z terminami.

11,750

Snake Dzięki za info! Chyba sobie takie konto nawet założe, bo nie przypominam sobie, żebym go miał wink Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może się też przyda na przyszłość. smile

To dalej te nauki są obowiązkowe? tongue

11,751 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-30 10:29:38)

Ja Bagiennik zadzwoniłam pod 989 nic wcześniej nie robiłam. Podałam PESEL i od razu wyznaczyli termin i propozycję  miejsca szczepień.poczekaj aż się twój rocznik zatwierdzi w systemie chyba po 2 lata na dzień się aktualizuje

11,752

bagienni_k napisał/a:

Snake Dzięki za info! Chyba sobie takie konto nawet założe, bo nie przypominam sobie, żebym go miał wink Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może się też przyda na przyszłość. smile

To dalej te nauki są obowiązkowe? tongue

taaaa. Tylko przez covid nie ma nauk stacjonarnych, a online maja tylko niektorzy, wiec ilosc osrodkow mocno spadla i jest kicha.
Moglam sie za to zabrac wczesniej, ale te nauki sa wazne tylko 6 miesiecy.

11,753

Lady Loka napisał/a:
Misinx napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tak to chyba nie działa big_smile prędzej będzie decydował, kiedy możesz iść do toalety, jak w simsach big_smile

No i zaczipowany smile Byłem dzielny i nie płakałem. Ale nawet lizaka nie dali. Synuś mnie już pytał, czy teraz potrafię sterować Spotify'jem za pomocą myśli big_smile

11,754 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-04-30 12:52:36)

Misinx napisał/a:

No i zaczipowany smile Byłem dzielny i nie płakałem. Ale nawet lizaka nie dali. Synuś mnie już pytał, czy teraz potrafię sterować Spotify'jem za pomocą myśli big_smile

Daj czas czasowi smile ,czip z neuronami musi się zsynchronizować,tylko myśl w o plikach flac ,a nie mp3 lepsza jakość flac .
Bardzo bolało ? smile
zrobiłem tak jak Snake i  Ela napisali
i też dostałem od razu termin szczepienia ,więc nie ma dramatu.

11,755

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

Daj czas czasowi smile ,czip z neuronami musi się zsynchronizować,tylko myśl w o plikach flac ,a nie mp3 lepsza jakość flac .
Bardzo bolało ? smile
zrobiłem tak jak Snake i  Ela napisali
i też dostałem od razu termin szczepienia ,więc nie ma dramatu.

Ale na Spotify nie ma flac. Tam są tylko mp3 big_smile Zastanawiam się, czy instalacja takiego softu nie wymaga zresetowania. Na szczęście łikend, więc można się resetować big_smile

Nie bolało.

11,756 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-04-30 14:39:23)

Ej mi doktorek powiedzial że nie można alkoholu pić  nawet piwa smile

W sumie nie zapytałam czy w dniu szczepionki czy Forever..  big_smile big_smile

11,757

Ela210 napisał/a:

Ej mi doktorek powiedzial że nie można alkoholu pić  nawet piwa smile

Mnie na szczęście nic nie mówił big_smile

11,758

Moi Kochani.
Moja przerwa raczej chwilę potrwa. Jak napisałem wcześniej Atuś miał przypadek ataku padaczki w poniedziałkowy wieczór.
Dziś wieczorem jesteśmy zmuszeni go uśpić sad

Serce złamane, morze łez leci.
Przepraszam, ale musiałem się wygadać.

11,759

Lucyfer666 napisał/a:

Moi Kochani.
Moja przerwa raczej chwilę potrwa. Jak napisałem wcześniej Atuś miał przypadek ataku padaczki w poniedziałkowy wieczór.

To ja myślałem, że to Ty miałeś ten epizod. Nie doczytałem. Współczuję.

11,760 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-04-30 14:52:42)

Lucyfer666 napisał/a:

Moi Kochani.

Ojej, wspolczuje bardzo! Trzymajcie sie!
Jak potrzebujesz sie wygadac to pisz.

11,761

Misinx napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Moi Kochani.

To ja myślałem, że to Ty miałeś ten epizod. Nie doczytałem. Współczuję.

Po stokroć mógłbym mieć.

Jeszcze w niedzielę bratanka za gatki ciągnął.

11,762

Szkoda pieska sad Współczuję..

11,763

Lucyfer666 napisał/a:

Moi Kochani.

Bardzo mi przykro - przeżywaliśmy z rodziną coś takiego jak mieliśmy psa ,a był u nas bardzo długo wychowywał się z moją córką  od szczeniaka
dostała go od stryjka czyli mojego starszego brata,który go odratował z rąk debili.
Współczuje .

11,764

Lucek, przykro mi.
Atuś miał u Was dobre życie. Do końca zachował zadbany, piękny wygląd.

11,765

Już po.
Trzymałem go na rękach.
Pan Doktor wykonał zabieg w domu.
Wszyscy z rodziny byli.
Był wśród swoich, był na swoich włościach.

Idę na spacer.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za słowa otuchy

Posty [ 11,701 do 11,765 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 179 180 181 182 183 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024