30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 128 129 130 131 132 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,386 do 8,450 z 12,682 ]

8,386

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Na etacie można przexzekac wszystko smile
Twoja butelka Lucek natchnęła mnie do nowego biznesu smile

Zobacz podobne tematy :

8,387 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-02-05 20:44:36)

luc napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To mi sie przypomniało jak Lucyferku napisałeś ze nie da sie przeskoczyc np licealnych miłości.  Dla mnie to nie miało żadnego znaczenia, jakby miał nawet te 30 lat to tez by nie miało, no chyba jedna taka na świecie nie jestem? :-D

Nie jesteś wink

LUCEK NA PREZYDENTA.
Niekoniecznie Nowego Sącza. Co się będziemy ograniczać wink

https://i.imgur.com/PgZfnpn.jpg

Cieszę się, że popieracie moje skromne plany smile

luc napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A jak myślałaś?

Depresja, nerwica. Z tym się da żyć i starać niwelować skutki.
Ale to poprzednie zdanie, to dużo mówi o Twoim obecnym nastawieniu. Jeżeli z tym nic nie robisz (jak rozumiem), to równia pochyła.
Jesteś naprawdę fajnym facetem (na ile można wyczytać), do tego inteligentnym z dużą wiedzą (czytuję czasem inne wątki, choć się nie udzielam od dawna). To nie są złe fundamenty dla życia. Tylko nastawienie trzeba by zmienić.
Nie lubię tego pisać, bo to i protekcjonalne i nie zawsze akceptowalne, ale w Twoim wieku naprawdę powinieneś góry przenosić. Czy to w związku wink czy nie.

Cóż - więc równia pochyła będzie bardziej smile

---

Ktoś pytał co robię - Działam w III Sektorze.

8,388

Lucyfer666 napisał/a:

Masz rozmach big_smile
Mnie to pasi.
Madagaskar kiedyś nie wypalił, to weźmy więcej wink

8,389

Lucyfer666 napisał/a:

Cóż - więc równia pochyła będzie bardziej smile

Malkontent tongue

8,390

luc napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Masz rozmach big_smile
Mnie to pasi.
Madagaskar kiedyś nie wypalił, to weźmy więcej wink

W ramach nadmiaru bogactwa wypłacimy Szwedom reperacje za Potop.

8,391

No Lucek, może jest szansa, że zdetronizujesz Pana Ludomira H.? smile

Akurat nie uważam licealnych miłostkek jako gwarancji późniejszego udanego życia związkowego. MOże i lepiej, jak człowiek od razu podchodzi do pewnych spraw poważnie? smile
Sam na szczęście ich dużo nie miałem...

8,392

Lucyfer666 napisał/a:

Nie ograniczajmy się wink
Jeszcze wypłacimy Wypędzonym.

8,393 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-02-05 20:54:20)

bagienni_k napisał/a:

No Lucek, może jest szansa, że zdetronizujesz Pana Ludomira H.? smile

Akurat nie uważam licealnych miłostkek jako gwarancji późniejszego udanego życia związkowego. MOże i lepiej, jak człowiek od razu podchodzi do pewnych spraw poważnie? smile
Sam na szczęście ich dużo nie miałem...

Chodzi o naukę na błędach. wink
Miłostki licealne są mniej poważne, więcej błędów człowiek popełnia.

luc napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Nie ograniczajmy się wink
Jeszcze wypłacimy Wypędzonym.

Niech się cieszą, że na Antarktydzie mogą zboże uprawiać. tongue

8,394

czasami lepiej nie miec wcale doswiadczenia zwiazkowego, niż wchodzic w zycie ze złym, wtedy to sie dopiero potrafia dziać cuda na kiju

8,395

lody miętowe napisał/a:

czasami lepiej nie miec wcale doswiadczenia zwiazkowego, niż wchodzic w zycie ze złym, wtedy to sie dopiero potrafia dziać cuda na kiju

Jeżeli doświadczenia domowe są złe, bo rodzina jest rozbita to ciężko mówić o braku "złego" wink
Jak ktoś dorastał z perspektywą, że związek to w zasadzie toksyczne środowisko to wiesz...

8,396 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-02-05 21:09:56)

Lucyfer666 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Jeżeli doświadczenia domowe są złe, bo rodzina jest rozbita to ciężko mówić o braku "złego" wink
Jak ktoś dorastał z perspektywą, że związek to w zasadzie toksyczne środowisko to wiesz...

Jak widzisz nic straconego choć "nadrabianie zaległości z przeszłości" bywa kompleksem- niektórzy i po 40 ochoczo bawią się i czegoś jednak mamy nadzieje uczą dojrzewają, nigdy nie jest za późno.
A z tymi dysfunkcjami to nie ma prościutkich przełożeń na dorosłe życie ,zawsze jest też coś zdrowego .

8,397

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Jak widzisz nic straconego choć "nadrabianie zaległości z przeszłości" bywa kompleksem- niektórzy i po 40 ochoczo bawią się i czegoś jednak mamy nadzieje uczą dojrzewają, nigdy nie jest za późno.
A z tymi dysfunkcjami to nie ma prościutkich przełożeń na dorosłe życie ,zawsze jest też coś zdrowego .

Ale jak ktoś się bawi i czerpie energię i radość z przyjemność w tego typu interakcjach temu nic nie zabronię.
Ja takiej radości nie czerpię, a wręcz odwrotnie - zmęczenie. Dlatego moja współpraca z ludźmi zwykle opiera się na wspólnych projektach, bo wtedy zaangażowany jestem w pracę.

8,398 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-02-05 21:23:45)

Pracuj pracuj smile

Miętusku co z tym straszeniem

https://i.pinimg.com/originals/7d/33/41/7d3341d7a82e1d6e54e7f580532c8d63.gif

Bagienniku w internetach pełno tego - wpisujesz jakieś interesujące Ciebie hasło z rozszerzeniem gif i tysiące rekordów wywala wujek gugieil

8,399

paslawek napisał/a:

Pracuj pracuj smile

Być może na wiosnę będę miał 6 dni, więc spokojnie. Będzie nad czym pracować.

8,400

Dzięki pasławku, Oj, poszukam sobie ciekawych kombinacji smile

8,401 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-02-05 21:52:27)

hasło bagiennik na przykład
proszę bardzo

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_QsRBvFLtHRuG0vXI0GgaVaB1twgG1YTw.gif

8,402

O ja pie... smile Mocne!

Bardziej przerażające, niż te poprzednie "strachliwe" obrazki smile

8,403

https://66.media.tumblr.com/b798508ac45d09c508000de5c10c85b7/tumblr_prodngXRs21xlv8m3o5_540.gifv

8,404 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-02-06 12:44:52)

Witam. Dobrej kawusi życzę.

8,405

Lucyfer666 napisał/a:

Witam. Dobrej kawusi życzę.

Cześć i czołem .
Jeszcze ze dwa łyczki zostały smile

8,406

Wczorajszą grę wygrał Paslawek.
Drogie Panie możecie się uczyć od niego smile

8,407 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-02-06 16:15:40)

Lucek a to myśmy wczoraj w coś grali ? smile

W wieku 83 lat zmarł aktor Krzysztof Kowalewski.

Jeden z moich ulubionych polskich aktorów  sad

"Kocham pana panie Sułku .Cicho wiem" .przeszło do historii swego czasu,ale czy ktoś to jeszcze pamięta?

8,408

Też się zastanawiałem, gdzi etu wczoraj się odbywała jakaś gra.. smile

Szkoda Pana Kowalewskiego..:( Dla mnie będzie zawsze Zagłobą z "Ogniem i mieczem"

8,409

Cóż rzec... wszyscy tam zmierzamy. Czasami sobie myślę, że pogadam jeszcze kiedyś od serca z moim byłym i powiem wszystko, czego nie zdążyłam.

8,410

No i niezapomniane

8,411

Dopiero co wspominałam K.Kowalewskiego, prawda, wspaniały aktor i się śmiałam, ze nie trzeba mieć ładnej facjaty i postury, czyli być urodziwym, aby zrobić aktorska karierę, jak się ma talent i przyciąga widza to wystarczy smile podobnie z E.Karewiczem, też wspominaliśmy sobie, zagrał tylko w 4 odcinkach Stawki większej niż życie, na 18 odcinków i zawojował serial big_smile bo kto go z tego serialu nie pamięta? Oczywiście, ze wszyscy, którzy oglądali wink jak się ma talent to nawet niewielka drugoplanowa rólka jest zapamiętana smile

8,412

paslawek napisał/a:

Lucek a to myśmy wczoraj w coś grali ? smile

Oczywiście wink

8,413

Puścili coś w tv, że tak wszystkich wywiało ? big_smile

8,414 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-06 22:38:18)

Eee tam, same powtórki lecą smile Coś tam jeszcze można robić poza Tv i pisaniem na forum NK big_smile

8,415

bagienni_k napisał/a:

Eee tam, same powtórki lecą smile Coś tam jeszcze można robić poza Tv i pisaniem na forum NK big_smile

Sprzątać ? big_smile

8,416

Co tam kto lubi smile
Ja dzisiaj odkurzałem, ale raczej robię to w godzinach południowych tongue Jakbym teraz włączył odkurzacz, to za jakieś 5 minut miałbym jatkę z sąsiadami..

8,417

bagienni_k napisał/a:

Co tam kto lubi smile
Ja dzisiaj odkurzałem, ale raczej robię to w godzinach południowych tongue Jakbym teraz włączył odkurzacz, to za jakieś 5 minut miałbym jatkę z sąsiadami..

Tacy wrażliwi, czy takie cienkie ściany ?

8,418

Ja dziś taki dzień miałem, że zaraz coś do ołówka siadam big_smile

8,419

Jeden sąsiad wyjątkowo wrażliwy, tak bardzo że bywa wredny smile Chociaż i tak za chwilę zaczyna się cisza nocna smile

Tylko on bywa wredny 24 godz/dobę..

A blok z wielkiej płyty smile

8,420

Misinx napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Sprzątać ? big_smile

W nocy - pogięło Cię smile

8,421

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Sprzątać ? big_smile

W nocy - pogięło Cię smile

Wtedy jest najlepiej, bo tak kurzu nie widać big_smile

8,422

Jak nie widać, to potem i tak będzie trzeba robić to jeszcze raz smile

8,423 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-02-06 23:09:11)

Ja oglądam serial Rojst  .dobra robota.  Tak a propo TV.

Sprzątanie nocą jest super  zwłaszcza w bezsenną.  Od razu chce się spać.:)

8,424 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-02-06 23:09:49)

Ela210 napisał/a:

Ja oglądam serial Rojst  .dobra robota.  Tak a propo TV.

Sprzątanie nocą jest super  zwłaszcza w bezsenną.  Od razu chce się spać.:)

Kruka zobacz potem smile

A wpadło znowu w ucho

8,425

Genialny lekarz sami zobaczcie big_smile

8,426

Świetnie to zrobił. Widać, że ma kontakt z małymi pacjentami i fajne podejście.

8,427

I bobo nie zauważył nawet big_smile
Jak to dzieci. Dopóki oczy nie wykryją, że coś się dzieje, to wszystko jest fantastycznie smile

8,428 Ostatnio edytowany przez Morfeusz1 (2021-02-07 00:43:01)

Ten kontakt jest właśnie bardzo ważny,maluchy to bardzo doceniają. Naturalność, wesołość budują fajną relację z dzieckiem. To procentuje na zawsze.

8,429

Takich metod prostych i podejścia to powinno się uczyć już na studiach medycznych ,nie licząc tylko i wyłącznie na samorodne talenty.

8,430

Pooglądajcie inne jego patenty na dzieci. To jest zaklinacz dzieci. Po innych badaniach, w których nie udaje mu się uniknąć płaczu u dziecka ma swój specjalny sposób brania dzieciaka na ręce i po sekundzie jest cisza i spokój smile rewelacja.

8,431

paslawek napisał/a:

Takich metod prostych i podejścia to powinno się uczyć już na studiach medycznych ,nie licząc tylko i wyłącznie na samorodne talenty.

Masz rację. Mi udało się tylko raz poznać takiego lekarza dziecięcego. Wizyta prywatna, chodziło o 3 migdał. Starszy lekarz zagadywał nas i dziecko przez dłuższą chwilę po to aby od wejścia już zrobić właściwą obserwacje . Był w temacie i wykorzystał świetnie swoją wiedzę, miał jakieś zabawki, maskotki, dziś to chyba rzadko spotykane.

8,432

Cześć wszystkim smile jaka u Was pogoda? U mnie fatalna, nawet nie chce myśleć jak jest zimno na dworze big_smile wieje bardzo mocno, -7 i pada śnieg, mala zamieć śnieżna się robi, dobrze, ze nie muszę nigdzie wychodzić i popijam sobie gorącą herbatkę big_smile trzymajcie się smile

8,433 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-07 10:49:16)

Ale tu same nocne marki.. Pierwsza w nocy i jeszcze ekranik się świecił.. smile

Nie musiałem otwierać filmiku, po samej miniaturce się uśmiałem smile

Pogoda, jak to powinno być: zimowa smile śnieg spadł i spadnie go jeszcze więcejwg prognoz. Mrozik chwycił, więc na szczęście nie ma żadnej pluchy pod nogami..
Na ciepło trzeba poczekać do kwietnia/maja big_smile

8,434

Minus 3. Trening na głodniaka trochę.
Potem śniadanko i pyszna kawusia

8,435

No i teraz jeszcze bagienniczku śpią big_smile Ty pewnie skowronek? No ja chyba też, nocny Marek to ja nie jestem, godzina 23 i juz mi się oczy zamykają big_smile nie dla mnie nocne życie wink
Jak to mówią, w górach to niech se sypie, od tego są góry wink pieska sam wyprowadzasz? To na świat będziesz musiał wyjść big_smile

8,436

Bagiennik będzie miał pampocerki :3

8,437

Cześć Lucuś smile a co to są pampocerki? smile

8,438

Nie wiem Lucek, co to są pampocerki, ale już mi się podoba smile

Pieska wyprowadzam, zwykle 3-4 razy dziennie, żeby sobie trochę pohasał. Lubi nurkować w zaspy śnieżne i teraz ma frajdę, jak tylko więcej śniegu napada.

Zdecydowanie mam naturę skowronka smile Może to przyzwyczajenie z pracy, albo i nawet z wcześniejszych przygód wędkarsko-grzybobraniowych smile Zwykle nie śpię dłużej, niż do 8 rano, teraz wstaję koło 7:30 smile
Wystarczy mi 7 godzin spania i czuję się wypoczęty smile

Wprawdzie cieszę się, że sypie, ale raczej w lutym innej pogody ciężko jest się spodziewać smile Jak chcecie ciepło, to zawsze się można przenieść gdzieś w tropiki big_smile

8,439 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-02-07 11:30:46)

Cześć smile
Dużo macie śniegu?
Dzień zaczęłam mała kawą i wielkim, ale to wielkim bluzganiem. Chłop od łopaty by się nie powstydził - taka wiącha poleciała.
Oczywiście węgiel - wrrrr!
Ja to zawsze muszę mieć przygody.
Otóż genialna Piegusia wymyśliła sobie, że zamiast po sto razy biegać do garażu, przywiezie se więcej opału za jednym zamachem. Na sankach, skoro piękny świeży śnieg Bozia dała.
Już w drodze do garażu coś mi nie grało. Śnieg się jeszcze nie uleżał i płozy tarły o grunt. "Dobra jest, jakoś damy radę", pomyślała sobie bohaterka opowieści i radośnie podyrdała naprzód. Załadowała pełne (duże) wiadro węgla, kropnęła na sanki z dwiema paczkami brykietu (po dziesiec "cegiel" w kazdej paczce) i ciąąąąągnie!
Starałam się ciągnąć z wyczuciem, pomna różnych wypadków, a jednak... Sanki były śliskie i wiadro z zawartością wypier... się na środku podwórza. O, kurde, jak klęłam! A potem jeszcze raz.
Jakoś w końcu wszystko dotargałam do domu ładując na przemian to węgiel, to brykiet na "pojazd".
Rumieńce mam po tej podwórkowej gimastyce jak hoża dziewoja z Lipiec Reymontowskich hmm
W sumie śmieszna historia, uwielbiam śmieszne historie, ale jeszcze złość ze mnie paruje.
Uwierzcie, byłam wściekła.
No, to tera rozpalać trza.

8,440

U mnie śniegu praktycznie nie ma Piegusku, na razie big_smile no to miałaś poranna gimnastykę big_smile i darmowa pobudka dla sąsiadów wink wierze, ze się wkurzylas, też bym się wkurzyła big_smile

8,441

lody miętowe napisał/a:

No i teraz jeszcze bagienniczku śpią big_smile Ty pewnie skowronek? No ja chyba też, nocny Marek to ja nie jestem, godzina 23 i juz mi się oczy zamykają big_smile nie dla mnie nocne życie wink
Jak to mówią, w górach to niech se sypie, od tego są góry wink pieska sam wyprowadzasz? To na świat będziesz musiał wyjść big_smile

"Słowik to, a nie skowronek się zrywa
I śpiewem przeszył trwożne ucho twoje

big_smile
Kto zgadnie skąd ten cytat ? ktoś pamięta ?
w sumie to proste i znane

8,442 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-02-07 11:42:26)

https://www.xdpedia.com/obrazki/pamietajcie_kobiety_w_zlosci_nie_maja_i_15043.jpg

Piegusko Chyba każdy zna ten ból gdy sobie wstajesz rano w dobrym jeszcze humorku, na rannej energii planujesz zrobić tyle rzeczy...lallallalalala. i się ku**a nie da bo te kłody pod nogi i wiatr w oczy lol

8,443 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-02-07 11:44:13)

Ech... Lubię i cenię niezależność, ale cóż to był za luksus rok temu, gdy prawie nie wiedziałam, co to noszenie węgla, bo ochoczo wyręczał mnie Pepek. Sam, bez proszenia - ogromnie to doceniałam.
Muszę się rozejrzeć za jakimś wózkiem na kółkach. Obiecała mi bratowa swój stary po dzieciach, ale śnieg spadł i sanki jakoś dawały radę, więc sprawa się odwlekła.

Paslawku, w klasyce nie jestem mocno oczytana, więc strzelam na oślep: zalatuje mi Szekspirem.
Lecę sprawdzić.

8,444

paslawek napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

"Słowik to, a nie skowronek się zrywa
I śpiewem przeszył trwożne ucho twoje

big_smile
Kto zgadnie skąd ten cytat ? ktoś pamięta ?
w sumie to proste i znane

Cześć
To "Romeo i Julia"

8,445 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-02-07 11:45:27)

Adela - no proszę! smile
Jak się masz dzisiaj?

8,446

Cześć
Tak jest to R&J smile
Adelo jak dziś humor ?

8,447

"Romeo i Julia" - jedyna chyba lektura, obok "Cierpień młodego Wertera", której nie czytałem smile

Oj, Piegusko, to się nazywa poranna gimanstyka smile

8,448

Bez zmian raczej. Ale Twoja historia mnie obudziła, też tak kiedyś miałam, tyle że u mnie worek mi się przedarł od ciągnięcia po chodniku.

8,449 Ostatnio edytowany przez Syl (2021-02-07 11:54:15)

Pampocerek to spacer z pieskiem. U mnie będzie Pompocerek.

Śnieg jeszcze jest w moim mieście, minus 9 za oknem... Za to wczoraj w mieszkaniu przy dużym nasłonecznieniu było 29 na plusie i pomyślałam sobie wtedy, że już chcę wiosnę big_smile Wystarczy mi zimy na ten rok.

Lubicie się zadręczać, dziewczyny. Dzień bez rozmyślań o wspaniałym byłym jest chyba u Was dniem straconym. Można się posmucić, ale jak długo...

8,450

"Romeo i Julię" to przeczytałem z przyjemnością natomiast "Cierpienia młodego Wertera" były dla młodego Pawełka cierpieniem podczas lektury smile ogromnym

Posty [ 8,386 do 8,450 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 128 129 130 131 132 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024