zostawił mnie po raz...setny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po raz...setny

Strony Poprzednia 1 9 10 11

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 651 do 658 z 658 ]

651

Odp: zostawił mnie po raz...setny

Tak teraz myślę że chyba cierpienie jest nieodłącznie związane z nadzieją. Można się próbować siebie samego oszukiwać. Ale dopiero gdy utraci się wszelką nadzieję, na takim absolutnie fundamentalnym poziomie, nagle wszystko staje się znowu jasne i proste.

Podobnie jest z zapominaniem. Dręczymy się jakimiś wspomnieniami i dręczymy, prawda jest taka że nie chcemy przestać wspominać. Bo w momencie w którym przestaniemy to stracimy jakiekolwiek połączenie z tą miłością. Nasze wspomnienia to już teraz jedyny jej nośnik.

Czytając w tym wątku wszystkie rady odnoszę takie wrażenie że większość z nich to próby logicznego uporania się z emocją która powoduje cierpienie. Jestem naprawdę ciekaw czy to ma szansę powodzenia. Jestem też ciekaw Reco jak Twoje emocje będą się zmieniać, pod wpływem czego, jak prędko, czym będą zastąpione.

To jedno. Drugie to zwyczajnie Ci współczuję.

Zobacz podobne tematy :

652

Emocje zmieniają się z dnia na dzień. Dzisiejszy dzień był dobry. Spędziłam go z uśmiechem, nawet potanczylam przy garnkach z muzyką. Nie myślałam tak bardzo o nim.... Spędziłam miło czas. Domowe spa, pol dnia nad rzeką.
A teraz... Takie głupie przyzwyczajenie. Biorę telefon napisać coś do... I nie wysyłam. Kasuje.
Jutro nowy dzień..

653

Przecież był już zablokowany, usunięty a Ty dodatkowo 2 tygodnie temu zmieniłaś numer telefonu.
To jakim cudem pisać?

654

Napisałam, że przyzwyczajenie. Piszę, ale kasuje. Treść.. To co myślę czuję co chciałabym mu napisać na dobranoc jak kiedyś. Piszę kasuje pisze kasuje. Jakoś mi łatwiej gdy wywale to z siebie mimo, że nie wyślę

655

Hej. To ja.
Byłam na randce. I to była najgorsza rzecz jaką zrobiłam. Było miło do czasu kiedy chciał mnie pocałować. Wtedy się popłakałam, przeprosilam i sobie poszłam.
No faktycznie. Niejestem jeszcze gotowa na nowe...

656

Reco, daj sobie spokój z randkami. To jeszcze nie ten czas, poturbujesz psychicznie i siebie, i te druga osobę, a i tak nie znajdziesz w takich akcjach żadnego ukojenia.
Daj sobie czas i przede wszystkim zrób porządek sama ze sobą, czyli dokonaj przewartościowania pewnych rzeczy.
Musisz po prostu odrodzić się na nowo.
Powodzenia.

657

Chyba zdecydowanie za wcześnie na poznawanie nowych osób...

658

Martaw2 napisał/a:

Więcej tu nie będę pisać. Ja też chcę się otrząsnąć ale słabo czytacie. Admin możesz zamknąć wątek.
P. S. można tu wam napisać wszytsko a wy lykacie jak pelikany. Radziłbym adminom bardziej się postarać, bo każdy może pisać co mu się podoba...

Dziękuję za porady.

Z całą pewnością nie będziesz tu więcej pisać Reca36.
My również dziękujemy Ci za odwiedziny i mamy nadzieję, że bawiłaś się z nami równie dobrze, jak i my z Tobą.
Moderator IsaBella77

Posty [ 651 do 658 z 658 ]

Strony Poprzednia 1 9 10 11

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po raz...setny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024