Pierwszy seks po studiówce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy seks po studiówce

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

66

Odp: Pierwszy seks po studiówce
kwiatowa_Ola napisał/a:

A możesz rozwinąć myśl?

Sprawdź pocztę. Nie chcę robić autorce więcej spamu.

Zobacz podobne tematy :
VanessaElym napisał/a:

Co za upadek moralności. Dziewczyny przeważnie oddają się z miłości a tutaj mamy chyba seks dla sportu. Nie dosyć, że pierwszy raz z przypadkowym kolesiem to jeszcze z drugim dokładka. Idziesz na studia? Znajdź sobie sponsora, masz predyspozycje do pewnych usług.

Według lepiej oddać się z miłości a potem cierpień. Moim zdaniem dla niej lepiej wyjdzie jak przejdzie taką lekcję. Później nie trafi do księgi kochających za bardzo.

68 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2020-03-08 16:35:02)

VanessaElym napisał/a:

[Post edytowany z powodu naruszenia punktu 9k postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet.]
Zabawili się i po temacie.

Dla ciebie masturbacja jest grzechem więc współczucie religijnego pustactwa.

69

Socjallibertarianin napisał/a:
VanessaElym napisał/a:

[Post edytowany z powodu naruszenia punktu 9k postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet.]
Zabawili się i po temacie.

Dla ciebie masturbacja jest grzechem więc współczucie religijnego pustactwa.

Napisał użytkownik, który ma w swojej nazwie konta dwie sprzeczne ze sobą słowa wink

70

Po tym co do tej pory przeczytałam od was, wiem, że nie wszyscy w to uwierzą co napiszę za chwilę.
Coś mi się stało z komputerem i drugi kolega powiedział, że może mi pomóc. Teraz ta zdalna nauka, emaile, zadania, ćwiczenia. Nasi rodzice też mają problem, a jego rodzice to w ogóle zostali wysłani do pracy i nie ma ich w domu. Jego mama dzwoni do niego a moja mama do mnie 5 razy dziennie, a my jesteśmy dorośli, skończylismy już 18 lat. Mimo że nie mieszkamy od siebie tak daleko, to jednak pieszo trzeba by iśc prawie 2 godziny, autobusy mają limity, a tak prosić się kogoś aby podrzucił to niezręcznie, więc zamieszkałam u niego na tych kilka dni, teraz wróciłam do domu. Podczas naszego wspólnego zamieszkiwania pomagałam mu zrobić coś zjeść, bo on to tylko kanapki potrafi i po pizze zadzwonić. Mama chciała mi dać jakieś zupy, jakieś dania, ale powiedziałam że nie chcę.

kwiatowa_Ola napisał/a:

Być może zdecydowałaś, że chcesz właśnie tu i teraz a atmosfera temu sprzyjała. Twoim przyjaciółkom też się zdarza, czy raczej potrzebują więcej czasu?

Tak, atmosfera sprzyjała. Jedna z przyjaciółek zrobiła to ze swoim chłopakiem u niego w domu w któryś tam weekend pod nieobecnośc rodziców oczywiście. Inna też w podobnych okolicznościach. Pozostałe koleżanki, z którymi się bardziej przyjaźnię jeszcze tego nie robiły

71

Generalnie rzecz ujmując, to bardzo smutny wątek. Oprócz typowych sugestii w szczególności  niektórych panów, najlepiej i najbardziej życiowo oceniła sprawę Olinka i Vanessa Elym. Oczywiście upadek moralności, naiwność i bagatelizowanie problemu. W sumie jakaś katastrofalna pustka i pomyśleć, że osoba taka będzie oczekiwać w przyszłym związku małżeńskim czy jakimkolwiek innym: miłości, stałości i wierności. Kompletna katastrofa to jakaś jest....

72 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-04-04 11:34:28)

Post usunięty z powodu naruszenia punktu 12 postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet (post bez merytorycznej treści).

73

A ja nie kupuję tej historii. Takie coś może się zdarzyć dziewczynie z jakimś doświadczeniem seksualnym, ale nie dziewicy i do tego na trzeźwo. Dla dziewicy sama utrata dziewictwa, sam stosunek seksualny i weźmy tu nawet skrajny przypadek, że nie było ani krwi, ani bólu, jest tak wielkim przeżyciem, tak wielkim strachem przed ciążą, a tu autorka od razu poszła z drugim. I jeszcze na trzeźwo. No nie wierzę w prawdziwość tej historii.

74

Teufel napisał/a:

A ja nie kupuję tej historii. Takie coś może się zdarzyć dziewczynie z jakimś doświadczeniem seksualnym, ale nie dziewicy i do tego na trzeźwo. Dla dziewicy sama utrata dziewictwa, sam stosunek seksualny i weźmy tu nawet skrajny przypadek, że nie było ani krwi, ani bólu, jest tak wielkim przeżyciem, tak wielkim strachem przed ciążą, a tu autorka od razu poszła z drugim. I jeszcze na trzeźwo. No nie wierzę w prawdziwość tej historii.

Różnie to bywa.

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy seks po studiówce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024