Ma dziewczynę a dzwoni do mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 141 ]

66

Odp: Ma dziewczynę a dzwoni do mnie
santapietruszka napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Wreszcie ktoś nam współczuje . Szarpiemy się już parę lat .

Z Twojego opisu nie wynika, żeby ten facet się jakoś szczególnie szarpał big_smile

To przeczytaj dokładnie jeszcze raz.

Zobacz podobne tematy :

67

SonyXperia napisał/a:
Kate888 napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:

To pamiętaj.
Ale nie udawaj, że po pierwsze - tego kontaktu nie chcesz, a po drugie - że jesteś oburzona jego zachowaniem i że takie postępowanie potępiasz.

Odpowiadam - jestem oburzona jego zachowaniem[...]

Przestań już udawać big_smile

Umiesz czytac ze zrozumieniem ?

68

Kate888 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Odpowiadam - jestem oburzona jego zachowaniem[...]

Tak. Oburzenie zachowaniem wyklucza jego akceptację. I tu mi nie gra. Furtka mimo oburzenia jest otwarta... A wiec pytam, czy to oby na pewno to oburzenie, o które Ci chodzi.

69 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-23 20:28:31)

Kate888 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Z Twojego opisu nie wynika, żeby ten facet się jakoś szczególnie szarpał big_smile

Nie muszę. On się nie szarpie, nie dasz mu seksu, to zaraz znowu nie będzie pisał big_smile Znajdzie sobie kogoś innego big_smile

Jakby tego chciał to bylibyście w związku już dawno, jeszcze zanim poznał tą dziewczynę, z którą teraz jest.

Swoją drogą, pisałaś już tu na forum o nim chyba. Nie był po drodze żonaty?

70

Kate888 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Obydwoje macie stalowe nerwy - czad. smile
No i te dwa światy ehhhh.

Jak był w zeszłym tygodniu , powiedział , że tu i tu by chciał , że mu szkoda jej zostawic i ze mną też chciałby mieć kontakt ,pomyślałam - a może jednak , waha się . A tu nagle wypalil jak z procy - po kilku dniach - o wspaniałym związku pełnym prawdy i zaufania i o tworzeniu rodziny . No ja nie mogę ....

Kate czeka Ciebie jeszcze tekst od niego o tym że kocha was obydwie i jest zagubiony itp itd.
Naprawdę poblokuj gości wszędzie gdzie się da i nie czekaj na jego decyzje bo to pacan pretensjonalny i mało oryginalny w dodatku moim zdaniem.

71 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 20:35:30)

Kate888 napisał/a:

Nie muszę. On się nie szarpie, nie dasz mu seksu, to zaraz znowu nie będzie pisał big_smile Znajdzie sobie kogoś innego big_smile

Jakby tego chciał to bylibyście w związku już dawno, jeszcze zanim poznał tą dziewczynę, z którą teraz jest.

Nie był żonaty . Ja mu nie daję seksu a on pisze...od grudnia.

72

Kate888 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Ale dopiero teraz mu nie dałaś, jak się spotkaliście. Daj znać, czy pisze dalej...

73

SonyXperia napisał/a:
Kate888 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak. Oburzenie zachowaniem wyklucza jego akceptację. I tu mi nie gra. Furtka mimo oburzenia jest otwarta... A wiec pytam, czy to oby na pewno to oburzenie, o które Ci chodzi.

Ale ja nie akceptuję jego zachowania . I furtka do seksu juz dawno jest zamknięta.

74

Kate888 napisał/a:

Ale dopiero teraz mu nie dałaś, jak się spotkaliście. Daj znać, czy pisze dalej...

Od grudnia mu nie dałam , dzwoni od grudnia (święta )

75

Kate888 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Od grudnia mu nie dałam , dzwoni od grudnia (święta )

Głupa rżniesz, a nie odpowiadasz. A po Waszym ostatnim spotkaniu wczoraj czy przedwczoraj to już zadzwonił?

76

Kate888 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Ale ja nie akceptuję jego zachowania . I furtka do seksu juz dawno jest zamknięta.

Ale akceptowałaś, i dlatego teraz Twoja postawa niczego nie zmienia.

77

Kate888 napisał/a:

Odpowiadam - jestem oburzona jego zachowaniem , dlatego nie dałam sie namówić od grudnia na seks pomimo tego , że bardzo go lubię a nawet bardzo bardzo lubię.
Po drugie- chciałabym kontaktu , ale ....jak wyżej , nie w obecnej sytuacji . I na tym polega problem - chcialabym a nie mogę , podobnie jak on ( tak mi powiedział - bardzo bym chciał , ale nie mogę ) .Kiedy jednak do mnie przyjechał chciał ulec , ale ja do tego nie dopuściłam . Teraz rozumiesz ?

Nope, nijak nie rozumiem.
Albo chcesz kontaktu. Albo nie chcesz kontaktu.
To bym zrozumiała.
Ale że jednocześnie chcesz i nie chcesz, tego nie rozumiem.

Widzę w tym sporą niekonsekwencję, albo nawet zakłamanie.
Bo jeśli gorszy Cię jego zachowanie, i oburza, i uważasz, że jest godne potępienia, skandaliczne i wstrętne - to dla mnie jest jednoznaczne z rezygnacją z kontaktu.
No bo kto chciałby mieć cokolwiek wspólnego z takim obrzydliwcem ?

A skoro kontaktu pragniesz, to całe to najeżdżanie na niego, jest zwyczajnym fałszem i obłudą.

78 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 21:25:15)

Chcę kontaktu koleżeńskiego , oprócz tego , że łączył nas seks lubilismy się . Skoro on jest w związku , wykluczamy seks .

79

SonyXperia napisał/a:
Kate888 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale akceptowałaś, i dlatego teraz Twoja postawa niczego nie zmienia.

Ale co akceptowałam ? Nie uprawialiśmy seksu odkąd jest z tą dziewczyną . Wcześniej nie miał nikogo na stałe ani ja nie miałam , więc była inna sytuacja.

80

O kurcze zero postępu.

Autorko czego Ty oczekujesz?

81

terazszczesliwa napisał/a:

O kurcze zero postępu.

Autorko czego Ty oczekujesz?

Wsparcia i zrozumienia , spojrzenia z boku .

A postęp jest - pewne rzeczy do mnie dotarły .

82

A może on jest seksoholikiem i potrzebuje dodatkowych podniet . Jest w związku , ale to mu nie wystarcza .

83

Kate888 napisał/a:

A może on jest seksoholikiem i potrzebuje dodatkowych podniet . Jest w związku , ale to mu nie wystarcza .

Ale jakie to ma znaczenie ??
A może on jest Elvisem Presleyem ?

Nie jest w stanie Ci dać tego, czego chcesz, więc albo przyjmujesz to co jest, albo sayonara i nie ma co dzielić włosa na czworo.

Chyba, że chodzi o trollowanie, i o wywoływanie dodatkowej sensacji w momencie, w którym dyskusja w wątku cichnie.

84

IsaBella77 napisał/a:

Chyba, że chodzi o trollowanie, i o wywoływanie dodatkowej sensacji w momencie, w którym dyskusja w wątku cichnie.

Napisałam to ze sto lat temu.

85

IsaBella77 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Ale jakie to ma znaczenie ??
A może on jest Elvisem Presleyem ?

Nie jest w stanie Ci dać tego, czego chcesz, więc albo przyjmujesz to co jest, albo sayonara i nie ma co dzielić włosa na czworo.

O czym ty piszesz kobieto , jakie trollowanie !
Akurat , strasznie mi zależy na tym , żeby podsycać dyskusję .

86

Dziękuję wszystkim za komentarze , chyba faktycznie temat się wyczerpał . Przeczytam sobie jeszcze raz od początku i poskładam do kupy.

87

Kate888 napisał/a:

Piszę o tym, co widzę i czytam.
Za każdym razem, kiedy nie da się w temacie tego facecika powiedzieć nic więcej, to Ty wpadasz z jakąś nową rewelacją.
Litości, seksoholizm nie jest usprawiedliwieniem podłości.
Równie dobrze mogłabyś napisać, że może on ma hemoroidy i dlatego ma chęć zdradzać swoją dziewczynę.

88

Jak dla mnie to głupia jesteś, że bierzesz pod uwagę związek z nim.
A ten Twój opór jest dla mnie wątpliwy moralnie.

89

Marnujesz swój cenny czas na tego psychopatę. Przeczytaj książkę " Moje dwie głowy, a otworzą ci się oczy, albo na youtoobie jest filmik kobitki, która wyjaśnia kim sa tacy faceci:  " Jak Zdemaskować Manipulatora i Chronić Się Przed Toksycznymi Ludźmi " , niestety nie mogę wstawić linka, ale podałam tytuł filmu, na pewno znajdziesz.

90

Oliwia321 napisał/a:

Marnujesz swój cenny czas na tego psychopatę. Przeczytaj książkę " Moje dwie głowy, a otworzą ci się oczy, albo na youtoobie jest filmik kobitki, która wyjaśnia kim sa tacy faceci:  " Jak Zdemaskować Manipulatora i Chronić Się Przed Toksycznymi Ludźmi " , niestety nie mogę wstawić linka, ale podałam tytuł filmu, na pewno znajdziesz.

Na psychopatę ? Nie za ostro ?
On jest dwa lata w związku z tą dziewczyną . Gdyby był psychopatą chyba nie byłaby z nim.
To , że nie chce być ze mną a ja się wkręciłam to nie znaczy , że jest psychopatą.

91

Olej kolesia bo chyba ma swój ogródek zagracony ze Ci głowę zawraca . Ciągnie dwie srogi za ogon a ty jesteś tylko od przyjemności których w związku mu brakuje .

92

tomilee napisał/a:

Jak dla mnie to głupia jesteś, że bierzesz pod uwagę związek z nim.
A ten Twój opór jest dla mnie wątpliwy moralnie.

Wątpliwy moralnie ? A to dlaczego ?

93

IsaBella77 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Piszę o tym, co widzę i czytam.
Za każdym razem, kiedy nie da się w temacie tego facecika powiedzieć nic więcej, to Ty wpadasz z jakąś nową rewelacją.
Litości, seksoholizm nie jest usprawiedliwieniem podłości.
Równie dobrze mogłabyś napisać, że może on ma hemoroidy i dlatego ma chęć zdradzać swoją dziewczynę.

No hemoroidy nie mają z tym żadnego związku na pewno . Seksoholizm owszem . Bo jak czytałam w wątku tu na forum ,  jego zachowanie może mieć z tym wiele wspólnego. Facet jest w związku ( może nawet szczęśliwym , jak twierdzi ) a potrzebuje dodatkowych podniet - kamerek , onanizmu itd.itd. potem napięcie spada, kiedy je wyładuje i daje nura , bo osiągnął, co chciał. Za jakiś czas znowu zaczyna być na głodzie i kontaktuje się , po czym znowu wraca do partnerki i jest wszystko okey .

94

Nawet jeżeli jest seksoholikiem to nie jest to dobra wiadomość dla Ciebie Kate .
Seksoholizm nie jest czymś "bezpieczniejszym"  i fajniejszym od narkomani ,alkoholizmu czy innego uzależnienia konsekwencje bywają równie straszne a utrzymywanie bliskich związków z taką osobą może być bardzo destrukcyjne i prowadzić do współuzależnienia.Nie wyleczysz go z tego jeżeli ma ten problem .Jak zaczniesz go uzdrawiać to znaczy że Ty sama masz jakieś problemy ze Sobą napewno nie rozwiążesz ich utrzymując kontakty z nim wręcz przeciwnie problemy Twoje się mogą zaostrzyć i pogłębić w różnych sferach.

95

PASŁAWEK

Wiem , czym jest seksoholizm . Obawiam się , że w przypadku tego faceta może o to chodzić.

A z drugiej strony dodam jeszcze- jak mozna twierdzić , że żyje się w związku opartym na szczerości , kiedy dzwoni się do byłej kochanki ( czyli do mnie ) od grudnia i wspomina się erotyczne chwile . To nie musi być seks, już sam kontakt tego typu i zatajanie tego przed dziewczyną jest oszustwem w pewnym sensie.

96

Kate888 napisał/a:

PASŁAWEK

Wiem , czym jest seksoholizm . Obawiam się , że w przypadku tego faceta może o to chodzić.

A z drugiej strony dodam jeszcze- jak mozna twierdzić , że żyje się w związku opartym na szczerości , kiedy dzwoni się do byłej kochanki ( czyli do mnie ) od grudnia i wspomina się erotyczne chwile . To nie musi być seks, już sam kontakt tego typu i zatajanie tego przed dziewczyną jest oszustwem w pewnym sensie.

Po co to ciągniesz skoro On i tak z nią zostanie . Martwisz się o niego kiedy on ma Cię w tyłku .

97 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-24 18:19:41)

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

PASŁAWEK

Po co to ciągniesz skoro On i tak z nią zostanie . Martwisz się o niego kiedy on ma Cię w tyłku .

Po pierwsze - niczego nie ciągnę , po drugie - skąd masz tą pewność, że z nia zostanie. Nie martwię się o niego , chcę tylko zrozumieć takie zachowanie.

98

Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

PASŁAWEK

Po pierwsze - niczego nie ciągnę , po drugie - skąd masz tą pewność, że z nia zostanie. Nie martwię się o niego , chcę tylko zrozumieć takie zachowanie.

Moja Droga jak miał by ja w tyłku to teraz by z Tobą siedział a nie Ty tutaj z nami . Sama pisałaś ze od Niej nie odejdzie to czyli wszystko jasne .

99

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:

Moja Droga jak miał by ja w tyłku to teraz by z Tobą siedział a nie Ty tutaj z nami . Sama pisałaś ze od Niej nie odejdzie to czyli wszystko jasne .

Ja napisalam , że od niej nie odejdzie ? No raczej słabe perspektywy są dla tego związku jak facet po 1,5 roku nawiązuje kontakt z byłą.

100

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:

Chyba gdzieś to wyczytałem ze od niej nie odejdzie ale może się mylę . No słabe tylko co wciąż z nią robi ?

Ja napisalam , że od niej nie odejdzie ? No raczej słabe perspektywy są dla tego związku jak facet po 1,5 roku nawiązuje kontakt z byłą.

To czemu wciąż z nią jest ?

101

Szary80 napisał/a:
Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Nie wiem , dla wygody , dla stabilizacji , bo ma dobry charakter ( ja mam paskudny ) , dobra dziewczyna ( tak powiedział ) . Na pewno jest tam mało ekscytacji i tzw. ognia. Wiesz, są kobiety na żony i na kochanki.

102

Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:

Nie wiem , dla wygody , dla stabilizacji , bo ma dobry charakter ( ja mam paskudny ) , dobra dziewczyna ( tak powiedział ) . Na pewno jest tam mało ekscytacji i tzw. ognia. Wiesz, są kobiety na żony i na kochanki.

A Ty kim chcesz być w tej układance ?

103 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-24 18:56:27)

cd , do Szarego

Ze mną ma fajny seks i fajne wspomnienia. Tyle , że ja nie potrafię zaakceptować innej kobiety , przeszkadza mi to - taka jestem.

Najbardziej odpowiadała mi taka sytuacja, kiedy on nie mial stalej partnerki i spotykaliśmy sie regularnie , pisał codziennie sms , dużo rozmawialismy , żartowaliśmy , było fajnie .

104

Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

Ze mną ma fajny seks i fajne wspomnienia. Tyle , że ja nie potrafię zaakceptować innej kobiety , przeszkadza mi to - taka jestem.

Romans to zło i będzie tak ze zostaniesz sama wink

105

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

Jestem singielką od dawna , jak mam być z kimś na siłę , to wolę być sama . Ja nie mówie o romansie , wykluczam spotykanie się z zajętym ( żonatym facetem

106

Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

Najbardziej odpowiadała mi taka sytuacja, kiedy on nie mial stalej partnerki i spotykaliśmy sie regularnie , pisał codziennie sms , dużo rozmawialismy , żartowaliśmy , było fajnie .

Może czas na jakieś ultimatum z Twojej strony co do waszej przyszłości bo jak narazie to jesteś tylko odskocznia .

107

Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

Jestem singielką od dawna , jak mam być z kimś na siłę , to wolę być sama . Ja nie mówie o romansie , wykluczam spotykanie się z zajętym ( żonatym facetem

No ale On przecież jest zajęty.

108

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:

No ale On przecież jest zajęty.

Ale ja się z nim nie spotykam !  Chyba że tylko po to , żeby pogadać. Powiedzialam mu , że przeszkadza mi obecność innej kobiety a co on z tym zrobi to już jego sprawa.

109

A może on chce wrócić i bada grunt ? Wypytywał się o moje sprawy prywatne.

110

Ale do czego wrócić, jak Wy nie byliście w związku?

111

Ale do czego wrócić, jak Wy nie byliście w związku?

Do mnie i do relacji , jakie nas łączyły .

112

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

Może czas na jakieś ultimatum z Twojej strony co do waszej przyszłości bo jak narazie to jesteś tylko odskocznia .

No właśnie postawilam mu ultimatum w pewnym sensie - dopóki jest w związku nasze relacje intymne nie są mozliwe . Wtedy powiedział,że trochę mu szkoda jej zostawić , bo nie jest zle , może być ........

113

Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

cd , do Szarego

No właśnie postawilam mu ultimatum w pewnym sensie - dopóki jest w związku nasze relacje intymne nie są mozliwe . Wtedy powiedział,że trochę mu szkoda jej zostawić , bo nie jest zle , może być ........

No to masz odpowiedz

114

Kate888 napisał/a:

A może on chce wrócić i bada grunt ? Wypytywał się o moje sprawy prywatne.

Za wszelką cenę chcesz złapać się choćby najmniejszej iskierki nadziei na to, że stworzysz z nim związek.
Rozumiem to, i wiem że własnie na to liczysz w głębi duszy.
Ale wyznacznikiem woli i szczerości człowieka, są jego czyny. Nie słowa.
Wyłącz fonię i patrz na jego zachowanie.
Możesz być pewna, że jeśli jakikolwiek mężczyzna zechce być z jakąś kobietą, to stanie na głowie, a będzie potrafił jej to pokazać.

Jeśli on ma więcej niż 16 lat, to wypytywanie o Twoje prywatne sprawy NIE oznacza chęci wejścia z Tobą w związek.
O ile jest dorosły, i chce być z Tobą, to przyjdzie do Ciebie i powie, że chce być z Tobą.
A nie, że jego dziewczyna jest w sumie fajna i niezła i że nie chce się z nią rozstawać.

115

Niczego się nie czepiam jak iskierki nadziei , nie jestem również wyrocznią i nie jestem w stanie tak jak ty przewiedzieć wszystkiego - jeżeli to , jeżeli tamto...

Bardzo dobrze czuję się przy nim , nie potrafie tego zrozumieć ani wyjaśnic ,ale z nikim tak się nie czuję jak z nim.

116

Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:

No to masz odpowiedz

Ale jaką odpowiedz , nie powiedział , że ją bardzo kocha i żyć bez niej nie może , tylko , że trochę mu szkoda , bo pewnie ma stabilizację a ze mną byłoby wieksze wariactwo . Tu chyba bardziekochanki.j chodzi o naszą róznicę charakterów ( moją i jej ) . Ale powtórzę , nie wróżę dobrze temu związkowi , jeśli faceta ciągnie po 1,5 roku do byłej kochanki.

117

Kate888 napisał/a:
Szary80 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

No to masz odpowiedz

Ale jaką odpowiedz , nie powiedział , że ją bardzo kocha i żyć bez niej nie może , tylko , że trochę mu szkoda , bo pewnie ma stabilizację a ze mną byłoby wieksze wariactwo . Tu chyba bardziekochanki.j chodzi o naszą róznicę charakterów ( moją i jej ) . Ale powtórzę , nie wróżę dobrze temu związkowi , jeśli faceta ciągnie po 1,5 roku do byłej kochanki.

Ciag dalszy schlebiania sobie. Jego nie ciagnie do bylej kochanki. Jego ciagnie do jakiejs kochanki. Ciebie akurat zna, wie jaki sex mieliscie no i ze Ty z tych niewymagajacych, nie bedziesz mu glindzic o zwiazku i mieszkaniu razem. Zapewniam Cie jednak ze wkoncu poszuka takiej ktora mu da.
A co do wrozby dla tego zwiazku to rozleciec sie moze tylko wtedy jesli ona sie dowie i go pogoni. Jesli to nie nastapi to gwarantuje Ci ze on z tego nie zrezygnuje. Tam dom obiadek i stabilizacja (moze nawet dzieci w przyszlosci) a na boku doopy.

118 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-24 22:10:32)

A niech mu gotuje te obiady , super .Dobry material na zone !

Nie do jakiejs kochanki, tylko do mnie

119 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-24 22:12:38)

Kate888 napisał/a:

Albo i do ze 3 innych jeszcze, bo Ty mu nie dałaś tongue Skąd wiesz, gdzie potem poszedł? tongue

120

Kate888 napisał/a:

Albo i do ze 3 innych jeszcze, bo Ty mu nie dałaś tongue Skąd wiesz, gdzie potem poszedł? tongue

Nie wiem, może do burdelu, to juz nie moj problem tylko jego zwiazku I jego dziewczyny.
Tylko dlaczego ciagle do mnie dzwoni , skoro mu nie daję?

121

Kate888 napisał/a:

A zadzwonił po tym ostatnim waszym spotkaniu? Bo pytałam wcześniej, a nie odpowiedziałaś...

122

Kate888 napisał/a:

Może jest tym z wytrwałych?
Może się tak szybko nie zraża niepowodzeniami?
Może uważa, że to i tak kwestia czasu?
Kij go tam wie...

123 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-24 23:18:56)

Myślę, że tu wszystko zweryfikuje czas.
Zobaczymy.
Tylko muszę być konsekwentna
Na pewno wiele komentarzy tutaj jest trafnych.
Nie ze wszystkimi się zgadzam, ale na pewno trochę przejrzałam na oczy.

124

Kate888 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Nie wiem, może do burdelu, to juz nie moj problem tylko jego zwiazku I jego dziewczyny.

Bo nie  jest glupi. Widzi badz wie nawet od Ciebie samej ze Ci na nim zalezy. Zauroczona laske  latwiej zaciagnac do wyra. Ty sie niby opierasz ale na spotkania sie godzisz wiec zawsze jest szansa ze sie wkoncu przelamiesz na sex Na to liczy Twoj kochas. Jesli myslisz ze chodzi o cos wiecej baa moze o uczucia to serio jestes naiwna.

125

Kate, naprawdę kręci Cię facet, dla którego nie jesteś priorytetem?

126

Cyngli napisał/a:

No oczywiście , że priorytetem jest dziewczyna , z którą mieszka i jest w związku . Mnie nigdy niczego nie deklarował poza byciem w koleżeństwie z tzw. pakietem . A że zgadzałam się na ten pakiet to juz inna sprawa. Wśród jego znajomych byc może jestem kimś istotnym ,ale dziewczyna to oczywiste, że jest dla niego najważniejsza. To jest inny charakter ''znajomości''.

127

Kate888 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

No oczywiście , że priorytetem jest dziewczyna , z którą mieszka i jest w związku . Mnie nigdy niczego nie deklarował poza byciem w koleżeństwie z tzw. pakietem . A że zgadzałam się na ten pakiet to juz inna sprawa. Wśród jego znajomych byc może jestem kimś istotnym ,ale dziewczyna to oczywiste, że jest dla niego najważniejsza. To jest inny charakter ''znajomości''.

Ale naprawdę Cię to kręci?
Nie chciałabyś być dla kogoś całym światem?
Przecież temu facetowi nie można ufać... nawet jeśli zostawi tamtą dla Ciebie, to żadna pewność, że wobec Ciebie będzie uczciwy...

128

Kate888 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Istotnym czyli ? Do smarowania i przyjemności . Tylko i wyłącznie . Szkoda mi Ciebie bo idziesz w ślepa uliczkę .

129

Minął weekend. Temat został założony we czwartek. I od tamtej pory nie dzwonił. Nie dzwonił ani w cudowny piątek, ani w sobotę, ani w niedzielę. On siedział ze swoją cudowną, wymarzoną dziewczyną, a Ty z nami na forum.
Szykuj się na kolejne weekendy jesli tak kocha tą swoją wybrankę.

130 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-25 18:01:11)

Marata napisał/a:

Minął weekend. Temat został założony we czwartek. I od tamtej pory nie dzwonił. Nie dzwonił ani w cudowny piątek, ani w sobotę, ani w niedzielę. On siedział ze swoją cudowną, wymarzoną dziewczyną, a Ty z nami na forum.
Szykuj się na kolejne weekendy jesli tak kocha tą swoją wybrankę.

Chwila , chwila w weekend nie dzwonił , bo wyjechał w sprawach słuzbowych za granicę , mówił mi o tym . Powiedział , że zadzwoni jak wróci , jest dopiero poniedziałek . Poza tym nie twierdzę , że jest we mnie bardzo zakochany i
bez przesady z tą cudowną , wymarzoną dziewczyną , bo chyba tak jednak nie jest.

Posty [ 66 do 130 z 141 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024