Ma dziewczynę a dzwoni do mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 141 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-21 01:21:22)

Temat: Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Cześć , proszę o radę  w  sprawie , o której poniżej . Ja już nie mam siły na tego faceta.

Znamy się dość długo . Nigdy nie bylismy w związku , nie rozmawialiśmy o tym. Spotykalismy się od czasu do czasu . Były rozmowy , seks , telefony , sympatyczne spotkania.

Pewnego razu przysłał mi wiadomość , że ma dziewczynę , z którą mieszka i którą kocha i że w związku z tym nie będziemy więcej się spotykać.
Zaczełam pisać do niego i proponować relacje koleżeńskie. On nie chciał , odpisywał, żebym mu dała spokój.

Po 1,5 roku mieszkania z tą dziewczyną , sam zaczął do mnie dzwonić , a wlaściwie wydzwaniać , dość regularnie . Chciał przyjechać i uprawiać ze mną seks , zaczął wspominać  nasze spotkania , mówił ,że były to bardzo przyjemne chwile .
Odpowiedziałam mu , że dopóki ma dziewczynę , nasze relacje intymne są wykluczone. Nie ustępował . Wreszcie zgodziłam się , żeby przyjechał pod warunkiem , że będzie to rozmowa tylko.

Przyjechał , dążył do bliskości ze mną , odmówiłam . Powiedział , że szkoda mu zostawić dziewczynę  , jednocześnie tęskni za mną , za bliskością ze mną .
Nie rozumiem tego , bo skoro jest tak bardzo szczęśliwy w związku , to po co zawraca mi głowę.
Ja też za nim tęsknię , ale są pewne granice . A może nie jest jednak szczęśliwy i chce odejść od niej i bada grunt ?
Powiedział , że wiele ryzykuje przyjeżdżając do mnie .

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Marata (2019-03-21 07:27:19)

Odp: Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Kate, nie pakuj się w taką relację. Będziesz w niej tylko sekspogotowiem dla jakiegoś cwaniaczka. A gdzie randki, wyjścia do kina i wspólnie spędzane chwile? To nie będzie dla Ciebie. Bo Ty będziesz tylko od zaspokajania kolesia. Absolutnie nic więcej.

Wszystko to, co jest związane z byciem z partnerem ominie Cię. On o tą swoją super dziewczynę będzie dbał, będzie ją rozpieszczał i kochał, a na boku będzie Kate - zawsze gotowa do bzyknięcia, o którą nie trzeba się starać, dla której jest tylko kilka słów o tym, jaka to jest wspaniała i nic poza tym.

A do tego to jest leszcz niedorozwinięty umysłowo. Przyjechał do kochanki i opowiada jej, jaką wspaniałą ma dziewczynę. Na pewno super się tego słucha.
Ja bym ucięła z nim kontakt. Szkoda czasu na takich wykorzystywaczy.

3

Wygląda na to, że w stałej relacji Twojego kolegi albo przyszła nuda i rutyna, od której on szuka odskoczni, albo jest jakiś kryzys i on potrzebuje coś sobie udowodnić.

Generalnie, podzielam opinię Maraty, że nie warto ładować się w takie historie, bo to będzie dla Ciebie tylko źródłem cierpienia.

4

Jest to dość świeży związek , bo mieszkają ze sobą od 1,8 mies. i rutyna ? Poza tym ona chyba często wyjeżdża, bo on dzwonił do mnie nawet w Wigilię , w drugi dzień świąt , w nocy itd. Dzwoni do mnie regularnie od Wigilii . Co to za związek , że dziewczyna zostawia chłopaka samego w święta. Ona kontroluje jego telefon , odpisywała do mnie w jego imieniu. Odkryłam to , powiedziałam mu , a on nadal z nią jest ? Najpierw mówi , że go przygarnęła jak nie miał się gdzie podziać a potem o wspaniałym związku. No chyba na podstawie tego , co już tutaj krótko napisałam można stwierdzić , że nie jest to wspaniały związek.

5

Kate888 napisał/a:

Jest to dość świeży związek , bo mieszkają ze sobą od 1,8 mies. i rutyna ? Poza tym ona chyba często wyjeżdża, bo on dzwonił do mnie nawet w Wigilię , w drugi dzień świąt , w nocy itd. Dzwoni do mnie regularnie od Wigilii . Co to za związek , że dziewczyna zostawia chłopaka samego w święta. Ona kontroluje jego telefon , odpisywała do mnie w jego imieniu. Odkryłam to , powiedziałam mu , a on nadal z nią jest ? Najpierw mówi , że go przygarnęła jak nie miał się gdzie podziać a potem o wspaniałym związku. No chyba na podstawie tego , co już tutaj krótko napisałam można stwierdzić , że nie jest to wspaniały związek.

Oczywiście zrobisz co zechcesz . Rozkminianie co to za związek to tak naprawdę nie Twoja sprawa całej prawdy i tak nie znasz ,tylko do czego Ci potrzebne te rozkminy chcesz być odskocznią dla kolesia "uzupełnieniem" tzw boczniarą trzymaną w rezerwie - szukasz samousprawiedliwienia powodów i argumentów za aby być w takim układzie?Poczytaj wątki na forum z podobnymi historiami mnóstwo tam cierpienia takich dziewczyn używanych na boku.Sam sobie wybrał partnerkę nie masz obowiązku go rozumieć jego wybór nawet jeśli mu tak źle nie musisz go pocieszać i rozumieć chyba że potrafisz się nie angażować i tylko seks Ciebie z nim kręci.
Szanuj się dziewczyno popędź go na cztery wiatry nie daj się wykorzystać.

6

No właśnie nie !  Ja , niestety bardzo się zaangażowałam , nie interesuje mnie seks wyłącznie. Jestem tak zbudowana w głowie, że nie potrafię tolerować takiego ukladu. A on o tym wie  i to chyba wykorzystuje . A już szczytem wszystkiego było to , jak po spotkaniu ze mną , po kilku dniach - zaczął opowiadać do ''ludzi'', że jest wspaniałym związku , że nic mu nie zagrozi , że wszystko sobie mówią ( ciekawe ....)  . Myślałam , że padnę .
Najpierw sam prosił mnie , żebym do niego nie dzwoniła a teraz sam do mnie wydzwania , nie odbierałam to zaczął dzwonić z zastrzeżonego . Wydzwaniał do mnie o 1.00 w nocy , o 23.00 , itd. Mówił , że wiele rzeczy mu się we mnie podoba , że był bardzo fajny seks , że chciał mnie zobaczyć a tamtej szkoda mu zostawić .

7 Ostatnio edytowany przez Marata (2019-03-21 11:59:02)

Kate888 napisał/a:

No właśnie nie !  Ja , niestety bardzo się zaangażowałam , nie interesuje mnie seks wyłącznie. Jestem tak zbudowana w głowie, że nie potrafię tolerować takiego ukladu. A on o tym wie  i to chyba wykorzystuje . A już szczytem wszystkiego było to , jak po spotkaniu ze mną , po kilku dniach - zaczął opowiadać do ''ludzi'', że jest wspaniałym związku , że nic mu nie zagrozi , że wszystko sobie mówią ( ciekawe ....)  . Myślałam , że padnę .
Najpierw sam prosił mnie , żebym do niego nie dzwoniła a teraz sam do mnie wydzwania , nie odbierałam to zaczął dzwonić z zastrzeżonego . Wydzwaniał do mnie o 1.00 w nocy , o 23.00 , itd. Mówił , że wiele rzeczy mu się we mnie podoba , że był bardzo fajny seks , że chciał mnie zobaczyć a tamtej szkoda mu zostawić .

Interesuje go tylko seks z Tobą i lojalnie Cię uprzedził, że to tamta będzie jego dziewczyną a Ty... no cóż. To o niej uprzedza swoich znajomych, że jest jego przyszłością, a Ty... no cóż. To z nią mieszka i wije sobie gniazdko, a Ty... no cóż.

Dzwoni do Ciebie, gdy potrzebuje seksu i żeby utrzymać Cię na krótkiej smyczy Twojego uczucia do niego.

Chyba lepiej zastawić go, przeboleć, za pół roku poskładasz się do kupy i będziesz normalnie funkcjonować, niż ciągle czekać i żebrać o okruchy uczuć z jego strony, żebyś mogła karmić swoje fałszywe nadzieje i czekać na co? Bo on jej nie zostawi, będzie z nią tworzył dom, z nią miał dzieci i to ona będzie głównym beneficjentem jego atencji. Ty masz czekać aż zechce Cię użyć zamiast gumowej lali i patrzeć, jaki to on jest szczęśliwy z Tamtą.

Do Ciebie należy decyzja.

8

Uprzedził mnie , że tamta będzie jego dziewczyną ? Kiedy ? Napisal mi rok temu , że mieszka z kobietą a pozniej po roku zaczął do mnie wydzwaniać i mówił , że ona go przygarnęła jak nie ma gdzie mieszkać i że szkoda mu jej zostawic jednocześnie regularnie dzwoni do mnie i mówi , że nawet jak rozmawia ze mną przez telefon to mu.....staje.
Jak przyjechał do mnie to faktycznie ........już od samego progu , nawet go nie dotknelam. Tak się zachowuje facet w szczęśliwym związku , zakochany ?

9

Kate888 napisał/a:

Pewnego razu przysłał mi wiadomość , że ma dziewczynę , z którą mieszka i którą kocha i że w związku z tym nie będziemy więcej się spotykać.

Przyjechał , dążył do bliskości ze mną , odmówiłam . Powiedział , że szkoda mu zostawić dziewczynę  , jednocześnie tęskni za mną , za bliskością ze mną .
Nie rozumiem tego

Kate888 napisał/a:

A już szczytem wszystkiego było to , jak po spotkaniu ze mną , po kilku dniach - zaczął opowiadać do ''ludzi'', że jest wspaniałym związku , że nic mu nie zagrozi , że wszystko sobie mówią ( ciekawe ....)

Więc tłumaczę, że on Tobie mówi to, co chcesz usłyszeć, żebyś dała mu doopy, on sobie poużywa, a potem wraca do swojego szczęśliwego związku.
On będzie Ci się zwierzał, że jest nieszczęśliwy, będzie Ci prawił, jak to za Tobą tęskni, tylko po to, żebyś była w gotowości, kiedy zapragnie cię poobracać, i żeby dowartościować się przy Tobie. Ale to z Tamtą, której tak bardzo nie potrafi zostawić, że opowiada o niej swoim znajomym, jak to z nią jest szczęśliwy, będzie budował swoje życie.

Powiedziałaś, że się z nim spotkasz, ale bez seksu to co powiedział? Powiedział to, co powinnaś usłyszeć, żebyś pozwoliła mu z Tobą się przespać.

Dla czego ryzykuje? - bo gdy ona się dowie, że sypia z Tobą, to go rzuci.

10

Skoro mu tak dobrze to dlaczego nie chce byc ze mną ? Przecież mógłby się wprowadzić , mieszkam sama .

11

Raczej nie chce od niej odejść, tylko z nią być, a z Tobą się widywać. Wie, że Tobie zależało i nadal zależy, więc z tego korzysta. Smutne, ale wg mnie na 99% tak jest.
A nawet jakby chciał się z nią rozstać, to po co Ci taki chłopak, który jest nieuczciwy i nie puści jednej gałęzi zanim nie złapie się następnej.

12 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-21 12:33:37)

Kate888 napisał/a:

Dlaczego nie patrzysz na to, co on robi tylko tak lekko łykasz bajeczki, które Ci podsuwa a których cel jest jasny dla wszystkich nas patrzących na sytuację z boku?
Bo tak jak piszesz, zaangażowałaś się i bardzo chciałabyś wierzyć, że jest dla Was inna droga niż koleżeński układ, w którym będziesz koleżanką na niezobowiązujący seks.
Pasuje Ci taki układ, to idź w to, ale miej świadomością skutków, o których fajnie napisała Marata.
A jak Ci to nie odpowiada, to postaw granice i się ich trzymaj.

13 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-21 12:41:19)

Nie pasuje mi taki układ , jakie granice mam postawić ? Co mam mu powiedzieć , jesli jeszcze raz zadzwoni ? Mowiłam mu to kilka razy , że mi nie odpowiada .
Czy jest szansa, żeby szala przechyliła się na moją stronę ?

14

Kate888 napisał/a:

Nie pasuje mi taki układ , jakie granice mam postawić ? Co mam mu powiedzieć , jesli jeszcze raz zadzwoni ? Mowiłam mu to kilka razy , że mi nie odpowiada .

Wystarczy nie odbierać telefonów, poblokować kolegę gdzie można,
Ewentualnie nagrać rozmowę i postraszyć przekazaniem nagrania dziewczynie.
No wysil trochę szare komórki

15 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2019-03-21 12:43:57)

Kate888 napisał/a:

Skoro mu tak dobrze to dlaczego nie chce byc ze mną ? Przecież mógłby się wprowadzić , mieszkam sama .

Dziewczyno ale czego Ty nie rozumiesz? Urodzilas sie wczoraj? Przeciez tu jest jasne wszystko a Ty sobie glowe zaprzatasz rozkminami czy on ja kocha czy nie kocha. Facetowi jest ewidentnie dobrze z tamta kobieta. Gdyby nie bylo mu dobrze to by szukal innej albo jak sama proponujesz wprowadzil sie do Ciebie i mial dach nad glowa, seks i zycie z kobieta ktora go chce i ktorej na nim zalezy. Jakos tego nie robi. A dlaczego? Patrz wyzej... Bo mu dobrze z tamta. Dobrze nie oznacza jednak ze nie mogloby mu byc jeszcze lepiej. Tam dom, seks i zwiazek a tu na boku Kate ktora sie kiedys fajnie bzykalo. Zawsze to mila odmiana ze nie tylko z jedna kobieta sie sypia no i meskie ego rosnie ze ma sie takie branie. A to ze Ci mowi ze tam to tylko z musu, braku innych opcji itp... No a co ma Ci mowic? Ze ma straszna chcice na Ciebie bo jednak rutyna sie juz wkradla w seks z partnerka (wkoncu juz sa ze soba troche) i czy nie reflektowalabys na role doopy na boku? Wkoncu sprawdzona jestes, wie ze satysfakcja bedzie. No halo czego jeszcse tu nie kumasz? Zostaje Ci albo wejsc w ta role jesli Ci takowa pasuje albo powiedziec ze ma sie odczepic. Jesli bedzie nachalny nadal to pogrozic ze sie dziewczyna dowie ze jej partner Cie nagabuje na seks. Gwarantuje ze sie od razu odczepi.

16

MagdaLena1111 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Problem z tym, że jej schlebia jego zainteresowanie i wcale nie chce zrywać z nim kontaktu, bo inaczej wiedziałaby co zrobić.

17 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2019-03-21 12:49:51)

aliciah napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Problem z tym, że jej schlebia jego zainteresowanie i wcale nie chce zrywać z nim kontaktu, bo inaczej wiedziałaby co zrobić.

Tak tez moze byc. Jak sie chce to sie zawsze znajdzie sposob a jak nie to zawsze sie znajdzie wymowke. Tu wymowka sa watpliwosci czy aby na pewno ona i on to nie jedyna true love tylko on jeszcze o tym nie wie wink

18

T

aliciah napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Oczywiście, że tak jest.
Najlepiej byłoby poszukać w sobie, dlaczego tak się dzieje, ale po co ;-)

19 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-21 13:30:24)

Jak to , dlaczego tak jest ? Zakochałam się w nim i lubię z nim ''być'', bardzo go lubię . Odpowiada mi pod każdym względem. Wolałam mieć ochłapy jego osoby niż nic , myślałam, że umrę z tęsknoty , jak go nie zobaczę.
Ale teraz już przegina , nawet ja zaczynam to dostrzegać.
Myślę też , że true love z jego dziewczyną to też nie jest , bo nie zawracał by mi głowy od grudnia ubiegłego roku tylko skupiłby się na dziewczynie.

20

Kate888 napisał/a:

Jak to , dlaczego tak jest ? Zakochałam się w nim i lubię z nim ''być'', bardzo go lubię . Odpowiada mi pod każdym względem. Wolałam mieć ochłapy jego osoby niż nic , myślałam, że umrę z tęsknoty , jak go nie zobaczę.
Myślę też , że true love z jego dziewczyną to też nie jest , bo nie zawracał by mi głowy od grudnia ubiegłego roku tylko skupiłby się na dziewczynie.

Każda z Was ma już przypisaną przez niego rolę. Ona - ukochanej dziewczyny, Ty - naiwniary na boku, która jak pelikan łyka wszystko, co on powie, żeby tylko spędzić z nim kilka łaskawie skapniętych chwil.
Nie ma żadnej szali, nie masz żadnych szans. Możesz sobie walczyć, ale on już przypisał wam role, dostosował Was obie do ich pełnienia i tak mu wystarcza.

Jak chcesz, to proszę bardzo - bądź sobie boczniaczkiem. Ale nic więcej od niego nie dostaniesz. Niczego swoim rozpaczliwym postępowaniem nie zmienisz.

Twój wybór.

Jak sie od niego odciąć - napisały dziewczyny wyżej.

21

Kate888 napisał/a:

Ale ja nigdzie nie napisalam ze tam jest true love, wrecz jestem pewna ze nie ma bo gdyby byla to by nie szukal seksu na boku. Jak sie kogos kocha to sie go nie rani w tak perfidny sposob. Napisalam wyraznie ze jemu jest z nia dobrze, to nie jest rownowazne z miloscia. A dlaczego mu jest dobrze? Nie wiem, moze go utrzymuje, dobrze gotuje, jest dobra w seksie, odpowiada mu charakterem/wygladem itp. Czy jednak to ze jej nie kocha ma jakielolwiek znaczenie? Wystarczy Ci to zeby dac mu sie bzykac z doskoku? Bo oczywiscie masz prawo na to przystac ale zrob to swiadomie nazywajac rzeczy po imieniu. Role jak to wyzej napisano zostaly juz przypisane. Ona jest jego partnerka a Ty boczniarą do seksu. Albo wiec godzisz sie na ten uklad bo jestes taka zdesperowana/ zakochana ze nawet rola boczniary Ci odpowiada albo ucinasz kontakt definitywnie a goscia wysylasz na drzewo. Nie zachowuj sie jak 16 latka i nie udawaj ze nie rozumiesz jakie sa realia tej sytuacji.

22 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-21 16:56:16)

Myślę , że przy tej dziewczynie trzyma  jej dobrze płatny zawód , a on ma masę długów . Jest ona dla niego w pewnym sensie zabezpieczeniem na przyszłość a ekscytacje innego rodzaju chciałby mieć ze mną . Problem w tym , że ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego , żeby wpadał do mnie na seks i wracał do niej , za bardzo jestem zaangażowana.

23

Kate888 napisał/a:

Myślę , że przy tej dziewczynie trzyma  jej dobrze płatny zawód , a on ma masę długów . Jest ona dla niego w pewnym sensie zabezpieczeniem na przyszłość a ekscytacje innego rodzaju chciałby mieć ze mną . Problem w tym , że ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego , żeby wpadał do mnie na seks i wracał do niej , za bardzo jestem zaangażowana.

Ty nadal nic nie rozumiesz. Nie ma znaczenia co on czuje lub czego nie czuje do tamtej. Znaczenie ma to z kim chce byc i co chce ofiarowac Tobie. Z opisu wynika ze kompletnie nic poza seksem z doskoku. Albo wiec przyjmujesz oferte boczniary z calymi tego konsekwencjami albo mowisz koniec. Naprawde nie dorabiaj do tego na sile ideologii ze on by chcial byc z Toba ale brutalny los i dlugi zmuszaja go do bycia z bardziej majetna dziewczyna. Latwiej Ci wtedy bedzie zniesc role panny do bzykania? Bo jesli tak to no problem, Twoje zycie i wybory. Ja tego w sumie nie musze rozumiec i faktucznie nie rozumiem ze ktos kto zdradza swoja dziewczyne, ma tone dlugow i zyje na czyjs koszt moze odpowiadac Ci cyt "pod kazdym wzgledem".

24 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-21 17:43:31)

Przecież odpowiedziałam już dwukrotnie , że rola boczniary ( wstrętne słowo ! ) nie odpowiada mi Ale są kobiety , którym to nie przeszkadza, więc pewnie jakąś sobie znajdzie.

Feniks , no chyba jak chce się z kimś być to coś się do niego czuje i jeśli się planuje przyszłość to chyba tym bardziej , prawda ?
No i chyba nie szuka się na boku . Współczuję jego dziewczynie.

25

Kate888 napisał/a:

Przecież odpowiedziałam już dwukrotnie , że rola boczniary ( wstrętne słowo ! ) nie odpowiada mi Ale są kobiety , którym to nie przeszkadza, więc pewnie jakąś sobie znajdzie.

Feniks , no chyba jak chce się z kimś być to coś się do niego czuje i jeśli się planuje przyszłość to chyba tym bardziej , prawda ?
No i chyba nie szuka się na boku . Współczuję jego dziewczynie.

Nie zawsze. Czasem chce sie byc z kims z wygody, ze strachu przed samotnoscia itp.
Ty jej nie wspolczuj tylko zajmij sie soba bo poki co Twoje "nie" brzmi malo przekonywujaco i niepotrzebnie towarzysza temu rozkminy czemu on postepuje tak a nie inaczej. Juz Ci napisalam ja i inne osoby jak go skutecznie ostudzic w telefonach i propozycjach. Teraz juz tylko Twoj wybor czy z tych rad skorzystasz. A jesli chcesz sobie jeszcze troche podywagowac kogo on kocha a kogo nie i czemu jest tak a nie inaczej to moze inni beda na to chetni. Ja juz co mialam napisac w temacie to napisalam. Madrych dezycji zycze i powodzenia.

26

Oklamał mnie , bo powiedział , że przyjedzie , żeby  porozmawiać . Uwierzyłam mu , niestety rozmowy było mało . Wlaził na mnie jak pies , dopiero jak powiedziałam stanowczo - NIE , uspokił się, Od progu już ...''był gotowy '', był strasznie napalony , mówił , że od 2 tygodni nie mial seksu . Nie wiem , o co chodzi w tym wszystkim ( co ta dziewczyna mu dupy nie daje ? albo to wszystko ściema ) .
Po tej wizycie więcej go do domu nie wpuszczę.

27

Kate888 napisał/a:

Oklamał mnie , bo powiedział , że przyjedzie , żeby  porozmawiać . Uwierzyłam mu , niestety rozmowy było mało . Wlaził na mnie jak pies , dopiero jak powiedziałam stanowczo - NIE , uspokił się, Od progu już ...''był gotowy '', był strasznie napalony , mówił , że od 2 tygodni nie mial seksu . Nie wiem , o co chodzi w tym wszystkim ( co ta dziewczyna mu dupy nie daje ? albo to wszystko ściema ) .

Słusznie Kate pogoń go całkiem ze swojego życia poboli  przestanie zajmij się swoim życiem ,myślę że spotkasz kogoś wartościowego jak sama będziesz się szanować i życzę Tobie tego.

28

Kate888, no własnie o to chodzi, dobrze, że Cię w końcu olśniło, mądra decyzja.

29 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-22 15:41:55)

Tak sobie pomyślalam .... To nawet nie chodzi o to , że on nie chce być ze mną w związku , chodzi o ogólne traktowanie mnie .

Bo nie każda osoba , z którą mamy fajny seks nadaje się do związku.
Jestem od niego sporo starsza , nie widać tej różnicy , bo wyglądam bardzo młodo , ale jednak ...

Kusiło mnie, żeby wejść w ten układ a raczej go kontynuować , ale nie... przy takim traktowaniu nie widzę możliwości żadnej relacji , nawet koleżeńskiej .

Z drugiej strony ....Przeczytałam gdzieś , że seks jest barometrem związku ( relacji ) . Jeśli to prawda , to na podstawie seksu między nami , on jest bardzo we mnie zakochany . Podczas seksu jest wspaniale, z nikim nie miałam takich relacji . Stąd moje ''rozdwojenie '' i tak trudno mi to wszystko ogarnąć.

30

Kate888 napisał/a:

Jak się dla Ciebie naraża a Ty.... głupia, nie doceniasz. Normalnie książę z bajki.

Kopnij go w d****. Serio chcesz się spotykać, albo chociaż rozważać, kogoś kto zdradzał "dla ciebie" swoją obecną dziewczynę? Aż tak jesteś zdesperowana?

31 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-22 17:51:23)

ZNERX - przeczytałeś dokładnie wszystkie moje wpisy ?

Ze mną nie zdradził , bo ja mu na to nie pozwoliłam . Powiedziałam nawet , że dopóki jest w związku relacje intymne między nami są niemożliwe.

Pomijam już , co to jest za związek , że facet szuka na boku po 1,5 roku znajomości z dziewczyną , ktora nawet jeszcze nie jest jego narzeczoną.

Nie chodzi o księcia z bajki , tylko przytaczam , co powiedział. Nie ryzykowałby , gdyby nie chciał bardzo ze mną się zobaczyć , przecież mam telefon do jego dziewczyny , on wie o tym.

32

Ale tylko dlatego, że Ty nie chciałaś. On nie miałby z tym żadnego problemu. Więc pomyśl... co on zrobi za 1,5 roku, jak już będzie z Tobą, jak mu się spodoba koleżanka z pracy?

33

Znerx napisał/a:

Ale tylko dlatego, że Ty nie chciałaś. On nie miałby z tym żadnego problemu. Więc pomyśl... co on zrobi za 1,5 roku, jak już będzie z Tobą, jak mu się spodoba koleżanka z pracy?

To nie jest tak , że jemu tak lekko to przychodzi , bo wcześniej , w zeszłym roku nawet nie chciał do mnie przyjechać . Teraz jak przyjechał na początku nie a potem - ''chcesz .....? Walczy ze sobą , to nie jest tak , że nie ma oporów. Ja go bardzo pociagam.

34 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-22 18:23:33)

Kate888 napisał/a:

Ja go bardzo pociagam.

Ale żyć woli z kimś innym, Ciebie chciałby tylko do seksu, nawet gadać z Tobą nie chciał.

35

santapietruszka napisał/a:
Kate888 napisał/a:

Ja go bardzo pociagam.

Ale żyć woli z kimś innym, Ciebie chciałby tylko do seksu, nawet gadać z Tobą nie chciał.

Gadać nie chciał ? Dwie godziny siedział i gadał a od grudnia ubiegłego roku gadał regularnie . Nawet w wigilię  i  w drugi dzień świąt .

36

Kate888 napisał/a:

Gadać nie chciał ? Dwie godziny siedział i gadał a od grudnia ubiegłego roku gadał regularnie . Nawet w wigilię  i  w drugi dzień świąt .

Ach, serio?

Kate888 napisał/a:

37

Dziewczyno nawet tu się z Ciebie śmieją ogarnij się.

38

Natko pietruszki

Jak ''zlazł'' to dalej rozmawiał.

A do innych - jestem rozgarnięta. Dlatego mu nie dałam.

39

Kate888 napisał/a:

Natko pietruszki

Trollu big_smile

40

Kate888 napisał/a:

Natko pietruszki

Trollu big_smile

Ha, ha, ha  już mi się humor poprawił .

41

Kate888 napisał/a:

Natko pietruszki

Trollu big_smile

rozgarniety smile

42

Facet jest po prostu bezczelnym gnojem. I wszystko w temacie.

43 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 00:17:58)

justa_pl napisał/a:

Jeszcze jak !  Do tego stopnia , że bez zająknięcia opowiada jak jest szczęśliwy jego związek , że wszystko sobie mówią nawet jakby miało to zaboleć , że planują rodzinę , że szczęśliwa kobieta , że nic się nie wydarzy , co mogłoby to popsuć ...a do mnie wydzwania od świąt  grudniowych 2018 r.
Dziewczyna przejela kontrolę nad jego telefonem to ten dzwoni z innego , o którym ona zapewne nie wie.
Albo  on wogóle nie zdaje sobie sprawy z tego , co robi albo nie wiem - ma jakieś rozdwojenie jazni.
Szkoda mi tej dziewczyny , chociaz jej nie znam osobiście.
Ciekawe, czy jej powiedział,że od grudnia dzwoni do swojej byłej kochanki i opowiada , co by z nią robił , że w wigilię !  chciał do mnie przyjechać i mnie bzykać i że cały czas ma ze mną kontakt . Nie zdradził jej tylko dlatego , że ja na to nie pozwoliłam. Chciał iść ze mną pod prysznic , robić masaż , seks oralny , bzykanie , pieprzenie itd. Matko, w głowie się nie mieści,

Coś niesamowitego , jak powiązać jedno z drugim.

44 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2019-03-23 00:26:43)

Kate888 napisał/a:
justa_pl napisał/a:

Jeszcze jak !  Do tego stopnia , że bez zająknięcia opowiada jak jest szczęśliwy jego związek , że wszystko sobie mówią nawet jakby miało to zaboleć , że planują rodzinę , że szczęśliwa kobieta , że nic się nie wydarzy , co mogłoby to popsuć ...a do mnie wydzwania od świąt  grudniowych 2018 r.
Dziewczyna przejela kontrolę nad jego telefonem to ten dzwoni z innego , o którym ona zapewne nie wie.
Albo  on wogóle nie zdaje sobie sprawy z tego , co robi albo nie wiem - ma jakieś rozdwojenie jazni.
Szkoda mi tej dziewczyny , chociaz jej nie znam osobiście.
Ciekawe, czy jej powiedział,że od grudnia dzwoni do swojej byłej kochanki i opowiada , co by z nią robił , że w wigilię !  chciał do mnie przyjechać i mnie bzykać i że cały czas ma ze mną kontakt . Nie zdradził jej tylko dlatego , że ja na to nie pozwoliłam. Chciał iść ze mną pod prysznic , robić masaż , seks oralny , bzykanie , pieprzenie itd. Matko, w głowie się nie mieści,

Coś niesamowitego , jak powiązać jedno z drugim.

serio????? To Cię dziwi a nie to że dla Ciebie to ideal I wydaje Ci się że on Cię kocha? Wow rzeczywiscie w głowie się nie mieści I coś niesamowitego jak powiązać jedno z drugim. O ile jego zachowanie jest logiczne (chce bzykac na boku i układa sobie życie) tak Twoje (o ile nie Trollujesz) wcale.

45

Naprawdę ? To jest logiczne , że chce bzykać na boku i układa sobie życie ? Sory , nie wiedziałam.

46

Kate888 napisał/a:

Naprawdę ? To jest logiczne , że chce bzykać na boku i układa sobie życie ? Sory , nie wiedziałam.

To mało wiesz o świecie. Kto jest normalniejszy on czy Ty wink

47

terazszczesliwa napisał/a:
Kate888 napisał/a:

To mało wiesz o świecie. Kto jest normalniejszy on czy Ty wink

Jeżeli to jest normalne , że facet chce spotykać się na boku ze swoją dawną kochanką i jednocześnie zapewnia o wielkiej milości i poważnym związku z obecną dziewczyną to faktycznie- bardzo mało wiem o świecie i chyba nie chcę już żadnego faceta/

48 Ostatnio edytowany przez terazszczesliwa (2019-03-23 01:43:55)

Ty dalej nic nie rozumiesz, daj mu spokój zajmij się tym jak bardzo Ty głupio myślisz I odbierasz rzeczywistość. Zafiksowalas się na jakims facecie i rozkładasz jego zachowanie na cząsteczki pierwsze jeszcze nazywając go swoim ideałem gdzie człowiek ma swój świat a Tobą się pobawił. Co Ciebie interesuje że oni nie są zareczeni? to jest jakiś obowiązek zareczac się po roku czy dwóch? Tamta kobieta jest jego partnerka, on jest szuja nie mężczyzna a Ty naiwna zabawka i tyle w temacie. Naprawdę jest Ci jej żal? A siebie nie? Przecież to Ty najgorzej wpadasz w tej historii.

49

Odnoszę wrażenie , że to jego zaczynacie bronić a mnie atakować.

50

Cały czas tłumaczymy Ci, że ten ideał, to jest kawał gnoja. Tchórz, kłamca, oszust i manipulant. Oszukuje Ciebie i swoją partnerkę, i nie wiadomo kogo jeszcze po drodze.
Próbujemy ci otworzyć oczy na fakt, że jemu jest tak wygodnie, że on właśnie taki chce być i chce was oszukiwać, okłamywać i Wami manipulować.

A Ty wciąż zastanawiasz się jak to możliwe, że uważasz go za takiego cudownego, a reszta świata tego nie widzi.
A co my widzimy? Że dałaś się mu omamić, że nie widzisz jego tylko miraż który sobie stworzyłaś, a on ładnie się w to wpasował.

Przenośnia - to nie jest oaza pełna miłości tylko fatamorgana, a Ty jesteś na pustyni. Wszyscy Ci mówią, żebyś uciekała zanim wyschniesz na wiórek, a Ty się nam dziwisz.

51 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 09:23:50)

MARATA

Z całą pewnością on nie jest dla mnie żadnym ideałem . Zwłaszcza teraz , po tym , co powiedział i zrobił. Z otwartą buzią słuchałam tego , co mówił , nie moglam uwierzyć ! Jak mozna być do tego stopnia zakłamanym. Zeby to jeszcze nastąpiło po jakimś dłużzsym czasie , ale to było zaledwie  po tygodniu od tego , kiedy był u mnie. Zaczyna mnie przerażać ten człowiek , tak jakby miał podwójną osobowość albo nie zdawał sobie sprawy z tego , co robi.

Dziewczyna kontroluje jego telefon , to on ma drugi telefon , z którego dzwonił do mnie i wilk syty i owca cała . Dziewczyna myśli , ze jej ufa , bo udostępnia jej telefon i internet a on klepie z drugiego . I na tym ma polegać jego lojalność i zaufanie w związku i ''wszystko sobie mówimy '', ''mój związek nie jest oparty na kłamstwie''- NO JA NIE MOGĘ !!!!!!!!!

52

terazszczesliwa napisał/a:

Ty dalej nic nie rozumiesz, daj mu spokój zajmij się tym jak bardzo Ty głupio myślisz I odbierasz rzeczywistość. Zafiksowalas się na jakims facecie i rozkładasz jego zachowanie na cząsteczki pierwsze jeszcze nazywając go swoim ideałem gdzie człowiek ma swój świat a Tobą się pobawił. Co Ciebie interesuje że oni nie są zareczeni? to jest jakiś obowiązek zareczac się po roku czy dwóch? Tamta kobieta jest jego partnerka, on jest szuja nie mężczyzna a Ty naiwna zabawka i tyle w temacie. Naprawdę jest Ci jej żal? A siebie nie? Przecież to Ty najgorzej wpadasz w tej historii.

Daj mu spokój ? To niech on da mi spokój , proszę go o to od grudnia 2018 r. Ani razu nie zadzwoniłam do niego przez ten czas.

53

Ale zrobiłaś coś konkretnego, żeby tego niechcianego kontaktu uniknąć ?
Wiesz, takie rzeczy, jakie robią dorośli ludzie. Czarna lista w telefonie, blokady w serwisach społecznościowych.
No i jasny komunikat, że nie życzysz sobie dalszego kontaktu z jego strony ?

Bo z tego co piszesz, wynika, że nic takiego nie zrobiłaś.

54

IsaBella77 napisał/a:

Ale zrobiłaś coś konkretnego, żeby tego niechcianego kontaktu uniknąć ?
Wiesz, takie rzeczy, jakie robią dorośli ludzie. Czarna lista w telefonie, blokady w serwisach społecznościowych.
No i jasny komunikat, że nie życzysz sobie dalszego kontaktu z jego strony ?

Bo z tego co piszesz, wynika, że nic takiego nie zrobiłaś.

No bo w calym tym watku nie o unikanie chodzi. Autorka sie na maxa onanizuje faktem, ze ten koles mimo ze ma dziewczyne to szuka kontaktu rowniez z nia, sporo od niego starsza kobieta. Nie bez powodu to podkreslila. A ze nie wypada wprost sie chelpic tym ze mimo wieku "wygrywa" z tamta i koles baaardzo jest na nia napalony to robi to pod plaszczykiem swietego oburzenia, zdziwienia i falszywego wspolczucia dla tamtej dziewczyny. No bo faktycznie,"baaaardzo dziwne" ze koles bez kregoslupa moralnego jest w stanie grac na dwa fronty. No szok. Kto by sie tego spodziewal. A to niby wspolczucie dla dziewczyny tego gnojka, gdyby bylo autentyczne to Autorka wiedzialaby jak skutecznie pogonic tego typa. A tymczasem ona dodatkowo sie z nim spotyka, niby w celu rozmowy, w sens ktorej przeciez sama nie wierzy. On, jak nie trudno przewidziec, zaciera rece na potencjalnie mozliwy seks a ona potem znowu ma kolejny powod zeby sie czuc zaje... sta. No bo co ona bidulka poradzi ze taki jest na nia napalony.
Jedyne wyjscie to nie karmic dalej tej proznej i zle skrywanej satysfakcji.

55

smile Feniks, bo ja prosta kobita jestem - jakby mnie się nie chciało, żeby jaki taki do mnie dzwonił, czy się ze mną kontaktował, to są meeeega proste sposoby, żeby to zrobić.
Blokada, czarna lista, życiowy ban.
A takie pozorne pałanie świętym oburzeniem, na kontakt który się dopuszcza i przyjmuje, to nie na mój mały rozumek.
To albo chce tego kontaktu, albo nie chce. Z jednym i z drugim dorosła kobieta potrafi sobie poradzić bez większych trudności.

56

IsaBella77 napisał/a:

smile Feniks, bo ja prosta kobita jestem - jakby mnie się nie chciało, żeby jaki taki do mnie dzwonił, czy się ze mną kontaktował, to są meeeega proste sposoby, żeby to zrobić.
Blokada, czarna lista, życiowy ban.
A takie pozorne pałanie świętym oburzeniem, na kontakt który się dopuszcza i przyjmuje, to nie na mój mały rozumek.
To albo chce tego kontaktu, albo nie chce. Z jednym i z drugim dorosła kobieta potrafi sobie poradzić bez większych trudności.

Prostota jest cnotą (ta wlasciwie pojmowana) takze tylko sie cieszyc ze są ludzie, ktorzy chca  sie kierowac w zyciu prostymi jasnymi zasadami.
Autorce sam kontakt schlebia jak i fakt ze sie moze popodniecac tym na forum. Gdyby tak nie bylo to nie byloby kolejnych jej postow po tym gdy niby przejrzala na oczy co do postawy tego faceta. Moze i wprost kochanką byc nie chce bo to jednak malo zaszczytna funkcja ale i calkowicie uciac tematu tez nie chce bo jednak jakies profity z tego ma, czuje sie dowartosciowana jako atrakcyjna i kuszaca kobieta.

57

Nie usidlisz faceta, który ma Cię na zawołanie, z doskoku tylko dla seksu.

58 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 18:44:17)

SonyXperia napisał/a:

To może ''zamknąć furtkę '' i wtedy zobaczymy

Nie schlebia mi kontakt , bardzo dobrze przy nim się czuję , lubię z nim rozmawiać, żartować , wszystko , no i jest świetny seks . On ze swojej strony to samo .
Kiedy podpytywałam go , dlaczego nie jesteśmy razem odpowiedział - ''Kate, jesteśmy z dwóch róznych światów''.
Podczas naszego ostatniego spotkania przytulił mnie mocno i trzymał w objęciach długo i pocałował mnie w głowę i w czoło . Będę to zawsze pamiętać.

59

Kate888 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie schlebia mi kontakt , bardzo dobrze przy nim się czuję , lubię z nim rozmawiać, żartować , wszystko , no i jest świetny seks . On ze swojej strony to samo .
Kiedy podpytywałam go , dlaczego nie jesteśmy razem odpowiedział - ''Kate, jesteśmy z dwóch róznych światów''.
Podczas naszego ostatniego spotkania przytulił mnie mocno i trzymał w objęciach długo i pocałował mnie w głowę i w czoło . Będę to zawsze pamiętać.

Zamykaj tę furtkę czym prędzej i nie oglądaj się za siebie.

60

Kate888 napisał/a:

To pamiętaj.
Ale nie udawaj, że po pierwsze - tego kontaktu nie chcesz, a po drugie - że jesteś oburzona jego zachowaniem i że takie postępowanie potępiasz.

61 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 19:56:04)

IsaBella77 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

To pamiętaj.
Ale nie udawaj, że po pierwsze - tego kontaktu nie chcesz, a po drugie - że jesteś oburzona jego zachowaniem i że takie postępowanie potępiasz.

Odpowiadam - jestem oburzona jego zachowaniem , dlatego nie dałam sie namówić od grudnia na seks pomimo tego , że bardzo go lubię a nawet bardzo bardzo lubię.
Po drugie- chciałabym kontaktu , ale ....jak wyżej , nie w obecnej sytuacji . I na tym polega problem - chcialabym a nie mogę , podobnie jak on ( tak mi powiedział - bardzo bym chciał , ale nie mogę ) .Kiedy jednak do mnie przyjechał chciał ulec , ale ja do tego nie dopuściłam . Teraz rozumiesz ?

62

Obydwoje macie stalowe nerwy - czad. smile
No i te dwa światy ehhhh.

63 Ostatnio edytowany przez Kate888 (2019-03-23 20:22:19)

paslawek napisał/a:

Obydwoje macie stalowe nerwy - czad. smile
No i te dwa światy ehhhh.

Wreszcie ktoś nam współczuje . Szarpiemy się już parę lat .

Jak był w zeszłym tygodniu , powiedział , że tu i tu by chciał , że mu szkoda jej zostawic i ze mną też chciałby mieć kontakt ,pomyślałam - a może jednak , waha się . A tu nagle wypalil jak z procy - po kilku dniach - o wspaniałym związku pełnym prawdy i zaufania i o tworzeniu rodziny . No ja nie mogę ....

64

Kate888 napisał/a:

Wreszcie ktoś nam współczuje . Szarpiemy się już parę lat .

Z Twojego opisu nie wynika, żeby ten facet się jakoś szczególnie szarpał big_smile

65

Kate888 napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:
Kate888 napisał/a:

To pamiętaj.

Odpowiadam - jestem oburzona jego zachowaniem[...]

Przestań już udawać big_smile

Posty [ 1 do 65 z 141 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ma dziewczynę a dzwoni do mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024