Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,601 do 2,665 z 3,931 ]

2,601

Odp: Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu
Roxann napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Tak że stawiam tezę, że silna kobieta nie pozbawia mężczyzny męskości..no chyba że on czuje się słaby czy zagrożony.

A może sama nie zdaje sobie z tego sprawy? Ja naprawdę już od nie jednego mężczyzny (fakt po 40-stce) to usłyszałam.
Przykład: Facet kilka lat ode mnie starszy spotyka kobietę w moim wieku, która ma pracę, mieszkanie, samochód, działkę... wszystko ogarnia sama itd. Ogólnie rzecz biorąc super fajna, zaradna babka... ale... Ona nalega by zamieszkali u niej bo... i tu swoje racje, on ok (choć też miał swoje mieszkanie). Mieszkają tak sobie razem, ale właściwie ona żyje swoim życiem, nie pozwala mu do niczego dotknąć, do najmniejszych rzeczy wzywa fachowców, nawet do spraw na których on się naprawdę zna i to lepiej. Weekendy to na jej działkę bo tam ma coś do zrobienia itd. Nagle facet mówi, stop! Kim ja jestem w tym domu? Meblem? Mam być bo panna 30+ chce/powinna już mieć faceta? Tylko do/od czego? Jak do niczego jej nie jestem potrzebny, do seksu, by od czasu do czasu pokazać razem?
hmm w sumie to Anderstud by był zadowolony z takiej kobiety big_smile
Ale rożni są mężczyźni na tym świecie.

Ale to inna rzecz, ona nie chciała go w swoim życiu tak do końca nie wpuściła go do swojego domu. Ona na problem, nie on.

Zobacz podobne tematy :

2,602

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Hmm..nigdy bym nie pomyślała, że kobiecość kłóci się z logiką czy siłą.
Natomiast też nigdy nie miałam ciągotek by udowadniać mężczyźnie że jestem lepsza w męskich zadaniach. No i nawet z pracy się to nie przeniosło, chociaż tam musiałam coś udowadniać zawsze.
I nigdy w realu nie usłyszałam że jestem niekobieca, przeciwnie zawsze się znajdzie ktoś do pomocy, ale wolę otworzyć portfel często, niż mieć zobowiązania.
Tak że stawiam tezę, że silna kobieta nie pozbawia mężczyzny męskości..no chyba że on czuje się słaby czy zagrożony.

Trzeba najpierw okreslic czym jest kobiecosc? Wikipedia:
"Mimo to najczęściej stereotypowo jako kobiece wymieniane są cechy takie jak: empatia, pokora i wrażliwość, opiekuńczość, urokliwość, dobroczynność, delikatność, łagodność, ciepło, pasywność, współpraca, ekspresywność, skromność, uczuciowość, czułość, bycie emocjonalnym, uprzejmym, pomocnym, oddanym i wyrozumiałym."
Wrażliwość, empatia, pasywność, bycie emocjonalnym...mam na myśli te cechy i uważam, że nie są doceniane przez współczesnych mężczyzn smile

za parę lat tak będzie się opisywać męskość. Dodałbym jeszcze, że obecnie małolaty są mocno rozwiązłe, tak jak anderstud pisał nie ma problemu żeby mieć co się chce... a wręcz One same szukają doświadczeń... nie mówiąc o tym że do słowa "wierność" dodają sobie " z o.o."

Coraz częściej właśnie te cechy kobiety podają jako opis idealnego mężczyzny. Coraz bardziej kobietom zależy na wsparciu emocjonalnym, bo na tle metarialnym radzą sobie same. Kiedyś to kobieta miała być ostoja dla mężczyzny (po ciężkim dniu w pracy), teraz to się chyba odwraca...

2,603 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-19 15:07:07)

Różnica jest jak między pieskiem a misiem. Anderstud.

Wg mnie Pantoflarzem jest się w głębi serca od wychowania.
Nie da się spantoflowac gościa, który tego nie pragnie. I nie jest to kwestia wieku.

Gracjana, facet ma po męsku wspierać, a nie po babsku..

2,604

bagienni_k napisał/a:

anderstud Ty to masz talent smile Kilka minut i już kobitę do siebie zraziłeś smile

Niech dziękuje młodemu, który ze mną był, że nie zrobiłem tego co zrobił Kondrat w Dniu Świra na trawniku pod oknem...

2,605

Ela210 napisał/a:

Jednego i drugiego odpowiednią tresurą da się szybko nauczyć cyrkowych sztuczek.
Czyli oprócz postury, to właściwie żadna...

2,606

anderstud napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Jednego i drugiego odpowiednią tresurą da się szybko nauczyć cyrkowych sztuczek.

Nieprawda.:) Piesek to piesek.

2,607

anderstud napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Postura nie ma tu nic do rzeczy, również 190 cm facet może być pantoflarzem wink
Pantoflarz to taka ciapcia co to się zachowuje trochę jak dziecko we mgle, bez charakteru, której trzeba pokazywać palcem co ma robić itd. Pantoflarz nie będzie nigdy narzekał, że jest od wykonywania poleceń Pani, ponieważ mu tak dobrze, bo sam nie musi ponosić odpowiedzialności za decyzje. Jak trafi na silną kobietę, która mu życie zorganizuje (łącznie z tym co ma robić gdzie i jak) będzie szczęśliwy.
A prawdziwy facet, to prawdziwy facet... jemu nie trzeba mówić co ma robić wink

2,608 Ostatnio edytowany przez anderstud (2020-02-19 15:22:55)

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Postura nie ma tu nic do rzeczy, również 190 cm facet może być pantoflarzem wink
Pantoflarz to taka ciapcia co to się zachowuje trochę jak dziecko we mgle, bez charakteru, której trzeba pokazywać palcem co ma robić itd. Pantoflarz nie będzie nigdy narzekał, że jest od wykonywania poleceń Pani, ponieważ mu tak dobrze, bo sam nie musi ponosić odpowiedzialności za decyzje. Jak trafi na silną kobietę, która mu życie zorganizuje (łącznie z tym co ma robić gdzie i jak) będzie szczęśliwy.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT9qtmHntuN52qN728O8toH8wc0d4YcM7EuUK_9Vw0-qd1Cxjsd

2,609

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:
Ela210 napisał/a:

O tak. Uwazam, że młodzi mężczyźni uwielbiają być pantoflarzami big_smile a ja takich unikam.

2,610

Nie wiem, w jakim przedziale wiekowym zawierają się "młodzi" smile Ale w moim przypadku dostaję dreszczy na samą myśl, że kobieta miałaby mnie wziąć pod pantofel smile Nie przepadam za postawą bezwolnego misia..

2,611

anderstud napisał/a:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT9qtmHntuN52qN728O8toH8wc0d4YcM7EuUK_9Vw0-qd1Cxjsd

big_smile big_smile big_smile
No nie... taka klata, a taki przypał tongue
To powinno być karalne! big_smile

2,612

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:

big_smile big_smile big_smile
No nie... taka klata, a taki przypał tongue
To powinno być karalne! big_smile

Pewnie nie ma bokserek;)

2,613

big_smile
Niby taki idealny, ale jakiś beztwarzowy smile Nie chciałbym poznać kobiety, dla której jest to ideał faceta..

2,614

Ela210 napisał/a:

Pewnie nie ma bokserek;)

Sadząc po jego pozie - tych zgrabnie wywiniętych paluszkach, te stringi są jego tongue big_smile
Nawet bym o zakład poszła wink

2,615

gracjana1992 napisał/a:

Coraz częściej właśnie te cechy kobiety podają jako opis idealnego mężczyzny. Coraz bardziej kobietom zależy na wsparciu emocjonalnym, bo na tle metarialnym radzą sobie same. Kiedyś to kobieta miała być ostoja dla mężczyzny (po ciężkim dniu w pracy), teraz to się chyba odwraca...

Jak mantra kobiety powtarzają " na tle metarialnym radzą sobie same ", tak sobie rozmawiałem z moją Ex żoną jak to Ona sobie daje radę, jak ją brałem za żonę miała zatęchłą nie wyremontowaną kawalerkę po babci, a po rozwodzie dostała 400 metrowy dom w warszawie, i ja się pytam czy to że mnie oskubała to jest to radzenie sobie materialne? Bo z tego co pamięta moje konto to jej wkład finansowy skończył się na paru pierdołach do kuchni... no cóż miałem miękkie serce ... to teraz muszę mieć twardą du*ę.

2,616

Roxann napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Pewnie nie ma bokserek;)

Sadząc po jego pozie - tych zgrabnie wywiniętych paluszkach, te stringi są jego tongue big_smile
Nawet bym o zakład poszła wink

Raczej dotyka jakby się brzydził:) gej?

2,617

Po ułożeniu dłoni robi to, albo z namaszczeniem albo z obrzydzeniem.. smile

2,618

Ela210 napisał/a:

Raczej dotyka jakby się brzydził:) gej?

Tak obstawiam.

2,619

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Jak mantra kobiety powtarzają " na tle metarialnym radzą sobie same ", tak sobie rozmawiałem z moją Ex żoną jak to Ona sobie daje radę, jak ją brałem za żonę miała zatęchłą nie wyremontowaną kawalerkę po babci, a po rozwodzie dostała 400 metrowy dom w warszawie, i ja się pytam czy to że mnie oskubała to jest to radzenie sobie materialne? Bo z tego co pamięta moje konto to jej wkład finansowy skończył się na paru pierdołach do kuchni... no cóż miałem miękkie serce ... to teraz muszę mieć twardą du*ę.

No bo jesteście "z innych czasów" big_smile

2,620

Ja akurat uważam że mało która kobieta radzi sobie materialnie na takim poziomie jak mężczyzna. Tak zupełnie sama.

2,621 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-19 15:47:56)

bagienni_k napisał/a:

Po ułożeniu dłoni robi to, albo z namaszczeniem albo z obrzydzeniem.. smile

Jakoś nie zauważyłam by jakikolwiek facet brzydził się (moich) majtek... a tu są chyba nawet świeżo uprane.
A geje lubią takie cudeńka babskie zakładać.
Więc obstawiam to pierwsze. wink

Ela210 napisał/a:

Ja akurat uważam że mało która kobieta radzi sobie materialnie na takim poziomie jak mężczyzna. Tak zupełnie sama.

Też nie tak wielu facetów jest tak 'ustawionych' jak John. wink
Zależy jakie poziomy bierzemy pod uwagę. I kto od czego zaczyna.
Wydaje mi się, że tu bardziej chodzi o to, że kobieta już nie potrzebuje mężczyzny by przeżyć - sama spokojnie się może utrzymać na jakimś niższym lub wyższym poziomie.

2,622

W jednym zgodzę się z Anderstudem posiadanie kobiety to luksus i fanaberia. Pożytek z nich zaczyna się i kończy na seksie.

2,623 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-02-19 16:06:47)

john.doe80 napisał/a:

W jednym zgodzę się z Anderstudem posiadanie kobiety to luksus i fanaberia. Pożytek z nich zaczyna się i kończy na seksie.

Ale że co? Nie lubisz luksusu i nie masz fanaberii?:)
Może jeszcze skarpetki zakładać..

2,624

john.doe80 napisał/a:

To ciekawe, bo ja mam podobne myślenie i mężczyznach xD

2,625

Ela210 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Ale że co? Nie lubisz luksusu i nie masz fanaberii?:)
Może jeszcze skarpetki zakładać..

You got me, moja pomoc mogła by to oganiać tongue. W zasadzie intelektualnie to mam was żeby pogadać...
Dobra lubię towarzystwo kobiet big_smile

2,626

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Bo jeszcze mnie nie poznałaś tongue

2,627

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

No wiem, wiem...te Hawaje xD

2,628

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Nie quźwa, potencjał intelektualny!

2,629

john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Ach, wybacz! big_smile

2,630 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-19 18:00:52)

gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Ach, wybacz! big_smile

Ty się Gracjana dobrze zastanów, bo jeśli jego rocznik to 80, a Twój 92, to niemal podobna różnica wieku jak u mnie i A. tongue
Nie czekaj 10 lat, bo John raczej z dzieckiem nie będzie czekał jak już jakąś znajdzie wink
Potem jak nawet wróci na 'rynek,' to z małym dzieckiem już nie będzie taki super, wiem co mówię tongue

2,631 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-19 18:10:35)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Ach, wybacz! big_smile

Ty się Gracjana dobrze zastanów, bo jeśli jego rocznik to 80, a Twój 92, to niemal podobna różnica wieku jak u mnie i A. tongue
Nie czekaj 10 lat, bo John raczej z dzieckiem nie będzie czekał jak już jakąś znajdzie wink
Potem jak nawet wróci na 'rynek,' to z małym dzieckiem już nie będzie taki super, wiem co mówię tongue

Wydaje mi się, że John ma więcej niż 40-stke na karku, tak mi się coś wydaje, ale może się mylę big_smile
Czyli - bardziej doświadczona koleżanko Roxann - mówisz, że kuć żelazo, póki gorące big_smile

2,632

gracjana1992 napisał/a:

Wydaje mi się, że John ma więcej niż 40-stke na karku, tak mi się coś wydaje, ale może się mylę big_smile
Czyli - bardziej doświadczona koleżanko Roxann - mówisz, że kuć żelazo, póki gorące big_smile

A jak! big_smile
Myślę, że jeszcze co najmniej przez 20l nie będziecie odczuwać różnicy wieku, a to wystarczy na odchowanie dzieci wink
On będzie miał piękne nogi, Ty Hawaje... i każdy będzie szczęśliwy big_smile

2,633

gracjana1992 napisał/a:
Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Ach, wybacz! big_smile

Najpierw to rozgrzej go "do białości" łatwiej się kuje takie żelazko sorry żelazo smile

2,634

paslawek napisał/a:

Najpierw to rozgrzej go "do białości" łatwiej się kuje takie żelazko sorry żelazo smile

Myślę, że z tym Gracjana by nie miała problemów... tongue

2,635 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-19 18:17:15)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

A jak! big_smile
Myślę, że jeszcze co najmniej przez 20l nie będziecie odczuwać różnicy wieku, a to wystarczy na odchowanie dzieci wink
On będzie miał piękne nogi, Ty Hawaje... i każdy będzie szczęśliwy big_smile

Oj, przepraszam bardzo, ja będę mieć jego potencjał intelektualny! wink wink wink [Oficjalna wersja]

2,636

paslawek napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Tylko kuć to chyba nie ja będę tongue

2,637

gracjana1992 napisał/a:

Oj, przepraszam bardzo, ja będę mieć jego potencjał intelektualny! wink wink wink [Oficjalna wersja]

Oczywiście! I pomyśl o dzieciach - jakie geny odziedziczą wink
Nic, tylko brać! big_smile

2,638

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Oczywiście! I pomyśl o dzieciach - jakie geny odziedziczą wink
Nic, tylko brać! big_smile

I koleżanek będę miała więcej, bo John ma ich sporo big_smile

2,639 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-19 19:27:43)

gracjana1992 napisał/a:

Ech, lepiej (z)jeść tort w grupie, niż obejść smakiem w samotności tongue big_smile

EDIT: kiedyś Anderstud swatał mnie z Johnem, ale (już pomijając A.), ja jestem dla niego "za stara", poza tym mam już swój charakter ukształtowany i wiem, że nie kręcą mnie sportowe fury.. a Pani kręcąca po domu tylko by mnie irytowała. No chyba że byłaby to niania smile
Ty jesteś młodsza, bardziej elastyczna i wspominałaś, że spotykałaś z gościem w sportowej furze.
Ja kiedyś też spotkałam, ale na jednym spotkaniu skończyło wink
Oczywiście nie mam nic do Johna bo wydaje się fajnym facetem tylko (raczej) nie dla mnie ani (raczej) ja nie dla niego. A jak kogoś na coś stać i to lubi to kto broni?
Tak jak pisałam, jestem sama gdzieś pomiędzy Anderstudem i Johnem i wolę facetów z tej "ligi". A. może i jest bardziej majętny, doświadczony ale … raz, że facet a dwa sporo starszy. Także można powiedzieć, że jesteśmy na podobnym poziomie. I to mi odpowiada.
Mówiąc oczywiście czysto teoretycznie, Anderstuda ciągnęłabym za uszy a przy Johnie czuła nieswojo.

2,640

big_smile słyszysz John, oniemielasz kobiety.
Roxann, serio przeszkadzałaby Ci Pani ogarniająca chatę?
Ja marzę o takiej, tylko jedyny zgryz to że schowa moje rzeczy w inne miejsca niż mi się zdaje i będę mieć pokój zagadek ..
Na Hawajach są pewnie komary jak pięść..:) ale czarny diament zwłaszcza w oprawie z białego złota łagodzi wszystko..:)

2,641 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-19 19:59:17)

Ela210 napisał/a:

big_smile słyszysz John, oniemielasz kobiety.
Roxann, serio przeszkadzałaby Ci Pani ogarniająca chatę?
Ja marzę o takiej, tylko jedyny zgryz to że schowa moje rzeczy w inne miejsca niż mi się zdaje i będę mieć pokój zagadek ..
Na Hawajach są pewnie komary jak pięść..:) ale czarny diament zwłaszcza w oprawie z białego złota łagodzi wszystko..:)

Serio. Ale ja mówiłam, że jestem trochę staroświecka, poza tym Zosia Samosia...
To nawet nie dyskomfort tylko wstyd, że jakaś kobieta za mną/po mnie sprząta w moim domu. Nawet jeśli jej za to płacę.
W restauracji, hotelu tak, ale nie w domu.
Gdyby to była niania to co innego... ale ona by była do dziecka, a nie dla mnie.

Hawaje itd. na mnie wrażenia nie robią... napodróżowałam się już głównie służbowo, bo wiadomo o ile urlop trwa...a swojego czasu miałam pracę głównie w rozjazdach. Także teraz te 4 puste ściany i siedzenie na podłodze są dla mnie wyjątkowe. wink

2,642

Ludzie, czy Wy pracy nie macie? Jakim cudem dajecie radę siedzieć tu całymi dniami i pisać?
Już się chyba całkiem wyłączę z tego wątku, bo nie mam czasu nawet tego czytać :-D

2,643 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-02-19 20:58:34)

...

2,644

Wystarczy choć na chwilę opuścić wątek a już tyle nowych historii powstaje.. smile Magda powinnaś częściej dokładać coś od siebie smile

john i gracjana - jeszcze ślubu nie ma a tu już takie plany smile A Hawaje to dobre miejsce na kręcenie kolejnej hitowej produkcji, zaraz po tym, co się działo w Kościele big_smile

Także john, już Ci zazdroszczę smile

2,645

bagienni_k napisał/a:

Także john, już Ci zazdroszczę smile

Zamiast zazdrościć sam rusz swoje 4 litery wink

2,646

Roxann napisał/a:

Mówiąc oczywiście czysto teoretycznie, Anderstuda ciągnęłabym za uszy

Do sypialni czy w ten syf na kanapie? To wystarczy powiedzieć, sam trafię. Albo położyć kiełbasę...
Ze mną byś nie wytrzymała nawet pół dnia, John woli młodsze, więc już lepiej trzymaj się tego A. i nie kombinuj jak koń pod górę big_smile

2,647

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Ech, lepiej (z)jeść tort w grupie, niż obejść smakiem w samotności tongue big_smile

EDIT: kiedyś Anderstud swatał mnie z Johnem, ale (już pomijając A.), ja jestem dla niego "za stara", poza tym mam już swój charakter ukształtowany i wiem, że nie kręcą mnie sportowe fury.. a Pani kręcąca po domu tylko by mnie irytowała. No chyba że byłaby to niania smile
Ty jesteś młodsza, bardziej elastyczna i wspominałaś, że spotykałaś z gościem w sportowej furze.
Ja kiedyś też spotkałam, ale na jednym spotkaniu skończyło wink
Oczywiście nie mam nic do Johna bo wydaje się fajnym facetem tylko (raczej) nie dla mnie ani (raczej) ja nie dla niego. A jak kogoś na coś stać i to lubi to kto broni?
Tak jak pisałam, jestem sama gdzieś pomiędzy Anderstudem i Johnem i wolę facetów z tej "ligi". A. może i jest bardziej majętny, doświadczony ale … raz, że facet a dwa sporo starszy. Także można powiedzieć, że jesteśmy na podobnym poziomie. I to mi odpowiada.
Mówiąc oczywiście czysto teoretycznie, Anderstuda ciągnęłabym za uszy a przy Johnie czuła nieswojo.

Ja akurat sportowe fury uwielbiam. Szybka jazde też, ale oczywiście nie "na wariata". Lubię szybko jeździć ale to nie oznacza, że to robię, bo jednak - rozsądek przede wszystkim. Sportowe auta są lepsze, bo nie zarzuca tak na zakrętach i ogólnie podoba mi sie ich look. A marzeniem z dzieciństwa byl sportowy, pomarańczowy kabriolet xD.

2,648

anderstud napisał/a:

Do sypialni czy w ten syf na kanapie? To wystarczy powiedzieć, sam trafię. Albo położyć kiełbasę...
Ze mną byś nie wytrzymała nawet pół dnia, John woli młodsze, więc już lepiej trzymaj się tego A. i nie kombinuj jak koń pod górę big_smile

Syf bym sama ogarnęła... nie mam dzieci to i śniadania a nawet jedzenie na "obiad" w pracy bym Ci robiła... tylko jak gdzieś Cię wyciągnąć z tej kanapy? I jak sprawić byś rzeczy oczywiste robił sam a nie trzeba Cię było o to prosić? tongue

2,649

gracjana1992 napisał/a:

Ja akurat sportowe fury uwielbiam. Szybka jazde też, ale oczywiście nie "na wariata". Lubię szybko jeździć ale to nie oznacza, że to robię, bo jednak - rozsądek przede wszystkim. Sportowe auta są lepsze, bo nie zarzuca tak na zakrętach i ogólnie podoba mi sie ich look. A marzeniem z dzieciństwa byl sportowy, pomarańczowy kabriolet xD.

Ja jestem bardziej zachowawcza i pragmatyczna. Szanuję ale nie podzielam wink
Dlatego czysto teoretycznie uważam, że bardziej pasujesz do Johna niż ja.

2,650

Roxann napisał/a:

jak sprawić byś rzeczy oczywiste robił sam a nie trzeba Cię było o to prosić? tongue

Ależ to akurat jest bardzo proste. Micha i seks. Dużo seksu big_smile

2,651 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2020-02-19 21:14:18)

Rox Akurat na Hawaje się nie wybieram, ale już na inną wulkaniczną wyspę owszem smile

Na super wypaśne fury to raczej nikogo nie wyrwę, bo dla mnie auto to tylko sposób dotarcia z jednego punktu do drugiego. Najtrudniejsze to byłoby ruszyć się z tej kanapy a rzeczy oczywiste to już każdy pojmuje inaczej smile

2,652

anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

jak sprawić byś rzeczy oczywiste robił sam a nie trzeba Cię było o to prosić? tongue

Teraz sam przeczysz sobie.

2,653 Ostatnio edytowany przez gracjana1992 (2020-02-19 21:20:19)

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Ja jestem bardziej zachowawcza i pragmatyczna. Szanuję ale nie podzielam wink
Dlatego czysto teoretycznie uważam, że bardziej pasujesz do Johna niż ja.

Dla mnie np. Anderstud byłby zbyt mało emocjonalny, zbyt pragmatyczny - totalne nieporozumienie. Całkiem możliwe, że nie docenilabym tego, że
"skosil trawnik" za to przeżywałabym w duchu, że podniósł głos.

2,654

gracja oj, robisz sobie autoreklamę smile Choć powiedzmy między Tobą a Rox - to byłoby coś smile

2,655 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2020-02-19 21:29:38)

Młodszy jestem o cień szprychy od anderstuda, dziecko lat 70. No ciekaw jestem czy byś mnie oczarowała wink.

P.S.
To jeśli Anderstud za mało emocjonalny to co widzisz we mnie ?

2,656

Roxann napisał/a:
anderstud napisał/a:
Roxann napisał/a:

Teraz sam przeczysz sobie.

Czas skończyć z tymi kłamstwami, przecież nie jest żadną tajemnicą, że szukam u kobiet tylko jednego.

2,657

gracjana1992 napisał/a:

Dla mnie np. Anderstud byłby zbyt mało emocjonalny, zbyt pragmatyczny - totalne nieporozumienie. Całkiem możliwe, że nie docenilabym tego, że

Dla mnie Anderstud byłby większym wyzwaniem niż John.. bo do Johna ja musiałabym się dostosować, a tego nie chcę. Anderstud byłby dla mnie wyzwaniem pod takim względem, że z tego faceta można dużo więcej wykrzesać. Tylko czy kobieta dobiegająca 40-stki chce w to bawić? Poza tym jak beton to beton wink

2,658

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Dla mnie Anderstud byłby większym wyzwaniem niż John.. bo do Johna ja musiałabym się dostosować, a tego nie chcę. Anderstud byłby dla mnie wyzwaniem pod takim względem, że z tego faceta można dużo więcej wykrzesać. Tylko czy kobieta dobiegająca 40-stki chce w to bawić? Poza tym jak beton to beton wink

A to ciekawe big_smile a jak myślisz co z niego można wykrzesać?

2,659

john.doe80 napisał/a:

Młodszy jestem o cień szprychy od anderstuda, dziecko lat 70. No ciekaw jestem czy byś mnie oczarowała wink.

P.S.
To jeśli Anderstud za mało emocjonalny to co widzisz we mnie ?

Wydajesz się być bardziej emocjonalny niż Anderstud, ale pewna nie jestem tongue. Co jeszcze... Pisales, że nie skreslasz szybko ludzi i to mogłaby być dobra przeciwwaga, bo ja mam(miałam) tendencje do stawiania spraw na ostrzu noża big_smile

2,660

Roxann napisał/a:

do Johna ja musiałabym się dostosować,

tzn?

2,661

gracjana1992 napisał/a:

Facet inteligentny, zaradny... chyba względny - laski na niego lecą wink. Chyba tylko trzeba kobiety która by go doceniła i pomogła uzyskać inny pułap na miarę jego możliwości wink 
Tego mu z całego serca życzę.

2,662

Zapomniałaś o ciętym języku smile , które tak bardzo przyciąga do niego kobiety tongue

2,663

john.doe80 napisał/a:
Roxann napisał/a:

do Johna ja musiałabym się dostosować,

tzn?

Tzn, że jesteśmy z 2 różnych światów.

2,664

No i gra na perkusji.

2,665

Roxann napisał/a:
gracjana1992 napisał/a:

Facet inteligentny, zaradny... chyba względny - laski na niego lecą wink. Chyba tylko trzeba kobiety która by go doceniła i pomogła uzyskać inny pułap na miarę jego możliwości wink 
Tego mu z całego serca życzę.

"Dobranie się" to jest jednak klucz. Według mnie to, że Anderstud przyciąga takie kobiety nie jest przypadkiem. On jest pragmatyczny i one również - dlatego bez skrupułów go wykorzystują dla swoich korzyści. Wrażliwa kobieta pewnie by tak nie zrobiła, ale z drugiej strony ona by z nim nie wytrzymała.

Posty [ 2,601 do 2,665 z 3,931 ]

Strony Poprzednia 1 39 40 41 42 43 61 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziwne zachowanie Ex po rozstaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024