bardzo wstydliwy temat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » bardzo wstydliwy temat

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66 Ostatnio edytowany przez 2_koniec_świata (2019-03-01 05:51:07)

Odp: bardzo wstydliwy temat

Aż mi się przypomniało ze skeczu Kabaretu Jurki: „już ty sobie powodu nie szukaj”.

jaanna, obie jesteśmy kobietami, pewne kwestie mogą być nam obce, jednak można doinformować się choćby w Internecie: sami panowie przyznają na podobnych forach, że banalne zsunięcie napletka ułatwia precyzyjne kierowanie strumieniem moczu. Tak więc, jeśli mężczyzna nie jest chory...

Poza tym wystarczy spuszczać wodę w trakcie sikania do muszli, odgłosów nie trzeba zagłuszać wodą z kranu nad umywalką.

Edycja:

anderstud napisał/a:

Oglądałem kiedyś jakiś program nie pamiętam już jaki, ale tam było pokazane nagranie superszybkimi kamerami,
gdzie lądują odpryski i mikro kropelki moczu podczas jego tradycyjnego oddawania w sensie że prosto do kibla.
Dosłownie wszędzie. Jeśli on to robi to umywalki, to nawet nie chcesz wiedzieć...

.

Zobacz podobne tematy :

67

Mystery_ napisał/a:

Czy twoi znajomi wiedzą, że załatwiasz się do umywalki? Czy ktokolwiek z nich zaprasza Cię do siebie? O ile masz znajomych ...

ciekawe, w jaki sposób mogliby się dowiedzieć:P jakoś sobie tego nie wyobrażam:D instrukcja w czerwonej ramce, tak jak są te przeciwpożarowe albo bhp:D czynniki ryzyka związane z zapraszaniem [nazwa użytkownika] do mieszkania, podpunkt 12 umywalka:D

niedługo może jakiś zespół dochodzeniowo-śledczy w tej sprawie:P moja hipoteza: po prostu poszedł umyć ręce:)

68

Mystery_ napisał/a:

A po co te ataki w moją stronę.

TY się MNIE pytasz?

Przy okazji, warto ciąć cytaty. Ostatnia wiadomość wystarczy.

69

nudny.trudny napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Czy twoi znajomi wiedzą, że załatwiasz się do umywalki? Czy ktokolwiek z nich zaprasza Cię do siebie? O ile masz znajomych ...

ciekawe, w jaki sposób mogliby się dowiedzieć:P jakoś sobie tego nie wyobrażam:D instrukcja w czerwonej ramce, tak jak są te przeciwpożarowe albo bhp:D czynniki ryzyka związane z zapraszaniem [nazwa użytkownika] do mieszkania, podpunkt 12 umywalka:D

niedługo może jakiś zespół dochodzeniowo-śledczy w tej sprawie:P moja hipoteza: po prostu poszedł umyć ręce:)

Też mi się wydaje, że nie wiedzą. A potem dotykają dłońmi tej umywalki i czasami im mydło do niej wpadnie tongue Moim zdaniem robienie takich rzeczy to jak napluć komuś do zupy.

70 Ostatnio edytowany przez Znerx (2019-03-02 16:48:41)

Mystery_ napisał/a:

Też mi się wydaje, że nie wiedzą. A potem dotykają dłońmi tej umywalki i czasami im mydło do niej wpadnie tongue Moim zdaniem robienie takich rzeczy to jak napluć komuś do zupy.

Według faktu
- 18 proc. pań/ 30-32 proc. panów przyznało, że nie myje rąk, jeśli korzysta z publicznej toalety. (poza domem. czyli np. w pracy).
ho ho ho

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » bardzo wstydliwy temat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024