Gdzie poznać mężczyznę kobiecie po 30-ce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać mężczyznę kobiecie po 30-ce

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Gdzie poznać mężczyznę kobiecie po 30-ce
anla napisał/a:

Harvey, dziękuję za wyrozumiałość. Teraz klocki się ułożyły, jest zrozumiałe, co trzyma Cię "w realu": proces rozwodowy i zapewnienie godziwej przyszłości żonie. Trudne jest do zaakceptowania, że ktoś się zgadza na noclegi u jeszcze żonatego mężczyzny. Znam parę, która jest w podobnej sytuacji co Ty. Nie wiem, czym się kierowała i o czym myślała kobieta, gdy posunęła się na taki krok, bo prawda jest taka, że trudno jest znaleźć męża kobiecie bez dzieci, a z dwójką, wydaje mi się, że niewiarygodnie trudno. Natomiast jej małżonek bawi się teraz na całego. Nie ma tam mowy po tak drastycznych przeżyciach wkraczać do czegoś poważnego. Widzę to na żywe oczy.

W wawie byłem pierwszy raz od dawna bo tam mam znajomych, w mieszkaniu byłem sam. Na hotelu zaoszczedzilem. Wszedłem w spółkę z kolegą od mieszkania, to starszy koleś z żoną i dziecmi i domyślam się po co mu te mieszkanie. Zbyt poważny człowiek jestem by za to 'placic' wink

Nie mam dzieci. Dzieci będzie miała moja była. Jest teraz sama. I przez długi czas będzie sama. Mamy zwykły kontakt kolezenski. Ja poszedłem dalej a ona utknela w miejscu. Trzeba czasem trochę myśleć zanim się kogoś zdradzi wink

Zobacz podobne tematy :

67

Harvey -> czerwona kartka oraz czarna lista obowiązuje bezterminowo. Włosy jeżą się na głowie od tego, co przeczytałam w innych wątkach.

uleshe napisał/a:

Jak by Cie wysłać do działu IT...

Przez chwilę można nawet pobujać w obłokach.
W rzeczywistości to pewnie bym częstowała ciastem, żeby przełamać pierwsze lody i nawiązać jakąś rozmowę. Trochę póżniej mogłabym zorganizować jakieś wyjście zespołu itd...

Szwagier pracuje w IT i mówi, że u nich albo są zajęci albo bardzo młodzi.

uleshe napisał/a:

w sklepie z narzędziami lub na budowie itp

Remontowałam mieszkanie i byłam w Leroy, Castoramie i na Bartyckiej. Każdy Ci uprzejmie odpowie gdzie co jest i koniec. Zwykła uprzejmość ludzka.

Lady90 napisał/a:

Moim zdaniem jednak najłatwiej poznać kogoś przez internet, bo tam są osoby, które też tego szukają.

Gdzie konkretnie w Internecie? Na forach i portalach dyskusyjnych? Czy masz na myśli portale randkowe? Czy działa to u Ciebie? 

balin napisał/a:

Bo szuka ideału

Wszyscy jesteśmy różni, ile ludzi tyle gustów, a więc i ideał jest pojęciem mało precyzyjnym, dla każdego on jest inny.
Każdy z nas ma swój wizerunek rodziny, który zazwyczaj formuje się na podstawie naszych obserwacji rodziny, z której pochodzimy. Już od dziecka odnotowujemy jaka relacja łączyła dziadków, czy ich dom był ciepły i chciało się do nich przyjeżdżać w odwiedziny, jaka relacja była między rodzicami, czy był szacunek i zrozumienie, czy ja czułam ich wsparcie i miłość. Rodzina to ostoja i dla mnie ona składa się nie tylko z męża, ale i dzieci. Więź emocjonalna jest bardzo ważna, bo właśnie dzięki niej jesteśmy szczęśliwi i czujemy, że żyjemy.

68

I tak zbyt muzealna jestes dla mnie smile

69

anla napisał/a:

Harvey -> czerwona kartka oraz czarna lista obowiązuje bezterminowo. Włosy jeżą się na głowie od tego, co przeczytałam w innych wątkach.

uleshe napisał/a:

Jak by Cie wysłać do działu IT...

Przez chwilę można nawet pobujać w obłokach.
W rzeczywistości to pewnie bym częstowała ciastem, żeby przełamać pierwsze lody i nawiązać jakąś rozmowę. Trochę póżniej mogłabym zorganizować jakieś wyjście zespołu itd...

Szwagier pracuje w IT i mówi, że u nich albo są zajęci albo bardzo młodzi.

uleshe napisał/a:

w sklepie z narzędziami lub na budowie itp

Remontowałam mieszkanie i byłam w Leroy, Castoramie i na Bartyckiej. Każdy Ci uprzejmie odpowie gdzie co jest i koniec. Zwykła uprzejmość ludzka.

Lady90 napisał/a:

Moim zdaniem jednak najłatwiej poznać kogoś przez internet, bo tam są osoby, które też tego szukają.

Gdzie konkretnie w Internecie? Na forach i portalach dyskusyjnych? Czy masz na myśli portale randkowe? Czy działa to u Ciebie?

Tinder chyba jest teraz najbardziej na topie. Ja korzystam, ale nic poważnego jeszcze z tego nie wyniknęło.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdzie poznać mężczyznę kobiecie po 30-ce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024