Partner nie wie czy chce być...prosić o szansę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Partner nie wie czy chce być...prosić o szansę?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

66

Odp: Partner nie wie czy chce być...prosić o szansę?

Ja już jestem miesiąc po...pisał w tym czasie i to nawet wczoraj. Ale nie odpisałam nic. Ja się dużo zalilam do przyjaciół, zaczęłam się z kims spotykać, byłam na imprezie ,wychodzę do znajomych ..ale przez pierwsze dwa tygodnie było ciężko. Wciąż płakałam,palilam, czekałam. Teraz nie czekam, jedynie co nie pomaga to czasem go widuje. Tak,trzeba o siebie dbać. Ja dlatego to skonczylam z myślą o swoim zdrowiu. Byłam zatruta. Zatruta ta sytuacja ...no i tak. Nie pozostaje nic innego jak nie poddać sie. Też pisałam takie rzeczy do siebie, bardzo dużo. Ale chodziłam do pracy,zeby nie zeswirowac w domu. No i zawsze,zawsze staralam się wyglądać bardzo dobrze, nie ważne że oczy zapuchniete ,ale to mi też dawało poczucie że nie upadlam aż tak za chlopem....

Zobacz podobne tematy :

67

Postanowiłam ,ze wyjadę. Myślę ,że dam sobie 3mcr na przezimowanie, ogarnięcie się i ruszę w drogę. Przynajmniej nie będę widywać byłego, lepiej mi to zrobi.

68

Cóż rzec.. powodzenia w naprawianiu siebie. Daj znać jak ci poszło.

69

To nie jest takie proste,zwlszacza że wychodzą kwiatki eksa,ale dzięki temu szybciej chce zapomnieć i mieć go z głowy.

Posty [ 66 do 69 z 69 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Partner nie wie czy chce być...prosić o szansę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024