Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,171 do 1,235 z 1,705 ]

1,171

Odp: Niski facet - szczera opinia.
kto-zacz napisał/a:

Ja jestem niski ok.172, moja żona jest ode mnie wyższa. Jak założy buty na obcasach(nie szpilki) to tak z pół głowy wyższa. Nigdy nie miałem problemów ze znalezieniem dziewczyny. Powiem tak, zyskuję bardzo w rozmowie. Lubię rozmawiać i żartować. Koledzy na studiach pytali się jak ja to robię, że zawsze mam dziewczynę. Myślę, że to kwestia charakteru, umiejętności rozmowy. Od LO kobiety zwierzały mi się z problemów relacji męsko-damskich. Miały do mnie zaufanie.
Niedawno sprzedawałem mieszkanie i kobieta opowiedziała mi wiele o sobie, o mężu, o dzieciach, o relacjach itd. Wysłała wiadomość. Zignorowałem.
Rozmowa to chyba sedno. Nie wiem czy można tego się nauczyć. 
Wzrost to nie wszystko

Pisałam już, że jak założę buty na wysokim obcasie, to również jestem wyższa od swojego męża, a nawiązując do Twojej wypowiedzi dodam, że mój mąż zaimponował mi swoją pewnością siebie (chodzi o sposób w jaki mnie zapoznał i zaprosił na pierwsza randkę), a potem właśnie swoją osobowością. Tym o czym mówił, w jaki sposób mówił i tym w jaki sposób na mnie patrzył. Potem, w miarę poznawania, wydał mi się bardzo ogarniętym, odpowiedzialnym facetem. Jego o wiele wyżsi koledzy nie raz i nie dwa pytali co on w sobie ma, że właśnie jego wybrałam, a ja nie miałam żadnych wątpliwości, że to właśnie TEN.

W moim salsowym środowisku mnóstwo jest niskich facetów. Mnóstwo. Część z nich ma życiowe partnerki, część dopiero szuka, ale część znalazła je właściwie na moich oczach. Wybrałam trudny styl, a przy tym - w sumie nie wiedzieć czemu - w większości to właśnie niższe osoby są tu królami parkietu. Przypuszczam, że dlatego, że jeśli chce się to robić po mistrzowsku, to trzeba szybko przebierać nogami, co w przypadku niższych osób jest jednak łatwiejsze, a być może właśnie niscy mężczyźni znaleźli tutaj na siebie sposób i dążą do perfekcji bardziej niż inni. Dążę do tego, że na imprezach są rozchwytywani, co obala mit jakoby z zasady mieli być przezroczyści.
Mało tego, od czasu do czasu uczą u nas m.in mistrzowie Polski. On jest ode mnie nieco niższy, ona mojego wzrostu - są partnerami w tańcu i w życiu. W konkurencyjnej szkole właściciele i równocześnie instruktorzy są małżeństwem - ona piękna, jego wzrostu (na szpilkach znacznie wyższa), oboje niżsi ode mnie i jak pamiętam (zdarzyło mi się z nim tańczyć), on będzie miał jakieś 166 cm.

Na marginesie, jakiś czas temu dosyć szerokim echem odbiła się sytuacja, kiedy instruktorka (żeby nie było - atrakcyjna) zostawiła swojego wieloletniego, życiowego partnera dla bardzo niepozornego, ale sympatycznego tancerza. Niepozorny, bo ani przystojny, ani dobrze zbudowany, ani wysoki, za to ma w sobie taką charyzmę i radość życia, że tamtego wyraźnie bije na głowę. Dodam, że jeśli ma 165 cm wzrostu, to będzie dużo.

Pewnie zaraz przeczytam, że to nic nie znaczy, że na pewno zmyślam lub inne jeszcze bla, bla, bla, niemniej to wszystko są mężczyźni z krwi i kości, którzy po prostu męscy są z charakteru.

Zobacz podobne tematy :

1,172 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-22 09:48:05)

Ciekawe rzeczy się dzieją w tych szkołach tańca, może Koledzy powinni się zapisać na kilka lekcji? smile W moim przypadku to odpada, bo jakoś mam straszną awersję do wygibasów na parkiecie, chociaż może tego typu tańce przedstawiają się zupełnie inaczej..?
Wśród sportowców, to akurat stosunkowo niscy faceci dobrze sobie radzą np biegacze czy jako skrzydłowi w niektórych grach zespołowych wink

1,173

bagienni_k napisał/a:

Ciekawe rzeczy się dzieją w tych szkołach tańca, może Koledzy powinni się zapisać na kilka lekcji? smile W moim przypadku to odpada, bo jakoś mam straszną awersję do wygibasów na parkiecie, chociaż może tego typu tańce przedstawiają się zupełnie inaczej..?
Wśród sportowców, to akurat stosunkowo niscy faceci dobrze sobie radzą np biegacze czy jako skrzydłowi w niektórych grach zespołowych wink

biegacze? dobry biegacz musi mieć czarny kolor skóry big_smile
Jest wiele dyscyplin gdzie niski wzrost pomaga, problem robi się jeżeli na treningach chcemy mieć również koleżanki.

Ale popieram, raczej bym umarła w samotności niż szła na kurs salsy big_smile

1,174

Między koleżanką a czymś więcej niż koleżanką jest chyba różnica wink

1,175

Olinka, nie wiem gdzie mieszkasz, w jakim mieście, województwie, ale to co piszesz to jakiś kosmos. Nie wyobrażam sobie niskich facetów mających powodzenie.
W jakim wieku są ci panowie i te kobiety? Mam 29lat więc celuję w dziewczyny 23-32 lata. Dla nich wzrost ma ogromne znaczenie. Przecież na portalach randkowych żadna nie chce pisać z facetem poniżej 170. W realu jak na złość trafiam na wzrostaków. Wczoraj gdy tylko wyszedłem z klatki przeszedł koło mnie 2 metrowy kolo. Sięgałem mu nieco powyżej pasa. Potem gdy wybrałem się do osiedlowego sklepu przede mną chodnikiem szedł inny wysoki typ. Może nie aż tak, ale jednak sięgałem mu do ramienia.

W samym sklepie w kolejce stało 2 innych rosłych chłopaków. Po raz kolejny musiałem poczuć smak goryczy dosięgając ledwie do ramienia.
Gdy wieczorem po pracy poszedłem się przejść minąłem kilka par. W 2 były niskie dziewczyny, ale kolesie mieli około 190. W innych dziewczyny same były wysokie, jakoś 175 więc i kolesie odpowiednio wyżsi. Uderzyło mnie, że nie widzę niski par gdzie kochankowie są równi wzrostem, bądź facet będąc niski szedłby za rękę z niższą od siebie dziewczyną. Gdy widzę kolesia o zbliżonym do mojego wzrostu to samotnie zmierza przed siebie. Nigdy nie widziałem niskiego chłopaka by szedł z jakąkolwiek dziewczyną.

Jeśli chodzi o kurs tańca. Facet poniżej 170 nie ma czego tam szukać. Większość kobiet do 30 roku życia ma powyżej 170 zatem na niskiego pokurcza patrzyłyby jak na coś gorszego. Nie chciałyby z nim tańczyć. Te niskie na pewno też nie. To są te same kobiety co na tinderach, badoo, sympatii które piszą w opisie, że facet musi mieć 180. Albo które choć nie zamieszczają takiej informacji w swoim profilu to niskich olewają. Serio wierzycie, że kobiety chciałyby potańczyć?

Rozmowa najważniejsza dla kobiety? Większej bzdury nie słyszałem. Jeśli kobieta widzi, że facet jest bardzo niski to nie czuje ochoty na rozmowę z nim.
Kiedy nawet taki niski koleś do niej zagada to nie będzie z nim rozmawiała na serio, ale raczej zdawkowo, od niechcenia. Podobnie jest na portalach randkowych. Wysokiemu odpisują i ukazują zainteresowanie, a niski otrzymuje odpowiedzi w stylu "no", "ja też", "ok" z których trudno poprowadzić rozmowę.

Jeśli facet jest niski to na starcie jest odrzucany przez kobiety co potwierdziła królowalodu i inne kobiety w tym wątku.

1,176

NTN napisał/a:

Jeśli facet jest niski to na starcie jest odrzucany przez kobiety co potwierdziła królowalodu i inne kobiety w tym wątku.

Chyba tak... na starcie jest odrzucany za wygląd.

Ale chyba fajniejszy facet ten co śpiewa w DeMono niż ten którego "Take me out" pokazaliście -- ten drugi źle ubrany, garbi się, blady (chory?)...

Łysy też odrzucany na starcie... I ten z wąsami morsa też odrzucany na starcie... Acha -- i jeszcze ten z zaniedbanymi zębami. I ten źle ubrany. I ten z trądzikiem. I ten chudy... No i też ten gruby. Wszyscy odrzucani na starcie.

Ale jak ten start minie... to wtedy:

Rozmowa najważniejsza dla kobiety?

Ale musi być rozmowa. Jak facet nie rozmawia, to:

Większej bzdury nie słyszałem.

... nie ma kobiet...

Jeśli kobieta widzi, że facet jest bardzo niski to nie czuje ochoty na rozmowę z nim.
Kiedy nawet taki niski koleś do niej zagada to nie będzie z nim rozmawiała na serio, ale raczej zdawkowo, od niechcenia.

Zagadałeś do ilu kobiet?

a)  5 -- pięciu
b) 50
c) 500 ?

A Szabelski do ilu?

Podobnie jest na portalach randkowych. Wysokiemu odpisują i ukazują zainteresowanie, a niski otrzymuje odpowiedzi w stylu "no", "ja też", "ok" z których trudno poprowadzić rozmowę.

A wysoki jakie otrzymuje odpowiedzi? I skąd wiesz? Masz przyjaciela? Próbowałeś fake konta?

1,177

Chodzilam na kurs tanca big_smile o dziwo najlepiej tanczylo mi sie z facetem, ktory byl tak z 5-10 cm nizszy ode mnie. Potem wyczailam na fb, ze ma dziewczyne, ale gdyby nie to, to bym podbila big_smile

Ogolnie gratuluje NTN, centymetra w oczach big_smile

1,178 Ostatnio edytowany przez krolowachlodu87 (2021-01-22 11:12:53)

bagienni_k napisał/a:

Między koleżanką a czymś więcej niż koleżanką jest chyba różnica wink

od czegoś trzeba zacząć

btw obiło mi się o uszy że facet na kursie tanca jest generalnie rozchwytywany bo jest ich po prostu mało - ktoś może potwierdzić?:D

1,179 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-22 11:21:41)

Rozmawiając o problemach z rodzicami od ojca słyszałem "w życiu nie jest łatwo, ale jak dorobisz się wielkich pieniędzy to kobiety będą walczyły o ciebie". Czyli ojciec który sam ma 175 sugeruje, że z tym wzrostem kobiety nie znajdę więc potrzebne mi są pieniądze.

Mama mówi, że jeszcze znajdziesz miłość, ale musisz w siebie wierzyć. Przytoczyła przykład kuzyna, który rozstał się po 10 latach z jedną dziewczyną i po miesiącu rozkochał w sobie nową.
Szkoda, że zapomniała dodać, iż ów krewny ma 187cm wzrostu, dobrze wyproilowaną linię szczęki i za sprawą wieloletnich godzin spędzonych na siłowni potężną muskulaturę.

Poza tym matka śmiała się ze mnie gdy opowiedziałem jej o podbojach z jednym z moich kolegów. Lata temu gdy mieliśmy po 18 lat wybraliśmy się na jakąś imprezę eventową zorganizowaną przez miasto.
Zagadywaliśmy dziewczyny, ale nie były zbyt zainteresowane. Mama śmiała się "oj i podrywacze, jeden taki chudy, cienki, a drugi taki niski, i poszli na podryw hahahaha". Już jej słowa wyraźnie pokazują, że z powodu niewysokiego wzrostu nie dawała mi szans na suckes. A zatem mamuśka wie, że moje problemy z dziewczynami nie mają przyczyny w nieprawidłowym ułożeniu w głowie, ale przeszkadza mi mankament fizyczny.

Jestem pewien, że gdybym złowił złową rybkę i ta dodałaby mi 20cm wzrostu, nagle moje problemy z kobietami by znknęły, a w glowie miałbym od razu porządek.

Mogę poddać się wypraniu mózgu i mieć wmówione, że mój wzrost jest dostatecznie odpowiedni by cieszyć się powodzeniem z kobietami. Co z tego skoro dziewczyny widzą to inaczej? To trochę tak jakbym sobie wmówił, że jestem mistrzem golfa, że jestem w tym najlepszy. A potem rzuciłbym wyzwanie najlepszym golfistom świata. Czy miałbym szansę? No nie. A czy gdybym wierzył, że potrafię latać i skoczyłbym z dachu wzbiłbym się niczym ptak? Jasne, że nie. I tak samo z przekonanami dotyczącymi wzrostu.
Ja sobie mogę wmawiać, że mam wystarczający wzrost by podobać się kobietom, a one nie będą zainteresowane.

Jak to pisała królowalodu jeśli facet jest fajny z charakteru, ale mi się nie podoba to zostanie kolegą bo nie ma nadrabiania charakterem. Czyli z takim wzrostem jak mój, choćbym był najfajniejszym kolesiem świata laski i tak mnie odrzucą z powodu wzrostu.

1,180 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-22 11:18:46)

To miałbym dylemat, gdybym chciał koniecznie kogoś poznać, bo niby (prawie) gwarancja sukcesu a z drugiej strony sam taniec, te wygibasy.. Nieee wink

Co do rozwmowy, to niby fajnie jest czytać i przesyłać sygnały niewerbalne, ale po coś ten dar mowy mamy, zatem trzeba nim jakoś się posługiwać na codzień, nie tylko w trackie podrywu czy randek smile

1,181

Założę się, że gdyby niski koleś zapisał się na kurs tańca to nie byłby rozchwytywany. Raczej musiałby się mierzyć z wyzwaniem typu - jak sobie teraz poradzić bo głupio mi że żadna na mnie nawet nie spojrzy i dziewczyny wolą tańczyć ze sobą niż ze mną. Nie mówiąc, że większość kobiet byłaby wyższa.

1,182

NTN napisał/a:

Założę się, że gdyby niski koleś zapisał się na kurs tańca to nie byłby rozchwytywany. Raczej musiałby się mierzyć z wyzwaniem typu - jak sobie teraz poradzić bo głupio mi że żadna na mnie nawet nie spojrzy i dziewczyny wolą tańczyć ze sobą niż ze mną. Nie mówiąc, że większość kobiet byłaby wyższa.

Lady Loka napisał/a:

Chodzilam na kurs tanca big_smile o dziwo najlepiej tanczylo mi sie z facetem, ktory byl tak z 5-10 cm nizszy ode mnie. Potem wyczailam na fb, ze ma dziewczyne, ale gdyby nie to, to bym podbila big_smile

1,183

NTN -  może po prostu sprawdź i się zapisz? smile

1,184

NTN,bzdury to Ty opowiadasz,cały czas,od kilku stron ,w koło Macieju to samo.Sama nie wiem po co czytam,chyba z ciekawości kiedy zbanują...
Popatrz,ile osób napisało Ci same mądre rzeczy a Ty wszystko przekręcasz. żeby się poużalać nad sobą. Czemu się nie użalasz w samotności? Przecież nie chcesz rad. A po tym co napisałeś o tej zimie stulecia itd. to ja proponuję wizytę u psychologa,mówię całkiem serio,Twoje słowa nie są w normie.
Mogłabym napisać jeszcze że mój ex 164cm podrywa laski duzo młodsze i wyższe o głowę, ale po co? i tak nie uwierzysz. No tak,za stara jestem smile

1,185 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-22 11:29:52)

Wypowiedź Lejdi należy traktować z przymrużeniem oka. Ona jako jedyna pisze pozytywnie o niskich facetach. Takich wyjątkowych kobiet nie ma dużo. 1 Jaskółka wiosny nie czyni. W innej grupie gdzie nie ma Lejdi, niscy byli niewidzialni.

1,186

NTN napisał/a:

Wypowiedź Lejdi należy traktować z przymrużeniem oka. Ona jako jedyna pisze pozytywnie o niskich facetach. Takich wyjątkowych kobiet nie ma dużo. 1 Jaskółka wiosny nie czyni. W innej grupie gdzie nie ma Lejdi, niscy byli niewidzialni.

ofc xD Ty wiesz jak zwykle lepiej co ja mysle big_smile a to po prostu byl fajny facet i tyle.

1,187

Lejdi fajny bo ?  Zresztą to że Ty go w ten sposób odbierałaś nie znaczy że koleżanki z kursu rónież

Diana już to widzę jak ex podrywa z 163 wzrostu. Jak to powiedziała jedna z dziewczyn do której kiedyś podszedłem "nie umówię się z tobą, nie jesteś wysoki, musiałabym być mocno zdesperowana"

I pewnie twój ex podrywa baardzo nieatrakcyjne zdesperowane kobiety

1,188 Ostatnio edytowany przez diana45 (2021-01-22 11:40:05)

Jestem pewien, że gdybym złowił złową rybkę i ta dodałaby mi 20cm wzrostu, nagle moje problemy z kobietami by znknęły, a w glowie miałbym od razu porządek.

I To jest właśnie Twój problem z którym powinieneś udać się do specjalisty
A niby czemu miałabym kłamać? Mój ex umie owijac ludzi wokół palca,też się kiedyś nabrałam.
Ja Cie nie pocieszam bo przed Tobą bardzo daleka droga"uzdrowienia " duszy. Możliwe że całe życie będziesz frustratem,ale sam jestes sobie winien.

1,189

Diana problem? Moje myślenie jest następstwem odbierania przez dziewczyny. Gdyby mnie akceptowały i traktowały jako normalnego kolesia byłoby ok. Tylko że dziewczyny odrzucają z powodu wzrostu na starcie a potem dziwią się że powstają kompleksy.

Kiedyś zagadałem 3 dziewczyny w pubie. Fajnie się gadało, sporo się śmialiśmy. 1 z dziewczyn mówiła, że jestem bardzo spoko bo dawno się jej tak dobrze z nikim nie gadało i jestem fajny bo można pogadać na wiele tematów i się podroczyć i pożartować, nie jestem też pusty. Jednak gdy zaproponowałem spotkanie odparła, że podobają się jej wysocy.

Dziewczyna mojego wzrostu.

tylko zmarnowałem swój czas. I tak to jest z kobietami piszecie że wzrost niczego nie skreśla, a potem jednak odrzucacie niskich.

1,190

NTN napisał/a:

Lejdi fajny bo ?  Zresztą to że Ty go w ten sposób odbierałaś nie znaczy że koleżanki z kursu rónież

Diana już to widzę jak ex podrywa z 163 wzrostu. Jak to powiedziała jedna z dziewczyn do której kiedyś podszedłem "nie umówię się z tobą, nie jesteś wysoki, musiałabym być mocno zdesperowana"

A myslisz, ze inni faceci maja powodzenie u 100% kobiet na takim kursie? big_smile
masz nierealne wyobrazenia. To nigdy nie jest tak, ze idzie sobie facet, a do niego pcha sie wianuszek 100 kobiet, ktore chca sie z nim przespac. Moze w filmach, moze na portalach tworzy sie takie wrazenie, ale rzeczywistosc wyglada tak, ze znajdujesz jedna, dwie, moze trzy chetne osoby w ciagu kilku lat i albo probujesz z osoba, ktora jest chetna i Ci odpowiada, albo jak Ci nie odpowiada, to szukasz dalej.
I to jest rzeczywistosc wszystkich, nie tylko niskich ludzi.

1,191 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-22 11:44:46)

NTN napisał/a:

O mój drogi mogę wymienić ileś uzytkowniczek z głowy (w tym siebie) które wypowiadały się pozytywnie o niskich. Więc z tej Twojej jednej jaskółki zaczyna się robić podejrzanie dużo jaskółek

1,192 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-22 11:45:51)

Wy nie rozumiecie. Kiedyś bardzo wierzyłem że charakter jest kluczowy w znalezieniu dziewczyny.
Trafiłem na środowisko uwodzicieli. Stosowałem afirmacje, używałem prawo przyciągania, poddawałem się autohipnozie. Trenowałem bycie pozytywnym, ciepłym człowiekiem. Tak też byłem odbierany. Byłem na kursach uwodzenia, uczyłem się również z różnych materiałów o uwodzeniu. Podchodziłem do dziewczyn i ... dziewczyny nie znalazłem. Za to słyszałem, że jestem niski itd.

Potem poczytałem o teorii blackpill i wszystko się zgadza. Jesteś atrakcyjny to kobiety się podkładają. Jesteś niski to Cię nie chcą.

Ps. Lejdi rzeczywistość wszystkich ludzi wygląda tak, że wysocy którzy średnio wyglądają z twarzy mają powodzenie na portalach randkowych. Wysocy którzy dobrze wyglądają mają jeszcze większe. A ci co super wyglądają to mają ogromne. Jednak zapewniam, że każda z tych grup gdyby chciała w miesiącu znalazłaby 30 dziewczyn na seks, randki, związki.

1,193

NTN napisał/a:

a co znaczy baaardzo nieatrakcyjne? Bez zębów? łyse? garbate? Czy takie przeciętne szare myszki?

1,194

Potwierdzam teorie Loki że masz nierealne oczekiwania. 30 chętnych miesięcznie? Powodzenia  pfff

1,195

Nie pisałem, że oczekuję 30 chetnych miesiecznie ale robilem badania ktore potwierdzaja ze wysoki niebrzydki facet ma spore powodzenie i szanse na zwiazek, seks z przynajmniej 30 dziewczynami. Zalozylem kilka sztucznych kont z roznych miast na protalch randkowych i mnistwo dziewczyn chcialo sie z nimi umowic, pisalo o seksie, zwiazku.

1,196 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-01-22 11:51:49)

Tak w sumie to wiekszosc ludzi, ktorych znam, to desperaci.
Bo nie znam nikogo, kto by przebieral i wybieral z grona facetow.
Moi rodzice - poznali sie w podstawowce i nie mieli poza soba nikogo innego.
Moj przyjaciel nr 1 - poznal dziewczyne w gorach, przedstawila ich sobie wspolna kolezanka, wczesniej byl 3 lata sam i nie szukal innej
Moj przyjaciel nr 2 - poznal dziewczyne na domowce, wczesniej tez dlugo byl sam, potem nie szukal innej.
Oboje juz po slubach, szczesliwi, maja dzieci.

Jedna moja kolezanka poznala faceta i tez nie szukala innego, sa razem 10 lat.
Druga moja kolezanka poznala faceta i tez nie szukala innego, razem prawie rok.
Ja poznalam obecnego partnera i tez nie szukalam innego, slub w tym roku.

Moge tak wymieniac i wymieniac, serio nie znam nikogo, kto jakos specjalnie by przebieral w ludziach. Ot mieli duze grono znajomych blizszych czy dalszych, bez romantycznych spojdzen, po prostu grono znajomych, jakims sposobem w tym gronie pojawia sie ktos nowy fajny, albo nagle nastepuje odkrycie, ze w tym gronie ktos fajny jest, zaczynaja sie spotykac i jezeli sobie pasuja to po prostu rozwijaja zwiazek.

Dla Ciebie NTN to jest desperacja, dla innych ludzi to jest po prostu normalne, dorosle zycie.
Wiadomo, ze jezeli zdarzy sie ktos, kto nie pasuje, to sie relacji nie buduje i ta relacja sie rozbija juz w okolicach kolezenstwa/przyjazni, po prostu wiadomo, ze zwiazku z tego nie bedzie. A jak ktos jest spoko, to sie zaczyna cos budowac i sprawdza.

edit. Widzisz, my sie nigdy nie dogadamy. Bo ja, choc jestem od Ciebie ciut mlodsza, wychodze z zalozenia, ze szukam kogos na zycie, a nie na randki i seks, a potem siup kolejny. I tak samo moi znajomi na roznych etapach zycia.
Fakt, jak szukasz kogos tylko do lozka, to mozesz sie przejechac, ale wtedy nie ma sie co dziwic, ze dziewczyny po prostu wybieraja atrakcyjniejszych ludzi. W takiej sytuacji nie charakter sie liczy bo i niewiele sie rozmawia.

1,197

NTN napisał/a:

Nie pisałem, że oczekuję 30 chetnych miesiecznie ale robilem badania ktore potwierdzaja ze wysoki niebrzydki facet ma spore powodzenie i szanse na zwiazek, seks z przynajmniej 30 dziewczynami. Zalozylem kilka sztucznych kont z roznych miast na protalch randkowych i mnistwo dziewczyn chcialo sie z nimi umowic, pisalo o seksie, zwiazku.

Sorry nie wierzę że tabun 30 lasek na portalu deklarował chęć związku z facetem z którym pisały ile, dzień? 5 min? I jeszcze go nigdy nie widziały. No na pewno, właśnie tak bylo big_smile

1,198

Wybieranie i przebieranie dotyczy chyba tylko ludzi, którzy po prostu chcą się zabawić i "obskoczyć" jak najwięcej partnerów, ale to raczej nie rokuje, jeśli chodzi o dłuższy związek.

1,199

NTN napisał/a:

Człowieku,jakie badania, przeciez to nie są żadne badania. Ty uważasz że na portalach jest cały przekrój kobiet?
Nie,ja wysiadam,szkoda klawiatury...
NTN,do psychologa!

1,200

jjbp pierwsze pisały, albo gdy to ja wysłałem wiadomość po chwili odpowiadały. Na początku lekkie żarty, potem pytania czego szukam, następnie zwykła gadka o zainteresowaniach i później przechodziłem na tematy seksu co lubią w łóżku, a one odpisywały. Pytałem czy jeśli na 3 spotkaniach będzie fajnie to czy obrazą się jeśli zaproszę je do sypialni pod koniec 3 randki. Połowa pisała, że nie, a inne że nie wiedzą ale jest opcja.

Co do związku niejednokrotnie gdy pisałem, że lubię głaskanie po głowie, dziewczyny reagowały - oj to zobaczysz jak będziesz miał ze mną dobrze bo ja to lubię robić facetowi

potem pytałem, a co jeszcze lubisz robić facetowi i gadka płynęła

W każdym razie sugerowały bycie w związku

I tak robiły kobiety w wieku od 20 do 38 lat bo z takimi ppisałem, niektóre laski opisały mi również przygody na imprezach

i zawsze schemat - super facet, podobał się mi - z wyglądu, tanczylismy, wypilismy drinka, pocalunki, macanie i potem do auta lub chate

Jakos charakter wielkiego wplywu w tym nie mial. Zaraz pojawia sie glosy ze w ons liczy sie wyglad. Ok, ale dlaczego przecietne laski sypialy z przystojnymi a nie na odwrot? To pokazuje ze przecietne laski bardziej leca na wyglad niz przecietni kolesie

Na innym forum jedna z dziewczyn psiala ze wyglad ma wazniejsze znaczenie w zwiazku niz w ons, bo z chlopakiem jest sie na codzien i musi sie podobac

wiec charakterem w ogole sie nie nadrobi

1,201 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-22 12:05:33)

A wiesz że ludzie siebie w necie piszą różne rzeczy? Jak ja miałam tindera wiesz jak splawialam gości którzy proponowali od razu seks? Pytałam "dobra, ale wiedz że jestem wymagająca, kiedy i gdzie?". I guess what większość mnie od-matchowała, zamilkła albo obracała sytuację w śmieszki. I miałam spokój. Bo portale to specyficzne miejsce. Jak mówi pradawne przysłowie: kozak w necie pi*da w świecie smile

1,202

NTN napisał/a:

jjbp pierwsze pisały, albo gdy to ja wysłałem wiadomość po chwili odpowiadały. Na początku lekkie żarty, potem pytania czego szukam, następnie zwykła gadka o zainteresowaniach i później przechodziłem na tematy seksu co lubią w łóżku, a one odpisywały. Pytałem czy jeśli na 3 spotkaniach będzie fajnie to czy obrazą się jeśli zaproszę je do sypialni pod koniec 3 randki. Połowa pisała, że nie, a inne że nie wiedzą ale jest opcja.

Co do związku niejednokrotnie gdy pisałem, że lubię głaskanie po głowie, dziewczyny reagowały - oj to zobaczysz jak będziesz miał ze mną dobrze bo ja to lubię robić facetowi

I tak robiły kobiety w wieku od 20 do 38 lat bo z takimi ppisałem, niektóre laski opisały mi również przygody na imprezach

i zawsze schemat - super facet, podobał się mi - z wyglądu, tanczylismy, wypilismy drinka, pocalunki, macanie i potem do auta lub chate

Jakos charakter wielkiego wplywu w tym nie mial. Zaraz pojawia sie glosy ze w ons liczy sie wyglad. Ok, ale dlaczego przecietne laski sypialy z przystojnymi a nie na odwrot? To pokazuje ze przecietne laski bardziej leca na wyglad niz przecietni kolesie

Na innym forum jedna z dziewczyn psiala ze wyglad ma wazniejsze znaczenie w zwiazku niz w ons, bo z chlopakiem jest sie na codzien i musi sie podobac

Zdajesz sobie sprawe, ze na portalach jest masakryczna ilosc gawedziarzy? Jezeli realnie chcialbys sprawdzic czy te kobiety sa Toba zainteresowane to musialbys sie z nimi spotkac. Jestem przekonana, calkowicie przekonana, ze jakby jedna zgodzila sie na spotkanie to bylby sukces. Jest masa ludzi, ktorzy tam sa wlasnie po to, zeby sobie podbic samoocene pisaniem. Wiec to, ze tyle dziewczyn pisalo do Twojej przystojnej wersji nie oznacza zupelnie nic. Bo to nie ma ani troche przelozenia na rzeczywistosc.

1,203 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-22 12:15:46)

NTN napisał/a:

Koleżanki nie raz mi mówiły, że piszą bajki o seksie na tinderach aby z nudów pośmiać się ze spermiarzy.
Na prawdę czasem nawet u kobiet należy dzielić gadkę o podbojach seksualnych na dwa albo i więcej.

Zresztą kto tak szybko pisze o seksie na portalu randkowym? Serio zachowujesz się jak spermiarz. Więc nie dziś się, że laski cię spławiają.
Uwierz, że na portalach randkowych ludzie to w dużej części gawędziarze i bajkopisarki/bajkopisarze

1,204 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-22 12:15:12)

A wiesz, że podawały mi fejsbuki, numery telefonów i nawet ustalaliśmy miejsce i czas spotkania? Nie skłamię jeśli napiszę ze gdybym byl kolesiem ze zdjęć to w kazdym przypadku w ciagu kilku pierwszych randek mialbym seks i potem zwiazki z wieloma dziewczynami.

Bo to tak dziala. Nieatrakcyny niski to zadna go niechce, a przystojny wysoki to kazda chce i wtedy on ma wybor

Byly i tez takie dziewczyny ktore pisaly ze nie ida do lozka z facetem na peirwszych randkach ze do tego trzeba czasu, le to bylo ledwie kilka. Dla wiekszosci to nie problem isc do lozka na 3-5 spotkaniu.

Zacznę robic screeny bo widze ze nie wierzycie.

Koleś ale ja piszę o seksie z konta wysokich przystojnych i jakoś nie spławiają tylko i tak chca się umówić, nie piszę jako ja smile

1,205 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-01-22 12:18:19)

NTN napisał/a:

A wiesz, że podawały mi fejsbuki, numery telefonów i nawet ustalaliśmy miejsce i czas spotkania? Nie skłamię jeśli napiszę ze gdybym byl kolesiem ze zdjęć to w kazdym przypadku w ciagu kilku pierwszych randek mialbym seks i potem zwiazki z wieloma dziewczynami.

Bo to tak dziala. Nieatrakcyny niski to zadna go niechce, a przystojny wysoki to kazda chce i wtedy on ma wybor

Byly i tez takie dziewczyny ktore pisaly ze nie ida do lozka z facetem na peirwszych randkach ze do tego trzeba czasu, le to bylo ledwie kilka. Dla wiekszosci to nie problem isc do lozka na 3-5 spotkaniu.

Koleś ale ja piszę o seksie z konta wysokich przystojnych i jakoś nie spławiają tylko i tak chca się umówić, nie piszę jako ja smile

Jasne, na pewno bys mial big_smile to serio tak nie dziala. Mowie - na seks moze by poszly, ale do zwiazku nieeeee.

Nie mialbys zwiazkow z wieloma dziewczynami, bo to nie ta rzeczywistosc. Nie wiem skad bierzesz takie dane, z filmow, seriali, ksiazek? Ale naprawde to tak w realu nie wyglada. Tylko Ty nie jestes w stanie tego sprawdzic fejk kontem na portalu.

Ja tez tak robilam, ze ustalalam czas i miejsce spotkania jak mi gosc za duzo swoich wynurzen pisal big_smile
guess what, nigdy do spotkan nie doszlo.
guess what, faceci wymiekali big_smile
podejrzewam, ze z kobietami jest analogicznie.

Skad wiesz, ze po drugiej stronie nie ma kogos, kto przeprowadza podobny eksperyment udowadniajac kobietom, ze faceci sa beznadziejni i pusci?

1,206 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-22 12:18:27)

NTN napisał/a:

Mam wrażenie, że za dużą wodę z mózgu zrobiły Ci kursy podrywania, gdzie reklamują swoje usługi właśnie takimi bzdurami smile
Jak napisała Loka prawdziwe życie wygląda inaczej, a kursy podrywania to dno i 100 metrów mułu.

1,207

Ja chętnie zobaczę te screeny wraz ze screenami rozmów i tego co ustawiłeś w profilu. Tylko nie jakaś jedna wyrwana z kontekstu wypowiedź tylko szerszą dokumentację Twoich "badań" smile

1,208

Multum dziewczyn leci na przystojnych wysokich i chcą się z nimi spotykać na zasadzie: jesteś atrakcyjny pragnę ciebie poznać, pójść do łózka a to ma prowadzić do związku. Te laski nie szukają przygód, nie interesuje ich samo łóżko, ale i tak chętnie się zabawią z przystojnym, myśląc że poza rozkoszą będą miały dostęp do związku

1,209

Jest taka ksiazka o Tinderze napisana przez Joanne Jedrusik.
Ona tam faktycznie opisuje swoich partnerow seksualnych poznanych na portalach. Tyle, ze ona skupiala sie na tym, zeby znalezc seks, a nie zeby znalezc zwiazek. Celowala w doroslych ludzi, ktorzy szukali tego samego. Nie w wyrosniete dzieciaki, ktore chca pokazac calemu swiatu jak to bardzo sa poszkodowani.

1,210

NTN napisał/a:

Także z tymi co nie chciały iść do łózka na 5 spotkaniu już nie pisałeś dalej bo nie było po co?:D

1,211 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-22 12:23:57)

NTN napisał/a:

Multum dziewczyn leci na przystojnych wysokich i chcą się z nimi spotykać na zasadzie: jesteś atrakcyjny pragnę ciebie poznać, pójść do łózka a to ma prowadzić do związku. Te laski nie szukają przygód, nie interesuje ich samo łóżko, ale i tak chętnie się zabawią z przystojnym, myśląc że poza rozkoszą będą miały dostęp do związku

Laski o których piszesz po prostu kłamią tak samo jak faceci którzy mamią kobiety związkiem, a na prawdę szukają tylko seksu.

1,212

Mogę się podzielić screenami ale nie tutaj, publicznie. Dla zainteresowanych mogę podać fejsa, gdzie się skontaktujemy i pokażę zdjęcia

1,213

NTN napisał/a:

Mogę się podzielić screenami ale nie tutaj, publicznie. Dla zainteresowanych mogę podać fejsa, gdzie się skontaktujemy i pokażę zdjęcia

Masz opcje wysyłania maili przez forum jak coś smile

1,214

Na tinderze też miałem panny z którymi się pisało, szukały związku ale też gadaliśmy o seksie i co lubimy w łożku. Same pisały że jak się poznamy to na 3-5 spotkaniu można spędzić noc razem smile

1,215

NTN, serio nie szkoda Ci życia na takie durne eksperymenty?

Poza tym nie wierzę, że wszystkie dziewczyny w internetach pytają o wzrost przed spotkaniem. Ja tak nie robiłam i mnóstwo moich koleżanek również. Jak dobrze się rozmawia, to może po prostu nie podawaj wzrostu przed spotkaniem?

I pozbądź się swojej roszczeniowej postawy. Rozmawiales przy barze z dziewczyną, która potem nie chciała się z Tobą umówić i od razu stwierdzasz, że to strata czasu. Mimo że miło się rozmawiało. Więcej luzu, NTN.

A i ja dołożę tu przykład, mam wujka i kuzyna po 164 cm. Obydwoje mają żony i dzieci. Mają też pozytywne podejście do życia i duży dystans. Nie mają za to kompleksów.

U Ciebie też w dużej mierze zawinili rodzice, bo jednak akceptację siebie lub jej brak w dużej mierze wynosi się z domu. Ale nie jesteś już dzieckiem, możesz sam to nadrobic.

1,216

NTN napisał/a:

Na tinderze też miałem panny z którymi się pisało, szukały związku ale też gadaliśmy o seksie i co lubimy w łożku. Same pisały że jak się poznamy to na 3-5 spotkaniu można spędzić noc razem smile

To na bank były te desperatki co to też założyły fake konta aby zyskać trochę atencji albo prowadzić badania jak to faceci chcą tylko jednego big_smile

1,217

O podam przykład inny. Rozmawiałem na sympatii ze swojego konta z pewną dziewczyną. Miała 160cm wzrostu, okulary i nie była typem imprezowej dziewczyny. Taka średnia dziewczyna z sąsiedztwa. Potrafiła się droczyć, żartować, rozmowa przebiegała sprawnie. Zaproponowała spotkanie, zgodziłem się. Potem spytała o wzrost. Najpierw myślała że żartuję. Później napisała mi tak - nie możesz być mojego wzrostu, facet musi być wysoki. Więcej się nie odezwała.

1,218

NTN na ten moment kręcimy się w kółko. Twoje przykłady przeciwko naszym, w obie strony niedowierzanie. Karuzela

1,219

NTN- nie bierzesz pod uwagę, że dziewczyny na portalach zwyczajnie ściemniają, bo chcą po prostu przeżyć seksualną przygodę? Sądzisz, że każda kobieta pragnie tylko i wyłącznie stabilnego związku, zawsze i wszędzie..Swoją drogą, nie jesteś pierwszy na tym forum, który by tak uważał, chociaż chyba pierwszym facetem wink

1,220 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-22 22:21:45)

Naprawdę sądzicie że zmyślam? Nie tylko ja przeprowadziłem te badania. Pierwszy lepszy przykład

PROSZĘ o zaprzestanie wklejania nieregulaminowych linków. Robisz to ciągle.

1,221 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-22 13:07:59)

Bagiennik, był przecież ostatnio taki jeden (Kris doc? Jakoś tak) co forsował teorie że takie co to tylko na seks idą nie istnieją skoro nawet na anonimowym forum się nie znalazło zbyt wiele przykładów. Czy cos w tym stylu, przyznam że nie pamiętam jego postulatów ale na pewno ze świecą szukał lasek chętnych tylko na seks. A tu u NTN o same takie się potyka, jaki ten świat pokretny zupełnie jakby każdy widział to co chce widzieć hmmmmm wink

1,222

NTN napisał/a:

Piszesz "nieatrakcyjne zdesperowane kobiety"... a Ty nie jesteś zdesperowany? Narzekasz, że kobiety są niemiłe dla Ciebie a sam piszesz w taki sposób o nieatrakcyjnych.
Co dla Ciebie oznacza "kobieta nieatrakcyjna"? Mógłbyś sprecyzować?

1,223

NTN- swoją wiedzę czerpiesz na podstawie czegokolwiek, co wiąże się z Tinderem? Naprawdę? Tinder to dla Ciebie najlepszy sposób na znalezienia partnera do trwałego związku? To nie mam pytań....
Powiem Ci, że ja osobiśćie na to słowo reaguję alergicznie.Gdybym rzeczywiście kogoś zsukał, to Tinder byłby chyba ostatnim miejscem, gdzie podjąłbym taką próbę...

1,224 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-22 22:25:51)

[Kolejny nieregulaminowy link]

Każdego niskiego odrzuciła, każdego, nawet jeśli z twarzy był spoko.

Każdy koleś który wyglądał jakby dotyczyła go teoria blackpill został olany

1,225

NTN napisał/a:

Naprawdę sądzicie że zmyślam? Nie tylko ja przeprowadziłem te badania. Pierwszy lepszy przykład

Pierwszym celem tindera bylo i jest znalezienie sobie kogos na szybki seks.
Nie widze wiec w tym eksperymencie nic dziwnego.

Dziwie sie za to ciagle, ze ludzie uwazaja ze znajda tam czlowieka do zwiazku.

1,226

bagienni_k napisał/a:

NTN- swoją wiedzę czerpiesz na podstawie czegokolwiek, co wiąże się z Tinderem? Naprawdę? Tinder to dla Ciebie najlepszy sposób na znalezienia partnera do trwałego związku? To nie mam pytań....
Powiem Ci, że ja osobiśćie na to słowo reaguję alergicznie.Gdybym rzeczywiście kogoś zsukał, to Tinder byłby chyba ostatnim miejscem, gdzie podjąłbym taką próbę...

Ja mam narzeczonego z Tindera. Wśród bliskich znajomych mam z tejże aplikacji 2 małżeństwa, 2 pary narzeczenskie (w tym roku ślub) i jedną parę dobrze rokującą. To naprawdę nie ma znaczenia w jaki sposób ludzie się poznają. Problem jest w Autorze, nie w Tinderze.

1,227 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-22 13:18:13)

Akurat z tym różnie bywa ja poznałam swojego byłego chłopaka na apce randkowej

Co nie zmienia faktu że to jest specyficzne miejsce, sama mając takie doświadczenia uważam że apki nie odzwierciedlają rzeczywistości

1,228 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-22 13:20:34)

Dla mnie znalezienia partnera na Tinderze, to dokładnie tak samo, jakby owego partnera znalazło się w pewnym przybytku...Zatem, jeśli ktoś ma to szczęście, to będzie coś w stylu "ziarna dla ślepej kury" albo zwyczajnym losem na loterii..
Problemem Autora jest akurat podawanie winików badań opartych o Tindera.

1,229 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-22 22:27:04)

Czy w nie widzicie że o ile dawniej siarą było szukanie 2połowy na necie tak teraz jest to norma? Mnóstwo ludzi się w ten sposób poznaje. Piszę wam że kobiety odrzucają niskich że nie dają im szansy, a wy twierdzicie że zmyslam.

Pokazałem link

[A ja po raz ostatni pokazuję Ci, że regulamin tego forum nadal istnieje ]

w których średnia z wyglądu dziewczyna, żadna super laska, odrzuciła WSZYSTKICH niskich i tak jest w prawdziwym życiu i na necie, laski nawet średnie odrzucają chamsko niskich kolesi

1,230

Lady Loka napisał/a:

Pierwszym celem tindera bylo i jest znalezienie sobie kogos na szybki seks.
Nie widze wiec w tym eksperymencie nic dziwnego.

Dziwie sie za to ciagle, ze ludzie uwazaja ze znajda tam czlowieka do zwiazku.

Ja mam sporo znajomych z katolickiego środowiska, uczęszczających na różne wspólnoty i te osoby też używają Tindera. Po prostu tam jest najwięcej ludzi, wiecej niż chociażby na katolickich portalach, a i forma rozmowy jest bardziej przystępna. Każdy po prostu trzyma się tego czego szuka. Jak ktoś szuka seksu to szybko to wychodzi. Ale generalnie to większość moich koleżanek musiała iść na kilkanaście lub kilkadziesiąt randek, żeby spotkać tę właściwą osobę. Z tymze jak już się ją spotka, to okazuje się że warto było.

NTN, wyszukiwanie na YouTube filmików potwierdzających Twoją teorie nic Ci nie da. Kim niby jest ta dziewczyna, że tak się przejmujesz jej zdaniem?

1,231 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-22 13:34:32)

Chłopie, problemem portali jest to, żę ludzie zwracają uwage na zdjęcia czy kwieciste opisy a nie zadają sobie trudu, żeby poznać OSOBIŚCIE drugą stronę, zwyczajnie z nią porozmawiać. Gdyby się takie "pary" spotkały na żywo od razu, to kto wie, czy samą rozmową nie możnaby przyciągnąć kogoś do siebie..
Akurat Tinder jest naprawdę słabym przykładem.

1,232

No tak jeśli ja znajduję dowody to są nieprawdziwe, wyssane z palca, robione przez nieznane osoby. Za to kiedy Wy przytaczacie przykłady muszę wam wierzyć.

1,233

bagienni_k napisał/a:

Akurat Tinder jest naprawdę słabym przykładem.

Bagiennik, nie masz doświadczenia z tą apką z tego co mówisz, więc to tylko sucha opinia.
Na Tinderze nie ma rubryki 'wzrost', więc nie trzeba go od razu podawać, a to w przypadku Autora może pomóc, bo najpierw wykaże się rozmową, a w tym jest podobno niezły.

1,234

Z podanym wzrostem na koncie przystojnego fejka nie miałem par. Z niepodanym par sporo. Tylko że kiedy padały pytania o wzrost dziewczyny uciekały. Ale wedlug was to nie we wzroście leży wina smile

1,235

NTN napisał/a:

No tak jeśli ja znajduję dowody to są nieprawdziwe, wyssane z palca, robione przez nieznane osoby. Za to kiedy Wy przytaczacie przykłady muszę wam wierzyć.

ehhh... jak ci nie przyznają racji to źle, bo ty masz badania. Jak ja ci przyznałam rację to też źle bo jestem bez serca .... Ty nie wiesz czego chcesz od życia

Posty [ 1,171 do 1,235 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 17 18 19 20 21 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024