Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,705 ]

1,041

Odp: Niski facet - szczera opinia.
jjbp napisał/a:

Autorze czy pomoże Ci jeśli powiemy że masz najgorzej na całym świecie i nikt nigdy gorzej w życiu nie miał? Czy to zapewni Ci w końcu spokój ducha, czy tego tu na forum szukasz?

Neee. To nie o to się rozchodzi smile
Rozchodzi się o to, aby się grupowo łomotnąć w pierś i przyznać - na głos oczywiście, że wszystkie kobiety to podłe, powierzchowne gupie ptasie móżdżki. No a przynajmniej 99% z nich big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,042 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-20 22:53:43)

Pisałem już. Pragnę zwrócić uwagę kobiet i pokazać im, że nie są takie święte za jakie się mają. Chcę również obalić mit, że kobiety są płcią kierującą się serduszkiem. To nieprawda. Kobiety lecą na wygląd. Chcę podkreślić, że powodzenie wychodzi głównie z wyglądu i 10% charakteru. Jeśli facet jest atrakcyjny to dziewczyny chcą go poznać są otwarte. Charakter to jedynie bajka dla kobiet by miały o sobie dobre mniemanie "ja wcale nie jestem pusta, nie lecę na jego wygląd, on ma wspaniały charakter". A prawda jest inna. Facet nie jest wyjątkowo fajny, nie odznacza się empatią, nie nadaje bardzo na wspólnej fali, ale po prostu z charakteru jako tako daje radę.

Poza tym wygląd jak sama nazwa wskazuje widzi się od razu. Charakter nie. Trudno pokazać dziewczynie to co ma się w środku, jakim się jest człowiekiem, jeśli ona od samego początku nie jest zainteresowana i nie chce faceta lepiej poznać.

To trochę jakby ktoś kobieta poszła do restauracji, a kelner proponował zjedzenie ptasiej kupy. Wiadomo, że nie będziecie chętna. Tak samo jest z niskim facetem. Gdy niski facet podchodzi do dziewczyny w klubie, pubie, na domówce, w pracy, na przystanku, w księgarni, kawiarni to zaraz dziewczyna otacza się murem ochronnym i nie da szansy temu facetowi.

Twierdzicie drogie panie, że jestem zafiksowany na punkcie wzrostu. Tymczasem nie tak dawno ktoś inny na tym forum podzielił się identycznym problemem, a jego obserwacje są bliskie z moimi. Przypadek?

Kobiety nie nienawidzą niskich mężczyzn. Najczęściej są im obojętni. Tak, jestem niskim mężczyzną i chciałbym sensownie porozmawiać z kobietami. Moje doświadczenia są takie, że mam 30 lat i byłem w jednym związku. Miałem wiele kobiet na chwilę, ale tylko jedna chciała się ze mną związać. Boli mnie strasznie, że niemal wszystkie chcecie tego samego - wysoki, wysoki, wysoki. Mam wśród znajomych facetow, którzy są debilami, nie mają pracy, źle traktowali kobiety a i tak nie mają z tym problemu, by miec kolejne. Wspólny mianownik? Wysoki wzrost. Mam wrażenie, że niski facet (mam 165cm) w waszym mniemaniu to ujma dla związku. To jakby
najgorsze co może was w życiu spotkać. Najbardziej boli mnie to, że kobiety odrzucają większość facetów z tego powodu. Tinder? Zapomnij. Raz miałem 270 (nie, nie kłamie) par, ale nie wpisałem wzrostu. Później zresetowałem aplikacje, ale już że wzrostem. Efekt? Chyba nie muszę mówić. Byłem odrzucony tyle razy, że gdybyk był kobietą pewnie spiewalbym "prawdziwych mężczyzn już nie ma". Mam kompletny dysonans społeczny, z jednej strony ludzie powtarzają mi - znajdziesz taka, która się w tobie zakocha za osobowość. Kobiety? Pokazują mi, że wygląd jest dla nich absolutnie najważniejszy.

Traktujecie niskich facetów jak śmieci a potem dziwicie się, że panowie was zaczynają nienawidzić.

1,043

NTN napisał/a:

Identyczny problem innego niskiego faceta. Mimo że ma AŻ 170, co przy moich 163 robi wrażenie, to i tak jest odrzucany

Zdarzyło mi się dociekać, w czym tak naprawdę problem. Skoro rozmowa się klei i planowaliśmy już nawet spotkanie, to co nagle takiego się wydarzyło. Odpowiedź zwrotna była zazwyczaj identyczna: szukam wyższego. Dlaczego? Bo dziwnie byśmy razem wyglądali i lubię postawnych facetów. A ja lubię wymiary miss świata, ale jednak chętnie dam szansę komuś mniej idealnemu.

Centymetry stały się moim największym przekleństwem. Żadna nie chce mnie nawet bliżej poznać, kiedy dowiaduje się, że pod tym względem jesteśmy do siebie raczej podobni. Dla nich facet tego samego wzrostu albo zaledwie o 5 cm wyższy to za mało. Oczekują górującego nad sobą macho.

To nie jest gadanie przewrażliwionego frustrata, który ogólnie jest beznadziejny i znalazł sobie tylko wymówkę. Bóg mi świadkiem, że zazwyczaj rozmowa kończy się na tym wątku. Niby wszystko super, jest ochota na spotkanie, całkiem nieźle rokuję i nagle zmiana nastawienia o 180 stopni. Pół biedy, kiedy szukają innej wymówki albo po prostu przestają się odzywać.

Czasami mówią/piszą wprost: kurdupel z ciebie. Pewnie z tego samego powodu poszukiwania w świecie realnym także do niczego mnie nie doprowadziły. Ale wiecie co najbardziej mnie dobija w tej sytuacji? Mam wrażenie, że przegram z każdym, nawet najgorszym facetem, byle tylko miał o 10 cm więcej.

Czasami mówią/piszą wprost: kurdupel z ciebie. Pewnie z tego samego powodu poszukiwania w świecie realnym także do niczego mnie nie doprowadziły. Ale wiecie co najbardziej mnie dobija w tej sytuacji? Mam wrażenie, że przegram z każdym, nawet najgorszym facetem, byle tylko miał o 10 cm więcej.

I co on też ma do dupy charakter?

Dziewczyny z góry skreślają niskich. Tak jak liczy się twarz - by być w typie i charakter by się dobrze czuć w swoim towarzystwie, to w przypadku niespełnienia kryterium wzrostu z góry jest się odrzucany

A wystarczyłoby jak pisała pewna blogerka

Właściwie, to wszystko można by sprowadzić do krótkiego i wymownego: daj szansę. To najprostsza odpowiedź na pytanie, jak znaleźć faceta. Po prostu daj szansę temu chuderlakowi, nieśmiało spoglądającemu na Ciebie znad ledwie nadpitego drinka. Daj szansę koledze z liceum, skoro już wtedy o Ciebie zabiegał i mimo upływu lat, nadal jakieś to zainteresowanie Ci okazuje. Daj szansę temu facetowi spod piątki, którego odkurzacz budzi Cię w każdą sobotę w okolicach szóstej nad ranem. Bo tak naprawdę, dajesz wtedy szansę też sobie. To, że żaden z nich na pierwszy rzut oka nie jest Twoim ideałem, nie znaczy jeszcze, że nie zechcesz spędzić z nim życia. Tylko jak masz się o tym przekonać, jeśli nie dopuszczasz go nawet do słowa?

nieregulaminowy link; reklama bloga

A czy ta wypowiedź nie jest skierowana do kobiet, które faceta znaleźć nie mogą?:D przypomnę Ci tylko że nie zadowolisz się szansą od kobiety która nie może znaleźć faceta i daje Ci szansę bo jak już to wcześniej okresliłeś jest to gorszy sort A Ty oczekujesz prawdziwego zainteresowania i zachwytu swoją osobą A nie jakieś tam szansy:D

1,044

I jeszcze gdybym celował w super laski i one by chciały super modela, to ok spoko, ale jeśli zawsze wybieralem zwykle, przzecietne dziewczyny, a one mnie odrzucały, to co to dowodzi? Ano bez wzrostu nie ma się zbyt wielu szans u dziewczyny

1,045

A ja powiem tak wielu niskich ma chłopskie pochodzenie i chłopskie zachowanie ludzie na wsi nie byli wysocy ci co maja problemy zdrowotne jak już któraś pani napisała choroby przysadki są innymi ludźmi. Znam takiego wariata sąsiad mego przyjaciela nazwisko od mazgajenia. Podobne ksywa pixel totalny wariat wygląda jak 45 lat choć maił ledwo 30-stka ciemna skóra ćpa szaleje nawet przespał się z piękną kobietą ale ona uciekła na drugi dzień bo z obaczyła kim jest totalny burdel i wieczne ćpanie i picie. Na dodatek facet zrzygał się na nią in nawet tego nie zauważył nie pamiętał. Heh ucieczkę wszyscy widzieli.

1,046 Ostatnio edytowany przez Olinka (2021-01-20 23:30:18)

Co Ty [wulgaryzm] facet? To co napisałeś, nie ma w ogóle sensu.

1,047

Nie ma się co oszukiwać,  wzrost ma duże znaczenie ale nie najważniejsze. Jeżeli mężczyzna ma 160 cm wzrostu czy 165 no to jest problem i ciężko to nadrobić czymś innym, kobiety lubią postawnych mężczyzn,  ale narzekanie w stylu "ja mam 175 cm i kobiety mnie nie chcą" to jest szukanie wymówki.

1,048

Tak 175 to sensowny wzrost i można wiele zdzialać, ale 163 tyle ile ja mam, pytam Boga po co ja się urodziłem, przecież życie bez udanych związków miłości to męka, wolalbym się nie narodzić i nie przeżywać piekła

1,049 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-20 23:11:39)

Wysłałem ci na PW link do osoby o której piszę znam kilka takich osób. Przyjmowałem do pracy wielu ludzi takich tez spotykałem. Często to ludzie z kompleksami  jednocześnie zero dbania o siebie. Podana osoba ma 152 jest wiec wile niższy od ciebie.

1,050

NTN Twój poprzednik tu w tym wątku miał właśnie bodaj 175 i i tak twierdził że jest niewysoki. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ja myślę że jakbyś miał 10 cm więcej to byś i tak psioczył.

1,051

On miał 165 cm wzrostu.

1,052

Nie mówię o niskim facecie ale innym uzytkowniku który też niedawno reaktywował wątek (nie pamiętam jak się nazywał)

1,053

NTN napisał/a:

Tak 175 to sensowny wzrost i można wiele zdzialać, ale 163 tyle ile ja mam, pytam Boga po co ja się urodziłem, przecież życie bez udanych związków miłości to męka, wolalbym się nie narodzić i nie przeżywać piekła

Musisz przekierować swoje myśli i energię na coś innego. I zaakceptować, że Twoje życie uczuciowe/łóżkowe prawdopodobnie nie będzie wyglądać tak jak to sobie wymarzyłeś. Ale brak kobiety jeszcze nie znaczy, że nie będziesz odczuwać szczęścia, bo możesz je uzyskać na innych polach.

1,054

Takie btw, jak ja mam iść na imprezę, czy gdzieś do ludzi skoro wiem, że dla kobiet jestem zerem? Jak mogę myśleć pozytywnie skoro dla kobiet wzrost jest ważny i patrząc na mnie nie widzą materiału na faceta. Przecież to żałosne nawet pójść do sklepu i być obslużonym przez ekspedientkę bo przecież ona i tak odbiera mnie za najgorszego knypka

1,055 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-20 23:21:41)

M!ri a wcześniej w tym temacie kobiety pisały, że sobie wmawiam, że kobiety odrzucają mnie z powodu wzrostu i że będąc niski nie jestem gorszy.
A jednak skoro mam zaakceptować że moje życie uczuciowe nie będzie istniało i że mam się pogodzić z samotnością to znaczy że jednak wzrost ma ogromne znaczenie u kobiet i że jestem gorszy od wysokich, bo ci takich problemów nie mają.

Bez kobiety, miłości, nie znajdę szczęścia. Bo miłość to największy skarb świata. Trudno też skupiać się na innych rzeczach gdy podstawowe nie zostały spełnione, odsylam teoria Maslova

1,056 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-21 00:25:29)

Mogę dać Ci pełną gwarancję że jakiejś obcej ekspedientce w sklepie wisi i powiewa kogo obsługuje. Ona widzi dziesiątki osób dziennie, brzydkich ładnych chudych grubych itd.

1,057 Ostatnio edytowany przez Olinka (2021-01-21 03:41:41)

Pisałaś najpierw że niski wzrost to nic poważnego, że to tylko siedzi w mojej głowie, a teraz proszę okazuje się że to poważny problem i reczywisty który skutecznie odstrasza kobiety

------------

Mam żal do Was bo najpierw śmiałyście się z teori blackpilla, że to bujdy, że nieprawda, a teraz przyznajecie że będąc niski to nie będzie się mieć udanego życia miłosnego, potwierdzacie teorie ktora uznalsycie sa absurdalną

1,058

Ja dalej uważam że to żaden problem, tak jak mówiłam umawiałam się z niskimi i nigdy nie zdyskwalifikowałam nikogo za sam wzrost. Gdzie niby jednak twierdzę że to problem?

1,059

Znam faceta który jest niski, ma chyba 164 albo 166 cm wzrostu, ma żonę i to bardzo ładną, ale jest pewny siebie i dość dobrze zbudowany (nie jak klocek, bo to śmiesznie by wyglądało przy jego wzroście), ale ciało ma mega zarysowane.  Są dziewczyny które mają 155-160 cm wzrostu, celuj w takie.

1,060

NTN napisał/a:

Bez kobiety, miłości, nie znajdę szczęścia. Bo miłość to największy skarb świata. Trudno też skupiać się na innych rzeczach gdy podstawowe nie zostały spełnione, odsylam teoria Maslova

Ale jak Ty chcesz znaleźć kobietę i miłość, jeśli ziejesz do nas taką niechęcią?

Swoją drogą proponuję przemyśleć swój pobyt na naszym forum, m.in. zapoznając się z tym, co znajdziesz pod tym linkiem: https://www.netkobiety.pl/t53012.html

1,061

Poczytaj posty innych kobiet. Jesteś jedna w temacie. Odzwierciedlasz 1% dziewczyn na które i tak nie mam szans

Te ktore przymkna oko na wzrost nie wiadomo czy bede w ich typie - twarz, sylwetka itd Dochodzi tez nadawanie na tej samej falii no i czy taka kobieta jest wolna

maly % prawdopodobienstwa

1,062

NTN napisał/a:

A jednak skoro mam zaakceptować że moje życie uczuciowe nie będzie istniało i że mam się pogodzić z samotnością to znaczy że jednak wzrost ma ogromne znaczenie u kobiet i że jestem gorszy od wysokich, bo ci takich problemów nie mają.

To, że nie będzie takie jakbyś chciał nie znaczy, że będzie równe 0. Jak pokazują przykłady przytaczane w tym wątku pewna szansa wciąż istnieje. Jednak fiksując się na swoich niepowodzeniach bijesz sam w siebie. Do niczego nie dojdziesz tym sposobem.

PS: Sama jestem niska. Kiedyś chodziłam na siłownię gdzie zajęcia prowadził trener mniej więcej mojego wzrostu, może nawet odrobinę niższy. Z racji zawodu miał niezłą muskulaturę i wyglądał bardzo apetycznie. Chętnie bym go zaprosiła do łóżka, ale niestety był zaręczony wink

1,063

Autorze czy pomoże Ci jeśli powiemy że masz najgorzej na całym świecie i nikt nigdy gorzej w życiu nie miał? Czy to zapewni Ci w końcu spokój ducha, czy tego tu na forum szukasz?

Nie, czekam aż zaprosicie do wątku tych swoich kolegów, którzy rzekomo "popracowali" nad swoim charakterem (czytaj - podporządkowali się, żeby zasłużyć na coś, co inni mają za darmo, ale jednocześnie nie są gorsi) mają 160 cm i są w szczęśliwym związku z odpowiadającymi im kobietami - wielokrotnie każda z was podawała takiego faceta jako przykład. Jak taki facet to przyjdzie i się wypowie to będę miał spokój ducha.

@TNT jak się nazywał ten blog, do którego wkleiłeś linka? Podaj nazwę, chętnie poczytam tego gościa.

1,064

niski_facet napisał/a:

Nie, czekam aż zaprosicie do wątku tych swoich kolegów, którzy rzekomo "popracowali" nad swoim charakterem (czytaj - podporządkowali się, żeby zasłużyć na coś, co inni mają za darmo, ale jednocześnie nie są gorsi) mają 160 cm i są w szczęśliwym związku z odpowiadającymi im kobietami - wielokrotnie każda z was podawała takiego faceta jako przykład. Jak taki facet to przyjdzie i się wypowie to będę miał spokój ducha.

Niemal ze wszystkich Waszych postów bije takie zgorzknienie, takie wmawianie (tak - wmawianie!) innym patrzenia na Was z góry, traktowania jak gorszych, wręcz pogardy, że nie da się już tego czytać. Serio.

Wiesz, że niski wzrost to jest TWÓJ problem, a raczej nie wzrost, co dorobiona do niego cała ta ideologia? Mnie i zapewne innym wypowiadającym się w wątku kobietom jest dokładnie wszystko jedno co zrobicie ze swoim życiem, dlatego nie wiem jaki cel którakolwiek z nas miałaby mieć w tym, by Was okłamywać? Tym bardziej nie wiem dlaczego którakolwiek z nas miałaby tu cokolwiek udowadniać? Zrób z tą wiedzą, którą tutaj otrzymałeś, dokładnie to, co chcesz. Jeśli przeczytasz całość raz jeszcze, aby wynieść z tego coś konstruktywnego - super, ale jeśli wolisz taplać się w tym swoim błotku bycia nieszczęśliwym, to jest to wyłącznie Twoja decyzja.
Tytuł wątku mówi "szczere opinie", ale kiedy te się pojawiają, to jak tylko któraś nie pasuje do nurtu przewodniego "niski facet to przegryw" każda jest zbijana, notabene nierzadko przy użyciu manipulacji słownej. To jest naprawdę męczące i naprawdę zniechęca.

Nie wiem czy wiesz, ale w dobrych klinikach przed wykonaniem operacji plastycznej (np. powiększenie biustu, korekta nosa, plastyka brzucha itp.) psycholog przeprowadza z pacjentką rozmowę, by upewnić się jakie są jej oczekiwania oraz jakie motywy kierowały nią przed podjęciem decyzji o poddaniu się korekcie. Nie dotyczy to jednak przebiegu i efektów samej operacji, bo tym zajmuje się chirurg, a psychicznego podejścia co do wizji tego wszystkiego, co wydarzy się później, czyli kiedy będzie już piękna, oczywiście w jej subiektywnym odczuciu.
Jeśli okazuje się, że pacjentka przykłada do swojego "defektu" tak wielką wagę i nadaje mu tak wysoką rangę, że żyje w przekonaniu, że jak tylko będzie miała zgrabny nos czy kształtne, pełne piersi, to jej życie odmieni się jak za dotknięciem magicznej różdżki, to dla dobra samej pacjentki, jak i kliniki, z zasady się jej tego odmawia. Wiesz dlaczego? Bo to tak NIE działa. Czym innym jest zwykły kompleks, który przeszkadza, a który można dzięki zręcznej ręce lekarza poprawić, a czym innym założenie, że "jak tylko będę mieć lepszy nos/biust/tyłek (wybierz dowolne), to znajdę partnera, miłość, będę szczęśliwa". To jest zgubne myślenie i zwykła ułuda, bo do tego, by być szczęśliwym, trzeba czegoś zupełnie innego.
Od razu uprzedzam, że nie rusza mnie zbijanie argumentu, że wzrostu nie da się naprawić, bo zarówno w tym przykładzie, jak i analogii do niego, zupełnie nie chodzi o naprawianie. Cały problem tkwi bowiem w psychice - zarówno takiej pacjentki, jak i Waszej, czyli zafiksowanych na punkcie swojego niskiego wzrostu facetów.

Edit:
Swoją drogą jak sobie pomyślę z jakimi fizycznymi defektami ludzie wchodzą w szczęśliwe związki, to ten Wasz niski wzrost wydaje mi się wydumany i po prostu śmiesznie banalny.

1,065 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-21 03:00:37)

Olinka napisał/a:

czym innym założenie, że "jak tylko będę mieć lepszy nos/biust/tyłek (wybierz dowolne), to znajdę partnera, miłość, będę szczęśliwa". To jest zgubne myślenie i zwykła ułuda, bo do tego, by być szczęśliwym, trzeba czegoś zupełnie innego.
Od razu uprzedzam, że nie rusza mnie zbijanie argumentu, że wzrostu nie da się naprawić, bo zarówno w tym przykładzie, jak i analogii do niego, zupełnie nie chodzi o naprawianie. Cały problem tkwi bowiem w psychice - zarówno takiej pacjentki, jak i Waszej, czyli zafiksowanych na punkcie swojego niskiego wzrostu facetów.

Aż łezkę uroniłem. Gdybym to wiedział wcześniej.

Dlaczego skupiacie się na sobie, zamiast skupiać się na osobie którą jesteście zainteresowani?
To na prawdę prowadzi do chorób psychicznych i fiksowania.

Olinka napisał/a:

Swoją drogą jak sobie pomyślę z jakimi fizycznymi defektami ludzie wchodzą w szczęśliwe związki, to ten Wasz niski wzrost wydaje mi się wydumany i po prostu śmiesznie banalny.

Dokładnie smile Nie tylko fizycznymi.

1,066

Normalni faceci też nie mają nie wiadomo ilu kobiet dookoła siebie. Normalne kobiety też nie.
Właściwie jak tak myślę to moje grono znajomych i dalszych znajomych to w większości osoby, które są w swoim pierwszym dłuższym związku albo max 2. Niewiele znam takich, dla których to 3 związek wygrał.

Więc tak de facto ta teoria o tym, że ludzie tak przebierają w innych jest o kant tyłka rozbić.

1,067

Ponieważ moją dyscypliną jest snowboarding gdzie średni i niski wzrost jest idealny do wszelkiego rodzaju rotacji w każdej płaszczyźnie to i średnia wzrostu moich kolegów nie jest wygórowana big_smile Chłopaki też nie mają super wzięcia ale żaden ale to żaden tak nie jojczy z tego powodu. Właściwie to mają nawet jeszcze gorzej bo tryb życia trener/instruktor wymaga częstych wyjazdów a to nie sprzyja stałym związkom. Żaden nie wygląda jakby żałował że się urodził, wręcz przeciwnie, 100% radości z życia.

Właściciel siłowni do której chodzę ma chyba jeszcze mniej niż 160cm, również uśmiechnięty mimo sytuacji obecnej. Po zamknięciu siłowni został zasypany wiadomościami czy potrzebuje pomocy, wykupić bar, wykupić karnety na pół roku do przodu jakoś pomóc. Nie wzdycha do niego połowa kobiet w mieście ale ma sympatyczną żonę z którą tą siłownie prowadzi i jak widać grono oddanych klientów, których sobie zjednał jako przyjaciół.

Także powtarzam ci po raz kolejny. Świata nie zmienisz. Tracisz tylko czas na użalanie się nad sobą a życie ucieka.

1,068

29 lat i nie miałem dziewczyny. Najlepsze lata młodości, beztroski za mną. Nie doświadczyłem miłości, randkowania, seksenia się jak wielu innych normalnych chłopaków. Piszecie, że wzrost nie jest powodem słabego powodzenia, że niski facet wcale nie jest gorszy, a potem dopisujecie że z powodu wzrostu trudno znaleźć dziewczynę i że nic dziwnego że większość lasek nie chce niskich facetów. Boli mnie to jak sobie przeczycie.

Zawsze myślałem, że kobiety o wiele mniej zwracają uwagę na wygląd faceta, ale widzę że myliłem się. Całe życie miałem błędne przekonania.
Powiem wam siedzę w tej pracy, ale odechciewa mi się, bo to droga donikąd. Kariera, pieniądze? Co mi z tego jak nawet nie mogę z żadną pójść na randkę.
Nie mogę bo kobiety mnie nie chcą.

Fajnie byłoby gdyby przyszła zima tysiąclecia i zmroziła ziemię tak że sporo kobiet poślizgnęłoby się i upadło tak niefortunnie że ich twarz zostałaby oszpecona w taki sposób, że legendarny dzwonnik z katedry byłby przy nich pięknisiem. Wtedy laski zobaczyłyby jak to jest być zerem. Wkurza mnie to, że nawet takie przeciętne startują do przystojnych i myślą że ci co nie są ciachami są gorsi. Takie trzeba gnoić, jak najmocniej, bez litości.

1,069

NTN napisał/a:

29 lat i nie miałem dziewczyny. Najlepsze lata młodości, beztroski za mną. Nie doświadczyłem miłości, randkowania, seksenia się jak wielu innych normalnych chłopaków. Piszecie, że wzrost nie jest powodem słabego powodzenia, że niski facet wcale nie jest gorszy, a potem dopisujecie że z powodu wzrostu trudno znaleźć dziewczynę i że nic dziwnego że większość lasek nie chce niskich facetów. Boli mnie to jak sobie przeczycie.

Zawsze myślałem, że kobiety o wiele mniej zwracają uwagę na wygląd faceta, ale widzę że myliłem się. Całe życie miałem błędne przekonania.
Powiem wam siedzę w tej pracy, ale odechciewa mi się, bo to droga donikąd. Kariera, pieniądze? Co mi z tego jak nawet nie mogę z żadną pójść na randkę.
Nie mogę bo kobiety mnie nie chcą.

Fajnie byłoby gdyby przyszła zima tysiąclecia i zmroziła ziemię tak że sporo kobiet poślizgnęłoby się i upadło tak niefortunnie że ich twarz zostałaby oszpecona w taki sposób, że legendarny dzwonnik z katedry byłby przy nich pięknisiem. Wtedy laski zobaczyłyby jak to jest być zerem. Wkurza mnie to, że nawet takie przeciętne startują do przystojnych i myślą że ci co nie są ciachami są gorsi. Takie trzeba gnoić, jak najmocniej, bez litości.

Serio to już ktoś powinien zdiagnozować i zalecić ci jakieś leczenie. To nie jest normalne. Gnoisz ludzi za to że mają gust który tobie nie odpowiada. Chore!

1,070 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-21 10:37:45)

NTN napisał/a:

M!ri a wcześniej w tym temacie kobiety pisały, że sobie wmawiam, że kobiety odrzucają mnie z powodu wzrostu i że będąc niski nie jestem gorszy.

No, akurat to zdanie mówi o Tobie chyba najwięcej..Nie potrafisz cieszyć się życiem i samym sobą, to raczej nie będziesz przyciągał nikogo, choćbyś miał i 2 metry wzrostu. Najpierw nauczmy się być szczęśliwi samemu  a potem szukajmy partnerów, bo nkt nie będzie nas za rączkę prowadzić prze życie. Nie może być tak, żeby inna osoba decydowała o poczuciu naszej własnej wartości.

1,071 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-21 10:44:07)

krolowachlodu87 mają gust hahahahahahaha panienki lecą na ciasteczka bo taki mają gust i to jest ok big_smile Twoje myślenie trzeba leczyć bo kobietom wydaje się że mają prawo do wybrzydzania gdyż wierzą że należy im się wysoki przystojniak. I to żaden gust wybierać wysokiego przystojnego. Gust to może być gdy komuś podobają się u kobiety kręcone włosy, ale mimo takiego upodobania nie oleje dziewczyny o prostych włosach.

Kobiece upodobania to wysoki wzrost, to jest zbiorowy wybór, a nie indywidualne upodobanie

bagienni_k sorry ale bez miłości i udanych związków nie można cieszyć się życiem. Mam już taki wiek że bez relacji z kobietami widzę szarość dookoła. Kiedyś potrafiłem cieszyć się życiem bez miłości, ale obecnie nie, życie w pojedynkę jest przereklamowane.

1,072 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-21 10:50:54)

Wiesz co aż mam ochotę wrzucić moją fotkę big_smile A moja obecna dziewczyna wygląda jak to ona sama siebie opisuje cygańska wersja Hermiony z HP big_smile
Jestem mooocno przeciętnym facetem z wieloma wadami wyglądu i na prawdę nie narzekam na powodzenie.
Tylko trzeba nie mieć w sobie negatywnej energii i być niezależnym, nie uzależniać szczęścia od kobiet. Najpierw musisz pokochać siebie, a nie kobietę.

Tak do 26 roku życia myślałem trochę podobnie do twojego toku rozumowania. Potem przypadkiem napatoczyła się dziewczyna która mnie odmieniła. Rozstaliśmy się, ale ja zostałem odmieniony.
Dodam, że ważyłem 120kg.

1,073 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-21 10:52:18)

NTN - tylko widzisz, jest jeden problem - ludzie genralnie poza związkami mają swoje życie, czymś się zajmują, coś ich cieszy, co by to nie było.. i tacy właśnie ZNACZNIE LEPIEJ przyciągają płeć przeciwną. Nie da się żyć i funckojonować samą miłością. Dlatego najpierw trzeb aswoje życie uporządkować a potem zabierać się za związki. Nie mówię akurat o sobie, bo mi dośc odpowiada życie singla i specjalnie nie rozpaczam z powodu braku partnerki, bo właśnie widzę całą masę innych przyjemności czy korzyści, jakie mi daje życie.
Na pewne rzeczy w życiu wpływu nie mamy i pogodzenie się z tym jest chyba pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, by być w końcu szczęśliwym.

Zrozum, że Twoją negatywną energią, jak to ładnie Kolega wyżej określił czy tym uzależnieniem swojego szczęścia od powodzenia u płci przeciwnej, wręcz odrzucasz ludzi od siebie?

1,074

Britan napisał/a:

Wiesz co aż mam ochotę wrzucić moją fotkę big_smile
Jestem mooocno przeciętnym facetem z wieloma wadami wyglądu i na prawdę nie narzekam na powodzenie.
Tylko trzeba nie mieć w sobie negatywnej energii i być niezależnym, nie uzależniać szczęścia od kobiet. Najpierw musisz pokochać siebie, a nie kobietę.

Tak do 26 roku życia myślałem trochę podobnie do twojego toku rozumowania. Potem przypadkiem napatoczyła się dziewczyna która mnie odmieniła. Rozstaliśmy się, ale ja zostałem odmieniony.
Dodam, że ważyłem 120kg.

Ty jesteś wysoki. Nawet jeśli nie wszystkim dziewczynom się spodobasz to są takie którym do gustu przypadniesz. Wzrost masz ok więc jesteś akceptowany.
U mnie jest inaczej. Jeśli akurat z twarzy odpowiadam kobiecie to widząc mój wzrost mnie od razu skreśla. Do tego na 50 dziewczyn niemal wszystkie przy moich 163 cm są ode mnie wyższe. Siłą rzeczy wyboru za wielkiego nie mam.

1,075 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-21 10:55:40)

NTN napisał/a:
Britan napisał/a:

Wiesz co aż mam ochotę wrzucić moją fotkę big_smile

Dodam, że ważyłem 120kg.

Ty jesteś wysoki. Nawet jeśli nie wszystkim dziewczynom się spodobasz to są takie którym do gustu przypadniesz. Wzrost masz ok więc jesteś akceptowany.
U mnie jest inaczej. Jeśli akurat z twarzy odpowiadam kobiecie to widząc mój wzrost mnie od razu skreśla. Do tego na 50 dziewczyn niemal wszystkie przy moich 163 cm są ode mnie wyższe. Siłą rzeczy wyboru za wielkiego nie mam.

Widzisz, ja tak samo myślałem kilka lat temu o wadze.
Tak miałem na to wpływ, ale byłem też mega leniem i mi się nie chciało.
Tak samo jak Tobie nie chce się podejść do życia w pozytywny sposób.

A może ta 51 będzie niższa i się spodobacie sobie?

1,076

NTN ja nic nie muszę, nie muszę być nawet w związku. Jak ci ktoś pomoże to może też kiedyś dojdziesz do takiego momentu w swoim życiu czego ci życzę. Mówię poważnie, powinien cię ktoś zdiagnozować.

1,077

NTN napisał/a:

Ty jesteś zwykłym dupkiem, który nienawidzi ludzi. Możliwe, że masz jekieś zaburzenia, które psychiatra mógłby zdiagnozować.
Wzrost to twój najmniejszy problem.
Mnóstwo ludzi na tym forum ma różne problemy, problem ze stworzeniem relacji, ale żeby od razu życzyć innym okaleczenia?

1,078

NTN napisał/a:

Fajnie by było, gdyby niektórzy forumowicze zamiast zapuszczać się w tak schozofreniczne meandry pasywnej agresji, zrobili sobie przerwę od forum, które najwyraźniej intensyfikuje u nich takie stany.
Uprzedzam, że po następnym tak niepokojącym poście, ta przerwa będzie już narzucona przez moderatora.

1,079 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-21 12:42:10)

Krolowa pisała, że kobietom po 30 spadają wymagania. Potem jednak twierdzi, że niski wzrost komplikuje sytuację facetów. A jak to się ma do malejących wymagań kobiet? To w końcu przymykają oko na ten mankament, czy nie? smile

Iza, kobiety piszą że niscy faceci powinni się powiesić, zniknąć z tego świata, że są bezużyteczni. Taka mowa nienawiści jest akceptowana w społeczeństwie. Jednak gdy w odpowiedzi niski im pociśnie to już źle? Wiesz co mi to przypomina? Kalego, gdy on ukraść krowę dobrze, ukraść mu to źle. Podwójne standardy.

Jeśli chodzi o zainteresowania, to jak najbardziej posiadam, Ale co z tego. Mnie każdego dnia co raz mniej wszystko cieszy. Ja po prostu chcę dziewczynę. Syty głodnego nie zrozumie.

Ania jestem dupkiem? Bo co? Bo uważam że fajnie byłoby gdyby kobiety były w sytuacji w jakiej znajduje się niski facet? Że dobrze byłoby gdyby zobaczyły jak to jest być po tej drugiej stronie, być niechciane, odrzucane i powszechnie traktowane jako ktoś gorszy, nieatrakcyjny za coś na co nie mają wpływu?

Jestem osobą lubianą. W pracy i poza nią ludzie mnie lubią. To nie moja wina, że dziewczyny odrzucają mnie z powodu wzrostu oraz spotkały mnie nieprzyjemne uwagi czy wyzwiska na temat wzrostu. Kiedy kobieta jest wysoka i chce wysokiego faceta, spoko, nie mam nic przeciwko. Ale gdy niska twierdzi że interesują ją wyłącznie wysocy, to daje do zrozumienia, że kieruje się próżnością. Rozumiem upodobanie, ale nie dawanie szansy, olewanie facetów, którzy mogą pasować z twarzy i charakteru i są tego samego wzrostu, albo wyżsi tyle że niewystarczająco dla kobiety, to jest gigantyczna głupota.

1,080

NTN napisał/a:

Iza, kobiety piszą że niscy faceci powinni się powiesić, zniknąć z tego świata, że są bezużyteczni. Taka mowa nienawiści jest akceptowana w społeczeństwie. Jednak gdy w odpowiedzi niski im pociśnie to już źle? Wiesz co mi to przypomina? Kalego gdy on ukraść krowę dobrze, ukraść mu to źle. Podwójne standardy.

A co nas interesuje to, co kobiety pisza gdzies w otchlani internetu?
Na forum jezeli ktos cos takiego napisze, to tez mozesz post zaraportowac i bedzie usuniety.
Tu nie ma miejsca na przemoc. Slowna tez.

1,081

Nie spotkałam się z życzeniami śmierci wymierzonymi w mężczyzn z powodu niskiego wzrostu, a już na pewno nie na tym forum przynajmniej odkąd na nim jestem

1,082

Żadne kobiety tego nie piszą, wyjaśnialiśmy sobie to tutaj już po wielokroć i naprawdę z tego co widzę, to już nikt nie ma ochoty bić w kółko tej samej piany.
Po prostu ciągle zmyślasz podobne bzdury, przejaskrawiasz i podajesz to tutaj za pewnik.
To niesmaczne, niestosowne i przede wszystkim bezpodstawne.

Nie podnosisz mi żadnego ciśnienia jako niska osoba, a głupoty jakie wypisujesz przyjmuję z politowaniem, a nie ze zdenerwowaniem.
Po prostu forum ma swój regulamin i zasady.
Żadnej mowy nienawiści, niezależnie od tego jakie użytkownicy mają urojenia, czy frustracje.

1,083

Dlaczego dziewczyny do 160 cm wzrostu odrzucają facetów 165? Przecież mogą im pasować z twarzy, mogą się świetnie dogadywać, ale jednak z powodu takiej trywialnej rzeczy odrzucają - bo nie jest od nich wyższy 15 cm, tylko albo jest równy, albo wyższy 5 cm. To jest degeneracja umysłowa. Nie powinno być zgodny w społeczeństwie na dyskryminację - a heightism został uznany jako dyskryminacja ze względu na wzrost. No i albo ustalmy, że kobiety są płcią powierzchowną, która odrzuca zaloty wartościowych mężczyzn z powodu jednej cechy na którą nie ma się wpływu, albo skoro kobiety są wspaniałe i bardziej niby zwracają na charakter nie mogą odrzucać z powodu wzrostu gdy chłopak jest na równi z nimi albo przynajmniej nieco wyższy.

1,084

NTN napisał/a:

Dlaczego dziewczyny do 160 cm wzrostu odrzucają facetów 165? Przecież mogą im pasować z twarzy, mogą się świetnie dogadywać, ale jednak z powodu takiej trywialnej rzeczy odrzucają - bo nie jest od nich wyższy 15 cm, tylko albo jest równy, albo wyższy 5 cm. To jest degeneracja umysłowa. Nie powinno być zgodny w społeczeństwie na dyskryminację - a heightism został uznany jako dyskryminacja ze względu na wzrost. No i albo ustalmy, że kobiety są płcią powierzchowną, która odrzuca zaloty wartościowych mężczyzn z powodu jednej cechy na którą nie ma się wpływu, albo skoro kobiety są wspaniałe i bardziej niby zwracają na charakter nie mogą odrzucać z powodu wzrostu gdy chłopak jest na równi z nimi albo przynajmniej nieco wyższy.

Jak to jest, ze lecimy jakims subtematem, a jak koncza Ci sie argumenty, zeby go pociagnac, bo wiesz, ze nie masz racji, to wpadasz znowu w bledne kolo i od nowa zaczynasz powtarzac ten sam argument.
W roznej formie ten tekst widzielismy juz na ostatnich stronach milion razy i uwierz, dalej nikt nie wie, o co wlasciwie Ci chodzi, powiem wiecej, nikogo to nie interesuje.

Nie mozesz ocenic calej plci przez zachowanie jednostek.

1,085

Jakie zachowanie jednostek skoro 95% kobiet odrzuci niskich.  Każdy wie, że gdy w grupie 95% jednostek wykazuje identyczne zachowanie to znaczy, że grupa X zachowuje się w sposób w określony sposób.

I dlaczego nie odpowiesz na pytania tylko odwracasz kota ogonem?

1,086 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-21 12:51:57)

Nikt nie mówi że kobiety są wspaniałe i wybierają sobie partnera losowo, bez żadnych kryteriów, po ciemku i jak leci. To jest jakaś teza postawiona przez nie wiem kogo.

Po raz setny - są kobiety dla których wzrost będzie na szycie list priorytetów i są takie gdzie będzie on na szarym końcu albo wgl będzie zwisal i powiewal. I to stara się tu powiedzieć bodajże większość kobiet, nikt z tego co widziałam nie kreował się na święta matkę terese która będzie mężczyznom z ulicy zaglądała prosto w serce i tylko tym się kierowała w wyborze

1,087

Ty umiesz czytać? Czy tylko sam ze sobą tak dla zabawy trollujesz pisząc w kółko to samo?
Do pewnego momentu to może być i śmieszne, do pewnego momentu inni się angażują w dyskusję z najszczerszymi chęciami pomocy, ale jak przekraczasz rubikon żenady, to budzisz już tylko niesmak i politowanie.
Rozumiem, że w takich chwilach sięgasz po sprawdzony wcześniej mechanizm prowokowania, ale weź pod uwagę że taka formuła wyczerpuje się podczas dyskusji.
O ile pierwszych 10 razy chwyta i podgrzewa atmosferę, o tyle później reakcją na takie usilne manipulacje - jest wyłącznie niechęć.

1,088

tak tyle że kobiet dla których wzrost będzie na szycie list priorytetów jest więcej niż tych dla których nie. I mówię rozumiem, że kobiety chcą by facet był wyższy dlatego nie widzę problemu by dziewczyna 170+ chciała faceta od 170. Jednak kiedy taka panna wymagać będzie już od 180 to jest coś nie tak z nią. Bo facet 175 będzie od niej wyższy, a takie szukanie cm jest bez sensu bo przecież może jej facet się wizualnie podobać i z charakteru, a i tak będzie wyższy. Więc takie odrzucenie w tym przypadku jest bez sensu.

1,089

NTN napisał/a:

tak tyle że kobiet dla których wzrost będzie na szycie list priorytetów jest więcej niż tych dla których nie. I mówię rozumiem, że kobiety chcą by facet był wyższy dlatego nie widzę problemu by dziewczyna 170+ chciała faceta od 170. Jednak kiedy taka panna wymagać będzie już od 180 to jest coś nie tak z nią. Bo facet 175 będzie od niej wyższy, a takie szukanie cm jest bez sensu bo przecież może jej facet się wizualnie podobać i z charakteru, a i tak będzie wyższy. Więc takie odrzucenie w tym przypadku jest bez sensu.

Idź więc do "tej panny" i "takiej pannie" uświadamiaj, że coś jest z nią nie tak.

1,090

No ale tu wchodzą takie panny więc je uświadamiam.

1,091

Mnie też kilkakrotnie jakiś chłopak odrzucił i nie odwzajemnil mojej sympatii i też nie wiedziałam dlaczego. Ale jestem w stanie pojąć że nic mi do tego, nie podobam mu się to mu się nie podobam i mogę walić głową w mur ale nic się nie zmieni

1,092

jjbp napisał/a:

Mnie też kilkakrotnie jakiś chłopak odrzucił i nie odwzajemnil mojej sympatii i też nie wiedziałam dlaczego. Ale jestem w stanie pojąć że nic mi do tego, nie podobam mu się to mu się nie podobam i mogę walić głową w mur ale nic się nie zmieni

Dobra ale 1 chłopak to wyrąbane w niego big_smile

Mnie każda przez wzrost gnoiła. Widzisz różnicę ? tongue

1,093

NTN napisał/a:

No ale tu wchodzą takie panny więc je uświadamiam.

Przykład, albo się nie zdarzyło.
Przy czym wielokrotnie pytany wcześniej o konkretne przykłady, nabierałeś wody w usta.
Tak więc wychodzę z założenia, że ten przykład będzie taki sam jak i poprzednie. Wymyślony przez Ciebie.

jjbp napisał/a:

Różnica między Tobą a NTN jest taka, że Ty po tych odmowach nie nawołujesz do zagazowania wszystkich mężczyzn na świecie, i nie obrzucasz ich błotem, nie ziejesz jadem i nienawiścią.

1,094

Wybacz ale masz takie zdolności kreowania jakiejś alternatywnej rzeczywistości i koloryzowania że ja już przestaje Ci wierzyć że serio tyle się starałeś i każda mówiła "normalnie to bym powiedziała tak ale jesteś za niski". Patrząc na Twoje wypowiedzi (chociazby to jak obracasz wypowiedzi użytkowników i pociagasz je pod co Ci się podoba) masz dość mała wiarygodność. I idę o zakład że niejedna osoba która się tu udzielała myśli tak samo

1,095 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-21 13:05:06)

NTN napisał/a:
jjbp napisał/a:

Dobra ale 1 chłopak to wyrąbane w niego big_smile

Mnie każda przez wzrost gnoiła. Widzisz różnicę ? tongue

A co powiesz na chłopaka który nie jest w stanie się wysłowić?
Taki to ma dopiero frustrację i problem. A nie jakiś niski wzrost.
Mogą mieć super charakter, ale co z tego jak każdy uważa go za debila i niemowę?

Przestań... Bo robisz z igły widły.
Ludzie mają znacznie większe problemy niż niski wzrost.
Zacznij żyć.

1,096

NTN napisał/a:

Jakie zachowanie jednostek skoro 95% kobiet odrzuci niskich.  Każdy wie, że gdy w grupie 95% jednostek wykazuje identyczne zachowanie to znaczy, że grupa X zachowuje się w sposób w określony sposób.

I dlaczego nie odpowiesz na pytania tylko odwracasz kota ogonem?

ooo ale jest postęp! wczoraj jeszcze było 99% a dziś tylko 95! big_smile

1,097

To ciesz się, że masz fajną pracę, ludzie Cię lubią i co tam jeszcze. Praktykój wdzięczność. Takie myślenie i podejście jak zaprezentowałeś w postach wyżej doprowadzi Cię tylko do choroby. Idź do psychologa jak sobie nie możesz z tym poradzić. Mnóstwo osób tak robi.
Masz się za jakiś wyjątek, a wiele osób ma bardzo podobnie. Oczywiście takiemu jak Tobie można tłumaczyć wiele razy a i tak nie przyjmiesz tego do wiadomości, bo myślisz tylko o sobie. Licytacje, kto ma gorzej do niczego nie prowadzą. Ty z założenia obwiniasz innych. Inni na pewno nie mogą mieć tak źle jak Ty, a poza tym jak już to ich wina. Wystarczy przejrzeć wątki, żeby zobaczyć, że są i kobiety, które są w podobnej sytuacji. Też nie mogą wejść w związek bo nadwaga, bo nerwica, albo coś jeszcze innego. Ani Ty, ani ja, ani te osoby nie chcą "kogokolwiek", a kogoś wartościowego i kto będzie im się podobał. Zostaje tylko starać się samemu być kimś wartościowym, atrakcyjnym, wierzyć w siebie, bo inaczej na pewno nie znajdzie się takiej osoby.
Ja akurat znam podobne problemy, jak te które opisujesz. Ostatnio koleżanka poleciła mi medytacje oraz zapoznanie się z książką "Potęga podświadomości". Też możesz spróbować. Chodzi o to, by bardziej uwierzyć w siebie. Tobie by się też przydało, wzmocnić swoje poczucie wartości i pewność siebie zamiast kombinować jak osłabić poczucie wartości u innych. To jest droga do nikąd.

1,098

Potęgą podświadomości, sekret itp to są bajki dla naiwniaków. Sorry, przerobiłem to, chciałem przyciągnąć dziewczynę i nie udało się. A inni którzy są wysocy jakoś dziewczyny mają, a żadnych sztuczek nie używają.

1,099

A ci co są wysocy i nie mają? To są kosmici rozumiem?

1,100

Dziewczyny, a powiedzcie tak szczerze, macie centymetr w oczach? big_smile
bo ja nie mam i jakby mi facet powiedzial, ze ma 175cm wzrostu, to bym nie wiedziala ile bedzie ode mnie wyzszy dopoki by kolo mnie nie stanal.
Wiec yyy jak spotkam faceta to nie popatrze na niego i nie powiem mu, ze jest 5cm za niski big_smile albo powiem, ze powinien miec 180cm, a on mi powie "halo halo, ale ja mam 181" big_smile
Jakos na randki nie biegalam z centymetrem, zeby mierzyc facetow.

To tak samo jak z tymi mitycznymi dlugosciami penisa big_smile a jak sie powie 10 kobietom, zeby pokazaly na palcach ile to 10cm, to kazda pokaze inaczej. Ale kazda wie, ze jej facet jest taki ogromny normalnie penis 22cm dlugosci xD

przeciez to bzdury totalne.

I w dalszym ciagu ja nie wierze w zadne realne i obiektywne badania, ktore powiedza, ze 95% kobiet skresla wysokiego faceta. Mozna powiedziec, ze preferuje wysokiego, ale jak spotka niskiego, ktory bedzie fajny, to preferencje odklada sie na bok. Tak samo jest z kazda inna cecha. I tak samo dziala to u facetow.

1,101

Potęgą podświadomości, sekret itp to są bajki dla naiwniaków. Sorry, przerobiłem to, chciałem przyciągnąć dziewczynę i nie udało się. A inni którzy są wysocy jakoś dziewczyny mają, a żadnych sztuczek nie używają.

No właśnie ale będąc wartościowym i tak nic się uda bo z powodu wzrostu nastąpi odrzucenie.

Przypomina to trochę liczenie 5*103 * całka z sin^2(x) cos^7(x) * 0

Po co to liczyć skoro na końcu jest mnożenie 0 więc bez względu co wyjdzie w środku przemnożone przez 0 da 0.

Tak samo jest ze wzrostem. Ciągle mówicie o pracy nad sobą. Tylko co to da jak mając 0 - niski wzrost wynik się nie zmieni bo da 0

LadyLoka zaloguj się na portalu randkowym jako niski facet. Wyślij wiadomość do 100 kobiet i zobacz ile odpisze. W realu niscy też nie cieszą się powodzeniem

1,102

NTN napisał/a:

LadyLoka zaloguj się na portalu randkowym jako niski facet. Wyślij wiadomość do 100 kobiet i zobacz ile odpisze. W realu niscy też nie cieszą się powodzeniem

Ale wiesz, ze w przypadku wieeeeelu innych cech wyglada to dokladnie tak samo?
I w przypadku wieeeeeelu kobiet tez? Tak, wiem, jestes zafiksowany na tym, ze do kobiet pisze masa facetow od razu, ale wcale tak nie jest.

1,103

Cóż ja kolegi nie pocieszę.
Wzrost to tylko jedno z wielu kryteriów które muszą być spełnione aby dany facet miał szansę u kobiety.
Ja na ten przykład mam 185 cm i powodzenia nigdy nie miałem.
Tak więc nie myśl sobie że gdybyś miał więcej cm to byś wyrywał co chwilę inną kobietę.

1,104

Przede wszystkim trzeba umieć rozmawiać z kobietą, rozśmieszyć ją od czasu do czasu, zainteresować się, jak jej minął dzień, pobudzić jej wyobraźnię. Ale to nie jest takie proste, więc lepiej narzekać na swój wzrost i nie musieć nic robić.

1,105 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-01-21 14:01:10)

NTN napisał/a:

Tak samo jest ze wzrostem. Ciągle mówicie o pracy nad sobą. Tylko co to da jak mając 0 - niski wzrost wynik się nie zmieni bo da 0

Bo nic innego i tak nie masz szansy zmienić. Trzeba się skupiać na tym polu gdzie można działać. A to co pisałeś wcześniej jest odrzucające. To myślenie, stosunek do innych, który wynika z tego myślenia można zmienić. Na razie masz myślenie toksycznej osoby. Chcesz spychać innych w dół by poczuć się lepiej. Okropne.

A z przykładów niskich facetów - to o ile pamiętam Paweł Rawski, który prowadzi szkolenia dla facetów ma 165cm. Tak sobie przypominam, że kiedyś mówił. Możesz go zapytać na you tube. Zobacz sobie jaką on ma dziewczynę (występuje na niektórych filmach). Myślisz, że wybrała go ze względu na centymetry, wygląd czy może charakter, zaradność, wartości, umiejętności?

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024