Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 1,705 ]

976

Odp: Niski facet - szczera opinia.

jak chodzę ponad 30 lat po świecie i wiele kobiet spotkałam, każda miała inne kryteria wyboru partnera ale żadna nie kierowała się sprawiedliwością i zasadą równych szans big_smile

Świat nie jest sprawiedliwy i jestem pewna że nigdy nie będzie. Ma na szczęście wiele dobrych rzeczy do zaoferowania więc to czy będziecie narzekać na jego niedostatki czy cieszyć się z życia to wasz wybór.

Nikt tutaj na forum nie wartościuje człowieka ilością kobiet jakie zaliczył czy z jakimi się umówił więc tak, mogę ci pisać że nie wróżę ci dużego powodzenia u kobiet z tym wzrostem ale nie znaczy to że uważam za gorszego człowieka.

Zobacz podobne tematy :

977 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-20 10:58:34)

krolowachlodu87 napisał/a:

że nie wróżę ci dużego powodzenia u kobiet z tym wzrostem ale nie znaczy to że uważam za gorszego człowieka.

Czyli jednak wzrost problemem jest, a nie jak piszą tu inne bajki, że to się mi tylko wydaje. Ok nie masz za człowieka gorszego, ale jako facet jestem dla Ciebie zerem. I tak mnie widzi większość kobiet. Z powodu 1 cechy skreślają niezależnie od innych. I o to mam pretensje do kobiet. Niby płeć która kieruje się czymś więcej, a jednak okazuje się że nie.

Grubsze laski które rzekomo nie mają powodzenia, jakoś często są w związku, gdy w w razie dochodzi do rozstania dość szybko znajdują nowego chłopaka

zatem niski jest na całkowitym dnie ...

aż się odechciewa żyć, po co ja się wulgaryzm urodziłem

978 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-20 09:47:04)

Tak właściwie chyba chcesz, żeby przyznać i rację, że jesteś poszkodowany z powodu wzrostu.
Nie możesz przebierać? No cóż, ja też nigdy nie mogłam przebierać, i jestem poszkodowana bo nigdy nie byłam specjalnie urodziwa. Byłam zadowolona, że ktoś w ogóle zwrócił na mnie uwagę. Ale jak już poszłam na randkę,okazywało się. czasem, że moja uroda i tak jest na wyższym poziomie niż na przykład inteligencja tej drugiej strony, albo zwyczajnie coś nie gra między nami. 
Nie wiem, co z Tobą jest nie tak, że niby tylko z powodu wzrostu żadna nie ma ochoty na randkę z Tobą.
Ale jeśli tego potrzebujesz, to mogę przyznać ci rację: tak, niscy faceci mają gorzej. Nie mogą przebierać (biedaczki).
I co z tym zrobisz?

979

adela 07 napisał/a:

Tak właściwie chyba chcesz, żeby przyznać i rację, że jesteś poszkodowany z powodu wzrostu.
Nie możesz przebierać? No cóż, ja też nigdy nie mogłam przebierać, i jestem poszkodowana bo nigdy nie byłam specjalnie urodziwa. Byłam zadowolona, że ktoś w ogóle zwrócił na mnie uwagę. Ale jak już poszłam na randkę,okazywało się, że moja uroda i tak jest na wyższym poziomie niż na przykład inteligencja tej drugiej strony, albo zwyczajnie coś nie gra między nami. 
Nie wiem, co z Tobą jest nie tak, że tylko z powodu wzrostu żadna nie ma ochoty na randkę z Tobą.
Ale jeśli tego potrzebujesz, to mogę przyznać ci rację: tak, niszczy faceci mają gorzej. Nie mogą przebierać (biedaczki).
I co z tym zrobisz?

Ale ja nie chcę prebierać w milionach dziewczyn, chcę po prostu mieć jakiś wybór. Pisałem, że nie interesują mnei super modelki, ani wianuszki dziewczyn, ale ja mam totalne zero wyboru, to jest coś nie tak.

980

Te dane o grubych dziewczynach znajdujących facetów minutę po rozstaniu to skąd?

981 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-01-20 09:51:18)

NTN napisał/a:

Bzdury to Ty wypisujesz. Teraz każda przeciętna laska ma na portalu ogromne powodzenie. A niski facet ma szukać kolejnej? Hahahaha By 1 się umówiła to już rzadko się zdarza, co dopiero kilka w krótkim czasie. Ty zdaje się mi w ogóle nie rozumiesz problemu. Załóż sobie konto niskiego faceta na sympatii, badoo, tinderze i zobacz jak trudno jest się z którąś umówić smile Dla porównania załóż konta kobiety o przeciętny wyglądzie i zobacz jak skrzynka się zapcha smile

A po co ja mam zakladac konto jako niski facet?
Mialam swoje konto na portalu i przez pol roku umowilam sie na spotkanie raz (1).A pisalam z wieloma facetami. Wiec uwazam, ze Twoj problem jest wyolbrzymiony wlasnie przez to, ze portale sa jakie sa i to NIE JEST dobre miejsce na szukanie sobie kogos na powaznie. Na tinderze to chyba nie zdarzylo mi sie poprowadzic rozmowy dluzszej niz "hej" big_smile A nie odrzucam wygladem.
Po prostu supermarket i tyle. Nie zapychala mi sie skrzynka. Wiec powtarzam, mowisz bzdury nie z tej ziemii.

Tak to wlasnie dziala w randkowaniu smile z jedna osoba nie wyszlo, to szukasz kolejnej.

edit. Majac konto na portalach bylam gruba dziewczyna tongue wiec przy okazji obalam mit o tym, ze szybko znajduja facetow.

982

jjbp napisał/a:

Te dane o grubych dziewczynach znajdujących facetów minutę po rozstaniu to skąd?

Nie nadinterpretuj moich słów. Założyłem sztucznego fejsa i na niego przechodzę z portali. Widziałem jak sporo grubszych lasek w ciągu 3-4 tygodni zmienia status na w związku.

Niscy jakoś takiego powodzenia nie mają że wystarczy im kilka tygodni i znajdują dziewczynę.

Poza tym grubsze laski są według badań aktywne seksualne, a niski to ...

Lady Loka to słabo się starałaś. Ja miałem sztuczne konto laski i jakoś faceci psiali. Może nie miałaś multum wiadomości dziennie ale nie uwierzę jeśli dziennie kilku facetów się nie odezwało.

983

Wy próbujecie mnie przekonać, że niski facet może mieć powodzenie. Nawet przytoczyłyście niskich kolegów ktorzy wyrywali laski jak chcieli. Gdyby tak było inne dziewczyny nie pisałyby, że niski ma trudniej, że większość kobiet go nie chce itd.

984

NTN napisał/a:
krolowachlodu87 napisał/a:

że nie wróżę ci dużego powodzenia u kobiet z tym wzrostem ale nie znaczy to że uważam za gorszego człowieka.

Czyli jednak wzrost problemem jest, a nie jak piszą tu inne bajki, że to się mi tylko wydaje. Ok nie masz za człowieka gorszego, ale jako facet jestem dla Ciebie zerem. I tak mnie widzi większość kobiet. Z powodu 1 cechy skreślają niezależnie od innych. I o to mam pretensje do kobiet. Niby płeć która kieruje się czymś więcej, a jednak okazuje się że nie.

Grubsze laski które rzekomo nie mają powodzenia, jakoś często są w związku, gdy w w razie dochodzi do rozstania dość szybko znajdują nowego chłopaka

zatem niski jest na całkowitym dnie ...

aż się odechciewa żyć, po co ja się [wulgaryzm] urodziłem

To masz pretensję do kobiet że chodzą na randki z facetami, którzy im się podobają? To jest irracjonalne.

985

NTN napisał/a:
jjbp napisał/a:

Nie nadinterpretuj moich słów. Założyłem sztucznego fejsa i na niego przechodzę z portali. Widziałem jak sporo grubszych lasek w ciągu 3-4 tygodni zmienia status na w związku.

Niscy jakoś takiego powodzenia nie mają że wystarczy im kilka tygodni i znajdują dziewczynę.

Lady Loka to słabo się starałaś. Ja miałem sztuczne konto laski i jakoś faceci psiali. Może nie miałaś multum wiadomości dziennie ale nie uwierzę jeśli dziennie kilku facetów się nie odezwało.

Taaa teraz bedziesz ocenial moje starania? big_smile
daj spokoj NTN, Twoim problemem jest podejscie.
Nikt nie powiedzial, ze wszyscy maja latwo. Uwaga: grube kobiety nie maja latwo. Bardzo wysokie kobiety nie maja latwo. Bardzo niskie kobiety nie maja latwo. Bardzo wysocy faceci nie maja latwo. Grubi faceci nie maja latwo. Bardzo chudzi faceci nie maja latwo. Bardzo chude kobiety nie maja latwo.

Tylko oni nie siedza i nie narzekaja na swiat, tylko po prostu zyja normalnie, a przy okazji spotykaja ludzi. I z tych spotkan czasami sie biora zwiazki. Czasami nie, czasami tak.

986 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-20 10:01:03)

Tak bo niscy im się nie podobają i co to za tłumaczenie, że im się podobają, ponoć zwracacie uwagę nie na wygląd ... i najbardziej chdoi mi o to, że gdy sylwetka i twarz jest ok i normalnie chłopak się podoba, to gdy ma mniej tych cm od razu go skreślacie to jest neizrozumiałe, jeśl iodpowiada twarz, sylwetka, charakter to po co skreślać z powodu 1 rzeczy, to pustactwo a nie chodzenie z facetami którzy się podobają

Lady Loka porównanie sytuacji wysokiej czy niskiej kobiet ydo niskiego kolesia to tak jak pisanie głodnemu, że nie każdy obiad jest smaczny

Niski i wysokie laski mają powodzenie !

987

NTN napisał/a:

Tak bo niscy im się nie podobają i co to za tłumaczenie, że im się podobają, ponoć zwracacie uwagę nie na wygląd ... i najbardziej chdoi mi o to, że gdy sylwetka i twarz jest ok i normalnie chłopak się podoba, to gdy ma mniej tych cm od razu go skreślacie to jest neizrozumiałe, jeśl iodpowiada twarz, sylwetka, charakter to po co skreślać z powodu 1 rzeczy, to pustactwo a nie chodzenie z facetami którzy się podobają

Dlaczego niektorzy faceci skreslaja wszystkie kobiety, ktore nie sa blondynkami? Dlaczego skreslaja je z powodu jednej rzeczy? Pustactwo!

988

Co nam zostaje, dziewczyny? Przyznać się do pustacwa. Może to przekona Autora, i ...nie wiem.... zainteresuje się facetami???
wink

989

Lady Loka albo jesteś ignorantk albo masz problemy z logicznym myśleniem.

Większość mężczyzn nie odrzuci kobiety z powodu koloru włosów. Oczywiście istnieją pewne preferencje, ale na pewno mężczyźni nie oleją miłej, sympatycznej, fajnej laski z trywialnego powodu bycia blondynką, czy szatynką.

Nawet jeśli taka sytuacja się zdarza, to rzadko, większość zdecydowana nie odrzuci z powodu takiej peirdoły.

Niski i wysokie laski mają powodzenie. Może nie jak modelki ck, ale jakieś mają.

Niscy są niechciani i większość ich nie chce.

Dostregasz rożnice między preferencją koloru włosow u kobiety - gdzie latwo zmienić kolor, a wzrostem?

Poza tym zdania są podzielone, jedni lubią blondynki, a drudzy inne kolory, zawsze laski trafią na swoich miłośników

a czy niski facet cieszy się takim powodzeniem jak blondynka, czy inna dziewczyna ?

No nie bo co innego preferencja ktorą lubi zawsze pelno osob, a co innego dyskryminujacy wybor jak w przypadku niskiego kolesia, gdzie zdecydowana wiekszosc takiego nie chce

Widzisz roznice?

Powiedzmy lasek blondynek nie chce część facetów (kolor zawsze idzie zmienic), ale duza czesc lubi blondynki.

A w przypadku niskiego faceta, bardzo duza czesc kobiet nie lubi niskiego faceta i nie umowi sie z nim.

Rozumiesz?

990

Lady Loka napisał/a:
NTN napisał/a:
jjbp napisał/a:

Taaa teraz bedziesz ocenial moje starania? big_smile
daj spokoj NTN, Twoim problemem jest podejscie.
Nikt nie powiedzial, ze wszyscy maja latwo. Uwaga: grube kobiety nie maja latwo. Bardzo wysokie kobiety nie maja latwo. Bardzo niskie kobiety nie maja latwo. Bardzo wysocy faceci nie maja latwo. Grubi faceci nie maja latwo. Bardzo chudzi faceci nie maja latwo. Bardzo chude kobiety nie maja latwo.

Tylko oni nie siedza i nie narzekaja na swiat, tylko po prostu zyja normalnie, a przy okazji spotykaja ludzi. I z tych spotkan czasami sie biora zwiazki. Czasami nie, czasami tak.

A jak ciężko mają samotne matki! Tam to jest dopiero walka żeby znaleźć faceta co to zaakceptuje i jeszcze czas na to żeby go szukać big_smile

Każdy ma prawo wybierać partnera jakiego chce. Nie ma dobrych i złych kryteriów, to tobie ma być z nim dobrze a nie świat ma cię oceniać że jesteś super bo sprawiedliwie casting na męża czy żonę przeprowadziłeś. Twoje przytyki o pustactwie nie robią tu na nikim żadnego wrażenia

991

samotne matki? A kto im bronił wcześniej wybrac nornalnego odpowiedzialnego faceta, a nie wysokiego pustaka? Samotne matki rowniez odrzucaja niskich, wiec wybrydzaja. No i taka samotna matka jak jej sie zachce wiadom oczego, to latwo znajdzie faceta

Zreszta samotne matki wcale tak zle nie maja. Owszem czesc kolesi je oleje, ale i tak maja spory wybor. Tez na sztucznym fejsbuku wide jak mamuski najduja sobie kolesi

992

NTN napisał/a:

Lady Loka albo jesteś ignorantk albo masz problemy z logicznym myśleniem.

Większość mężczyzn nie odrzuci kobiety z powodu koloru włosów. Oczywiście istnieją pewne preferencje, ale na pewno mężczyźni nie oleją miłej, sympatycznej, fajnej laski z trywialnego powodu bycia blondynką, czy szatynką.

Nawet jeśli taka sytuacja się zdarza, to rzadko, większość zdecydowana nie odrzuci z powodu takiej peirdoły.

Niski i wysokie laski mają powodzenie. Może nie jak modelki ck, ale jakieś mają.

Niscy są niechciani i większość ich nie chce.

Dostregasz rożnice między preferencją koloru włosow u kobiety - gdzie latwo zmienić kolor, a wzrostem?

Poza tym zdania są podzielone, jedni lubią blondynki, a drudzy inne kolory, zawsze laski trafią na swoich miłośników

a czy niski facet cieszy się takim powodzeniem jak blondynka, czy inna dziewczyna ?

No nie bo co innego preferencja ktorą lubi zawsze pelno osob, a co innego dyskryminujacy wybor jak w przypadku niskiego kolesia, gdzie zdecydowana wiekszosc takiego nie chce

Widzisz roznice?

Powiedzmy lasek blondynek nie chce część facetów (kolor zawsze idzie zmienic), ale duza czesc lubi blondynki.

A w przypadku niskiego faceta, bardzo duza czesc kobiet nie lubi niskiego faceta i nie umowi sie z nim.

Rozumiesz?

Ty masz wielkie problemy z logicznym mysleniem, jestes zacietrzewiony i zablokowany w swoim bzdurnym mysleniu, ciagle wmawiasz nam, ze nie mamy racji, chociaz podajemy Ci tu mase przykladow i co wiecej, mase rad i propozycji, co moglbys zrobic, zeby zmienic swoja sytuacje.
Ale nie, Ty jestes biedny i nikt Cie nie chce.

I wiesz co Ci powiem?

I BARDZO DOBRZE! Ja juz teraz wspolczuje kazdej jednej kobiecie ktora bedzie miala z Toba do czynienia. Zycze im, zeby szybko sie zorientowaly jakim facetem jestes i uciekaly w podskokach jak najdalej od Ciebie.
I to nie z powodu Twojego wzrostu. Po prostu masz tak straszny charakter, ze glowa mala.

Jestem absolutnie przekonana, ze z takim podejsciem nie masz szans na zaden zwiazek i zadna zmiane swojej sytuacji.

993

Jakim podejściem? Same piszecie, że nisck iwzrost utrudnia, że większość lasek mnie nie chce z powodu wzrostu, a jednocześnie piszecie że to nie przez wzrost nie mam powodzenia.

994

NTN napisał/a:

samotne matki? A kto im bronił wcześniej wybrac nornalnego odpowiedzialnego faceta, a nie wysokiego pustaka? Samotne matki rowniez odrzucaja niskich, wiec wybrydzaja. No i taka samotna matka jak jej sie zachce wiadom oczego, to latwo znajdzie faceta

Zreszta samotne matki wcale tak zle nie maja. Owszem czesc kolesi je oleje, ale i tak maja spory wybor. Tez na sztucznym fejsbuku wide jak mamuski najduja sobie kolesi

Przekażę mojej koleżance co straciła męża w wypadku samochodowym i jest uwiązana już kilka miesięcy z córką w domu na zdalnym nauczaniu lol

995

Przekaż koleżance by założyla portal randkowy to po miesiącu faceta znajdzie.

Lady Loka jakie propozycje czy rady, co móglym zrobić? Nie napisalyście żadnych rad.

Jedynie to zapewnialyscie, że wrost jest ok, ze moge miec powodzenie, by potem stwierdzic, ze jednak wyboru nie bede mial z powodu wzrostu i ze wiekszosc lasek nie chce niskeigo kolesia, zatem wzrost przeszkadza ale tego nie chcecie przyznac

Przytoczylem mnostwo przykladow pokaujacych zachowanie kobet wzgledem niskiego kolesia, nie przyjmujecie do wiadomosci

996

NTN napisał/a:

Rozumiem, że Ty masz dar przewidywania przyszłości, i jakbyś wybrał, to już wszystko szło by gładko?
No ja zostałam samotną matką i to za sprawą NISKIEGO faceta.

997

adela jesteś z innego rocznika, kiedyś było inaczej. Nie porównuj 20-30letnich dziewczyn z dostępem do internetu do kobiet wychowanych w innym środowisku

998

NTN napisał/a:

Lady Loka jakie propozycje czy rady, co móglym zrobić? Nie napisalyście żadnych rad.

Jedynie to zapewnialyscie, że wrost jest ok, ze moge miec powodzenie, by potem stwierdzic, ze jednak wyboru nie bede mial z powodu wzrostu i ze wiekszosc lasek nie chce niskeigo kolesia, zatem wzrost przeszkadza ale tego nie chcecie przyznac

Przytoczylem mnostwo przykladow pokaujacych zachowanie kobet wzgledem niskiego kolesia, nie przyjmujecie do wiadomosci

O nieeeeee. Nie ma tak latwo.
Chcesz wykopac rady, to sobie przejrzyj ostatnie 10 stron tego tematu. Masa jest rad. Ja sama napisalam calkiem sporo.
Tylko Ty sie fiksujesz na jednej rzeczy i nic wiecej nie widzisz. Sama wiem ile moich postow zostalo taktycznie zignorowanych.

999

Słuchaj ja nei widzę tu zadnych rad. Jedynie motywałyście - niski mas szanse, jak najabrdziej ,a zaraz potem pisalsycie niski jest nisk iwiec neie ma wyboru bo kobiety nie chc niskich, no to same widzicie sobie zapreczacie

raz piszecie ze wzrost bez wiekszego znaczenia
a innym razem ze niski nie bedzie mial wyboru

to sie przeczy

1,000

NTN napisał/a:

Słuchaj ja nei widzę tu zadnych rad. Jedynie motywałyście - niski mas szanse, jak najabrdziej ,a zaraz potem pisalsycie niski jest nisk iwiec neie ma wyboru bo kobiety nie chc niskich, no to same widzicie sobie zapreczacie

to sie przeczy

Bo dla jednych kobiet ma znaczenie a dla innych nie ma, nie będziemy ci tu wszyscy pisać tego samego. Z resztą już trochę po świecie chodzisz, widzisz pewne zależności, ja nie będe cię tutaj pocieszać bo wiem że twój problem jest realny. Nie rozumiem tylko dlaczego urasta on do rangi katastrofy i powoduje nienawiść do całego świata. Tym bardziej że to nie jest tak że żadna dziewczyna nie będzie chciała się z tobą umówić ale masz po prostu mniej kandydatek. Ale ty jesteś zły na to że inni mają większy wybór.

A najgorsze jest to że te kandydatki które masz w zasięgu odstraszysz swoim jojczeniem na niesprawiedliwość świata.

1,001

NTN napisał/a:

to sie przeczy

znowu bzdury. Nie doczytujesz naszych postow.

1,002

NTN napisał/a:

adela jesteś z innego rocznika, kiedyś było inaczej. Nie porównuj 20-30letnich dziewczyn z dostępem do internetu do kobiet wychowanych w innym środowisku

Rozumiem, że jak się ma dostęp do internetu, to preferencje się zmieniają? Że mogą przebierać? Ja też mogłam, pod względem ilości znajomych w tych czasach. I uwierz mi, że wtedy też były płytkie laski, i wartościowe laski. Głupie i mądre.

1,003

adela napisał/a:

Rozumiem, że jak się ma dostęp do internetu, to preferencje się zmieniają? Że mogą przebierać? Ja też mogłam, pod względem ilości znajomych w tych czasach. I uwierz mi, że wtedy też były płytkie laski, i wartościowe laski. Głupie i mądre.

Czyli jak ktoś ma jakieś preferencje i np chce wysokiego bo taki ma gust, to jest od razu płytki i głupi? Czy coś zle zrozumiałem?
Albo jak gościu wysoki a lubi niskie dziewczyny to też płytki i głupi? Bo ma jakieś preferencje czy tam wymagania?

1,004

Ja uważam że zaszło to tak daleko że nawet jak NTN bedzie mial dziewczynę to nic się nie zmieni. To podejscie już wroslo na amen. Dopiero jak sam będzie chciał cos zmienić co ma szansę, żadna ilość dziewczyn tego nie 'naprawi'

1,005

Miroon kobieta ma preferencje wysokiego? No niby ok, szkoda tylko że 99% ma taką preferencję. To już przestaje być preferencja tylko chore upodobanie.
Co innego kobieta chuda, 1 ją odrzucą, 2 nie, ale będzie miala spory wybór bo grono które ją zaakceptują jest liczne. A niskiego ile lsek chce 1 na milion? big_smile

1,006

Daruj sobie szukanie dziewczyny dokąd nie zmienisz nastawienia. Nie widzisz jaki jesteś nudny? Ciągle tylko jaki jestem biedny. Karmisz się tą uwagą, którą tu dostajesz, o nic innego ci nie chodzi. Ten wątek się strasznie rozrósł, a Ty ciągle, w kółko, co post to to samo. To jest żałosne po prostu. Możesz być pewny, że kobiety wyczuwają taką energię i takie wieczne narzekanie, biadolenie, obwinianie całego świata prędzej je zniechęci niż cokolwiek innego, włącznie z brakiem zasobów, niskim wzrostem czy kalectwem.

1,007

NTN napisał/a:

Szkoda tylko, że większość tych przykładów to Twoje własne wymysły i nadinterpretacje drama queen.

1,008

Wiesz NTN, wydaje mi się że taki sam temat mogłaby założyć kobieta mająca 180-185. Im też jest trudniej znaleźć partnera i przebierać, bo niżsi panowie ich nie chcą, równego wzrostu lub wyżsi często wolą wlasnie drobne i niskie, ale mają teraz obwiniać cały świat, że za bardzo wyrosły? Bo mówię o normalnym środowisku, nie modelkach. Ja przyznaje bez bicia, że nigdy nie podobały mi się kobiety mojego wzrostu (180) z jakiś chorych powodów. To były piękne kobiety ale nie pociągały mnie, wolałem filigranowe i drobne, to takie kobiece dla mnie było. I też z kilka razy w życiu się nasluchalem jaki płytki jestem wink no ale co mogę , że takie preferencje. Nic.

Nie wiem czy odrzucasz wzrostem czy charakterem. Na pewno dziewczyny wyczuwają złą energię. Miałem kumpla, który był niski i spotykając się z kobietami potrafił podważać ich motywację i ciągle wyciągać kwestie wzrostu. One go miały dość przez kompleksy na punkcie wzrostu a nie wzrost. I on też obwinial cały świat. Bo tak łatwiej. I nigdzie cie to nie zaprowadzi. W ogóle ten wątek to już jest komedia.

1,009

Jakie chore wymysły? Przecież 99% kobiet nie chce niskiego.

Moje nastawienie nie ma nic do rzecy. Kobiety nie wiedzą jaki jestem a odrzucają na starcie więc to wynik nei nastawienia a wzrostu.
Z pwoodu licznych odrzuceń mam nastawienie jakie mam, ale nastawieniem dziewczyny się nei zdobywa. Wysoki przystojny może mieć nastawienei typu laski to k..y i chcę jakąś znaleźć by się zabawić i co jakoś im się to udaje, radar kobiet wtedy nie działa, ciekawe dlaczego?

Laski odrzucają z powodu wzrostu, a wtedy zmienia się moje nastawienie, a nie odwrotnie

1,010 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-20 11:29:35)

Miroon napisał/a:

Na pewno dziewczyny wyczuwają złą energię. Miałem kumpla, który był niski i spotykając się z kobietami potrafił podważać ich motywację i ciągle wyciągać kwestie wzrostu. One go miały dość przez kompleksy na punkcie wzrostu a nie wzrost.

Ja mogę się pod tym podpisać. Będąc nastolatka poznałam na imprezie chłopaka niższego ode mnie, od pierwszego momentu zaiskrzylo i fajnie nam się gadało. Na początku było fajnie ale dość szybko on zaczął robić jakieś wtrety i sugestie typu "a bo ty taka ładna a ja taki knyp". I robił to nie tylko pod kątem wzrostu ale i innych cech wyglądu, inteligencji itd. A ja serio uważam że okazywalam mu swoje zainteresowanie i nie uważałam go nigdy za gorsza partie. No i tyle chłopak męczył bułę że wymęczył, już miałam dosść ciąglego zapewnianie go że tak, naprawdę mi się podoba i poczucia winy że w jego oczach ja jestem atrakcyjniejsza. Gdyby nie było tego elementu to myślę że byśmy zostali para bo zapowiadało się spoko.

I w pozniej w życiu uczuciowym juz byłam uczulona na takie sygnały nie ważne czy dotyczyły wzrostu, urody, wykształcenia, pracy czy czego tam jeszcze. Mi takie różnice jak wzrost nie przeszkadzają o ile druga strona ma takie samo podejscie do tematu.

1,011

Miroon napisał/a:
adela napisał/a:

Czyli jak ktoś ma jakieś preferencje i np chce wysokiego bo taki ma gust, to jest od razu płytki i głupi? Czy coś zle zrozumiałem?
Albo jak gościu wysoki a lubi niskie dziewczyny to też płytki i głupi? Bo ma jakieś preferencje czy tam wymagania?

Nie to chciałam powiedzieć.
Autor sugeruje, że w "tamtych czasach" dziewczyny były jakieś inne, kwestia wychowania, środowiska, jakby to była prehistoria. Otóż nie. Były takie, co leciały na wygląd, na kasę oraz takie które szukały czego innego. Nie były jakieś rozsądniejsze czy mniej wymagające.Oprócz dostępności i możliwości wyboru niewiele się zmieniło od tamtych czasów.

Prefererencje każdy ma jakieś, raczej "biorę jak leci",;nie jest powszechnym zjawiskiem.

1,012

Ale dziewczyny nie mogą wyczuć nastawienia przez internet, gdzie jest spoko opis, dobre zdjęcia i podany niski wzrost. Jakoś wtedy odrzucają ... W realu też nie zdąrzy się pwoiedzieć kilku słów a odrzucają na starcie z powodu wzrostu

więc to nei wina nastawienia

poza tym jak je mieć na odpowiednim poziomie skoro same psizecie ze niski nie moze meic powodzenia i wybrzydac bo wiele kobiet go nie chce
jak wiedzac ze 99% kobiet nie chce i uwaza za nieatrakcyjnego myslec w inny sposob? No nie da sie, skoeo tyle lasek otwarcie psze ze nie chce niskeigo i nawet tutaj gdzie zpewniacie ze nie sugerujecie iz niski jest gorszy twierdzicie ze powodzenia meic nie moze i wybrzydzac tez nie moze - to sugestia ze niski nei jest atrakcyjny i wina lezy we wzroscie a nie nastawieniu

1,013

NTN napisał/a:

Jakie chore wymysły? Przecież 99% kobiet nie chce niskiego.

Dowód na to poproszę. Aktualny i wiarygodny.
A nie jak dotychczas - bo Ty tak wymyśliłeś, bo gdzieś tam kiedyś kilka koleżanek jakiejś koleżanki nie chciało niskiego.
Bo Twoje zmyślanie, to zdecydowanie za mało, żeby uznać za pewnik, że 99% żeńskiej populacji świata nie umówi się z niskim mężczyzną.

1,014

A nawet jakby i 99 proc. nie chciało niskiego (co uważam za bzdurę) to tak czy siak te kobiety mają zajebiste prawo mieć swój gust i celować w wysokich jakkolwiek to Ntn nie boli. I nie jest to ani bycie toksycznym, ani niedojrzałym jak dla mnie. Pewne rzeczy dzieją się poza naszą kontrolą. I dalej preferencje wysokich nie znaczą  że jak nie pozna super faceta ale niskiego to się w nim nie zakocha i odrzuci przez centymetry.

Doswiadczenie Jjbp nie jest odosobnione. Nikt nie chce być z kimś zakompleksionym i ciągle udowadniać, że się coś akceptuie. To męczy. Bo ten mój znajomy potrafił tak wjeżdżać tym kobietom. "Na pewno wolałabyś tamtego wysokiego przystojniaka, co?" ... i potem dziwota ze sam i że to przez wzrost. Taaa, przez wzrost.

1,015

Zaraz pewnie ktoś powie "ale ja tak wprost na żywo nie mówię". I chciałabym zaznaczyć że to nie trzeba nawet mówić takich rzeczy wprost, to czasem wychodzi w tle, niewerbalnie. Jeśli jestem z kimś na randce i widzę że jego mój wzrost krępuje (albo jakąkolwiek inna cecha) to nic z tego nie będzie, nie będę nikogo na siłę przekonywać że jest fajny i atrakcyjny skoro on sam tak o sobie nie mysli

1,016

Na portalu randkowym ze zdjęciem przystojnego kolesia i ciekawym opisem, dziewczyny gościa olewają ... kiedy zmieniłem mu wzrost na wyższy nagle miał powodzenie.

Wiele chłopaków pisze tu posty na temat wzrostu i wpływu na atrakcyjność w oczach dziewczyn. Same dziewczyny przyznają, że niskiego większośc dziewczyn  nie chce, przyznają na tym forum i w tym wątku smile

Według badań ponad 90% kobiet olewa niskich

1,017

Dokładnie, tego nie trzeba nawet mówić wprost. Takie coś się wyczuwa z kilometra. Trafiałem na swojej drodze na piękne kobiety ale tak zakompleksionym i niepewne że w sekundę traciły całą atrakcyjność w oczach. Z tym wzrostem jest podobnie według mnie.

1,018

Miroon napisał/a:

Dokładnie, tego nie trzeba nawet mówić wprost. Takie coś się wyczuwa z kilometra. Trafiałem na swojej drodze na piękne kobiety ale tak zakompleksionym i niepewne że w sekundę traciły całą atrakcyjność w oczach. Z tym wzrostem jest podobnie według mnie.

Tak wyczuwa z kilometra, macie rację, szkoda że kobiety nie potrafią wyczuć z kilometra dupków którym zależy na 1, albo zdradzają, biją itp smile

Ps. To żadna preferencja skoro 99% kobiet lubi wysokich, preferencja jest wtedy gdy różne osoby lubią rożne cechy, a nie że większość calkowita bo prawie wszystkie chce 1 cechy u faceta

1,019

Ja np mam również uczulenie na bawidamkow "jaki to ja nie jestem fajny". I z takim też utne znajomość bo to się też wyczuwa w pewnym momencie.

Tak gwoli ścisłości aby nie było że wyczuwa się tylko kompleksy smile

1,020

jjbp napisał/a:

Ja np mam również uczulenie na bawidamkow "jaki to ja nie jestem fajny". I z takim też utne znajomość bo to się też wyczuwa w pewnym momencie.

Tak gwoli ścisłości aby nie było że wyczuwa się tylko kompleksy smile

Tak i lasek w oczach niczym supermen też masz big_smile

1,021 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-20 11:58:53)

A Ty rozumiem jesteś ślepy i głuchy o widząc i kogoś i jego zachowanie nie masz żadnych wniosków i odczuć, pustka i echo w głowie, tak? big_smile

1,022

Ale ty myślisz, że niscy to nie mogą bić i zdradzać? Właśnie takie zakompleksione średniaki szybciej skoczą w bok jak dostaną gdzieś atencję, której zawsze mieli mało niż gościu, który miał dość dobry dostęp do panien. Bp on nie musi sobie nic udowadniać. Skoro już lecimy w generalizacje, to proszę,  podrzucam taką.

A poza tym to juz kobiet sprawa,co wyczuwają a co nie. Już się tak o nie nie martw;)

1,023

Miroon napisał/a:

Ale ty myślisz, że niscy to nie mogą bić i zdradzać? Właśnie takie zakompleksione średniaki szybciej skoczą w bok jak dostaną gdzieś atencję, której zawsze mieli mało niż gościu, który miał dość dobry dostęp do panien. Bp on nie musi sobie nic udowadniać. Skoro już lecimy w generalizacje, to proszę,  podrzucam taką.

A poza tym to juz kobiet sprawa,co wyczuwają a co nie. Już się tak o nie nie martw;)

Tak wyczuwają tak, że niskiego oelwają z powodu wzrostu i potem sobie wkręcają że wyczuwają komplesy, a nawet jeśli faktycznei koleś je ma to z czyjego powodu, kobiet gbo odrzucały.

A jakoś sporo jest wykorzystanych dziewczyn, doswiadczajacych przemocy domowej itd i co nie potraficie juz wyczuc tongue

Niski facet jest dla lasek smieciem sporo dziewczyn tak uwaza, wystarczy wpsiac w google short guys ticktock

1,024 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-20 12:13:54)

Sporo jest też takich co psychola wyczulo i się zawinelo zawczasu tak więc to żaden argument

Nikt nie mówi że da się wyczuć wszystko ale da się wyczuć pewne niuanse na które jesteś wyczulony i gdy otrzymasz odpowiednie sygnały (zwłaszcza takie co wyją jak syrena). To dotyczy i kobiet i mężczyzn

1,025

Tak myślałam smile czyli w kwestii tych mitycznych 90, czy nawet 99 procentów - nie mamy żadnych dowodów, tylko wymysły frustratów.
To równie dobrze ja mogłabym sobie teraz wyciągnąć jakąś tezę z kapelusza, coś obraźliwego dla całej męskiej populacji świata, i upierać się przy tym - że taka jest prawda - albowiem ja to wymyśliłam.
Nie da się prowadzić rzeczowej dyskusji w oparciu o takie twierdzenia.

1,026

Przytoczylem badania kilka postów wcześniej. Są to rzetelne naukowe obserwacje. Dałem jasne dowody

1,027

NTN napisał/a:

Przytoczylem badania kilka postów wcześniej. Są to rzetelne naukowe obserwacje. Dałem jasne dowody

Z tego co przytoczyłeś wynika, że te badania absolutnie nie potwierdzają, że 99% wszystkich kobiet na świecie uważa niskich mężczyzn za nieatrakcyjnych.
Grupa na której się przeprowadza takie badania, to nie wszystkie kobiety na ziemi, co usilnie próbujesz przeforsować.

1,028 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-20 13:08:10)

Isabella ale Ty nie rozumiesz, on własne badania zrobił na podstawie tik toka i tindera i to dowiodl tym samym prawdy objawionej big_smile

1,029

Koleżanka widzę ma blade pojęcie o statystyce. Są wzory, które pozwalają określić dokładność nawet do 95%. Przyjmuje się że badania robi się na grupie i potem korzystając ze statystyki określa się %. Myślisz że dlaczego wyniki wyborów są niemal identyczne z sondażowymi? Pyta się 20 milionów Polaków, czy raczej w badaniu bierze udział pewna liczba osób? A jednak mimo garstki na tle głosujących to się sprawdza. Tak samo jest w innych przypadkach.

1,030

NTN napisał/a:

Koleżanka widzę ma blade pojęcie o statystyce. Są wzory, które pozwalają określić dokładność nawet do 95%.

To w koncu 90%, 99% czy 95%?

1,031

Lady Loka napisał/a:
NTN napisał/a:

Koleżanka widzę ma blade pojęcie o statystyce. Są wzory, które pozwalają określić dokładność nawet do 95%.

Zależy czy na tinderze czy na tik toku

1,032 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-20 13:21:21)

Lady Loka napisał/a:
NTN napisał/a:

On mówi o dokładności smile
Tutaj akurat NTN ma rację.

Ale badanie wcale nie muszą dowodzić prawdziwości tezy.
Na pewno nie pojedyncze. Nawet jak poprawnie przeprowadzone.

Zresztą społeczeństwo jest na tyle zróżnicowane, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że 99% odrzuci niskiego kandydata.

Co do mojego Tindera. Zajmę się tym na weekend.

1,033

Britan napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
NTN napisał/a:

On mówi o dokładności smile
Tutaj akurat NTN ma rację.

Ale badanie wcale nie muszą dowodzić prawdziwości tezy.
Na pewno nie pojedyncze. Nawet jak poprawnie przeprowadzone.

Zresztą społeczeństwo jest na tyle zróżnicowane, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że 99% odrzuci niskiego kandydata.

Co do mojego Tindera. Zajmę się tym na weekend.

Wiem, ale tego tematu to juz chyba nikt nie bierze na powaznie smile

1,034

Wiara nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli skoczysz z mostu nie wierząc w grawitację i tak spadniesz. Podobnie z dziewczynami. Możesz nie wierzyć, że cię odrzucą z powodu wzrostu, a i tak będzie, bo panie na tym tle są zafiksowane bardziej niż cokolwiek na tym świecie.

1,035

Będę uparta. Wciąż nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie z poprzedniej strony, dlatego pozwolę sobie raz jeszcze je zadać:

NTN napisał/a:

Piszę bo należy wytknąć kobietom, że nie są takie idealne na jakie się kreują. Warto obalić wreszcie mit o wspaniałości kobiet doceniających mężczyzn za to jacy są, a nie za o jak wyglądają.

Prawda jest taka, że bez dobrego wyglądu dziewczynę znaleźć jest trudno. Panie zadania w żaden sposób nie ułatwiają dając rady typu pracuj nad sobą, charakter ważniejszy. Atrakcyjni fizycznie mężczyźni bez większych zainteresowań (spacery i netflix to żadne pasje) mają wianuszek dziewczyn. To informuje, że rozwój i charakter jest mało istotny bo kluczowy jest wygląd.

Od dziecka wpajano mi że wygląd nie jest najważniejszy, że się nie liczy, że kobiety patrzą na serduszko. A prawda jaka jest wszyscy wiemy.

No dobrze, to teraz załóżmy, że pokażesz i udowodnisz co tam sobie wydedukowałeś, ale czy od tego Twoje życie w jakikolwiek sposób się zmieni? Staniesz się bardziej atrakcyjny, znajdziesz partnerkę, miłość, będziesz miał seks? Wciąż pytam i wciąż nie otrzymuję odpowiedzi co Ci to daje?

1,036 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2021-01-20 16:00:35)

NTN napisał/a:

Wiara nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli skoczysz z mostu nie wierząc w grawitację i tak spadniesz. Podobnie z dziewczynami. Możesz nie wierzyć, że cię odrzucą z powodu wzrostu, a i tak będzie, bo panie na tym tle są zafiksowane bardziej niż cokolwiek na tym świecie.

Teraz to wszyscy mali z powodu braku szans u kobiet popelnią seppuku.....

Gorzej, że ci średni staną się małymi....i znowu będzie problem big_smile smile

P.S. Jesteś mały, bo chcesz być mały....

1,037 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-20 22:29:54)

Identyczny problem innego niskiego faceta. Mimo że ma AŻ 170, co przy moich 163 robi wrażenie, to i tak jest odrzucany

Zdarzyło mi się dociekać, w czym tak naprawdę problem. Skoro rozmowa się klei i planowaliśmy już nawet spotkanie, to co nagle takiego się wydarzyło. Odpowiedź zwrotna była zazwyczaj identyczna: szukam wyższego. Dlaczego? Bo dziwnie byśmy razem wyglądali i lubię postawnych facetów. A ja lubię wymiary miss świata, ale jednak chętnie dam szansę komuś mniej idealnemu.

Centymetry stały się moim największym przekleństwem. Żadna nie chce mnie nawet bliżej poznać, kiedy dowiaduje się, że pod tym względem jesteśmy do siebie raczej podobni. Dla nich facet tego samego wzrostu albo zaledwie o 5 cm wyższy to za mało. Oczekują górującego nad sobą macho.

To nie jest gadanie przewrażliwionego frustrata, który ogólnie jest beznadziejny i znalazł sobie tylko wymówkę. Bóg mi świadkiem, że zazwyczaj rozmowa kończy się na tym wątku. Niby wszystko super, jest ochota na spotkanie, całkiem nieźle rokuję i nagle zmiana nastawienia o 180 stopni. Pół biedy, kiedy szukają innej wymówki albo po prostu przestają się odzywać.

Czasami mówią/piszą wprost: kurdupel z ciebie. Pewnie z tego samego powodu poszukiwania w świecie realnym także do niczego mnie nie doprowadziły. Ale wiecie co najbardziej mnie dobija w tej sytuacji? Mam wrażenie, że przegram z każdym, nawet najgorszym facetem, byle tylko miał o 10 cm więcej.

Czasami mówią/piszą wprost: kurdupel z ciebie. Pewnie z tego samego powodu poszukiwania w świecie realnym także do niczego mnie nie doprowadziły. Ale wiecie co najbardziej mnie dobija w tej sytuacji? Mam wrażenie, że przegram z każdym, nawet najgorszym facetem, byle tylko miał o 10 cm więcej.

I co on też ma do dupy charakter?

Dziewczyny z góry skreślają niskich. Tak jak liczy się twarz - by być w typie i charakter by się dobrze czuć w swoim towarzystwie, to w przypadku niespełnienia kryterium wzrostu z góry jest się odrzucany

A wystarczyłoby jak pisała pewna blogerka

Właściwie, to wszystko można by sprowadzić do krótkiego i wymownego: daj szansę. To najprostsza odpowiedź na pytanie, jak znaleźć faceta. Po prostu daj szansę temu chuderlakowi, nieśmiało spoglądającemu na Ciebie znad ledwie nadpitego drinka. Daj szansę koledze z liceum, skoro już wtedy o Ciebie zabiegał i mimo upływu lat, nadal jakieś to zainteresowanie Ci okazuje. Daj szansę temu facetowi spod piątki, którego odkurzacz budzi Cię w każdą sobotę w okolicach szóstej nad ranem. Bo tak naprawdę, dajesz wtedy szansę też sobie. To, że żaden z nich na pierwszy rzut oka nie jest Twoim ideałem, nie znaczy jeszcze, że nie zechcesz spędzić z nim życia. Tylko jak masz się o tym przekonać, jeśli nie dopuszczasz go nawet do słowa?

nieregulaminowy link; reklama bloga

1,038

NTN odrzucą brzydkie laski a kobiety mnij na to patrzą. Wielu incelów odrzuci nie dziewice.

1,039

authority napisał/a:

NTN odrzucą brzydkie laski a kobiety mnij na to patrzą. Wielu incelów odrzuci nie dziewice.

Mało wiesz o kobietach, skoro w bajki wierzysz. Kobiety na wygląd zwracają większą uwagę niż faceci. Dla faceta niebrzydka średnia dziewczyna może być atrakcyjna, ale czy na odwrót to działa? No nie. Poza tym te wszystkie ładne dziewczyny, które mijasz na ulicy bez makijażu nie byłyby ładne. No i zadaj sobie pytanie, czy faceci odrzucają tak bardzo przez wzrost jak dziewczyny? No nie

1,040 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-20 22:42:15)

Autorze czy pomoże Ci jeśli powiemy że masz najgorzej na całym świecie i nikt nigdy gorzej w życiu nie miał? Czy to zapewni Ci w końcu spokój ducha, czy tego tu na forum szukasz?

Posty [ 976 do 1,040 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024