Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 716 do 780 z 1,705 ]

716

Odp: Niski facet - szczera opinia.

Temat wałkowany od lat, z takim samym skutkiem. Pozwolę sobie na szybkie, bo w dwóch punktach, jego podsumowanie.

1. Wszyscy (w tym niscy faceci) twierdzący, że jedyną przyczyną braku powodzenia u płci przeciwnej jest ich fizyczność, mają rację.
2. Jeśli jej nie mają, patrz punkt 1.

Zobacz podobne tematy :

717

Dla kobiet wygląd jest bardzo istotny, ale kiedy ktoś o tym publicznie mówi, zaraz padają głosy, że to nieprawda.

Przyjrzyjcie się reakcji kobiet na tego kolesia

https://www.youtube.com/watch?v=eF1HXO1yTA4

i tego, tu nawet przeciętne dziewczyny się jarały i robiły miny jakby był kimś wyjątkowym

https://www.youtube.com/watch?v=zFpwp3G4lxs

718 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-17 20:29:43)

NTN napisał/a:

Załóż konto na portalu randkowym używając zdjęć przeciętnego kolesia i zobacz jakie profil będzie miał powodzenie. Potem utwórz nowe konto i wstaw zdjęcia przystojnego typa. Porównaj reakcje dziewczyn. Zobaczysz różnicę w podejściu kobiet i to jak łatwo będziesz mógł się umawiać z dziewczynami.

A wiesz, że swego czasu odwaliłem taką akcję. Nawet opisałem tutaj na forum smile
Rok temu założyłem konto na Badoo ze zdjęciem przystojnego typka z drugiej półkuli (jakieś 90kg 190cm wzrostu).
Pisałem z dziewczyną która mi się bardzo spodobała.
Po dwóch miesiącach przyznałem się i pokazałem siebie.

Skwitowała to tak, że dlaczego dałem za fejk kolesia który jest brzydszy ode mnie (a wtedy ważyłem ze 110kg przy 184cm).
Mówiła, że polubiła mnie jako jestem, a nie w jakiej skorupie żyję i dała mi szansę.

Wiesz co jest najlepsze? Że na fejk badoo miałem mniej fajnych par niż na prawdziwym?
Na przystojnym profilu miałem trzy zdjęcia, brak opisu. Wpisany wzrost.
Na prawdziwym miałem 5 zdjęć i zdaniem wielu bardzo dobry opis (wiele kobiet mi pisało, że podoba się im mój opis).

To była kompletna głupota i niedojrzałość. Ale dzięki temu przejrzałem na oczy i zmieniłem podejście do kobiet.

719 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-17 20:31:53)

Incel TV........
Wasz prezydencki idol w USA przegrał.

720

authority napisał/a:

Incel TV........

No i co z tego? Przecież to nie oni pisali scenariusz.

Nie pasuje źródło masz inne

https://www.youtube.com/watch?v=z7ussj9iLdA

Koleś nie jest symatyczny, wg mnie nie jest ładny, ale jest bardzo męski, ma bardzo szorstką urodę, ale i tak wysoki, napakowany i męskie rysy robią swoje i dziewczyny go pragną

721 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-17 20:41:21)

Zamieńmy te piękne kobiety na przeciętne Niemki albo Angielki.

722

kao_makao napisał/a:

a jakikolwiek człowiek jest predysponowany do wyglądania idealnie? Bycie facetem, kobietą, czy osobą niebinarną, agender nie predysponuje do tego.

Niepokojące ale chyba niektórzy mężczyźni serio myślą ze kobiety wyglądają super na okrągło całą dobę i to jeszcze zupełnie nonszalancko, nie wkladajac w to wiele wysiłku tongue

Nie chodzi o to. Facet żeby naprawdę dobrze wyglądać musi poświęcić na to więcej czasu niż kobieta, to jest chyba kwestia bezdyskusyjna. Wiele kobiet ma taki fajny metabolizm, że je często świństwa z Mc donalda czy KFC a mimo tego są dalej szczupłe i świetnie wyglądają. Zresztą kobieta umięśniona nie jest jakoś super bardziej atrakcyjna, niż kobieta ze zwykłą, szczupłą sylwetką. Tak więc kobieta musi dbać tylko o to, aby nie zjeść zbyt dużo, a poza tym, fryzura, włosy, twarz, make-up, strojenie się i tak dalej. Zdaje sobie sprawę, że to może zająć nawet i 2-3 godziny dziennie, ale to i tak nie jest aż tak dużo, bo większość kobiet nie musi chodzić na siłownie i dużo jeść, żeby dobrze wyglądać.

Facet bez mięśni, a lekko umięśniony to jest jak niebo i ziemia w postrzeganiu przez kobiety. Z tym że żeby nabrać nawet takiej lekkiej masy mięśniowej facet musi poświęcić co najmniej z 2 lata, 3-4 razy w tygodniu po 1.5 - 2 godziny (rocznie możemy przybrać max do 6kg mięsni, z każdym kolejnym rokiem i zwiększająca się masą mięśniową  coraz mniej). Tworzenie odpowiedniej diety na masę, gdzie czasami trzeba zjeść nawet 4000-5000 kcal dziennie, gotowanie 5 posiłków dziennie - nie każdego stać na katering - to są kolejne 2-3 godziny. Inne rzeczy - dbanie o zarost, fryzurę, codzienna pielęgnacja to jest z godzina dziennie. Jak facet chce naprawdę dobrze wyglądać to musi poświęcać praktycznie z 3-5 godzin dziennie na to.

Kolejna kwestia jest taka, że nasza męska płeć nie została stworzona, żeby "leżeć i pachnieć", tylko polować i zapewniać pożywienie. Kobiety tez nie są tylko by leżeć i pachnieć, ale w waszej naturze jest wpisane, żeby mocno dbać o wygląd i poświęcać na to sporo czasu każdego dnia. Nam facetom potrzebny jest ruch, zdobywanie, eksploracja, wyzwania. Przesadne dbanie o siebie nie powoduje u nas zachwytu, tylko myśli "co ja robię ze swoim życiem". Zresztą przecież kobietom najbardziej podobają się lekko umięśnieni faceci z zarysowaną linią mięśni, a większość facetów na siłowni idzie tam bić rekordy i żeby mieć tych mięśni coraz więcej. Mimo iż te nasterydowane "byczki" wcale nie wyglądają ładnie.

Dlatego nam facetom ponadprzeciętne dbanie o siebie(bycie modnisiem) przychodzi z trudem, bo nie sprawia nam to poprawy w życiu ani jakiejś wielkiej radości - to nie nasza rola. Również dlatego z czasem zrezygnowałem z ultra dbania o siebie w przyzwoite dbanie o siebie, czyli wszystko w umiarkowanym stopniu.

Nie tyle myślą, że wyglądają, tylko, że powinny wyglądać, jest to ich obowiązek i oczywistość, już z samego tego wpisu to wynika. Takim facetom dbać o siebie się nie chce, ale szukają tylko tych kobiet, co własnie spędzają pół dnia w łazience, bo tylko to umożliwia zadbany (idealny) wg ich standardów wygląd zawsze i przez cały dzień. Sami będą się tłumaczyć, że "nie są predysponowani" do tego samego. No, ale tu można użyć słów, które mężczyźni często używają wobec kobiet: Może czas zacząć startować do tych ze swojej ligi? big_smile

No i co to za bzdury i przekręcanie wyrazów? Gdzie ja napisałem, że dbać się nie chce? Po prostu facet jeżeli chce o siebie dbać na maxa to musi poświęcić 2 razy więcej czasu niż kobieta i to nie jest komfortowe dla faceta. Nigdzie nie napisałem, że całkowicie przestałem o siebie dbać, dalej jestem zadbany, ale już nie ta sama intensywność. Zamiast bycia na tip top odpicowanym wole być bardziej przeciętny, ale mieć więcej czasu dla siebie na swoje sprawy.

od kobiet też przecież wymaga się nie wiadomo czego. Przeciętne dziewczyny wcale nie mają w życiu tak łatwo jak się panom wydaje.

O, z tym się zgodzę. Bo to jest tak - do ładnej dziewczyny pewnie zagada (na żywo, w internecie, na tinderze - wszędzie łącznie) i z 200-500 zainteresowanych nią facetów rocznie.
Do przeciętnej zagada ze 100 zainteresowanych facetów
A do brzydkiej 50 zainteresowanych facetów.

Natomiast zaloty przystojnego faceta odwzajemni powiedzmy 80 na 100 zagadanych kobiet rocznie.
Zaloty przeciętnego odwzajemni od 0 do 10 na 100 zagadanych kobiet.
Zaloty brzydkiego odwzajemni 0 do 3 na 100 zagadanych kobiet.

Niestety to już nie są incelowskie wymysły, tylko realne fakty. Kobiety nie znają słowa samotność, bo zawsze mają masę adoratorów. Nie ma takiej kobiety, którą żaden facet by się nie zainteresował. Nawet jak kobieta mówi, że ona i tak jest sama i nikt do niej nie zagaduje to prawie zawsze okazuje się, że zagaduje, tylko brzydki lub przeciętny facet, który jej się nie podoba. W domyśle - jestem samotna bo nie zagadał facet, który mi się podoba.

Natomiast istnieje grupa facetów, nawet wielka grupa, która może i przez kilka lat nie mieć żadnego kontaktu z zainteresowaną sobą kobietą. Nie da się nawet porównać samotności faceta i kobiety, bo skala jest tak istotnie różna.

Wiem, że ta dyskusja jest bez sensu, ale napiszę to dla wszystkich zakompleksionych. Płci męskiej i żeńskiej.
Zawsze sie wpisują takie "biedaczki". Wylewają pomyję na płeć przeciwną, a potem jak przychodzi co do czego, że los daje im mozliwość poznać fajną osobę do stworzenia związku, co oni robią? Wybrzydzają, gardzą średniakami, bo licza się dla nich tylko ci najpiekniejsi. Średniej półki nawet nie biora pod uwagę.
I potem pisza te swoje żałosne posty jakie to kobiety są złe (babki, że chłopy sa złe) ale wiadomo to chodzi o te najpiąkniejsze, inne się nie liczą, tylko tego już nie napiszą . Przecież trzeba się pochwalić przed innymi. Liczy sie co inni powiedzą, a nie to, że trafił się ktoś z wyglądu średni (wystarczy, że nie zrozbiony, już średni) ale świetny z charakteru.
Tacy wy wszyscy pokrzywdzeni przez los jesteście i kobiety i mężczyźni, narzekający na brak powodzenia. Tylko potem prowadzicie dyskusje z du*y która płeć jest płytsza. Zenada.

A wy dalej swoje. pisalem juz o tym wielokrotnie, że startowanie do kobiet/facetów którzy nam się nie podobają to ranienie drugiej osoby. Naprawdę chciałabyś, żeby jakiś facet zainteresował się przeciętną kobietą i mówił jej słodkie słówka, a w myślach ("Nigdy bym z nią nie był, gdyby ta piękna Kasia dala mi szansę"). Uwierz mi - ja nie chciałbym być dla kobiety drugą opcją - jeżeli już jej podobają się przystojni i widziałaby we mnie średniego, to niechciałbym się z nią wiązać. Żenadą jest twoje rozwiązanie, bo sugerujesz, że ludzie powinni zadowalać się byle kim i nawet jeżeli nie pragną danej osoby, to powinni się zmuszać do zwiążku z nią, bo nasza wymarzona partnerka/partner dał/dała nam kosza. Pomyśl o tym co taka druga połówka musi sobie czuć, gdy jest z nami w związku i wie, że zawsze jest tą drugą, bo ta pierwsza nas odrzuciła. A gdyby nas nie odrzuciła to bez wahania polecielibyśmy do tej pierwszej.

Moim zdaniem ludzie powinni wiązać się tylko z tymi osobami, które są dla nas "pierwszymi" opcjami. Jeżeli nasi wymarzeni potencjalni partnerzy dają nam kosza - to czekamy na kolejną taką osobę, albo żyjemy w samotności. Nie ma nic gorszego, niż związek z desperacji czy sztuczne obniżanie poprzeczki i celowe krzywdzenie drugiej osoby! Powinniśmy potępić takie zachowanie. No chyba, że Ajko zna jakiś przepis, jak pokochać osobę, która nie jest totalnie w naszym typie? Bo ja takiej mocy nie mam i żadnej takiej osoby na tym świecie nie znam.

723 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-17 20:48:05)

Był taki test w USA było 3 pary przystojniaków kobieta facet 3 pary przeciętniaków kobieta facet i 3 pary brzydali każdy z nich nie wiedział o innym mieli się w 3 godziny dobrać zgadnij jak to się skończyło. Ładni zostali z sobą a na samym końcu łańcucha zostali najbrzydsi. 2 z 3 najbrzydszych z wkurzeniem przerwało eksperyment liczyli na ładniejszą zdobycz. Ten sam eksperyment powtórzono tyle że dano zamiast 3 wybrano 8 par par id dano ludziom więcej czasu nie 3 godziny a 3 dni  i wyszło z ludzie dobrali się według klucza intelektu oraz światopoglądowego. Południowcy wybrali południowców robotnicy robotników studenci studentów. Każdy miał przebadano IQ i paziom różnicy wynosił góra 3. Niski facecie to działa  w obie strony  miłość musi być obustronna nie można jej wymusić nie jest to miłość inaczej jest to zwykłe chciejstwo. Inne badania pokazują że ludzie wychowani w tradycyjnych wartościach znacznie mniej czasu poświęcają swojemu wyglądowi. Incele boją się niezależnych kobiet chcą dziewice najlepiej mówiącą do nic sempai (w japoni kobiety tak zwracają się z szacunkiem do kogoś kto jest dla nich wzorem nauczycielem).

724

Do przeciętnych pisze bardzo dużo facetów. Nie jest prawdą, że jest przepaść między ładnymi, a średnimi. Rónica jest minimalna i to na korzyść przeciętnych. Wielu facetów na starcie skreśla swoje szanse u ładnych i skupiają się na przeciętnych, którym woda sodowa uderzyła do głowy, gdyż mają więcej wiadomości niż się spodziewały.

725

NTN napisał/a:

Raz piszecie, że brak atrakcyjności fizycznej np niski wzrost, można jakoś nadrobić.

Innym razem twierdzicie, że atrakcyjność fizyczna jest istotna.

A to się jedno z drugim wyklucza? Naprawdę???

Zawsze jednak można przyjąć, że fakt bycia zafiksowanym na punkcie swoich centymetrów, zakompleksionym, z bijącym na kilometr pesymizmem, brakiem chęci do pracy nad sobą - ma jednak znaczenie w kontaktach z płcią przeciwną. Można, ale po co, prawda?
Można też być głuchym i zamkniętym na wszelkie argumenty, przykłady z życia wzięte, marginalizując ich znaczenie i zacięcie udowadniając, że my, kobiety, nie wiemy o czym piszemy. W końcu łatwiej jest poużalać się nad sobą i udawać, że to nie we mnie jest problem, a z brakiem centymetrów przecież nic nie zrobię.

726 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-17 20:55:42)

Tyle że w Polsce liczba ładnych mężczyzn jest bliska zeru. A Polski postrzegane są jako piękne. Zauważ jedno po dłuższym poznaniu o atrakcyjności decyduje nie tylko wygląd ale np charakter. flegmatyczny kanapowiec nawet przystojny i majętny dla wielu kobiet będzie mniej atrakcyjny. Poniżej masz państwa według atrakcyjnych mężczyzn. I te na dole państwa mają wielki problem demograficzny...
Szwecja (60 proc.)
Brazylia (41 proc.)
Dania (40 proc.)
Włochy (37 proc.)
Portugalia (35 proc.)
Argentyna (32 proc.)
Norwegia (27 proc.)
Hiszpania (25 proc). 
Stany Zjednoczone (24 proc.)
Kanada (23 proc.)
Australia (22 proc.)
Francja (20 proc.)
Niemcy (20 proc.)
Korea (18 proc.)
Chiny (17 proc.)
Japonia (15 proc.)
Indie (11 proc.)
Rosja (9 proc.)
Wielka Brytania (9 proc.)
Polska (7 proc.)
Irlandia (6 proc.)

727 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-17 20:59:35)

Facet żeby naprawdę dobrze wyglądać musi poświęcić na to więcej czasu niż kobieta, to jest chyba kwestia bezdyskusyjna. Zresztą kobieta umięśniona nie jest jakoś super bardziej atrakcyjna, niż kobieta ze zwykłą, szczupłą sylwetką.

Facet bez mięśni, a lekko umięśniony to jest jak niebo i ziemia w postrzeganiu przez kobiety. Z tym że żeby nabrać nawet takiej lekkiej masy mięśniowej facet musi poświęcić co najmniej z 2 lata, 3-4 razy w tygodniu po 1.5 - 2 godziny (rocznie możemy przybrać max do 6kg mięsni, z każdym kolejnym rokiem i zwiększająca się masą mięśniową  coraz mniej). Tworzenie odpowiedniej diety na masę, gdzie czasami trzeba zjeść nawet 4000-5000 kcal dziennie, gotowanie 5 posiłków dziennie - nie każdego stać na katering - to są kolejne 2-3 godziny. Inne rzeczy - dbanie o zarost, fryzurę, codzienna pielęgnacja to jest z godzina dziennie. Jak facet chce naprawdę dobrze wyglądać to musi poświęcać praktycznie z 3-5 godzin dziennie na to.

O, z tym się zgodzę. Bo to jest tak - do ładnej dziewczyny pewnie zagada (na żywo, w internecie, na tinderze - wszędzie łącznie) i z 200-500 zainteresowanych nią facetów rocznie.
Do przeciętnej zagada ze 100 zainteresowanych facetów
A do brzydkiej 50 zainteresowanych facetów.

Natomiast zaloty przystojnego faceta odwzajemni powiedzmy 80 na 100 zagadanych kobiet rocznie.
Zaloty przeciętnego odwzajemni od 0 do 10 na 100 zagadanych kobiet.
Zaloty brzydkiego odwzajemni 0 do 3 na 100 zagadanych kobiet.

Niestety to już nie są incelowskie wymysły, tylko realne fakty. Kobiety nie znają słowa samotność, bo zawsze mają masę adoratorów. Nie ma takiej kobiety, którą żaden facet by się nie zainteresował. Nawet jak kobieta mówi, że ona i tak jest sama i nikt do niej nie zagaduje to prawie zawsze okazuje się, że zagaduje, tylko brzydki lub przeciętny facet, który jej się nie podoba. W domyśle - jestem samotna bo nie zagadał facet, który mi się podoba.

Natomiast istnieje grupa facetów, nawet wielka grupa, która może i przez kilka lat nie mieć żadnego kontaktu z zainteresowaną sobą kobietą. Nie da się nawet porównać samotności faceta i kobiety, bo skala jest tak istotnie różna.

Z tym się zgodzę. Każda dziewczyna ma jakieś powodzenie. Jedne większe, ale każda jakieś ma. I to prawda, ze kobiety nie znają samotności bo zawsze mają masę adoratorów jeśli tylko w miarę wyglądają, a o to naprawdę nietrudno. Facet może zagadać do 1000 kobiet, ale pytanie ile z nich się umówi? Natomist kobieta gdy podejdzie do niej 1000 mężczyzn może przebierać bo wie że każdy jest zainteresowany.

Jeśli chodzi o sylwetkę to też się zgadzam. Dziewczyna z normalną w miarę szczupłą sylwetką jest atrakcyjna. By facet podobał się sylwetką musi mieć odpowiednią masę mięśniową i wyrzeźbione mięśnie. Nie tylko musi ciężko trenować na siłowni, ale też wydawać pieniądze na odpowiednie posiłki.
By facet podobał się z sylwetki musi ciężko pracować i do tego wydać kupę pieniędzy na karnet do siłowni oraz na posiłki bez których mięśni nie zrobi.
A Kobieta wystarczy, że jest w miarę szczupła, więc bez większego wysiłku może przyciągać sylwetką.

728 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-17 21:09:03)

Olinka napisał/a:
NTN napisał/a:

Raz piszecie, że brak atrakcyjności fizycznej np niski wzrost, można jakoś nadrobić.

Zawsze jednak można przyjąć, że fakt bycia zafiksowanym na punkcie swoich centymetrów, zakompleksionym, z bijącym na kilometr pesymizmem, brakiem chęci do pracy nad sobą - ma jednak znaczenie w kontaktach z płcią przeciwną. Można, ale po co, prawda?
Można też być głuchym i zamkniętym na wszelkie argumenty, przykłady z życia wzięte, marginalizując ich znaczenie i zacięcie udowadniając, że my, kobiety, nie wiemy o czym piszemy. W końcu łatwiej jest poużalać się nad sobą i udawać, że to nie we mnie jest problem, a z brakiem centymetrów przecież nic nie zrobię.

Odpowiedź:

729 Ostatnio edytowany przez authority (2021-01-17 21:09:19)

To nie do końca prawda zero słodyczy węglowodany zastąpić tłuszczem + warzywa jogging parę machnięć hantlami i jest git. Śmieciowe jedzenie ciągoty do słodyczy to jest problem.

730

Tak, łatwiej napisać niskiemu facetowi - stary popracuj nad sobą, grunt to optymizm. Na pewno praca nad sobą bardzo pomaga w kontaktach z kobietami.

Niż przyznać - tak naprawdę to przez wzrost nie jesteś atrakcyjny i wolę tego wysokiego kolesia. To nic, że on nie pracuje nad sobą. Ma problemy z tabliczką mnożenia, ale za to przy nim czuję się taka malutka i kobieco.

Bo czym jest praca nad sobą w kontekście relacji z kobietami? To taki ogólnik - pracuj nad sobą, wyświechtany frazes który jest pusty niczym flaszka obalona przez alkoholika pasjonata.

731 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-17 21:41:00)

A ja tak co do tego wysiłku włożonego w wygląd coś dodam:

Według mnie dla obu płci działa zasada że żeby wyglądać w porządku starczy mieć spoko dietę, regularnie się ruszać, dbać o higienę, cerę, paznokcie, założyć dobrze dobrany ciuch, spsikac się perfumami itd. Taka osoba zawsze będzie wyglądała w porządku i jak najbardziej ma szansę się komuś spodobac.

Natomiast, jak się chce wyglądać jak model lub modelka Calvina Kleina to już obie strony muszą włożyć DUŻO więcej wysiłku. Tu zaczynają się rozpisane diety, mordercze treningi, wyrzeczenia, wizyty w klinikach itd.

Dlatego ja nie wierze w ta różnice że dla laski starczy nie żreć i jest cacy zaś facet jak nie ma klaty jak Adonis to już się może schować bo jest z niskiej półki

732 Ostatnio edytowany przez niski_facet (2021-01-17 21:46:26)

authority napisał/a:

To nie do końca prawda zero słodyczy węglowodany zastąpić tłuszczem + warzywa jogging parę machnięć hantlami i jest git. Śmieciowe jedzenie ciągoty do słodyczy to jest problem.

No chyba raczej nie. Tak to może wygląda u kobiet redukujących wagę. Jeżeli mówimy o budowaniu masy mięśniowej facet musi przyjmować 2g białka zwierzęcego pochodzenia na kg masy ciała, co jest największym wyzwaniem. Codziennie gotowanie/smażenie drobiu, schabu, ryb, jaja twaróg. Do tego ryże, kasze, makarony, owsianki. Nie wspomnę już o cenach bo np: dobry dorsz 750g kosztuje 30 zł, z czego 100g zawiera 20g białka. 20zł za kg, Filtet z kurczaka nie jest zdrowy i większość pewnie weźmie indyka, który kosztuje - również w 100g indyka 20g białka. Osoba z masą 70kg musi przyjąć aż 140g białka przez dobę. Dieta kulturystyczna to przy obecnych cenach koszt ok 1500 zł miesięcznie + 100 zł karnet na siłownie + masa czasu poświęcona na ćwiczenia i gotowanie + suplementy, witaminy. Przygotowanie odpowiedniego planu treningowego, poprawne wykonywanie ćwiczeń, 8-9 godzin snu, normalna praca, znajomi, zainteresowania. Naprawdę myślisz, że zrobienie dobrej formy to jest hop siup?

To jest w dalszym ciągu przepis dla przeciętnej osoby, która chce po prostu przybrać trochę masy mięśniowej. Zawodowcy oprócz tego musza wyłożyć kilka tysięcy więcej na sterydy.

Zawsze jednak można przyjąć, że fakt bycia zafiksowanym na punkcie swoich centymetrów, zakompleksionym, z bijącym na kilometr pesymizmem, brakiem chęci do pracy nad sobą ma jednak znaczenie w kontaktach z płcią przeciwną. Można, ale po co? <pytanie retoryczne>

Pytanie kto tutaj nic nie robi. Może spytam tak: Co jeszcze ma niski facet, który nic nie robi, ale jakimś cudem zarabia 5-cyfrowe kwoty, wysportowaną sylwetkę która spadła mu z nieba i dba o siebie. Już naprawdę wolałbym usłyszeć, że to wina charakteru typowego niskiego faceta, a nie że nic nie robimy smile

733 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-17 21:48:08)

Atrakcyjna sylwetka u faceta wymaga nie lada wysiłku. Kobiety wystarczy, że są w miarę szczupłe, lekka nadwaga też jest ok i ich sylwetka jest dla mężczyzn atrakcyjna. Kobieta nie potrzebuje mięśni by dobrze wyglądać. Sylwetka mężczyzny, który nie ćwiczy nie jest atrakcyjna. Kobietom jest dużo łatwiej mieć atrakcyjną sylwetkę. Bez ćwiczeń, bez diety, wystarczy taka naturalna w miarę szczupła. Szczupły facet nie jest atrakcyjny, z lekką nadwagą też. By facet miał atrakcyjną sylwetkę wymaga to znacznie więcej pracy.

734 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-17 22:20:15)

W swoim życiu spotkałam się z 4 ogólnymi preferencjami kobiet co do sylwetki mężczyzny:
A) rasowy paker typu Dwayne Johnson
B) szczupły ale o zarysowanej muskulaturze
C) szczupły eteryczny chlopaczek typu Timothée Chalamet
D) typ "dad body" z lekkim brzuszkiem

735

jjbp napisał/a:

A ja tak co do tego wysiłku włożonego w wygląd coś dodam:

Według mnie dla obu płci działa zasada że żeby wyglądać w porządku starczy mieć spoko dietę, regularnie się ruszać, dbać o higienę, cerę, paznokcie, założyć dobrze dobrany ciuch, spsikac się perfumami itd. Taka osoba zawsze będzie wyglądała w porządku i jak najbardziej ma szansę się komuś spodobac.

Natomiast, jak się chce wyglądać jak model lub modelka Calvina Kleina to już obie strony muszą włożyć DUŻO więcej wysiłku. Tu zaczynają się rozpisane diety, mordercze treningi, wyrzeczenia, wizyty w klinikach itd.

Te modelki w "stylu klasycznym" to jak dla mnie jakaś porażka. Żebra na wierzchu, mostek na wierzchu, klatka piersiowa płaska, łopatki wystają z pleców jak Himalaje, wszystkie kończyny wątłe bez zarysu mięśni czy jakichkolwiek krągłości, tylko te ścięgna. Suchota. A jeszcze lepiej jak takiej przyjdzie do głowy próbować swoich sił na instagramie w pozach typu hiperlordoza z tym płaskim tyłkiem. Żenada. Nie żeby wszechobecna instagramowa hiperlordoza nie była żenadą samą w sobie, ale tu do kwadratu. Nawet sześcianu. A w drugą stronę - przesadna hipertrofia, dodatkowo niejednokrotnie wspomagana farmakologicznie to druga strona tego małoszlachetnego medalu, szczególnie "na docięciu" - wszystkie mięśnie na wierzchu, skóra cienka jak pergamin, ale coś się tu ne zgadza... a no tak- przecież z gruczołów mlekowych wszystko odessało i trzeba wszczepić pod spód po połówce twardej, sterczącej łupiny od kokosa roll

Nie ma co ślepo patrzeć na trendy czy jakieś wyznaczniki piękności. Trzeba mieć swój rozum i kierować się tym, co dla nas samych ważne. Chyba że ktoś nie ma swojego rozumu, bo zdążyła zastąpić go już medialna papka. No, to wtedy... ma... problem lol

736

authority napisał/a:

Był taki test w USA było 3 pary przystojniaków kobieta facet 3 pary przeciętniaków kobieta facet i 3 pary brzydali każdy z nich nie wiedział o innym mieli się w 3 godziny dobrać zgadnij jak to się skończyło. Ładni zostali z sobą a na samym końcu łańcucha zostali najbrzydsi. 2 z 3 najbrzydszych z wkurzeniem przerwało eksperyment liczyli na ładniejszą zdobycz. Ten sam eksperyment powtórzono tyle że dano zamiast 3 wybrano 8 par par id dano ludziom więcej czasu nie 3 godziny a 3 dni  i wyszło z ludzie dobrali się według klucza intelektu oraz światopoglądowego. Południowcy wybrali południowców robotnicy robotników studenci studentów. Każdy miał przebadano IQ i paziom różnicy wynosił góra 3.

Poczytałem trochę ten wątek. Super przykład podałeś authority...

Wygląd ma bardzo duże znaczenie na samym początku, pierwsze spojrzenie, pierwsze minuty.

Kolega podał przykład "Take me out" -- gdzie wyszedł ten łysy facet. Potem przykład drugiego gdzie za wygląd żadna nie skreśliła. Gdyby zamienić ich ciuchami, oraz aby ten łysy się wyprostował, to wynik byłby diametralnie inny...  Ale jeśli gość, który jest sam, ma pracę, a ubiera się tak beznadziejnie, że dziewczyna powiedziała że "wygląda staro jak jej ojciec", to jest to jego wyłączna wina, nieporadność życiowa. Nieporadność życiowa nie jest pociągająca.

Brak włosów przeszkadza, bycie niskim przeszkadza, bycie chudym przeszkadza, bycie otyłym też przeszkadza.

Nie sądzę, że trzeba spędzać godziny na siłowni, aby być atrakcyjnym.

Często jest niestety tak, że wysoki jest atrakcyjny do momentu aż się odezwie....

737

Belzebiusz ja osobiście podobne odczucia mam co do mocno napakowanych mężczyzn. Zawsze mam z tyłu głowy taką myśl "a jakby ukłuć ich szpilką to powietrze by zeszło?". I can't help it, jak słowo daję big_smile

738

Lepsza delikatna rzeźba niż posągowe kształty i kupa mięsa, prężąca się przed każdą kobietą smile

739

bagienni_k napisał/a:

Lepsza delikatna rzeźba niż posągowe kształty i kupa mięsa, prężąca się przed każdą kobietą smile

Mam nadzieję, że to nie jest:
Michael Phelps vs Pudzian lol

740

Ja całe życie szczupła, przeciętna uroda, tylko się nie maluję i nie malowałam nigdy, a powodzenia nigdy nie miałam.

741

Znerx, jakbym spędzał w wodzie tyle czasu co Phelps, to wcale nie byłoby trudno..Chociaż i tak wolę taką budowę, niż Pudzianową

742 Ostatnio edytowany przez Britan (2021-01-17 23:10:04)

bagienni_k napisał/a:

Znerx, jakbym spędzał w wodzie tyle czasu co Phelps, to wcale nie byłoby trudno..Chociaż i tak wolę taką budowę, niż Pudzianową

Pudzian to pod wieloma względami kaleka.
Sport to zdrowie, ale nie ekstremalny smile

743

Obie są raczej niedostępne dla normika.

744 Ostatnio edytowany przez Belzebiusz (2021-01-17 23:13:52)

jjbp napisał/a:

Belzebiusz ja osobiście podobne odczucia mam co do mocno napakowanych mężczyzn. Zawsze mam z tyłu głowy taką myśl "a jakby ukłuć ich szpilką to powietrze by zeszło?". I can't help it, jak słowo daję big_smile

Nom i zaraz posypią się wątki o tym, że Wielki Architekt Wszechświata poskąpił genu Arnolda, no bo przecież wzrost nie jest dla kobiet aż taki ważny, ale jak ktoś nie jest mezomorfem to z automatu przegryw i życie nie ma sensu.

Dygresja - będąc kiedyś na targach sportowych byłem świadkiem spotkania dyskobola, strongmana i kulturysty. Zaintrygowała mnie różnica w sposobie poruszania się poszczególnych osobników. Bodybuilder, po rozmiarach sądzę że raczej z kategorii kulturystyka ekstremalna, zwyczajnie tłukł nogami o podłoże i obracał tułowiem w lewo i w prawo w osi pionowej, natomiast  dyskobol i strongman, pomimo że obaj kawał chłopa wzwyż i wszerz mieli chód miękki, taki jak "normalni" ludzie. Być może nie jest to reguła, ale charakter treningu tego nie wyklucza.

745

Jeszcze taka anegdota...

Dawniej myślałem, że Ci niscy koledzy mają większe powodzenie u dziewczyn. Mieli większą swobodę. Nie bali się, szybko przechodzili na kontakt bez barier, oporów, taką łagodną bliskość. Dbali o siebie i się dobrze ubierali, dziewczyny ich szybko akceptowały.

Mogło być tak, że skoro oni byli niscy, to pewnie od dziecka musieli sobie radzić z większymi kolegami wokół i nabrali takich nawyków kierujących ich na pokonywanie przeszkód, któ©ych inni nie mieli. Dlatego z dziewczynami było im łatwiej.

Wysoki mężczyzna pewnie ma więcej atencji kobiet nie starając się tak bardzo. Ale szanse się wyrównują, gdy dochodzi do rozmowy i interakcji -- impreza, ognisko, dyskoteka w szkole.

Nie uważam, że mężczyzna 170cm jest niski. Ale pewnie dziewczyny nie chcą mężczyzn, którzy są niżsi niż one same... więc pewnie ma mniej kobiet do poderwania niż taki, który ma 190cm.

Wszystkie jednak drogi prowadzą do miejsca, gdzie zaczyna się podryw, potem seks. Dlatego jeśli niski facet narzeka że nie ma kobiet(y), to bym mu powiedział "Jak byłbyś wysoki to też byś nie miał, bo problem leży gdzie indziej".

746

Olinka napisał/a:
NTN napisał/a:

Dokładnie o tym napisałam wcześniej, takie wątki mają tylko jeden cel.

747

Gary napisał/a:

Jeszcze taka anegdota...

Dawniej myślałem, że Ci niscy koledzy mają większe powodzenie u dziewczyn. Mieli większą swobodę. Nie bali się, szybko przechodzili na kontakt bez barier, oporów, taką łagodną bliskość. Dbali o siebie i się dobrze ubierali, dziewczyny ich szybko akceptowały.

Mogło być tak, że skoro oni byli niscy, to pewnie od dziecka musieli sobie radzić z większymi kolegami wokół i nabrali takich nawyków kierujących ich na pokonywanie przeszkód, któ©ych inni nie mieli. Dlatego z dziewczynami było im łatwiej.

Wysoki mężczyzna pewnie ma więcej atencji kobiet nie starając się tak bardzo. Ale szanse się wyrównują, gdy dochodzi do rozmowy i interakcji -- impreza, ognisko, dyskoteka w szkole.

Nie uważam, że mężczyzna 170cm jest niski. Ale pewnie dziewczyny nie chcą mężczyzn, którzy są niżsi niż one same... więc pewnie ma mniej kobiet do poderwania niż taki, który ma 190cm.

Wszystkie jednak drogi prowadzą do miejsca, gdzie zaczyna się podryw, potem seks. Dlatego jeśli niski facet narzeka że nie ma kobiet(y), to bym mu powiedział "Jak byłbyś wysoki to też byś nie miał, bo problem leży gdzie indziej".

I to jest świetne podsumowanie.

748 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-18 10:43:06)

Kolega w trakcie rozmowy o dziewczynach stwierdził, że efekt metamorfozy przeciętnych kobiet w ładne popsuł relacje z kobietami. Ponoć kiedyś o tyle było prościej, że więcej kobiet wyglądało średnio przez co łatwiej było przeciętnemu chłopakowi nawiązać relację z dziewczynami. Obecnie gdy jest szeroki dostęp do kosmetyków i filmów instruktażowych na yt, kobiety wyładniały przez co zwiększyły wymagania. Faceci nie są w stanie tak prosto dorównać dziewczynom bo nie mają żadnych makijaży. W dodatku jak ktoś napisał wcześniej, sylwetkę też kształtuje się trudniej. Inaczej mówiąc kiedyś na 10 dziewczyn 5 wyglądało średnio, a dzisiaj niemal każda to tzw laska.

749

NTN napisał/a:

Kolega w trakcie rozmowy o dziewczynach stwierdził, że efekt metamorfozy przeciętnych kobiet w ładne popsuł relacje z kobietami. Ponoć kiedyś o tyle było prościej, że więcej kobiet wyglądało średnio przez co łatwiej było przeciętnemu chłopakowi nawiązać relację z dziewczynami. Obecnie gdy jest szeroki dostęp do kosmetyków i filmów instruktażowych na yt, kobiety wyładniały przez co zwiększyły wymagania. Faceci nie są w stanie tak prosto dorównać dziewczynom bo nie mają żadnych makijaży. W dodatku jak ktoś napisał wcześniej, sylwetkę też kształtuje się trudniej. Inaczej mówiąc kiedyś na 10 dziewczyn 5 wyglądało średnio, a dzisiaj niemal każda to tzw laska.

A kto zabrania facetowi pobawic sie w konturowanie i sie pomalowac? big_smile makijaz to nie tylko tusz na rzesach i cien na powiekach.
Niech faceci w takim razie tez wskocza o poziom wyzej.

Kobiety nie ksztaltuja sylwetki? Smiech na sali.

Kolejny raz wbiles na forum ponarzekac na makijaz? Az tak z Toba zle?
U faceta wystarczy zarost i juz jest + 10 do atrakcyjnosci, w wiekszosci przypadkow smile wiec nawet makijazu nie trzeba.

750

Wow : D 10 na 10 jest pięknych dzięki sztuczkom?
Dziwne, ja patrząc na "zrobione" dziewczyny i tak od razu wiem, która jest naprawdę ładna.
Faceci chyba patrzą inaczej. Wszystko, co krzykliwe jest śliczne..

751

Makijaż dodaje urody i nie ma tematu. Wiele tzw ładnych dziewczyn bez makijażu jest średnich.

Co do zarostu nie każdy facet ma odpowiedni. To nie jest tak że każdemu broda rośnie odpowiednio do zapuszczenia. Poza tym broda to naturalna cecha, makijaż już nie.

752

NTN napisał/a:

Makijaż dodaje urody i nie ma tematu. Wiele tzw ładnych dziewczyn bez makijażu jest średnich.

Co do zarostu nie każdy facet ma odpowiedni. To nie jest tak że każdemu broda rośnie odpowiednio do zapuszczenia. Poza tym broda to naturalna cecha, makijaż już nie.

Nie kazda kobieta robi sobie makijaz. Jestem absolutnie przekonana, ze jakby Ci wskazac na ulicy dowolne 10 kobiet to nie zorientowalbys sie, ktora ma makijaz, a ktora nie ma.

753

Lady Loka nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. NTN tłumaczy sposób swojego postrzegania kobiet. Widzi kobiety jak obrazy. Tak jest i tyle. Pewnie lwia większość facetów tak ma.
A o co chodzi Tobie?

754 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-01-18 11:13:11)

prego napisał/a:

Lady Loka nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. NTN tłumaczy sposób swojego postrzegania kobiet. Widzi kobiety jak obrazy. Tak jest i tyle. Pewnie lwia większość facetów tak ma.
A o co chodzi Tobie?

Ze to jest strasznie krzywdzace postrzeganie kobiet?
I ze te teksty o makijazu po prostu sa nieprawdziwe?

I ze byl tu juz na forum kilkukrotnie z takimi tematami narzekajacymi na makijaz?

Ja nie wiem po co na kobiece forum przychodzi facet narzekac, ze kobiety sie maluja i przez to czuja sie bardziej atrakcyjne...

To jest takie szukanie sobie usprawiedliwien.
- aaaa bo ja jestme niski i dlatego zadna mnie nie chce
- aaa bo one sie maluja i maja lepiej i dlatego zadna mnie nie chce
A zaden nie popatrzy, ze nie przez wzrost i nie przez makijaz tak to wyglada.

755

Lady Loka napisał/a:
NTN napisał/a:

Nie kazda kobieta robi sobie makijaz. Jestem absolutnie przekonana, ze jakby Ci wskazac na ulicy dowolne 10 kobiet to nie zorientowalbys sie, ktora ma makijaz, a ktora nie ma.

ja myślę, że jako te bez makijażu, to wskazałby te z makeupem no make-up

756

Mylisz mnie z innym użytkownikiem. Jeśli chodzi o makijaż to tak jest. Dziewczyny pisały że w nim są pewniejsze siebie i bez niego nie wychodzą z domu.
A wzrost to nie jest urojenie, na znanym forum na literkę W, jest wątek o wadach fizycznych facetów, które odrzucają dziewczyny. Najczęściej dziewczyny wskazywały w temacie niski wzrost faceta. Więc nie próbuj wmawiać że problem znajduje się wyłącznie w mojej głowie bo sama pewnie nie jednego z powodu wzrostu odrzuciłaś.

757

NTN napisał/a:

Mylisz mnie z innym użytkownikiem. Jeśli chodzi o makijaż to tak jest. Dziewczyny pisały że w nim są pewniejsze siebie i bez niego nie wychodzą z domu.
A wzrost to nie jest urojenie, na znanym forum na literkę W, jest wątek o wadach fizycznych facetów, które odrzucają dziewczyny. Najczęściej dziewczyny wskazywały w temacie niski wzrost faceta. Więc nie próbuj wmawiać że problem znajduje się wyłącznie w mojej głowie bo sama pewnie nie jednego z powodu wzrostu odrzuciłaś.

I to jest roznica miedzy dziewczynami a kobietami. Tak samo jak miedzy facetami a mezczyznami.

Malo to watkow jest o wadach fizycznych kobiet, ktora odrzucaja facetow? To dziala w obie strony. Myslisz, ze mega wysokie kobiety nie maja problemow?

758

Wysokie dziewczyny mają o wiele mniej problemów ze znalezieniem faceta niż niski koleś w znalezieniu laski.

Sądzisz, że kobiety zwracają mniejszą uwagę na wzrost niż dziewczyny? Zabawne. Ile to pań na sympatii ma wpisane w profilu 'pan musi być wysoki, mam 165 ale lubię chodzić w szpilkach". Te 40-stki też co do wzrostu faceta mają spore wymagania.

759

No ale taki już jest. Jak sama widzisz, dużo przez to traci i za to płaci.
Czy to krzywdzące dla kobiet? Wiele kobiet to tylko wygląd i nie są z tym szczęśliwe. Podobnie jak wielu facetów uwierzyło, że np. mając pieniądze, też będą szczęśliwi. Myślą, że kupią miłość. 
Tacy ludzie są ofiarami swoich wyobrażeń i ograniczeń. Mnie jest często, w jakiś tam sposób takich ludzi żal. Ktoś nieszczęśliwy, nie umie dać szczęścia. A własna głowa jest ich więzieniem.

760

NTN napisał/a:

Wysokie dziewczyny mają o wiele mniej problemów ze znalezieniem faceta niż niski koleś w znalezieniu laski.

Sądzisz, że kobiety zwracają mniejszą uwagę na wzrost niż dziewczyny? Zabawne. Ile to pań na sympatii ma wpisane w profilu 'pan musi być wysoki, mam 165 ale lubię chodzić w szpilkach". Te 40-stki też co do wzrostu faceta mają spore wymagania.

Ale dziewczyna moze miec 40 lat, a kobieta moze miec 20 wink chodzi o dojrzalosc, nie o wiek.

761 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-18 11:45:34)

Przecież bardzo mało kobiet robi taki makijaż z Youtuba. Zwykle przyciemniane rzęsy i pudruja nosek. .
To już mężczyzna ma większe opcje wpływania na wygląd dobrą  fryzurą  i zarostem. I to trwale.
I chyba coś w tym jest że kobiety nie wezmą  za ładną  koleżanki tylko pomalowanej  A mężczyźni tak.
Że wzrostem jest jak z każdym kompleksem niektórzy postawią to na piedestale i wokół niego złożą sobie życie. A inni właśnie na przekór temu.
Przypomniał mi  się bardzo niski gość  ktory w pracy po prostu nie gadał z wysokimi kobietami i już! Nawet na dzień dobry nie odpowiadał jak wchodziło się do kuchni na kawę.:) obraża majestatu była:)
Niskie koleżanki też  to zauważyły więc..

762

hahahahahahahahahahaha mężczyzna ma większe możliwości wpływania na wygląd od kobiety. Taaaaaaaak z pewnością smile Fryzura to fryzura, kobieta lepiej wygląda w długich wlosach niż ogolona na łyso smile Zarost, nie każdy facet może wyfarmić odpowiednią brodę. A kobieta makijażem nawet prostym zmienia swoj wygląd.

763

Chciałam napisać coś optymistycznego ale niestety przykład z mojego otoczenia będzie smutny. Na studiach mieliśmy kolegę wzrostu niskiego, który również bardzo dbał o siebie, próbując nadrobić niedostatki centymetrów. Ładne koleżanki go nie brały pod uwagę bo umawiały się z wysokimi i przystojnymi kolegami, te mniej urodziwe nie umawiały się z nim bo był za przystojny i zbyt zadbany big_smile Także nie dogodzisz.

Na pocieszenie mogę dodać że poprawiło mu się pod tym względem po 35 roku życia. Kobiety już tak nie wybrzydzają potem wink także obecnie ma żonę i małe dziecko. Także cierpliwości życzę wszystkim panom z wzrostem poniżej średniej. Młodość musicie jakoś przeżyć, potem będzie już lepiej.

764 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-18 12:09:46)

To idź do kosmetyczki i wyreguluj brwi i przyciemnij rzęsy.
Na hodowaniu brody się nie znam. Ale włosy długie i zadbane też nie rosną  z automatu  .są harcerzy to Ci doradzą.  Portfel trzeba otworzyć:)

765 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-18 12:43:04)

Wstrętny, obraźliwy, wulgarny off top obrażający kobiety. Każdy następny w podobnym choćby stylu - będzie nagrodzony natychmiastową blokadą konta.

766

Czyli niski facet jako gorszy gatunek musi poczekać do 35 roku życia, gdy jego rówieśnicy dawno mieli dziewczyny, żony itp. Ale co tam niski musi brać potem kobiety z dużym przebiegiem, wyruchane przez wielu wysokich przystojniaków i to tylko na zasadzie - tamci mnie już nie chcą więc biorę tego krasnalka

767 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-18 12:43:54)

NTN napisał/a:
krolowachlodu87 napisał/a:

Chciałam napisać coś optymistycznego ale niestety przykład z mojego otoczenia będzie smutny. Na studiach mieliśmy kolegę wzrostu niskiego, który również bardzo dbał o siebie, próbując nadrobić niedostatki centymetrów. Ładne koleżanki go nie brały pod uwagę bo umawiały się z wysokimi i przystojnymi kolegami, te mniej urodziwe nie umawiały się z nim bo był za przystojny i zbyt zadbany big_smile Także nie dogodzisz.

Na pocieszenie mogę dodać że poprawiło mu się pod tym względem po 35 roku życia. Kobiety już tak nie wybrzydzają potem wink także obecnie ma żonę i małe dziecko. Także cierpliwości życzę wszystkim panom z wzrostem poniżej średniej. Młodość musicie jakoś przeżyć, potem będzie już lepiej.

Off top, wulgaryzmy, post obraźliwy.

Czym sobie zasłużyły? Tym, że zakochiwały się w facetach, którzy im się podobali?

Ty też sobie zasłużyłeś na swój los, bo na pewno kiedyś w swoim życiu odrzuciłeś dziewczynę, którą nie byłeś zainteresowany tongue

NTN napisał/a:

Czyli niski facet jako gorszy gatunek musi poczekać do 35 roku życia, gdy jego rówieśnicy dawno mieli dziewczyny, żony itp. Ale co tam niski musi brać potem kobiety z dużym przebiegiem, wyruchane przez wielu wysokich przystojniaków i to tylko na zasadzie - tamci mnie już nie chcą więc biorę tego krasnalka

Wszystko jasne. Nie chodzi o znalezienie miłości, a o to że koledzy mogą sobie poruchać a Ty nie xD

768

Paradoksem jest bulwers na myśl że kobiety mogą kategoryzowac facetów na mniej lub bardziej atrakcyjnych wychodzące od kogoś kto sam kategoryzuje płeć przeciwna jako "wyrucha.... " i "niewyru.... "

769

NTN, wulgaryzmy, off top, posty obraźliwe, oraz pisanie kolejnych wpisów pod poprzednimi swoimi postami - są to działania niezgodne z regulaminem naszego forum. Proszę o stosowanie się do naszych zasad.
Moderator IsaBella77

770 Ostatnio edytowany przez NTN (2021-01-18 12:53:42)

No cóż kobiety niby są płcią bardziej wrażliwą, kierującą się rzekomo serduszkiem, a nie fizycznością. Tymczasem nie widzę powodów dla których miałbym szanować koleżanki użytkowniczki. Jej znajome wykazały się pustactwem lecąc na wysokich przystojnych kolesi. Co innego gdyby umówiły się z różnymi chłopakami i stwierdziły, że tamci mają lepszą osobowość, bardziej odpowiadają im pod względem charakteru. Tu jednak zadecydował system, wszystko albo nic. Czyli gdy facet miał jakieś mankamenty fizyczne nawet nie brały pod uwagę spotkania.

Jeśli chodzi o seks i znalezienie miłości. To tamci wysocy i przystojni na pewno z tymi dziewczynami to robili i chcieli, więc to pytanie zadaj im, czy widzieli w tych koleżankach jedynie obiekt seksualny, czy też kogoś więcej.

NTN napisał/a:

Wstrętny, obraźliwy, wulgarny off top obrażający kobiety. Każdy następny w podobnym choćby stylu - będzie nagrodzony natychmiastową blokadą konta.

obrażający kobiety? Bo co niski facet ma być wdzięczny, że 35 letnia kobieta z przebiegiem, której nie chcą już dawni przystojniacy łaskawie zainteresowała się kolesiem, na którego nawet by wcześniej nie spojrzała. To albo wyrafinowanie albo brak dojrzałości, a to nie świadczy dobrze o kobietach. Skoro dopiero w wieku 35 lat, gdy się wyszalejecie z przystojniakami zwracacie uwagę na inne aspekty u faceta poza wyglądem, to pokazuje że kobiety wolno się rozwijają i nawet w wieku 20+ są mentalnymi dziećmi.

771

Ela210 napisał/a:

To już mężczyzna ma większe opcje wpływania na wygląd dobrą  fryzurą  i zarostem. I to trwale

Mnie by żadna siła, nawet "gender piękna" ( lol) nie przemogła do zapuszczenia zarostu na gębie. Wszystko powyżej 1-dniowego papieru ściernego już mnie drażni i musiało by być natychmiast zgolone na gładko. W sumie ta reguła ma zastosowanie do większości potencjalnie-włochatych rejonów ciała big_smile

772

Belzebiusz napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To już mężczyzna ma większe opcje wpływania na wygląd dobrą  fryzurą  i zarostem. I to trwale

Mnie by żadna siła, nawet "gender piękna" ( lol) nie przemogła do zapuszczenia zarostu na gębie. Wszystko powyżej 1-dniowego papieru ściernego już mnie drażni i musiało by być natychmiast zgolone na gładko. W sumie ta reguła ma zastosowanie do większości potencjalnie-włochatych rejonów ciała big_smile

A co nas to obchodzi?

773 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-18 12:58:41)

NTN tak jest jakaś grupa kobiet która jest płytka i na pierwszym miejscu będzie dla nich wygląd, kasa i auto faceta. Takie okazy chodzą po świecie.

Tak samo jak chodzą po świecie okazy mężczyzn dla których najważniejsze żeby była łatwa, cycata i najlepiej naiwna. A reszta to tak pal licho.

Nie dotyczy to natomiast większości społeczeństwa. Jest tyle ludzi i sytuacji życiowych że niemożliwym jest aby była jedna jedyna cecha która dla wszystkich ludzi świata będzie priorytetem jedynym i nadrzędnym. Tak się nie da.

774

No i stało się wyśmiewana przez Was teoria zostala potwierdzona. Kobiety lecą głównie na wygląd. A nie tak dawno zapewniałyście, że teoria blackpill jest błędna i kobiety nie kierują się wyglądem przy doborze partnera. Jedna z was przytoczyła jednak historię, w której jej koleżanki ewidentnie wybierały atrakcyjnych chłopaków. Leciały na ich wygląd, a tym mniej ciekawym, nawet nie dawały szansy.
To pokazuje, że teorie incelskie nie są wyssane z palca.

775

jjbp napisał/a:

Paradoksem jest bulwers na myśl że kobiety mogą kategoryzowac facetów na mniej lub bardziej atrakcyjnych wychodzące od kogoś kto sam kategoryzuje płeć przeciwna jako "wyrucha.... " i "niewyru.... "

Największe jest zdziwienie i jest głośno, gdy wyjdzie na jaw, to co wszyscy przecież wiedzą. Kobieta jest obiektem seksualnym. To widać wszędzie np. w modzie, w reklamie, muzyce i wielu innych dziedzinach życia. Kobiety nie bulwersują się, gdy to im odpowiada, gdy są z tego korzyści. Nawet tu na forum mówi się. Ona podała mu się na tacy, już się nie musi starać. Resztą to już jego inicjatywa.
Kłopot jest gdy idzie o kwestie ideologiczne. Przecież kobieta niczym nie różni się od faceta. Jak można traktować ją jak obiekt do zdobycia.

776

NTN napisał/a:

obrażający kobiety? Bo co niski facet ma być wdzięczny, że 35 letnia kobieta z przebiegiem, której nie chcą już dawni przystojniacy łaskawie zainteresowała się kolesiem, na którego nawet by wcześniej nie spojrzała. To albo wyrafinowanie albo brak dojrzałości, a to nie świadczy dobrze o kobietach. Skoro dopiero w wieku 35 lat, gdy się wyszalejecie z przystojniakami zwracacie uwagę na inne aspekty u faceta poza wyglądem, to pokazuje że kobiety wolno się rozwijają i nawet w wieku 20+ są mentalnymi dziećmi.

Tak. Obrażający kobiety. Wulgaryzmy i wyzwiska uznawane są za mowę nienawiści i za przekaz mający na intencji obrażenie osoby/ lub osób, do których są kierowane.
Nie są to przecież komplementy.
Dodatkowo używanie takiego słownictwa, łamie wyraźnie nasz regulamin, punkt 9k postanowień szczególnych.

777

Kobiety są łatwe ale tylko dla przystojnych i wysokich facetów.

Ale mam z Was bekę teraz. Pisałyście, że teorie o tym że kobiety lecą głównie na wygląd są wymysłami środowisch inelowskich a tu proszę, przykład gdzie laski ewidentnie umawiały się tylko z wysokimi przystojnymi, a innych olewały. Zatem lecialy na wygląd, teoria potwierdzona.

778 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-01-18 13:06:28)

Masz rację jeden przykład aplikuje się do wszystkich jednostek świata. Z pewnością, dokładnie tak jest.

779

jjbp napisał/a:

Masz rację jeden przykład aplikuje się do wszystkich jednostek świata. Z pewnością, dokładnie tak jest.

Weź pod uwagę, że w tym jednym przykładzie WSZYSTKIE dziewczyny odrzuciły tamtego kolesia, WSZYSTKIE, zatem w całym środowisku nie znalazła się ani jedna dziewczyna, która by się z nim umówiła. Poza tym tamte laski umawialy się z przystojnymi i to bynajmniej nie dlatego, że ci oczarowali je pięknem wewnętrznym, one leciały na ich wygląd.

780

NTN, z takimi poglądami i brakiem szacunku do innych, nawet gdybyś miał 190 i został ostatnim mężczyzną na ziemi, nadal szympans byłby od Ciebie atrakcyjniejszy.

Posty [ 716 do 780 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 10 11 12 13 14 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024