Wypomina przeszłość i byłych partnerów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Wypomina przeszłość i byłych partnerów

Strony Poprzednia 1 2 3 4 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 427 ]

66

Odp: Wypomina przeszłość i byłych partnerów

Co z hipokryzja big_smile
Wyszaleć się za młodu ale ożenić się z dziewicą.
A gdzie tych dziewic szukać jeżeli facet ma mieć kilkanaście partnerek wcześniej?:D

Zobacz podobne tematy :

67

Hrefi napisał/a:

Zapamiętajcie sobie to co napiszę.

My mężczyźni jesteśmy zazdrosni o ilość partnerów a nie o jakość związku.

Ale głupoty. Mój partner nie ma problemu z tym, że miałam ileś partnerów przed nim.
W ogóle chyba przez życie dziwnych facetów spotykałam, bo nie miałam takich problemów wink

68

Rising_Sun napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Ale głupoty. Mój partner nie ma problemu z tym, że miałam ileś partnerów przed nim.
W ogóle chyba przez życie dziwnych facetów spotykałam, bo nie miałam takich problemów wink

najlepsze są takie autorytatywne stwierdzenia wyrazane jak z ambony smile))

Hrefi, nie kazdy mezczyzna ma takie kompleksy i niskie poczucie własnej wartosci jak Ty wink nie kazdy tez jest tchorzem,  zeby mial sie bac ilosci byłych partnerów wink

69

Nie sądzę abym miał poczucie niskiej wartości i kompleksy. Ja mam 36 lat, żonę, kochankę. Swoje problemy. Nie jestem już w tym wieku aby patrzeć na kobietę przez pryzmat ilości jej partnerów. Wiadomo że w tym wieku każdy ma już swoją historię.

Ja to pisałem pod kątem ludzi młodych. 20+.

Moja zona była dziewicą a ja jej pierwszym mężczyzną i to pod każdym względem. Jak od niej odejdę to właśnie tego będzie mi jakby szkoda - troche szkoda odchodzic od kobiety nietknietej przez innego faceta. Ale tak jak pisze. Nie ma to już w moim wieku większego znaczenia.

Moja kochanka miała więcej partnerów seksualnych. Jakby miała mniej to wcale bym się nie obrazil.

Słuchajcie, więcej partnerów seksualnych nie dodaje kobiecie żadnej wartości. Nie jest żadnym pozytywnym atrybutem. Nie zwiększa jej atrakcyjności.

U kobiet jest zasada - im mniej tym lepiej. Każdy facet będzie spał spokojniej przy takiej kobiecie.

70

_v_ napisał/a:
Rising_Sun napisał/a:
Hrefi napisał/a:

najlepsze są takie autorytatywne stwierdzenia wyrazane jak z ambony smile))

Hrefi, nie kazdy mezczyzna ma takie kompleksy i niskie poczucie własnej wartosci jak Ty wink nie kazdy tez jest tchorzem,  zeby mial sie bac ilosci byłych partnerów wink

Tu nie chodzi o strach czy tchórzostwo. Poprostu nie ma nic przyjemnego w tym jak sobie wyobrażasz że twoja żona, dziewczyna miała w ustach innego penisa albo polykala komuś spermę lub bawila sie z nim analnie. Zwłaszcza jak się jest młodym facetem. Z wiekiem to przechodzi ale zasada dla kobiet jest zawsze ta sama - lepiej mniej niż więcej.

71

Mierzyć swoją wartość posiadaniem kochanki...

72

Więcej partnerów nie dodaje kobiecie atrakcyjności. Mniej też nie dodaje. Kobieta może robić dokładnie to, co sama chce.
A jak trafi na takiego buca jak ten opisany w temacie to wykopać i szukać innego.

73 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-06-01 13:54:18)

dubel.

74

kao_makao napisał/a:

Myślisz że kobieta zaryzykowała by swoje małżeństwo, przyszłość swoich dzieci dla faceta który w jej oczach nie byłby wart tego ryzyka ? Tym bardziej że sama ma całkiem wysoki standard życia.

75

Hrefi napisał/a:

Słuchajcie, więcej partnerów seksualnych nie dodaje kobiecie żadnej wartości. Nie jest żadnym pozytywnym atrybutem. Nie zwiększa jej atrakcyjności.

U kobiet jest zasada - im mniej tym lepiej. Każdy facet będzie spał spokojniej przy takiej kobiecie.

Kobieta to nie samochód.

Ile zyskała twoja zona wychodząc za mąż za takiego dupka? Zdradzając ją pokazałeś, że jej dziewictwo bylo g*** warte, bo nie potrafiles go uszanować. 

Życzę z calego serca twojej zonie by nadrobiła kiedyś ten błąd   : ))

76

Hrefi napisał/a:
kao_makao napisał/a:

Myślisz że kobieta zaryzykowała by swoje małżeństwo, przyszłość swoich dzieci dla faceta który w jej oczach nie byłby wart tego ryzyka ? Tym bardziej że sama ma całkiem wysoki standard życia.

Twojej kochance to trzeba współczuć tongue
trafiła na takie ciepłe kluchy, które akurat decyzji podjąć nie potrafią, jeżeli decyzja ma mieć jakieś większe konsekwencje.

77

Lady Loka napisał/a:

Więcej partnerów nie dodaje kobiecie atrakcyjności. Mniej też nie dodaje. Kobieta może robić dokładnie to, co sama chce.
A jak trafi na takiego buca jak ten opisany w temacie to wykopać i szukać innego.

Uderz w stół a nożyce się odezwa czy jak to się mowi.

Nie masz racji. Oczywiście że mniejsza ilość partnerów seksualnych u kobiety to jej zaleta, nie wada.

Może Panowie się wypowiedzią ? Tylko, proszę odpowiadajcie zgodnie z własnym sumieniem a nie pod publike.

Ja jestem ostatnim który by coś komuś ograniczał. Jak kobieta chce mieć 20 facetów to niech ma. Niech będzie jednak świadoma negatywnego odbioru tego faktu przez potencjalnego partera.

To nie ma nic wspólnego z ograniczeniem kobietom czegokolwiek. Możecie robić co chcecie. Ja to bym wogole mało ludziom zabranial.

78 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 14:12:06)

Hrefi napisał/a:

Ja jestem ostatnim który by coś komuś ograniczał. Jak kobieta chce mieć 20 facetów to niech ma. Niech będzie jednak świadoma negatywnego odbioru tego faktu przez potencjalnego partera.

Na to jest bardzo proste rozwiązanie. Niech potencjalny partner poszuka sobie dziewicy, nikt mu nie zabrania i nikt go w tym nie ogranicza, Autorka nic nie napisała, że przykuła chłopa kajdankami do kaloryfera (innych to też dotyczy)... a kobieta może spokojnie wybrać sobie na partnera takiego bez kompleksów, który w nosie ma jej przeszłość, bo ważniejsza dla niego jest teraźniejszość i przyszłość.

79 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-06-01 14:15:02)

Hrefi napisał/a:
kao_makao napisał/a:

Czyli twoja żona jest "mało warta", mimo, że byla dziewicą - bo przeciez tez ryzykujesz malzenstwo i przyszlosc swoich dzieci?

Czyli jednak dziewictwo jest mniej warte od chętnej cipki...
Kupy sie nie trzyma ta twoja filozofia, bo piszesz jedno, a robisz drugie...

Jedyny wniosek, ktory mozna wyciagnac to ten, ze jeżeli facet spyta cie o ilosc partnerow, to spieprzaj gdzie pieprz rosnie, bo taki będzie wymagał, ale sam zdradzał  ;P

80 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-06-01 14:14:30)

Hrefi napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Uderz w stół a nożyce się odezwa czy jak to się mowi.

Nie masz racji. Oczywiście że mniejsza ilość partnerów seksualnych u kobiety to jej zaleta, nie wada.

Może Panowie się wypowiedzią ? Tylko, proszę odpowiadajcie zgodnie z własnym sumieniem a nie pod publike.

To nie ma nic wspólnego z ograniczeniem kobietom czegokolwiek. Możecie robić co chcecie. Ja to bym wogole mało ludziom zabranial.

Lajtowo. Tylko moim zdaniem nie ma miejsca na kobiecym forum na takie rozmyślania. Idź sobie na męskie, to jeszcze Cię pochwalą za posiadanie kochanki.

Jesteś nielogiczny.
Jeżeli facet ma mieć kilkanaście kobiet przed ślubem, to gdzie ma je znaleźć, skoro kobieta najlepiej jakby nie miała nikogo? tongue
Nie, mniejsza czy większa ilość partnerów nie jest ani wadą ani zaletą.

Jedyna "wada" jaka mi przychodzi do głowy to kiedy jedna strona miała już kilku partnerów, ale do głębszego związku szuka dziewicy/prawiczka.
To wtedy tak, można się czepiać.

Ale jeżeli obie strony mają swoją przeszłość to czepianie się jest hipokryzją. Tutaj nie ma żadnych magicznych półśrodków i podwójnych standardów.
Panowie - jeżeli chcecie brać ślub z dziewicami to nie współżyjcie przed ślubem, proste.

A twierdzenie o tym, że kobieta, która miała dużo partnerów będzie zdradzać? A facet, który miał więcej partnerek to nie? Czy też wychodzisz z założenia, że facetowi to wolno, a kobiecie nie?

I nożyce nie nożyce. Ale przedstawianie z wielką pewnością poglądów rodem ze średniowiecza, które przestały mieć znaczenie jakieś 200 lat temu jest irytujące. Zwłaszcza przedstawiane przez faceta na kobiecym forum.

81

Lady Loka napisał/a:
Hrefi napisał/a:
kao_makao napisał/a:

Twojej kochance to trzeba współczuć tongue
trafiła na takie ciepłe kluchy, które akurat decyzji podjąć nie potrafią, jeżeli decyzja ma mieć jakieś większe konsekwencje.

Nie ciepłe kluchy i nie jakaś większe konsekwencje. To będzie najważniejsza decyzja w moim życiu. Jest mnóstwo pytań o to czy nowe dzieci mnie zaakceptują, o relacje dzieci w ich byłym ojcem, o relacje moje z własnym dzieckiem, żoną. Są pytania o to czy nowe dzieci jak podrosna nie powiedzą mi: goń się dziadu nie jesteś naszym ojcem. To nie są jakieś większe konsekwencje.

Nie piszemy jednak o mnie. Ja mam swój watek.

82

Hrefi napisał/a:

Już się wypowiadali i zawsze kończy się to stwierdzeniem "jesteś zakompleksiony, nienormalny, nie masz mózgu".

83 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 14:20:54)

Ale kto Wam zabrania szukać sobie kobiet bez przeszłości na partnerki? Szukajcie sobie i powodzenia. Tylko jednocześnie odczepcie się od reszty, która jakąś tam przeszłość ma i tyle. Jak Ci nie pasuje, że kobieta nie jest dziewicą, to daj jej święty spokój, obojgu Wam to wyjdzie na zdrowie. Tak to ciężko zrozumieć?

My serio nie żyjemy tylko po to, żeby spełniać jakieś Wasze oczekiwania i żebyście mieli większy wybór...

84 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-06-01 14:20:20)

Lady Loka napisał/a:

Jesteś nielogiczny.
Jeżeli facet ma mieć kilkanaście kobiet przed ślubem, to gdzie ma je znaleźć, skoro kobieta najlepiej jakby nie miała nikogo? tongue
Nie, mniejsza czy większa ilość partnerów nie jest ani wadą ani zaletą.

Klasyczny przypadek kompleksu Madonny i ladacznicy - są kobiety do seksu(dziwki) i są te, z ktorymi się nalezy żenić(dziewice).

85

Iceni napisał/a:

Klasyczny przypadek kompleksu Madonny i ladacznicy - są kobiety do seksu(dziwki) i są te, z ktorymi się nalezy żenić(dziewice).

Dlaczego kobieta może mieć wymagania, a u mężczyzny nazywacie to kompleksami ?

86 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 14:32:52)

MysteryP napisał/a:
Iceni napisał/a:

Dopóki to są faktycznie jedynie wymagania i facet szuka sobie na partnerkę dziewicy, to nazywamy to wymaganiami. Ale jak zaczyna latać za niedziewicą, wiąże się z nią, a potem truje jej tyłek, że nie była dziewicą, jak ją poznał, to to już są kompleksy. Czaisz?

Jak łazisz po forum i wypominasz obcym kobietom, że nie są dziewicami, to też są kompleksy. Bo co Ciebie to obchodzi? Szukaj sobie dziewicy.

87

MysteryP napisał/a:
Iceni napisał/a:

W odwrotnej wersji nazywa się to zespołem* rycerza i rozpustnika. Czyli w tej kwestii akurat i kobiety, i mezczyzni przez specjalistów traktowani są jednakowo.

*chodzi o zespół madonny i ladacznicy / zespół rycerza i rozpustnika, a nie jak wczesniej napisalam kompleks. Nie jestem psychologiem ani seksuologiem, nie wiem czy te dwie nazwy są równorzędne.

88

Hrefi napisał/a:

troche szkoda odchodzic od kobiety nietknietej przez innego faceta.

dobrze, ze jestem w autobusie,bo inaczej bym zwymiotowala hmm
bleeee

89

Olaoleńka20 napisał/a:

Witam. Jestem z chłopakiem od jakiegoś czasu ogólnie obydwoje czujemy jak byśmy byli ze sobą już bardzo długo, ale nie w tym rzecz. Przed obecnym miałam 3 partnerów seksualnych z każdym byłam powyżej 1.5 roku. Mój obecny chłopak miał dwie partnerki w tym jedną "przypadkową". On uważa i ma do mnie pretensje że za wcześnie zaczęłam, że chciałby być pierwszym, rozumiem to ale nawet jak w rozmowie nawinie się temat byłych partnerów to ja nic nie mogę wspomnieć bo niestety wywodzi się kłótnia. ( ostatnia jak wspomniałam ze lekarz zle dobral mi tabletki i tylko o tym- zdenerwowany oznajmił mi że nie zamierza słuchać że z innym spałam i to bez prezerwatywy). Nie wiem już co mam o tym myśleć i jak z nim rozmawiać bo jak by nie było nie da się wykreślić i zapomnieć kilku ostatnich lat życia. Proszę o rady.

No to idiota. Po prostu idiota. smile A z idiotami się nie rozmawia.

90

Iceni napisał/a:
Hrefi napisał/a:
kao_makao napisał/a:

Czyli twoja żona jest "mało warta", mimo, że byla dziewicą - bo przeciez tez ryzykujesz malzenstwo i przyszlosc swoich dzieci?

Czyli jednak dziewictwo jest mniej warte od chętnej cipki...
Kupy sie nie trzyma ta twoja filozofia, bo piszesz jedno, a robisz drugie...

Jedyny wniosek, ktory mozna wyciagnac to ten, ze jeżeli facet spyta cie o ilosc partnerow, to spieprzaj gdzie pieprz rosnie, bo taki będzie wymagał, ale sam zdradzał  ;P

Dziewictwo nie jest wartością nadrzędną nad innymi. Jest ważne ale nie do tego stopnia aby rekompensowalo inne braki u kobiety.

Piszac o dziewictwie mam tu na myśli raczej niewielka liczbę partnerów oraz szanowanie własnego ciała. Żadna kobieta nie zaimponuje mężczyźnie jak pójdzie z nim od razu do łóżka chodź wielu facetów tego oczekuje. Szacunek mężczyzny zdobywa się raczej przez umiejętne operowanie seksem niż zgadzanie się na wszystko co chce.

Twój jedynie wyciągnięty wniosek jest błędny. Nie patrz na mnie. Ja mam swoje lata, swoje doświadczenie i w wieku 36 lat wiadomym jest ze nie będę oczekiwał od kobiety cnotliwego zycia. Mam inne oczekiwania niż 20 latek.

Pisałem to w kierunku osób młodych. Domyślam się że autorka i jej chłopak to osoby młode, 20 kilka lat.

Wy kobiety możecie sobie żyć w kręgu wzajemnej adoracji, poklepywac sie po ramieniu i zaklamywac rzeczywistość ale prawda jest taka że my mężczyźni oceniamy waszą cześć i godność właśnie liczba kochanków.

Korelacja jest prosta - im więcej miała tym łatwiej przypina się jej łatkę puszczalskiej i ma się mniej zaufania do takiego związku.

91

_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:

bleeee

Ale czemu ? W sensie sama masz problem żeby nogi razem trzymać ? Czy o co chodzi ?

92 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 19:02:52)

Hrefi napisał/a:

Wy kobiety możecie sobie żyć w kręgu wzajemnej adoracji, poklepywac sie po ramieniu i zaklamywac rzeczywistość ale prawda jest taka że my mężczyźni oceniamy waszą cześć i godność właśnie liczba kochanków.

Dobrze, że ja nie znam takich "mężczyzn", tylko takich prawdziwych, którzy wartość kobiety oceniają na podstawie czegoś więcej niż tylko rozłożone nogi big_smile

93

Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:

bleeee

Ale czemu ? W sensie sama masz problem żeby nogi razem trzymać ? Czy o co chodzi ?

to ty masz problem, ze kobieta nie trzyma nóg razem wink)

ja korzystam z zycia jak tylko moge i żyje w zgodzie sama ze soba smile
spróbuj tego, jesli ci starczy odwagi big_smile
36-latku  z doświadczeniem tongue

94

_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

bleeee

Czyli w tłumaczeniu na polski - czuje się samotna więc wchodzę chętnie facetowi do łóżka ale po wszystkim dalej jestem samotna więc wchodzę kolejnemu z nadzieją że znajdę w końcu tego jedynego przy którym samotna nie będę.

95 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 19:11:43)

Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Czyli w tłumaczeniu na polski - czuje się samotna więc wchodzę chętnie facetowi do łóżka ale po wszystkim dalej jestem samotna więc wchodzę kolejnemu z nadzieją że znajdę w końcu tego jedynego przy którym samotna nie będę.

Jak miło, że znalazł się prorok, który objaśnił nam, co właściwie czuje Fałka, bo my tu jej w ogóle nie mogłyśmy do tej pory zrozumieć tongue
A poważnie to - hamuj, gościu, trochę. Jak kochanka piątek spędza z rodziną, to może zajmij się dzieckiem, którym tak sobie gębę w innym wątku wycierasz? Dzień Dziecka dzisiaj.

96

santapietruszka napisał/a:
Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

Jak miło, że znalazł się prorok, który objaśnił nam, co właściwie czuje Fałka, bo my tu jej w ogóle nie mogłyśmy do tej pory zrozumieć tongue
A poważnie to - hamuj, gościu, trochę. Jak kochanka piątek spędza z rodziną, to może zajmij się dzieckiem, którym tak sobie gębę w innym wątku wycierasz? Dzień Dziecka dzisiaj.

pietruszko, no widzisz jak mi pan Hrefi wyjaśnil dokładnie co czuję i robię big_smile
normalnie bez niego bym nigdy nie odkryla prawdziwej siebie smile)

a zeby nie czuc sie samotna, to wczoraj mialam świetny trojkacik z dwoma panami wink) tak mnie wyobracali, ze dziś mnie wszystkie mięśnie bolą tongue ale przynajmniej przez chwilę bylam mniej samotna big_smile

97

No bo jak się szuka tego jedynego, to najlepiej na castingi brać od razu po dwóch czy trzech jednocześnie, żeby czasu nie marnować... cool

98

No bo jak się szuka tego jedynego, to najlepiej na castingi brać od razu po dwóch czy trzech jednocześnie, żeby czasu nie marnować... cool

hahaha no wtedy mozna dokładnie porównać tongue

99

Po przeczytaniu takich postów to się odechciewa monogami.

100

Hrefi napisał/a:

Nie my mężczyźni. Powinieneś napisać "my buce bez ogłady".
To jest właśnie różnica między mężczyzną, a zakompleksionym chłoptasiem. Mężczyzna nie musi nic udowadniać kumplom, nie mierzy swojej wartości liczba byłych kochanków swojej kobiety i nie wstydzi się wyjść na spacer z jej pieskiem mającym kokardki. Mężczyzna zna swoją wartość, bo otoczenie ocenia go tylko po nim samym. Mężczyzna nie zapyta kobiety o przeszłość, bo ona go nie interesuje. Jak się okaże, że ta kobieta miała kilku kochanków, to też go to nie ruszy, bo on ma jaja. W przeciwieństwie do takich mydłków jak ty, mężczyzna nie musi sobie nic udowadniać.

101

MysteryP napisał/a:

A czy ktoś Cię zmusza do bycia monogamistą? To akurat nie moje klimaty, tylko nawiązanie do postów wybitnie niemonogamicznego osobnika o nicku Hrefi... jak jemu nie przeszkadzają dwie babki, to dlaczego Fałka nie może mieć dwóch panów?

102

_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Jak miło, że znalazł się prorok, który objaśnił nam, co właściwie czuje Fałka, bo my tu jej w ogóle nie mogłyśmy do tej pory zrozumieć :P

pietruszko, no widzisz jak mi pan Hrefi wyjaśnil dokładnie co czuję i robię :D
normalnie bez niego bym nigdy nie odkryla prawdziwej siebie :))

a zeby nie czuc sie samotna, to wczoraj mialam świetny trojkacik z dwoma panami ;)) tak mnie wyobracali, ze dziś mnie wszystkie mięśnie bolą :P ale przynajmniej przez chwilę bylam mniej samotna :D

Pamiętaj aby przyznać się do tego swojemu mężowi w przyszłości że brałas udział w trojkatach. Napewno się chłop ucieszy.

A przyznać się musisz bo w końcu trzeba być uczciwym w związku. Tyle się tego naczytałem w moim watku.

103

MysteryP napisał/a:

A czy ktoś Cię zmusza do bycia monogamistą? To akurat nie moje klimaty, tylko nawiązanie do postów wybitnie niemonogamicznego osobnika o nicku Hrefi... jak jemu nie przeszkadzają dwie babki, to dlaczego Fałka nie może mieć dwóch panów?

bo jestem kobietą i muszę być czysta big_smile
zeby taki Hrefi który wsadza fiuta w każdą dziurę mógł się puszyc, ze ma zone dziewice tongue

104

Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

pietruszko, no widzisz jak mi pan Hrefi wyjaśnil dokładnie co czuję i robię big_smile

a zeby nie czuc sie samotna, to wczoraj mialam świetny trojkacik z dwoma panami wink) tak mnie wyobracali, ze dziś mnie wszystkie mięśnie bolą tongue ale przynajmniej przez chwilę bylam mniej samotna big_smile

Pamiętaj aby przyznać się do tego swojemu mężowi w przyszłości że brałas udział w trojkatach. Napewno się chłop ucieszy.

A przyznać się musisz bo w końcu trzeba być uczciwym w związku. Tyle się tego naczytałem w moim watku.

to moze  jeszcze mnie oswiec po co mi mąż potrzebny wink)

105 Ostatnio edytowany przez Hrefi (2018-06-01 19:50:21)

troll napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Nie my mężczyźni. Powinieneś napisać "my buce bez ogłady".
To jest właśnie różnica między mężczyzną, a zakompleksionym chłoptasiem. Mężczyzna nie musi nic udowadniać kumplom, nie mierzy swojej wartości liczba byłych kochanków swojej kobiety i nie wstydzi się wyjść na spacer z jej pieskiem mającym kokardki. Mężczyzna zna swoją wartość, bo otoczenie ocenia go tylko po nim samym. Mężczyzna nie zapyta kobiety o przeszłość, bo ona go nie interesuje. Jak się okaże, że ta kobieta miała kilku kochanków, to też go to nie ruszy, bo on ma jaja. W przeciwieństwie do takich mydłków jak ty, mężczyzna nie musi sobie nic udowadniać.

Dlatego takim mężczyzną zostawiam kobiety typu _v_ niech się bawią w cudzej spermie.

106 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 19:58:25)

Hrefi napisał/a:

Dlatego takim mężczyzną zostawiam kobiety typu _v_ niech się bawią w cudzej spermie.

Mężczyznom, jak już. Są Ci na pewno wdzięczni, że taki wspaniały facet jak Ty okazał im taką łaskę big_smile A ciekawe, co by powiedziała Twoja żona, jakby się dowiedziała, że jak wracasz od kochanki, to nawet się nie myjesz? tongue

Hrefi napisał/a:

Nie próbuje się "oczyszczać" ani usprawiedliwiać bo nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Żadnych ! Powiem ci coś więcej, nie raz zdarzało mi się przyjść od kochanki w nocy, i nie biorąc prysznica uprawiać seks z żona. Domyślasz się jakiej części ciała nie umyłem ? Zero wyrzutów sumienia.

107

_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

Stały partner daje stabilizację w życiu, poczucie bezpieczeństwa i pozwala przejść na kolejny poziom dojrzałości czyli założenie rodziny.

W 3katach tego nie osiągniesz. I naprawdę nie się czym chwalić. Tak samo jak dla mnie ma się czym chwalić że zdradzam żonę tak ty nie masz się czym chwalić że robisz sobie z tyłka garaż.

108

Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Stały partner daje stabilizację w życiu, poczucie bezpieczeństwa i pozwala przejść na kolejny poziom dojrzałości czyli założenie rodziny.

W 3katach tego nie osiągniesz. I naprawdę nie się czym chwalić. Tak samo jak dla mnie ma się czym chwalić że zdradzam żonę tak ty nie masz się czym chwalić że robisz sobie z tyłka garaż.

jeśli ta dojrzałość wyglada jak u ciebie to podziękuje smile
wolę taplanie sie w spermie - podobno to odmladza wink)

109

Hrefi napisał/a:

Mężczyznom, jak już. Są Ci na pewno wdzięczni, że taki wspaniały facet jak Ty okazał im taką łaskę big_smile A ciekawe, co by powiedziała Twoja żona, jakby się dowiedziała, że jak wracasz od kochanki, to nawet się nie myjesz? tongue

Pisze na smartfonie i często wbudowany slownik sugeruje mi formy wyrazow. Wiem. Mężczyznom, kobietom.

Była by równie niezadowolona jak przyszły mąż _v_ki jak się dowie że jego żona robiła za zbiornik nasienia dla dwóch kolegów na raz. Zapewne moja żona jak i mąż _v_ki szybko by znaleźli odpowiednie słowo aby nas określić.

110

Hrefi napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Pisze na smartfonie i często wbudowany slownik sugeruje mi formy wyrazow. Wiem. Mężczyznom, kobietom.

Była by równie niezadowolona jak przyszły mąż _v_ki jak się dowie że jego żona robiła za zbiornik nasienia dla dwóch kolegów na raz. Zapewne moja żona jak i mąż _v_ki szybko by znaleźli odpowiednie słowo aby nas określić.

Tyle że Fałka nie ma męża i nie zamierza mieć, więc gdybanie, co by powiedział, kompletnie sensu nie ma. A Ty żonę masz. Widzisz - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość...

111

_v_ napisał/a:
Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

jeśli ta dojrzałość wyglada jak u ciebie to podziękuje smile
wolę taplanie sie w spermie - podobno to odmladza wink)

No cóż. Taplaj się jak chcesz. Twoje życie. W zasadzie to nie powinien cie zniechecac bo jestes uzyteczna dla meskiej populacji. Z takimi jak ty można się zabawić żeby później na poważnie związać się z kobietą która się szanuje.

112

Hrefi napisał/a:

żeby później na poważnie związać się z kobietą która się szanuje.

Żeby ją później zdradzać...

113

Hrefi napisał/a:

Tyle że Fałka nie ma męża i nie zamierza mieć, więc gdybanie, co by powiedział, kompletnie sensu nie ma. A Ty żonę masz. Widzisz - przeszłość, teraźniejszość, przyszłość...

Jasne. Nie zamierza miec. Przyjdzie 30+, przycisnie ja, koleżanki się wykrusza bo dziećmi zajęte, na wakacjach z rodziną, to _v_ce się zakreci łza w oku.

114

Hrefi napisał/a:

Jasne. Nie zamierza miec. Przyjdzie 30+, przycisnie ja, koleżanki się wykrusza bo dziećmi zajęte, na wakacjach z rodziną, to _v_ce się zakreci łza w oku.

Widzę, że lepiej znasz kobiety niż one same siebie, nawet wiesz lepiej, ile Fałka ma lat big_smile Proroku Ty nasz big_smile

115

Hrefi napisał/a:

Ale się mnie uczepilas. Nie kazdy facet zdradza. My zdradzacze jestemy w mniejszości. Większość mężczyzn jednak nie zdradza.

116

Hrefi napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Ale się mnie uczepilas. Nie kazdy facet zdradza. My zdradzacze jestemy w mniejszości. Większość mężczyzn jednak nie zdradza.

No i większość mężczyzn ma w nosie, ilu partnerów przed nimi miała ich partnerka...

117 Ostatnio edytowany przez Hrefi (2018-06-01 20:22:14)

_v_ napisał/a:
MysteryP napisał/a:

bo jestem kobietą i muszę być czysta big_smile
zeby taki Hrefi który wsadza fiuta w każdą dziurę mógł się puszyc, ze ma zone dziewice tongue

Kultury trochę. Wiemy, że jesteś rozwiązla.  Nie musisz udowadniać że brak Ci taktu.

W jaką każdą dziurę ? Mam za sobą 12 lat malzenstwa, w trakcie którego wdałem się w romans z koleżanką która znałem od kilku lat. Jedna kobieta. Żadnych innych przygód nie miałem.
Ty to nazywasz każda dziura ?

118

No i większość mężczyzn ma w nosie, ilu partnerów przed nimi miała ich partnerka...

Chętnie poznam źródło tych informacji.

119

Hrefi napisał/a:

Kto Cię tak okłamał ?

120

Chyba się zgłoszę do Hrefiego, żeby wycenil mnie zanim poznam jakiegoś faceta big_smile. Profesjonalista wystawi certyfikat mojej czystości albo nieczystości i będę spokojnie spać big_smile sama albo z partnerem albo w trójkącie (szerzej niz 60 stopni nóg nie rozszerzę big_smile ).

121 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 20:23:27)

Hrefi napisał/a:
Hrefi napisał/a:

Kto Cię tak okłamał ?

Jakby Ci to powiedzieć... mam swoje lata i znam sporo mężczyzn... przy czym nie znam żadnego, który pochwalałby zdradę.
Może inaczej - znam zdradzających, ale takich, co mieli jaja i podjęli jakieś konkretne decyzje w związku z tym.

122

fajny trollik z ciebie, Hrefi, ale pomogles mi zaspokoic moje ekshibicjonistyczne zapedy dzis big_smile

123 Ostatnio edytowany przez Hrefi (2018-06-01 20:28:07)

Hrefi napisał/a:
_v_ napisał/a:

Oboje spędzamy czas że swoimi rodzinami więc nie wiem po co się tego czepilas.
Z dzieckiem się dziś bawiłem i zajmowałem sie nim długo. Teraz burza przyszła i mam chwilę aby posiedzieć na forum.

Dlaczego mam się hamować i w czym ? Obraziłem kogoś? A może masz takie same zapędy jak _v_ka i tu cię boli?

124 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 20:32:25)

Hrefi napisał/a:

Z dzieckiem się dziś bawiłem i zajmowałem sie nim długo. Teraz burza przyszła i mam chwilę aby posiedzieć na forum.

Dlaczego mam się hamować i w czym ? Obraziłem kogoś? A może masz takie same zapędy jak _v_ka i tu cię boli?

No widzę, że się nudzisz, skoro odkopałeś post z poprzedniej strony big_smile A co złego jest w zapędach Falki? Że Tobie się nie podobają?
A czy Twoja żona jest "czysta" po tym, jak nie myjąc się, wsadziłeś w nią wydzieliny Twojej kochanki? Czy też może to coś innego niż "taplanie się w cudzej spermie"? Mamy tu zdaje się problem filozoficzny... Ty się przecież taplasz w spermie męża Twojej kochanki, i to na bieżąco, czyż nie? big_smile

125

Dziewczyny skoro jesteście takie nowoczesne i pewne swego to opowiedzcie swoim obecnym lub przyszłym stałym partnerom jakaś pikantna  historię zw swojego życia to zobaczycie jak zareagują. W końcu napewno takie światło forumowiczki obracają się jedynie w gronie "prawdziwych" mężczyzn, którym na których ilość penisow w ustach ich partnerek nie robi żadnego wrażenia.

126

_v_ napisał/a:

fajny trollik z ciebie, Hrefi, ale pomogles mi zaspokoic moje ekshibicjonistyczne zapedy dzis big_smile

Skończyły się argumenty zaczyna się cwaniakowanie ?

127

Hrefi napisał/a:

Dziewczyny skoro jesteście takie nowoczesne i pewne swego to opowiedzcie swoim obecnym lub przyszłym stałym partnerom jakaś pikantna  historię zw swojego życia to zobaczycie jak zareagują. W końcu napewno takie światło forumowiczki obracają się jedynie w gronie "prawdziwych" mężczyzn, którym na których ilość penisow w ustach ich partnerek nie robi żadnego wrażenia.

Ale po co miałabym opowiadać pikantne historie o byłych? Normalny facet o to po prostu nie pyta. A jak nienormalny zapyta, to owszem, opowiem jak najpikantniejszą, żeby sam się zmył.

128

Hrefi napisał/a:

No widzę, że się nudzisz, skoro odkopałeś post z poprzedniej strony big_smile A co złego jest w zapędach Falki? Że Tobie się nie podobają?
A czy Twoja żona jest "czysta" po tym, jak nie myjąc się, wsadziłeś w nią wydzieliny Twojej kochanki? Czy też może to coś innego niż "taplanie się w cudzej spermie"? Mamy tu zdaje się problem filozoficzny... Ty się przecież taplasz w spermie męża Twojej kochanki, i to na bieżąco, czyż nie? big_smile

No faktycznie, post z przed godziny może.

Ja to akceptuje bo niejako musze. Wolałbym aby kochanka nie spala z własnym mężem ale wowczas musiałbym zaproponować jej alternatywę w postaci życia że mna, czego nie umiem zrobić.

_V_ka tapla się w spermie na własne życzenie i jeszcze brawo przy tym sobie bije.

To jest znaczna roznica.

129 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-06-01 20:41:36)

Hrefi napisał/a:

Ja to akceptuje bo niejako musze. Wolałbym aby kochanka nie spala z własnym mężem ale wowczas musiałbym zaproponować jej alternatywę w postaci życia że mna, czego nie umiem zrobić.

_V_ka tapla się w spermie na własne życzenie i jeszcze brawo przy tym sobie bije.

To jest znaczna roznica.

Biedaczek, zmuszony przez okoliczności... big_smile

Różnica, owszem, jest - kto jest szczęśliwszy?

130

Czekajcie bo dyskusja odbiega od tematu.

Jeszcze raz. Kobiety mogą mieć tylu partnerów  ile chcą. Możecie sypiac w trojkatach, uprawiać seks grupowy czy co tylko chcecie i nikt tego nie powinien wam zabraniac.

Takie jest wasze prawo. Naszym prawem jest zaś oceniać jak się prowadzicie i mieć swoje zdanie na ten temat.

Posty [ 66 do 130 z 427 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Wypomina przeszłość i byłych partnerów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024