Mój facet spotyka sie z kumplem ruchaczem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet spotyka sie z kumplem ruchaczem

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 104 z 104 ]

66

Odp: Mój facet spotyka sie z kumplem ruchaczem
Lady Loka napisał/a:

No a zrobił coś, co dało Ci podstawy do zrywania czy to znowu tylko Twoje domysły?

Nie gadam z nim tydzień od wtedy co mnie olał jak odebralam wyniki i nawet sie nie zainteresował nie zapytal co jest nie tak. Totalna olewka, wkurzylam sie napisalam mu, ze nie mozna na niego liczyc nie mam w nim wsparcia itp i zakonczylam. Tesknie za nim brakuje mi go, ale on ma mnie gdzieś dlatego zakonczylam aby co chwile sie nie zawodzic. Z kolegą ruchaczem tez jakos kontaktu nie planuje ukrucic. Wiec musze sie z tym uporac.

Zobacz podobne tematy :

67

Czyli właściwie zerwałaś z fochem i do tego jeszcze nie do końca wiadomo przez co.
Do tego noszą Cię własne domysły, nie masz pojęcia jaka jest prawda i ciągle się ciskasz, że Twój facet ma znajomych. Są jacy są, ale to są jego znajomi i jego kumple.
Nie miałaś żadnego powodu do podejrzewania, że Twój facet Cię zdradza i chodzi z kumplem na seks, ale zamiast słuchać tego, co Twój facet miał do powiedzenia wolałaś nakręcać sobie w głowie własne domysły.
A teraz jęczysz, że ma Cię gdzieś, ale nie ma możliwości się do Ciebie odezwać, bo go poblokowałaś.
F*ck logic.
No brawo smile

Dobrze, że go rzuciłaś. Może facet znajdzie jakąś normalną kobietę teraz smile

68

Trudno  coś poradzić... Ale gdybym była na Twoim miejscu to bym odpuscila. nie zmienisz go ani nie zaczniesz mu mówić, z kim ma się spotykać, więc po co sie bedziesz meczyc i za kazdym razem zastanoawiac, co akurat robi...

69

Głownym powodem mojego zerwania było to, że mnie olał i nie zainteresował się jak mu powiedzialam, ze mam zle wyniki. To mnie zabolało a jak byl u kumpla dzwonilam do niego mógł wyjść na chwile i pogadac ze mną jak ja bylam z kumpela nieraz tez dzwonil i odebralam. Ale tak jak pisze olewka odnośnie mojego zdrowia. Kiedys jak sie poklocilismy szukał kontatu na fb przez brata. Teraz nic, ciezko mi strasznie, wiem że za jakis czas przejdzie, byle przetrwac ten czas bo narazie nie jest dobrze

70

W dalszym ciągu to zachowanie godne gimbazy,  nie poważnej dorosłej kobiety.
Nastęonym razen zamiast snuć domysły i tworzyć alternatywną rzeczywistość w swojej głowie po prostu zapytaj. Albo powiedz, jakie masz oczekiwania.

71

Mowilam nieraz. Pewne sprawy jak martwienie sie wychodza same z siebie on ma widocznie to gdzieś. Trudno

72

Ania197810 napisał/a:

Mowilam nieraz. Pewne sprawy jak martwienie sie wychodza same z siebie on ma widocznie to gdzieś. Trudno

Wyobraź sobie, że czytasz tutaj temat:
Cześć dziewczyny. W moim związku jesy chyba nie tak. Mój facet oskarża mnie o to, że na pewbo go zdradzę. Mam imprezową koleżankę i czasami z nią wychodzę, ale mój chłopak jest dla mnie najważniejszy. On chce, żebym więcej się z koleżanką nie kontaktowała, bo inaczej na pewno go zdradzę (o ile już nie zdradzilam). Ostatnio dostał wyniki badań, a ja nie zadzwoniłam wieczorem z pytaniem, jak się czuje, bo musiałam to przegadać z koleżankami, żeby sobie poukładać w głowie. Teraz mnie zablokował i się od tygodnia nie odzywa. Co robić?

W 99% przypadków w takim temacie byłby rady, że facet jest niedojrzały i żeby się nie przejmować i go rzucić.
Odnieś to do siebie.

73 Ostatnio edytowany przez Klio (2018-03-29 13:29:40)

Nie bardzo rozumiem skąd w ogóle rozterki na tle tego człowieka. Macie już swoje lata, a od dwóch lat jesteście w "związku" na odległość, spotykacie się tylko w weekendy i jakoś nikomu się nie pali do tego, żeby ze "związku" na odległość z doskoku zrobić po prostu związek. On nie ma nic do zaoferowania swoją osobą, oprócz pochwalenia się Twoim autem i propozycją sprzedaży Twojego domu... Co już trąci pasożytnictwem i szukaniem jelenia sponsora na kilometr. Czy w międzyczasie wyskoków do kumpli na karty, tv, imprezy itp on coś sensownego robi ze swoim życiem? Ma jakieś plany? Realizuje je? Ponadto na wieść o Twoich słabych wynikach przed operacją postanowił biedaczek odreagować na spotkaniu z kumplami big_smile To się nazywa: manie w dooopiu.
Nie wiem za kim i za czym Ty tak płaczesz... Raczej się ciesz, że zyskałaś szansę poznania kogoś sensownego.

74

Ania197810, faktycznie poblokowanie go, a następnie czekanie, że on jakimiś bocznymi drziwami znjadzie do Ciebie drogę, jest trochę niedojrzałe, ale skoro już to zrobiłaś, to bądź konsekwentna. Masz żal o to, że nie wsparł Cię w Twoich problemach, ale nie zapominaj o tym, że okłamał Cię także tamtego wieczoru. Przecież miał u kumpla grać w karty, a wyszli do klubu. Ja nie sugeruję od razu zdrady, ale myślę, że nie masz pojęcia o tym, jak on żyje i co robi.
Przebolej tę wątpliwą stratę i zastanów się czy on nie był z Tobą tylko dlatego, że liczył na wygodne życie u Twojego boku?
Myślę, że on za jakiś czas przypomni sobie o Tobie. Moim zdaniem, popełniłabyś błąd dając mu kolejną szansę.

75

Ania, związek z kimś takim nie ma sensu. On się nie liczy z Twoimi uczuciami.
Jeżeli się kogoś kocha, to nie lekceważy się go i nie rani.
Słuchaj swojej intuicji.
Teraz jeszcze jesteś emocjonalnie z nim związana, ale jeżeli zakonczysz ten związek, po jakimś czasie inaczej spojrzysz na wszystko..

76

Nirvanka87 napisał/a:

Nie masz zabraniać, bo nie na tym związek polega, po prostu musisz z nim pogadać i powiedzieć o swoich obawach. Jeżeli on mimo to nie zrezygnuje z tych kontaktów to tak jak pisza inni, uważam, ze powinnaś zerwać, bo inaczej będziesz się tylko męczyć

Pogadalismy, powiedzialam mu o swoich obawach a on na to, ze mnie kocha i nie oszukuje ze albo mu ufam albo nie. A dzis co o godz 19 wyszedl do kumpli nie wiem nawet do kogo i cisza, napisalam mu ok 22 jak sie bawi, nie odpisal mi. Ja jestem po operacji, leze w łóżku zle sie czuje a ten sie dobrze bawi...

77

Ania197810 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

Nie masz zabraniać, bo nie na tym związek polega, po prostu musisz z nim pogadać i powiedzieć o swoich obawach. Jeżeli on mimo to nie zrezygnuje z tych kontaktów to tak jak pisza inni, uważam, ze powinnaś zerwać, bo inaczej będziesz się tylko męczyć

Pogadalismy, powiedzialam mu o swoich obawach a on na to, ze mnie kocha i nie oszukuje ze albo mu ufam albo nie. A dzis co o godz 19 wyszedl do kumpli nie wiem nawet do kogo i cisza, napisalam mu ok 22 jak sie bawi, nie odpisal mi. Ja jestem po operacji, leze w łóżku zle sie czuje a ten sie dobrze bawi...

Ale to nie zerwaliście czy zerwaliście? zaczynam mieć wrażenie, że oboje jesteście w podstawówce...

78

Nie wiesz gdzie jest i dopowiadasz sobie reszte. Dalej mu nie ufasz.

79

Ania197810 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

to go olej, on sie nie zmieni.

80

santapietruszka napisał/a:
Ania197810 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

Ale to nie zerwaliście czy zerwaliście? zaczynam mieć wrażenie, że oboje jesteście w podstawówce...

Pogodzilismy sie tydz temu

81

Nirvanka87 napisał/a:
Ania197810 napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

to go olej, on sie nie zmieni.

Też tak myślę nawet mi nie odpisal. Gdyby wrócił do domu to by napisal ze jest juz w domu i np. Idzie spac a on nic.

82

Dziś sobota a ten znów do kumpla niby na mecz wyszedl o 14 jest prawie 23 a jego nie ma w domu. Dzis na fb pisalam z jego była żoną kiedys juz tez pisalysmy, ale dzis ja ją zagadałam. Są po rozwodzie 4 lata. Byli malzenstwem 5 lat. On mi mowil, ze sie rozstali bo go zdradzala. A ona dzis mi pisala, ze siedziala w domu z dzieckiem a on tylko koledzy i piwko, wychodzil wieczorem wracal rano. Nieraz ja wyzywal ponizal. Pisala, ze wciaz byla sama a on tylko kumple. W końcu nie wytrzmala i odeszla. Moze on juz taki jest i sie nie zmieni. Tak bym chciala aby mi do niego przeszlo. Teraz leze i sie martwie co robi

83

Ania, to nakręcaj się dalej i czekaj aż samo Ci przejdzie neutral

84

Sam jako mężczyzna przebywałem przez pewien okres czasu z "ruchaczami" będąc w zaawansowanym związku. Miałem poukładane wszystko w głowie, jednak muszę przyznać, że ich demoralizująca obecność w pewnym stopniu na mnie wpływała. Oczywiście nie brałem z nich przykładu, jednak czułem, że źle na mnie wpływają.

"Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one"

Jednak nie masz się czego bać. Mężczyzna, który ma wszystko poukładane w głowie, z pewnością nie pójdzie na dziwki.
Musisz jedynie zadbać o to, by dobrze czuł się w tym związku i że może na Tobie polegać - zwłaszcza w seksualnej sferze.
Jeżeli będziesz tego przestrzegać i wiesz, ze Twój chłopak ma odpowiednie wartości - jest nie do ruszenia wink

85

Nie chce sie nakrecac, dzis rano mi napisal ze ogladali z kumplami mecz pozniej pograli w tysiaca i wrocil do domu. Ale sam fakt ile mozna czasu z kumplami spedzac. Jeszcze to ruchaczami. Tez sie obawiam tego, ze jesli tak zone zle traktowal to mnie tez może, czy czlowiek moze sie zmienić?

86

Ania197810 napisał/a:

Nie chce sie nakrecac, dzis rano mi napisal ze ogladali z kumplami mecz pozniej pograli w tysiaca i wrocil do domu. Ale sam fakt ile mozna czasu z kumplami spedzac. Jeszcze to ruchaczami. Tez sie obawiam tego, ze jesli tak zone zle traktowal to mnie tez może, czy czlowiek moze sie zmienić?

Może, ale musi sam tego chcieć. Innego sposobu nie ma. Nie da rady go na siłę przekonać.
Wybacz, że nie przeczytałem całego wątku, ale z tego co napisałaś widzę, że miał już żonę.

Jako mężczyzna przyznam się, że bardzo doceniamy dostępność i gotowość naszej kobiety w łóżku. Niesamowicie nas to cieszy i kobieta w naszych oczach dużo zyskuję.
Istnieje pewne powiedzenie, że jeżeli mężczyzna będzie stołował się w domu, to nie będzie korzystał z jedzenia na mieście. Mając kochającą kobietę u boku, która dodatkowo zawsze jest gotowa na zbliżenie, mężczyzna nigdy nie pomyśli o zdradzie.

Pytanie jest jednak do Ciebie - czy Twój mężczyzna naprawdę ma takie wartości? Musisz sama na to pytanie odpowiedzieć, ponieważ najlepiej go znasz.

87

To bardzo trudna sytuacja. Ciężko przewidzieć czy Twój partner zachowa się tak, jak jego kumple ruchacze. Jeśli nie masz do niego zaufania to będzie ciężko utrzymać ten związek, ale nie możesz też zakładać, że jest taki sam jak koledzy.
Bez zaufania daleko się nie zajedzie, a jak będziesz go cały czas podejrzewać o zdrady i zabawianie się z innymi kobietami to wreszcie facet się wkurzy i to zrobi, byś miała za co się wkurzać.

88

colombia napisał/a:

To bardzo trudna sytuacja. Ciężko przewidzieć czy Twój partner zachowa się tak, jak jego kumple ruchacze. Jeśli nie masz do niego zaufania to będzie ciężko utrzymać ten związek, ale nie możesz też zakładać, że jest taki sam jak koledzy.
Bez zaufania daleko się nie zajedzie, a jak będziesz go cały czas podejrzewać o zdrady i zabawianie się z innymi kobietami to wreszcie facet się wkurzy i to zrobi, byś miała za co się wkurzać.

Owszem jednak on mnie oklamał bo jak gadalismy rano to mówił ze nigdzie nie idzie a później nagle do kumpla

89

Ania197810 napisał/a:
colombia napisał/a:

Owszem jednak on mnie oklamał bo jak gadalismy rano to mówił ze nigdzie nie idzie a później nagle do kumpla

Ania, jesteś niekonsekwentna, przecież już z nim zerwałaś, w tymczasem bujasz się nadal. Uważam, że to bez sensu. Myślę, że on niejednokrotnie okłamał Cię, chociażby w sprawie spędzania wolnego czasu. Zresztą masz na to dowody; mówi, że będzie w domu, a wychodzi do kumpla, mówi, że będzie grał u kumpla w karty, a wychodzi do klubu...
Nie masz żadnych dowodów na to, że on szuka wrażeń na boku, ale nie masz też pojęcia o tym, co on robi i jak się zachowuje w towarzystwie brata i innych kolegów.
Wyobrażam sobie, jaką mają bekę z Ciebie, gdy bezustannie dobijasz sie do niego, próbujesz kontrolować, a on wysyła Ci mms-y, jak to grzecznie gra w karty.
Problem z jakim tutaj przyszłaś, to zazdrość i brak zaufania do niego, a nie zwracasz uwagi na sprawy istotne. Facet ma 36 lat, żyje kawalerskim życiem i najwyraźniej nie ma zamiaru niczego zmieniać. Jesteście w "związku" na odległość który właściwie zmierza donikąd. On nie interesuje się i nie wspiera Cię w problemach, za to interesuje się Twoim stanem posiadania. Czym on Ci właściwie imponuje, po za tym, że "jest wesoły" i pewnie przystojny, skoro ma branie u kobiet?
Obydwoje zachowujecie się niedojrzale.

90

Nie ruchacz, a zwykły jebak. A jak ma ochotę na sex, to co mu zabronić? Jest podaż, jest i popyt. Proste.
I jak macie po te 36 lat... to jakieś dziwne dylematy masz.

91

W 100% zgadzam się z Josz.
Trzeba umieć wyznaczać granice i być pewnym swoich decyzji., Inaczej to nie zadziała.

92

Witajcie ponownie jakiś czas mnie nie było tutaj bo między mną a moim facetem było dobrze i ja uwierzyłam zaufałam. Ostatnie 2 weekendy spędził znów z kumplami np w sobotę poszedł chyba o 16 wrócił po 23 i w niedzielę to samo. Zrobiłam coś czego robić nie powinnam ale zajrzałam mu w telefonie wiem że wcześniej pisał z bratem ruchacze a nie było tej rozmowy. Więc zajrzałam w telefon jego brata no i tam sobie pisali i on napisał do brata ,,powiedz matce że nie chleje nie ćpam poszedłem się odstresować,, więc go powiedziałam mu,że przeczytałam w jego brata tel rozmowę a on że był u kumpla. Tydz temu w niedzielę piszę do niego ok 14 co robi a on,że poszedł sobie z bratem na spacer spotkali się z kumplem innym i za godzinę lub dwie będzie w domu. Po godz 22 w domu go jeszcze nie było. Już z nim nie dyskutowałam napisałam co myślę i zablokowalam wszędzie gdzie się da. Wczoraj jego była żona do mnie pisze ,że on ją obwinia o rozpad mojego i jego związku bo mu mówiłam że z nią tak samo robil jak ze mną i jeszcze jej powiedział,że jemu i bratu jego ryłam w telefonie. Więc się wkurzyłam i dzwonię do niego z numeru zastrz jak mnie usłyszał to powiedział ,,spierdalaj,, jestem w szoku, widzi winę we mnie, całą rodziną już pewnie zrobiła ze mnie najgorszą i tylko widzą to że ryłam w telefonach i uważają że jestem chorobliwie zazdrosna itp. Ogólnie boli mnie ta sytuacja zwłaszcza jak mi po tygodniu nieodzywania się powiedział spierdalaj...zablokowalam jego i jego brata

93

Przedszkole.

94

Obawiam się, że nawet owo "spie**alaj" nie powstrzyma Cię od drążenia tematu, ponownego odblokowania go, poruszenia nieba i ziemi, żeby dowiedzieć sie, wyjaśniać, walczyć z wiatrakami o ten żenujący "związek". Jesteś niereformowalna.

95

josz napisał/a:

Obawiam się, że nawet owo "spie**alaj" nie powstrzyma Cię od drążenia tematu, ponownego odblokowania go, poruszenia nieba i ziemi, żeby dowiedzieć sie, wyjaśniać, walczyć z wiatrakami o ten żenujący "związek". Jesteś niereformowalna.

Nie odblokuje tym razem. Zawsze to on pisał od kumpli do mnie teraz już nie napisze

96

Masz problemy z zazdrością, robisz wielką akcję właściwie z niczego, najeżdżasz na niego do innych i przekopujesz telefony.
W dodatku ciągle mówisz o "ruchaczach" jakby to była największa obelga świata.

Strasznie jesteś niedojrzała.

97

Lady Loka napisał/a:

Masz problemy z zazdrością, robisz wielką akcję właściwie z niczego, najeżdżasz na niego do innych i przekopujesz telefony.

A to ze kreci nie ma żadnego znaczenia? Poporostu chciałam się upewnić bo jeśli ktoś ma mnie oszukiwać to lepiej odpuścić. A mówiąc o ruchaczach dlatego bo to towarzystwo takie jest, sam jego brachola nieraz gadał ile to on nie wybombal. Nawet pokazywał ile lasek piszę do niego na FB proponując sex

98

Ania197810 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A to ze kreci nie ma żadnego znaczenia? Poporostu chciałam się upewnić bo jeśli ktoś ma mnie oszukiwać to lepiej odpuścić. A mówiąc o ruchaczach dlatego bo to towarzystwo takie jest, sam jego brachola nieraz gadał ile to on nie wybombal. Nawet pokazywał ile lasek piszę do niego na FB proponując sex

Serio masz 36 lat?

99

Ale niby co on kręcił? Bo ja nie widzę.
Mój facet jak się ze znajomymi spotyka i się zagadają to też wraca ostatnim możliwym autobusem. Nie widzę w tym nic dziwnego. Ja mam koleżanki a on kolegów i nie robię focha, bo wraca później niż mówił.

100

Lady Loka napisał/a:

Mój facet jak się ze znajomymi spotyka i się zagadają to też wraca ostatnim możliwym autobusem. Nie widzę w tym nic dziwnego. Ja mam koleżanki a on kolegów i nie robię focha, bo wraca później niż mówił.

I tak 3 razy w tygodniu?

101

Ania197810 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

I tak 3 razy w tygodniu?

Będę wredna, ale jak Ty go tak męczysz i kontrolujesz to ja się nie dziwię, że wychodzi.
Dojrzej. Potem wchodź w związki.
Cały czas masz do niego wąty i pretensje. Dziwisz się, że nie chciał takiej atmosfery? Ja się nie dziwie.

102

Nie że kontroluje, ale mówi że idzie na godzinę lub dwie a nie ma go całymi dniami. Syna 13 letniego nigdzie nie zabierze nie wyjdzie z nim ale z kumplami na całe dni. Jego żona była mówiła że robił to samo piwko koledzy i wszystko miał gdzieś.

103

To w końcu zerwij zamiast się męczyć.

104

Wątek okazał się prowokacją, dlatego zostaje zamknięty.

Posty [ 66 do 104 z 104 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet spotyka sie z kumplem ruchaczem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024