Piskulski580 napisał/a:Po prostu nie chce rozmawiac. Ani z ojcem ani matka. Nie maja prawa wiedziec czy z kims sie spotykam czy nie.
Zatem problemy związane są z rodziną. Nie tylko z kobietami, ale ogólnie międzyludzkie. Moim zdaniem osaczasz partnerkę, aby sobie "odbić" sprawy emocjonalne. Dopóki nie rozwiążesz spraw z przeszłości to czarno widzę dalsze relacje. Związek nie ma na celu zastąpić emocji/uczuć od pewnych osób. Nie możesz w takim celu wykorzystywać partnerki to jest nieuczciwe.
Piskulski580 napisał/a:To po jakim czasie mozna stwierdzic, ze jest sie z kims w zwiazku? Nie jestesmy w zwiazku=nie ma seksu, pocalunkow, czegos intymnego?
O jaki związek Ci chodzi, bo ze względu co to ma być za relacja to są różne "znaki".
Piskulski580 napisał/a:W zasadzie nie wiem jakie miala plany. Na pewno skonczyc studia i miec lepsza prace. Ja rowniez mam taki priorytet. Moimi planami jest teraz zapewnic sobie dobra przyszlosc, odkladac pieniadze, moze kupic dom, zalozyc rodzine i cieszyc sie z zyciem. Fajnie by bylo z kobieta nim sie cieszyc. To jest moje najwieksze marzenie. Poza byciem zdrowym
Czyli niezbyt Ciebie obchodziła jako osoba, tylko jako kobieta = środek do zaspokojenia deficytów emocjonalnych/seksualnych. Jednakże już snułeś o wspólnej przyszłości? Przedstawi mi tutaj swoją logikę. Co więcej spytałam o Nią, a znowu większość wyszła o Tobie. Dlaczego nie jesteś w stanie pojąć, że partnerka/partner mogą mieć inne priorytety w życiu?
Piskulski580 napisał/a:Wiec jak wiedziec, ze do siebie pasujemy? Bo mnie nie przekonuje 10 spotkan w kawiarni i zero jakiejs intymnosci. Nawet calowania
A po co Ci to całowanie? W jakim celu dążysz do intymności, jak nawet nie znasz dobrze kobiety? Jak takie szybkie taktyki potraktowałbyś ze strony kobiety?
Piskulski580 napisał/a:No dobrze. To teraz te 10 spotkan przetlumacz kobietom, bo one jezeli nie dzialasz w jakis intymny sposob (nawet buziak) tlumacza ooo kolejny do friendzone. Nudziarz. Kino kawa? To co kazdy oferuje. Nie wmowisz mi, ze tak nie jest, bo jest! Wg mnie trzeba dzialac szybko. Bo jezeli do 5 spotkania chociaz jej nie pocalujesz, to coz. Bedzie KOLEZANKA. A ja ich nie szukam
Albo będziesz facetem do łóżka. Sądzisz, że kobiety nie szukają czasoumilaczy do momentu spotkania tego jedynego? Friendzone to wymyślony stan przez "miłych chłopców" tj. bojących się powiedzieć, że chcą czegoś więcej, a nie potrzeba do tego podtekstów seksualnych.
Z tego co napisałeś to forum Ci nie pomoże, bo Twoje problemy są poważniejsze niż sądzisz. Chyba, że trafisz na kobietę z podobnymi zaburzeniami emocjonalno-psychicznymi.