Zdrada męża, dziecko z kochanka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża, dziecko z kochanka

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 144 z 144 ]

131

Odp: Zdrada męża, dziecko z kochanka

Teufel . A jak myślisz?
Cały czas słyszę że on kocha tylko mnie a z nią by był że względu na dziecko. Cały czas tą samą spiewka.
Jeśli zobaczy , że ja już naprawdę mam go gdzieś, to bardzo szybko odpuści. Wróci do kochanki.

Zobacz podobne tematy :

132

Mala1207 napisał/a:

Teufel . A jak myślisz?
Cały czas słyszę że on kocha tylko mnie a z nią by był że względu na dziecko. Cały czas tą samą spiewka.
Jeśli zobaczy , że ja już naprawdę mam go gdzieś, to bardzo szybko odpuści. Wróci do kochanki.

No widzisz co by nie zrobił to zawsze spadnie na cztery łapy. Co by nie zrobił to i tak jest wygrany.

133

Moim zdaniem przegrał życie. I szacunek wśród rodziny czy znajomych .
Mimo wszystko to i tak ja wyszłam na tym najlepiej. Bo mam szansę zacząć od nowa z czystą kartka.

134

Mala1207 napisał/a:

Do mnie to dotarło. Lepiej późno niż wcale.

Wreszcie. smile

135

Mala1207 napisał/a:

Moim zdaniem przegrał życie. I szacunek wśród rodziny czy znajomych .
Mimo wszystko to i tak ja wyszłam na tym najlepiej. Bo mam szansę zacząć od nowa z czystą kartka.

Zycze Ci szczescia  powodzenia w zyciu  wink

136

Gratuluję decyzji, trzymam kciuki za Twoje nowe życie smile

Moim ulubionym cytatem są słowa Kaśki Nosowskiej:
"Kobieta jest organizmem ultradoskonałym.
Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach.
Przetrwa wszystko."

Znam to z autopsji wink Tobie życzę powodzenia i gratuluję! To dobra decyzja smile

138

Wiesz co a ja to jakoś nie mogę pewnych rzeczy zrozumieć. Piszesz że po jego zdradzie wyprowadziłaś sie od niego a potem piszesz że do Ciebie wrócił. To gdzie Ty teraz mieszkasz? gdzie on wrocił? Wprowadził się do Ciebie? A jeśli do Ciebie się wprowadził czy Ty do niego, to gdzie ta kochanka przyjeżdżał błagać go żeby z nią był? To Ty też byłaś wtedy w domu? ale ktorym? Jakieś to pokręcone wg.mnie. To gdzie Ty teraz mieszkasz, gdzie on mieszka.
Jednym słowem nie dopracowałaś szczegółów.

139

justa_pl napisał/a:

Wiesz co a ja to jakoś nie mogę pewnych rzeczy zrozumieć. Piszesz że po jego zdradzie wyprowadziłaś sie od niego a potem piszesz że do Ciebie wrócił. To gdzie Ty teraz mieszkasz? gdzie on wrocił? Wprowadził się do Ciebie? A jeśli do Ciebie się wprowadził czy Ty do niego, to gdzie ta kochanka przyjeżdżał błagać go żeby z nią był? To Ty też byłaś wtedy w domu? ale ktorym? Jakieś to pokręcone wg.mnie. To gdzie Ty teraz mieszkasz, gdzie on mieszka.
Jednym słowem nie dopracowałaś szczegółów.

Ale przecież nie ma obowiązku spowiadać się z tego, kto, gdzie i u kogo mieszka...

140

Ja zawsze powtarzałam sobie, że jakby mnie mąż zdradził, to bym go spakowała i niech się wynosi.

141

Justa. Mieszkam że swoją przyjaciółką. Wyprowadzilam się z naszego mieszkania. A w zasadzie z jego.
Wracał do mnie w sensie że próbowaliśmy być razem. Nie próbowaliśmy mieszkać ze sobą przez ten czas.
Kochanka przyjeżdżała do naszego dawnego wspólnego mieszkania. W którym on został.
Nie pisałam takich szczegółów bo wydały mi się nieistotne.

142

Mala1207 napisał/a:

Justa. Mieszkam że swoją przyjaciółką. Wyprowadzilam się z naszego mieszkania. A w zasadzie z jego.
Wracał do mnie w sensie że próbowaliśmy być razem. Nie próbowaliśmy mieszkać ze sobą przez ten czas.
Kochanka przyjeżdżała do naszego dawnego wspólnego mieszkania. W którym on został.
Nie pisałam takich szczegółów bo wydały mi się nieistotne.

A jak się teraz trzymasz i co zamierzasz?

143

Jakoś się trzymam. Walczę sama że sobą żeby nie odpowiadać na jego wiadomości.
Jestem wyczerpana tym psychicznie.
Ale wiem też że to najwlasciwsza decyzja.
Teraz muszę się zebrać żeby w końcu złożyć ten pozew i mieć to wszystko już za sobą.

144

Mala1207 napisał/a:

Jakoś się trzymam. Walczę sama że sobą żeby nie odpowiadać na jego wiadomości.
Jestem wyczerpana tym psychicznie.
Ale wiem też że to najwlasciwsza decyzja.
Teraz muszę się zebrać żeby w końcu złożyć ten pozew i mieć to wszystko już za sobą.

Najważniejszą decyzję podjęłaś i skoro już walczysz to wygrana jest kwestią czasu smile

Jesteś twarda i dasz radę smile

Posty [ 131 do 144 z 144 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża, dziecko z kochanka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024