Rozstanie i skutki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie i skutki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Rozstanie i skutki

Po prostu potrzebuje sie wygadac
Jestem w liceum, ostatnie 2,5 roku bylam w związku. Nie był to idealny związek bo z czasem bylo coraz więcej kłótni, zazdrości i ograniczania się. Az w koncu ze mną zerwał
Minęło prawie 2 miesiące, przezywalam to okropnie. Codzienna depresja, płacz i brak sensu wszystkiego. No pewnie pomyslicie że "gówniak, takie problemy to nie problemy". Zaczęłam się podobac takiemu X jednak to byla jakas presja, zadnej chemii wiec odpuscilam go. Zaraz pojawil sie Y, idealny fizycznie mentalnie troche gorzej jednak bardzo sie nim zauroczylam. Bylismy na imprezie na weekendzie, było świetnie mielismy troche zachowania jak para że mnie obejmowal ale nic wiecej. No i ja jak to ja, spragniona desperacko miłości juz sie zaangazowalam w kolesia co znam 3 dni, jak sie można domyslic on odpuscil.

Pisze bo zle mi ze sobą
Mam wrazenie że nie nadaje sie do takich rzeczy, że przestalam juz umiec
O moim ex "zapomnialam" na kilka dni przy Y, teraz mi powróciła znowu tęsknota
Moja dojrzalosc emocjonalna jest świetna
I nie wiem czy sobie poradze
Czasem po prostu myślę, że chcialabym sie obudzic za jakis czas
Po prostu jest mi przykro jak bardzo wszystko runelo w ciągu 2 miesięcy
Po prostu chwilami mam dosc

Dzieki za "wysluchanie"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie i skutki

Niestety, ale takich sytuacji może być w Twoim życiu jeszcze wiele. Jesteś jeszcze młoda.
Przede wszystkim nie traktuj każdego poznanego chłopaka jako narzeczonego, bo z takim nastawieniem to faktycznie będziesz co chwilę przeżywała tragedię.
Każdy jest spragniony miłości, ale nie oznacza to, że mamy jej szukać na siłę wszędzie i jeszcze jak napisałaś desperacko.
Związki powstają i się rozpadają, tak już jest. Ludzie nie zawsze się dopasują i efektem są rozstania. Jest to i tak lepsze zakończenie i otwarcie sobie furtki na nowy związek, niż kiszenie się w czymś co nie prowadzi do niczego.
Głowa do góry, idzie wiosna, będzie okazja na nowe miłości, byle nie desperackie smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie i skutki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024