Brak seksu i... brak perspektyw na seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu i... brak perspektyw na seks

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 99 z 99 ]

66

Odp: Brak seksu i... brak perspektyw na seks
Zofijaa napisał/a:

E tam... takie gadanie stereotypowe ze kobieta ma latwiej w znalezieniu seksu.
Jak facet naprawde przystojny , ciacho+fajny charakter to NIE MA z tym problemu!

No właśnie. Jak jest ciacho i ma fajny charakter. Ale ilu takich? 1%?

Cała reszta musi długo i wytrwale... płacić albo dorabiać się odcisków na śródręczu smile

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-03-10 10:16:00)

Jak ktoś jest ładny i fajny to  nie ma problemu bez wzgledu na płeć, wiek oraz stan cywilny big_smile

68 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-03-10 10:43:14)

Zofijaa napisał/a:

E tam... takie gadanie stereotypowe ze kobieta ma latwiej w znalezieniu seksu.

Oczywiscie ze ma. Dowodem jest chociazby to ze jak mezczyzna pisze tutaj na forum ze brak mu seksu to ma najczesciej na mysli ze nigdy pomimo np. 30-stu lat nie udalo mu sie zrobic tego choc raz, natomiast gdy pisze to kobieta to ma zazwyczaj na mysli zaledwie bardzo krotki/krotki okres (czyli np. tak jak uzytkowniczka Nya - 15 miesiecy).
Inny-jeszcze lepszy dowod: wystarczy wejsc na odpowiednia strone jako kobieta i jako mezczyzna oraz zamiescic ogloszenie. Jako kobieta dostanie sie mnostwo propozycji, a one przekladaja sie na realne szanse, natomiast jako mezczyzna prawdopodobnie zadnej.

Iceni napisał/a:

Jak ktoś jest ładny i fajny to  nie ma problemu bez wzgledu na płeć, wiek oraz stan cywilny big_smile

Teraz oczywiscie tak bo mamy internet, no ale on nie istnial od zawsze, wiec jak ktos kogo mlodosc przypadla na wczesniejsze czasy nie mial znajomych plci przeciwnej to ladnosc i fajnosc by mu nic nie dala w tej kwestii.

69

jakikolwiek seks a dobry seks to różnica
i to ogromna
jakiegokolwiek seksu kobieta moze miec na peczki
dobrego seksu - bardzo malo

niewielu jest dobrych kochankow, wiekszosc panow umie tylko wyjmować i wkładać

70 Ostatnio edytowany przez misiando (2018-03-10 11:01:35)

Well, to działa w obie strony smile

Poza tym nie dowiemy sie, jaki jest seks z iksią czy ygrekiem, dopóki się na seks nie zdecydujemy smile

71

nie do konca sie zgodzę

mozna przewidzieć jaki bedzie seks z dana osoba
na blogu proseksualna.pl jest bardzo fajny artykul po czym poznac, ze seks z kimś będzie dobry albo nie smile

72

misiando napisał/a:

No nie do konca. Nawet ze wzgledu na biologiczne aspekty mężczyźnie latwiej osiągnąć orgazm podczas seksu, a co za tym idzie jakąś tam satysfakcję. 

Kobieta, nawet jesli jest aktywna ma z tym wiekszy kłopot i tego się nie przeskoczy - kobiecie o DOBRY seks jest znacznie trudniej niz mezczyznie. O seks w ogole (czyt. byle jaki, byle by byl ) o niebo latwiej.

73

tylko nie mylmy dobrego seksu z wystąpieniem orgazmu wink

74

Iceni napisał/a:
misiando napisał/a:

No nie do konca. Nawet ze wzgledu na biologiczne aspekty mężczyźnie latwiej osiągnąć orgazm podczas seksu, a co za tym idzie jakąś tam satysfakcję. 

Kobieta, nawet jesli jest aktywna ma z tym wiekszy kłopot i tego się nie przeskoczy - kobiecie o DOBRY seks jest znacznie trudniej niz mezczyznie. O seks w ogole (czyt. byle jaki, byle by byl ) o niebo latwiej.

Kobiety mają jeden sposób na świetny seks.........................tylko  z kochankiem smile

75

_v_ napisał/a:

Jednorazowo tak. Ale na dłuższą metę?...

76

1975bastian napisał/a:
Iceni napisał/a:
misiando napisał/a:

Kobiety mają jeden sposób na świetny seks.........................tylko  z kochankiem smile

No ok, tylkp co powiesz o takim mężu, ktory nie potrafi dac żonie "swietnego seksu"?

77

Iceni napisał/a:
_v_ napisał/a:

no cóż, jak kobieta sama nie wie i nie umie dać sobie orgazmu to cóż, raczej rzadko będzie miała dobry seks.

78

Iceni napisał/a:
1975bastian napisał/a:
Iceni napisał/a:

No ok, tylkp co powiesz o takim mężu, ktory nie potrafi dac żonie "swietnego seksu"?

Prosta zasada jest taka, że mąż nigdy nie da takiego seksu jak kochanek.
Bo jest troszkę znany, oblatany, nudny...............
A z kochankiem to żona z siebie daja więcej. "Otwierają się" "dają z siebie wszystko"  itd itp  Prawda? Cos w tym jest?

79 Ostatnio edytowany przez Iceni (2018-03-10 13:34:46)

_v_ napisał/a:
Iceni napisał/a:
_v_ napisał/a:

no cóż, jak kobieta sama nie wie i nie umie dać sobie orgazmu to cóż, raczej rzadko będzie miała dobry seks.

Jak kobieta musi sobie dac sama orgazm to wtedy to nie jest seks tylko masturbacja we dwoje. I ponownie - jezeli jest to sytuacja jednorazowa, to wtedy jest to ciekawe urozmaicenie, jezeli nagminna to trudno (przynajmniej mnie) nazwac to dobrym seksem. Dla mnie jednak jest to współdziałanie i współdzielenie doznań.

Seks bez orgazmu moze byc cudowny. Orgazm bez seksu moze byc mega intensywny.

No ale jednak najbardziej lubię seks z orgazmem wink  ale może ja jakaś dziwna jestem lol

80

chodzi mi o to, ze to nie kochanek, nie mężczyzna daje orgazm kobiecie

tylko ona sama - mówiąc co lubi, jak lubi i gdzie lubi

81

_v_ napisał/a:

chodzi mi o to, ze to nie kochanek, nie mężczyzna daje orgazm kobiecie

tylko ona sama - mówiąc co lubi, jak lubi i gdzie lubi

Ach, jak tak, to tak big_smile

82

_v_ napisał/a:

niewielu jest dobrych kochankow, wiekszosc panow umie tylko wyjmować i wkładać

Bo się dostosowują wink Do tej części pań, których wiedza, umiejętności i chęci ograniczają się do rozłożenia nóg. Nie będę uogólniać, że to większość pań smile

83

1975bastian napisał/a:
Iceni napisał/a:
1975bastian napisał/a:

Prosta zasada jest taka, że mąż nigdy nie da takiego seksu jak kochanek.

Prosta zasada jest taka, że jak facet jest kiepski w seksie, to nie sprawdzi się ani jako mąż, ani jako kochanek.
No po prostu jeśli cienki bolek jest, to przeważnie nic już tego nie zmieni.

84

Nie wiem czy problem został rozwiązany, bo nie czytałam całego wątku, ale, autorko, może Ty daj się facetowi zaciągnąć do łożka? O seksie się nie gada. Zwłaszcza o 1. No chyba że jakieś heheszkowanie. Na Twoim miejscu albo poczekałabym na jego inicjatywę albo sama zaczęłabym na żywo dążyć do bardziej intymnego kontaktu (jakieś wygłupy z siadaniem na kolanach, wtulanie się kiedy masz duży dekolt, etc)

85 Ostatnio edytowany przez misiando (2018-03-12 23:29:47)

Co do jakości seksu:  proszę nie sądzić, ze każdy mężczyzna może mieć orgazm z każdą kobietą. Kobiety też mogą być lepsze i gorsze w te klocki, i nie tylko technika sie liczy, ale wygląd ogólny, seksapil i anatomia szczególna ;-)

Kobieta prędzej będzie mieć orgazm z Pittem czy innym Goslingiem, niż z grubym panem Ziutkiem Konserwatorem z przedszkola. Choćby nie wiadomo jakim przyrodzeniem pan Ziutek by dysponował i z jaką wprawą operował tymże, względnie językiem czy palcami.

Sa więc takie panie, z którymi orgazm jest w piec minut, sa takie, ze dziesięć, a sa takie, ze człowiek sie zasapie, spoci, a i tak skończy ręcznie. I drugiego razu po pierwszym już niet : )

86

misiando napisał/a:

Kobieta prędzej będzie mieć orgazm z Pittem czy innym Goslingiem, niż z grubym panem Ziutkiem Konserwatorem z przedszkola.

Ciekawa teoria smile
Niestety Pittów czy innych Goslingów jest ograniczona liczba big_smile

87 Ostatnio edytowany przez Nya (2018-03-16 00:04:01)

Ja tam nadal wolę swojego niewysokiego i (jak się okazało) łysiejącego ochroniarza niż jakiegoś Goslinga, którego fenomenu zupełnie nie rozumiem wink

88 Ostatnio edytowany przez jolero (2018-03-16 20:08:02)

Nya, może pokażesz te zdjęcia? smile
Bardzo chętnie bym je zobaczył smile

89

Nya napisał/a:

Ja tam nadal wolę swojego niewysokiego i (jak się okazało) łysiejącego ochroniarza niż jakiegoś Goslinga, którego fenomenu zupełnie nie rozumiem wink

Czyli udało się poznać Pana z lodowiska czy to ktoś inny? smile

90

Generalnie jeśli mężczyzna nie ma problemów z kobietami, to łatwością nie daje się go zdobyć specjalnie.
Łatwością, otwartością można pomóc facetowi, jeśli patrzy na kobietę z perspektywy niższej półki.
Jeśli natomiast tak nie patrzy, czyli patrzy z perspektywy równej czy wyższej, nie ma problemów i kobieta go pociąga to nie zniechęca się niedostępnością. Raczej pewnie siebie zakłada, że uda mu się niedostępność pokonać. W końcu samo polowanie pociąga, nie tylko samo zdobycie.
Dla faceta bez problemów jeśli dwie kobiety są podobnie atrakcyjne, to bycie łatwą nie jest jakąś wielką zaletą w jego oczach. Zakładając, że jest dojrzały. O takich raczej jest ten wątek w końcu.
Jeśli jedna jest mniej pociągająca to też łatwością nie nadrobi tego, żeby jej pragnął. Innymi słowy: jeśli u bardziej pociągającej niedostępność nie jest szczególną wadą w oczach mężczyzny dojrzałego.

91

hehheh napisał/a:

Dla faceta bez problemów jeśli dwie kobiety są podobnie atrakcyjne, to bycie łatwą nie jest jakąś wielką zaletą w jego oczach. Zakładając, że jest dojrzały. O takich raczej jest ten wątek w końcu.

Serio? O tym jest? Jako autorka tematu jestem zadumiona tym stwierdzeniem wink

jolero napisał/a:
Nya napisał/a:

Czyli udało się poznać Pana z lodowiska czy to ktoś inny? smile

Udało, i to nie jednego. I nawet ostatecznie dostałam to czego szukałam. Ale to było dawno, lodowisko od 2 tygodni zamknięte, już prawie zapomniałam w sumie wink

92 Ostatnio edytowany przez jolero (2018-03-19 12:23:51)

Z tego co wiem to najlepszą metodą zaproponowania komuś seksu bez użycia słowa "seks" jest zaproszenie tej osoby na wspólne oglądanie filmów smile
Wtedy od razu wiadomo o co chodzi smile

93

Tak, a film też można dobrać z odpowiednimi, zachęcającymi, scenami chociaż... dzisiaj to każdy taki jest wink

94 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2018-04-06 15:21:52)

Nya, z jakiego wojewodztwa jestes?

Znam pewnego mezczyzne ktory szukal jeszcze do niedawna niezobowiazujacego seksu wlasnie. Prezentuje on wysoki poziom samemu oczekujac od kobiety bardzo niewiele. Nie wiem czy nadal szuka, ale zawsze mozna sprawdzic, wiec gdybys byla zainteresowana to spytam go czy moge podac Ci jego e-mail (oczywiscie nie na forum).

Napisz mi prosze odpowiedz tutaj albo na pw jesli moja propozycja Cie interesuje.

95

Byś twój paradoks polegał na tym że gdy mogłaś mieć to czego chciałaś to nie skorzystalas (zaproszenie do niego) a gdy sama zaproponowała to on po prostu nie skorzystał. Ot taki śmieszny paradoks trochę.

96 Ostatnio edytowany przez krzysiek_cmg (2018-05-14 09:06:33)

Witam drogie panie. Nie wiem czy to dobre miejsce by pisac o tym ale potrzebuje pomocy. Miabowicie chodzi o to ze jestem w malzenstwue 5 lat mamy z zona 2 dzieci 5 i 2 lata. Od pewnego czasu nie bylo szacunku z mojej strony do zony. W sensie w klutni brzydko sie odzywalem( nie mowile ty jestes glupia badz cos tego typu) moqilem ze ma spiwr... i wg. Chodzi o to ze przejrzalem na oczy i stqierdzilem ze moje postepowabie bylo hie na miejacu nie powiniene tak sie do biej odnosic i przycinac skrzydel hak chciala coa zrobic. Kwiatki dostawa ode mnie rylko od okazji lecz teraz co2-3 dzien bukiecik. Spedzamy razem czas a tego nie bylo. Staram sie jak moge wynagrodzic moje zachowabie i to ja ja traktowalwm.Nie jestem idealem. Byly zakazy z obu stron i tez to prowadzilo do klutni. Przejde do sedna. Jakis miesiac temu zona zaczela zwierzac sie koledze z klasy na.moj temat podejrzewalem cos a wlazlem na fb i faktycznie mu sie zwierzala. Nie rozumiem dlaczego facetowi a nie swojej przyjaciolce. Byla o to klutnia bo chcialem to wyjasnic lecz konkretnej odp bie dostalem. Wpadla na pomysl ze chce jechac sama z kolezanka na dyskoteke ale w takiej sytuacji nie chce jej puacic. Seksu bie ma od poltora miesiaca mowi mi ze nie ma ochoty i ze nie czuje potrzeby. Wczoraj wieczorem uslyszalem id niej ze czuje odraze. Co mam robic? Pomozcie .

97

Jejku... Gdzieś Ty kobieto się uchowała... Wiesz ilu mężczyzn szuka seksu od tak, bez zobowiązań? Tak, też należę do nich. Dziwię się tamtym gościom, że nie trzymali tej znajomości dalej. Dobry seks jest dobry bo jest dobry big_smile

98

TajemniczyOgrod napisał/a:

Jejku... Gdzieś Ty kobieto się uchowała... Wiesz ilu mężczyzn szuka seksu od tak, bez zobowiązań? Tak, też należę do nich. Dziwię się tamtym gościom, że nie trzymali tej znajomości dalej. Dobry seks jest dobry bo jest dobry big_smile

bo wbrew pozorom panowie wcale nie za bardzo potrafia utrzymywac takie znajomości wink)

99

To ja muszę być jakiś dziwny big_smile Z innej planety.

Posty [ 66 do 99 z 99 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak seksu i... brak perspektyw na seks

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024