vMarcelina napisał/a:Dużo mu mówiłam o moich poprzednich związkach i on jest przeciwieństwem moich byłych. Jestem dla niego boginią, pełne zainteresowanie non stop, ciągle rozmowy, zdjęcia, seks wymarzony wszędzie gdzie się da...
Boi się także, że mi się on znudzi, że go zostawię.
Jeżeli on taki jest wspaniały, to dlaczego żona na to pozwala, dlaczego odpuściła itp?
Dlaczego Go odpuściła? Przecież to nie ważne, bo zakładam się że niezbyt chcesz poznać prawdę
.
Po trzech miesiącach to każdy ma motyle w brzuchu. Wydaje mi się, że On jest typem kasanowy-zdobywcy. Niezbyt interesuje się Tobą jako osobą, a jedynie jako kobietą=samicą, jako źródłem przyjemności seksualnej/łechtaniem Tobą własnego ego w towarzystwie innych. Stąd ta szybka propozycja zamieszkania, bo będzie miał pod ręką źródło spełnienia seksualnego. Upatrzył Ciebie i dałaś się szybko urobić. Doskonale wie jakich słów używać, bo Sama wypaplałaś (nie wiem dlaczego z praktycznie obcym mężczyzną rozmawiasz o tak intymnych sprawach jak Twoje związki) co powinien zrobić, aby Ci zaimponować. Pytanie czy On jest z natury taki wspaniały, czy jednak jest inteligentnym mężczyzną, który w perfidny sposób wykorzystuje zdobyte informacje na Twój temat.
Jednakże widzę, że chyba problem leży po obu stronach. Masz jakieś parcie na związek, bo wydajesz się trochę desperatką. Brać faceta co kompletnie olał rodzinę, do tego "planuje" przyszłość z sobie obcą kobietą, z którą od czasu do czasu spotyka się zapewne dla seksu. Ciekawe jak oceniają Wasz związek Jego znajomi?