netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;(

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 390 ]

196

Odp: netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;(

No nie Blizniaczka,odrazu mi sie humor polepszyl,jeszcze sie smieje...

Lece cos wyszukac Nara...

Zobacz podobne tematy :

197

Przychodzi Niemiec do polskiego sklepu i pyta:
- Czy są pomidory?
Sprzedawczyni odpowiada:
- Tak są.
Na to Niemiec mówi:
- Takie małe? U nas mamy takie duże pomidory.
- A czy są ogórki?
- Tak, mamy.
- U nas mamy większe.
Sprzedawczyni nie wytrzymuje zachowania Niemca i wychodzi na zaplecze, przynosi arbuz i pyta się Niemca:
- A widział pan kiedyś taki groszek?

Do samochodu wsiada dwóch podpitych osobników. Samochód ostro rusza z miejsca. Kawalerska jazda trwa juz dobry kwadrans. Wóz zarzuca.
- Te, jak jedziesz? - mówi jeden z pijanych.
- Ja? Przez cały czas byłem przekonany, że to Ty prowadzisz...                                                                                                                                                                                              Noc. Wielki pożar. Siedem jednostek straży pożarnej walczy z żywiołem. Do kierującego akcją podchodzi jakiś facet:
- Jak wam idzie? Nikt ze strażaków nie ucierpiał?!
- Niestety - odpowiada strażak - dwóch naszych ludzi zostało w płomieniach, a sześciu jest ciężko poparzonych. Ale za to wynieśliśmy z budynku szesnaście osób - trwa reanimacja.
- Szesnaście osób? Przecież tam był tylko ochroniarz!
- Skąd pan wie?! Kim pan jest?
- Kierownikiem tego prosektorium.

198

WITAJCIE KOCHANE DZIEWCZYNKI smile

dzięki za miłe słowa będe wieczór , coco super kawały

Qurde chyba się zakochałam ... wink

ale nie zapeszam wink

miłego dnia Słoneczka pa Julka

199

Ale sie uhahałam;)))))))))))
Swietny poczatek dnia.Witajcie;)

Julko mam nadzieje ze juz samopoczucie masz lepsze wink

Efilo-juz licze dni do czerwca....
Mysle ze przez swieta tez tu ktos zagladnie...bo ja na pewno;)) Buziaki dla wszystkich smutaskow i nie tylko;)

200

coco niezłe he he big_smile o tak nie ma to jak dobry kawał
Julia24 zakochałaś? TO GRATULACJE!!! Oby tak dalej i bierz z życia co najlepsze, każda z nas na to zasługuje!!!
Całusy i pozdrowionka dla wszystkich Was big_smile
ja nadal żyję w stagnacji, zawieszeniu ale mam nadzieję, że coś sie ruszy i będę szczęśliwa jak dawniej...

myślalam, że jesteś diamentem wśród innych kamieni
lecz widzę że się nie zmienisz
oczarowałeś, rozkochałeś
z pomocy innej korzystałeś
całe me życie iluzją było
to co dobre już się skończyło

to co teraz czuję smile

201

Julciu superrr...a ja nawet wiem w kim smile smile  Powodzenia !!!  :*************

202

To teraz coś dla was ode mnie na poprawę humoru:

Mały Jasio wyczytał w gazecie o Agencji Towarzystkiej. Zaciekawiony, poszedł do mamy i zapytał:
- Mamo, co to jest Agencja Towarzyska ?
- Synku, nie mam teraz czasu, zapytaj taty.
Jasio zrezygnowany poszedł do taty:
- Tato, tato, co to jest Agencja Towarzyska ?
- Synku... Agencja Towarzyska, to jest takie miejsce, gdzie panie robią panom dobrze za pieniążki.
Następnego dnia Jasiu wziął wszystkie swoje oszczędności i poszedł do pobliskiej Agencji Towarzyskiej. Zapukał, kobieta otworzyła mu drzwi i ze zdziwieniem zapytała:
- Czego tu chcesz mały chłopczyku ?
- Chciałbym żeby pani zrobiła mi dobrze. Mam nawet pieniążki.
Kobieta kazała mu wejść, wzięła od niego pieniądze i zrobiła mu trzy wielkie kromki chleba z miodem.
Zadowolony Jasiu wraca do domu i krzyczy:
- Mamo, tato ! Byłem w Agencji Towarzyskiej !
Mama zemdlała.
- I jak bylo ? - zapytał tato.
- Dwie zmogłem, trzecią tylko wylizałem... big_smile:D

203

Ha ha ha dobre !!

204

Oj dziewczyny, fajne macie kawały, mnie się niestety nie trzymają i po chwili za nic go nie powtórzę wink

Ale Wy zapodajcie nowe, pośmiejemy się trochę na zdrowie big_smile

205

Ema napisał/a:

Julciu superrr...a ja nawet wiem w kim smile smile  Powodzenia !!!  :*************

Marzenko wink z kąd wiesz <słoneczko> moje <PAPA> śpij dobrze jutro może pogadamy Julka

206

Czesc Dziewczyny Milego Dzionka...

207

London świetny kawał!!! az od razu lepiej, kobietki mam doła mega doła, czuję sie sama olewana, jestem chyba w toksycznym związku i facet spełnia swoje "groźby"

208

Ema napisał/a:

no a ja wiem z kąd wiesz big_smile :****************  smile a mam tez kogoś dla Ciebie !!!!!

Przystojny zabójczo !!!!! Brunet !!!!!!!! i wogóle !!!!!!!!  / ma 28lat... smile /

bierzesz jak dają ?????

tongue
milej soboty Tobie Ema smile i Naszym Koleżankom z tej kafejeczki smile

Uśmiech Dziewczynki smile wiosna w koło - miłość w powietrzu !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam Julka

209

Woisna, wiosna, wiosna ach to ty...

Oj tak wiosna=miłość smile

Bliżniaczka głowa do góry, jeśli to toksyczny związek zakończ go szybko zanim on zniszczy Ciebie, Twoją wiarę w siebie, musisz coś z tym zrobić, trzymaj się kochana, jeśli masz doła to zaglądaj tu do nas big_smile

210

podpisuję się pod Efilo kochana Blizniaczko to zła miłość ...niszczy Cie wiem coś o tym sad

jak możesz to raz na zawsze z nim zerwij !!!!!

Miłego weekendu słoneczka moje smile big_smile wink

pozdrawiam Was i <ściskam mocno> pa Julka

211

Hej Blizniaczka Zakoncz ten zwiazek,nie marnuj mi sie ,u boku takiego typa,

Tacy ludzie sie nie zmieniaja,Wiem cos o tym...

212

dziekuję wam Kobitki., wiecie gadalam z nim, mówie że mam wolne mieszkanie na swieta, sama bede, a ten ze nie wpadnie bo na 1 dzień nie oplaca mu sie jechac i nie ma kasy, ale za to juz kolejny 7 dzien włoczy sie z kumplem po barach itp (jesli tylko z kumplem, bo o nikim innym wiecej nie gadal) do kitu, wiec sie wkurzylam i zalożyłam sobie konto na portalu randkowym, skoro on sobie pisze ze stazystka i kumpelkami ze szkoly itp i sie z nimi spotyka, a ja nawet nie mam żadnego kolegi to sobie popisac i poflirtowac tez moge nie? w koncu on pierwszy zerwał, potem blagał to glupia sie zgodziłam i co mam z tego? wielkie olewanie z jego strony, nawet nie chcial bym wpadla do niego w ten weeken mimo ze ma wolny!!! przejechalabym te durne ponad 500 km

213

Czy ty go kochasz? Wiem rowniez ze takie osobowosci,jak on to przyciagaja do siebie,
Ale to zludne,wiec randkuj na tym portalu ile wlezie,i odswierz swoja psychike Pa malenka wink  wink  wink

214

Julia24 napisał/a:
Ema napisał/a:

no a ja wiem z kąd wiesz big_smile :****************  smile a mam tez kogoś dla Ciebie !!!!!

Przystojny zabójczo !!!!! Brunet !!!!!!!! i wogóle !!!!!!!!  / ma 28lat... smile /

bierzesz jak dają ?????

tongue
milej soboty Tobie Ema smile i Naszym Koleżankom z tej kafejeczki smile

Uśmiech Dziewczynki smile wiosna w koło - miłość w powietrzu !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam Julka

Wiesz skad wiem,to dobrze smile  Co to znaczy,ze masz kogos dla mnie ty zakrecona pozytywnie kobieto??  He he

Ta milosc ciebie uskrzydla Julciu,ciesze sie twoim szczesciem smile

215

Blizniaczka....to prawda czlowieka jest trudno zmienic....  Jemu nie zalezy na tobie.... sad Smutne,ale prawdziwe....Wez go olej...

216

Ema, coco, kocham go to mój pierwszy facet, wszystko miałam z nim pierwsza oprócz seksu ( pieszczoty itp były i to namiętne) może to miało wpływ tak myslę seks? bo na początku oboje chcielismy to poślubie, też gadał, że jest prawiczkiem (ale teraz już nie jestem pewna skoro gadał, że ja jednak nie byłam pierwszą gołą laską w jego łóżku) a odkąd poszedł na te studia itp i zaczęły go tak laski podrywać to gadał że mnie pragnie i chce tego, ale ja nie byłam gotowa, i tak jakos było, że stał sie zimny dla mnie mimo że gadał ze on mnie nie zmusza itp. Czy ze mną jest coś nie tak? Czy to źle, że ja chcę seksu dopiero jak uda nam być się razem zamieszkać w końcu to  ponad 500km  to daleko a co jakbym zaszła a nie mamy możliwości razem zamieszkać itp ach albo bym sie nie sprawdziła i by mnie zostawił ja chce być pewna że on mnie kocha i wogóle

217

Wszystkim Wam Dobrej Niedzieli Palmowej oraz godnego i dobrego

przygotowań do Wielkiego Tygodnia z serca Wam życzę

Daję Wam palmę w darze,
Bo tak stary zwyczaj każe.
Bo dawno temu wierzono,
że palmy złe moce odgonią.

........$.....$....$.....
...$...$$...$$..$$...$
....$...$$ $$..$$..$$
.....$$..$$..$$...$$
.......$$.$$.$$.$$
..........$$.$$.$$
............(???)
........*\\\(?)(?)///*
.......*\\(?)(?)(?)//**
........**\\(?)(?)//**
.....*\\\\\\(?)(?)//////*
......**\\(?)(?)(?)//**
........*\\\(?)(?)///*
............(???)
.......*&?%?%?&*
.....*&?$%?%$?&*
...*&&?$%?%$?&&*
...*&&?$%?%$?&&*
.......*&?%?%?&*
............(???)
.....*&&&&&&&&&*
..*&(?)(?)&&&(?)(?)&*
*&(?)(?)(?)&(?)(?)(?)&*
..*&(?)(?)&&&(?)(?)&*
.....*&&&&&&&&&*
...........*(???)*
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
SERDECZNE POZDROWIENIA CUDOWNEGO DNIA ŻYCZĘ... Julia

218

MILEJ NIEDZIELI WSZYSTKIM
http://i41.tinypic.com/oi7x3m.jpg

219

Witajcie Dziewczyny.Coco dziekuje i Tobie rowniez milego niedzielnego popludnia;)

Piekny obrazek i palemka -moja taka malutka jest tylko z bukszpanu ale tez ladna he;)

Blizniaczko kochana nie rob nic wbrew woli-jesli czuje sie niby oburzony ze odmowilas to znaczy ze Cie nie szanuje!!!! Masz jeszcze to co kobieta ma najcenniejszego!!!!I wcale nie jest z Toba nic nie tak!!!!Nie gniewaj sie ale wydaje mi sie ze on nie jset Ciebie godny.....

Trzymaj sie;))

220

Oczywiście, że on nie jest Ciebie godzien Bliźniaczko... "Grozi"? Daj spokój, już dawno powinnaś z nim zerwać. Wyjdzie Ci to na dobre jak zamkniesz rozdział z nim raz na zawsze. wink

221

?**?.
...*?-?* ..)
??. .?DZIEŃ DOBRY:)
?. .?* ........ .?**?.
?.( ??. .?*,?**×...)
?.*?.¸_¸.?* ..*?.¸_¸.?*
*``*´´*_______
_*``*´´*

Radość jest sercem duszy,
oświetla tego kto ją ma
i ogrzewa wszystkich,
na których padają jej promienie.

?¤???¤¤???? Serdecznie pozdrawiam Julia

222

Dzieńdoberek, miłego dnia dla wszystkich smile

Bliżniaczka co u Ciebie????? Daj znać co postanowiłaś:) pozdrawiam big_smile

223

Witam was Kobietki.
Ladna palemka i śliczne łabędzie, zastanawiałam się długo... wczoraj rano zerwal ze mną i gadal bym nie pisała ani nie dzwoniła, że nie chce być już ze mną itp. a ja ok i cicho siedziałam smile a wieczorem już błagał i mówił ze bedzie walczył o mnie, kocha itp. ale ja sie nie odzywam jestem cicho i tak lepiej, nie odbieram nie pisze, mam swój honor a on sie bawi, jak baba w ciązy itp sie zachowuje - normalnie film tylko o tym nagrać smile czas pokaze co sie stanie

a co tam u was? jak poniedzialek minął?
u mnie lepiej przynajmniej juz nie płaczę i się nie martwię, jestem obojętna na tę całą sytuacje

224

O!!!!!!!!!!! I tak trzymaj, dzielna bądz a on niech spada, zachowuje się jak chorągiewka na wietrze
Teraz będziesz miała już z górki, powodzenia big_smile

225

Dobrze robisz Bliźniaczko ! smile A jak Ci na imie jeśli mogę spytać ? wink

On widocznie zabawia się Toba i sam nie wie czego chce, skoro raz zrywa drugi raz znów chce z Tobą być ?! Halo, coś tu jest z kimś nie tak heeh tongue

226

No Blizniaczka brawo !!  Dzielna kobietka :**  Tak trzymac smile

Poniedzialek minal w pracy i w chorobie .....  jutro bedzie lepiej smile

Spokojnej nocy laseczki smile

227

Bliźniaczka22 napisał/a:

dziekuję wam Kobitki., wiecie gadalam z nim, mówie że mam wolne mieszkanie na swieta, sama bede, a ten ze nie wpadnie bo na 1 dzień nie oplaca mu sie jechac i nie ma kasy, ale za to juz kolejny 7 dzien włoczy sie z kumplem po barach itp (jesli tylko z kumplem, bo o nikim innym wiecej nie gadal) do kitu, wiec sie wkurzylam i zalożyłam sobie konto na portalu randkowym, skoro on sobie pisze ze stazystka i kumpelkami ze szkoly itp i sie z nimi spotyka, a ja nawet nie mam żadnego kolegi to sobie popisac i poflirtowac tez moge nie? w koncu on pierwszy zerwał, potem blagał to glupia sie zgodziłam i co mam z tego? wielkie olewanie z jego strony, nawet nie chcial bym wpadla do niego w ten weeken mimo ze ma wolny!!! przejechalabym te durne ponad 500 km

Blizniaczko zrób tak jak ja wpisalm na nk i facebooku pod nazwiskiem {wolna) to się odpędzic nie mogę

od adoratorów , woielbicieli itp

Dobrej nocy Wam wszystkim pa JUlka

228

hej Kobitki, on nie ma nk i facebooka smile to nawet nie zauważy, a ja na razie mam dość facetów - świnie, egoiści, zawsze racja ma być po ich stronie, a twe obawy itp bagatelizują, robie sobie luz od kolesi a feee

a na imię mam Magdalena a czemu pytasz London69 a twoje? smile

wiecie co czuje sie jak jakaś głupia... pusta itp zrujnował we mnie wszystko, dosłownie wszystko i zaczynam go nienawidzić

zdrówka życze Wam wszystkim i wiecej szczęścia smile

229

Oj Magdalenko kochana ....nie warto sie tak stresowac dla faceta..... sad

Nie czuj sie glupia!!!  Zabraniam tak myslec wink

Nie dawaj mu satysfakcji,ze w jakis sposob cie pograzyl.....wrecz odwrotnie...wystroj sie kazdego dnia...usmiechaj sie non stop...niech mysli,ze ciebie nic nie ruszylo!!!  Podrywaj facetow...uwierz nie kazdy jest taki wink

Kobietko trzymam kciuki smile

230

Cześć Magda, co Ty za brednie wygadujesz, zgadzam się z Emą, więc do dzieła, marsz do fryzjera, kosmetyczki, uśmiech na buzię i podbijasz świat, bo jesteś wyjątkowa, a po drodze napewno spotkasz fajnego faceta, który będzie Ciebie wart big_smile bo nie wszyscy to świnie wink jeszcze będziesz szczęśliwa zobaczysz smile trzymaj się kochana :************

231

tak MAdziu Dziewczyny Ci dobrze radzą ... zrób się na bóstwo a Jemu będzie żal  wink

i głowa do góry jeszcze znajdziesz mężczyznę swojego życia ,.......... przystojnego , dobrego i czułego

życzę Ci tego z całego serca i Marzence i Wszystkim samotnym i smutnym smile i zranionym smile

Dobrej nocy słoneczka pozdrawiam cieplutko Julka

232

Oj Julka i o mnie pamietasz jak milo...tylko gdzie kogos takiego spotkac co? smile smile Spoko ja juz sposob znajde wink

233

Jesteście Kochane dziękuję wam wszystkim za wsparcie :* smile Ema he he dobrze powiedziane, gdzie spotkać kogoś takiego he he
ostatnio czytałam w gazecie o parze co poznała sie w białymstoku na pks jak bilet kupowali he he gość sie starał o tę laske przez 3lata aż teraz są małzeństwem happy i mają synka smile
ach... smile

234

No tak,zdarzaja sie takie romantyczne sytuacje,dlatego musimy wierzyc,ze i nas to moze spotkac,powiem wiecej....spotka nas smile

Moze nie koniecznie na przystanku,ale jest tyle miejsc na swiecie big_smile  Trzeba nieraz jako pierwsza ,,mordeczke''otworzyc wink

Ps.Marzena is my name wink :*****

235 Ostatnio edytowany przez tygrysiak (2010-03-31 17:39:23)

Można się tu wyżalić?? no to napiszę coś dziś mnie zasmuciło..dosłownie przed chwilą...Nakłoniona do lektury Dlaczego mężczyźni kochaja zołzy,postanowiłam zostać zołzą;) widzimy się prawie codziennie, dziś nie odzywał się od rana a po poludniu napisał "uszykuj sie to zaraz pod jadę" no to mu napisałam,że nie wyjdę bo mam inne plany, spytała jakie, napisałam,że nie moge pisać i odezwę sie później..A niech chłopak główkuje co robię i dlaczego nie mam czasu..no i szło mi swietnie bo nie odzywałam się do 17, gdy zadzwonił powiedziałam,że właśnie robię sobie herbatę, zapytał czy mógłby wpaść,ale powiedziałam,że nie mam dziś dla Niego czasu, ale przecież nie byliśmy umówieni,mam swoje plany które chce zrealizować...a on do mnie chamskim tonem jak nigdy!!"nie to nie,nie będę Cię błagał i się rozłączył... moje zołzowe ręce mi opadły:( przykro mi, że tak się do mnie odniósł:( a tak naprawdę pierwszy raz nie znalazłam dla niego chwili...

co powinnam teraz zrobić??;/

236

Hej smile

Po pierwsze odloz ta ksiazke wink

Masz racje,ze nie nalezy poswiecac swoich wczesniejszych planow,zwlasza,ze umowieni nie byliscie...Ale skoro jak sama napisalas,wczesniej nie zdarzaly ci sie sytuacje,ze nie mialas dla niego czasu,to nie dziw sie ze tak zareagowal..Przyzwyczailas go.
Z pewnoscia byl zaskoczony,co to za terapia szokowa wink...zawsze mialas czas,a tu nagle szok ! Niespodzianka !!

Ja mysle,ze zadzwoni jeszcze smile  Ale jesli tobie na nim zalezy naprawde,to i ty mozesz drynknac smile Mozesz wytlumaczyc swoje zachowanie<nie mow mu o ksiazce wink> powiedz,ze hormony ci szaleja,albo ze zly dzien i nie mialas ochoty na towarzystwo...Przepros ladnie i juz smile

Pozdrawiam smile

237

no i napisał...jak chcesz się obrażać to Twoja sprawa...no i super mi teraz miło..to tak jakby napisał "mam Cie gdzieś":(

238

Madziu, pytałam bo jakoś tak lubię po imieniu się zwracać do forumowiczek hehe smile Ja jestem Karolina.

Tygrysiak- odłóż książkę i ufaj instynktowi wink A chłopakowi wytłumacz,że po prostu czasem też potrzebujesz czas dla siebie, w końcu w związku nie możesz być zamknięta jak w klatce.

239

ja po prostu chciałam żeby mu na tych spotkaniach zależało a nie wychodził z założenia, przyjdzie to będzie nie przyjdzie to inaczej spędzę czas:(

240

No to juz wiesz,jak jest...jak on do tego podchodzi....Mozesz cos z tym zrobic...

241

co masz na mysli?

242 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 19:19:04)

Mam na mysli to,ze znajac jego stosunek do ciebie,mozesz zdecydowac czy odpowiada tobie takie traktowanie czy nie?

Ja bym nie chciala miec faceta,ktoremu wszystko jedno czy przyjde czy nie przyjde..... Napisal ci wiadomosc,a to znaczy,ze o tobie mysli wink

A wy sie dlugo spotykacie?

243

3 miesiące i to prawie codziennie

244

3 miesiace dopiero...A moze to jest tak,ze uruchomila sie jego meska duma...?

Pomyslal sobie,ze jak ty go tak,to on ciebie tak,a co!  ehh...faceci.... wink

ja bym poczekala jak sie akcja rozwinie.....mysle ze sie jeszcze odezwie wink Ja bym sie nie narzucala....masz opkazje sprawdzic czy jemu na tobie zalezy smile

245

no odzywa sie cały czas..pisze sms'y... że może bym wolała,żebyśmy się spotykali zadziej i ze mogłam mu od razu napisac,że nia mam dzis nastroju..itp itd...teraz mu napisałam,że dzis wszystko mnie irytuje a zwłaszcza jego podejście do mnie,to jak to odczuwam...-jestes to jestes a jak Cie nie ma to trudno:( Jesli nie mam racji to to udowodnij" i ciekawe co zrobi:(

246

Pisze czyli mysli o tobie a to dobrze smile Ciagnie go do ciebie smile

Uwazam,ze powinniscie sie spotkac i wyjasnic sobie czego od siebie oczekujecie nawzajem ...

Tak bedzie najprosciej smile

247

"jeśli nie mam racji to udowodnij,ze się mylę" ...i cisza...no to szykuję się miły wieczór;(

248

Oj Tygrysku :***   Daj mu troche czasu....nie nastawiaj sie tak pesymistycznie od razu smile

Na pewno odpisze,zadzwoni a moze przyjedzie,kto wie??    To tez czlowiek,i musi pewne sprawy sobie w glowie poukladac smile

CZAS...

249

ręcę opadają jak on mi pisze ... "co byś chciała żebym zrobił":( no to piszę..."jestes mężczyzną to się wykaż" nie mam siły do tego człowieka dzisiaj..łosz:(

250

Tygrysiak, ja myślę, że lepiej by było jakbyście t omówili w cztery oczy. Już może nie koniecznie dziś ale np. jutro ? Wyjaśnić napewno warto.

Jak Ci na imie ?? smile

251

Tak napisal??  To dziewczyno,ja cie nie rozumiem....zrobil dobry krok...moim zdaniem,,zawsze uwazalam i uwazam,ze rozmowa jest najwazniejsza....powinnas mu powiedziec wlasnie po tym pytaniu,czego oczekujesz od niego i co ma robic.....

Nie masz co liczyc na to,ze sie domysli!!!   To jest facet..Oni sie nie potrafia domyslac takich rzeczy..

Sama sobie komlikujesz sytuacje...

252

London69 napisał/a:

Tygrysiak, ja myślę, że lepiej by było jakbyście t omówili w cztery oczy. Już może nie koniecznie dziś ale np. jutro ? Wyjaśnić napewno warto.

Jak Ci na imie ?? smile

Ema napisał/a:

Uwazam,ze powinniscie sie spotkac i wyjasnic sobie czego od siebie oczekujecie nawzajem ...

Tak samo uwazam smile

253

Ema napisał/a:

Tak napisal??  To dziewczyno,ja cie nie rozumiem....zrobil dobry krok...moim zdaniem,,zawsze uwazalam i uwazam,ze rozmowa jest najwazniejsza....powinnas mu powiedziec wlasnie po tym pytaniu,czego oczekujesz od niego i co ma robic.....

Nie masz co liczyc na to,ze sie domysli!!!   To jest facet..Oni sie nie potrafia domyslac takich rzeczy..

Sama sobie komlikujesz sytuacje...

I tu się zgadzam w 100% z Emą, facet nigdy się nie domyśli o co nam chodzi, do niego trzeba kawę na ławę, a zresztą on też wyrocznią nie jest żeby wiedzieć co w Twojej głowie siedzi smile

Sama po sobie wiem, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, ale o tym właśnie probemie a nie wypominanie sobie że ty mi kiedyś coś tam wink pogadaj z nim rzeczowo i na temat, napewno wszystko sobie wyjaśnicie smile pozdrawiam big_smile

254

*(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'

*MIŁOŚCI - Wielkiego Czwartku,
*WIARY - Wielkiego Piątku,
*NADZIEI - Wielkiej Soboty,
*RADOŚCI - Wielkiej Niedzieli!!**^~~:))
^*Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka!
Kurczaka złotego
i wszystkiego naj....lepszego!
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)

MOJE KOCHANE - zranione, nieszczęśliwe i smutne życzę Wam aby CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁY WAM

błogosławił i wlał w Wasze serduszka radość wielka , abyście odnalazły pocieszenie i WIELKĄ MIŁOŚĆ

życzę zdrowych i radosnych Świąt - serdecznie Was pozdrawiam i przytulam mocno Wasza Przyjaciółka Julka smile

255

Kochane tym co wyjeżdzają gdzieś na Święta lub ICH tu nie będzie - życzę Wam Wszystkim  dużo dobra,

zdrowia i ciepła od bliskich  Wiele obfitych łask od zmartwychwstałego Jezusa .... i aby Wasze życie

było przy Bogu , możecie nie wierzyć , możecie się buntować gdzie ON był gdy ja ..... gdy mnie....

ale to nie prawda,że On Was opuścił kiedykolwiek to my opuszczamy JEGO...a bez Boga nie doznamy tego

największego szczęścia i choćbyśmy mieli wszystkie skarby świata nie będziemy szczęśliwi i zadowoleni.

Mówię Wam to bo wiem !!! Jak człowiek zraniony, zagubiony i samotny winni za to Boga.

A powinien prosić i być z Nim wtedy wszystko ma sens..... dużo refleksji jest Wielki Piątek proszę

każdą i każdego z Was - wstąpcie dziś do Kościola i uklęknijcie przed krzyżem - ON za Was umarł !!!

<SciskamWas Mocno> pozdrawiam ciepło i serdecznie  Julia

256

Kochana JUlka zawsze o nas pomysli smile Dziekujemy,moje zyczonka do ciebie sa w naszej kafejce :***

257

cześć Karolinko i Marzenko smile oraz Julcie smile i efilo big_smile

Tygrysiak, nie martw sie, facet to facet, myślą że wszystko im się należy, tu i teraz zdanie musi być po ich stronie...
okropne smile
heh tak gadalam z koleżanka wczoraj i mówię do niej wiesz faceci to mają starsznie mały mózg a wielką głowę i są gorsi jak rozkapryszone dzieci smile a my musimy na nich chuchac i dmuchać, byle tylko nie urazić...
czasy chyba sie zmnieniły? czyżby byli bardziej wrażliwi niż my kobiety? ja ostatnio u byłego, musiałam uważać na każde słowo co mowię do niego i o nim, jak zachować sie do jego kumpelki itp smile masakra

258

Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Życzy Małgosia smile

Kochane, trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia po świętach smile

259

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

Magdalenko,faceci zawsze byli wrazliwi tylko sie ukrywali tongue

260 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-03 17:33:14)

Zdrowia, szczęścia, pomyślności.
W pierwsze święto dużo gości.
W drugie święto dużo wody,
to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych
Świąt słonecznych i wesołych !
Życzy Karola smile

Posty [ 196 do 260 z 390 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024