No nie Blizniaczka,odrazu mi sie humor polepszyl,jeszcze sie smieje...
Lece cos wyszukac Nara...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No nie Blizniaczka,odrazu mi sie humor polepszyl,jeszcze sie smieje...
Lece cos wyszukac Nara...
Przychodzi Niemiec do polskiego sklepu i pyta:
- Czy są pomidory?
Sprzedawczyni odpowiada:
- Tak są.
Na to Niemiec mówi:
- Takie małe? U nas mamy takie duże pomidory.
- A czy są ogórki?
- Tak, mamy.
- U nas mamy większe.
Sprzedawczyni nie wytrzymuje zachowania Niemca i wychodzi na zaplecze, przynosi arbuz i pyta się Niemca:
- A widział pan kiedyś taki groszek?
Do samochodu wsiada dwóch podpitych osobników. Samochód ostro rusza z miejsca. Kawalerska jazda trwa juz dobry kwadrans. Wóz zarzuca.
- Te, jak jedziesz? - mówi jeden z pijanych.
- Ja? Przez cały czas byłem przekonany, że to Ty prowadzisz... Noc. Wielki pożar. Siedem jednostek straży pożarnej walczy z żywiołem. Do kierującego akcją podchodzi jakiś facet:
- Jak wam idzie? Nikt ze strażaków nie ucierpiał?!
- Niestety - odpowiada strażak - dwóch naszych ludzi zostało w płomieniach, a sześciu jest ciężko poparzonych. Ale za to wynieśliśmy z budynku szesnaście osób - trwa reanimacja.
- Szesnaście osób? Przecież tam był tylko ochroniarz!
- Skąd pan wie?! Kim pan jest?
- Kierownikiem tego prosektorium.
WITAJCIE KOCHANE DZIEWCZYNKI
dzięki za miłe słowa będe wieczór , coco super kawały
Qurde chyba się zakochałam ... ![]()
ale nie zapeszam ![]()
miłego dnia Słoneczka pa Julka
Ale sie uhahałam;)))))))))))
Swietny poczatek dnia.Witajcie;)
Julko mam nadzieje ze juz samopoczucie masz lepsze ![]()
Efilo-juz licze dni do czerwca....
Mysle ze przez swieta tez tu ktos zagladnie...bo ja na pewno;)) Buziaki dla wszystkich smutaskow i nie tylko;)
coco niezłe he he
o tak nie ma to jak dobry kawał
Julia24 zakochałaś? TO GRATULACJE!!! Oby tak dalej i bierz z życia co najlepsze, każda z nas na to zasługuje!!!
Całusy i pozdrowionka dla wszystkich Was ![]()
ja nadal żyję w stagnacji, zawieszeniu ale mam nadzieję, że coś sie ruszy i będę szczęśliwa jak dawniej...
myślalam, że jesteś diamentem wśród innych kamieni
lecz widzę że się nie zmienisz
oczarowałeś, rozkochałeś
z pomocy innej korzystałeś
całe me życie iluzją było
to co dobre już się skończyło
to co teraz czuję ![]()
Julciu superrr...a ja nawet wiem w kim
Powodzenia !!! :*************
To teraz coś dla was ode mnie na poprawę humoru:
Mały Jasio wyczytał w gazecie o Agencji Towarzystkiej. Zaciekawiony, poszedł do mamy i zapytał:
- Mamo, co to jest Agencja Towarzyska ?
- Synku, nie mam teraz czasu, zapytaj taty.
Jasio zrezygnowany poszedł do taty:
- Tato, tato, co to jest Agencja Towarzyska ?
- Synku... Agencja Towarzyska, to jest takie miejsce, gdzie panie robią panom dobrze za pieniążki.
Następnego dnia Jasiu wziął wszystkie swoje oszczędności i poszedł do pobliskiej Agencji Towarzyskiej. Zapukał, kobieta otworzyła mu drzwi i ze zdziwieniem zapytała:
- Czego tu chcesz mały chłopczyku ?
- Chciałbym żeby pani zrobiła mi dobrze. Mam nawet pieniążki.
Kobieta kazała mu wejść, wzięła od niego pieniądze i zrobiła mu trzy wielkie kromki chleba z miodem.
Zadowolony Jasiu wraca do domu i krzyczy:
- Mamo, tato ! Byłem w Agencji Towarzyskiej !
Mama zemdlała.
- I jak bylo ? - zapytał tato.
- Dwie zmogłem, trzecią tylko wylizałem...
:D
Ha ha ha dobre !!
Oj dziewczyny, fajne macie kawały, mnie się niestety nie trzymają i po chwili za nic go nie powtórzę ![]()
Ale Wy zapodajcie nowe, pośmiejemy się trochę na zdrowie ![]()
![]()
Marzenko
z kąd wiesz <słoneczko> moje <PAPA> śpij dobrze jutro może pogadamy Julka
Czesc Dziewczyny Milego Dzionka...
London świetny kawał!!! az od razu lepiej, kobietki mam doła mega doła, czuję sie sama olewana, jestem chyba w toksycznym związku i facet spełnia swoje "groźby"
![]()
no a ja wiem z kąd wiesz
:****************
a mam tez kogoś dla Ciebie !!!!!
Przystojny zabójczo !!!!! Brunet !!!!!!!! i wogóle !!!!!!!! / ma 28lat...
/
bierzesz jak dają ?????
![]()
milej soboty Tobie Ema
i Naszym Koleżankom z tej kafejeczki ![]()
Uśmiech Dziewczynki
wiosna w koło - miłość w powietrzu !!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Julka
Woisna, wiosna, wiosna ach to ty...
Oj tak wiosna=miłość ![]()
Bliżniaczka głowa do góry, jeśli to toksyczny związek zakończ go szybko zanim on zniszczy Ciebie, Twoją wiarę w siebie, musisz coś z tym zrobić, trzymaj się kochana, jeśli masz doła to zaglądaj tu do nas ![]()
podpisuję się pod Efilo kochana Blizniaczko to zła miłość ...niszczy Cie wiem coś o tym ![]()
jak możesz to raz na zawsze z nim zerwij !!!!!
Miłego weekendu słoneczka moje
pozdrawiam Was i <ściskam mocno> pa Julka
Hej Blizniaczka Zakoncz ten zwiazek,nie marnuj mi sie ,u boku takiego typa,
Tacy ludzie sie nie zmieniaja,Wiem cos o tym...
dziekuję wam Kobitki., wiecie gadalam z nim, mówie że mam wolne mieszkanie na swieta, sama bede, a ten ze nie wpadnie bo na 1 dzień nie oplaca mu sie jechac i nie ma kasy, ale za to juz kolejny 7 dzien włoczy sie z kumplem po barach itp (jesli tylko z kumplem, bo o nikim innym wiecej nie gadal) do kitu, wiec sie wkurzylam i zalożyłam sobie konto na portalu randkowym, skoro on sobie pisze ze stazystka i kumpelkami ze szkoly itp i sie z nimi spotyka, a ja nawet nie mam żadnego kolegi to sobie popisac i poflirtowac tez moge nie? w koncu on pierwszy zerwał, potem blagał to glupia sie zgodziłam i co mam z tego? wielkie olewanie z jego strony, nawet nie chcial bym wpadla do niego w ten weeken mimo ze ma wolny!!! przejechalabym te durne ponad 500 km
Czy ty go kochasz? Wiem rowniez ze takie osobowosci,jak on to przyciagaja do siebie,
Ale to zludne,wiec randkuj na tym portalu ile wlezie,i odswierz swoja psychike Pa malenka
![]()
Ema napisał/a:Julciu superrr...a ja nawet wiem w kim
![]()
no a ja wiem z kąd wiesz
:****************
a mam tez kogoś dla Ciebie !!!!!
Przystojny zabójczo !!!!! Brunet !!!!!!!! i wogóle !!!!!!!! / ma 28lat...
/
bierzesz jak dają ?????
milej soboty Tobie Emai Naszym Koleżankom z tej kafejeczki
Uśmiech Dziewczynki
wiosna w koło - miłość w powietrzu !!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Julka
Wiesz skad wiem,to dobrze
Co to znaczy,ze masz kogos dla mnie ty zakrecona pozytywnie kobieto?? He he
Ta milosc ciebie uskrzydla Julciu,ciesze sie twoim szczesciem ![]()
Blizniaczka....to prawda czlowieka jest trudno zmienic.... Jemu nie zalezy na tobie....
Smutne,ale prawdziwe....Wez go olej...
Ema, coco, kocham go to mój pierwszy facet, wszystko miałam z nim pierwsza oprócz seksu ( pieszczoty itp były i to namiętne) może to miało wpływ tak myslę seks? bo na początku oboje chcielismy to poślubie, też gadał, że jest prawiczkiem (ale teraz już nie jestem pewna skoro gadał, że ja jednak nie byłam pierwszą gołą laską w jego łóżku) a odkąd poszedł na te studia itp i zaczęły go tak laski podrywać to gadał że mnie pragnie i chce tego, ale ja nie byłam gotowa, i tak jakos było, że stał sie zimny dla mnie mimo że gadał ze on mnie nie zmusza itp. Czy ze mną jest coś nie tak? Czy to źle, że ja chcę seksu dopiero jak uda nam być się razem zamieszkać w końcu to ponad 500km to daleko a co jakbym zaszła a nie mamy możliwości razem zamieszkać itp ach albo bym sie nie sprawdziła i by mnie zostawił ja chce być pewna że on mnie kocha i wogóle
Wszystkim Wam Dobrej Niedzieli Palmowej oraz godnego i dobrego
przygotowań do Wielkiego Tygodnia z serca Wam życzę
Daję Wam palmę w darze,
Bo tak stary zwyczaj każe.
Bo dawno temu wierzono,
że palmy złe moce odgonią.
........$.....$....$.....
...$...$$...$$..$$...$
....$...$$ $$..$$..$$
.....$$..$$..$$...$$
.......$$.$$.$$.$$
..........$$.$$.$$
............(???)
........*\\\(?)(?)///*
.......*\\(?)(?)(?)//**
........**\\(?)(?)//**
.....*\\\\\\(?)(?)//////*
......**\\(?)(?)(?)//**
........*\\\(?)(?)///*
............(???)
.......*&?%?%?&*
.....*&?$%?%$?&*
...*&&?$%?%$?&&*
...*&&?$%?%$?&&*
.......*&?%?%?&*
............(???)
.....*&&&&&&&&&*
..*&(?)(?)&&&(?)(?)&*
*&(?)(?)(?)&(?)(?)(?)&*
..*&(?)(?)&&&(?)(?)&*
.....*&&&&&&&&&*
...........*(???)*
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
.............]??[
SERDECZNE POZDROWIENIA CUDOWNEGO DNIA ŻYCZĘ... Julia
MILEJ NIEDZIELI WSZYSTKIM
Witajcie Dziewczyny.Coco dziekuje i Tobie rowniez milego niedzielnego popludnia;)
Piekny obrazek i palemka -moja taka malutka jest tylko z bukszpanu ale tez ladna he;)
Blizniaczko kochana nie rob nic wbrew woli-jesli czuje sie niby oburzony ze odmowilas to znaczy ze Cie nie szanuje!!!! Masz jeszcze to co kobieta ma najcenniejszego!!!!I wcale nie jest z Toba nic nie tak!!!!Nie gniewaj sie ale wydaje mi sie ze on nie jset Ciebie godny.....
Trzymaj sie;))
Oczywiście, że on nie jest Ciebie godzien Bliźniaczko... "Grozi"? Daj spokój, już dawno powinnaś z nim zerwać. Wyjdzie Ci to na dobre jak zamkniesz rozdział z nim raz na zawsze. ![]()
?**?.
...*?-?* ..)
??. .?DZIEŃ DOBRY:)
?. .?* ........ .?**?.
?.( ??. .?*,?**×...)
?.*?.¸_¸.?* ..*?.¸_¸.?*
*``*´´*_______
_*``*´´*
Radość jest sercem duszy,
oświetla tego kto ją ma
i ogrzewa wszystkich,
na których padają jej promienie.
?¤???¤¤???? Serdecznie pozdrawiam Julia
Dzieńdoberek, miłego dnia dla wszystkich
Bliżniaczka co u Ciebie????? Daj znać co postanowiłaś:) pozdrawiam ![]()
Witam was Kobietki.
Ladna palemka i śliczne łabędzie, zastanawiałam się długo... wczoraj rano zerwal ze mną i gadal bym nie pisała ani nie dzwoniła, że nie chce być już ze mną itp. a ja ok i cicho siedziałam
a wieczorem już błagał i mówił ze bedzie walczył o mnie, kocha itp. ale ja sie nie odzywam jestem cicho i tak lepiej, nie odbieram nie pisze, mam swój honor a on sie bawi, jak baba w ciązy itp sie zachowuje - normalnie film tylko o tym nagrać
czas pokaze co sie stanie
a co tam u was? jak poniedzialek minął?
u mnie lepiej przynajmniej juz nie płaczę i się nie martwię, jestem obojętna na tę całą sytuacje
O!!!!!!!!!!! I tak trzymaj, dzielna bądz a on niech spada, zachowuje się jak chorągiewka na wietrze
Teraz będziesz miała już z górki, powodzenia ![]()
Dobrze robisz Bliźniaczko !
A jak Ci na imie jeśli mogę spytać ? ![]()
On widocznie zabawia się Toba i sam nie wie czego chce, skoro raz zrywa drugi raz znów chce z Tobą być ?! Halo, coś tu jest z kimś nie tak heeh ![]()
No Blizniaczka brawo !! Dzielna kobietka :** Tak trzymac ![]()
Poniedzialek minal w pracy i w chorobie ..... jutro bedzie lepiej
Spokojnej nocy laseczki ![]()
dziekuję wam Kobitki., wiecie gadalam z nim, mówie że mam wolne mieszkanie na swieta, sama bede, a ten ze nie wpadnie bo na 1 dzień nie oplaca mu sie jechac i nie ma kasy, ale za to juz kolejny 7 dzien włoczy sie z kumplem po barach itp (jesli tylko z kumplem, bo o nikim innym wiecej nie gadal) do kitu, wiec sie wkurzylam i zalożyłam sobie konto na portalu randkowym, skoro on sobie pisze ze stazystka i kumpelkami ze szkoly itp i sie z nimi spotyka, a ja nawet nie mam żadnego kolegi to sobie popisac i poflirtowac tez moge nie? w koncu on pierwszy zerwał, potem blagał to glupia sie zgodziłam i co mam z tego? wielkie olewanie z jego strony, nawet nie chcial bym wpadla do niego w ten weeken mimo ze ma wolny!!! przejechalabym te durne ponad 500 km
Blizniaczko zrób tak jak ja wpisalm na nk i facebooku pod nazwiskiem {wolna) to się odpędzic nie mogę
od adoratorów , woielbicieli itp
Dobrej nocy Wam wszystkim pa JUlka
hej Kobitki, on nie ma nk i facebooka
to nawet nie zauważy, a ja na razie mam dość facetów - świnie, egoiści, zawsze racja ma być po ich stronie, a twe obawy itp bagatelizują, robie sobie luz od kolesi a feee
a na imię mam Magdalena a czemu pytasz London69 a twoje? ![]()
wiecie co czuje sie jak jakaś głupia... pusta itp zrujnował we mnie wszystko, dosłownie wszystko i zaczynam go nienawidzić
zdrówka życze Wam wszystkim i wiecej szczęścia ![]()
Oj Magdalenko kochana ....nie warto sie tak stresowac dla faceta..... ![]()
Nie czuj sie glupia!!! Zabraniam tak myslec
Nie dawaj mu satysfakcji,ze w jakis sposob cie pograzyl.....wrecz odwrotnie...wystroj sie kazdego dnia...usmiechaj sie non stop...niech mysli,ze ciebie nic nie ruszylo!!! Podrywaj facetow...uwierz nie kazdy jest taki ![]()
Kobietko trzymam kciuki ![]()
Cześć Magda, co Ty za brednie wygadujesz, zgadzam się z Emą, więc do dzieła, marsz do fryzjera, kosmetyczki, uśmiech na buzię i podbijasz świat, bo jesteś wyjątkowa, a po drodze napewno spotkasz fajnego faceta, który będzie Ciebie wart
bo nie wszyscy to świnie
jeszcze będziesz szczęśliwa zobaczysz
trzymaj się kochana :************
tak MAdziu Dziewczyny Ci dobrze radzą ... zrób się na bóstwo a Jemu będzie żal
i głowa do góry jeszcze znajdziesz mężczyznę swojego życia ,.......... przystojnego , dobrego i czułego
życzę Ci tego z całego serca i Marzence i Wszystkim samotnym i smutnym
i zranionym
Dobrej nocy słoneczka pozdrawiam cieplutko Julka
Oj Julka i o mnie pamietasz jak milo...tylko gdzie kogos takiego spotkac co?
Spoko ja juz sposob znajde ![]()
Jesteście Kochane dziękuję wam wszystkim za wsparcie :*
Ema he he dobrze powiedziane, gdzie spotkać kogoś takiego he he
ostatnio czytałam w gazecie o parze co poznała sie w białymstoku na pks jak bilet kupowali he he gość sie starał o tę laske przez 3lata aż teraz są małzeństwem happy i mają synka ![]()
ach... ![]()
No tak,zdarzaja sie takie romantyczne sytuacje,dlatego musimy wierzyc,ze i nas to moze spotkac,powiem wiecej....spotka nas ![]()
Moze nie koniecznie na przystanku,ale jest tyle miejsc na swiecie
Trzeba nieraz jako pierwsza ,,mordeczke''otworzyc ![]()
Ps.Marzena is my name
:*****
Można się tu wyżalić?? no to napiszę coś dziś mnie zasmuciło..dosłownie przed chwilą...Nakłoniona do lektury Dlaczego mężczyźni kochaja zołzy,postanowiłam zostać zołzą;) widzimy się prawie codziennie, dziś nie odzywał się od rana a po poludniu napisał "uszykuj sie to zaraz pod jadę" no to mu napisałam,że nie wyjdę bo mam inne plany, spytała jakie, napisałam,że nie moge pisać i odezwę sie później..A niech chłopak główkuje co robię i dlaczego nie mam czasu..no i szło mi swietnie bo nie odzywałam się do 17, gdy zadzwonił powiedziałam,że właśnie robię sobie herbatę, zapytał czy mógłby wpaść,ale powiedziałam,że nie mam dziś dla Niego czasu, ale przecież nie byliśmy umówieni,mam swoje plany które chce zrealizować...a on do mnie chamskim tonem jak nigdy!!"nie to nie,nie będę Cię błagał i się rozłączył... moje zołzowe ręce mi opadły:( przykro mi, że tak się do mnie odniósł:( a tak naprawdę pierwszy raz nie znalazłam dla niego chwili...
co powinnam teraz zrobić??;/
Hej
Po pierwsze odloz ta ksiazke
Masz racje,ze nie nalezy poswiecac swoich wczesniejszych planow,zwlasza,ze umowieni nie byliscie...Ale skoro jak sama napisalas,wczesniej nie zdarzaly ci sie sytuacje,ze nie mialas dla niego czasu,to nie dziw sie ze tak zareagowal..Przyzwyczailas go.
Z pewnoscia byl zaskoczony,co to za terapia szokowa
...zawsze mialas czas,a tu nagle szok ! Niespodzianka !!
Ja mysle,ze zadzwoni jeszcze
Ale jesli tobie na nim zalezy naprawde,to i ty mozesz drynknac
Mozesz wytlumaczyc swoje zachowanie<nie mow mu o ksiazce
> powiedz,ze hormony ci szaleja,albo ze zly dzien i nie mialas ochoty na towarzystwo...Przepros ladnie i juz
Pozdrawiam ![]()
no i napisał...jak chcesz się obrażać to Twoja sprawa...no i super mi teraz miło..to tak jakby napisał "mam Cie gdzieś":(
Madziu, pytałam bo jakoś tak lubię po imieniu się zwracać do forumowiczek hehe
Ja jestem Karolina.
Tygrysiak- odłóż książkę i ufaj instynktowi
A chłopakowi wytłumacz,że po prostu czasem też potrzebujesz czas dla siebie, w końcu w związku nie możesz być zamknięta jak w klatce.
ja po prostu chciałam żeby mu na tych spotkaniach zależało a nie wychodził z założenia, przyjdzie to będzie nie przyjdzie to inaczej spędzę czas:(
No to juz wiesz,jak jest...jak on do tego podchodzi....Mozesz cos z tym zrobic...
co masz na mysli?
Mam na mysli to,ze znajac jego stosunek do ciebie,mozesz zdecydowac czy odpowiada tobie takie traktowanie czy nie?
Ja bym nie chciala miec faceta,ktoremu wszystko jedno czy przyjde czy nie przyjde..... Napisal ci wiadomosc,a to znaczy,ze o tobie mysli ![]()
A wy sie dlugo spotykacie?
3 miesiące i to prawie codziennie
3 miesiace dopiero...A moze to jest tak,ze uruchomila sie jego meska duma...?
Pomyslal sobie,ze jak ty go tak,to on ciebie tak,a co! ehh...faceci.... ![]()
ja bym poczekala jak sie akcja rozwinie.....mysle ze sie jeszcze odezwie
Ja bym sie nie narzucala....masz opkazje sprawdzic czy jemu na tobie zalezy ![]()
no odzywa sie cały czas..pisze sms'y... że może bym wolała,żebyśmy się spotykali zadziej i ze mogłam mu od razu napisac,że nia mam dzis nastroju..itp itd...teraz mu napisałam,że dzis wszystko mnie irytuje a zwłaszcza jego podejście do mnie,to jak to odczuwam...-jestes to jestes a jak Cie nie ma to trudno:( Jesli nie mam racji to to udowodnij" i ciekawe co zrobi:(
Pisze czyli mysli o tobie a to dobrze
Ciagnie go do ciebie ![]()
Uwazam,ze powinniscie sie spotkac i wyjasnic sobie czego od siebie oczekujecie nawzajem ...
Tak bedzie najprosciej ![]()
"jeśli nie mam racji to udowodnij,ze się mylę" ...i cisza...no to szykuję się miły wieczór;(
Oj Tygrysku :*** Daj mu troche czasu....nie nastawiaj sie tak pesymistycznie od razu ![]()
Na pewno odpisze,zadzwoni a moze przyjedzie,kto wie?? To tez czlowiek,i musi pewne sprawy sobie w glowie poukladac ![]()
CZAS...
ręcę opadają jak on mi pisze ... "co byś chciała żebym zrobił":( no to piszę..."jestes mężczyzną to się wykaż" nie mam siły do tego człowieka dzisiaj..łosz:(
Tygrysiak, ja myślę, że lepiej by było jakbyście t omówili w cztery oczy. Już może nie koniecznie dziś ale np. jutro ? Wyjaśnić napewno warto.
Jak Ci na imie ?? ![]()
Tak napisal?? To dziewczyno,ja cie nie rozumiem....zrobil dobry krok...moim zdaniem,,zawsze uwazalam i uwazam,ze rozmowa jest najwazniejsza....powinnas mu powiedziec wlasnie po tym pytaniu,czego oczekujesz od niego i co ma robic.....
Nie masz co liczyc na to,ze sie domysli!!! To jest facet..Oni sie nie potrafia domyslac takich rzeczy..
Sama sobie komlikujesz sytuacje...
Tygrysiak, ja myślę, że lepiej by było jakbyście t omówili w cztery oczy. Już może nie koniecznie dziś ale np. jutro ? Wyjaśnić napewno warto.
Jak Ci na imie ??
Uwazam,ze powinniscie sie spotkac i wyjasnic sobie czego od siebie oczekujecie nawzajem ...
Tak samo uwazam ![]()
Tak napisal?? To dziewczyno,ja cie nie rozumiem....zrobil dobry krok...moim zdaniem,,zawsze uwazalam i uwazam,ze rozmowa jest najwazniejsza....powinnas mu powiedziec wlasnie po tym pytaniu,czego oczekujesz od niego i co ma robic.....
Nie masz co liczyc na to,ze sie domysli!!! To jest facet..Oni sie nie potrafia domyslac takich rzeczy..
Sama sobie komlikujesz sytuacje...
I tu się zgadzam w 100% z Emą, facet nigdy się nie domyśli o co nam chodzi, do niego trzeba kawę na ławę, a zresztą on też wyrocznią nie jest żeby wiedzieć co w Twojej głowie siedzi ![]()
Sama po sobie wiem, rozmowa i jeszcze raz rozmowa, ale o tym właśnie probemie a nie wypominanie sobie że ty mi kiedyś coś tam
pogadaj z nim rzeczowo i na temat, napewno wszystko sobie wyjaśnicie
pozdrawiam ![]()
*(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'
*MIŁOŚCI - Wielkiego Czwartku,
*WIARY - Wielkiego Piątku,
*NADZIEI - Wielkiej Soboty,
*RADOŚCI - Wielkiej Niedzieli!!**^~~:))
^*Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka!
Kurczaka złotego
i wszystkiego naj....lepszego!
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
MOJE KOCHANE - zranione, nieszczęśliwe i smutne życzę Wam aby CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁY WAM
błogosławił i wlał w Wasze serduszka radość wielka , abyście odnalazły pocieszenie i WIELKĄ MIŁOŚĆ
życzę zdrowych i radosnych Świąt - serdecznie Was pozdrawiam i przytulam mocno Wasza Przyjaciółka Julka
Kochane tym co wyjeżdzają gdzieś na Święta lub ICH tu nie będzie - życzę Wam Wszystkim dużo dobra,
zdrowia i ciepła od bliskich Wiele obfitych łask od zmartwychwstałego Jezusa .... i aby Wasze życie
było przy Bogu , możecie nie wierzyć , możecie się buntować gdzie ON był gdy ja ..... gdy mnie....
ale to nie prawda,że On Was opuścił kiedykolwiek to my opuszczamy JEGO...a bez Boga nie doznamy tego
największego szczęścia i choćbyśmy mieli wszystkie skarby świata nie będziemy szczęśliwi i zadowoleni.
Mówię Wam to bo wiem !!! Jak człowiek zraniony, zagubiony i samotny winni za to Boga.
A powinien prosić i być z Nim wtedy wszystko ma sens..... dużo refleksji jest Wielki Piątek proszę
każdą i każdego z Was - wstąpcie dziś do Kościola i uklęknijcie przed krzyżem - ON za Was umarł !!!
<SciskamWas Mocno> pozdrawiam ciepło i serdecznie Julia
Kochana JUlka zawsze o nas pomysli
Dziekujemy,moje zyczonka do ciebie sa w naszej kafejce :***
cześć Karolinko i Marzenko
oraz Julcie
i efilo
Tygrysiak, nie martw sie, facet to facet, myślą że wszystko im się należy, tu i teraz zdanie musi być po ich stronie...
okropne ![]()
heh tak gadalam z koleżanka wczoraj i mówię do niej wiesz faceci to mają starsznie mały mózg a wielką głowę i są gorsi jak rozkapryszone dzieci
a my musimy na nich chuchac i dmuchać, byle tylko nie urazić...
czasy chyba sie zmnieniły? czyżby byli bardziej wrażliwi niż my kobiety? ja ostatnio u byłego, musiałam uważać na każde słowo co mowię do niego i o nim, jak zachować sie do jego kumpelki itp
masakra
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Życzy Małgosia ![]()
Kochane, trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia po świętach ![]()
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.
Magdalenko,faceci zawsze byli wrazliwi tylko sie ukrywali ![]()
Zdrowia, szczęścia, pomyślności.
W pierwsze święto dużo gości.
W drugie święto dużo wody,
to dla zdrowia i urody.
Dużo jajek kolorowych
Świąt słonecznych i wesołych !
Życzy Karola ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » netkafejka żalu => czyli tu możesz się wypłakać ;(
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024