Co zrobić żeby facet zaczął się starać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby facet zaczął się starać?

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 17 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 456 do 520 z 1,088 ]

456

Odp: Co zrobić żeby facet zaczął się starać?
eh23 napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
eh23 napisał/a:

To ,że napisał mi ,że robie cyrk to też mnie zabolało nie wiem co on wtedy sobie pomyślał

Dokładnie to sobie pomyślał, co napisał. Że robisz cyrk.

ale czy to powód ,żeby się nie odzywać bo się rozłaczyłam ? to jest dziwne

Nie, to nie jest dziwne. Każdy normalny człowiek zachowałby się tak samo. Natomiast normalny człowiek nie rzuca słuchawką z fochem.

Zobacz podobne tematy :

457

eh23 napisał/a:

że okej zostaw mnie nic mi nie będzie

A co ma mu być? Pierdylion razy go zostawiałaś i nic mu nie było a teraz coś ma mu być? Co najwyżej będzie miał trochę spokoju.

458

anderstud napisał/a:

Serio młoda, przeginasz z deka.

czemu przeginam ?

459

eh23 napisał/a:

Dokładnie to sobie pomyślał, co napisał. Że robisz cyrk.

ale czy to powód ,żeby się nie odzywać bo się rozłaczyłam ? to jest dziwne

Nie, to nie jest dziwne. Każdy normalny człowiek zachowałby się tak samo. Natomiast normalny człowiek nie rzuca słuchawką z fochem.

Nie wiem czemu taka jestem ciągle mi go mało ,ciągle tęsknie i nie umiem inaczej ... sama nie wiem czemu się rozłaczyłam myślałam ,ze oddzwoni przyjedzie ...ale on ma wylewke też mu nie przeszkadza ,ze jest zle w zwiazku widac.

460

A może On się boi zerwać z Tobą?:))
Bo jeśli teraz, tak bardzo jesteś upierdliwa, napastliwa, jęcząca, to co by było gdyby z Tobą zerwał? Zamęczyłabyś na śmierć. Nie wydaje mi się żebyś przyjęła to spokojnie na klatę i dała Mu spokój.

461

Harvey napisał/a:
eh23 napisał/a:

A co ma mu być? Pierdylion razy go zostawiałaś i nic mu nie było a teraz coś ma mu być? Co najwyżej będzie miał trochę spokoju.

Ja go teraz nie zostawiłam przecież.

462

serce i rozum napisał/a:

Bo jeśli teraz, tak bardzo jesteś upierdliwa, napastliwa, jęcząca, to co by było gdyby z Tobą zerwał? Zamęczyłabyś na śmierć. Nie wydaje mi się żebyś przyjęła to spokojnie na klatę i dała Mu spokój.

dałabym wtedy mu spokój i on wtedy to wie

463

eh23 napisał/a:
serce i rozum napisał/a:

Nie sądzę. I tak, on to wie.

464

eh23 napisał/a:
serce i rozum napisał/a:

Byłoby dobrze i dla Ciebie i dla Niego, ale ciężko, po tym co tu piszesz, w to uwierzyć.
Przecież Ty tez się w tej relacji męczysz, nie szkoda Ci czasu?

465

eh23 napisał/a:
serce i rozum napisał/a:

Nie sądzę. I tak, on to wie.

jeśli by zerwał nie męczyłabym już chłopaka dlatego go ciągle pytam czy chce konca skoro jest nieszczesliwy to po co jest ze mna

466

serce i rozum napisał/a:
eh23 napisał/a:
serce i rozum napisał/a:

Byłoby dobrze i dla Ciebie i dla Niego, ale ciężko, po tym co tu piszesz, w to uwierzyć.
Przecież Ty tez się w tej relacji męczysz, nie szkoda Ci czasu?

ale czy rozumiecie ,że jak ja zaczne temat zeby odszedl jak mu zle to mowi przestan gadac swoje glupoty albo 3 tyg temu mi napisal "u nas nie jest zle tylko ty tak sadzisz ciagle twoje wkrecanie jest ze kogos mam itp"

467

eh23 napisał/a:
Harvey napisał/a:
eh23 napisał/a:

Ale groziłaś mu tym. Szantażowałaś go rozstaniem wypisując te swoje durnoty.
Nie potrafisz normalnie się porozumiewać, nie potrafisz nawiązać i utrzymać spokojnego dialogu.
Ty potrafisz tylko manipulować, foszyć się, prowokować - a kiedy juz przeginasz i chłopak nie daje się wciągać w Twoje gierki - to nagle się to nazywa, że on się brzydko zachowuje i że jest dla Ciebie przykry.
Podczas kiedy tak naprawdę jest to konsekwencja Twojej napastliwości.
Nie wiem co sądzisz na temat kultury osobistej, ale zdaje się, że niewiele - rzucasz fochem w rozmowie i się rozłączasz, po czym jesteś zaskoczona, że on do Ciebie nie dzwoni smile no kpisz, czy o drogę pytasz ?
Ja również nie zadzwoniłabym do kogoś kto by mnie tak gburowato potraktował.
Nie przyszło Ci do głowy, że mogłabyś powiedzieć - przepraszam, bardzo się zdenerwowałam, proszę skończmy już rozmowę na dzisiaj ... ?

W życiu nie dałabyś mu spokoju gdyby ośmielił się z Tobą zerwać.
Myślę, że wtedy dopiero pokazałabyś co potrafisz. I nie oszczędziłabyś pewnie też i jego rodziców, skoro już teraz nie masz żadnych oporów przed robieniem takiego cyrku i inwigilowaniem ich syna.
Sądzę, że ci ludzie czują się zażenowani takim zachowaniem i pewnie dlatego zostało to u nich w domu określone jako cyrk.

468

IsaBella77 napisał/a:
eh23 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ale groziłaś mu tym. Szantażowałaś go rozstaniem wypisując te swoje durnoty.
Nie potrafisz normalnie się porozumiewać, nie potrafisz nawiązać i utrzymać spokojnego dialogu.
Ty potrafisz tylko manipulować, foszyć się, prowokować - a kiedy juz przeginasz i chłopak nie daje się wciągać w Twoje gierki - to nagle się to nazywa, że on się brzydko zachowuje i że jest dla Ciebie przykry.
Podczas kiedy tak naprawdę jest to konsekwencja Twojej napastliwości.
Nie wiem co sądzisz na temat kultury osobistej, ale zdaje się, że niewiele - rzucasz fochem w rozmowie i się rozłączasz, po czym jesteś zaskoczona, że on do Ciebie nie dzwoni smile no kpisz, czy o drogę pytasz ?
Ja również nie zadzwoniłabym do kogoś kto by mnie tak gburowato potraktował.
Nie przyszło Ci do głowy, że mogłabyś powiedzieć - przepraszam, bardzo się zdenerwowałam, proszę skończmy już rozmowę na dzisiaj ... ?

W życiu nie dałabyś mu spokoju gdyby ośmielił się z Tobą zerwać.
Myślę, że wtedy dopiero pokazałabyś co potrafisz. I nie oszczędziłabyś pewnie też i jego rodziców, skoro już teraz nie masz żadnych oporów przed robieniem takiego cyrku i inwigilowaniem ich syna.
Sądzę, że ci ludzie czują się zażenowani takim zachowaniem i pewnie dlatego zostało to u nich w domu określone jako cyrk.

wy tak myślicie ja teraz tak mu jęczę i marudzę bo chcę uwagi chcę wsparcia miłości a jakbyśmy się rozstali to nie dzowniłabym do jego rodziców ani nic.

469

eh23 napisał/a:

wy tak myślicie ja teraz tak mu jęczę i marudzę bo chcę uwagi chcę wsparcia miłości a jakbyśmy się rozstali to nie dzowniłabym do jego rodziców ani nic.

Tak, jasne. Tak samo, jak już zmieniałaś się i mu nie jęczysz.

470

eh23 napisał/a:

To dlaczego teraz do nich dzwonisz czy piszesz ?
Co, teraz jesteś niewychowana i brak Ci kultury, a po zerwaniu natychmiast je nabędziesz, czy jak ?

Taaak, jasne.
Cofnij się dwie strony dalej, tam Ci podałam ile to już razy bardzo się zmieniłaś, zrozumiałaś i w ogóle ....
Dokładnie nie pamiętam ile razy tak pisałaś, ale kilkadziesiąt na pewno.

471

eh23 napisał/a:

Tak, jasne. Tak samo, jak już zmieniałaś się i mu nie jęczysz.

Jęczę i marudze tylko DLATEGO -że się nie stara i to jest powód dlaczego taka jestem ,gdyby chociaz jeden raz w tyg by wpadl do mnie docenulabym to tak bardzo ze moje jeki by sie skonczyly a sie czuje jak duch dla niego jestem bo jestem dlatego naprawde jecze ,placze bo nie czuje sie wazna ...
Dałabym spokoj mu gdybysmy zerwali ze wzgledu na to ze wtedy bym znala prawde wink nie byłoby sensu juz  do niego pisac skoro mnie by nie chcial byloby ciezko ale nie prosilabym o powrot

472

IsaBella77 napisał/a:
eh23 napisał/a:

To dlaczego teraz do nich dzwonisz czy piszesz ?
Co, teraz jesteś niewychowana i brak Ci kultury, a po zerwaniu natychmiast je nabędziesz, czy jak ?

Taaak, jasne.
Cofnij się dwie strony dalej, tam Ci podałam ile to już razy bardzo się zmieniłaś, zrozumiałaś i w ogóle ....
Dokładnie nie pamiętam ile razy tak pisałaś, ale kilkadziesiąt na pewno.

nie musisz mi wierzyc mowie prawde .....pisze i dzownie bo jestesmy razem i tez sobie nie zycze zeby mnie zlewal i chce to wyjasnic

473

eh23 napisał/a:

gdyby chociaz jeden raz w tyg by wpadl do mnie docenulabym to tak bardzo ze moje jeki by sie skonczyly

Dowcip stulecia. Wtedy byś jęczała, że powinien wpadać dwa razy.

474

eh23 napisał/a:

gdyby chociaz jeden raz w tyg by wpadl do mnie docenulabym to tak bardzo ze moje jeki by sie skonczyly

Dowcip stulecia. Wtedy byś jęczała, że powinien wpadać dwa razy.

Nie właśnie ,nie jestem taka AŻ TAK. Naprawdę mi go brakuję i chcę troszke wiecej milosci z jego strony a jak tego nie mam nie czuje sie wazna a on nie chce konca to co mam myslec ??? ja mu mowie co mi brakuje a on ,ze mi wszystkiego zawsze brakuje

475

Z jego rodzicami chcesz to wyjaśniać?? Do reszty straciłaś już kontakt z bazą ?
On też pisze i dzwoni do Twoich rodziców z pretensjami, kiedy Ty mu nie odpisujesz i nie oddzwaniasz ?
Ktokolwiek z udzielających się w Twoim wątku tak robi ?

Nie dociera do Ciebie, że to jest zwyczajnie niekulturalne, żenujące i po prostu nie wypada tak robić ?
Wystarczy już, że ciągle nękasz ich syna, po co i ich wciągać do tego.

476

IsaBella77 napisał/a:

Z jego rodzicami chcesz to wyjaśniać?? Do reszty straciłaś już kontakt z bazą ?
On też pisze i dzwoni do Twoich rodziców z pretensjami, kiedy Ty mu nie odpisujesz i nie oddzwaniasz ?
Ktokolwiek z udzielających się w Twoim wątku tak robi ?

Nie dociera do Ciebie, że to jest zwyczajnie niekulturalne, żenujące i po prostu nie wypada tak robić ?
Wystarczy już, że ciągle nękasz ich syna, po co i ich wciągać do tego.

No okej przesadziłam mój błąd . Ale po zerwaniu bym żadnego z nich nie męczyła ani jego. Chyba bym tu się zaliła sie a nie mu.

477

eh23 napisał/a:

Jęczę i marudze tylko DLATEGO -że się nie stara i to jest powód

A co jeśli on się nie stara bo mu ciągle jęczysz i marudzisz? tongue

Każdy kij ma dwa końce smile Chyba, że to proca to wtedy ma więcej końców tongue

478

Ja to myślę, że ten chłopak ma całkowicie wywalone na eh. Nie kocha jej, robi swoje, unika jej, jeśli się da, ale nie zerwie, bo wie, że to mu nie zapewni świętego spokoju, tylko histerię i wystawanie w nocy pod jego drzwiami, i wielkie "DLACZEGO MI TO ZROBIŁEŚ? JA CIĘ TAK KOCHAM!"
Dopiero jak pozna nową dziewczynę i natarczywość eh będzie mu zawadzać, to się jej pozbędzie ze swojego życia. Ciekawe, czy obejdzie się bez sądowego nakazu zbliżania. eh masz zadatki na stalkerkę.

479

Harvey napisał/a:
eh23 napisał/a:

Jęczę i marudze tylko DLATEGO -że się nie stara i to jest powód

A co jeśli on się nie stara bo mu ciągle jęczysz i marudzisz? tongue

Każdy kij ma dwa końce smile Chyba, że to proca to wtedy ma więcej końców tongue

No też prawda tak jak mówiłam jak sie nie czepiałam 7 dni dałam radę to był fajny bardzoooooo . Ale ile moge czekaz az sie postara ? mi na glowe siadlo i wiem o tym hmm

480

Rozmowa z Eh, to jak rozmowa z Kleo91...

481

zawsze tak jest. jedna strona ma wladze. jak mu bedziesz jeczec to znaczy ze on ta wladze ma.

482

rwaczkobiet napisał/a:

zawsze tak jest. jedna strona ma wladze. jak mu bedziesz jeczec to znaczy ze on ta wladze ma.

To co mam zrobić ,zeby tak nie było ?

483

eh23 napisał/a:

Jest jeszcze gorzej.
Poprosiłam go dzisiaj ,żeby przyjechał po mnie bo mam lekarza spytał sie czy z tata nie moge powiedziałam ze nie chcial przyjechać ale zadałam mu pytanie czy jak przyjadę zwróci na mnie uwage i bedzie sie tulil a on ze zawsze sie tuli  i ja ciągle tylko sie tulić chce wkurzyłam sie rozłączyłam sie nie oddzwonił juz... przestał sie odzywac..  Napisalam mu ze wodze ze mu nie Zalezy tez nic zapytalam jego mamy na FB czy SPi napisala ze nie wiec pytalam go czemu nic nie napiszę a on "Mamusi sie mojej poskarz jak przed chwila haha ty sobie robisz cyrk i problem jakbym powiedziała normalnie to bym przyjechał co za problem"   zapytalam sie czemu sie nie odzywał a on ze auto robil myl sie nie mial czasu.  Spytałam czmmu sie nie przyzna ze mnie nie kocha a on Teraz to ja Ide spac, a nie durne rozmowy i Twoje gadanie.... spytałam czemu tego nie zakonczy skoro tak mnie zlewa  napisał tylko dobranoc do jutra i skocz gadax glupoty kxoham cie.....

Ty naprawdę zrób coś ze sobą, bo dobrze nie jest.

IsaBella77 napisał/a:

I nie bądź taka pewna, że jeśli się rozstaniecie, to on dopiero zrozumie co to znaczyło być kochanym. Bardzo prawdopodobne, że prędzej czy później pozna dziewczynę, która nie będzie mu tak zatruwała życia wiecznym niezadowoleniem, roszczeniami, pretensjami - i poczuje się o stokroć bardziej kochany, niż z Tobą.

Ja myślę, że on przede wszystkim odetchnie z ulgą, przecież widać, że ma już szczerze dosyć, pod warunkiem jednak, że Eh w ogóle pozwoli mu o sobie zapomnieć. Nie jest to niestety takie oczywiste, bo ona ma zadatki na stalkerkę, co na szczęście jest już w naszym kraju karalne, dzięki czemu możliwe jest zastosowanie pewnych środków zapobiegawczych. 

Zauważcie, jaką Eh skupia teraz uwagę - pewnie jej z tym całkiem dobrze wink.

484 Ostatnio edytowany przez eh23 (2017-10-27 13:54:10)

Olinka napisał/a:
eh23 napisał/a:

Jest jeszcze gorzej.
Poprosiłam go dzisiaj ,żeby przyjechał po mnie bo mam lekarza spytał sie czy z tata nie moge powiedziałam ze nie chcial przyjechać ale zadałam mu pytanie czy jak przyjadę zwróci na mnie uwage i bedzie sie tulil a on ze zawsze sie tuli  i ja ciągle tylko sie tulić chce wkurzyłam sie rozłączyłam sie nie oddzwonił juz... przestał sie odzywac..  Napisalam mu ze wodze ze mu nie Zalezy tez nic zapytalam jego mamy na FB czy SPi napisala ze nie wiec pytalam go czemu nic nie napiszę a on "Mamusi sie mojej poskarz jak przed chwila haha ty sobie robisz cyrk i problem jakbym powiedziała normalnie to bym przyjechał co za problem"   zapytalam sie czemu sie nie odzywał a on ze auto robil myl sie nie mial czasu.  Spytałam czmmu sie nie przyzna ze mnie nie kocha a on Teraz to ja Ide spac, a nie durne rozmowy i Twoje gadanie.... spytałam czemu tego nie zakonczy skoro tak mnie zlewa  napisał tylko dobranoc do jutra i skocz gadax glupoty kxoham cie.....

Ty naprawdę zrób coś ze sobą, bo dobrze nie jest.

IsaBella77 napisał/a:

I nie bądź taka pewna, że jeśli się rozstaniecie, to on dopiero zrozumie co to znaczyło być kochanym. Bardzo prawdopodobne, że prędzej czy później pozna dziewczynę, która nie będzie mu tak zatruwała życia wiecznym niezadowoleniem, roszczeniami, pretensjami - i poczuje się o stokroć bardziej kochany, niż z Tobą.

Ja myślę, że on przede wszystkim odetchnie z ulgą, przecież widać, że ma już szczerze dosyć, pod warunkiem jednak, że Eh w ogóle pozwoli mu o sobie zapomnieć. Nie jest to niestety takie oczywiste, bo ona ma zadatki na stalkerkę, co na szczęście jest już w naszym kraju karalne, dzięki czemu możliwe jest zastosowanie pewnych środków zapobiegawczych. 

Zauważcie, jaką Eh skupia teraz uwagę - pewnie jej z tym całkiem dobrze wink.

Nie nie jest mi dobrze

485

Nie chodziło o to, że Tobie nie jest dobrze, ale z Tobą. To jednak różnica. I zapewniam, że nie jest to z mojej strony złośliwość.

Edit:
Edytowałaś, ale zdążyłam przeczytać. Powyższe jest oczywiście jak nabardziej aktualne.

486

Przykro mi ,że wszystko jest na mnie to ja jestem ta najgorsza . Rozumiem -czepiam się go ,kłócę się z nim,wymuszam na nim,nic mi nie pasuje itp -on ma dość oddala się ,nie zwraca na to uwagi,nie odzywa się ,jest zły.
Ale czy ktoś pomyślał jak się czuję ja? Dlaczego mi tego brakuje? Ktoś spytał od kiedy mi się to zaczęło objawiać ? "kochanie za bardzo" i to wszystko co piszę wyżej.
Wiecie co ? To ja z nim rozmawiam ,to ja mu wyjaśniłam co może zrobić ,żeby u nas było dobrze.Ciągle we wrześniu mi mówił "nie pytaj czy przyjadę po pracy to kiedyś przyjadę" i wiecie co? odzywczaiłam się pytać go o to bo wiem ,że nie przyjedzie. Druga sprawa to jak ktoś go zapyta jak jest u nas to mowi ,że dobrze że nie długo na swoje jak będziemy mieć stałą pracę i tutaj nie rozumiem niby chce zamieszkac ze mną i piszę to znajomym ,a o mnie się nawet nie postara?
Ja nie chcę ,żeby na mnie kase wydawał czy coś w tym stylu ,chciałabym żeby w końcu wyszedł z domu ze mną ,żeby przyjechał chociaż raz po pracy ,żeby pisał więcej troszkę i był bardziej miły i czuły tyle. Chcę czuć ,ze jestem przy nim bezpieczna ,że wszystko co u nas złe minie .Ale jak z nim rozmawiać skoro on nie chcę nie ma ochoty zawsze on wszystko wie i ja też . Czy on czeka ,aż przestane się czepiać i wtedy zacznie się starac? kiedyś jak ciągle go pytałam kiedy mnie też przeprosi za to ,ze mnie zranił (wiem głupie) odpowiadał ciagle to samo "zobaczysz coś jak będę miał czas" a jak zapytałam "planujesz coś " powiedział ,ze nie i że jak może mi powiedziec skoro wtedy bede wiedziec? Nie rozumiem też pewnych spraw takich jak jestem u niego a się nie tuli czasem ,albo pisze kocham cie a na zywo powie to raz na jakis czas (nie nie chce ciagle ). Więc przyjęło się ,że wszystko to ja zawaliłam i to moja wszystko wina. Okej to prawda .Z czułego Faceta zrobiłam chama itp. ale jak chcę to zmienić to on stawia opór ...przed rozmową to jest najgorsze bo przecież komunikacja jest najważniejsza . I zrozumiałam wasze rady i jak się nie czepiam i jest u nas po prostu okej ,dalej mam dziwne myśli nic się u nas nie dzieje ,rozmowy wyglądają tak samo,on się nie stara ,nie zapyta jak się czuję . Wiem ,że uważacie mnie za psychopatkę , możliwe że nią jestem ale tylko w związku ,na co dzień jestem normalną osobą .Wymuszam na nim i zmuszam bo się tego nauczyłam od samego początku związku i nie wiem co robić gdy jest coś nie tak jakbym chciała lub mi się nie udało z nim "pogadać" wtedy się załamuje bo przecież jak ma być dobrze jak każdy w sobie wszystko dusi? Wątpie w to że on nie umie odejśc-umie on jest silny ,nie raz mi mówił że jakby chciał to by odszedł ,ale nie chce a jak pytam czemu to mowi sama dobrze wiesz jak pytam dlatego ze mnie kochasz a on ze tak tylko ze go denerwuje i chce on spokoju a nigdy go nie ma ...a i coś mi się przypomniało powiedział mi coś takiego "jak będziesz mnie zmuszać to nic tym nie osiągniesz bo będę się oddalał bardziej bo mnie irtytujesz i nic ci to nie da" coś takiego mi powiedział. Czasami myślałam że wpadl przeze mnie depresje którą ukrywa? spi ,nic mu się nie chcę no oprócz auta i jeżdżenia nim i pożary ,a tak nie chce nigdzie wychodzic ,ciagle nic mu sie nie chce ,ciagle zmeczony ,chce odpoczywac. Być może ,że nie potrzebuję on tego co ja w sensie przytulania ,słodkości itp.
Wiecie co ? Jak się z nim widzę mam wrażenie ,że jak on mnie zobaczy już jest tym zmęczony .

487

eh23 napisał/a:

Wiecie co ? To ja z nim rozmawiam ,to ja mu wyjaśniłam co może zrobić ,żeby u nas było dobrze.[...]
Wiecie co ? Jak się z nim widzę mam wrażenie ,że jak on mnie zobaczy już jest tym zmęczony .

I to jest cała prawda o tym związku, Eh.

To Ty masz się zmienić ,żeby było dobrze, bo w tej chwili jesteś osobą, z którą nikt normalny nie wytrzyma na dłuższą metę.

488

eh23 jak tak Ciebie czytam to mam wrażenie, że dla Ciebie najważniejsze jest w związku przytulanie, słodkie słowa i cała ta romantyczna otoczka.

489

Jego to Wasze "rozstanie" czy tam Twoje zrywanie nie rusza, bo tyle razy to robiłaś, że on po prostu wie, że nie mówisz poważnie. Nie rusza go to. Jak na kogoś krzyczysz milion razy to ludzi w końcu przestaje to ruszać. On pewnie nie wziął tego na poważnie, bo wie, że za kilka dni Ci przejdzie i będzie spokój.

I nie chodzi o to, żebyś Ty była miła przez tydzień i czekała, żeby teraz on był miły dla Ciebie. Ty go w takim stanie trzymasz od miesięcy, więc teraz powinnaś się starać przynajmniej tyle samo czasu, ile robiłaś mu piekło ze związku. Bo to nie tak, że Ty teraz będziesz miła, on się rozluźni i będzie miły, a Ty wrócisz do swojego stałego modelu zachowania i dalej będziesz dla niego wredna.
On ma wyrąbane na to, co robisz, bo już to widział tyle razy, że najnormalniej w świecie to wypiera. Pomijając fakt, że on przez Ciebie pewnie też nadaje się na terapię, bo to, co mu robisz i to, że on to wytrzymuje nie jest normalne. To tak jak rodzina alkoholika, gdzie tata bije, pije, a mama jest współuzależniona i nic nie robi. Tutaj problemem jesteś Ty.

Idź na terapię. Poważnie. Do psychologa najpierw i dostaniesz skierowanie, a przy okazji machną Ci wszystkie badania psychologiczne potrzebne.

I ja naprawdę nie rozumiem czemu trzeba mówić Ci to samo przez 12 stron. Serio, co kilkadziesiąt wiadomości nagle twierdzisz, że rozumiesz, co jest nie tak, a potem za kilka dni wszystko wraca. Dyskusja z Tobą jest jak dyskusja z dzieckiem, które nie potrafi zrozumieć, że jak rzuci innemu dziecku kamieniem w twarz, to nikt się z nim nie będzie chciał więcej bawić.

490

Eh, nie da się nikogo zmusić do miłości, a Ty swoją prawdopodobnie dzień po dniu, kawałek po kawałeczku zabiłaś. Będzie już naprawdę trudno to zmienić.

Nie rozumiesz albo usilnie nie chcesz dopuścić tego do świadomości, że masz ogromny problem ze sobą. To że jest Ci w tym związku źle - jest wyłącznie tego wynikiem. Wystarczy nam to, co napisałaś, żeby wiedzieć, że to Twoje zachowanie wpływa na zachowanie chłopaka. Jasne, że to działa w dwie strony, ale Ty dodatkowo usiłujesz zmienić go na siłę i na swoje wyobrażenie o chłopaku idealnym. To normalne, że on się buntuje, każdy z nas by się buntował, gdyby ktoś nieustannie truł, domagał się, strzelał fochy, miał pretensje, a na dodatek winą za zaistniały stan rzeczy obarczał drugą stronę.

Generalnie jednak kręcimy się w kółko i nie spodziewam się, żeby coś konstruktywnego jeszcze się z tego wykluło. Wbrew temu, co piszesz, jesteś kompletnie zamknięta na rzeczowe argumenty, bo są one dla Ciebie zbyt trudne do przyjęcia, a przede wszystkim wymagają pracy nad sobą.

491

eh23 napisał/a:

A powiedz mi proszę co bys zrobiła gdybys powiedziała chłopakowi "Nie gadam glupot. Jesli sie nie zmienisz to sie pozegnamy i poznasz co to naprawde bylo byc kochanym ...narazie" a on ci na to "no okej " nie bolała by cie taka odpowiedź?  Bo mnie boli i to bardzo. Bardziej boli mnie te jego niezdecydowanie bo ma wylewke ale odejsc nie chce ...

To tak jak Ty. Taka jesteś biedna, zmaltretowana, umęczona, odrzucona, zgnębiona przez niego, a nie odejdziesz? Dlaczego to on ma odejść? Ja już wcześniej pisałam, że on też ma na bank coś z głową, że z Tobą jeszcze wytrzymuje. Ale jeśli uważasz, ze ty jesteś w porządku, że to co robisz jest ok, jest normalne i że wszystko to jego wina, to dlaczego nie odejdziesz - jako ta rzekomo normalna?

Twoje słowa już nic dla niego nie znaczą i trudno mu się dziwić. W kółko tylko pretensje i czepianie się słówek. Do tego groźby odejścia i brak akcji. Jak sie powiedziało A to trzeba powiedzieć B, a nawet zrobić C. A Ty próbujesz jakichś szantaży emocjonalnych bez pokrycia i masz pretensje, że nie działają.

492

CatLady napisał/a:

[...]Ja już wcześniej pisałam, że on też ma na bank coś z głową, że z Tobą jeszcze wytrzymuje.[...]

Tak, ma. Brak innych opcji. Na bezrybiu i rak ryba.

493

Harvey napisał/a:
CatLady napisał/a:

[...]Ja już wcześniej pisałam, że on też ma na bank coś z głową, że z Tobą jeszcze wytrzymuje.[...]

Tak, ma. Brak innych opcji. Na bezrybiu i rak ryba.

Harvey, to nie jest brak innych opcji, bo opcje są - tego kwiatu jest pół światu. Ale on ich nie dostrzega - z jakiegoś powodu - i ten powód jest tym, co z nim jest nie tak. Może ma kompleksy, moze jakieś traumy z dzieciństwa, moze jest DDA - ciul wie tongue jakby był normalny, to by zwiał dawno i znalazł inną opcję.

494

Rzy*ać się chce jak się to czyta.

Facet nie odejdzie, bo to jest zaje**iste.
Nie musi robić nic i może bzykać kilka lasek na raz.
Oby jak najwięcej było takich kobiet jak Ty!.
Fantastyczna sprawa.
Też bym nie odszedł!

495

Co tam eh dzisiaj słychać?

496

Co u mnie słychać? No może być. Od piątku jestem u swojego. Rozmawialiśmy o nas, jakoś na spokojne pogadałam, na początku nie chciał ale jakos poszło .Więc w sumie to samo gadal,ze ma dość mojego gadania, powiedział, ze nigdy mnie nie zdradzi z inna i nie zostawi dla innej.Do mnie nie jezdzi w sensie na weekend bo woli u siebie w domu byc bo odpoczywa itp.Potem pojechaliśmy na zakupy kazal mi wziac to na co mam ochote po sklepie oglądaliśmy film tulił sie wszystko bylo super.... potem sie kochaliśmy i znowu oglądaliśmy film ale przysnęło mu sie w nocy tez sie tulił.  Dzisiaj jak wstalam on pojechal do miasta po okulary wrócił i musial lecieć na remize pomagac chłopakom przy autach pytal mnie czy chce nim isc nawet 2 razy wrócił po3 h usiadł przytulił się obejrzeliśmy kolejny film no i on sie tak zmulil, ze zasnął i pytam sie go czy dzisiaj sie kochamy bo mieliśmy i on ze dzis nie bo on zmęczony.  I wiecie co ? Zawsze tak jest. Jestem u niego 3 dni a kochamy sie tylko raz i facetowi to starcza? Ciagle gada ze nic sam ne robi w tygodniu ze po co ja bede w piatek ale kurde 1 raz w tyg dla facwta ? I to jeszcze tak młodego. Tutaj jeszcze dziwnie tak o tym myślę . AAA i słuchajcie powiedział mi cos takiego "ty ciagle czekasz na SMS na to ze zadzwonie,na niespodzianki itp " i mowi ze po co ja czekam.... lepiej jak zajme sie soba tez ie bede czekala na jakies niespodzianki bo on serio pada jak wraca z pracyalbo musi te auto zrobić tłumaczył tez co mi nie pasuje ze dzwoni po pracy i odzywa sie wieczorem ze dla niego to normalne i tłumaczył mi kiedys juz ze nie chce mu sie pisać .

497

Dzisiaj mnie juz wkurzył . Leżymy oglądamy dzwoni jego byly szef prosi żeby mu pomógł z autem poleciał nie patrzy na to,ze to jest czas dla nas bardzo przykre i ciągle powtarza "obraz sie najlepiej " nie wiem juz czy on sobie jaja ze mnie robi czy co ,dziwny jest.  A seks to juz całkowicie jakis taki do dupy, wg mnie nie dotyka nic. Tylko lezy jak kłoda bo on zmeczony.

498

każdy jakby miał obok marudzącą osobę, to by uciekał przy każdej możliwości.

499

Lady Loka napisał/a:

każdy jakby miał obok marudzącą osobę, to by uciekał przy każdej możliwości.

Oj nie marudzilam juz mu. Pytalam tylko czemu on nie ma juz ochoty na seks jak kiedys i tyle.

500

No, ale jak to lezy i nie dotyka, to Ty wręcz siadasz na niego okrakiem?

501

netkobietka22 napisał/a:

No, ale jak to lezy i nie dotyka, to Ty wręcz siadasz na niego okrakiem?

Oczywiście, ze nie . Zaoytalam go dzis yo powiedział ze jest zmeczony i ze jak ciągle będzie chciao seksu to bede mu gadac . Kiedys mu powiedziałam "tylko jednego ode mnie chcesz" i dlatego chyba tylko w piątek chciał i później juz nie... dzisiaj go w koncu wyciąglam z domu kupiliśmy sobie gre planszowa to pogralismy i poszliśmy na jedzonko. A jak pytam czemu nie zabierze nas sam gdzieś to powiedział ze mu sie nie chce jak ciągle bawijam gadam i nic mi nie pasuje i ze jak przestane to on tez sie zmieni...

502

Tragifarsy akt 23 big_smile.
Czy Ty, kobieto, w ogóle wiesz, czego chcesz? Jest seks - źle, nie ma seksu - też źle, jak się nie przytula, to mu trujesz, a jak się w ciągu ostatnich dni przytulał dużo i często, to zamiast cieszyć się, Ty znów doszukujesz się problemu, żeby mu się odechciało.

Nie wiem czy zauważyłaś, ale większość osób, które usiłowały Ci jakoś pomóc, już odpuściła. Nie dziwię się - można to określić jako "przypadek beznadziejny". Wiesz, że nawet psychoterapeuci, kiedy widzą, że klient nie rokuje, to po pewnym czasie mu dziękują?

503

Zastanawiam się, dlaczego Ty go zmuszasz, skoro myślisz, że on nie chce /jest zmęczony/ jest z Tobą dla seksu/nie zależy mu na Tobie?

504

netkobietka22 napisał/a:

Zastanawiam się, dlaczego Ty go zmuszasz, skoro myślisz, że on nie chce /jest zmęczony/ jest z Tobą dla seksu/nie zależy mu na Tobie?

Raczej te bycie dla seksu już odpada,bo nie wiedziałam ,że nie chcę seksu bo kiedyś mu nagadałam ,że jest tylko ze mną dlatego i odpuścił seks ,żeby mi pokazać chyba że tak nie jest -nie wiem.

Czemu go zmuszam? nie zmuszam go do seksu .Zadawałam mu pytanie co takiego się dzieję,że nie chcę i tyle.
Ciągle powtarzał mi właśnie to co napisałam wyżej-bo jest zmęczony i to ,że tak kiedyś mu powiedziałam -dlatego nie chcę.
Być może jest opcja taka ,że nie chcę już seksu bo mu nie zależy na mnie ani na tym ani nic związanego ze mną ,ale gdyby tak byloby nie brał by raczej mnie do siebie itp. Wiecie co dziewczyny? Ja się już pogubiłam ,już nie wiem sama co myślę ,wyłączam już swoje myślenie co ma być to będzie.
Wczoraj tylko jak gadaliśmy to powiedział ,że narzekam i go wkurzam tym i dlatego on się już nie stara ,nie zaprasza nigdzie bo po co? i tak będzie źle albo za kilka dni znów mu powiem ,że nic nie robi i się nie stara.
Jak ja mu powiedziałam ostatnio -że zachowujemy się jak małżeństwo 20 letnie -telewizor i dom odpowiedział -"to chyba dobrze"
I CIĄGLE POWTARZA SERIO TO SAMO "GDYBYM CHCIAŁ ODEJŚĆ ZROBIŁBYM TO JUŻ DAWNO ,A CHYBA WIESZ CZEMU TEGO NIE ROBIĘ PRZESTAŃ GADAĆ I NARZEKAĆ A BĘDZIE DOBRZE ,TOBIE NIC NIE PASUJE W TYM ZWIĄZKU WSZYSTKO ŹLE ,KWIATÓW NIE MASZ,WYCIECZEK NIE MASZ,PREZENTÓW NIE MASZ,NIE WYCHODZIMY,WYCHODZE GDZIES ŹLE IDE POMÓC KOLEGOM ŹLE ,ZAPRASZAM CIĘ NA REMIZE ŹLE,BIORE CIĘ DO SIEBIE ŹLE BO PRZECIEŻ NIE JADĘ DO CIEBIE ,CHCE SEKSU ŹLE NIE CHCE SEKSU ŹLE I MAM DOŚĆ TEGO ,ŻE CIĄGLE TYLKO NARZEKASZ I NIC CI SIĘ NIE PODOBA" I powiedział ,że go nie rozumiem jak jest zmęczony i chcę tylko odpocząć. Gdy pytałam to czemu ze mną jest skoro tak mu źle odpowiadał że mnie kocha a jest źle bo wkręcam sobie ,słucham się koleżanek ze on mnie niby zdradza potem robie awantury ,sama sobie cyrk robie najpierw o cos prosze a potem sie rozlączam jak dziecko zamiast byc powazną.
I ,że gdyby mnie nie kochał to by mnie olewał -nie dawałby znać ,że jest w domu ,nie dzwoniłby po pracy,nie zabierał do siebie itp.
I jak jechaliśmy autem to powiedział coś takiego "Takie wieczne gadanie ,pytanie o oczucia ,wumyszanie,płakanie powoduję to ,że mi się nie chcę starać ,aż ma się dosyć tego i spać się chce " zapytałam czy jeśli to zmienie to on też -odpowiedził ,że no tak.
Zauważyłam ,że jak się kłócimy czy sprzeczamy i ja coś powiem no bardzo takiego głupiego do niego np."zachowujesz się jak dziecko " on zawsze na takie coś odpowiada mi "chyba ty" czy to właśnie to jest reakcją obronną z jego strony?
W ten weekend sama zobaczyłam jaka jestem "chora" on mi mówi ,że chcę odpocząć ja go dalej męczę nie wiem czemu ,mój przyjaciel ciągle mi powtarza to samo ,że mi nic nie pasuję wszytskiego mi mało i się go czepiam o byle co jak nic złego mi nie zrobił ..... nie zdradził,nie wyzwał ,nie uderzył a to ,że nie chcę gadać ma wylewkę czasem to świadczy o tym że chcę ode mnie odpocząć bo mu ciągle nawijam i jak mój przyjaciel by miał taką jak ja -odszedłby już dawno po takich akcjach i
Gdybym naprawdę przez 3 miesiące byłabym normalna ,nie czepiała się go ,rozumiała to że on ma swoje plany swoje życie i ogarnęłabym się i on wtedy rzeczywiście by nic nie zmienił -wtedy bym zobaczyła tak naprawdę czy mu zależy czy też nie .

505

3 miesiące ?
Nie żartuj.
Ty przez 3 dni nie potrafisz być normalna w kontaktach z nim ...

506

jeny... albo troll do kwadratu, albo mega toksyczny związek do sześcianu hmm

507

IsaBella77 napisał/a:

3 miesiące ?
Nie żartuj.
Ty przez 3 dni nie potrafisz być normalna w kontaktach z nim ...

Nie wiem czy da się to uratować juz; (
On wyslal mi zdjecie a ja na to
E-chodz do mnie pulpeciku
P-juz bys chciala
E-nooo,ogladasz dalej?
P-tez
E-oki
P- na spokojnie
E- wiem ze na spokojnie
P- a ty co tam
E- leze.
P- wez fadka ( pies jego)
E- co ty taki wolny?
P- normalny oglądam
E-taki mało slodki szkoda.
P- ty juz narzekasz
E- nie narEkam ale brakuje mi milych slowek
P- tobie to wszyatkiogo haha
E- ale smieszne, Miło bylo mi jak moj chlopak pisal"skarbie,kotek,misiu" i ogolnie milo A teraz sam widzisz ciągle "

508 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2017-10-30 22:08:00)

mój były też miał jakąś manię i powiedział, że mam do niego nie mówić po imieniu tylko "misiu" big_smile skutecznie obrzydził mi w ten sposób używanie takich zdrobnień na kolejne lata życia. Nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze się do nich przekonam big_smile

oj, eh, ale Ty potrafisz każdą najprostszą rozmowę zepsuć.

ps:
Takie wieczne gadanie ,pytanie o oczucia ,wumyszanie,płakanie powoduję to ,że mi się nie chcę starać ,aż ma się dosyć tego i spać się chce

powieś to sobie na ścianie, ustaw jako tapetę w telefonie i na komputerze, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem. I za każdym razem jak chcesz nam powiedzieć, że coś z nim jest nie tak, to sobie to czytaj. Bo tutaj masz odpowiedź prosto z jego ust.

509

Lady Loka napisał/a:

mój były też miał jakąś manię i powiedział, że mam do niego nie mówić po imieniu tylko "misiu" big_smile skutecznie obrzydził mi w ten sposób używanie takich zdrobnień na kolejne lata życia. Nie wiem, czy kiedykolwiek jeszcze się do nich przekonam big_smile

oj, eh, ale Ty potrafisz każdą najprostszą rozmowę zepsuć.

ps:
Takie wieczne gadanie ,pytanie o oczucia ,wumyszanie,płakanie powoduję to ,że mi się nie chcę starać ,aż ma się dosyć tego i spać się chce

powieś to sobie na ścianie, ustaw jako tapetę w telefonie i na komputerze, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem. I za każdym razem jak chcesz nam powiedzieć, że coś z nim jest nie tak, to sobie to czytaj. Bo tutaj masz odpowiedź prosto z jego ust.

Wiem ,że macie mnie tu dosyć truję Wam ,nie chcę wam się tego czytać i pewnie mnie nie lubicie,ale nie mam gdzie się zwierzyć .
Jestem zmęczona psychicznie. Jestem zmęczona ciągłym staraniem się ,a tak bardzo chciałabym umieć po prostu odpuścić .
Walczę ze sobą i nie działa bo ciągle się czuję jeszcze gorzej ,często płaczę za to jaka jestem. Dam wam  i zobaczcie chociaż ten jeden raz ,że on ma gdzieś co mówię o co proszę i co chciałabym zmienić .

P- a no nie ma o czym gadać czasem zw
E-oki ,kotek powiedz mi proszę czemu już nie ma miłych rozmów po prostu tak szczerze wypalilo się prawda?
P- nie wiem ile razy mam Ci powtarzać
E- a ja ile razy ? tęsknie za tobą ,za dawnymi wiadomościami ciągle mam przeczucie ze mnie juz nie kochasz ze zrobilam sie dla ciebie nudna...
P- bo tak nie pisze ,wiec najlepiej tak myslec ,nie moja wina
E-to czemu nie piszesz jak kiedys? nie dasz pewności ze jest inaczej tylko ze to nie twoja wina
P- bo nie piszę i problem ,może nie mam ochoty moze nie pisze po prostu i tyle nie wiem no jezus co ja mma ci powiedziec tylko tobie przeszkadza
E-wypaliły sie uczucia prawda? moze po prostu prawda nam dobrze zrobi? widac od dluszego czasu ze nie chcesz sie angazowac ,nie piszesz ze tesknisz ze jestem dla ciebie calym swiatem jak kiedys itp
P- tylko ty narzekasz ciagle serio
E-pytam się o coś...wypaliły się uczucia? jest jakis powod przez ktory nie jestes czuly mily i kochany ,ciagłe klamstwa nic ci nie dadza jesli nie kochasz to sie mowi
P-daj juz spokoj bo nic nie klamie i nie bede nic mowil
E- zwiazek polega na rozmawianiu ,a ty nawet nie spytasz jak sie czuje nie ma po prostu tego czegos co bylo kiedys jakies wyglupy smianie sie razem mowienie sobie milych rzeczy ,ja potrafie ci powiedziec ze jestes dla mnie wazny ,czekasz az ja zerwe? nic ci to nie da tak naprawdę
P-bo widzisz tylko Ty o czymś ciągle gadasz i myślisz ,wymyślasz ,a nie ja. Tobie coś nie pasuję całe życie.
E- Zrozumiesz mnie chociaz raz? tesknie za toba nie za tym ze teraz ciebie tu nie ma ,ale w sensie ze umiales mnie pocieszyc ,pomoc,wesprzec .Teraz piszesz do mnie byle jak zeby bylo.A ja sie czuje nie kochana i czuje w sobie ze mnie nie kochasz
P-to najlepiej moze nic nie pisac bedzie lepiej
E- nie rozumiem ? piszesz tak jakbys chcial konca  tego tak bardzo chcesz?chce zebys pisal ale z miloscia zaintereswoaniem .
P- mowię ci ,że najlepiej nie będę pisał jak ci przeszkadza dalej ze pisze,zastanów się.
E-nie przeszkadza ,ze piszesz chce zebys byl czuly
P- dzwonie,dzisiaj byłaś u mnie rano więc nie ma problemu jak nie bede do ciebie pisal minuta w minute caly dzien
E- nie chodzi ze minuta w minute.Sam wiesz jak kiedys pisaliśmy.Byliśmy oboje na luzie ale mowilismy o swoich uczuciach.
P-po prostu nie mam ci nic do powiedzenia co ja ci mam mowic?
E-jak nie masz nic do powiedzenia?
P-normalnie takie trudne?
E- ale gdzie nie masz nic do powiedzenia ? nie chcesz mi mowic ze tesknisz za mna?
P- mowić o jakiś uczuciach czy cokolwiek.Jak mam coś do powiedzenia to mowie
E-oddalasz sie i jestes chamski czasem,kiedys nie powiedzialbys tak mi. Kiedy ci przestało zależeć?
P- skoncz z pytaniami glupimi  nie mam ochoty odpowiadac i gadac cala noc ,z reszta ide spac zaraz
E-kiedy przestałeś kochac?
P-moge ci powiedzieć dobranoc
E-tylko tyle?
P-tak nic co chcesz usłyszeć nie usłyszysz bo ty tak chcesz
E-kochasz mnie?
P- tak
E-nie widać,to sie to pisze
P- to po co sie pytasz a potem problem
E-bo sam nie napiszesz
P- to sie nie pytaj glupio
E-widac ze masz wyje... na ten zwiazek na nas
P- do jutra dobranoc kocham cię

510

Ty jesteś psychiczna... porąbana do kwadratu.

Idź do pracy albo idź do psychiatry i to migiem. Nie rozumiem, nie potrafię, dlaczego ten facet jeszcze w ogóle z Tobą jest... chyba też z nim kiepsko. Ale on ma jeszcze szanse w życiu. U Ciebie to już chyba za późno.

PS. Pytałam wcześniej, czemu z nim nie zerwiesz jak tak Ci źle, jak taka jesteś sponiewierana i umęczona. Nie odpowiedziałaś, więc pytam ponownie?

Sprawia Ci przyjemność znęcanie się psychiczne nad nim?

511

CatLady napisał/a:

Idź do pracy albo idź do psychiatry i to migiem. Nie rozumiem, nie potrafię, dlaczego ten facet jeszcze w ogóle z Tobą jest... chyba też z nim kiepsko. Ale on ma jeszcze szanse w życiu. U Ciebie to już chyba za późno.

PS. Pytałam wcześniej, czemu z nim nie zerwiesz jak tak Ci źle, jak taka jesteś sponiewierana i umęczona. Nie odpowiedziałaś, więc pytam ponownie?

Sprawia Ci przyjemność znęcanie się psychiczne nad nim?

Nie znęcam się nad nim . Nie nie sprawia mi to przyjemności ,że go męczę . Czemu nie odejdę? Bo wierzę ,że jak się ogarnę to on się postara chociaż trochę?
I go kocham i nie umiem sobie odejść bo mamy jakieś głupie spiny.

512

I niby wiem, że to nic nie da, ale ci napiszę:

ON SIĘ STARA.

O borze jak on się stara.
Ozłocić takiego faceta.
Jeszcze nie widziałam takiego przypadku faceta, który by AŻ TAK robił wszystko, żeby nie odejść, żeby nie machnąć ręką, powiedzieć sobie "w nosie ją mam, tego kwiatu to pół światu".

Naprawdę tego nie widzisz? On się tak bardzo stara, żeby cię nie odrzucić. Jeszcze się stara, jeszcze próbuje, jeszcze szuka, jeszcze wytrzymuje, jeszcze zagryza zęby, jeszcze szuka resztek cierpliwości, jeszcze sięga po ostatnie pokłady wyrozumiałości i tolerancji. Jeszcze stara się być.

Ale... tobie mało.

I to jest twoja historia.
Przez 14 stron.
Ciągle ci mało, więc nie widzisz NIC z tego, co on robi.

Ciągle tylko "mało, mało, mało, mało, mało, mało".

513

Monoceros napisał/a:

I niby wiem, że to nic nie da, ale ci napiszę:

ON SIĘ STARA.

O borze jak on się stara.
Ozłocić takiego faceta.
Jeszcze nie widziałam takiego przypadku faceta, który by AŻ TAK robił wszystko, żeby nie odejść, żeby nie machnąć ręką, powiedzieć sobie "w nosie ją mam, tego kwiatu to pół światu".

Naprawdę tego nie widzisz? On się tak bardzo stara, żeby cię nie odrzucić. Jeszcze się stara, jeszcze próbuje, jeszcze szuka, jeszcze wytrzymuje, jeszcze zagryza zęby, jeszcze szuka resztek cierpliwości, jeszcze sięga po ostatnie pokłady wyrozumiałości i tolerancji. Jeszcze stara się być.

Ale... tobie mało.

I to jest twoja historia.
Przez 14 stron.
Ciągle ci mało, więc nie widzisz NIC z tego, co on robi.

Ciągle tylko "mało, mało, mało, mało, mało, mało".

Nie wiem co Ci napisać . Dziękuję ,że jeszcze jakoś odpisałaś. Nie chcę Was męczyć,widzę jaka jestem i widzę ,że mi mało i mało.
Nie to ,ze szukam wymówki ,ale dzisiaj u nas było dobrze odwiózł mnie do domku pisaliśmy wszystko okej...i nagle moja koleżanka
zapytała mnie czy on nie ma czasem portalu randkowego? zgłupiałam ,nie rozumiałam o co jej chodzi,szukała go wszędzie- nie znalazła
stwierdziła ,że ma inna potajemnie ja na weekend ona w tygodniu,ciągle mi mówi takie rzeczy wtedy gdy ja się ogarniam .
Wtedy wybucham ,płaczę i szukam dowodu na wszystko czego tak naprawdę nie ma. Dzisiaj zajęłam się naprawdę sobą i było mi z tym
bardzo dobrze . Do czasu jej smsów bo totalnie nie wiem co mam jej pisać,co odpowiadać co myśleć o niej i czemu tak mi mówi.
Czemu tak bardzo chcę żebym go zostawiła i czemu go wyzywa . Po prostu nie czaje tego. Jest mi strasznie przykro,że ktoś tak mi źle życzy
szukając wszystkiego ,żebym z nim zerwała. I niestety wybuchłam i zaczęłam się czepiać. Uwierzyłam niestety jej
przecież mało piszę on to za mało na tym związek nie polega -jak głupia posłuchałam jej ....

514

tu by sie przydało zadzwonic po panow z kaftanikiem

515

_v_ napisał/a:

tu by sie przydało zadzwonic po panow z kaftanikiem

nie rozumiem.

516 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-10-31 03:01:15)

O, choćby tutaj masz odpowiedź o co chodzi z tym kaftanem. Między innymi tu, bo tak naprawdę cały ten wątek wyraźnie wskazuje na zaburzenia osobowości. I to NIE jest żart.

eh23 napisał/a:

W ten weekend sama zobaczyłam jaka jestem "chora" on mi mówi ,że chcę odpocząć ja go dalej męczę nie wiem czemu (...).

Tu już przekoloryzuję, żeby nakreślić Ci skalę problemu - Ty jesteś po prostu niebezpieczna dla otoczenia, a takich ludzi się izoluje. Na ofiarę upatrzyłaś sobie chłopaka i teraz wysysasz z niego życiodajne soki.

CatLady napisał/a:

Padłam big_smile, ale niestety to wszystko jest prawdą. Aż trudno uwierzyć, że można być taką pijawką, która drugiemu człowiekowi odbiera każdą chwilę, którą potencjalnie mógłby przeznaczyć na coś dla siebie miłego, nieustannie usiłuje wbijać go w poczucie winy, każdą rozmowę zamienia w pretekst do wylewania żali i pretensji, każdą próbę wyjścia na przeciw oczekiwaniom sprowadzi do poziomu zero, bo jej, jak napisała Monoceros, "mało, mało, mało". Z drugiej strony jak można być aż takim masochistą, żeby się od takiego energetycznego wampira nie starać uwolnić? Przecież kontakt z Eh to musi być permanentna udręka. 

Eh, zastanów się spokojnie, a potem odpowiedz, tak z ręką na sercu, czy na miejscu Twojego chłopaka wytrzymałabyś z kimś takim jak Ty?

517

Powiem Ci to, co już wcześniej mówiłam - jeśli nie zaczniesz się leczyć dobrowolnie, to prędzej czy później, ale BĘDZIESZ MUSIAŁA być leczona przymusowo.
I wtedy nie będziesz miała możliwości wyboru sposobów leczenia, czy miejsca w którym będziesz odbywać terapię.

518

eh23 brakuje Ci romantyzmu z początku związku. Ale zrozum, że związek to nie tylko czułe słówka,przytulanie i patrzenie sobie w oczy. Daj chłopakowi spokój, bo go zamęczasz. Współczuję mu.

519

Eh - tylko teraz nie ściemniaj.

Te dialogi ktore wkleiłaś - były po rozmowie z Twoją Pożal się Boże Guru-Wyrocznią vel koleżanką z obsesją na punkcie tego że Twój facet ma Ciebie gdzieś?

520

Napiszę to samo, co napisałam wcześniej big_smile

jak łapie mnie dół i przeżywam to, że mój chłopak ma milion zajęć i nie ma dla mnie chwilowo czasu, to czytam sobie ten wątek i mówię sobie, że to jest poziom, na który nie chcę nigdy zejść big_smile

(nie, nie mieszkam z chłopakiem tongue)

Posty [ 456 do 520 z 1,088 ]

Strony Poprzednia 1 6 7 8 9 10 17 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby facet zaczął się starać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024