Ale z Ciebie pesymista. Problemy zawsze jakieś są, parę wte czy wewte...
Extra mieć za jednym machnieciem dwójkę. Zawsze chciałam, ale może w innym życiu się uda
Ale z Ciebie pesymista. Problemy zawsze jakieś są, parę wte czy wewte...
Extra mieć za jednym machnieciem dwójkę. Zawsze chciałam, ale może w innym życiu się uda
Mam koleżankę, która kiedyś też bardzo chciała mieć bliźnięta. Niestety urodziła jedno dziecko, ale jak jej potem mówiłem o tych bliźniętach to i tak się pukała w głowę, i mówiła, że nie widziała wtedy co mówi
Co tam blizniaki, czworaczki to dopiero radosc
Powiesiłbym się
Widzę, że jesteście dziś bardzo płodni
Wilku i jak żona zareagowała jak przygadałeś jej o tej wątpliwie przyjemnej rocznicy?
A dziś Dzień Przyjaźni
Zadzwoniła do mnie przyjaciółka życząc mi wszystkiego lepszego.
A ja jej najprzyjaźniejszego.
Czego państwu i sobie życzę
adiaphora napisał/a:Co tam blizniaki, czworaczki to dopiero radosc
Widzę, że jesteście dziś bardzo płodni
Wilku i jak żona zareagowała jak przygadałeś jej o tej wątpliwie przyjemnej rocznicy?
Zareagowała standardowo, czyli nic nie powiedziała.
Na drugi dzień stwierdziła tylko, że nie wie co się z nią dzieje. I tyle.
73 2017-06-10 10:05:43 Ostatnio edytowany przez mobydick (2017-06-10 10:06:52)
Dzień dobry, wszyscy wyspani?
Dziś dzień jazdy na rowerze - siodełka wymontowane?
Wilku bardzo przykre jest to co piszesz. Tutaj chyba trzeba radykalnych środków, ale rozumiem, że czasami rozwiązanie problemu jest równie bolesne jak sam problem ;/
Dzień dobry, wszyscy wyspani?
Dziś dzień jazdy na rowerze - siodełka wymontowane?Wilku bardzo przykre jest to co piszesz. Tutaj chyba trzeba radykalnych środków, ale rozumiem, że czasami rozwiązanie problemu jest równie bolesne jak sam problem ;/
Tylko nie bardzo wiem jakich radykalnych środków. Tylko terapia mi przychodzi do głowy, ale ona też nie gwarantuje sukcesu.
Wilczysko kocham cie.