Pełna obaw......... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pełna obaw.........

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

66

Odp: Pełna obaw.........
azja30 napisał/a:

Jezu kochany to przerażjące;););)......no cóż trzeba się zaopatrzyć w strój murzynki, chinki i takie tam;)

Albo znaleźć faceta który naprawdę cię pokocha. Takiego który nawet jeśli byś ważyła 120 kg, to będzie cię nosił na rękach. Takiego który, gdy przypalisz obiad, stwierdzi że uwielbia mocno przysmażone/przypieczone, tego który jak wyjdziesz z kąpieli, to będzie chciał zcałować każdą kropelkę wody z twojego ciała. Takich facetów jest wielu. Wybierz jednego z nich i masz problem z głowy smile

Zobacz podobne tematy :

67

A wiesz , że juz chyba znalazłam:).............nie jest idealny, ja też nie ale jesteśmy razem szczęśliwi i niesądzę by przyjaciółkao której tu pisałam cokolwiek w tym temacie zmieniła:)

68 Ostatnio edytowany przez lolek8080 (2017-05-25 20:10:33)

troll napisał/a:
pannapanna napisał/a:

Bo on nie ma tam romansu...
On ma tam POTENCJALNY związek gdyby tu nie wyszło.
Po coś zaczął z nią rozmawiać na tej sympatii czy badoo. Utrzymuje stan zawieszenia od kilku lat.
Zastanawiam się czy cel jego delegacji był dobrany randomowo czy miał udział w wyborze kierunku...

700 km!!! Sorry, ale masz psychozę. Szukając rezerwowej każdy wybrałby kogoś bliższego geograficznie. Kochanka która jest tak daleko to ogromny problem logistyczny. Faceci są z natury leniwi i nikomu nie chciałoby się bawić w takie bzdury.

Zdziwiłbyś się..., Miałem kochankę ktora mieszkała mniej więcej tyle ode mnie. Spotykalismy sie w polowie drogi i to nie był problem... 350-400 km to nic jeśli naprawdę się chce.

Co do sytuacji opisanej przez autorkę... Fakt, że nie powiedział koleżance o Tobie jest co najmniej dziwny i niezrozumiały. Nie ma uzasadnienia, żeby robić tajemnicę, że jest się w związku jeśli to tylko koleżanka...

Jeśli koleżanka się dowie o Tobie i zerwie z nim kontakt to będzie znaczyło, że nie traktowała go tylko jak kolegę...

69

azja30 napisał/a:

Jakjuż pewnie wspominałam sytuacja mi nie odpowiada, ale doszliśmy do porozumienia w tej kwestii i wiem że niedługo owa przyjaciółka się o mnie odwie

A niby jaka siła to sprawi?

70

lolek uduszę;P po jaki grzyb to rozgrzebywać?? wiem doskonale że jeśli dwoje ludzi chce się spotkac to odległość nie stanowi problemu.my też początkowo mieszkaliśmy 200 km od siebie i regularnie się spotykaliśmy-ale mi tu nie chodziło o odległość dzielącą tych dwoje tylko o to by zrozumieć dlaczego ktoś zataja info o związku i czy mam z tego tytułu powody do obaw, przecztałam wasze odpowiedzi, dołożyłam to co sama o tym myślę  i to na ile go znam i mu ufam i doszłm do wniosku że nie mam się czego obawiać, nie  mówię że to ich spotkanie jest mi po nosie, ale z drugiej strony czym się przejmowac i poco?nie będę odgrywać scen zazdrości bo to żałosne, każdy doskonale potrafi podejmować decyzje i zdaje sobie sprawę z ichkonsekwencji ja na nie wpływac nie będę

71

balin- żadna siła, liczę na szczerość partnera w tej kwesti i wierzę że dotrzyma danego słowa....

72

azja30 napisał/a:

balin- żadna siła, liczę na szczerość partnera w tej kwesti i wierzę że dotrzyma danego słowa....

To napisz nam kiedy to nastąpi bo pd założenia wątku minął miesiąc a szczerości jak nie było tak nie ma....

73

pannapanna, ale do spotkania też nie doszło, więc mogę spać spokojnie;)......

Posty [ 66 do 73 z 73 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pełna obaw.........

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024