Nie chce odchodzić od męża. Mąż ściągnął obrączkę. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce odchodzić od męża. Mąż ściągnął obrączkę.

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 454 z 454 ]

391

Odp: Nie chce odchodzić od męża. Mąż ściągnął obrączkę.
feniks35 napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:
senszyciax3 napisał/a:

Jak zrozumiał ze ma głupia żonę, to pewnie ze nie miał ochoty. Ta robiłaś wszystko co najlepsze nawet obiadu nie robiłaś, tak na prawdę gówno zrobiłaś, jedynie puscilas się z innym to dla niego dobre bo w końcu się od Ciebie uwolnił.

Odzywa się do Ciebie ? Wiesz już coś konkretnego na wasz temat ?

Nie odezwał sie ode mnie od wczorajszego spotkania.

Od ciebie sie nie odezwal? Ojoj Ty chyba nie tylko studiow ale i podstawowki nie skonczylas a przynajmniej z polskiego mialas poprawke jak nic.

Denerwują mnie takie osoby jak Ty. Błędów nie popelniasz ? Telefon czasem zmienia wyrazy.

Zobacz podobne tematy :

392

Skoro Cię nie dotykał, nie chcia,  rozmawiać nie chciał seksu. To jedynie czym mi tu śmierdzi to tym ze chciał się z tobą rozstać, tylko czekał na odpowiedni moment, no ale ty mu wszystko ulatwilas ta zdrada

393

senszyciax3 napisał/a:

Skoro Cię nie dotykał, nie chcia,  rozmawiać nie chciał seksu. To jedynie czym mi tu śmierdzi to tym ze chciał się z tobą rozstać, tylko czekał na odpowiedni moment, no ale ty mu wszystko ulatwilas ta zdrada

Jakby chciał się rozstać to by przecież nie brał ze mną ślubu, nie chciał dzieci ?

394

To ze wziął z tobą ślub Nie oznacza że po roku nie żałował tej decyzji I nie chciał się rozstać, a to ze nie chciał seksu równa się z tym ze nie chciał dzieci

395

Olciapolcia napisał/a:
senszyciax3 napisał/a:

Jakby chciał się rozstać to by przecież nie brał ze mną ślubu, nie chciał dzieci ?

Ahahahhahahahahahahahahahaha

Leżę i kwiczę

396

Cyngli- nie tylko Ty, ja już zastanawiam się czy to nie są jakieś jaja, albo zaczynam wątpić w ludzkość

397

senszyciax3 napisał/a:

To ze wziął z tobą ślub Nie oznacza że po roku nie żałował tej decyzji I nie chciał się rozstać, a to ze nie chciał seksu równa się z tym ze nie chciał dzieci

Mówił co innego.

398

Kiedy pół roku temu czy rok ? Bo z tego co mówisz to ostatnion nie chciał ani z Tobą rozmawiać ani uprawiać z Tobą seksu, nie uważasz ze nawet tydzień mogl zadecydować o tym ze chce się z Tobą rozstać, a nie rozmawianie z Tobą i brak seksu to udowadnia

399

senszyciax3 napisał/a:

Kiedy pół roku temu czy rok ? Bo z tego co mówisz to ostatnion nie chciał ani z Tobą rozmawiać ani uprawiać z Tobą seksu, nie uważasz ze nawet tydzień mogl zadecydować o tym ze chce się z Tobą rozstać, a nie rozmawianie z Tobą i brak seksu to udowadnia

Ostatni raz kochalismy się pod koniec lutego albo na początku marca, później on był chory ale i tak do pracy chodził. Ostatnio o dzieciach nie mówił ale on ogólnie ostatnio mało mówił, po pracy od razu szedł spać.

400

Gdyby miał ochotę z Tobą pogadać to by zrobił to nawet jak by był zmęczony, no właśnie mało mówił nie chciał z Tobą gadać, zrozum  ze on Cię nie chce, między wami koniec, nie będziecie mieć dzieci, Dom i mieszkanie ci odbierze, a On znajdzie sobie nową

401

Jaja wielkanocne jak nic big_smile

Naprawde nie wierze, ze ktos moze byc tak durny. To jest jak karykatura postaci granych przez Kasie Figure big_smile

402

senszyciax3 napisał/a:

Gdyby miał ochotę z Tobą pogadać to by zrobił to nawet jak by był zmęczony, no właśnie mało mówił nie chciał z Tobą gadać, zrozum  ze on Cię nie chce, między wami koniec, nie będziecie mieć dzieci, Dom i mieszkanie ci odbierze, a On znajdzie sobie nową

Ja nie jestem zabawką którą można wyrzucić.

403

Dla niego najwidoczniej taka jesteś skoro teraz ma Cię gdzieś.

404

Olciapolcia napisał/a:
senszyciax3 napisał/a:

Ja nie jestem zabawką którą można wyrzucić.

To Ty nie jesteś zużytą gumową lalą..?

405

Olciapolcia napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:

Nie odezwał sie ode mnie od wczorajszego spotkania.

Od ciebie sie nie odezwal? Ojoj Ty chyba nie tylko studiow ale i podstawowki nie skonczylas a przynajmniej z polskiego mialas poprawke jak nic.

Denerwują mnie takie osoby jak Ty. Błędów nie popelniasz ? Telefon czasem zmienia wyrazy.

Te Twoje błędy są tak charakterystyczne że niemal w 99 % jestem pewna że jesteś trollem, który założył tu setny temat na temat męża i dziecka.

406

Możliwe że nie troll - takie przygłupie blachary to nic niespotykanego.
Cóż - ja myślę że facet poleciał na fajną dupę,  może była niezła w łóżku, po pewnym czasie mu się znudziła - co nie dziwi,  bo o czym miał gadać z takim pustakiem?
Zabrać między ludzi też nie bardzo,  bo wygląd wyglądem,  ale trzeba też się zachować,  odezwać - a tu poziom intelektualny ameby...
Facet pewnie nie chciał przed rodzicami przyznać że wtopa,  rozwód nie bardzo,  więc w pracę uciekł,  dodatkowo choroba ojca go przybiła...
A tu nagle dupa dupę innemu nastawiła.
Ten rozwód to pewnie była kwestia czasu - okazja właśnie się nadarzyła.
Oczywiście bohaterka powie że nie - ale cóż ona mogła widzieć poza czubkiem własnego nosa?

407

Olu, jeśli nie jesteś Trolem i naprawdę spotkało Cię takie nieszczęście, to w jaki sposób chcesz odzyskać męża, bo nie wystarczy powiedzieć, że jesteś jego żoną i ma do Ciebie wrócić bo ślubował

408

A ja mam pytanie z dupy...czym zajmuje się mąż? I może jak ma na imię, w końcu prawie go znamy to co mu będziemy wszyscy na 'pan maz' mówić

409

kasienka180 napisał/a:

A ja mam pytanie z dupy...czym zajmuje się mąż? I może jak ma na imię, w końcu prawie go znamy to co mu będziemy wszyscy na 'pan maz' mówić

Nie wiem czy powinnam mówić.

410

brenne napisał/a:

Olu, jeśli nie jesteś Trolem i naprawdę spotkało Cię takie nieszczęście, to w jaki sposób chcesz odzyskać męża, bo nie wystarczy powiedzieć, że jesteś jego żoną i ma do Ciebie wrócić bo ślubował

Nie Wiem, Nie wiem co mam robić.

411

Olciapolcia napisał/a:
kasienka180 napisał/a:

Booo...?

412

kasienka180 napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:
kasienka180 napisał/a:

Booo...?

Może ktos nas poznać.

413

Olciapolcia napisał/a:
brenne napisał/a:

Nic nie rob przeciez on wzial slub z Toba nie? Jak nie bedzie chcial mieszkac z Toba i zrobic Ci dzidziusia -spadkobiercy to wezwiesz policje nie? Oni go zmusza i przyprowadza sila do domu. Bo przeciez on jest Twoim mezem i Ty chcesz. Takze nic sie nie boj idz spokojnie na silownie, saune, masaz bo maz jest Twoj jak gacie ktore masz na tylku. Ma wrocic i juz bo Ty tak chcesz! Jeszcze mu wygarnij jak juz wroci ze Ty za dobra bylas dla niego bo sie zgadzalas zeby tyle hajsu ktory zarobil Twoj tesc szlo na jego wlasna rehabilitacje po wylewie a przeciez to twoja kasa jak i maz twoj. Wogole to jedz do tescia i jemu tez zrob awanture, kto wie moze slyszy chlop mimo spiaczki.  big_smile

414

feniks35 napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:
brenne napisał/a:

Nic nie rob przeciez on wzial slub z Toba nie? Jak nie bedzie chcial mieszkac z Toba i zrobic Ci dzidziusia -spadkobiercy to wezwiesz policje nie? Oni go zmusza i przyprowadza sila do domu. Bo przeciez on jest Twoim mezem i Ty chcesz. Takze nic sie nie boj idz spokojnie na silownie, saune, masaz bo maz jest Twoj jak gacie ktore masz na tylku. Ma wrocic i juz bo Ty tak chcesz! Jeszcze mu wygarnij jak juz wroci ze Ty za dobra bylas dla niego bo sie zgadzalas zeby tyle hajsu ktory zarobil Twoj tesc szlo na jego wlasna rehabilitacje po wylewie a przeciez to twoja kasa jak i maz twoj. Wogole to jedz do tescia i jemu tez zrob awanture, kto wie moze slyszy chlop mimo spiaczki.  big_smile

http://i1.memy.pl/obrazki/2260126044_haha.jpg

415

feniks35 napisał/a:
Olciapolcia napisał/a:
brenne napisał/a:

Tu nie chodzi o jakiegoś spadkobierce ale o nasze dziecko i wnuka dla nich.
Nie mam pretensji że pieniądze idą na teścia-  trzeba to trzeba.

416

Będą mieli wnuki, ale Ty nie będziesz ich matka. Tyle w temacie

417

senszyciax3 napisał/a:

Będą mieli wnuki, ale Ty nie będziesz ich matka. Tyle w temacie

Bardzo bym chciała.

418

Że Ty chcesz to teraz mało ważne. Pewnie dlatego ze twój zaraz były mąż chce rozwodu

419

senszyciax3 napisał/a:

Że Ty chcesz to teraz mało ważne. Pewnie dlatego ze twój zaraz były mąż chce rozwodu

Żałuję tego wszystkiego. Ale co mogę zrobić? 
Kocham go

420

Co możesz zrobić ? Nic. On już postanowił nie jesteś w stanie zmienić jego decyzji. Pogodz się z tym i najlepiej się wyprowadz z jego domu, bo tylko niepotrzebne nieporozumienia będziesz robić

421 Ostatnio edytowany przez mrd (2017-04-11 21:48:05)

I tak musi się wyprowadzić bo sama domu nie utrzyma - mąż zakręcił kurek z kasą.
A jeszcze musi adwokata mieć na sprawę rozwodową...
Ciekawe za co?
No chyba że na dupie zarobi - do tego akurat ma predyspozycje...

422

Wspaniala zona, co zdradza, zeruje na mezu i go olewa. Jezeli on ma nawet 10% wartosci siebie, to skutecznie i na zawsze kopnie Cie w dope.

423

mrd napisał/a:

I tak musi się wyprowadzić bo sama domu nie utrzyma - mąż zakręcił kurek z kasą.
A jeszcze musi adwokata mieć na sprawę rozwodową...
Ciekawe za co?
No chyba że na dupie zarobi - do tego akurat ma predyspozycje...

Jutro idę porozmawiać z moją przyjaciółką która ma siłownię na której ćwiczę. Powiedziała że chętnie coś dla mnie znajdzie.

424

To ciekawe jaka ta praca będzie smile

425

Beyondblackie napisał/a:

Wspaniala zona, co zdradza, zeruje na mezu i go olewa. Jezeli on ma nawet 10% wartosci siebie, to skutecznie i na zawsze kopnie Cie w dope.

Nie żeruje na mężu i go nie olewam.

426

senszyciax3 napisał/a:

To ciekawe jaka ta praca będzie smile

Sprzątać nie będę. Interesuje mnie coś ważniejszego.

427

Tak wiec czekam  z niecierpliwością czekam na te wiadomość o pracy big_smile

428

Ale skoro mój mąż według Was dążył do rozwodu to rozwód może być bez orzekania o winie albo rozkład porzycia małżeńskiego z jego winny ?
Swoją drogą dlaczego on tak szybko załatwił sobie adwokata ? Przecież sąd i tak da nam terapię małżeńską, czas na pogodzenie sie.

429

Olciupolciu - nie ma to już znaczenia czy jesteś trollem czy choćby odrobina prawdy jest w twojej historii, nie będę się już wypowiadać w twoim temacie.

Jeśli jesteś trollem, oszczędzaj siły, nawet jeśli dzisiaj przyjmujesz ze spokojem komentarze na swój temat, to kiedyś może ci zabraknąć tej siły. Nie wato tracić energii na takie pogaduchy
Jeśli jest choć odrobina prawdy w tej historii i nie rozumiesz, że twoje małżeństwo się skończyło i nie będzie z tego dzieci, to życzę cię dużo siły, bo wkrótce rzeczywistość bardzo boleśnie cię dotknie. Mam nadzieję, że to tylko poza ten twój egoizm i brak empatii, życzę ci byś nigdy nie spotkała w swoim życiu takiego człowieka, jakiego wykreowałaś w tym temacie.

430

Olciapolcia napisał/a:

Ale skoro mój mąż według Was dążył do rozwodu to rozwód może być bez orzekania o winie albo rozkład porzycia małżeńskiego z jego winny ?
Swoją drogą dlaczego on tak szybko załatwił sobie adwokata ? Przecież sąd i tak da nam terapię małżeńską, czas na pogodzenie sie.

zatrudnię Cię w mojej firmie. będziesz nabijać popularność na stronie internetowej. umiesz to robić.

431

Olciapolcia napisał/a:

Ostatni raz kochalismy się pod koniec lutego albo na początku marca, później on był chory ale i tak do pracy chodził. Ostatnio o dzieciach nie mówił ale on ogólnie ostatnio mało mówił, po pracy od razu szedł spać.

Słuchaj, każdy dojrzały (no właśnie!) człowiek wie i rozumie, że są takie momenty w życiu, kiedy seks przestaje mieć znaczenie, bo są inne, ważniejsze na daną chwilę sprawy. Stres potrafi skutecznie zabić pożądanie, nawet jeśli się daną osobę kocha.
Rozumiem też, że jeśli coś się między Wami zmieni i będziesz w ciąży, a lekarz zaleci, aby powstrzymać się od współżycia, to mąż może czuć się rozgrzeszony, jeśli poczuje, że mu tego brakuje i pójdzie za potrzebą gdzieś indziej? Jeżeli jednak nie, to jest na to takie bardzo trafne określenie - hipokryzja się nazywa.

432

Averyl napisał/a:

Olciu a jak twój prawie ex-mąż wytrzymywał twoją niezwykłą bystrość umysłu, on takie lubi?

Od czasu, kiedy kroteczka zakończyła swoje "zniszczyłam swoje życie" nie ma chyba na całym forum bardziej poczytnego wątku. To nic, ze historia wyssana z palca, ale czyta się emocje wszystkich komentujących nadzwyczaj realistycznie smile Niech się toczy... big_smile

433 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2017-04-12 01:10:35)

starr napisał/a:

To nic, ze historia wyssana z palca, ale czyta się emocje wszystkich komentujących nadzwyczaj realistycznie smile Niech się toczy... big_smile

Jak słusznie i wielokrotnie już zauważono, ten wątek jest niczym meksykańska telenowela - tam widzowie również mają świadomość, że to czysta fikcja, miałka zresztą, a jednak się emocjonują big_smile.

434

Priscilla napisał/a:
starr napisał/a:

To nic, ze historia wyssana z palca, ale czyta się emocje wszystkich komentujących nadzwyczaj realistycznie smile Niech się toczy... big_smile

Jak słusznie i wielokrotnie już zauważono, ten wątek jest niczym meksykańska telenowela - tam widzowie również mają świadomość, że to czysta fikcja, miałka zresztą, a jednak się emocjonują big_smile.

Trochę nudnawy robi się ten serial smile  odtwórczyni roli  g ó w e j  ciągle powtarza jedną kwestię...ale jako uważnego czytelnika, zaintrygował mnie jeden wątek :on był milczący i jakiś nieobecny albo rozmawiał przez telefon po niemiecku i angielsku (nasza niemota niestety pewnie nie zna języków obcych więc się nie dowiemy o czym i z kim rozmawiał)... No no...kto wie, może jeszcze historia rozwinie się jakoś interesująco, może jakiś trup zostanie wyciągnięty z szafy big_smile  Czekam big_smile

435

Historia przedziwna, ale tak szczerze to jednego nie rozumiem. Zdradziłaś i się przyznałaś? moim zdaniem to skoro już zdradziłaś, ale to nic dla Ciebie nie znaczyło, to powinnaś zachować to dla siebie, a nie obarczać tym swojego męża...

436

Czym zajmuje sie ta słynna "firma" ?
Co to jest ? Microsoft? Facebook ? Czy brytyjski tron?

Dziecinko ! skoro już zabierasz się za pisanie do dorosłych ludzi, to powinnaś choćby teoretycznie poznać kilka zasad rządzących "dorosłą " rzeczywistością.

wiedz więc na przyszłość, gdy będziesz szukać "pomocy" na innej platformie, że...

... rodzicielstwo nie wiąże sie z wyborem płci  i nie ma tak, że skoro teść sobie zamarzy wnuka-następcy , to będzie go miał pod warunkiem, że ty łaskawie zrezygnujesz z córeczki-strojnisi. To , że w rodzinie męża rodzą sie chłopcy, wcale nie oznacza, że on nie spłodzi córki. To jest jednak trochę bardziej skomplikowane i może raczej nie wchodź na ten grunt

... jak ktoś bliski dorosłej osobie ciężko zachoruje, to normalnym i ludzkim jest, że ona to przezywa, bez względu na to jak dobrym zapleczem finansowym dysponuje.

...pieniądze nie biorą sie z firmy, a firma nie  jest bankomatem. Na pieniądze sie pracuje, na firmę też. Nie istnieją firmy, które prowadza sie same. Zarządzanie jest najtrudniejszym elementem i pociąga najwięcej czasu i energii

...siłownia, masaż i sauna na okrągło to nie jest aktywne życie . to jest snobizm, próżność i infantylizm

...Ludzie zazwyczaj skłonni sa do przezywanie głębszych uczuć  w sposób inny ,niż ten przedstawiony w serialach

...ciało po porodzie sie zmienia, podobnie jak priorytety.

...zdrada przeważnie jest odbierana jak cos obrzydliwego i raczej nie znajdziesz odbiorców, którzy pochylą sie nad twoja "potrzebą" i zrozumieją, że tak, dokładnie - nie miałaś innego wyjścia

Może spróbuj przeredagować swoja historie pod katem moich wskazówek. Zabrzmi bardziej wiarygodnie

437

Autorka pewnie odpisze jak wróci ze szkolnego zajączka

438

Juz nie mam ochoty tu pisać. Bo wszyscy mnie oskarżają.

439

To strasne Olciu. Strasnie strasne.

440

Olciapolcia napisał/a:

Zabrakło pomysłów?

441 Ostatnio edytowany przez MamaMamusia (2017-04-12 13:51:18)

Olciapolcia napisał/a:

O tak ! masz rację ! Też to widzę.... tą paskudną niemoc twórczą. wypaliłaś sie tutaj. Nie poznano sie na tobie.
Nic to jednak! Są jeszcze inne fora i portale. Nie rezygnuj! Zastosuj moje powyższe wskazówki i zacznij wszystko od nowa.

Zmodyfikuj nieco fabułę..
Najlepiej wyrzuć zdrade, bo to jednak stawia cię w złym świetle. Nie czyni z ciebie męczennicy niestety...
choć w sumie... nie, może jednak zostaw zdradę, gdyż jest to przecież motyw przewodni każdego serialu, to przyciąga. tylko dodaj temu dramatyzmu, namiętności. niech wina jego będzie ewidentna . Może jakiś rękoczyn? alkoholizm? Hazard? Kochanek niech będzie za to rycerski i szlachetny jak sam Christian G. . absolutnie nie zaprzepaszczaj tej postaci i nie sprowadzaj jej do kopulacyjnej roli.
Teścia w śpiączce zostaw, ale zarysuj siebie jako ofiarę tej sytuacji. to ty go trzymaj za rękę i ślęcz przy jego łóżku. teściowa niech będzie za to nieczułą heterą.
No i wywal siłownie i masaże. Zrób sie na niedocenianą kurę domową. Mówię ci - to sie lepiej przyjmie.
Popraw warsztat ... o tak, warsztat wymaga sporej pracy. Ta historia ma potencjał, ale nie da sie ciągle czytać jedynie - "kocham go " i "jestem jego żoną". No nie da sie..

Tak więc - martyrologia , zero siłowni i dawaj !

PS. rodzice wiedzą o twojej "działalności " online ?
Pamiętaj Skarbie, że nie ma czegoś takiego jak pełna anonimowość w sieci.

442

Olciapolcia napisał/a:

Każdy Twój nowy temat tak się kończy tongue

443

Olciapolcia napisał/a:

Mam 26 lat, a mój mąż 31 lat. Jesteśmy małżeństwem od 1,5 roku. Teść miał wylew aktualnie jest w śpiączce. Stało się to chwilę po naszy ślubie. Teść prowadził firmę po swoim ojcu i mój mąż przejął ją. Wychodzil z domu o 7 wracał o 20-21 czasami 22. Byłam cały czas sama, samotna. Moj Mąż wracał do domu i zasypiał. Kochalismy się rzadko i stało się - zdradziłam męża. Mąż chce żebym wyprzedziła się z domu i chce złożyć papiery rozwodowe, nawet obrączkę zdjął. Nie widzieliśmy się od tamtego momentu. Nie wiem co robić.
Chcieliśmy mieć dziecko, a przecież teraz jest najwyższy czas, ma już 31 lat młodszy nie będzie i nie chce być dziadkiem- ojcem.

Jesteś zdziwiona, że Cię zostawił?
Chłop tyra jak wół, a Ty od razu z innym? I ten tekst o dziadku... Ech dziewczyno, nie dorosłaś do małżeństwa.

444

Olciapolcia napisał/a:

Olu dziewczynko, a co Twoim zdaniem powinniśmy zrobić?

445

Ej, co sie stalo?! Czyzby mnie cos ominelo?! A nie... To dalej ta sama spiewka, tylko dodano nowy watek "bede pracowac na silowni". Zastanawiam sie dlaczego nie bedziesz sprzatac? Zaden praca nie hanbi!! No ale Ty od poczatku robisz z siebie Pania "ą-ę". Powodzenia dzieciaku w dalszym zyciu bowiem slaby ten watek. Ide zmienic bajke smile

446

Olcia już tu nie wróci...

447

Ale jak to nie wróci??????  http://emotikona.pl/gify/pic/dziecko-placze.gif

448

Kurde, spóźniłam się? Olci już nie ma?

Bo ja się chciałam zapytać, jak się ta firma męża nazywa i imię męża też by mi się przydało. Sąsiadka szuka fajnego faceta, mówi że może być rozwodnik. Tylko żeby dzieci nie miał i potrafił zarobić na rodzinę. To bym jej namiary podała.

serial się już skończył?
A chciałam jeszcze pooglądać...;)

450

Pomysłów wystarczyło na 12 stron, a to i tak całkiem nieźle mówi o kreatywności naszej Olci big_smile.

451 Ostatnio edytowany przez jaMajkaa (2017-04-13 12:57:00)

Olciu z okazji nadchodzących świąt Wielkanocnych..życzę Tobie abyś na świadectwie szkolnym miała same piątki smile !!!

A dla Wszystkich razem i kazdego z osobna na tym forum...Zdrowych i Radosnych Świąt Wielkanocnych życzę.
                                                    Majka xxx

452

Zapowiadalo sie calkiem niezle i nagle klops. No nie no, szkoda... Wielka szkoda...

453

Polecam Trolci na przyszlosc jeden hak: by wzbudzic wspolczucie forumowiczow trzeba miec chociaz JEDNA pozytywna ceche charakteru. Ciezko jest kibicowac komus, kto z opisu jest durna, niewierna, leniwa i roszczeniowa baba. Tak tego nie pociagniesz. Jedna, jedyna dobra cecha by sie przydala.

A tak generalnie historia na miare "Trudnych spraw".

454

Piękny wątek. Jak brazylijska telenowela. smile

Posty [ 391 do 454 z 454 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie chce odchodzić od męża. Mąż ściągnął obrączkę.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024