Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 9,305 ]

326 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:51:32)

Odp: Sąsiad...111
santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Rollercoaster ok., ale karuzela, która nie dość tego, że kręciła się wkoło w poziomie, to jeszcze jej poszczególne wagoniki dodatkowo kręciły się wokół własnej osi każdy big_smile big_smile Nie pamietam już jak to ustrojstwo się nazywało, ale przed wypiciem piwa ryzykowne było na to wsiadać big_smile big_smile Był czad big_smile W ogóle na pełny żołądek było ryzyko big_smile

Nie wiem, jak to się nazywa, ale to jest zarąbiste big_smile

Przed wypiciem? Ja wolałam nie wsiadać po big_smile

big_smile No cóż  PO dwóch piwach to wychodzi że na karuzelę niebezpiecznie wsiadać PRZED piwami big_smile big_smile big_smile
No trudno. Najlepszym też się zdarza big_smile

327

SonyXperia napisał/a:

big_smile No cóż  PO dwóch piwach to wychodzi że na karuzelę niebezpiecznie wsiadać PRZED piwami big_smile big_smile big_smile

Jak przed piwami, ale po pieczonej baraninie, to rozumiem... nie można zwalić na piwo... zdarza się big_smile

Kurczaki, ale się wczułam w klimat. Naprawdę pojechałabym, nawet zaraz big_smile Tylko, że teraz nie Oktober big_smile

328 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:59:07)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A piwo masz? tongue bo sok mi sie skonczyl wink

Nie chcę  się wciskać między wódkę a zakąskę, ale teraz toś wymyślił tongue big_smile Skąd taki pomysł? big_smile

Dostosowywuje sie adekwatnie do zapotrzebowania big_smile

Nie pytaj, sam nie rozumiem co wlasnie napisalem wink

Nie pytam. Okażę  litość big_smile

329

Wasza Łaskawosc wink

No dobra... Autor spierdzielil, miala byc kolejka a mnie sie dziengi koncza. Jakies pomysly? big_smile

330

Harvey napisał/a:

Wasza Łaskawosc wink

No dobra... Autor spierdzielil, miala byc kolejka a mnie sie dziengi koncza. Jakies pomysly? big_smile

Mam trochę w lodówce, ale nie wiem, czy masz daleko....

331

Harvey napisał/a:

Wasza Łaskawosc wink

Ja się już nikogo nie dopytuję gdzie mieszka big_smile Mowy nie ma tongue big_smile

332

Harvey napisał/a:

Wasza Łaskawosc wink

Kobieta ma piwo w lodowce... swiety graal a nie pietruszka! big_smile

333 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 22:08:10)

SonyXperia napisał/a:

Ja się już nikogo nie dopytuję gdzie mieszka big_smile Mowy nie ma tongue big_smile

Ja nie pytam, gdzie mieszka, tylko czy ma daleko do mojej lodówki... jego wybór... tongue

Harvey napisał/a:

Kobieta ma piwo w lodowce... swiety graal a nie pietruszka! big_smile

Pa, przeszedł do historii... świętego Graala znalazł... big_smile

334

SonyXperia napisał/a:

Jak przed piwami, ale po pieczonej baraninie, to rozumiem... nie można zwalić na piwo... zdarza się big_smile

Kurczaki, ale się wczułam w klimat. Naprawdę pojechałabym, nawet zaraz big_smile Tylko, że teraz nie Oktober big_smile

W tym roku na pewno nie dam rady, ale może w przyszłym. A na pewno wyciągnę tam mojego przyszłego męża (którego jeszcze co prawda nie mam, ale zamierzam upolować big_smile ) Idealne miejsce na romantyczny miesiąc miodowy- rzędy ław z piwem i zawrót głowy big_smile

335

SonyXperia napisał/a:

Ja nie pytam, gdzie mieszka, tylko czy ma daleko do mojej lodówki... jego wybór... tongue

To jak mamy trafić do tej lodówki pełnej szczęśliwości ? big_smile Jakieś namiary? GPS ? big_smile

336

SonyXperia napisał/a:

A na pewno wyciągnę tam mojego przyszłego męża (którego jeszcze co prawda nie mam, ale zamierzam upolować big_smile ) Idealne miejsce na romantyczny miesiąc miodowy- rzędy ław z piwem i zawrót głowy big_smile

A to masz tak, jak ja. Ja też nie znam jeszcze mojego przyszłego męża, ale podróż poślubna będzie do Monachium big_smile

Tylko nie wiem, czy w przyszłym roku. Masz bardziej sprecyzowane plany big_smile

337

SonyXperia napisał/a:

A na pewno wyciągnę tam mojego przyszłego męża (którego jeszcze co prawda nie mam, ale zamierzam upolować big_smile ) Idealne miejsce na romantyczny miesiąc miodowy- rzędy ław z piwem i zawrót głowy big_smile

A to masz tak, jak ja. Ja też nie znam jeszcze mojego przyszłego męża, ale podróż poślubna będzie do Monachium big_smile

Tylko nie wiem, czy w przyszłym roku. Masz bardziej sprecyzowane plany big_smile

Takie to właściwości chmielu big_smile big_smile

338 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 22:39:47)

SonyXperia napisał/a:

W tym roku na pewno nie dam rady, ale może w przyszłym. A na pewno wyciągnę tam mojego przyszłego męża (którego jeszcze co prawda nie mam, ale zamierzam upolować big_smile ) Idealne miejsce na romantyczny miesiąc miodowy- rzędy ław z piwem i zawrót głowy big_smile

Ja nie... wytrzymałem.. Możecie sobie darować... swoje już poczynając 'od durniów' usłyszałem... Przegiąłem... Kobieta mądra przetłumaczyła... Zdrówko!
Jednak będzie trochę inaczej tongue  Nie wytrzymałem z tym 'mężem'!!!!
'Patrz kochanie, tutaj pisałam o naszym miesiącu miodowym! Cudownie, prawda?' smile

EDIT: 'Popatrz! A tutaj, jaki jesteś wspaniały i .... SUPER! WOW!' Więc droga koleżanko, podpowiadam! big_smile

339 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 23:09:27)

Jestem prostą, skromną dziewczyną tongue I do mnie trzeba mówić prostymi, jasnymi słowami tongue
https://www.youtube.com/watch?v=Us5kFeHhRT0

340

Zdecydowanie klarowniej trzeba tu pisać smile
A może oswajanie kufli powoduje poplątanie ? eeee, nie chyba

341 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 23:20:04)

Może po prostu trzeba ograniczyć dawkę porto? tongue

342

Te Porto musi byc zajebiste big_smile

Po ile ono? Jak tyle co 10 piw to biere 3 tongue

343 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 23:23:33)

Oczekuj... nieoczekiwanego... sad Niby trzeźwo myślę...

Prosiłem na spotkaniu rekrutacyjnym o wykonanie myślowego ćwiczenia. Znaczenia temat nie ma... Ja dałem 'ile stacji paliwowych może być w W-wie, tak około?'  Jest taki gościu... Joel Spolsky... Trochę pomysł pod pysk podstawił. Nie chodzi o odpowiedź... Chodzi o to, czy ktoś zacznie... myśleć... zacznie kombinować (ktoś zauważył, że polskiego 'kombinować' trudno przetłumaczyć... polskiego piszę...). Więc... nikt nie próbował... Zgadywać próbowali... Wkur... Szewenaście było w odpowiedziach... big_smile

EDIT: ooooooooo... już po polsku ma tłumaczenia... dla zainteresowanych link... ale nudne... tongue http://polish.joelonsoftware.com/

344

smile
Ale tam, aleś pytanie wymyślił...
Nie dało sie o co innego pytać ? smile smile smile

345

Harvey napisał/a:

O, jaaaaaaaa, kamikadze. Ja chciałam 1 na próbę big_smile

346

random.further napisał/a:

smile
Ale tam, aleś pytanie wymyślił...
Nie dało sie o co innego pytać ? smile smile smile

Próbuj... Tylko musi być bezpretensjonalnie głupie... zmyła taka musi być w nim...

347 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 23:31:14)

rh72 napisał/a:

Prosiłem na spotkaniu rekrutacyjnym o wykonanie myślowego ćwiczenia. Znaczenia temat nie ma... Ja dałem 'ile stacji paliwowych może być w W-wie, tak około?'

...jakby mi ktoś zadał tak durne pytanie na spotkaniu rekrutacyjnym, to bym podziękowała za pracę... chyba że było to pytanie na stanowisko dyrektora jakiegoś tam w PKN Orlen, to ewentualnie rozumiem... no, ale to ja...

348

Harvey napisał/a:

Aha... chwilunia i Wam piwo rąbnę! a Wy z ... sokiem zostaniecie... porto? Japończycy mają ograniczone możliwości trawienia jakoś tam alkoholu... Narąbać japończyka to tak prosto... podobno... Kamikadze się znaleźli! big_smile

349

Harvey napisał/a:

Najwyzej sasiadowi oddam... i tak mu dluzny jestem za sponiewieranie samogonem tongue

350

rh72 napisał/a:

Prosiłem na spotkaniu rekrutacyjnym o wykonanie myślowego ćwiczenia. Znaczenia temat nie ma... Ja dałem 'ile stacji paliwowych. może być w W-wie, tak około?'

...jakby mi ktoś zadał tak durne pytanie na spotkaniu rekrutacyjnym, to bym podziękowała za pracę... no, ale to ja...

Programistka? Tłumaczę, że to inny rodzaj ludzki, że Ci programiści... Windows zna i lubi...? Polubiła bo programiści kazali...
Ci ludzie (w tym ja) zawsze wiedzą 'lepiej' zawsze za usera decydują... Jak kobieta w małżeństwie... i potem tyle tragedii sad

351 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 23:33:10)

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Najwyzej sasiadowi oddam... i tak mu dluzny jestem za sponiewieranie samogonem tongue

Ale temu mojemu? To bez mojej wiedzy nie oddawaj big_smile

352 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 23:37:10)

Harvey napisał/a:

Pisałem 'przecie'! Kobieta w małżeństwie... smile

353

Harvey napisał/a:

No właśnie, któremu? Temu spod 111? big_smile Jemu się przede wszystkim należy wink On nawet nie wie, co rozkręcił big_smile

354

Ja pierdziu... a gościu wpadł jedynie na 1,5 godziny... smile

355

Harvey napisał/a:

Ktos przyniosl, postawil, polal, wypilim, skonczylim, rozeszlim sie czolgajac do wlasnych kwadratow i tyle go widzialem... i nawet nie zadzwonil, nie napisal. No zly sasiad, zly! wink Pewnie temu, ze Twoj tongue a ja w auto balem sie wsiadac 3 kolejne dni tongue

A niech go te Porto trzasnie! Zostaje przy piwie big_smile

356

Harvey napisał/a:

Ktos przyniosl, postawil, polal, wypilim, skonczylim, rozeszlim sie czolgajac do wlasnych kwadratow i tyle go widzialem... i nawet nie zadzwonil, nie napisal. No zly sasiad, zly! wink Pewnie temu, ze Twoj tongue a ja w auto balem sie wsiadac 3 kolejne dni tongue

Zły sąsiad... Zły... Sprawdź, czy w ciąży nie jesteś... tongue Zły sąsiad... big_smile

357

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

A nie, ten mój by się ze mną podzielił. I jeszcze pewnie by chciał, żeby mu zrobić gulasz i kanapki...

358

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Zły sąsiad... Zły... Sprawdź, czy w ciąży nie jesteś... tongue Zły sąsiad... big_smile

Czekam na ripostę Harvey big_smile

359

A nie, ten mój by się ze mną podzielił. I jeszcze pewnie by chciał, żeby mu zrobić gulasz i kanapki...

OK, ja bym został przy gastronomii... Ale: zimne, słodkie... big_smile

360

Delicji się zachciało tongue

361

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Czekam na ripostę Harvey big_smile

Kobieta... typowe... strategia 'dziel i rządź...' Harvey, 2x czytaj co napisałeś... big_smile 3x dla pewności... pamiętaj, z kim piłeś big_smile

362

SonyXperia napisał/a:

Delicji się zachciało tongue

Szarlotki.. czyli apple pie...

https://pl.wikipedia.org/wiki/American_Pie_(film)

363

Mowil, ze delikatny bedzie, ze nic nie poczuje, ze to tylko za pierwszym tak jest, ze nie boli pozniej i bedzie mi dobrze...

Ja tu o samogonie pisze, zboczuchy jedne tongue big_smile

364

Harvey napisał/a:

Mowil, ze delikatny bedzie, ze nic nie poczuje, ze to tylko za pierwszym tak jest, ze nie boli pozniej i bedzie mi dobrze...

Ja tu o samogonie pisze, zboczuchy jedne tongue big_smile

Za mały odstęp zrobiłeś, żebyśmy Ci uwierzyli tongue

365 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 00:07:24)

Harvey napisał/a:

Ty też się dałeś nabrać na tę gatkę - szmatkę... ? smile Kurczę... Teraz to Harvey ma odstęp... ciut większy (aby być zrozumiałym big_smile)... Niedobra... SantaPietruszka... Teraz sąsiad dobry... SantaPietruszka niedobra... big_smile

EDIT: dodałem po wypowiedzi Harveya więc nie wiem, czy się liczy...?

366

Za mały odstęp zrobiłeś, żebyśmy Ci uwierzyli tongue

Maly... ale wariat wink

367

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ty też się dałeś nabrać na tę gatkę - szmatkę... ? smile Kurczę... Teraz to Harvey ma odstęp... Niedobra... SantaPietruszka... Teraz sąsiad dobry... SantaPietruszka niedobra... big_smile

Spoko, ja jak niemcy, gram do konca wink

368 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-25 00:07:22)

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ty też się dałeś nabrać na tę gatkę - szmatkę... ? smile Kurczę... Teraz to Harvey ma odstęp... Niedobra... SantaPietruszka... Teraz sąsiad dobry... SantaPietruszka niedobra... big_smile

Że niby ja tak Harveyowi? Ależ skąd. To on mnie, tylko ja się wstydzę przyznać... tongue

Harvey ma odstęp big_smile Padłam big_smile big_smile big_smile

369

Zboczeńcy sad Idę się leczyć! sad

370

Kurde, gdzie? To uleczalne? Brzydko wyglada? Czy jest na sali weterynarz? Help! wink

371

Poszedł... Pietruszkę sadzi... sad przesadza sad Cholera go wie... Też mam chęć na pietruszkę... Ej... wmawiają mi, że piwo lepsze... smile

372

Harvey napisał/a:

Kurde, gdzie? To uleczalne? Brzydko wyglada? Czy jest na sali weterynarz? Help! wink

A zaraźliwe ?  big_smile

373

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A zaraźliwe ?  big_smile

Jak chcesz to Ci odstapie big_smile

374

rh72 napisał/a:

Teraz to Harvey ma odstęp... ciut większy (aby być zrozumiałym big_smile)

Ja nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem... kolega Autor pierwszy napisał...

375 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 00:23:48)

rh72 napisał/a:

Teraz to Harvey ma odstęp... ciut większy (aby być zrozumiałym big_smile)

Ja nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem... kolega Autor pierwszy napisał...

Koleżanka Santa się zaczerwieniła... i nie może oczy oderwać... Ciekawość, oj ciekawość smile

EDIT: a Harveya już i uszy pieką... Tylko o nim i o nim... co ja mam teraz z tymi uszami wymyśleć... ale myślimy... big_smile

376

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A zaraźliwe ?  big_smile

Tylko piwo weź za odstąpne... smile Nie bądź frajer!

377

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A zaraźliwe ?  big_smile

W ciemno nie biorę tongue

378

rh72 napisał/a:

Koleżanka Santa się zaczerwieniła... i nie może oczy oderwać... Ciekawość, oj ciekawość smile

Gdzie niby? tongue

A odstęp Harveya, hm, owszem, fascynujący jest - cały czas się zastanawiam, skąd wiesz, ze go ma big_smile

379 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 00:26:31)

rh72 napisał/a:

Gdzie niby? tongue

A odstęp Harveya, hm, owszem, fascynujący jest - cały czas się zastanawiam, skąd wiesz, ze go ma big_smile

On stoi twarzą do Ciebie... smile Tyłem to do mnie... To ja nie patrzę... big_smile

Uważaj! Mały, ale wariat big_smile Tak pisał...

380

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Gdzie niby? tongue

On stoi twarzą do Ciebie... smile Tyłem do do mnie... To ja nie patrzę... big_smile

Się zastanowiłam, czy on na twarzy ma ten odstęp, czy gdzieś indziej... dobranoc big_smile big_smile big_smile

381

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A zaraźliwe ?  big_smile

Dorzuce rh72... bierz jak daja wink

https://i.makeagif.com/media/1-14-2016/kGjpKk.gif

382

Ooooooooooooooooo.... tak... oddam się smile sam nawet... smile

383 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-25 00:31:43)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Dorzuce rh72... bierz jak daja wink

https://i.makeagif.com/media/1-14-2016/kGjpKk.gif

Chyba jednak obejdę się smakiem tongue Łącznie z gratisem big_smile

384

Rh72... ale nie powiesz mi poznie,j ze nie probowalem tongue

Piwo mi sie skonczylo... sklep zamkniety... nosz kurczaczek...

Dawaj te Porto big_smile

385

Harvey napisał/a:

Rh72... ale nie powiesz mi poznie,j ze nie probowalem tongue

Piwo mi sie skonczylo... sklep zamkniety... nosz kurczaczek...

Dawaj te Porto big_smile

No właśnie.... Hej! On pisał serio! Gratis...! Hej! Hej? sad

386

Co hej? Nic hej tongue

387

SonyXperia napisał/a:

Co hej? Nic hej tongue

Znowu skucha... Znowu nie wzieli... Dopłacę? sad

388

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Co hej? Nic hej tongue

Znowu skucha... Znowu nie wzieli... Dopłacę? sad

Nie potrzebują? tongue

389

Kiedys na tvn byl taki event jak "przygarnij kropka"... no niech ktoras go przygarnie! Porto postawi, lokcia polize... no nie wiem, buty kupi? big_smile

390 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 00:45:51)

Ależ mam tych talentów... Może jednak nie? Może gratis, to jednak rzeczywiście promocja była? smile

Posty [ 326 do 390 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024