Piątek, piątuś, piąteczek, piątunio
262 2017-03-24 13:46:45 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 13:57:01)
Piątek, piątuś, piąteczek, piątunio
To ja jeszcze poproszę Ciebie komentarz w niedzielę wieczorkiem, pleasssssssse! Please!
Aha, ten kociak to... co? Twój? Czeka?
EDIT: ładny... ale bez piwa, to weekend może niespełniony być... Jakbyś dodał gifa z piwem, bez soku, z pianką... (tak, nauczyli już); ciekawe, czy coś 'fajnego' znajdziesz...?
piwa dalej coś nie... wolę łokcie lizać... jak pokazałeś to tak się spodobało... teraz się boję... poznam nową osobę i się namolnie będę od razu do łokcia 'przyssawał'. jak smaczny, znaczy normalny, jak nie, to... Harveya spotkałem
EDIT: Net-facet? Ufffffffffffffffffffff!
To ja jeszcze poproszę Ciebie komentarz w niedzielę wieczorkiem, pleasssssssse!
Please!
Może być ciężko
Aha, ten kociak to... co? Twój?
Czeka?
Nie, to moja zwierzęca natura chce już wychodzić z roboty
EDIT: ładny...
ale bez piwa, to weekend może niespełniony być... Jakbyś dodał gifa z piwem, bez soku, z pianką... (tak, nauczyli już); ciekawe, czy coś 'fajnego' znajdziesz...?
proszzz:
Zlizałby do sucha ... kufle ofkors
piwa dalej coś nie...
A to już pewnie zależy kto podaje
wolę łokcie lizać... jak pokazałeś to tak się spodobało... teraz się boję... poznam nową osobę i się namolnie będę od razu do łokcia 'przyssawał'. jak smaczny, znaczy normalny, jak nie, to... Harveya spotkałem
Tylko sobie nie pomyśl że ja jakiś łatwy jestem i każdemu łokcia daje posmakować
264 2017-03-24 14:19:19 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 14:24:52)
WYLECZYŁ! WYLECZYŁ!
Kocham piwo!
EDIT: a Wy Panie? też pewnie znajdzie się powód z tym piwem,co?
EDIT: przepraszam, muszę się wytłumaczyć... jak widzę, jednak piwo takie... ładne... złote... z pianką... jednak wzięło... jakby jeszcze w tych kompletach sprzedawali... 2 piwa znaczy...
Dziewczyny Wy jednak wiecie, co dobre
Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były
266 2017-03-24 14:51:31 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 14:57:40)
Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były
I będzie jak na gifie Harveya? Lucky him!
Harvey dał zdjęcie, jak prosiłem... Santa poproszę w takim kadrze jak u niego. Może być bez fontanny z tyłu... Może być i bez ... fartuszka...
EDIT: pończochy zostaw...
EDIT: Aha, wiem co zrobisz... ma być TWOJE... TY... bez łatwizny...
santapietruszka napisał/a:Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były
I będzie jak na gifie Harveya?
Lucky him!
Harvey dał zdjęcie, jak prosiłem... Santa poproszę w takim kadrze jak u niego. Może być bez fontanny z tyłu... Może być i bez ... fartuszka...
To muszę iść jeszcze kupić buty. Bo nie mam takich, co pasują do pończoch
268 2017-03-24 14:58:55 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 15:02:18)
Dobrze zrozumiałaś jednak... ustąpię, bez butów... wiesz to... po co ten post?
EDIT: jak chce znajdzie sposób, jak nie chce znajdzie ... wymówkę
Dobrze zrozumiałaś jednak... ustąpię, bez butów... wiesz to... po co ten post?
EDIT: jak chce znajdzie sposób, jak nie chce znajdzie ... wymówkę
Nie mam pojęcia, po co ten post
Idę na zakupy, nie mam butów
Wolę myśleć, że prawie się zgodziłaś... a może?
Harvey... Ty wiesz, co kobiety z tymi butami mają? Inne Panie też tak? Że zdjęcia nie dacie bez butów? Wszystkiego innego może nie być, ale butów?!!! Nieeeeeeeeeeee...
A mówią, że facet najśmieszniejszy w samych skarpetach...
273 2017-03-24 15:26:08 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 15:30:06)
rh72 napisał/a:santapietruszka napisał/a:Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były
I będzie jak na gifie Harveya?
Lucky him!
Kupiłam pończochy nie pasują do spódnicy, kupiłam spódnicę - nie pasuje do bluzki, kupiłam bluzkę - nie pasuje do butów...
Nie ma się w co ubrać Jakoś tak to leci
santapietruszka napisał/a:rh72 napisał/a:I będzie jak na gifie Harveya?
Lucky him!
Kupiłam pończochy nie pasują do spódnicy, kupiłam spódnicę - nie pasuje do bluzki, kupiłam bluzkę - nie pasuje do butów...
![]()
Nie ma się w co ubraćJakoś tak to leci
Proszę!!! Jak faceta pytasz, to odpowiedź jest jednak, oczywista, oczekiwana przez kobiety... Rozebrać się... Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta?
Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta?
Ja idę na zakupy po to, żeby ładnie wyglądać potem na zdjęciach wstawianych przez Harveya
rh72 napisał/a:Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta?
Ja idę na zakupy po to, żeby ładnie wyglądać potem na zdjęciach wstawianych przez Harveya
Dziękuję! Czyli rację miałem
I mam rozumieć, że znajduje?
Ufffff.... mocne!
...Lubicie mocne piwo za słodkawy posmak i szybko postępujący szum w głowie, którego nie zapewni powolne sączenie lekkich chmielnych napitków o przepisowej mocy?...
To może być propozycja dla Ciebie. Nie licz jednak, że bez większych konsekwencji będziesz mógł opróżnić kilka kufli - to piwo jest zabójczo mocne - pomocy oczywiście udzieli : znaleziona Kobieta...
rh72 napisał/a:I mam rozumieć, że znajduje?
Ufffff.... mocne!
...Lubicie mocne piwo za słodkawy posmak i szybko postępujący szum w głowie, którego nie zapewni powolne sączenie lekkich chmielnych napitków o przepisowej mocy?...To może być propozycja dla Ciebie. Nie licz jednak, że bez większych konsekwencji będziesz mógł opróżnić kilka kufli - to piwo jest zabójczo mocne - pomocy oczywiście udzieli : znaleziona Kobieta...
![]()
![]()
Ooooooooooooooooo... Się zgubiłem................ A potem, że co? Że seksu na pierwszej randce nie będzie? Kilka albo jeden 'do pełna'... Potem... drugi...
Kobiety! Uwaga! Mam rewelacyjny pomysł na ... ubranie dzięki któremu będę sławny, bogaty, wspaniały....! Tak! Więc widzę reklamę: 'Trenuj, jak Dzik! Kompresyjna Koszulka Dzik.' Nie wiem jak nazwę swoją? Może koszulka supermana... Koszulka... PIWOSZA! tak! PIWOSZA! Jak ma działać? Nakładasz ją, a ona u faceta brzuch 'kompresuje'. Robi się sześciopak. Reszta idzie w bicepsy... w dół też idzie... i nie zawsze w tyłek... Która kobieta nie kupi tego facetowi? Która nie kupi... Uwaga! Jest też trick... Może w rozum pójść. Ale która Pani o to dba? Jest jakaś?
Teraz myślę, jak ją zrobić... Nawet prototyp...
Hit będzie!
Hej! Wreszcie pojąłem, że mam status: Net-facet! Dotarło... Trochę trwało... Ja już mogę tu... świntuszyć Hej!
Jestem góral spod siamuśkich Tater...!
Przyszedł do dom mokry, bom si... pod wiater!
Hej!
SonyXperia napisał/a:SonyXperia napisał/a:Czy ktoś mógłby zinterpretować co Autor właściwie miał na myśli?
![]()
Bo nie czaję ni w ząb
rh72 napisał/a:Autor się przyznaje... Hobby ciekawego nie mam...
I z tym fantem koniecznie trzeba byłoby coś zrobić na plus
No to co z tym zrobimy?
My nic Ty
Uśmiechnie się tu kto? Do jasnej...!
My nic
Ty
Nie, tylko zespół wespół... https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c
Podziękował, docenił... uffff....
290 2017-03-24 17:35:53 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 17:39:29)
Hahahahahaha! Mam tak z dzieciakami, ciągle pod tym balkonem
Szkoda, że obecnie został do oglądania jedynie Okił Khamidow
Harvey... Ty wiesz, co kobiety z tymi butami mają? Inne Panie też tak?
Wg mnie to wciąż szukają tych wygodnych bo haluksy je bolą
Teraz zagwozdka... kto robi zdjęcia?
Uśmiechnie się tu kto? Do jasnej...!
Z pewnością ta po lewej... albo w zębach dłubie, ciężko stwierdzić
Podziękował, docenił... uffff....
Kolejkę stawiaj!
292 2017-03-24 18:26:37 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 18:41:55)
Kolejkę stawiaj!
Będzie, wiem to... Ale tak maj - czerwiec... dobra?
Jak kochac to nieindywidualnie
Podobno kolegę trzeba mieć... aby tylko nie kochać tych samych kobiet...
wtedy... pojedynek, co? Po co im dawać opcję!
EDIT: A kolega skąd, ja blisko W-wy, jak w profilu - Ząbki...?
Harvey napisał/a:Kolejkę stawiaj!
Będzie, wiem to...
Ale tak maj - czerwiec... dobra?
EDIT: A kolega skąd, ja blisko W-wy, jak w profilu - Ząbki...?
Ząbki / Tworki Co za różnica
rh72 napisał/a:Harvey napisał/a:Kolejkę stawiaj!
Będzie, wiem to...
EDIT: A kolega skąd, ja blisko W-wy, jak w profilu - Ząbki...?Ząbki / Tworki
Co za różnica
![]()
Z Tworek można wyjść bez Ząbków
Ząbki / Tworki
Co za różnica
![]()
Znam to... Mentalna?
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Będzie, wiem to...
EDIT: A kolega skąd, ja blisko W-wy, jak w profilu - Ząbki...?Ząbki / Tworki
Co za różnica
![]()
Z Tworek można wyjść bez Ząbków
![]()
![]()
Żabek... Żabek...
SonyXperia napisał/a:Ząbki / Tworki
Co za różnica
![]()
Znam to... Mentalna?
Jesteś rodowitym Ząbianinem czy przybyłeś z reszty kraju dla odmiany zwanego prowincją
298 2017-03-24 18:49:03 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 18:53:13)
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Ząbki / Tworki
Co za różnica
![]()
Znam to... Mentalna?
Jesteś rodowitym Ząbianinem czy przybyłeś z reszty kraju dla odmiany zwanego prowincją
![]()
Prowincjusz... Tzw. słoik... praca mnie trzyma... za... wiadomo co...
EDIT: chociaż ja wolę patrzeć na siebie z perspektywy Czechowa... tam tak ładnie... na tej prowincji... i w ogóle...
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Znam to... Mentalna?
![]()
EDIT: chociaż ja wolę patrzeć na siebie z perspektywy Czechowa... tam tak ładnie... na tej prowincji... i w ogóle...
Internety mi pokazują, że to dzielnica Lublina. Tak?
rh72 napisał/a:SonyXperia napisał/a:Jesteś rodowitym Ząbianinem czy przybyłeś z reszty kraju dla odmiany zwanego prowincją
![]()
A nie!
SonyXperia napisał/a:rh72 napisał/a:Prowincjusz... Tzw. słoik... praca mnie trzyma... za... wiadomo co...
A nie!
OK. Miejscowość koło Gorzowa Wlk.? I więcej nie zgaduję
No cóż, na każdego przychodzi... pora się ustatkować... może czas być bardziej... serio...
Kurczę, trudna decyzja... wiecie co? sąsiad chyba zszedł... (nie żałujcie, szczęśliwy i tak będzie) piwo pewnie polubię, dzięki za sprostowanie... i... wiek zobowiązuje...
Może lepiej zrozumieć później niż nawet wcześniej, że trzeba czasami na serio... chyba temat już wygasa... cześć wszystkim! Było super...
Poudzielam się może na innych tematach... Żal pozostanie....
Pisałem gdzieś... jak facet sobie coś przetłumaczy, to durny uwierzy... Hejka!
No cóż, na każdego przychodzi... pora się ustatkować... może czas być bardziej... serio...
Kurczę, trudna decyzja... wiecie co? sąsiad chyba zszedł... (nie żałujcie, szczęśliwy i tak będzie)piwo pewnie polubię, dzięki za sprostowanie... i... wiek zobowiązuje...
Może lepiej zrozumieć później niż nawet wcześniej, że trzeba czasami na serio... chyba temat już wygasa... cześć wszystkim! Było super...
Poudzielam się może na innych tematach... Żal pozostanie....Pisałem gdzieś... jak facet sobie coś przetłumaczy, to durny uwierzy... Hejka!
No nie !
Dokąd to? Gdzieś zniknął! ... Chlupnął i już
No uciekł, nie wierzę, rh72 po prostu uciekł
No i tak... mądrych się przestraszył... o sąsiada zmartwił... uciekł, czyli zrobił to co facet najlepiej robi
nie będzie się już udzielał... teraz muszę jeszcze tą nitkę uciąć, co najtrudniejsze...
Autor ma przejściowe problemy psychiczne z rozumieniem tekstu czytanego, ale spoko, zaraz to opanujemy
Dziewczyny!!! Pomóżcie, bo ja gościa nie kumam!!! Dużo piwa potrzebne!!!!
307 2017-03-24 20:13:58 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 20:19:50)
Autor ma przejściowe problemy psychiczne z rozumieniem tekstu czytanego, ale spoko, zaraz to opanujemy
Dziewczyny!!! Pomóżcie, bo ja gościa nie kumam!!! Dużo piwa potrzebne!!!!
![]()
![]()
Ja też
Jakieś pomysły ?
Piwa na dzisiaj mam dwa, ale coś czuję, że to za mało do ogarnięcia tematu
Cholera, chyba się już nie dowiem,czy to chodziło o ten Czechów koło Gorzowa A może to chodziło o Czechów zza południowej granicy ?
Dwa to może faktycznie być mało... idź po więcej, póki sklepy czynne
Dwa to może faktycznie być mało... idź po więcej, póki sklepy czynne
To przy następnej okazji, bo się jutro mogę prawa jazdy pozbyć - po większej liczbie jakbym dmuchnęła to chyba zmiotłabym samym oddechem
Dużo piwa potrzebne!!!!
![]()
![]()
Sluze uprzejmie
311 2017-03-24 21:19:05 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:20:13)
santapietruszka napisał/a:Dużo piwa potrzebne!!!!
![]()
![]()
Sluze uprzejmie
Dziękuję :*
Bo na Autora to nie ma co liczyć...
Czy to Oktoberfest? Może wyskoczę w tym roku, mam zaległości
Harvey napisał/a:santapietruszka napisał/a:Dużo piwa potrzebne!!!!
![]()
![]()
Sluze uprzejmie
Bo na Autora to nie ma co liczyć...Czy to Oktoberfest? Może wyskoczę w tym roku, mam zaległości
Ostatni raz byłam kilkanaście lat temu! O Boże! Gdzie indziej są litrowe kufle piwa ?? Tylko w Monachium!!!
313 2017-03-24 21:25:51 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:26:34)
Sony, to jedziemy. Ja mam rodzinę niedaleko Monachium, noclegi gratis
Ale koniecznie wpinkalamy tego pieczonego barana
Harvey napisał/a:santapietruszka napisał/a:Dużo piwa potrzebne!!!!
![]()
![]()
Sluze uprzejmie
Bo na Autora to nie ma co liczyć...Czy to Oktoberfest? Może wyskoczę w tym roku, mam zaległości
Myslalem ze ta impreza bardziej tak wyglada...
Dobrze ze za wyobraznie jeszcze nie rozstrzeliwuja
Myslalem ze ta impreza bardziej tak wyglada...
Dobrze ze za wyobraznie jeszcze nie rozstrzeliwuja
Jak Ty mało wiesz o życiu...
Sony, to jedziemy. Ja mam rodzinę niedaleko Monachium, noclegi gratis
Nie żartuj, bo naprawdę jestem gotowa się wybrać
Serio, serio
Święto Piwa!! Jest też, a przynajmniej było, również świętowanie w maju, taki jakby "letni" a'la Octoberfest?
santapietruszka napisał/a:Sony, to jedziemy. Ja mam rodzinę niedaleko Monachium, noclegi gratis
![]()
Serio, serio
![]()
Święto Piwa!! Jest też, a przynajmniej było, również świętowanie w maju, taki jakby "letni" a'la Octoberfest?
Ok, jak jesteś chętna, to ja zapraszam. Tylko, że ja z dziećmi, cza będzie popilnować czasem, jakby mi się widziała udana randka - i pozjeżdżać na rollercoasterze
W maju to nie wiem, nie byłam. Ale Oktoberfest to moje święto
Jak Ty mało wiesz o życiu...
A no... pokaz mi
santapietruszka napisał/a:Jak Ty mało wiesz o życiu...
A no... pokaz mi
To cho
320 2017-03-24 21:41:35 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:42:10)
SonyXperia napisał/a:santapietruszka napisał/a:Sony, to jedziemy. Ja mam rodzinę niedaleko Monachium, noclegi gratis
![]()
Serio, serio
![]()
Ok, jak jesteś chętna, to ja zapraszam. Tylko, że ja z dziećmi, cza będzie popilnować czasem, jakby mi się widziała udana randka - i pozjeżdżać na rollercoasterze
W maju to nie wiem, nie byłam. Ale Oktoberfest to moje święto
Rollercoaster ok., ale karuzela, która nie dość tego, że kręciła się wkoło w poziomie, to jeszcze jej poszczególne wagoniki dodatkowo kręciły się wokół własnej osi każdy
Nie pamietam już jak to ustrojstwo się nazywało, ale przed wypiciem piwa ryzykowne było na to wsiadać
Był czad
W ogóle na pełny żołądek było ryzyko
Harvey napisał/a:santapietruszka napisał/a:Jak Ty mało wiesz o życiu...
A no... pokaz mi
To cho
A piwo masz? bo sok mi sie skonczyl
322 2017-03-24 21:46:15 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:46:39)
santapietruszka napisał/a:Harvey napisał/a:A no... pokaz mi
To cho
A piwo masz?
bo sok mi sie skonczyl
Nie chcę się wciskać między wódkę a zakąskę, ale teraz toś wymyślił
Skąd taki pomysł?
Rollercoaster ok., ale karuzela, która nie dość tego, że kręciła się wkoło w poziomie, to jeszcze jej poszczególne wagoniki dodatkowo kręciły się wokół własnej osi każdy
![]()
Nie pamietam już jak to ustrojstwo się nazywało, ale przed wypiciem piwa ryzykowne było na to wsiadać
![]()
Był czad
W ogóle na pełny żołądek było ryzyko
Nie wiem, jak to się nazywa, ale to jest zarąbiste
Przed wypiciem? Ja wolałam nie wsiadać po
Harvey napisał/a:santapietruszka napisał/a:To cho
A piwo masz?
bo sok mi sie skonczyl
Nie chcę się wciskać między wódkę a zakąskę, ale teraz toś wymyślił
![]()
Skąd taki pomysł?
Dostosowywuje sie adekwatnie do zapotrzebowania
Nie pytaj, sam nie rozumiem co wlasnie napisalem
325 2017-03-24 21:50:17 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:51:31)
A piwo masz?
bo sok mi sie skonczyl
Mam piwo, ale sok to nie wiem, co to jest w ogóle
Nie pytaj, sam nie rozumiem co wlasnie napisalem
Straciłeś przez chwilę w moich oczach, ale już lepiej