Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 9,305 ]

261

Odp: Sąsiad...111

Piątek, piątuś, piąteczek, piątunio big_smile

https://s.miauhau.pl/b/media/gags/1511/06/4139-piatunio-animation.gif

262 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 13:57:01)

Harvey napisał/a:

Piątek, piątuś, piąteczek, piątunio big_smile

To ja jeszcze poproszę Ciebie komentarz w niedzielę wieczorkiem, pleasssssssse! big_smile Please! big_smile
Aha, ten kociak to... co? Twój? tongue Czeka? tongue

EDIT: ładny... tongue ale bez piwa, to weekend może niespełniony być... Jakbyś dodał gifa z piwem, bez soku, z pianką... (tak, nauczyli już); ciekawe, czy coś 'fajnego' znajdziesz...? tongue piwa dalej coś nie... wolę łokcie lizać... jak pokazałeś to tak się spodobało... teraz się boję... poznam nową osobę i się namolnie będę od razu do łokcia 'przyssawał'. jak smaczny, znaczy normalny, jak nie, to... Harveya spotkałem big_smile

EDIT: Net-facet? Ufffffffffffffffffffff!

263

rh72 napisał/a:

To ja jeszcze poproszę Ciebie komentarz w niedzielę wieczorkiem, pleasssssssse! big_smile Please! big_smile

Może być ciężko tongue

http://hajlajt.pl/upload/files/12%20(25).gif

rh72 napisał/a:

Aha, ten kociak to... co? Twój? tongue Czeka? tongue

Nie, to moja zwierzęca natura chce już wychodzić z roboty big_smile

rh72 napisał/a:

EDIT: ładny... tongue ale bez piwa, to weekend może niespełniony być... Jakbyś dodał gifa z piwem, bez soku, z pianką... (tak, nauczyli już); ciekawe, czy coś 'fajnego' znajdziesz...? tongue

proszzz:

http://www.gifbin.com/bin/032012/1391796352_girl_with_beers.gif

Zlizałby do sucha ... kufle ofkors tongue big_smile

rh72 napisał/a:

piwa dalej coś nie...

A to już pewnie zależy kto podaje wink

rh72 napisał/a:

wolę łokcie lizać... jak pokazałeś to tak się spodobało... teraz się boję... poznam nową osobę i się namolnie będę od razu do łokcia 'przyssawał'. jak smaczny, znaczy normalny, jak nie, to... Harveya spotkałem big_smile

Tylko sobie nie pomyśl że ja jakiś łatwy jestem i każdemu łokcia daje posmakować wink

264 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 14:24:52)

WYLECZYŁ! WYLECZYŁ!
Kocham piwo! big_smile

EDIT: a Wy Panie? też pewnie znajdzie się powód z tym piwem,co? tongue
EDIT: przepraszam, muszę się wytłumaczyć... jak widzę, jednak piwo takie... ładne... złote... z pianką... jednak wzięło... jakby jeszcze w tych kompletach sprzedawali... 2 piwa znaczy... big_smile
Dziewczyny Wy jednak wiecie, co dobre tongue

265

Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były big_smile

266 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 14:57:40)

santapietruszka napisał/a:

Przez Was aż poszłam do sklepu. Kupiłam piwo i szklanki, bo ładne w promocji były big_smile

I będzie jak na gifie Harveya? smile Lucky him! tongue Harvey dał zdjęcie, jak prosiłem... Santa poproszę w takim kadrze jak u niego. Może być bez fontanny z tyłu... Może być i bez ... fartuszka... tongue

EDIT: pończochy zostaw...
EDIT: Aha, wiem co zrobisz... ma być TWOJE... TY... bez łatwizny...

267

rh72 napisał/a:

I będzie jak na gifie Harveya? smile Lucky him! tongue Harvey dał zdjęcie, jak prosiłem... Santa poproszę w takim kadrze jak u niego. Może być bez fontanny z tyłu... Może być i bez ... fartuszka... tongue

To muszę iść jeszcze kupić buty. Bo nie mam takich, co pasują do pończoch tongue

268 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 15:02:18)

Dobrze zrozumiałaś jednak... ustąpię, bez butów... wiesz to... po co ten post? tongue

EDIT: jak chce znajdzie sposób, jak nie chce znajdzie ... wymówkę sad

269

rh72 napisał/a:

Dobrze zrozumiałaś jednak... ustąpię, bez butów... wiesz to... po co ten post? tongue

EDIT: jak chce znajdzie sposób, jak nie chce znajdzie ... wymówkę sad

Nie mam pojęcia, po co ten post cool

Idę na zakupy, nie mam butów big_smile big_smile big_smile

270

Wolę myśleć, że prawie się zgodziłaś... a może? smile

271

Harvey... Ty wiesz, co kobiety z tymi butami mają? Inne Panie też tak? Że zdjęcia nie dacie bez butów? Wszystkiego innego może nie być, ale butów?!!! Nieeeeeeeeeeee... big_smile
A mówią, że facet najśmieszniejszy w samych skarpetach... tongue

272

rh72 napisał/a:

Tylko która to kobieta zrozumie sad???. Piwo! smile

smile
Rozum to to, czego mężczyzna szuka w kobiecie, obejrzawszy uprzednio wszystko inne...
http://www.gify.net/data/media/331/piwo-ruchomy-obrazek-0006.gif

273 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 15:30:06)

rh72 napisał/a:

To muszę iść jeszcze kupić buty. Bo nie mam takich, co pasują do pończoch tongue

Kupiłam pończochy nie pasują do spódnicy, kupiłam spódnicę - nie pasuje do bluzki, kupiłam bluzkę - nie pasuje do butów... big_smile
Nie ma się w co ubrać big_smile Jakoś tak to leci tongue

274

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kupiłam pończochy nie pasują do spódnicy, kupiłam spódnicę - nie pasuje do bluzki, kupiłam bluzkę - nie pasuje do butów... big_smile
Nie ma się w co ubrać big_smile Jakoś tak to leci tongue

Proszę!!! Jak faceta pytasz, to odpowiedź jest jednak, oczywista, oczekiwana przez kobiety... Rozebrać się... Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta? big_smile

275

rh72 napisał/a:

Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta? big_smile

Ja idę na zakupy po to, żeby ładnie wyglądać potem na zdjęciach wstawianych przez Harveya tongue

276

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tylko która to kobieta zrozumie sad???. Piwo! smile

smile
Rozum to to, czego mężczyzna szuka w kobiecie, obejrzawszy uprzednio wszystko inne...
http://www.gify.net/data/media/331/piwo-ruchomy-obrazek-0006.gif

I mam rozumieć, że znajduje? smile Ufffff.... mocne! big_smile

277

rh72 napisał/a:

Więc Wy po to te zakupy robicie... Te sukienki? Bluzki? Aby potem się rozebrać dla faceta? big_smile

Ja idę na zakupy po to, żeby ładnie wyglądać potem na zdjęciach wstawianych przez Harveya tongue

Dziękuję! Czyli rację miałem smile

278

rh72 napisał/a:

smile
...Lubicie mocne piwo za słodkawy posmak i szybko postępujący szum w głowie, którego nie zapewni powolne sączenie lekkich chmielnych napitków o przepisowej mocy?...

To może być propozycja dla Ciebie. Nie licz jednak, że bez większych konsekwencji będziesz mógł opróżnić kilka kufli - to piwo jest zabójczo mocne - pomocy oczywiście udzieli : znaleziona Kobieta... smile smile smile

279

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
...Lubicie mocne piwo za słodkawy posmak i szybko postępujący szum w głowie, którego nie zapewni powolne sączenie lekkich chmielnych napitków o przepisowej mocy?...

To może być propozycja dla Ciebie. Nie licz jednak, że bez większych konsekwencji będziesz mógł opróżnić kilka kufli - to piwo jest zabójczo mocne - pomocy oczywiście udzieli : znaleziona Kobieta... smile smile smile

Ooooooooooooooooo... Się zgubiłem................ tongue A potem, że co? Że seksu na pierwszej randce nie będzie? Kilka albo jeden 'do pełna'... Potem... drugi... big_smile

280

Kobiety! Uwaga! Mam rewelacyjny pomysł na ... ubranie dzięki któremu będę sławny, bogaty, wspaniały....! Tak! Więc widzę reklamę: 'Trenuj, jak Dzik! Kompresyjna Koszulka Dzik.' Nie wiem jak nazwę swoją? Może koszulka supermana... Koszulka... PIWOSZA! tak! PIWOSZA! Jak ma działać? Nakładasz ją, a ona u faceta brzuch 'kompresuje'. Robi się sześciopak. Reszta idzie w bicepsy... w dół też idzie... i nie zawsze w tyłek... Która kobieta nie kupi tego facetowi? Która nie kupi... Uwaga! Jest też trick... Może w rozum pójść. Ale która Pani o to dba? big_smile Jest jakaś? big_smile Teraz myślę, jak ją zrobić... Nawet prototyp... smile Hit będzie!

281

rh72 napisał/a:

Ooooooooooooooooo... Się zgubiłem................ tongue A potem, że co? Że seksu na pierwszej randce nie będzie? Kilka albo jeden 'do pełna'... Potem... drugi... big_smile

smile smile smile Nie będzie !
Spokoju Ci potrzeba i hobby ...
http://www.gify.net/data/media/1304/robienie-na-drutach-ruchomy-obrazek-0002.jpg

282

Wiem... big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=3Ip1irYWXck

283

Hej! Wreszcie pojąłem, że mam status: Net-facet! Dotarło... Trochę trwało... Ja już mogę tu... świntuszyć big_smile Hej!

Jestem góral spod siamuśkich Tater...!
Przyszedł do dom mokry, bom si... pod wiater!

Hej! big_smile

284

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czy ktoś mógłby zinterpretować co Autor właściwie miał na myśli? big_smile tongue Bo nie czaję ni w ząb big_smile

rh72 napisał/a:

Autor się przyznaje... Hobby ciekawego nie mam...

I z tym fantem koniecznie trzeba byłoby coś zrobić na plus  wink

No to co z tym zrobimy? sad

My nic tongue Ty tongue

285

Uśmiechnie się tu kto? Do jasnej...!

286

smile

287

SonyXperia napisał/a:

My nic tongue Ty tongue

Nie, tylko zespół wespół... https://www.youtube.com/watch?v=yQNVB1ghR9c smile

288

SonyXperia napisał/a:

smile

Podziękował, docenił... uffff.... smile

289

https://www.youtube.com/watch?v=EEBpyB3k9Uc

290 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 17:39:29)

Hahahahahaha! big_smile Mam tak z dzieciakami, ciągle pod tym balkonem big_smile

Szkoda, że obecnie został do oglądania jedynie Okił Khamidow sad

291

rh72 napisał/a:

Harvey... Ty wiesz, co kobiety z tymi butami mają? Inne Panie też tak?

Wg mnie to wciąż szukają tych wygodnych bo haluksy je bolą wink

Teraz zagwozdka... kto robi zdjęcia? tongue

rh72 napisał/a:

Uśmiechnie się tu kto? Do jasnej...!

Z pewnością ta po lewej... albo w zębach dłubie, ciężko stwierdzić wink

rh72 napisał/a:

Podziękował, docenił... uffff.... smile

Kolejkę stawiaj!

292 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 18:41:55)

Harvey napisał/a:

Kolejkę stawiaj!

Będzie, wiem to... tongue Ale tak maj - czerwiec... dobra? big_smile Jak kochac to nieindywidualnie tongue Podobno kolegę trzeba mieć... aby tylko nie kochać tych samych kobiet... tongue wtedy... pojedynek, co? Po co im dawać opcję! big_smile
EDIT: A kolega skąd, ja blisko W-wy, jak w profilu - Ząbki...?

293

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Kolejkę stawiaj!

Będzie, wiem to... tongue Ale tak maj - czerwiec... dobra? big_smile Jak kochac to nieindywidualnie tongue Podobno kolegę trzeba mieć... aby tylko nie kochać tych samych kobiet... tongue wtedy... pojedynek, co? Po co im dawać opcję! big_smile

Ząbki / Tworki tongue Co za różnica big_smile tongue

294

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Kolejkę stawiaj!

Z Tworek można wyjść bez Ząbków big_smile big_smile big_smile

295

SonyXperia napisał/a:

Znam to... Mentalna? tongue

296

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Z Tworek można wyjść bez Ząbków big_smile big_smile big_smile

Żabek... Żabek...

297

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jesteś rodowitym Ząbianinem czy przybyłeś z reszty kraju dla odmiany zwanego prowincją  tongue wink

298 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 18:53:13)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jesteś rodowitym Ząbianinem czy przybyłeś z reszty kraju dla odmiany zwanego prowincją  tongue wink

Prowincjusz... Tzw. słoik... praca mnie trzyma... za... wiadomo co... sad

EDIT: chociaż ja wolę patrzeć na siebie z perspektywy Czechowa... tam tak ładnie... na tej prowincji... i w ogóle...

299

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

EDIT: chociaż ja wolę patrzeć na siebie z perspektywy Czechowa... tam tak ładnie... na tej prowincji... i w ogóle...

Internety mi pokazują, że to dzielnica Lublina. Tak?

300

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A nie! tongue

301

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A nie! tongue

OK. Miejscowość koło Gorzowa Wlk.? I więcej nie zgaduję tongue

302

No cóż, na każdego przychodzi... pora się ustatkować... może czas być bardziej... serio... sad
Kurczę, trudna decyzja... wiecie co? sąsiad chyba zszedł...  (nie żałujcie, szczęśliwy i tak będzie) sad piwo pewnie polubię, dzięki za sprostowanie... i... wiek zobowiązuje... sad
Może lepiej zrozumieć później niż nawet wcześniej, że trzeba czasami na serio... chyba temat już wygasa... cześć wszystkim! Było super... big_smile
Poudzielam się może na innych tematach... Żal pozostanie....

Pisałem gdzieś... jak facet sobie coś przetłumaczy, to durny uwierzy... Hejka! smile

303

rh72 napisał/a:

No cóż, na każdego przychodzi... pora się ustatkować... może czas być bardziej... serio... sad
Kurczę, trudna decyzja... wiecie co? sąsiad chyba zszedł...  (nie żałujcie, szczęśliwy i tak będzie) sad piwo pewnie polubię, dzięki za sprostowanie... i... wiek zobowiązuje... sad
Może lepiej zrozumieć później niż nawet wcześniej, że trzeba czasami na serio... chyba temat już wygasa... cześć wszystkim! Było super... big_smile
Poudzielam się może na innych tematach... Żal pozostanie....

Pisałem gdzieś... jak facet sobie coś przetłumaczy, to durny uwierzy... Hejka! smile

No nie !
Dokąd to? tongue Gdzieś zniknął! ... Chlupnął i już big_smile
No uciekł, nie wierzę, rh72 po prostu uciekł big_smile big_smile big_smile

304

smile
To to ?
https://www.zabki24.pl/category/sasiedzi/

305

No i tak... mądrych się przestraszył... o sąsiada zmartwił... sad uciekł, czyli zrobił to co facet najlepiej robi smile nie będzie się już udzielał... teraz muszę jeszcze tą nitkę uciąć, co najtrudniejsze...

306

Autor ma przejściowe problemy psychiczne z rozumieniem tekstu czytanego, ale spoko, zaraz to opanujemy tongue

Dziewczyny!!! Pomóżcie, bo ja gościa nie kumam!!! Dużo piwa potrzebne!!!! big_smile big_smile big_smile

307 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 20:19:50)

Autor ma przejściowe problemy psychiczne z rozumieniem tekstu czytanego, ale spoko, zaraz to opanujemy tongue

Dziewczyny!!! Pomóżcie, bo ja gościa nie kumam!!! Dużo piwa potrzebne!!!! big_smile big_smile big_smile

Ja też big_smile
Jakieś pomysły ?
Piwa na dzisiaj mam dwa, ale coś czuję, że to za mało do ogarnięcia tematu big_smile big_smile
Cholera, chyba się już nie dowiem,czy to chodziło o ten Czechów koło Gorzowa wink  A może to chodziło o Czechów zza południowej granicy ? big_smile

308

Dwa to może faktycznie być mało... idź po więcej, póki sklepy czynne big_smile

309

Dwa to może faktycznie być mało... idź po więcej, póki sklepy czynne big_smile

To przy następnej okazji, bo się jutro mogę prawa jazdy pozbyć - po większej liczbie jakbym dmuchnęła to chyba zmiotłabym samym oddechem  big_smile big_smile

310

Dużo piwa potrzebne!!!! big_smile big_smile big_smile

Sluze uprzejmie wink

https://media.tenor.co/images/bc545a1e5a13d4c04f4fe73fd2ccb3ae/tenor.gif

311 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:20:13)

Harvey napisał/a:

Sluze uprzejmie wink

Dziękuję :*
Bo na Autora to nie ma co liczyć...

Czy to Oktoberfest? Może wyskoczę w tym roku, mam zaległości big_smile

312

Harvey napisał/a:

Sluze uprzejmie wink

Ostatni raz byłam kilkanaście lat temu! O Boże! Gdzie indziej są litrowe kufle piwa ?? big_smile  Tylko w Monachium!!!

313 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:26:34)

Sony, to jedziemy. Ja mam rodzinę niedaleko Monachium, noclegi gratis big_smile

Ale koniecznie wpinkalamy tego pieczonego barana big_smile

314

Harvey napisał/a:

Sluze uprzejmie wink

Myslalem ze ta impreza bardziej tak wyglada...

http://www.gifbin.com/bin/1239704054_drinking_beer.gif

wink

Dobrze ze za wyobraznie jeszcze nie rozstrzeliwuja wink

315

Harvey napisał/a:

Myslalem ze ta impreza bardziej tak wyglada...

http://www.gifbin.com/bin/1239704054_drinking_beer.gif

wink

Dobrze ze za wyobraznie jeszcze nie rozstrzeliwuja wink

Jak Ty mało wiesz o życiu... tongue

316

Nie żartuj, bo naprawdę jestem gotowa się wybrać tongue big_smile Serio, serio big_smile big_smile Święto Piwa!! Jest też, a przynajmniej było, również świętowanie w maju, taki jakby  "letni" a'la Octoberfest?

317

SonyXperia napisał/a:

Nie żartuj, bo naprawdę jestem gotowa się wybrać tongue big_smile Serio, serio big_smile big_smile Święto Piwa!! Jest też, a przynajmniej było, również świętowanie w maju, taki jakby  "letni" a'la Octoberfest?

Ok, jak jesteś chętna, to ja zapraszam. Tylko, że ja z dziećmi, cza będzie popilnować czasem, jakby mi się widziała udana randka - i pozjeżdżać na rollercoasterze big_smile

W maju to nie wiem, nie byłam. Ale Oktoberfest to moje święto big_smile

318

A no... pokaz mi big_smile

wink

319

Harvey napisał/a:

wink

To cho big_smile

320 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:42:10)

SonyXperia napisał/a:

Ok, jak jesteś chętna, to ja zapraszam. Tylko, że ja z dziećmi, cza będzie popilnować czasem, jakby mi się widziała udana randka - i pozjeżdżać na rollercoasterze big_smile

W maju to nie wiem, nie byłam. Ale Oktoberfest to moje święto big_smile

Rollercoaster ok., ale karuzela, która nie dość tego, że kręciła się wkoło w poziomie, to jeszcze jej poszczególne wagoniki dodatkowo kręciły się wokół własnej osi każdy big_smile big_smile Nie pamietam już jak to ustrojstwo się nazywało, ale przed wypiciem piwa ryzykowne było na to wsiadać big_smile big_smile Był czad big_smile W ogóle na pełny żołądek było ryzyko big_smile

321

Harvey napisał/a:

wink

To cho big_smile

A piwo masz? tongue bo sok mi sie skonczyl wink

322 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-24 21:46:39)

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

wink

To cho big_smile

Nie chcę  się wciskać między wódkę a zakąskę, ale teraz toś wymyślił tongue big_smile Skąd taki pomysł? big_smile

323

SonyXperia napisał/a:

Rollercoaster ok., ale karuzela, która nie dość tego, że kręciła się wkoło w poziomie, to jeszcze jej poszczególne wagoniki dodatkowo kręciły się wokół własnej osi każdy big_smile big_smile Nie pamietam już jak to ustrojstwo się nazywało, ale przed wypiciem piwa ryzykowne było na to wsiadać big_smile big_smile Był czad big_smile W ogóle na pełny żołądek było ryzyko big_smile

Nie wiem, jak to się nazywa, ale to jest zarąbiste big_smile

Przed wypiciem? Ja wolałam nie wsiadać po big_smile

324

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

To cho big_smile

Nie chcę  się wciskać między wódkę a zakąskę, ale teraz toś wymyślił tongue big_smile Skąd taki pomysł? big_smile

Dostosowywuje sie adekwatnie do zapotrzebowania big_smile

Nie pytaj, sam nie rozumiem co wlasnie napisalem wink

325 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-03-24 21:51:31)

Harvey napisał/a:

Mam piwo, ale sok to nie wiem, co to jest w ogóle tongue

Harvey napisał/a:

Nie pytaj, sam nie rozumiem co wlasnie napisalem wink

Straciłeś przez chwilę w moich oczach, ale już lepiej tongue

Posty [ 261 do 325 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :