Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 9,305 ]

131 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 21:11:12)

Odp: Sąsiad...111
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

sad  Tak mnie nie przekupisz tongue Kiepska oferta tongue

Pół królestwa? smile

Hmm... to nie to żebym była zachłanna... ale tylko pół? hmm Jesteś jedynie współwaścicielem królestwa ? tongue No nie wiem, nie wiem... big_smile

I co mam pisać? Cukierek nie... Pół królestwa nie... tongue Klapsa?! big_smile (o będzie się, mam nadzieję, działo)... big_smile

132 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 21:28:16)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pół królestwa? smile

Hmm... to nie to żebym była zachłanna... ale tylko pół? hmm Jesteś jedynie współwaścicielem królestwa ? tongue No nie wiem, nie wiem... big_smile

I co mam pisać? Cukierek nie... Pół królestwa nie... tongue Klapsa?! big_smile (o będzie się, mam nadzieję, działo)... big_smile

big_smile Uważaj czego sobie życzysz, bo może się spełnić tongue wink

133

Och... Kobieto! Wymiana? że tak...? ja... potem Ty... potem ja...? Och! big_smile Zdmuchnąłem właśnie świeczkę smile Taaaaaaak!!! smile

134 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-03-22 21:21:18)

smile brat niczym sąsiad, a piwa nie piją

135 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 21:27:18)

rh72 napisał/a:

Och... Kobieto! Wymiana? że tak...? ja... potem Ty... potem ja...? Och! big_smile Zdmuchnąłem właśnie świeczkę smile Taaaaaaak!!! smile

Ty, mądralo, lepiej zrób coś z sąsiadem, zanim Ci zacznie śmierdzieć w wersalce lub zamarznie na amen w zamrażarce big_smile  czy gdzie go tam włożyłeś big_smile big_smile big_smile Trupa masz w szafie! Nie pamiętasz?!? big_smile big_smile Czy może jednak Pan Sąsiad ma się dobrze a Ty taki egoista jesteś, co?? tongue

136 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 21:29:20)

Jestem sam... Przypominam, tu Europa, tutaj 1 facet < 1 kobieta... smile Kobieta mnie bije! Kobieta mnie bije!
Jak ja chcę mieć głos tego gościa... (Stuhr'a, tak?) Wszystkie kłótnie bym w domu wygrał po prostu lementująć. Sąsiad nie tylko jeden...
A gościa, jak spotkam, skierują na to forum. Pokażę mu, jak ma przerąbane... sad

OK! Poważniej... któraś z Pań zna faceta z dłuższą pamięcią?! cyborg jakiś? tongue

137 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 21:35:03)

rh72 napisał/a:

Jestem sam... Przypominam, tu Europa, tutaj 1 facet < 1 kobieta... smile Kobieta mnie bije! Kobieta mnie bije!
Jak ja chcę mieć głos tego gościa... (Stuhr'a, tak?) Wszystkie kłótnie bym w domu wygrał po prostu lementująć. Sąsiad nie tylko jeden...
A gościa, jak spotkam, skierują na to forum. Pokażę mu, jak ma przerąbane... sad

OK! Poważniej... któraś z Pań zna faceta z dłuższą pamięcią?! cyborg jakiś? tongue

Jasne, jasne... jestem sam wink Nie podzielę się klapsami z Panem Sąsiadem... Wszystkie klapsy są dla mnie big_smile  big_smile
No bez żartów...  klaps od kobiety to chyba jak "Kobieta mnie pieści, kobieta mnie głaszcze..." tongue No jakie znowu "bije" ? big_smile No coś Ty, taka krucha, delikatna istota i spuszczanie komuś lania yikes

138

random.further napisał/a:

smile brat niczym sąsiad, a piwa nie piją

Idzie do zgranych 'na dysk'... smile Alkohol, narkotyki, ... piosenki... co się na tym internecie szerzy?! Po drugim dniu tutaj mi oczy wypaliło, przy pierwszym to był mózg... sad

139 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 21:37:20)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jasne, janse... jestem sam wink Nie podzielę się klapsami z Panem Sąsiadem... Wszystkie klapsy są dla mnie big_smile  big_smile
No bez żartów...  klaps od kobiety to chyba jak "Kobieta mnie pieści, kobieta mnie głaszcze..." tongue No jakie znowu "bije" ? big_smile

Aaaaaa.... to zgoda smile Robercik, proszę, tu kasa... przyniesiesz coś? A wiesz? Jak krawat będzie zawiązany na klamce... to please, poczytaj sobie internecik, co? smile

EDIT: dla nie w temacie, sąsiad ma na imię Robert.

140 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 21:42:00)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jasne, janse... jestem sam wink Nie podzielę się klapsami z Panem Sąsiadem... Wszystkie klapsy są dla mnie big_smile  big_smile
No bez żartów...  klaps od kobiety to chyba jak "Kobieta mnie pieści, kobieta mnie głaszcze..." tongue No jakie znowu "bije" ? big_smile

Aaaaaa.... to zgoda smile Robercik, proszę, tu kasa... przyniesiesz coś? A wiesz? Jak krawat będzie zawiązany na klamce... to please, poczytaj sobie internecik, co? smile

Seksowne imię.  Trochę popularne jak widać, ale aktualnie i tak mi się bardzo podoba wink

141 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 21:47:20)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Seksowne imię.  Trochę popularne jak widać, ale aktualnie i tak mi się bardzo podoba wink

Hahahahahahaha! big_smile Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert!

Już? smile Jakby tak cały świat był prosty... ufffff.... smile

EDIT: Cholera... na mnie też działa? Nie.no... big_smile Julia, Julia, Julia... big_smile No, lepiej... big_smile

142

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hahahahahahaha! big_smile Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert! Robert!

Już? smile Jakby tak cały świat był prosty... ufffff.... smile

No bez przesady big_smile On jest tylko jeden big_smile No wiesz... tongue Phi...

143

Nie ma z kim pogadać... Podpuściły i sąsiad poszedł po piwo... sad No... wierz kobietom? sad

144 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 21:53:51)

rh72 napisał/a:

Nie ma z kim pogadać... Podpuściły i sąsiad poszedł po piwo... sad No... wierz kobietom? sad

Piwo dla wytwornych Dam? Eeee...
Poczekaj. Zaraz tu będzie Święte Warzywko wink

145 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 22:00:18)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Strach omiótł me stopy... Wiatr się wdarł do serca... W głowie burza... big_smile I.... mamy problem... tongue Lubię już kobietę! tongue Nie nakrzyczy już na mnie... A jak nakrzyczy? A jak nakrzyczy?! To.... Poczekajcie, idę na Skype, najpierw muszę sobie coś wyjaśnić... pewnie sam ze sobą... sad

146

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Strach omiótł me stopy... Wiatr się wdarł do serca... W głowie burza... big_smile I.... mamy problem... tongue Lubię już kobietę! tongue Nie nakrzyczy już na mnie... A jak nakrzyczy? A jak nakrzyczy?! To.... Poczekajcie, idę na Skype, najpierw muszę sobie coś wyjaśnić... pewnie sam ze sobą... sad

Oj tam od razu nakrzyczy, kto tu pisał o przemocy  ? tongue

147

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sąsiad poszedł po piwo dla mnie, chciałam zaznaczyć tongue Bo ja - w przeciwieństwie do Autora wątku - lubię tongue

Robercik, masz to piwo? big_smile

148

santapietruszka napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sąsiad poszedł po piwo dla mnie, chciałam zaznaczyć tongue Bo ja - w przeciwieństwie do Autora wątku - lubię tongue

Czuję się oszukana sad
W kwestii piwa... rzecz jasna big_smile tongue

149

To 'tam' go przywiało... sad Drużyna 'Pierścienia' to on nie jest... I tak mi zwróci kase... sad

150

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale Ty się znowu przejęzyczas i mnie lubisz? Piwo? Nie, piwa nikt nie lubi... Więc to ja? Autor! Sprawdziłem...
Do pozostałych: całe 3 dni mi to zajęło, calutkie! smile

151

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie, piwa nikt nie lubi...

Nie bluźnij!

152

SonyXperia napisał/a:

Czuję się oszukana sad

Ha! I tu wkraczamy... po większym piwie = wchodzimy pewnym krokiem...

Rycz, mała, rycz
Płacz maleńka, płacz
Masz to u mnie od dziś

big_smile

153

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie, piwa nikt nie lubi...

Nie bluźnij!

Wyrażam czynną skruchę... Oświadczam, że to już się nie powtórzy.... Jak w życiu, do kolejnego razu... smile

154

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czuję się oszukana sad

Rycz, mała, rycz
Płacz maleńka, płacz
Masz to u mnie od dziś

big_smile

Dziewczyny nie płaczą tongue A tak w ogóle - co Ty wiesz o piwie?

155 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-22 22:16:43)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czuję się oszukana sad

Rycz, mała, rycz
Płacz maleńka, płacz
Masz to u mnie od dziś

big_smile

O kobietach też nic. smile Muszę? smile Próbowałem tylko... big_smile

156

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Rycz, mała, rycz
Płacz maleńka, płacz
Masz to u mnie od dziś

big_smile

O kobietach też nic. smile Muszę? smile Próbowałem... big_smile

Śmiem twierdzić, że to przynajmniej częściowo nieprawda wink

157

Aaaa... wiem, że będą podejrzenia! smile O kobietach jednak coś wiem,,, sad

158

rh72 napisał/a:

Wiek zobowiązuje wink

159

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wiek zobowiązuje wink

No i co? Na sumieniu mnie masz...:) To był zawał... smile Poproszę drugim razem abym dostawał przez ciebie zawału nie z powodu treści pisanych czy mówionych tongue Innych treści. Wyobraźnia wszystkich zobowiązuje... big_smile

160

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wiek zobowiązuje wink

No i co?

No i nic. To atut wink

161

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wiek zobowiązuje wink

No i co?

No i nic. To atut wink

Kobieto! To mit! Godzinami to tylko rozmawiać mogę smile

162 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-22 22:42:56)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No i co?

No i nic. To atut wink

Miałam na myśli całokształt tongue smile
Ale marketnig masz słaby tongue wink

163

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No i nic. To atut wink

Zwolnić gościa od PR...? sad Dużo bierze... może?

164

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile smile smile Ale tam, zwolnić...
Nie mogę patrzeć jak gaśnie człowiek; swoje szczęście oddaje zwątpieniu bez walki. Jego dusza kurczy się i starzeje, a głowę zaczyna nosić niżej niż pasek od spodni...

165

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie mogę patrzeć jak gaśnie człowiek; swoje szczęście oddaje zwątpieniu bez walki. Jego dusza kurczy się i starzeje, a głowę zaczyna nosić niżej niż pasek od spodni...

No to ma pecha sad. Układ frontów jest fatalny sad Już rozumiem, co wróżka miała na myśli mówiąc: 'zwolnisz PR-owca'... Gościu ostatnio nawet odmówił badania psychiatrycznego... sad Nie nosi, skubaniec, paska do spodni... więc nie wiem, jak mu tę wysokość głowy sprawdzać... smile

166

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

No to ma pecha sad. Układ frontów jest fatalny sad Już rozumiem, co wróżka miała na myśli mówiąc: 'zwolnisz PR-owca'... Gościu ostatnio nawet odmówił badania psychiatrycznego... sad Nie nosi, skubaniec, paska do spodni... więc nie wiem, jak mu tę wysokość głowy sprawdzać... smile

smile smile smile Ale tam, nie wiesz...
Potrzeba matką wynalazków...

167 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 09:28:53)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie wiem... Nie wiem... to Ty już najlepiej wiesz czy wpasowujesz się w ten image wink

168

Ale tu fajna impreza wieczorem była, a mnie nie było... sad

169

Ale tu fajna impreza wieczorem była, a mnie nie było... sad

Koleżanka zrobiła już ze mną.... wszystko co chciała.... Na imprezach, to ja już muszę jej pilnować smile Tyko która? big_smile

170

No to wynajdę... piwo o smaku i zapachu i kolorze... porto... Idę wynajdować... w sklepie... smile

171

SonyXperia napisał/a:

Nie wiem... Nie wiem... to Ty już najlepiej wiesz czy wpasowujesz się w ten image wink

Image... Wolę się nie rozczarować własnym... Gościu leci tak, czy siak. Miałem o sobie lepsze zdanie... Ktoś ma ochotę na to stanowisko....? sad

172 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 11:51:13)

rh72 napisał/a:

No to wynajdę... piwo o smaku i zapachu i kolorze... porto... Idę wynajdować... w sklepie... smile

Typ vintage ? tongue Hmmm... może gdybyś nie zamienił się z Szamanki w Cioteczkę Dobrą Radę... big_smile to kto wie, co by z tego wyszło... kto wie... wink

173

No to jestem 'Cioteczka dobra rada'... Jeszcze kilka takich statusów a się ... utożsamię... ród męski co już stracić miał to stracił, jednak zawsze myślałem, że facet... ale jeszcze trochę takich statusów i ... będę najmilusim, jaslodszym, najprzytulańskim, najfajnieszym kolegą kobiet... szykujcie friendzony... trwałe posadki... smile Najsłodszym bo to ma być frienzone... tylko... sad człowiek bestia adaptująca się... jak wolicz nie słodko, mój inny nick na forum to 'lubiepiwo72' smile

PS. ciekawe, czy ktoś sprawdził? Jak trafiłem, gościa przepraszam... big_smile
PS1. nie rozumiem gości bojących się frienzone... odpowiednio się ustawisz... odpowiednio kobiet poszukasz... i może być 'bez mamy'; sam widziałem faceta, który w problemie miał 2 kobiety (obie ex-, obie we friendzone) i koło niego skakały - nawet naleśniki mi proponował jednej z nich tongue był własnie w 3cią - spoko, i tak się ze 'swojej' głupoty nie wyleczę...

174 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 11:59:14)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Typ vintage ? tongue Hmmm... może gdybyś nie zamienił się z Szamanki w Cioteczkę Dobrą Radę... big_smile to kto wie, co by z tego wyszło... kto wie... wink

Wy macie w głowie jakieś odbiorniki... Właśnie pomyślałem o tej 'cioteczce'... sad Co to jest typ vintage tongue? Wpisuję w google i nie ma to... fajne filmy... hej, to nie google... upssss... neutral

175

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wy macie w głowie jakieś odbiorniki... Właśnie pomyślałem o tej 'cioteczce'... sad Co to jest typ vintage tongue? Wpisuję w google i nie ma to... fajne filmy... hej, to nie google... upssss... neutral

Poezja smaku smile

176

Ale mam też 'normalniejszych' znajomych facetów. Ona była w ostatniej klasie podstawówki, on w 2 liceum. smile Podszedł do niej i powiedział, żeby byli razem. Od tamtej pory 'mój Krzysio/moja Kasia'. On pracuje, Ona dziećmi i domem się zjamuje. Chcieli tak... Ich WYBÓR życiowy. Na imprezach on strasznie wycofany, ona tańczy, szaleje... i co? nic... że zdrada tam może by? nieeeee.... normalni są smile jakieś 2 lata temu córka sobie pokój na czarno pomalowała... wychodząc rano z pokoju nie mówiła 'cześć', mówiła 'peace'... jak chcę Krzysia wkurzyć to mu mówię, że związek 18latki (wiek jego córki) z 40kilkulatkiem (mój wiek) jest spotykany - od razu przestaje ze mną dyskutować, wkurza się i zamyka w sobie smile Co chcę napisać? Pewnie nic... pracuję nad optymizmem... big_smile

177

rh72 napisał/a:

Ba smile smile smile, tylko piwo sprawia, że pragnienie ma sens

smile
Wszakeś Polak, dzierż się swego
Seropu przyrodzonego
I na tym sie, co uwarzysz,
Natancujesz i nawarzysz

178

rh72 napisał/a:

Ba smile smile smile, tylko piwo sprawia, że pragnienie ma sens

smile
Wszakeś Polak, dzierż się swego
Seropu przyrodzonego
I na tym sie, co uwarzysz,
Natancujesz i nawarzysz

Kde se pivo pije, tam se dobre zije! smile

Pragnę bez piwa, warzę bez niczego, kocham bez alkoholu... dealera tylko bym zmienił... chciwy ostatnio taki...

179

rh72 napisał/a:

Pragnę bez piwa, warzę bez niczego, kocham bez alkoholu... dealera tylko bym zmienił... chciwy ostatnio taki...

smile
Nie można mieć wszystkiego...

180 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 13:00:50)

rh72 napisał/a:

smile

Ale że nic... Przecież przez to forum nawet ugryźć nie można... pomarzyć można... taka technologia już niedługo będzie... są od dawna 2 branże na świecie, które są zawsze najbardziej zaawansowane... pierwsze to wojsko, dugie też wiadomo... dzięki drugiej długo VHS królował a obecnie większość pasma internetu zajęta... smile wtedy się będziecie odgryzały... big_smile

EDIT: idzie dziewczyna z lodem, podchodzi chłopak: cześć, może mnie nie zrozumiesz źle, ale daj polizać... dziewczyna patrzy, mysli chwilę i z uśmiechem mu loda podaje, on, z rezygnacją: wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz... sad
Ktoś mnie zrozumiał? smile

181

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Ale że nic... Przecież przez to forum nawet ugryźć nie można... pomarzyć można... taka technologia już niedługo będzie... są od dawna 2 branże na świecie, które są zawsze najbardziej zaawansowane... pierwsze to wojsko, dugie też wiadomo... dzięki drugiej długo VHS królował a obecnie większość pasma internetu zajęta... smile wtedy się będziecie odgryzały... big_smile

EDIT: idzie dziewczyna z lodem, podchodzi chłopak: cześć, może mnie nie zrozumiesz źle, ale daj polizać... dziewczyna patrzy, mysli chwilę i z uśmiechem mu loda podaje, on, z rezygnacją: wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz... sad

Można tak ?
http://www.gify.net/data/media/56/komputer-ruchomy-obrazek-0375.gif
Można tak ?
http://www.gify.net/data/media/478/lody-ruchomy-obrazek-0021.gif

182

rh72 napisał/a:

smile

Można tak ?
Można tak ?

No i nie zrozumiała sad Jakby temu gościowi lody wystarczyły...

183

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Można tak ?
Można tak ?

Zrozumiała, zrozumiała... tongue ale są rzeczy, których po prostu dostać nie można... bezcenne...  za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard  tongue wink

184 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 14:10:26)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Można tak ?
Można tak ?

Zrozumiała, zrozumiała... tongue ale są rzeczy, których po prostu dostać nie można... bezcenne...  za wszystkie inne zapłacisz kartą MasterCard  tongue wink

Kłamiemy, i widzimy że kłamiemy... smile Że niby czego tu można nie dostać... ? Hmmmmm... Nie spłycamy.... bez MasterCard.... tongue Chociaż... Można i MasterCard... Tak.... Dlaczego ludzie nie doceniają MasterCard... i świstaka... sad?

185

smile
Nie rozumiem sad
http://www.gify.net/data/media/1658/puszczanie-oczka-ruchomy-obrazek-0026.gif

186

smile
Nie rozumiem sad
http://www.gify.net/data/media/1658/puszczanie-oczka-ruchomy-obrazek-0026.gif

Nie mrugaj... Cierpliwy jestem... będę tłumaczył... dam się wciągnąć... wolałbym coś innego, ale biorę co dają... wolę 'klapsy'... ale to z MasterCard... Dlaczego? Nikt tu nie ma takiego nicku... sad

187

smile
Pieniądze upośledzają cierpliwość...

188

U kogo? faceta, który chce... czy kobiety, która chiałaby? tongue

189

Pieniądze wypaczają wartość wielu rzeczy... niestety
smile

190 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-03-23 14:51:44)

rh72 napisał/a:

U kogo? faceta, który chce... czy kobiety, która chiałaby? tongue

smile
Ależ czegóż u licha ten facet chce ? nie rozumiem smile
Ach : Cioteczka  Dobra Rada ... no nareszcie smile co jest dalej ?

191 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 16:15:33)

Ludzie wypaczają, ludzie to robią... nie same pieniądze... Gdzieś pisałem tutaj, że faceci prości są... czego mogą chcieć?
Kobiety wpatrzonej w niego, jak... siedzieć u niej w głowie... aby za dotknięciem... dwoma... ona.... oj! aby ona nie widziała innych...
I właśnie się dowiedziałem, że jeszcze kobieta ma mieć parametry... autorka zapłodnienia mojej świadomości może się tutaj przyznać...
a myślałem do tej pory, że chodzi o to, aby kobieta miała kompetencje techniczne... Wyszło, że parametry... sad

Więc mam nadzieję, że obie Panie poczuły się ... obsłużone tongue wiem, wiem, ale prostych odpowiedzi na to zagadnienie nie przyjmuję...

EDIT: cioteczka robi się cosik... zrzędliwa... big_smile

192

rh72 napisał/a:

I właśnie się dowiedziałem, że jeszcze kobieta ma mieć parametry... autorka zapłodnienia mojej świadomości może się tutaj przyznać...
a myślałem do tej pory, że chodzi o to, aby kobieta miała kompetencje techniczne... Wyszło, że parametry... sad

Tak, tak, Wy faceci nigdy na parametry nie patrzycie, tak, tak, udawaj świętego dalej big_smile

193 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 16:17:55)

rh72 napisał/a:

Tak, tak, Wy faceci nigdy na parametry nie patrzycie, tak, tak, udawaj świętego dalej big_smile

Och!!! to ja mam 'santa' w nicku!!! Och!!! big_smile

EDIT: akurat udawanie świętego powoduje, że moje szanse rosnął smile Może się ktoś ze mną nie zgodzi... i piszę wyraźnie: udawanie!

194

rh72 napisał/a:

Ludzie wypaczają, ludzie to robią... nie same pieniądze... Gdzieś pisałem tutaj, że faceci prości są... czego mogą chcieć?
Kobiety wpatrzonej w niego, jak... siedzieć u niej w głowie... aby za dotknięciem... dwoma... ona.... oj! aby ona nie widziała innych...

Więc mam nadzieję, że obie Panie poczuły się ... obsłużone tongue wiem, wiem, ale prostych odpowiedzi na to zagadnienie nie przyjmuję...

EDIT: cioteczka robi się cosik... zrzędliwa... big_smile

smile
Brrr, in vitro w jednej z półkul... smile

Ależ nie robi, nie robi się (aj nieładnie smile ), jak i pieniadze same nie robią smile
Gdzież mój dystans... ? smile

195 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 16:30:31)

Gdzież mój dystans... ? smile

Ukradłem...! big_smile

Tutaj muszę się z tą moją odpowiedzią odwołać się do koleżanki santapietruszka. Ona wie o co chodzi... Jak będzie dobra to opisze o co mi chodzi... Auć! Ja się wstydzę! Naprawdę...

EDIT: staram się nie świntuszyć... wszyskie świntuszenia piszę z powodu podpuszczenia przez kobiety... wszystko WASZA wina!!! big_smile Jak każdy facet, mam słabą wolę hahahahahaha big_smile

Posty [ 131 do 195 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024