Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 134 135 136 137 138 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,776 do 8,840 z 9,305 ]

8,776

Odp: Sąsiad...111

Ach... się przyznam. W końcu jestem na diecie pudełkowej. Powiem tyle... zajebiście smaczna jak na dietę. Przy okazji dowiedziałem się, że sporo ludzi w firmie zamawia taka dietę do biura. Firma przywozi im do biura a oni tam odbierają. Mi podwożą pod drzwi i tak około 2:30 dzisiaj byli bo słyszałem jeszcze sygnał domofonu (delikatny, jak ktoś podaje kod i wchodzi). tongue Teraz wytrzymać smile Ale w sobotę i w niedzielę na początek dałem sobie wolne i się zastanawiam, czy to ma sens? Może domówię bo na weekendy będę nadrabiał zaległości? Bez sensu... no bez sensu... jak baba! big_smile

8,777

Racja czy nie racja? A może tyż racja tongue

https://img2.dmty.pl//uploads/201310/1508264545_vje57w_600.jpg

8,778

Wredny... tongue

https://media.giphy.com/media/CxmkvcIHJGWZO/giphy.gif

8,779

smile Misia w jaja? Misia...?!! No przypomina mi się Brunet wieczorową porą i szamotanina Kowalskiego z Michałem Romanem:

Michał Roman: Czekaj no, bydlaku... w twarz!? Czekaj no, w twarz!? W twarz!?
Kowalski: W twarz!

http://gifowisko.pl/uimages/gifs/201202/1329490979_by_fabian12373.gif

8,780

Hejka smile

To tutaj się zaszyłeś tongue  i tak se gadasz sam ze sobą yikes 
Fajnie Ci tak się gada ??  wink
Fakt pogadać z mądrym człowiekiem, superaśno  big_smile 

Pozdrawiam Ziomalu  smile

8,781

big_smile  tongue

8,782

O widzisz Ali, tu Was mam. smile

OK spróbujmy więc zaopiekować się naszym sąsiadem. tongue
Już mam nawet sprawdzone lekarstwo. tongue
Do zobaczenia nocą zatem. smile
https://monibohna.files.wordpress.com/2015/07/83747045765449129119.gif?w=642&h=457

8,783

alika40+ napisał/a:

Hejka smile

To tutaj się zaszyłeś tongue  i tak se gadasz sam ze sobą yikes 
Fajnie Ci tak się gada ??  wink
Fakt pogadać z mądrym człowiekiem, superaśno  big_smile 

Pozdrawiam Ziomalu  smile

A cześć! No przecież, że samemu ze sobą najlepiej. A po prostu inne tematy takie ładne, tak sobie mówią ciekawe rzeczy a mi się tęskni za potrollowaniem, sympatii wokół rozwojem, teorii spiskowych knuciem, eeeee... pewnie musiałem odpocząć i dystansu nabrać a teraz można poszaleć big_smile A wszystko przez baby... wszyćko! tongue

I... tylko nie zaszyłeś... smile Właśnie się luzuję a nie zaszywam... big_smile Jak wpadnie kiedy może Pietruszka lub Harvey to i piwo będzie. Skubańcy przekonali mnie do piwa bez soku. Harvey chciał przekonać do seksu z sąsiadem. Polecał bo mu się udało, jak się skuł ale niestety ja się nie przełamałem, nawet po pijaku lol

8,784

rh72 napisał/a:

Jak wpadnie kiedy może Pietruszka lub Harvey to i piwo będzie. Skubańcy przekonali mnie do piwa bez soku. Harvey chciał przekonać do seksu z sąsiadem. Polecał bo mu się udało, jak się skuł ale niestety ja się nie przełamałem, nawet po pijaku lol

Piwo piwem, ale ten seks z sąsiadem mnie zaintrygował, może i ja bym się skusiła... Ucałuj sąsiada ode mnie tongue

8,785

Lilka787 napisał/a:

O widzisz Ali, tu Was mam. smile

OK spróbujmy więc zaopiekować się naszym sąsiadem. tongue
Już mam nawet sprawdzone lekarstwo. tongue
Do zobaczenia nocą zatem. smile

Eeee... jak nocą to pewnie kolejne zdjęcie będzie w innych klimatach... tongue Aż czekam... Do zobaczenia? Ech... jakbyś była wolna to bym o adres pytał, gdzie się tam mamy widzieć big_smile

8,786

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jak wpadnie kiedy może Pietruszka lub Harvey to i piwo będzie. Skubańcy przekonali mnie do piwa bez soku. Harvey chciał przekonać do seksu z sąsiadem. Polecał bo mu się udało, jak się skuł ale niestety ja się nie przełamałem, nawet po pijaku lol

Piwo piwem, ale ten seks z sąsiadem mnie zaintrygował, może i ja bym się skusiła... Ucałuj sąsiada ode mnie tongue

Pietruszka... Hej! Ty mnie nie podpuszczaj... a jak sąsiad, ostatnio podłamany, nie udźwignie ciężaru oczekiwań co do jego osoby to kto będzie zastępował? No kto? tongue
I wiesz co trzeba napisać... inteligentna bestia... tylko pewnie zaraz mi w pięty odpowiedź pójdzie tongue

8,787

Właściwie to ani Tobie ani mnie nie brakuje wyobraźni, więc... kto nam zabroni. tongue

To co dziewczęta i chłopaki, piszecie się na nocną balangę? Sąsiad stawia. big_smile

8,788

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pietruszka... Hej! Ty mnie nie podpuszczaj... a jak sąsiad, ostatnio podłamany, nie udźwignie ciężaru oczekiwań co do jego osoby to kto będzie zastępował? No kto? tongue
I wiesz co trzeba napisać... inteligentna bestia... tylko pewnie zaraz mi w pięty odpowiedź pójdzie tongue

No, jak to kto? Ten, kto namawiał tongue Harvey tongue

P. S. Dobra odpowiedź? tongue

8,789

rh72 napisał/a:

Ech... jakbyś była wolna to bym o adres pytał, gdzie się tam mamy widzieć big_smile

Ha, ha, jakbym ja była wolna to Ty byłbyś już mój. tongue  I nie tylko Ty, chętnie dobrałbym się i do Harveya i do sąsiada tongue , bo ja tylko za dnia jestem aniołkiem i to nie zawsze. big_smile

Także uważaj co mówisz, bo jeszcze w złą godzinę wypowiesz, a licho nie śpi. big_smile

8,790

Nieświęta piszesz się na night sex party? big_smile

8,791

Lilka787 napisał/a:

Pod warunkiem, że będzie też sąsiad big_smile

8,792

Lilka787 napisał/a:

Właściwie to ani Tobie ani mnie nie brakuje wyobraźni, więc... kto nam zabroni. tongue

To co dziewczęta i chłopaki, piszecie się na nocną balangę? Sąsiad stawia. big_smile

Nie Lilu, nie... big_smile Sąsiada do siebie nie dopuszczę... Któraś z Was stawia big_smile

8,793

Gadka z Pietruszką to jak negocjacje z diabłem o duszę tongue Mówisz, że chcesz być lżejszy o 10 kg to ci nogę utnie! big_smile
Ale wiesz, to znaczy może tyle, że jak sąsiad z Tobą nie poradzi to do Harveya pójdzie? tongue A Tobą, biedactwo, kto się zaopiekuje? Hmmmm... tongue

8,794

rh72 napisał/a:

Gadka z Pietruszką to jak negocjacje z diabłem o duszę tongue Mówisz, że chcesz być lżejszy o 10 kg to ci nogę utnie! big_smile
Ale wiesz, to znaczy może tyle, że jak sąsiad z Tobą nie poradzi to do Harveya pójdzie? tongue A Tobą, biedactwo, kto się zaopiekuje? Hmmmm... tongue

Zrobi się sąsiada lżejszego o 20 kg i nigdzie nie pójdzie... Harvey będzie musiał przyjść... big_smile

8,795

Lilka787 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ech... jakbyś była wolna to bym o adres pytał, gdzie się tam mamy widzieć big_smile

Ha, ha, jakbym ja była wolna to Ty byłbyś już mój. tongue  I nie tylko Ty, chętnie dobrałbym się i do Harveya i do sąsiada tongue , bo ja tylko za dnia jestem aniołkiem i to nie zawsze. big_smile
Także uważaj co mówisz, bo jeszcze w złą godzinę wypowiesz, a licho nie śpi. big_smile

Lilka, kokietko... Muszę uważać i się zakochać szybko w którejś tu Pani bo mi wtedy włącza się opcja wierności. big_smile Wtedy błogi spokój, taka nirvana w obszarze kobiet tongue A tak to ciągłe pokusy - dokładnie jak przy diecie widok jakiegoś dobrego przysmaku... Ech... Któraś poratuje? big_smile

8,796

Lilka787 napisał/a:

Pod warunkiem, że będzie też sąsiad big_smile

Dżizas... Ale to właśnie sąsiad mnie się pytał, czy nie mam ochoty 'wynająć' pokoju 2 Ormiankom i będę miał benefity... a tu się okazuje, że to ja jemu sex-party organizuję. Życie jest przewrotne big_smile

8,797

rh72 napisał/a:

Zrobi się sąsiada lżejszego o 20 kg i nigdzie nie pójdzie... Harvey będzie musiał przyjść... big_smile

Aaaa... bad-boya szukasz... Harvey wpadnie jak kometa, przeleci i czekaj kolejne 70 lat na powtórkę marząc jakie to zjawisko było tongue

8,798

rh72 napisał/a:

Harvey wpadnie jak kometa, przeleci i czekaj kolejne 70 lat na powtórkę marząc jakie to zjawisko było tongue

Skąd wiesz? tongue

8,799

He he Ziomalu bajer to Ty masz :)jak cosię to tez chętnie bym się zabawia może być i niegrzeczne. A co tam : ;p raz się żyje big_smile jak wrócę z tej ławki i lasu wink  sorry pisze z telefonu, to jakaś masakra to pisanie hmm  nara

8,800

rh72 napisał/a:

Harvey wpadnie jak kometa, przeleci i czekaj kolejne 70 lat na powtórkę marząc jakie to zjawisko było tongue

Skąd wiesz? tongue

Astronom jestem big_smile A Ty ciało... niebieskie tongue

8,801

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Skąd wiesz? tongue

Piwo bez soku jednak wyraźnie Ci szkodzi... widziałeś kiedyś niebieską pietruszkę? tongue

8,802

alika40+ napisał/a:

He he Ziomalu bajer to Ty masz :)jak cosię to tez chętnie bym się zabawia może być i niegrzeczne. A co tam : ;p raz się żyje big_smile jak wrócę z tej ławki i lasu wink  sorry pisze z telefonu, to jakaś masakra to pisanie hmm  nara

Eeeee.... Ala, chodź, chodź... big_smile Zapędzimy się w jakieś uliczki... będzie fajnie... tongue Potem najwyżej nicka zmienisz aby znowu być przyzwoitą kobietą tongue

8,803

rh72 napisał/a:

Skąd wiesz? tongue

Piwo bez soku jednak wyraźnie Ci szkodzi... widziałeś kiedyś niebieską pietruszkę? tongue

Tak jak i gadającej nie widziałem tongue A to 'niebieskie' nie było zaraz takie ważne tongue

8,804

rh72 napisał/a:

Tak jak i gadającej nie widziałem tongue

Gadająca pietruszka to pikuś, ja znam taką, co nawet czytać i pisać potrafi... tongue

8,805 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-19 14:18:23)

rh72 napisał/a:

Gadająca pietruszka to pikuś, ja znam taką, co nawet czytać i pisać potrafi... tongue

Gadaj, że i seks gorący uprawia a będę stałym klientem, na skrzynki będę kupował big_smile

8,806

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Gadaj, że i seks gorący uprawia a będę stałym klientem, na skrzynki będę kupował big_smile

Uprawiałaby, ale sąsiad ponoć niedysponowany... big_smile

8,807

No żesz... no pierdzielę... big_smile Sąsiad sąsiadem moim... ja też przecież sąsiad tongue Zależy od punktu widzenia big_smile Od tzw. ustosunkowania się tongue

8,808

Toteż ja właśnie do sąsiada się ustosunkowywuję... tongue

8,809

Tia... tongue te stosunki międzyludzkie są takie otwarte czasami lol Zaspokajają tyle potrzeb... Pietruszka ale ze względu na to sex-party to rzeczywiście dzisiaj polecę mu... spożywanie dużej ilości pietruszki. Musi wyzdrowieć i formę łapnąć. tongue

8,810

Toteż ja właśnie do sąsiada się ustosunkowywuję... tongue

Hej! Cfaniaku, zrozumiałem podpodpodtekst... big_smile Też zaczynam namiętnie pietruszkę konsumować... ten stan może płynnie ewoluować do innej co prawda formy ale chyba by mi nie przeszkadzało, co? tongue

8,811

Rh, cuda jakie czy co, tyle napalonych kobietek, a Ty w centrum big_smile

8,812

Lody, uważaj, wracam do formy... rozbudzony jakiś... tongue Jeszcze Ciebie Wilkowi odbiję... jakieś smęty - wyrzuty sumienia, przyzwoitości miałem a tu trzeba z kobietami po ludzku big_smile czyli w stylu 'taki lajf' tongue

Hahahaha! Wchodzisz czy Wilka nie chcesz przepłoszyć? Bo on szalenie terytorialny i z zasadami big_smile I wszystkim popsujemy humory bo ślubu nie będzie big_smile

8,813

Ja się nie dziwię, że jesteś "rozbudzony jakiś", czasami jak czytam tutaj wypowiedzi niektórych pań, to nawet mi gorąco big_smile no,no,no jakieś sex-party i to wieczorową porą, ale rozumiem, że skoro jesteś brunet(lekko szpakowaty big_smile), to wyłącznie wieczorową porą wink
Rh, jakie odbijanie, miałeś swoją szansę i zmarnowałeś, bo smęty, wyrzuty sumienia, przyzwoitość etc. big_smile
Ale mam zamiar wpadać nadal, z sentymentu do Ciebie tongue

8,814

Aaaa... kochanek będę... spoko! big_smile
Patrz, trzeba było wyłączać jakieś wątpliwości, dobro nie popłaca lol

8,815

Kobietki, myśmy chyba już coś gdzieś gadali ale... jaki macie kształt tyłka? Są takie jabłko, śliwka, gruszka, inne... jak Wam pójdzie takie przyrównanie? big_smile

8,816

rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Eeeee.... Ala, chodź, chodź... big_smile Zapędzimy się w jakieś uliczki... będzie fajnie... tongue Potem najwyżej nicka zmienisz aby znowu być przyzwoitą kobietą tongue

He , he  ale po co mam nika zmieniać , jak mi się ten podoba tongue
Po dłuższym namyśle wolę , wolę być   Ta  nieprzyzwoita....   big_smile tongue

8,817

rh72 napisał/a:

Kobietki, myśmy chyba już coś gdzieś gadali ale... jaki macie kształt tyłka? Są takie jabłko, śliwka, gruszka, inne... jak Wam pójdzie takie przyrównanie? big_smile

yikes  yikes   big_smile  mojego tutaj ni ma  tongue  hmm

8,818 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-19 15:36:07)

alika40+ napisał/a:
rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:

Taaa? Dobra, ostatnie pytanie o tyłek... zaczynasz... tongue Czyli co tak za owoc idzie? lol

8,819

rh72 napisał/a:
alika40+ napisał/a:
rh72 napisał/a:

Taaa? Dobra, ostatnie pytanie o tyłek... zaczynasz... tongue Czyli co tak za owoc idzie? lol

<mysli>  moze śliwka węgierka ??  tongue  big_smile

8,820 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-19 15:44:39)

Ładne, ładne... big_smile Nie za wystający, jak rozumiem... no, pierwsza odważna tongue Ale Ty i usportowiona jesteś, koleżanka, ciągle las i rower... no coś Ciebie do tego lasu ciągnie smile

8,821

Yhhy   do wilka mnie tak ciągnie  wink, tylko do tej pory ani widu ani słychu....   tongue  big_smile

dobra czas na mnie , robota czeka  wink
Zatem do wieczora wink

8,822

rh72 napisał/a:

Ja mam taki jak patelnia big_smile Taka z tych mniejszych big_smile Mały i płaski big_smile big_smile big_smile

8,823 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-10-19 16:04:00)

Rh, ciężki żywot kataryniarza w poście, jednak to Wilki mają większe wzięcie big_smile i wilczyska tongue

Co Ty znowu z tymi kobiecymi tyłkami, aż tak do nich ciągnie? 
Chociaż w sumie temat dobry, tylko lepiej o męskich tyłkach pogadać big_smile

P.s.a jaki Rh tyłeczek jest w Twoim guście? wink

P.s.2 ja tam mam na czym siedzieć i tyle w temacie smile ale patelnia mnie rozbawiła big_smile

8,824

rh72 napisał/a:

Ja mam taki jak patelnia big_smile Taka z tych mniejszych big_smile Mały i płaski big_smile big_smile big_smile

Tak, tak, tak... Kłamczuszek tongue Powiedz, że z tą patelnią to chciałaś napisać, że gorący tongue

8,825

lody miętowe napisał/a:

Rh, ciężki żywot kataryniarza w poście, jednak to Wilki mają większe wzięcie big_smile i wilczyska tongue

Co Ty znowu z tymi kobiecymi tyłkami, aż tak do nich ciągnie? 
Chociaż w sumie temat dobry, tylko lepiej o męskich tyłkach pogadać big_smile

P.s.a jaki Rh tyłeczek jest w Twoim guście? wink
P.s.2 ja tam mam na czym siedzieć i tyle w temacie smile ale patelnia mnie rozbawiła big_smile

Nie, nie, nie... chwal się... potem będziesz mnie czarować i wmawiać, że taki ideał prawie mój tongue Ale może Wolfa pytać? big_smile Ciekawe, czy by wykrzesał z siebie choć trochę poetyczności? lol

8,826

Piękno kobiet leży w sercu
tylko u jakiego licha
doceń serce a nie tyłek
to jest taka skucha big_smile

8,827

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tak, tak, tak... Kłamczuszek tongue Powiedz, że z tą patelnią to chciałaś napisać, że gorący tongue

Gorący to swoją drogą, ale że co, że niby nie mam płaski? big_smile
Niestety mam, pierogi Ci musiały zaszkodzić na wzrok big_smile

Najlepszy dowód - kiecka, którą przedwczoraj nabyłam, pojechała do krawcowej w celu zwężenia w tyłku o 3 rozmiary big_smile

8,828

Myślisz? Wiesz, na drugim spotkaniu muszę lepiej popatrzeć tongue Podyskutujemy big_smile Będzie ciekawsze od meczu... abym się nie sparzył lol

8,829

Hahaha Rh, pewnie tak gapiłeś się na "bufet" pietruszki, że tyłu dobrze nie obczaiłeś tongue ale że będzie jeszcze szansa, to nic straconego big_smile

p.s.nie trzeba wspinać się na wyżyny poetyczności, żeby móc sobie kobiecy tyłek pomacać big_smile

8,830

Lody, wiesz co mówię... macania tutaj nie da się przeprowadzić... tongue Ja wiem? Czy u babki tak tyłek najlepszy do macania? A ciekawe, pomyślę... tongue

8,831 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-10-19 16:46:21)

rh72 napisał/a:

Kobiety drogie... Wilka nie ma to napiszę kochane. Jak miło, że wpadłyście smile W Lodach mi już nie wypada, więc muszę chyba w Mergii się teraz zakochać tongue Pierwsze moje ulubienice.

Lody, ale nam słodzi...
Gdyby nie moja kobieca próżność doszukiwałabym się drugiego dna w tych słowach lol

A z zakochaniem uważaj! Ostrzegam,żebyś później nie płakał:p

Rh,serce Twoje nie wytrzyma.Nie funduj mu takiego ..wstrząsu wink
Lody na świadka powołuję,że ostrzegałam!
big_smile

rh72 napisał/a:

Któraś poratuje? big_smile

Ja nie tongue

bawcie się dobrze kochani big_smile

8,832

Ooooo... teraz trzeba wykminić czy to kobiece nie czy ludzkie tak. Hmmmm... big_smile

8,833

rh72 napisał/a:

... Któraś z Was stawia big_smile

OK niech będzie pierwsza kolejka ode mnie. Dziś wieczór nie będzie lania wody. wink

http://31.media.tumblr.com/8b83a39e4bdefbab3ec320dce8fddb1b/tumblr_mzxcdffUdW1stahiro1_500.gif

rh72 napisał/a:

U mnie to jabłko, w sam raz do schrupania. big_smile I do kuszenia. big_smile

rh72 napisał/a:

Lody, wiesz co mówię... macania tutaj nie da się przeprowadzić... tongue Ja wiem? Czy u babki tak tyłek najlepszy do macania? A ciekawe, pomyślę... tongue

Warto pomyśleć, zwłaszcza że Pietruszkom takie cudeńka rosną. tongue

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_UVyYeQgbZmAxy1SnwFC4Z7b1hBbaF9oM.gif

Różnorodność powiadasz Sąsiedzie? Czemu nie. W takim razie kolejne pytanie - Trzy ulubione pozycje. tongue

8,834

Na jeźdźca, na kowboja, na dole tongue

8,835

Czyli trafiłam z tym byczkiem wtedy. tongue

U mnie w kolejności ta jest druga, a pierwsza to na łyżeczkę - najlepsze doznania. tongue

8,836

Hej, łyżeczko... big_smile Co Wy tak kulinarnie? Patelnia, łyżeczka... jeszcze będzie pieprznie tongue

8,837

No to wychodzi, że nic nie wiedząc jesteśmy po prostu bardziej zarozumiali od ekspertów smile

http://joemonster.org/images/vad/img_42141/6a07ebfe0f12d26cc29f4d8104601ab9.jpg

8,838

rh72 napisał/a:

Hej, łyżeczko... big_smile Co Wy tak kulinarnie? Patelnia, łyżeczka... jeszcze będzie pieprznie tongue

A bo wstydziłam się napisać o piesku. big_smile

8,839

Czy jak "wiem, że nic nie wiem" to znaczy, że huśtam się na tej linie? big_smile

8,840

Łooo matko , aż  pieprznie tak to się nie spodziewałam yikes

Posty [ 8,776 do 8,840 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 134 135 136 137 138 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024