......
Foggy, Harvey Wy tak poważnie, bo ja zawsze tego unikałam i jak się dowiadywałam, ze jest inna to się zaraz usuwałam w cień. Z resztą myślałam, ze faceci są prości tzn jak chcą być z kobietą to są jak nie to nie. Jak facet jest z jakąś babką, to widać mu z nią dobrze ( wszystkie przypadki były bedzietne i to nie miały ślubu).
Całe życie bedziesz przepraszać innych i usuwać sie w cien?
Faceci są prości, wystarczy regularnie ich karmic i nie odmawiac gdy mają ochotę na seks (to taki 'must have').
Wielu facetów wybrało jednak zle babki, tkwią w związkach w ktorych nie są szczęsliwi, ale boją sie zmian.
Tak, faceci tez boją sie zmian, boją sie że ich miseczka bedzie pusta i nie będą mieli seksu.
Wiec tkwią w związkach w ktorych nie są szczęśliwi - rzekłbym, że co czwarty lub co trzeci tak ma.
Poza tym pytanie "czy jestes w stałym związku" to podstawowe pytanie, które wrecz wypada zadac na pierwszym spotkaniu - bo odpowiedz na nie ustawia całą znajomość. Zaraz po pytaniu: jak masz na imie, ile masz lat, gdzie mieszkasz ale przed pytaniem jaki masz zawód. Nie wyobrażam sobie aby na 1 randce/spotkaniu nie padło tak FUNDAMENTALNE pytanie jak - "czy kogoś masz".