Stepper - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Stepper

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez lilia34 (2016-11-08 11:36:36)

Temat: Stepper

Hej dziewczyny mam problem jakiś czas temu kupiłam stoper ćwiczę na nim i zauważyłam że schudły mi nogi natomiast brzuch i szerokie ramiona pozostają ciągle takie same. Jakie formy aktywności polecacie na te partie ciała?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stepper

Na odchudzanie jest dieta a nie cwiczenia.

Nogi ci nie schudly tylk miesnie sie wzmocnily i odpowiednio napiely co daje wizualnie efekt szczuplosci. Jak przestaniesz cwiczyc to z powrotem wroca do poprzedniego ksztaltu.

Dieta.

3

Tak samo będzie jak przestanę stosować dietę. Ewidentnie poleciało z cm więc nogi mi schudły.

4

Dieta odchudzajaca jest po to by stracic tkanke tluszczowa.  Stosuje ja sie RAZ, ale madrze. Wtedy nie bedzie "tak samo" kiedy przestaniesz.
Wystarczy, że bedziesz jadla rozsądnie .

Jezeli tyjesz na ramionach i brzuchu to masz sklonnosc do tycia typu "jablko" co jest glownie spowodowanie nadmiernym spozyciem weglowodanow, stresem i zajadaniem tych stresow smieciowym zarciem. To powoduje wzrost kortyzolu we krwi i wysoki poziom insuliny - i wlasnie tak sie wtedy tluszcz odklada: po mesku, a nie jak u kobiet powinno - w biuscie i biodrach.

Mozesz sie zajezdzic na silowni ale poki nie zmienisz nawykow zywieniowych nic sie nie zmieni.

5

Iceni ma rację, nie od dziś zresztą mówi się, że w odchudzaniu 70% sukcesu stanowi właściwa dieta (najlepiej zmiana na stałe nawyków żywieniowych), a ćwiczenia to pozostałe 30%.
Aby wypracować sobie ładną sylwetkę trzeba stracić nadmiar tkanki tłuszczowej, a równocześnie popracować nad mięśniami, tymczasem Ty skupiłaś się na dolnej partii ciała - stąd tak nierównomierne efekty.

6

Ja Ci polecam bieganie, pływanie i skakankę smile rewelacyjne efekty.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Stepper

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024