nie rozumiem nas - kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie rozumiem nas - kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: nie rozumiem nas - kobiet

Dziewczyny ! Dlaczego boimy się pokazać swoje uczucia ? Dlaczego myslimy o kims cala noc a rano udajemy ze nic dla nas nie znaczy? Pozniej cierpimy, placzemy, jestesmy samotne. Dlaczego tak jest ze kwestia uczuc jest traktowana jak kwestia intymna ? Czy tylko ja tak mam ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie rozumiem nas - kobiet

Ja to przeciwnie, wściekam się na siebie bo okazuje tego za dużo.. i ludzie to wykorzystują. Jestem takim małym człowieczkiem u stóp każdego człowieka. Chciałabym czasem być bez uczuciowa. Albo być w stanie nie ukazywać tych uczuć. Ludzie może by bardziej szanowali?

3

boisz się zranienia, odtrącenia, więc udajesz. Kiedyś i tak trzeba zaryzykować smile

4

Anulan to bardzo dobrze o Tobie swiadczy ! Odpowiednia grupa ludzi to doceni smile
Ja wiem, że trzeba zaryzykowac, ale jesli ma sie wspolne srodowisko z ta osoba to nie jest to proste

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie rozumiem nas - kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024