Czy to jest prawda czy partner mnie wkręca? Proszę o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest prawda czy partner mnie wkręca? Proszę o pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez dominika10 (2016-11-05 11:53:06)

Temat: Czy to jest prawda czy partner mnie wkręca? Proszę o pomoc

Witam. Jestem ze swoim partnerem dopiero  (albo aż) 5 miesięcy. Od zawsze widać ze coś między nami iskrzylo. Był dla mnie dobrym człowiekiem i dało się to zauważyć że kocha, jednak nie da się tego ukryć ze interesowały go inne kobiety. Tydzień temu postanowiliśmy pójść ze sobą do łóżka. Po tym dniu stał się innym człowiekiem.  Powiedział ze dla niego seks jest czymś bardzo ważnym w związku i od tego momentu czuje ze jeszcze bardziej mnie kocha. Nie wiem czy to bardziej taka zachęta do kochania się czy rzeczywiście ten seks jakoś zbliżył go do mnie. Dla mnie był to dzień jak codzień musze przyznać i nie wiem czy wierzyć w to. Jak myślicie?

P.s. może źle się wyraziłam. Ja go kocham cały czas stale i nie ma tak ze po seksie mocniej czy słabiej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest prawda czy partner mnie wkręca? Proszę o pomoc

Naszła mnie taka refleksja, że co to za czasy, że kobiety dziwią się mężczyznom, że seks zbliża, że jest wazny w związku, a dla niektórych kobiet to jest nic, nieważne, dzień jak co dzień.
Co to znaczy, że interesują go inne kobiety?

3

Ola_la napisał/a:

Naszła mnie taka refleksja, że co to za czasy, że kobiety dziwią się mężczyznom, że seks zbliża, że jest wazny w związku, a dla niektórych kobiet to jest nic, nieważne, dzień jak co dzień.

Czasem w mojej obecności oglądał się za innymi, czasami polubił zdjęcie jakiejś innej dziewczyny a teraz po zbliżeniu widzę ze liczę się tylko ja. No niestety to są takie czasy ze takie zachowanie faceta jest dla mnie troszkę podejrzane. Powiedział ze po seksie bardziej się zakochał. Jesteśmy dorośli.

4

Z tego co piszesz to on jest jak najbardziej normalny, a to ty znajdujesz sobie na siłę problemy.

5

dominika10 napisał/a:
Ola_la napisał/a:

Czasem w mojej obecności oglądał się za innymi, czasami polubił zdjęcie jakiejś innej dziewczyny a teraz po zbliżeniu widzę ze liczę się tylko ja. No niestety to są takie czasy ze takie zachowanie faceta jest dla mnie troszkę podejrzane. Powiedział ze po seksie bardziej się zakochał. Jesteśmy dorośli.

Ale w czym problem ??
Facet deklaruje, że jeszcze bardziej się w Tobie zakochał, wyznaje Ci, że teraz czuje się jeszcze bliższy Tobie.
Nie chcesz tego, czy czego dotyczy ta rozkmina ??

6

To jest dla niej podejrzane, bo myślała miała nadzieje ze mu ,,da,, a on ucieknie:) Bo każdy facet to swinia i czeka tylko na cnote dziewczyny:)

7

dominika10 napisał/a:
Ola_la napisał/a:

Dla mnie to też jest jakieś dziwne... Po seksie to oni się zazwyczaj odkochują... No chyba, że to był jego pierwszy raz.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest prawda czy partner mnie wkręca? Proszę o pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024