Witam.
Jestem szczupłym niewysportowanym facetem w wieku 24 lat z Leszna.
Jak w temacie szukam dziewczyny z którą mógł bym popisać.
Jestem typem domatora i nudziarza, ale jestem skłonny porozmawiać na każdy temat.
Więc jeśli masz ochotę popisać, podyskutować, wyżalić się lub zapytać o rade pisz
1 2016-10-30 12:07:34 Ostatnio edytowany przez Hipokryta (2016-10-30 12:09:13)
Ja mogę zawsze popisać jak chcesz, ale mam chłopaka. Brak mi jedynie przyjaźni, bo poza chłopakiem też warto mieć jakiś znajomych.
Co racja ot racja.
Najlepiej pisz na maila.
Ja mogę zawsze popisać jak chcesz, ale mam chłopaka. Brak mi jedynie przyjaźni, bo poza chłopakiem też warto mieć jakiś znajomych.
W takim razie to bez sensu, chcesz zrobić z niego męską psiapsiółke.
A ty kolego jak piszesz jakiś anons to opisuj siebie w pozytywnych aspektach. Skoro nie masz wysportowanej sylwetki to poprostu o niej nie pisz. I radzę nie szukać ci przyjaciółek bo łatwo wylądujesz we friend zonie. Ona będzie się pieprzyć z chłopakiem a ty jak ostatni dureń będziesz wysłuchwał jej problemów.
5 2016-10-30 22:34:12 Ostatnio edytowany przez Man707 (2016-10-30 22:34:49)
No dokładnie, pisz od razu że szukasz kochanki i że interesuje Cię wyłącznie ostra jazda bez trzymanki
omg - ale mnie rozbawiliście Ravenn i Man707 hehe
aż oplułem monitor
A Ty młody Hipokryto z Leszna - pamiętaj reklama dźwignią handlu - musisz zmienić ten opis
Chciałam zauwazyc, że autor rzucił temat i uciekł.
Ale to dziwne, nie dziwiłoby mnie, jakby szukał dziewczyny, a on szuka dziewczyny ale tylko do popisania i pogadania.
Nie rozumiem.
He he Jaki fajny temat! Koledzy płci męskiej dali konkretne rady co do treści "anonsu", nie będę polemizować z tym, nie mam ani doświadczenia ani nie jestem zainteresowana tego typu ofertą.
Weszłam jednak tutaj, bo mi się wyświetlił w nowych postach akurat i ... zaintrygował mnie nick autora.
Pierwsze wrażenie się liczy! Weszłam w temat! Chłopcy, jeśli liczycie na zainteresowanie ze strony dziewczyn w necie, zacznijcie od intrygującego nicka.
Jednak znaczenie, jakie stoi za słowem "hipokryta" zdecydowanie odstręczyłoby mnie od pogłębiania relacji z kimś, kto się za tą nazwą użytkownika kryje.
Ktoś się zdziwił, że autor zniknął. A ja się uśmiechnęłam- Hipokrycie udało się wkręcić kilka osób. Przecież prawda o autorze jest zupełnie inna!
He he Jaki fajny temat! A ja się uśmiechnęłam
Najważniejsze, że wywołał uśmiech ))
Tacy - jak widać, też są potrzebni
Chciałam zauwazyc, że autor rzucił temat i uciekł.
Ale to dziwne, nie dziwiłoby mnie, jakby szukał dziewczyny, a on szuka dziewczyny ale tylko do popisania i pogadania.
Nie rozumiem.
Po prostu chłopak wstydził się napisać tego wprost. Więc kręcił że szuka tylko do popisania przyjaciółki. A to jest największy błąd, jeżeli na prawdę tylko zależy mu na znajomości to nic złego. Ale jeżeli ma inne plany to powinien tego nie ukrywać tylko otwarcie wypowiedzieć się czego tak na prawdę chce. Później takie kwiatki powstają że chłopak nie powiedział za w czasu że interesuje go co innego niż przyjaźń, dziewczyna na początku tego nie dostrzegła(albo nie chciała bo była taka adoracja jej ego na rękę) i brnie w coraz głębsze otchłanie friend zone, gdzie baaaardzo małe są szanse że coś taki facet osiągnie.
Tak poza tym który facet szuka przyjaciółek na forach ???
Nie uciekłem, nadal tu jestem
Temat w pewnym stopniu był trollem. Znudziły mis się długie i pozytywne opisy więc postanowiłem napisać krótki i negatywny
Ciekawiło mnie jaka będzie reakcja i były dość zabawne
Nick miał być wskazówka co do realności tego postu, ale z drugiej strony każdy z nas jest po części hipokrytom i nie ma co tego ukrywać
Nick miał być wskazówka co do realności tego postu, ale z drugiej strony każdy z nas jest po części hipokrytom i nie ma co tego ukrywać
Czyli we wcześniejszym moim poście rozpracowałam autora-trolla. Punkt dla mnie!
Nie zgodzę się jednak z "hipokrytom", że każdy z nas taki jest. To przekłamanie.
Część ludzi tak, ale nie wszyscy.
Osobiście hipokrytów wyczuwam na odległość. Nawet wirtualnie.