Samotność :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Samotność :)

Hej.
Nie wiem czemu, ale coś mnie podkusiło, aby rozpocząć w pewnym sensie dyskusje i zobaczyć jakie zdanie macie kochane kobietki smile Tak mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny,a dla mnie jest to smutne. Nie jestem jakiś znerwicowany czy coś, ale dużo obserwuje ludzi. Moi rówieśnicy maja piękne kobiety, z którymi spędzają najlepsze chwile, a ja jestem zmuszony na to patrzeć i wmawiać sobie jakimi oni są szczęściarzami. Nie chce się tu wyżalać, lecz patrząc na nich to jednak ja powinienem mieć większe predyspozycje. Ukończyłem bardzo dobre, techniczne studia, pracuje (dobrze zarabiam) i od kilku lat ćwiczę. Po pracy prowadzę nawet własna działalność, ponieważ jestem mechanikiem samochodowym. Wiele kobiet mówiło mi, że jestem bardzo przystojny, ale to nie zmienia faktu, że nie mam dziewczyny. Faktycznie, jestem nieśmiały i nie wiem czemu, ale jakoś nie umiem rozbawić kobiety. Znajomi, którzy nie maja szkoły pracują jak zwykli szmaci***e wyrwali najlepsze dziewczyny. Staram się jakoś zmienić, ale to nic nie daje. Znam kilka osób, które zdradzają-dla mnie to po prostu jest nie do pomyślenia. Nie wiedza co tracą, a ja nie mogę tego pojąć, bo jak można krzywdzić ukochana osobę ?

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność :)

Widzisz, może kobiety boją się takich kolesi jak Ty, zajebistych pod każdym względem, bez wad...wolą wziąć zwykłego szmaciarza, przy którym nie czują się jak na szpilkach. Trochę pokory, chłopie. A co robisz, żeby kogoś poznać? wychodzisz gdzieś do ludzi?

3

Destroyerxx napisał/a:

Znajomi, którzy nie maja szkoły pracują jak zwykli szmaci***e wyrwali najlepsze dziewczyny.

A niektórym w głowie się nie mieści, że można się tak wypowiadać o znajomych big_smile
Jak taka wypowiedź o tobie świadczy? Myślę, że musisz mieć w sobie bardzo dużo kompleksów, stąd też pewnie brak u ciebie odwagi do podrywania dziewczyn, zainteresowani ich swoją osobą. Nic się nie ruszy, dopóki nie odkryjesz przyczyny tego "problemu".

4

Destroyerxx napisał/a:

Znam kilka osób, które zdradzają-dla mnie to po prostu jest nie do pomyślenia. Nie wiedza co tracą, a ja nie mogę tego pojąć, bo jak można krzywdzić ukochana osobę ?

Pozdrawiam smile

Zdradzaja, bo tych dziewczyn tak naprawde nie kochaja.
Naprawde zadna dziewczyna nie podobala Ci sie na tyle, zeby zagadac do niej ?
Chodzi o to, ze sie nie podoba zadna, czy podoba, ale  jestes niesmialy ?

5

Tak jestem nieśmiały. Sporo dziewczyn mi się podoba, ale zawsze znajdzie się ktoś kto mi przeszkadza.

PS. Krytyka mile widziana smile

6

Destroyerxx napisał/a:

Tak jestem nieśmiały. Sporo dziewczyn mi się podoba, ale zawsze znajdzie się ktoś kto mi przeszkadza.

PS. Krytyka mile widziana smile

A kto ci przeszkadza?? big_smile Koledzy, bo potrafią zagadać do dziewczyn?
Wiesz, problem nie leży na zewnątrz, ale w tobie big_smile.

7

Widzę, że większość osób zwróciła uwagę na to samo, co ja... twoja pogarda dla innych aż bije po oczach. Nieważne, czy to frustracja wywołana kompleksami czy cokolwiek, ale zawistnych ludzi kobiety zwykle szybko wyczuwają.

8

Chomikowa napisał/a:

Widzę, że większość osób zwróciła uwagę na to samo, co ja... twoja pogarda dla innych aż bije po oczach. Nieważne, czy to frustracja wywołana kompleksami czy cokolwiek, ale zawistnych ludzi kobiety zwykle szybko wyczuwają.

big_smile

9

No dalej dalej smile Słucham co jeszcze ?

10

kiedyś ożenisz się i będzie wszystko dobrze

11

Jestem świadom jaki jestem, chyba tego nie da się zmienić smile a lata lecą, ale no nic.. smile

12

Wszystko się da jak się chce, bycie z kimś to ciągły kompromis, jesteś na nie przygotowany? Dobrze, że jesteś "ustawiony" bo nie czarujmy się, ale kobietom bardzo imponuje jak ktoś jest zaradny, chcą się czuć bezpiecznie, ale skoro sam jesteś świadom swoich niechlubnych cech charakteru i wiesz, że raczej nimi odstraszasz kobiety, to dlaczego nie popracujesz nad sobą? Twoje "chyba nie da się tego zmienić" nie jest zadnym usprawiedliwieniem! Jesteś dorosłym człowiekiem, a podobno im się jest starszym tym i mądrzejszym, wykorzystaj to, zamiast stać w miejscu i narzekać na samotność...

13

Ja mysle, ze nie spotkales jeszcze takiej, dla ktorej mocniej zabiloby Ci serce.
Bo jakby tak bylo,  to przelamalbys swoja niesmialosc i zagadal do niej, a nie czekal, ze ja kolega podbierze.
Jak sie cos/kogos chce miec, to sie robi wszystko, zeby to osiagnac ?
A Ty co ? Kolega podbiera Ci panienke, a Ty idziesz wyzalic sie na forum ?
Dlaczego jestes niesmialy ? Cos sie stalo w Twojej przeszlosci ? Ktos Cie wykpil, wysmial ?
Ludzie walcza z chorobami, nalogami.I wygrywaja.A Ty sobie wmowiles, ze jestes niesmialy
Naprawde mozesz sam cos z tym zrobic.Bo inaczej, to zrobisz sie jeszcze bardziej samotny, zgryzliwy, nieszczesliwy.I wtedy nie tylko nie znajdziesz dziewczyny, ale i koledzy sie odsuna.
Powodzenia.

14

Nie masz dziewczyny bo twoja emocjonalność jest denna... nie jesteś "inteligentny emocjoanlnie", nie masz pojęcia co to jest empatia, nie masz pojęcia co czuje dziewczyna rozmawiając z Tobą. Kompletnie się w tym nie orietujesz, to dla Ciebie nie istnieje.

Sytuacja wygląda tak, że spotykasz dziewczynę, ona jest Tobą zainteresowana, a Ty robisz coraz więcej i więcej błedów i gaf świadczących o tym, że jesteś dla niej niebezpieczny, że lepiej uciekać, jesteś po prostu emocjonalnie odpychający.

Jeden post napisałeś i już wszytko zawalone...

15

To twoim zdaniem jak ktoś nie ma szkoły i pracuje fizycznie to jest szmaciarzem? Co za burak z ciebie big_smile

Z takim podejściem to twoją żoną zostanie jakaś materialistka, która będzie cię zdradzać na prawo i lewo. I tego ci życzę smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024