Przyjaciel kochanek a może coś więcej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciel kochanek a może coś więcej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przyjaciel kochanek a może coś więcej

Witam. Ostatnio zastanawiam się nad moją znajomością z pewnym mężczyzna. Od początku znajomości ustaliliśmy że będziemy tylko przyjaciółmi on ma w Polsce była żonę i dzieci ja również mam dziecko. Na początku spotykaliśmy się tylko czysto towarzysko po pewnym czasie doszedł do tego sex a teraz lapiemy się na że potrafimy spędzać wieczory tylko przytuleni nie musimy rozmawiać tylko liczy się obecność. W dzień sms-y i telefony. Czuję że coraz bardziej się do niego przywiązuje  ale nie potrafię jego rozszyfrować

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciel kochanek a może coś więcej

A Ty jesteś też samotna? Bo jak tak to nic złego. On jest sam i jeśli Ty też to co niby złego? Lubisz Jego dzieci a On Twoje?

Też jestem samotna on nie zna mojego dziecka ani ja jego dzieci oboje pracujemy za granicą a dzieci są w Polsce

4

Nie kombinuj... jak Ci z nim dobrze, to spędzajcie razem czas. To nie jest trudne nie mieć wiele wymagań.

Ty chyba masz wiele wymagań.... bo dziecko... bo w Polsce... bo ja taka... a on ma tak... a siak ... a owak. Niedługo byś kontrakt na sto stron chciała pisać jakie są uwarunkowania tej waszej relacji.

5

Wiem, że moja rada będzie wręcz denna ale... żyj życiem kobieto smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Przyjaciel kochanek a może coś więcej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024