Docenisz jak stracisz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Docenisz jak stracisz

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Docenisz jak stracisz

Myślicie, że warto dać szansę osobie, która zrozumiała ile straciła, kiedy w moim życiu pojawił się ktoś nowy?

Wcześniej przyjaciel, który bardzo wiele dla mnie znaczy nie starał się o coś więcej (mam tu na myśli związek), chociaż wiele razy pokazywał, że mu zależy. Poznałam chłopaka, który jest sympatyczny, "z tych spokojnych" i któremu jak na razie nie mam nic do zarzucenia. Wyczuwam zainteresowanie moją osobą z jego strony. Znamy się od zaledwie dwóch tygodni, niewiele razem rozmawialiśmy, a już coraz częściej do mnie pisze i zaproponował spacer, chociaż mieszka daleko od mojego miasta i przyjeżdża tu tylko na uczelnię. Jednak wydaje mi się, że może on być jedynie dobrym znajomym, bo za bardzo zależy mi na przyjacielu. Myślicie, że gdyby dowiedział się o nowym koledze i poczułby, że mogłabym go "odstawić na drugi plan" to zmieni swoje podejście? Mam wrażenie, że na razie nic nie robi, bo czuje, że nie musi się starać, bo ja i tak go nie zostawię i o nim nie zapomnę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Docenisz jak stracisz

Czy dobrze rozumiem: chcesz wykorzystać spokojnego chłopaka w celu zaszantażowania, zmanipulowania przyjaciela, po to by się Tobą zainteresował?

Nieładnie tak się bawić czyimiś uczuciami...

3

A to twój przyjaciel? Kochanek? Chłopak? Nieszczęśliwie w tobie zakochany "potencjalny mąż"?

Co ty od jednego i drugiego chcesz?

Wierz mi... byciem szują trzeba się urodzić, tego nie da się nauczyć tongue wink

4

Jeśli nie jesteś zainteresowana tym nowym chłopakiem ,to mu nie rób nadzieji poprostu się z Nim nie spotykaj .Natomiast ten który się Tobą nie interesuje najwyraźniej nie ma ochoty tego zmieniac .Ot ,poprostu nie jesteś w Jego guście ....Nie rób tego co byś nie chciała ,aby Tobie zrobiono...czy to w porządku używać kogoś do swoich gierek?Przecież ta osoba ma uczucia,serce.Potem będzie cierpieć.Zrezygnuj ze Swojego planu .

5

ja tylko nawiąże do tytułu wątku:

dojrzaly człowiek potrafi coś/kogoś docenić zanim go straci - strata nie jest do tego konieczna

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Docenisz jak stracisz

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024