Cześć mam pytanie mam dziewczynę od 4 miesięcy i od 2 miesięcy uprawiamy sex.Ona dochodzi tylko od tyłu i na jeźdzca a w innych pozycjach nie może, jakieś pomysły czy poprostu nie da się nic z tym zrobić aby dochodziła w innych i jak jest z waszymi orgazmami ?
Co to za pytanie? W tych pozycjach jest jej najprzyjemniej i tyle. Jeśli chcesz, aby dochodziła w innej pozycji postaraj się bardziej o to.
tylko.. ? to jest tylko.. ? aha :-)
jak z nią rozmawiałem to mówiła że też chciała by dochodzić w innych pozycjach
jak z nią rozmawiałem to mówiła że też chciała by dochodzić w innych pozycjach
osobiscie dochodze tylko analnie dzięki mojemu partnerowi.. także wcale , ale to wcale nie jest zle. Jest normalnie.
Znam osobiscie dziewczyne, która od trzech lat uprawia sex i orgazmu brak. To jest katastrofa, a to u Was... to tylko trzeba się dotrzeć, a to z czasem przyjdzie.
6 2016-10-12 17:40:17 Ostatnio edytowany przez kamilowaty177 (2016-10-12 17:55:56)
marley1 a co z pochwowym wgl Cię nie podnieca czy co ?
Właśnie na tym polega problem, że wiele kobiet twierdziło, że nie osiąga orgazmu jeśli nie stymuluje się przy okazji łechtaczki. I tak się utarło, że kobiety rzadko mają orgazm.
Ale jak zostało napisane, to jest kwestia dotarcia się.
Są pozycje, w których łatwiej jest kobiecie mieć orgazm jak w innych.
Może spróbujcie tak się ułożyć by przy okazji stymulować też i łechtaczkę?
Albo w ramach gry wstępnej spróbuj znaleźć jej punkt G i nauczcie się jak go stymulować w czasie penetracji w innych pozycjach jak, które wymieniałeś?
Musicie posprawdzać różne pozycje.
dodam że moja dziewczyna dochodzi szybciej jak seks jest ostrzejszy
owszem, nie podnieca :-)
jestem nienormalna. Doszłam przy stracie dziewictwa z podniecenia. Teraz dla mnie to jest mało ciekawe..
mimo, że kocham, mimo , że On się stara, że wymyślamy różne rzeczy, ZERO. Analnie albo sie masturbuje przy seksie. Mam gorzej
dużo różni się orgazm analny od pochwowego czy to to samo odczucie ?
dużo różni się orgazm analny od pochwowego czy to to samo odczucie ?
Jest to na pewno inny orgazm. :-)
Nie mogę stwierdzić . czy słabszy . czy nie. Jest po prostu inny. Ale myślę , ze warto spróbować. Dojście zajmuje mi w tym przypadku ok minuty . czasem nawet krócej.
o to nieźle aż w szoku jestem że tak szybko
kamilowaty177 napisał/a:dużo różni się orgazm analny od pochwowego czy to to samo odczucie ?
Dojście zajmuje mi w tym przypadku ok minuty . czasem nawet krócej.
a orgazm masz we wszystkich pozycjach czy w niektórych ?
14 2016-10-12 21:06:43 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-10-12 21:08:03)
Cześć mam pytanie mam dziewczynę od 4 miesięcy i od 2 miesięcy uprawiamy sex.Ona dochodzi tylko od tyłu i na jeźdzca a w innych pozycjach nie może, jakieś pomysły czy poprostu nie da się nic z tym zrobić aby dochodziła w innych i jak jest z waszymi orgazmami ?
Ja dochodzę przez stymulację penisa... ale przez masowanie uda, albo pocieranie szyi, ani nawet przez głaskanie po głowie, za cholerę nie mogę dojść. Jednak jestem z seksu bardzo zadowolony.
A twoja dziewczyna? Jest zadwolona?
albo sie masturbuje przy seksie....
To wcale nie gorzej. W normie.
jest zadowolona tylko chciałem jej sprawiać aby dochodziła tez w innych pozycjach
jest zadowolona tylko chciałem jej sprawiać aby dochodziła tez w innych pozycjach
Bo jak tego nie zrobisz, to nie będzie zadowolona? Czy może nie zaliczycie wszystkich 8-tysięczników? O co kaman?
Pozycje są fajne, aby się pobzykać tak czy siak... a orgazm to najlepiej w tej ulubionej.... albo dwóch albo trzech ulubionych.
Każda kobieta jest inna oraz dochodzi w rózny sposób Musisz to zrozumieć. To normalne
Jeśli chcesz natomiast urozmaicić swoje życie intymne proponuję wprowadzić pewne nowinki takie jak
afrodyzjak sex elixir - naprwawdę wzmaga pożądanie
wibrator
opaska na oczy
czy libi spray - aplikowany tam na dole zwiększa odczucia kobiety
Każda kobieta jest inna oraz dochodzi w rózny sposób
Musisz to zrozumieć. To normalne
Jeśli chcesz natomiast urozmaicić swoje życie intymne proponuję wprowadzić pewne nowinki takie jak
afrodyzjak sex elixir - naprwawdę wzmaga pożądanie
wibrator
opaska na oczy
czy libi spray - aplikowany tam na dole zwiększa odczucia kobiety
Ten sex elixir to naprawdę działa? Zastanawialiśmy się nad nim ale czy to nie jest jakiś seksualny placebo?
Działa i to całkiem nieźle.
Tylko pamiętaj, że z takimi środkami to jest tak, jak z sildenafilem dla mężczyzn. Sam z siebe nie działa, potrzebne jest jeszcze podniecenie, jakaś forma namiętności.
Ok postanowiłam zamówić. No zobaczymy czy jest tak jak piszą Potem napiszę czy rzeczywiście podziałało czy nie.
Też mam swoje ulubione pozycje, które praktycznie zawsze kończą się orgazmem, a przy innej jest tylko przyjemnie, ale bez szans na coś więcej. Możesz spróbować prawie ją doprowadzić np. na jeźdźca i zanim dojdzie zmienić pozycję. Duże prawdopodobieństwo, że będzie tak podniecona, że inna stymulacja też da jej orgazm.