Orgazm Partnerki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Orgazm Partnerki

Cześć mam pytanie mam dziewczynę od 4 miesięcy i od 2 miesięcy uprawiamy sex.Ona dochodzi tylko od tyłu i na jeźdzca a w innych pozycjach nie może, jakieś pomysły czy poprostu nie da się nic z tym zrobić aby dochodziła w innych i jak jest z waszymi orgazmami ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Orgazm Partnerki

Co to za pytanie? W tych pozycjach jest jej najprzyjemniej i tyle. Jeśli chcesz, aby dochodziła w innej pozycji postaraj się bardziej o to.

3

tylko.. ? to jest tylko..  ? aha :-)

4

jak z nią rozmawiałem to mówiła że też chciała by dochodzić w innych pozycjach

5

kamilowaty177 napisał/a:

jak z nią rozmawiałem to mówiła że też chciała by dochodzić w innych pozycjach

osobiscie dochodze tylko analnie dzięki mojemu partnerowi.. także wcale , ale to wcale nie jest zle. Jest normalnie.
Znam osobiscie dziewczyne, która od trzech lat uprawia sex i orgazmu brak. To jest katastrofa, a to u Was... to tylko trzeba się dotrzeć, a to z czasem przyjdzie.

6 Ostatnio edytowany przez kamilowaty177 (2016-10-12 17:55:56)

marley1 a co z pochwowym wgl Cię nie podnieca czy co ?

7

Właśnie na tym polega problem, że wiele kobiet twierdziło, że nie osiąga orgazmu jeśli nie stymuluje się przy okazji łechtaczki. I tak się utarło, że kobiety rzadko mają orgazm.
Ale jak zostało napisane, to jest kwestia dotarcia się.
Są pozycje, w których łatwiej jest kobiecie mieć orgazm jak w innych.
Może spróbujcie tak się ułożyć by przy okazji stymulować też i łechtaczkę?
Albo w ramach gry wstępnej spróbuj znaleźć jej punkt G i nauczcie się jak go stymulować w czasie penetracji w innych pozycjach jak, które wymieniałeś?

Musicie posprawdzać różne pozycje.

8

dodam że moja dziewczyna dochodzi szybciej jak seks jest ostrzejszy

9

owszem, nie podnieca :-)
jestem nienormalna. Doszłam przy stracie dziewictwa z podniecenia. Teraz dla mnie to jest mało ciekawe..
mimo, że kocham, mimo , że On się stara, że wymyślamy różne rzeczy, ZERO. Analnie albo sie masturbuje przy seksie. Mam gorzej big_smile

10

dużo różni się orgazm analny od pochwowego czy to to samo odczucie ?

11

kamilowaty177 napisał/a:

Jest to na pewno inny orgazm. :-)
Nie mogę stwierdzić . czy słabszy . czy nie. Jest po prostu inny. Ale myślę , ze warto spróbować. Dojście zajmuje mi w tym przypadku ok minuty . czasem nawet krócej.

12

o to nieźle aż w szoku jestem że tak szybko

13

marley1 napisał/a:
kamilowaty177 napisał/a:

Dojście zajmuje mi w tym przypadku ok minuty . czasem nawet krócej.

a orgazm masz we wszystkich pozycjach czy w niektórych ?

14 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-10-12 21:08:03)

kamilowaty177 napisał/a:

Cześć mam pytanie mam dziewczynę od 4 miesięcy i od 2 miesięcy uprawiamy sex.Ona dochodzi tylko od tyłu i na jeźdzca a w innych pozycjach nie może, jakieś pomysły czy poprostu nie da się nic z tym zrobić aby dochodziła w innych i jak jest z waszymi orgazmami ?

Ja dochodzę przez stymulację penisa... ale przez masowanie uda, albo pocieranie szyi, ani nawet przez głaskanie po głowie, za cholerę nie mogę dojść. Jednak jestem z seksu bardzo zadowolony.

A twoja dziewczyna? Jest zadwolona?

marley1 napisał/a:

albo sie masturbuje przy seksie....

To wcale nie gorzej. W normie.

15

jest zadowolona tylko chciałem jej sprawiać aby dochodziła tez w innych pozycjach

16

kamilowaty177 napisał/a:

jest zadowolona tylko chciałem jej sprawiać aby dochodziła tez w innych pozycjach

Bo jak tego nie zrobisz, to nie będzie zadowolona? Czy może nie zaliczycie wszystkich 8-tysięczników? O co kaman?
Pozycje są fajne, aby się pobzykać tak czy siak... a orgazm to najlepiej w tej ulubionej.... albo dwóch albo trzech ulubionych.

17

Każda kobieta jest inna oraz dochodzi w rózny sposób smile Musisz to zrozumieć. To normalne smile

Jeśli chcesz natomiast urozmaicić swoje życie intymne proponuję wprowadzić pewne nowinki takie jak
afrodyzjak sex elixir  -  naprwawdę wzmaga pożądanie
wibrator
opaska na oczy
czy libi spray  - aplikowany tam na dole zwiększa odczucia kobiety

18

mir30 napisał/a:

Każda kobieta jest inna oraz dochodzi w rózny sposób smile Musisz to zrozumieć. To normalne smile

Jeśli chcesz natomiast urozmaicić swoje życie intymne proponuję wprowadzić pewne nowinki takie jak
afrodyzjak sex elixir  -  naprwawdę wzmaga pożądanie
wibrator
opaska na oczy
czy libi spray  - aplikowany tam na dole zwiększa odczucia kobiety

Ten sex elixir to naprawdę działa? Zastanawialiśmy się nad nim ale czy to nie jest jakiś seksualny placebo? wink

19

Działa i to całkiem nieźle.
Tylko pamiętaj, że z takimi środkami to jest tak, jak z sildenafilem dla mężczyzn. Sam z siebe nie działa, potrzebne jest jeszcze podniecenie, jakaś forma namiętności.

20

Ok postanowiłam zamówić. No zobaczymy czy jest tak jak piszą smile Potem napiszę czy rzeczywiście podziałało czy nie.

21

Też mam swoje ulubione pozycje, które praktycznie zawsze kończą się orgazmem, a przy innej jest tylko przyjemnie, ale bez szans na coś więcej. Możesz spróbować prawie ją doprowadzić np. na jeźdźca i zanim dojdzie zmienić pozycję. Duże prawdopodobieństwo, że będzie tak podniecona, że inna stymulacja też da jej orgazm.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024