Nowa koleżanka, brnąc w to czy lepiej nie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowa koleżanka, brnąc w to czy lepiej nie.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Nowa koleżanka, brnąc w to czy lepiej nie.

Witam, dawno mnie tu nie było, ale zawitałem znów. Ostatni związek zakończyłem jakiś czas temu z nie mojej winy. Ale nie o tym temat.
Poznałem pewna kobietę i nie wiem co robić, widać ze cos do niej czuje z wzajemnością. Ale jest jedno ale, ja jestem osoba zazdrosna i nie wiem co myślec o pewnej sytuacji. Ta koleżanka ma kolegę jak mówi "tylko przyjaciel i nigdy nic do niej, mowi jej o każdej która obraca i takie tam" chodzą na wspólnie siłownie.
I tu pytanie czy brnąc w takie cos? Bo na dłuższa metę wiem ze będzie mnie ten koleś denerwował ładnie mówiąc. Co poradzicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowa koleżanka, brnąc w to czy lepiej nie.
Aque napisał/a:

Bo na dłuższa metę wiem ze będzie mnie ten koleś denerwował ładnie mówiąc. Co poradzicie?

Wizytę u psychoterapeuty, żeby się wyleczyć z chorej zazdrości.
A dziewczynę (jakąkolwiek) sobie odpuść, dopóki się nie ogarniesz emocjonalnie.

3

To nie tak ze jestem jakos niewiadomo jak zazdrosny, chodzi o to ze właśnie w taki sposób zrobiła mnie moja ex. I teraz mam taka rozkmine ponieważ nie chce powtórek

4

Uuuu... to jak była tak zrobiła, to już każda tak zrobi... Nie ma bata! W takiej sytuacji najlepszą strategią jest przygotowanie pomieszczenia, ale tak, żeby kobieta miała tam wszystko, żeby wychodzić nie musiała. A jakby chciała, to żeby nie mogła. Proponuję mocny łańcuch, zamek, kłódkę i brak kontaktu ze światem zewnętrznym. Zagrożenie czyha wszędzie! Tym sposobem unikniesz powtórki smile

5

Ej no nie musicie tak jeździć po mnie jak po szma..e. Nie zamierzam i ani bym nie pomyślał zeby kogos więzić zamykać ograniczać itp. Nie mowię ze każda jest taka sama aczkolwiek 2 razy tak juz miałem. Tez nie róbcie ze mnie jakiegoś psychopaty bo nie jestem smile

6 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-10-10 16:37:29)

Dziewczyna Ci nie pasuje bo w swoim otoczeniu ma jakiegoś mężczyznę? To zostaw i jej swoją zazdrością i niepewnością nie zawracaj... Już Cię denerwuje jej życie towarzyskie, więc jeśli bardziej się zaangażujesz zacznie się wiercenie dziury w brzuchu z powodu wszystkiego, co odczujesz jako zagrożenie dla siebie. A w obecnej sytuacji będzie to wszystko...

7

Ok dzięki za pomoc i wsparcie z waszej strony

8

9

10

11 Ostatnio edytowany przez Aque (2016-10-10 16:54:55)

Ok dzięki za pomoc i wsparcie z waszej strony.. smile

Ps, nie wiem czemu wysłało wiadomość kilka razy

12

Zastanów się dlaczego dziewczyny tak Ci robią w balona?dlaczego uciekają od Ciebie i idą w ramiona innych. To nie tak bez przyczyny bo za  związek sa odpowiedzialne dwie osoby za zdradę jedna. A tu drugi już raz. Jest w Tobie coś z czego nie zdajesz sobie sprawy. Masz jakieś zachowania, może  agresję ? Nie znam Cię nie wnikam ale coś jest na rzeczy. Narazie nie wchodź w związek a zacznij myslec o co chodzi i co na odchodnym uslyszales od jednej i drugiej panny. Połącz to.

13

Na odchodne usłyszałem ze "ktoś powiedział ze ja zdradziłem" i oczywiście obcym sie wierzy a zapytać u źrodła nie wolno bo po co.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowa koleżanka, brnąc w to czy lepiej nie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024