Żyć bez miłości życia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żyć bez miłości życia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Żyć bez miłości życia?

Na początku zadam pytanie: czy uważacie, że istnieje coś takiego jak miłość życia (uczucie, które nigdy więcej się nie powtórzy do drugiej osoby)?

Jeśli tak: czy uważacie, że jeśli nie będzie dane Wam żyć z kimś kogo się pokochało taką miłością, to mimo wszystko nadal można kogoś kochać i być szczęśliwym? Czy to tylko udawanie prawdziwej miłości do kogoś? A może każda miłość jest prawdziwa bez względu na to jak bardzo (subiektywnie) jej wielkości byśmy nie oceniali?

(Zaznaczam, że te pytania nie są motywowane moimi poglądami. Nie chcę sugerować Wam żadnych odpowiedzi, stąd skrajnie postawione pytania - specjalnie dla tych co chcieliby próbować zarzucać mi, że wyrażam pytaniami (!) swoje opinie w temacie.)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Żyć bez miłości życia?

Myślę że każda miłość jest wyjątkowa i niepowtarzalna, nie kocha się każdego tak samo...

3

Odp: Żyć bez miłości życia?

każda miłość jest inna, więc kazda moznaby nazwać miłością życia - żadna też juz sie nie powtórzy.

mnie na przyklad bardzo mierzilo jak moj eks partner moeilr, ze jestem miłością jego zycia, a poprzednie to.... hmm, w sumie uwazal je za pomylki i mówił, ze tak naprawde ich nie kochal - choc jestem pewna, ze im to mowil.

skoro tak wypowiada sie o bylych partnerkach, to jak bedzie sie wypowiadal o mnie, jak sie rozstaniemy?  dokładnie tak samo, czyli jak pozna nową milosc zycia, to ja okaze sie bledem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Żyć bez miłości życia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024