We wrześniu w ostatnie dni miesiączki uprawialam seks z moim chłopakiem nie zabezpieczalismy się ale mój partner doprowadził do wytrysku nie będąc już we mnie .. okres mam na początku miesiąca dziś mamy 5 i nadal nic .. odczuwam lekkie bóle z lewej i prawej strony tak jakby jajniki .. bolą mnie piersi jak na okres i moja twarz zaczyna mieć wypryski dokładnie tak jak na okres .. mam dopiero 18 lat i trochę się boję
1 2016-10-05 17:13:11 Ostatnio edytowany przez olka0933olka (2016-10-05 17:14:35)
Nie można nic powiedzieć oprócz tego że musisz poczekać jeszcze. potem zrobić test albo do ginekologa na badania.
Stres może opóźnić miesiączkę. Zrób test ciążowy. Po terminie spodziewanej miesiączki, możesz go zrobić o każdej porze dnia
Ale chyba nie jesteś skoro skończył poza Tobą i masz objawy okresowe.
Ale chyba nie jesteś skoro skończył poza Tobą i masz objawy okresowe.
też tak uważam w tamtym miesiącu miałam podobną sytuację ale nie trwało to tak długo .. poczekam jeszcze trochę .. wezmę gorącą kąpiel i tabletki które pomagają mi w krazeniu krwi .. (chciałam dodać że mój partner doszedł poza mną i przy pomocy dłoni więc wątpię )
6 2016-10-06 00:51:57 Ostatnio edytowany przez navelbina (2016-10-06 00:53:23)
(chciałam dodać że mój partner doszedł poza mną i przy pomocy dłoni więc wątpię
)
Ola dziecko, to po co ten temat ?
Skoro sama wiesz, że plemniki nie mają zdolności teleportacji.
ABY ZAJAŚĆ W CIĄŻĘ potrzebny jest WYTRYSK W POCHWIE a nie na: palcu, oku, brzuchu, plecach, nogach.
olka0933olka napisał/a:(chciałam dodać że mój partner doszedł poza mną i przy pomocy dłoni więc wątpię
)
Ola dziecko, to po co ten temat ?
Skoro sama wiesz, że plemniki nie mają zdolności teleportacji.ABY ZAJAŚĆ W CIĄŻĘ potrzebny jest WYTRYSK W POCHWIE a nie na: palcu, oku, brzuchu, plecach, nogach.
stres ogromny stres ..
ale będąc szczerą dziękuję twoje słowa postawiły mnie na równych nogach ..
jajniki nadal bolą, wszelkie objawy okresu są jeszcze silniejsze plus pobolewają mnie plecy co przy moim okresie jest normą .. i czuję że to po prostu stres i ciągła myśl o tym
Polaczki będą protestowac przeciw zakazaniu antykoncepcji a i tak ich ulubioną metodą jest stosunek 'przerywany' haha.
Ola napisz jak tam ten twoj okres:-)
Ola napisz jak tam ten twoj okres:-)
nadal nic ..
nie mam odwagi na test i chyba to mnie stresuje
Jednak powinnas wykonać go. A bać nie ma się co bo to Tylko ulga będzie:-)
Jednak powinnas wykonać go. A bać nie ma się co bo to Tylko ulga będzie:-)
dziś w godzinach 13/14 dostałam "okres" .. ujmę to tak (ledwo leci ale jest go tam dużo kiedy docisnę papier przy załatwianiu się) .. wczoraj sprawdzałam macicę była jak przed okresem..
Przepraszam ale muszę zapytać jak sie sprawdza macice!?
Wiec ciesz się i pamiętaj o antykoncepcji podczas seksu.